Борисов: В огледалото виждам само себе си

В огледалото винаги съм виждал себе си, заяви премиерът Бойко Борисов пред журналисти в Брюксел и се закле, че няма външен натиск да спира обществени поръчки.

Обратно в новината

Коментари - Борисов: В огледалото виждам само себе си | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Което вижда премиера е само неговото отражение...!А действителния образ е силно маскиран и антипод на представящия се...!?

Баце и да знаеш , огледалото не е криво.

Надявам се, че има ефективни резултати от проверките, които ще въздействат предупредително за заобикалящите и нарушаващите правилата - законите.

Сигурен ли си че виждат ТИКВА защото ако не я виждаш трябва да потърсиш лекарска помощ

Спирането на обществените поръчки е защото в бюджета няма пари. ЕС също спира парите. Другото са глупости и лъжи.

Борисов: В огледалото виждам не само себе си но и тези които ме подкрепят в страната и от чужбина.

Ега ти ''огледалото'' на тиквата дето като погледне вижда бая дебили измекяри мутри и мутреси в него,

Ана Мен,кога ще кажеш Тенкь бе, Не- благодарнико ! Колко пъти, съм те била, през тия рАце, дето работа не знаят, да пофанат, щото само ги завираш, в джеба на панталона, да ти пазат Мандатъ ? Не- благодарник, заплеснал се, с оная, Евро-мурва, Юнкера, ама това, ще ти изяде ... Тиквътъ! Тудоркъ

Това е достатъчно зле.

Едни гадове и негодници разправят, че при последното си посещение в София преди две седмици помощник държавният секретар на Съединените щати по въпросите на Европа и Евразия Виктория Нюланд е уведомила премиерът Бойко Методиев Борисов, че американските спец-служби са открили 450 млн, долара в банка в Саудитска Арабия, принадлежащи на известен български управленец и негов съратник с турски прякор.

Според разпространявания слух, след доклад на службите, придружен със съответните документи и по искане на отдел Конфискация на имущество и пране на пари в Министерство на правосъдието, федерален съдия е разпоредил конфискация на парите на основание Наказателния кодекс на САЩ, глава 46

Тъй като ответник в конфискацията е самото имущество, предмет на или придобито в резултат на извършено престъпление, то съдът е издал заповедта за конфискация in rem, т.е. по отношение на самото имущество, като лицата, титуляри на съответната банкова сметка, не се уведомяват. Същите гадове и негодници твърдят, че поради тази особеност на процедурата, помощник държавният секретар е информирал премиера за тази конкретна конфискация, за да не се чудят въпросните българските граждани къде са им парите и да си знаят, че няма шанс да ги имат отново. И за последно, пак тези гадове и негодници приказват, че липсата на тези пари е една от причините за течащото преразпределение на милионни обществени поръчки имало голяма дупка за запушване! Аман от гадове и негодници!

Не ми се сърди, ама "Мамка ти". :) Почти ги бях пипнал тези парици за себе си... ": Сега и от Форт Нокс не мога да ги измъкна, горките ми мънички.. А, не мога и ибществена поръчка да спечеля с м...т или най-обикновен р....т. От какво ще живее 3/4 от народа тогава?.... И леляти не е права..... :)

България,няма НУЖДА от Бойко Борисов ,а от РАБОТЕЩИ ИНСТИТУЦИИ!!! НАРОДЕ????

ни е той, Боко!Разликата е, че поради липса на огледала тогава, Нарцис се е оглеждал в локвите и се е възхищавал сам на себе си, колко е красив, умен и независещ от никого...

"Марицата" пропада , Бойко се кълне Винаги има нещо опщо между заглавията в Нишката, и Трънската "Преса"!

тъкмо се научихме да ядем асфалт, то дъжда взе, че го отми и него!

А бе Б-ко,а територията на която си виждаш ли?,виждаш ли народа дето тъне в мизерия ,а вие горе сте се уплели в корупция и далавери?!!!

Господин премиев, скъпи Бойко Борисов, Вашите обожателки, искаме да знаем защо не с вадите ръката от джеба на панталона , и, когато се кълнете ? Какво, от нас, криете? И, зашто се срамувате, супер са Ви мандаците!

ни докара до катастрофа, това се вижда. Оставка и съд.

Г-н Борисов, в огледалото не виждате ли националният предател Бойко с фес на главата.

има само една престъпна мутра.

Нек се закълне че не бара Лилето, кога се друсат, на тесно, в Кугеро? дедо Ратко

Не витае съмнение върху честност и принципност. Ало Ваньо, Кокинов, Найденов, а двете каки да не говорим.

На тоя има ли още някой който , да му вярва ?! Баце благодарение на мангалите може още 30 години да ни "забавлява".

с лоши хора си се обкрьжил ,алчни които не вьршат нищо просто крадят магистрали,улици ,обществени порьчки,само с братчеди , ако изкаш ще ти подарим цял топ с лентички,и нищо хяма да се промени,да но да ти светне лампата

Sm3hurk0

"Никой не ме е натискал да спра ...: Е като не те натискат, що звъниш ?

Хубаво , е че имаме и нова форма на контрол върху Правителството.Просто неговите Членове се заклеват и Ние вече ще сме спокойни.

лажеш борисов ,а и огледалото теб те лаже.TB продукт си борисов.

Медиен продукт е ......... на медиите на Пеевски!

