Шефът на НСО: Няма пробив в охраната на Борисов

Не виждам някакви грешки, които да са допуснати от служителите на НСО, заяви шефът на НСО Ангел Антонов по повод приближилия се зад гърба на премиера непознат.

Обратно в новината

Коментари - Шефът на НСО: Няма пробив в охраната на Борисов | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

боко носи си патлака.Това НСО е пълна бутафория .Виж да се ежат и отнемат предимства на коли по добри от тях няма.Ликвидирай ги .

С аналогичен коментар излезе и съответното длъжностно лице в случая с А. Доган. НИКОЙ в България на държавна служба НЕ си върши работата, за която получава прилично възнаграждение, НЕ изпълнява служебните си задължения и никога НЕ намира вина, пропуски или грешки у себе си. Това с пълна сила се отнася най-вече за служителите на службите грижещи се за охраната на привилигированата прислойка и на неприлигированата част на обществото - МВР, НСО, ДАНС!!

Охарната пълна дупка , а то нямало пробойни. Бръкнал си в джоба и вместо газовият пистолет извадил стотинка !!!! Боко, ритай ги в задника тези хрантутници дето нищо те става от тях.

Защо няма подробности. Къде е нарушителят? Нарушил ли е някакви закони? Ако е нарушил има ли обвинение? Кога започват съкращения в НСО? Нужна ли е НСО?

нашият ,,чак норис,, от едно момче за ,,две стотинки,, се уплаши!!! ,,гузен негонен ,,бяга,, ,,??? тази народна ,,любов,, ???

Според мене Тиквата не е поръчан, щото ако беше поръчан с това безгрешно НСО чеше да е дал фира като стой, та гледай!

Ами то и Кенедирго убиха по стечение на обстоятелствата. И автобуса в Сарафово го експлодираха по стечение на обстоятелствата. Просто: стича се един автобус на едно определено място; стича се един куп народ в автобуса; стича се един брой терорист с бомба в автобуса; стича се в ума на терориста да натисне копчто и се стича един взрив. Просто стечение на обстоятелствата. Просто като Тиквата и служителите му.

DIDA

Само за няколко дена провал след провал, гаф след гаф, просто не можем да си поемем дъх. Интерестно е да се живее в България!

Ми ако му беше резнал зелката?! Това гаф ли и или генерална репетиция????

Боко си е шампион по бобслей без боба Цв.Цв. пак го пусна по пързалката...

Сега ще лобират да увеличат НСО, да позволят да се стреля на месо, по лично усмотрение на костюмираните мутри. Също така да се назначават с предимство цигани и турци, а българите да получават турски работни имена.

Имаме "НОВИНА"

Не разбирам от охрана на ВИП, но оттук току що научих, че ако някой непознат се появи изотзад на премиера, то това не е грешка на служителите на НСО. Не знам какъв е случаят ако се появи изотпред или отстрани, но ще очаквам да науча следващия път.

ВЕЛИК СИ!! Браво! Страшно ме изкефи!!

Няма гаф. Има грандиозен провал. Бойко де се освободи от този некадърник.

Дюшеш им дойде на НСО тази "случайност" - сега ще си гласуват правомощия да отцепват Безстрашния Вожд на поне 100 метра от Любящия Го Народ... Толко точно им се получи, че едва ли е случайно...

Видеото с калкулатор ли е снимано?

Толкова ли много ги е страх няшите "народни избранници", че се насраха от страх от някакъв приближил се непознат... те по небето ли ходят, не трябва ли да са до народа и да слушат з апроблемите на народа? Самозабравили се боклуци- това е моето определение и това е толкова важно, че веднага се вкара в НС за "спешни мерки"... отвратен съм с какви долнопробни неща се занимават, а да помислят за камарите от проблеми, които ни задушават- все нямат достатъчно време, явно вече тези управляващи не са ни нужни, след като мислят само з аличната си безопастност, след като са крали и яли.....

ОТВРАТЕН СЪМ!! Въпросът е принципен умнико. На определени хора са плаща (и то много), за да не се появява муха, още по-малко човек. Но понеже нищо фатално не се случи, отговорните отговориха, че не се е случило НИЩО!! Не се налага НЯКОЙ да бъде санкциониран, да бъде подведен под отговорност, че не си е изпълнил служебните задължения и той и шефа му и цялата служба са НЕВИННИ (до доказване на противното). А това се решава от съда (за жалост). Навремето битуваше следната сентенция: "... а имали суд, че има и пре*бани". Родното съдопроизводство достигна небивали висоти в правораздаването - има ли съд, няма начин да има виновни. Особено за случаи на корупция, престъпления, административни нарушения (а не предателство и разгласяване на държавни тайни) от висшите служители в държавата!

