Президентът: Силна държава се гради на здрава почва

Силна държава се гради на здрава почва. Ето защо независимостта не може да се чака отвън. Тя се постига с отговорно и далновидно лидерство, с единство на народа

Обратно в новината

Коментари - Президентът: Силна държава се гради на здрава почва | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Главнокомандващият Плевнелиев е безкрайно неудачен избор, с мътно комсомолско и БКП минало, престъпно натрупано благосъстояние и фалшифициран вот. Накратко, поставеният Плевнелиев е един напълно ненужен човек... Плевню изглежда като нахилен идиот, безспорно. Заеква дори когато си чете речите. Най-често гледа така, че не си сигурен дали ще се засмее или разциври. Това е защото и той самият не е сигурен. Във Варна президентът Росен Плевнелиев остави поредното усещане, че се държи като слънчасал. Плевнелиев се изтъпани на площада пред съда и подскачайки неадекватно рече, че Варненският окръжен съд бил модел за България. Плевнелиев бе зает да се хили като изоглавен и като си тръгна, хукна да се връща бягайки, защото забравил, моля ви се, да каже довиждане на шефката на съдийките Ванухи Аракелян. Зевзеци от площада коментираха, че Росен Плевнелиев спешно трябва да се прегледа при известния варненски психиатър Войнов, защото има видими ментални смущения в поведението, лицевите мускули и неадекватните подскоци и хилене... Няма да забравя когато на концерта за Българската коледа, Президентът се смя, и то точно в момента, когато по монитора показваха болни деца. Тогава го съжалих, защото той просто не беше разбрал къде е и за кого е Българската коледа. Според мен, този човек трябва много сериозно да се прегледа и то главно главата... С номинацията на М.Попова за вицепрезидент, ГЕРБ се опитаха да вкарат някакъв мъжкарски елемент в президентската двойка. Опитът се оказа неуспешен. Няма сила, която да опази тоя левак - Плевнелиев от собствената му инфантилност и автентична тъпота...

Рано или късно Плевнята, Тиквата,Цв.Цв. , Лизашки, Шаламанов, Сюлейман ПасиПетърчо-коня,сталинка(кристалина) георгиева,социоложката-министър на МВР,американското долно предатече митов,американското долно предатече ненчев,първанов,тиквуня,кукунева,филип димитров,костов,калфин,станишев,меестаня,доганя,хафъзов,изкормен исмаилов,валерката симеонов,бинев-мутрата,мангала-московски,протестна мрежа и други знайни бандити на ЦРУ-ка каишка ще отговарят пред международен военен трибунал за 25 годишен геноцид над Българското население. Да си припомнят Закона на Стамболийски за съдене на виновните за националната катастрофа в ПСВ и Народния съд след ВСВ.

"Президентът: Силна държава се гради на здрава почва" ,а доматите искат поливане и мотика :) толкова мъдрост има в тези думи.

Силна държава се гради на здрава почва и задължително без Чехльо.

разктройството (диарията) на пъпеша и тиквата са причинили запек на президента

Цифка!

днешната българска държaва се крепи не от нашите политически лидери и техният бизнес,а само и единствено на трите стълба-валутният борд на левът към еврото,членството във евро съюзът,и нато,ако един от тях се разклати свършено е със българия!

Бе то и на най-здрават почва като се сере денонощно всичко вони и мухлясва!

оффф,този кога ще изчезне безкрайно...,не чета нищо свързано с него,достатъчно е само да му мерна гнусната физиономия

Хибрид между потурнак и путкурнак.

откъде това преклонение пред СССР-Русия. Абе бяха забравили името Русия, руски царе, руска култура - беше забранено. Навсякъде Великия Съветски съюз, ама от толкова много хорошо им духнаха под опашката почти всички участници в Съюза. Сега се чудят как да си ги възвърнат - ама те се опъват - щото много хубаво било в Съюза. Абе братушки - вземете нас - ние ви се тикаме в ръцете, ама вие не ни щете - защо бе - нямате по-добри защитници от нас бе..

Трудно пиша коментари относно изказванията на Офшорко. Веднага ми се прихожда до тоалетната.

Нарочно ли му пишат глупости на този човечец, та като ги прочете пред цял народ да се изложи още повече ??

кое точно от казаното е глупост?

sps_hrsf@abv.bg

че се разминава с действителността на 180 градуса.

