Уволняват директор на агенция заради скандала с дюните

Може би още днес ще уволня шефа на Агенцията по горите (Бисер Дачев - б.р.), защото, когато е прочел Несебър, е бил длъжен да провери за какво става въпрос или най-малкото да ме информира, че там става някакво безобразие. Това заяви премиерът Бойко Борисов в сутрешния блок на Нова телевизия. Той настоя да бъдат проверени и сделки от времето на Сергей Станишев и по специално на брат му.

Обратно в новината

Коментари - Уволняват директор на агенция заради скандала с дюните | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Кумец ли е на Цецо кумецът ще определят учени от БАН Учени от Института по генеалогия на БАН ще умуват над роднинските връзки между Цветан Цветанов и Тодор Бояджиев. Цветанов се явява кум на дъщерята на Бояджиев и кръстник на неговия внук.

Явно и той не е бил назначение на герб.

КАТО ИМА ХИЛЯДИ АГЕНЦИИ, МИНИСТРЕСТВА И ДРУГИ , КОНТРОЛА ЛИПСВА.

Росен Плевелиев има незаконни две вили на метри от брега на морето. Дали и той ще бъде даден на прокурор?

Колкото бутнаха къщата на Марешки във Варна от пясъчната ивица, която по конституция е изключителна държавна собственост.

Ало, ДИР-ааа.. Що слагате на челно място тая измислица: "От мненията на потребителите: Росен Плевелиев има незаконни две вили на метри от брега на морето. Дали и той ще бъде даден на прокурор? ... Към дискусията - БATKO -" Знам, че ще ме цензурирате, но, все пак ще прочетете- Писна ми от вашите антиновини... Някакъв боклук казал нещо наизуст.. и вие хоп- на първо място.. Толкова ли сте евтини, мамка му..

И кво - след 1 - 1,5 го възстановява съдът, щото сте тъпи и не знаете и това дори - как да уволните когото и да било - и за това отново плащаме ние - ама - хоп - виждате ли - ние предприемаме действия - всичко е кьорфишек - отивайте си, че ще стане беля

Ако трябва да се уволнява, ще останем без правителство и народно събрание.

ПРОВЕРЕТЕ И УВОЛНЕТЕ ИСТИНСКИТЕ ВИНОВНИЦИ! ЗАМ.МИНИСТЪР МАНЕВА ОТ МИНИСТЕЛСТВО НА ОКОЛНАТА СРЕДА И ДИМИТЪР ПЕЙЧЕВ-ЗАМ МИНИСТЪР В МИНИСТЕРСТВОТО НА ЗЕМЕДЕЛИЕТО ПО ВРЕМЕ НА ТРОЙНАТА КОАЛИЦИЯ, А СЕГА СПОНСОР НА МВР! ЗАЩО ЛИ ТАКА ГОРКИЯТ СЕ ПРОДАВА? АКО ИСКАТЕ ЩЕ ВИ РАЗКАЖА!ПРИКАЗКАТА Е ИНТЕРЕСНА, НО ДАНО ИМА КРАЙ!

ти трябва да си идеш тъпчо не да уволняваш

Много искам да вярвам на Борисов,защото никак не вярвам на Станишев като знам какви мошеници има в тази партия.А на Борисов ще му повярвам,когато неговата администрация в лицето на министрите му дакаже по безспорен начин виновниците. Тогава ще гласувам за ГЕРБ и ще привлека още гласоподаватели.

Аз пък не вярвам на Борисов,защото не вярвам лично на него.Не вярвам на Станищев защото лично на него не му вярвам.Не вярвам на Костов по същия механизъм и т.н.По никакъв начин недоверието към един не може да ми формира доверие към друг.Дали съм нормален?!

пак начело на тоя катун, това горделиво и самовлюбено недоразумение би уволнило и роднините си до девето коляно и аверите си на които хариза българи и пионките и бушончетата които газят като еничари всичко наред само и само батюшка -царда не им взема канчетата и лъжиците с които ръфат плътта и кръвчицата на тоя нещастен глупав народ,манипулиран със сладки думи КАТО ТЕБЕ.

Дали ще има наказания на грабителството от станишево време не знам, но нискам да вярвам, че и на бойково време ще има. За съжаление съм песимист и смятам, че и на последноте далаверите няма да се накажат.

ГЕРБ и г-н Борисов, моля Ви, стига сте прехвърляли вината на предишните правитеслтва, че станахте много банални и смешни вече. Какво Вие направихте за тези години, за да спрете тези злодеяния? Явно и Вие сте били в играта, но сега се опитвате да се изкарате света вода ненапита.

А СерГейчо и братчето му 8 години си лежаха кротко в талаша и не пипнаха нищичко нали,другарю/ко?!