Човека размахал монета без република ! Трябваше кривак дрянов , като ги подпукаш бой по тикви и манерки !

Разбрахте ли къде бил ключа от палатката - днес се обсъждаше закона за НСО в Парламента ...

И какво може да направи един обикновен човек с една монета на тая дебела тиква и с тая дебела кора?

Я гледайте видеото. Още преди това този младеж си говори спокойно с ББ и се ръкуват преди ББ да седне на масата. За какво изненадващо появяване зад гърба му става дума? ВИЕ ЛУДИ ЛИ СТЕ??

DIDA

Ами да, същото беше и с атентатора срещу Ахмед Доган! Никой от охраната на Вожда не предполагаше, че това добро, известно момче можеше да го нападне! Ама стана!

да си имат винаги едно на ум,че въпреки гавазите около тях,винаги би могло да се случи,някой да ги изненада изотзаде

......на фона на промяна на статута на НСО в Паламента? Гадове,а защо на всяко показване на тиквата ,до него се появява този кьосав педераст от Разград?

като видях избраният измислен държавен глава роско , шута премиер боко си е на мястото....докато търпим този антибългарски сбирток да ни щтави по безобразен начин значи си заслужаваме сътбата,така че ВСТАВАЙ ДОНБАС ПРОГОНИМ ХУНТУ ВМЕСТЕ,или духай.........

Всичко става ясно след като затрудненията с българския език ("щтави" и "сътбата") Ви принудиха да преминете на родния съветски. Продължавайте, много е смешно...

От кого пази НСО боко? От народната "любов" ли? Та дори "сатрапа" Путин преди няколко дни се омеша с няколко хиляди души в похода на безсмъртния полк, а наш боко е изглежда мОу "по-важен" и "заплашен" от Путин....

Това не трябваше да го казваш. Сега соросоидите ще те нападнат, че всички на митинга са били от руската войска и ФСБ. хахахха

...всички, вкл. майките и бебетата в количките бяха "дегизирани" военни!? Нещо, като в "Ало, ало"...

Доган, обаче, се справи сам с нападателя си ... Класа.

А ББ седи с наведена глава и гледа палача си. Сигурно е активирал енергията ЧИ хахаха хай, хо ха бонзай!!!

ами те кой знае колко са тренирали двамата преди това... ! )))

Кристалина Георгиева кой я знае? Коя е тя? От къде ни я снесоха? Дали се е объркал или нарочно го е казал иронично, само той си знае. Евала на пича. 2 мин слава но заслужени. Лошото е, че народа пак няма да се пробуди, защото за него всичко е хляб и зрелище:)

...абе добре ,че не е яло винкело...момчето...

Нашият вол, изненадал изозад кравата на комшята. Е?!... И?!... Каква по-нормална, природносъобразна и Богоугодна изненада може да иска БУДАляслият мутро-мафиот да Мууу се случи?!... ... Нещо от древната секс Библия (Кама Сутра) ли?!... А глезотии де?!...

А ако тоз мирен човечец беше опухал един шамар на премиера, какво щеше да говори тогава НСО - шефа. ......., чама пробив на охраната или , че охраната няма авангард.........хихихихи........ако и анзи на Доган не бъ бил с пистолет също нямаше да има пробив в охраната...........требе ли да гръмнат някой премиер за да се разбере, че за нищо не става НСО.

Е не е като оня който направи шоуто с Доган.Прав е човека,в Б-я вече нормалните ги смятат за изкукуригали след 20г. "демокрация" и парламентарна "република".

Човекът правилно е попитал Венелина Гочева дали е (кри)Сталинка Георгиева - щото не разбирам какво общо има Гочева с евро-фондовете? Тя да не е еврокомисар, че седи до ББ.

Иначе пичът ги е направил на 2 стотинки тези "усвоители на еврофондове" ... всъщност ПРИСВОИТЕЛИ на европари. ))))))))

Това е прелюдия към нвщо по-серо- зно.

и какво по-сериозно от нашия политически цирк? Виц за армията? или за митниците? Или виц за плевелите във властта?

Как да няма охрана като там е Боко генерал от вътрешни войски и черен колан Kyokushinkai карате.

Освен това той излъчва защитно харизматично поле, непреодолимо за типове с някакви си 2 стотинки!

Спомних си светкавичната тигърска реакция на Уенди Дън, тогавашната г-жа Мърдок, когато на някакво изслушване съпругът й беше нападнат пред публика и специални служители от някакъв нещастник, неутрализиран за няма и секунда от дамата. НСО? Хмм ...

Искал е да му го сложи...някъде.