Слаб манипулатор. Силна държава означава правова държава. Сега държавата се води към закриване от мафия. Мафията ГЕРБ. Престъпници които съсипаха българската икономика и лишиха младите от бъдеще в собствената им държава.

Kaто не се чака отвън, върни парите дето ти дадоха и почвай да работиш в правиланата насока!

си прави селфита с Обама, когато България празнува независимостта с, без коментар...

"Това могат да правят само личности, които са независими по дух и поведение. ". Точно така! защото, ако На 22 септември 1908 г. нашите държавници бяха като днешните, вчерашните, онзиденшните и плевенлиев, то до ден днешен щяхме да чакаме обединението, както чакаме до ден днешен да си отиде и "комунизъма". И не само това, до ден днешен наместо една, щеше да има поне осем-девет българии - точно с тези политици, които никак не са: " с впечатляваща решителност и дързост, с мъдрост и отговорност, ..." ама колкото да си се намираме на популистки приказки - става. :-)))

За да имаме държава трябва да се забранят етническите партии- ДПС, ДОСТ. И освен това трябва да се гласува САМО на територията на България. Иначе оставятм разни турски ШПИОНИ и разни кредитни милионери- Цветан Василев( в Сърбия), Веска Меджидиева да КУПУВАТ гласове и да избират Президент и правителство на България....Който иска да гласува- ИДВА в България и гласува. Хем да го видят и останалите българи. А ако е изчезнал бандит - да го хванат !!!!

Боже, боже, кога ще си прибереш вересиите? Просто не е истина!

Президентът: Силна държава се гради на здрава почва Така е.То и затова ние вече нямаме държава , а територия.

Когато в най-светлия ден за БЪЛГАРИЯ си се скрил на 10000 км.

Плевнята, макар и помак, е като Левски, Ботев и ЦСКА, взети заедно. Като най-калпавите от агитките им имах предвид.

Ей, Росене, млъкни малко бе, чоджум! Тъкмо позабравихме назидателните ти тъпотии, които всеки може да съчини и изговори, и Ти пак започваш да даваш акъл... Разбирам, падна ти се от БоТОТО да попрезидентстваш, ама ти се взе съвсем насериозно... Ай сиктир!

Нищо ново , освен изтъркани и назубрени комунистически клишета , които ги повтаряте без дори и да ги разбирате ! Ако разбираше това което бръщолевиш , нямаше да си най-жалкият президент в историята на България !!!

Много путлеристки дегенерати пишат в този сайт, бе!

Отива си като на щамповащия президент. ДКМС школата вода не става.

Парзнодумство,простотия клишета ,Лъжи и манипулации...ГЕРБ ! А докато заплашително сочат с пръст към Русия ...ГЕРБ ни вадят портфейла от джоба ! Крадци !

Президенската институция трябва да бъде премахната в България. Няма никакъв смисъл от нея. Само пари се харчат и поредния безполезен тиквеник се прави на мъдър. В парламентарии республика каквато сме ние Премиера коли и беси (освоява основно).

Парадоксално и забавно. Точно Плевнелиев и Борисов да говорят за родолюбие, за обединение... Огледални образи на "патриотите" Сидеров, Симеонов, Местан, Доган, Станишев, Първанов, Пеевски, Кунева и всички като тях ...

PRODAJEN PEDAL!!TOCHNO BIE STE PRICHINATA ZA BSICHKO!!!!!

разкарвай се Плевню. Не можем да траем вече - ама такъв русофоб може ли. Ние си искаме братската дружба с великия съветски, пардон руски народ - сега няма съветско - всичко е руско, залюбихме и руския цар - вечва му памет.

комунягите, но ще поживеем, ще видим. Само дето бадява се разведе и набързо ожени Радев. А кво ще прави Курнелия като загубят изборите - пак Бойко ще ѝ е виновен и ще иска да си го изкара на него като мъж. То Радев не го мисля, ще стане преподавател в НАТО по летене - той си е техен кадър - два пъти изкарва колежи и с отличие! В най-лошия случай ще го направят депутатин.

Момко Президент , стига се изживява като народен вожд и учител , а си обирай партакешите и ......по-тихо , по-скромно !Каквото можа сгафи и оплеска!Хайде мекия , с подвит койрюк !Ако беше стока , щяха смело да те издигнат пак , но не си!