Да Другарю! Кой трябва да им повдигне обвинения? Ти ли Другарю? Това означава ли,че и сегашните трябва да лежат кротко в талаша и да пипат?

Днес ще го уволни като шеф на агенция утре ще го назначи като шеф на комисия или ще го направи зам.министър.Все пак човека е свършил това което му е наредено за да задоволи герберският апетит.Кого ли лъже боко след като сам не си вярва.Като кмет лично е разписал 127 заменки.Когато видя,че е внесъл 3,5млн.лв.в държавата и е уредил въпроса със собственика,сиреч да не съди държавата за пропуснати ползи тогава ще повярвам,че е свършил една стотна полезна работа.

Поредната тъпа соц пропагнда.

Е и какво,ще изгори един нискоамперажен предпазител /бушон/ .Пък и то не е съвсем сигурно,защото Бойко заявява: "Може би още днес ще уволня. . . ." Ще повярвам когато видя,че всички постройки са разрушени,отпадъците извозени и дюните възстановени.Как да стане това - да бъдат задължени тези,които са строили и които са им разрешили. Те да си мислият,аз съм лесен.

Очаквам в скоро време да науча, че по времето на Станишев НЯМА нито една сделка, НИТО ЕДНА ЗАМЕНКА, която да е ощетила държавата. Че всъщност по времето на Станишев държавата е ЗАБОГАТЯЛА от тези сделки и НИКОЙ НЕ Е КРАЛ! Нали така, КОМУНОИДИ? Само се чудя какво си мислите, че ще постигнете с тая НЕВИЖДАНА НАГЛОСТ... Чисто теоретично би трябвало да настървите срещу себе си почтените хора и да отидат масово да гласуват! А тогава може да се спишнете и до под 10%... Или както казва народът, "Волът рие, на гърба му пада..."

Добре дошъл.Застъпи ли на смяна.Приятна работа.Особени шансове за успешен резултат нямаш.

Ти като Бойко започна , ама те и предните крадяли. Ама стига вече бе, нали дойдохте на власт с нов морал, да спрете корупцията, да няма заменки и т.н, а какво се получава и Вие сте като троната коалиция, че и по-зле поне при тях вдигаха заплати и пенсии и цените бяха далеч по-ниски.

Ние Бойко го избрахме за да има контрол и наказания за КРАДЦИТЕ! В държавата на конекрадците КРАДЦИ ВИНАГИ ще има. Ние очакваме от властта да ги преследва и наказва, независимо от цвят и партийна принадлежност. Като Борисов! Наивник е този, който смята, че КРАЖБИТЕ ще изчезнат с едно махване на магическа пръчица. Това, което очакваме от Борисов, той го прави, всичко наяве и на ПРОКУРАТУРАТА! Аз лично от Борисов съм ДОВОЛЕН и ще гласувам пак за него...

Преди четири години писахме по същия начин по форумите, както пишем и сега. Сегашните управляващи, все бивши милиционери или отрочета на такива, взеха властта, след като залъгаха природонеселението, че не са от бойното крило на БКП. Вече четири години слушаме за тройната ламя, а сега миро червената брада ни обяснява, че те трябвало да завършат по закон започнатите от предишните далавери. Сякаш тези закони не се измислят от тях и гласуват от тях.

Абе на Цецо Кумецо спечелил поръчки за 25 милиона само за първите 2,5 години от управлението на ПП ГЕРБ. Какво да коментираме повече. Да прегледа Вожда сделките ако иска за 44 години назад, те неговите хора през това време си крадат напред. Кога спря сделката генерала? След като се обади Тома Белев и настана суматоха отново. Добре, че са служителите на МВР дето слушат телефоните и следят какво се случва в интернет та да се "информира" Премиера навреме. Не е ли наясно с апартаментите на Цветанов и делаверите на кумеца му? Ако е така, значи положението не е никак розово, Вожде!

Има ли въобще единна държавна администрация. И какво ли щеше да стане, ако не бяха разрили Несебърската афера. Дали след време нямаше да има тържествено откриване и рязане на ленти. И защо трябваше да минат четири години, та сега да започне голямото тичане и отричане. И, ако някой е гледал и слушал репортажа от срещата на "строителите" от Несебър и анализа на документите, по които е издадено разрешението за строеж- кое е явна лъжа и кой в държавата трябва да се самосезира. Мутренска история, по вида на "строителите".

Бат Бойко наритай и министрите и зам. министрите те носят отговорност.