Добре дошли в...Абсурдистан:)))!!! Седнали някакви си мижитурки да обсъждат...как се"усвоявали"еврофондовете??? Алоооооооо,малоумниците,че тези,които са там,не бяха ли от...онези,които до вчера..."усвояваха"едни милионни кредити от фалиралата КТБ??? Или нещо пропускам??? Гочевици,Блъсковци,Тошевци и тем подобни блюдолизци(или по-добре би звучало...гЪзолизци,може би)не са ли с по няколко милиона кредити от КТБ-то??? И точно тези...поосрали се гащници,са седнали да обясняват как се...усвоявали еврофондовете?!? Малко ми идва в повече факта,че някой,който повечко папка,отколкото бачка е тръгнал да говори показно за...усвояване?!? Та това е все едно Алберт Айхман да изнася лекции относно...превантивната борба с кариеса при евреите!!! Извинявам се за сравнението,но това,което се случва в Абсурдистаня напоследък,скоро няма да може и да се...описва с думи!!!

В началото на видеото се вижда, че той разговаря и се здрависва и с двамата. След това изскача и започва да говори за стотинките... ???!

Намерих някакви откъси от обясненията на НСО: "възникналата ситуация с участие на гражданин, допуснат след проверка в залата, не е налагала прилагане на специални способи и техники за незабавното му задържане и извеждане". Обаче по снимката цял роман може да се напише! :) Домусчиев с какво удивление гледа "шефа" и чака инструкции...

Teзи от НСО като всички в БГ са спали на работа и са си "почивали".

РЕАКЦИЯТА НА БОЙКО НА СНИМКАТА - - НА ЧОВЕК КОЙТО ЗНАЕ ЧЕ ЩЕ ГО ГРЪМНАТ :))))

ЩЕ Е ЖАЛКО АКО И ДРУГИТЕ ДВАМА ГАДОВЕ - ДОГАН И СЕРЕГЕЙ СИ ОТИДАТ ПО ЕСТЕСТВЕН ПЪТ :) ...

подстрекаваш към насилие, смотаняк

ДЕТРОЙТ, а верно ли че админите ти редактират и рейтинга (+/- далаверката)? Или ти не си запознат. "По есетствен път" имаш предвид да пукнат от старост ли? Естествения път за тези двамата е да им падне самолета. И в прекия, и в преносния смисъл.

ДОСЕГА ДИР-А СА МИ БЛОКИРАЛИ АЙ-ПИ-ТУ ПОНЕ 8-9 ПЪТИ :)))

бока се на..ра от страх

помислил е, че Сретан Йосич му е дошъл на гости ;)) Кой знае как е псувал след това всички келеши от НСО, ама щом Антонов каза че не вижда пропуски, значи няма пропуски... ъхъ

В България, като вас двамата. Нищо ново под слънцето.

всички вие които коментирате и потривате ръце че някой е щял да светне премиера Борисов нормални ли сте ако беше станишев, местан ,костов, симеон борисов ,щяхте да ревете и да се насерете от страх че лидерите ви са в опасност все пак има с какво да се запомни този премиер с много направени неща а вашите лидери само с лакомия кражби що за хора сте -мръсна комунистическа сган мързеливи и прости

БОЙО ГЛЕДА КАТО ЧОВЕК КОЙТО ЗНАЕ ЧЕ РАНО ИЛИ КЪСНО ЩЕ ГО ГРЪМНАТ ЗА СТРАДАНИЯТА КОИТО ПРИЧИНИ НА БЪЛГАРИТЕ :))))

Вижте само погледа на Домуза. Едва ли гледа така Гочева.

nсо назионална срамна слузба, издунка тотална,оставка,много е просто.

Учете граматиката, че ставате смешни, като пишете неразбираеми глупости.

lu4ka

Правопис.

Човека зад Тиквар0FF не е важно какво е казал, важното е какво му е показал и то е, че му идва края!

Аз съм вашта леля!

от край време в НСО се назначават само връзкари - внуци на комундели, синове на бивши ченгета от ДС и т.н. Както в МВР, така и в НСО, така и при военните назначаването е на принципа 'да намерим на човека работа' , а не 'да намерим кой да върши работа' затова и всичко е в батака, включително и поредната изцепка на охраната. За лична охрана в частна фирма няма да ги вземат, сложили ги премиер и президент да пазят. СмЕх и 200 вица..

Туак има тука нема. А утре кой и къде може да му се появи отзад.....

УДОБНА ПОЗА ЗА МЕСТАН ИЛИ ДПЕЕВСКИ

Че толкова ли е безценен генерал Тиквуний,че го охраняват една сурия мутряги от НСО.Този олигофрен от голямата народна любов ли се пази!Боклук!