След като се разбра, че румънците ще бъдат отделени от порочната двойка, че у нас има провал на съдебната реформа, че е публична тайна кой печели обществените поръчки, че с Борисов и ГЕРБ е свършено, както се случи с ДПС и БСП, че на границата ни стотици камиони не могат да минат , а държавната власт за пореден път няма знания да въздейства, за него няма друг изход освен да демонстрира борба за прозрачност. Всъщност аверите ще трябва да почакат. И без това са натрупали милиарди на гърба на изтощения от дефлация българин. Вече и децата знаят кои се намират в престъпен сговор и кой им плаща масрафа.

гледаш се и какво виждаш - една голяма, празна тиква!

д-р Джекил и мистър Хайд - това вижда Борисов в огледалото

огледалото му се казва Телевизор

Аз зная отговори верни, на въпроси маломерни, но дали си ти красив ? Не съм склонно да гадая. Хемус ти ще построиш! С една лента и бакшиш. И когато следващ път, ме потърсиш пак отново, виж какво ти отговарям: Не си мисли, че аз съм "Ти"! В Теб Аз не се оглеждам. Ни с любов, ни надежда. Знам какво ще видиш в мен- Небръснат пуяк в поза "шик", измислена за "стар кашик" . Снежанка там е, а не Ангел, но ти го знаеш и ще копаеш нови писти... Омръзна ми! Искам си Пит и Де Ниро! Те са поне добри артисти. Може и да не са най-красиви, но са истински, поне от екрана. Искам, да кажа /ако няма забрана/ , ча са чели Пруст, Джойс, а слушат и Бед Бойс. Не само класическа чалга. Даже са слушали Братя Грим, преди да им пльокнат задължителен грим. Грозно е, което написах с шегичка. Въщност- грозен си. Снежанка едничка....... Време е да затварям. Щрак и мрак!

В огледалото е той самият. На кон. С лък. Окичен с пера.

кой ви дава право да обиждате индианците, че приличали на мутра, която не е приета в специалността, за която се изисква и интелект

Перата не са на главата,а в г.за!!!Нищо общо с индианците."Небръснат пуяк в поза "шик",както казва един форумец.

Огледалце, огледалце Я кажи колко още народа ще ме издържи !

Рев голям а, тролове? Боли ли, боли ли като ви вадим зъбките??? ;-)

Извади си главата от задника на това недоразумение....... като за начало. Чистия въздух и дневната светлина ще ти помогнат да се върнеш при едно нещо наречено "реалност"!

Пред огледалото доктора на науките вижда една тиква.

Тоя предател е заобиколен само от криви огледала. Толкова се в самозабравил, че се смята за равен с Бога. Да беше прочел "Приказка за стълбата" на Смирнeнски за да разбере за какво става въпрос. Ама мутра чете ли? Да се замисли защо хората му казват Тиквата. Иска да прави България огромен бежански център и да ни затрие като народ. Това е неговият образ в огледалото - нагъл, лаком безродник, американска кукла на конци.

Тоз призна ли си какво му подшушна мадам Нюланд?! Що ли питам?! Самото спиране говори вместо него!

Sm3hurk0

под секрет.... -конгратюлекшън..... И човека се е стъписал, че някой знае колкото него.

Слугата на Пашата,Маджо,Маргините и Венци,могъл да свърже изречение???!!!!

Алиса в огледалния свят.

Това Боко тиквата сам да го е измислил...

интересно в какво се е клел Тиквоний Последний - да открадне още няколко милиарда, или да му умре сина --- който Господ Бог не му позволява

На тебе нема какво да ти отговоря.Нема ме разбереш а и нема си хабя мастилото

като ти е малко мастилото - не го ползвай, като ти е ограничен интелекта - не го подчертавай

те като се кълнат си преплитат пръстите /палеца и средния/.

или Бойко лъже....Не му вярвам на този човек.

Кой си ти и каква вяра изповядаш.Да не си мигрант,миндил или .......

Премиерът дори декларира, че ако му намерят човек или институция, които да кажат каквото и да било, веднага подава оставка - Аз ще му кажа само две - ЦРУ и американското посолство, тези институции му дърпат конците. Ето новия посланик пристигна и боко се разбърза да изпълни заповедта за спиране на поръчките. ОСТАВКА!

ако не е турция или русия на твойте господари не става а?

Данчо ли си Мангалчо ли си арексваш ми още может рабатит

се размириса, дано не е на барут.

малко рубли са останали - дано стигнат да го свалим бойко

г-н борисов само противната си физиономия ли виждаш в огледалото.сляп си и не виждаш мизерята на балгарите,имиграцята им по света,жалкото саществуване на пенсионерите,грабежите и терора в малките села и градове,безработицата ,лошото здравеопазвахе ,сасипано образование и наука и срив в домогравската картина.виждаш ли тези неща ? сляпли ли си или некадарен за да ги оправиш ?

От кога прогледна бе слепецо.Всичко това което виждаш е последствие от положените основи на развития соц-комунизъм и още има да сърбаме надробената попара-ленинска.Я си лягай с пожелания за сънища с червени байраци.Е после има ги разправяш.

Ако бяха живи всеки един от тях можеше да е премиер.Крушата,мечката,Илиеви,Павлов,Косьо,Доктора,Фатик,ама и от живите още има избор ,може би Хамстера ,или митьо Очите са най-актуалните.Мисля си ,ще са по добри от Боко.

В огледалото със сигурност вижда един УРУНГЕЛ-унищожител на българското население, но ВИДОВ ДЕН все някога ще дойде и тогава най-позорно ще бъде изгонен с камъни!!!! Дано е по-скоро!!!!

Браво на тебя мудестия.Такиви като тебе ми требат- с заосрено зъркало.