като чета тук, на ГЕРБ му са преброени дните. Бравос. А дали си вярват комунягите.

те също имат апартаменти-офиси. На Желю е в блока на Външно - на Александър Жендов 1 - да бе офис от 300 кв. , секретарка, шофьор и колко ли му беше пенсията. Я стига си гледал в паничката на другите. Горкия Плевнелиев - останал до държавния офис. Ха-ха-ха

само комунистическите убийци и деца на убийци като Бокова, Станишев и др. за които нямаше лустрация, както във всички други бивши соц.стрни. Те да живеят и си живеят , а верно внуците на Боков - не мошеха да се въздържат от крадене - на коли и по няколко пъти хващини и пак пускани но Бог си го прибра.

особено президентски. На Плювню малко му остава още да плещи глупости.

той си изкара целия мандат.До края на живота си ще го наричат "г-н президент".Ще му дадат огромна пенсия,личен шофьор,лумузина,офис,сътрудник.Ще се намести кат бат,Петьо - Зъбаря на някое топло местенце и ще си кюта.А Митьо Пищова се произнесе,че генерала на БСП-то "щъ го кара да фърчи без самолет".

Аз ще го запомня и ще разкажа на децата си , че сме имали президент който цитира предсмъртното писмо на Левски като му е дал сам листчето и молива да го напише. Че вдига на война знамето за щяло и не щяло по време на баскетболен мач и че не знае кой връх е Мусала.

Иска да каже, че турци и помаци (като него) все още не са достатъчно силни (да изградят силна дтржава) ...

Вече не ми е интересен, В началото се ядосвах, после му се смях, вее не ми е интересен.

пфууууу. не забрави да се оригнеш и да напомниш за себе си отново. мерзавец и продажник говори за независимост. пфуууу

ГЕРБ толкова си могат. Плевнелиев е най-доброто което можаха да намерят в редиците си. Правете си сметката . Затова си Крият кандидата до последните седмици.

Искра фидосова щяла да им е новото предложение. Като запас са Миро Найденов и Румяна Желева

Хубаво говориш, ама си много лабав с хибридите.

Господин президент, съгласен съм с думите ви по случай празника. Обаче как се връзва независимостта с най-бедното и бързо намаляващо население в Европа и наложения отвън прием на ислямски нашественици на фона на масова циганизация? И нито веднъж не взехте отношение по това. А цял мандат пет години леене голословия за "ценности" и "солидарност".

Когато преди първия мандат Тиквата отишъл в САЩ по покана на ЦРУ, за да го видят кой е, какъв е и за какво се бори, тамошните отговорници за България го попитали: - Сега, ако спечелите изборите какво смятате да правите? - Каквото кажете - отговорил бодро мутрафонът! Ето такава е политиката, такава е независимостта на България, благодарение на соросоидите, риформаторите, кифлите и калинките бойкови! Небето ни го пазят американски изтребители, границите ни ще ги пазят войски от цяла Европа, търговия, услуги и потребление ще го правят чужди глобалисти, които ще изнасят цялата печалба навън. Но не е само това! Ние ще им плащаме допълнително дори за това, което не сме ползвали, както в "Мариците". Ще вземаме един процент от златото на България, а недай си боже ако се открие газ в наши териториални води, то предвиждам газът да поскъпне два-три пъти. Затова, въпреки усилията и жертвите на нашите предци, дали живота си за България, то некадърното и корумпирано племе на съвременните политици докара понятието България да е само територия и то без българи!

Ах каво ще правим след него. Може би ще се самоубия.

Недй, този път ББ ше предложи истинско магаре, ще го изберем и ще бъде още по добър президент от него.

От сутринта, абсолютно всеки, който поздрави за Празника на Независимостта на България, В закупения от руските диверсанти информационен сайт Вести е незабавно заличаван заедно с регистрацията му. Същото се случва и с коментарите, които харесват Президента или Правителството поздрава към Българския народ Оставят само щатните хибриди

Тоя пак е чел тезисите от Пленумите на БКП и лозунгите на Тодор Живков там ! Разликата : При БКП лозунгите и плановете се превърнаха в Реалности и беше построена Модерна,Културна,морална и здрава България. ... При ГЕРБ само четат Лозунгите на БКП...докато ни Ограбват ! Съществена разлика.

Най-обичам, когато еничари палят свещи и се изказват по национални празници.