Я колко се раздвижиха медийно, като лъсна скандала ! Ще обяснят ли кой и защо е продал на силно занижена цена имот на близък до цветанов, който после я продава на близо десеторна цена ? Ще обяснят ли как така се случи, че именно на този човек е продаден този имот на смено ниска цена и какво става с парите - защо не са в хазната, а в джоба на приближеният до цветанов ? И за това ли са виновни комунистите ? Ех тези лоши комунисти, които дават милиони на близките до герб мутри !

Ами обясни човекот-щом ръчкате нашите нареждам да лъснат задте на вашите.В превод-ако ни оставите да си краднеме,всичко че е тихо и спокойно.Всичко останало е шменти-капели.

А Защо ли ТОЙ НЕ настоя да бъдат проверени и сделки на Цецо Цветанов, на кумеца на Цецо (държавни поръчки за дан 25 млн. лв!), на Цветелина Бориславова, на Емо Димитров, на Валентин Златев?

Не агитирам за Меглена Кунева но сравнете Даниел Вълчев с тиквата или някой от министрите му.Разликата е от земята до небето.

Проблема е следния-Цяла България знае,че братя Галеви са бандити,само съдиите не.Всички знаем,че комунистите са бандити,само в БСП не.За това говорим.Интереса на комунистите е да се говори още 54-60г. за това, мили хора.

Не - в момента говорим, че държавата е ощетена от кумеца на цветанов с 4 млн. лева и че са унищожени дюни до Несебър именно от близки до герб мутри-бизнесмени ! Коментирай това, ако ти изнася - не ми говори за белене, галеви и др. малоумни милиционерски простотии ...

Абе какво пак търси под вола теле - 2004 година. Какво ще направи за този период, което не е направено вече 4 години? Факта е, че министър Миро Кренвирша продава нещо за 500,000, което след 4 дена вече стува 4,000,000. 7-8 пъти е неизгодна сделката за държавата, непрозрачна и т.н. Това е истината и това са виновните!

Ами мазника дето се измъкна с тази от бургазкия свободен не е ле чувал за Несебър?

"Проблемът не е в дефиницията какво е дюна, а това че дюните не са отразени в кадастралните планове". Етооо, стигнахме до същината на въпроса: още през 2008 г. е взето решение да се съдаде такава карта. ЗАЩО 4 години и предишните, и сегашните, не са си мръднали пръста да го направят? Единственият логичен отговор е: защото НЕ СА ИМАЛИ ИНТЕРЕС!

Не промивайте мозъците на хората, че всички, които са против ГЕРБ са "комундета". Това е безобразие! Поддържниците на Б.Б. и Цв.Цв. са комундета! Поздрави от европейска соц. баба!

Тук Министър трябва да си подаде оставката, или трябва да вяРваме , че министрите само се подписват без да МИСЛЯТ, щото ако е така то вместо министри сложете по едно МАГАРЕ там хем заплата неще само малко вода и сено, а може и направо на витоша да си стоят да си пасят ДОБИЧЕТАТА, А СГРАДАТА НА МС, да се даде под наем.

Този маймун, първо да обясни с думи прости, защо в края на 2009 г. е прекратено изготвянето на карта на защитените зони и територии, което е било изискване на закона, нека обясни какъв е бил мотива за това и защо се е забавило изготвянето практически през целия му мандат и тогава да търси вина в предишни управляващи. Очевадно е, че това е направено, за да се облажат още "наши" хора и всичко което бълва мръсната му уста и всички действия, които УЖ предприема са постфактум и служат за замазване на очите на "лошия мат'рял". Времето за оправдания с управлявалите БГ през последните 1332 години мина. Четири години стигат, за да видим, че властта е пропита от корупция и некадърност.

А бе хора какво ви става цялото черноморие е застроено.До самия бряг ,че и в морето има огромни комплекси,огромни сгради.Маса стоежи са незаконни ,много бързо иместиха фокуса върху тази сделка която е може би една от малкото в тази криза от която са влезли пари в бюджета и общината.Дюни та дюни пясък ами това е на 500 метра от морето отидете на място вижте за какво става въпрос и тогава тренирайте върху темата.Всичко е една пиар кампания ,борба за надмощие на определени кръгове над други, нечиста игра за изнудване и справяне с конкуренцията ,като се използват медии и болното ни място природата.Пак ни хвърлиха пушилка,заБравихме за строежите на Брендо на СИК на ВИС, да напомням ли за МИЛЕН ВЕЛЧЕВ за комплекс ДЮН на г ИЛИЕВ ,а комлексите ВАЛЕНТИ Н ЗЛАТЕВ в ОБЗОР те къде са построени.Как мислите ако не искаха да се вдигне толкова шум щяха ли да го дрънкат това толкова време.Пак ни взеха за бълъци.Криза е нямаме пари,нямаме работа,нямаме държава,родителите ни измират от болести и безпаричие,защо министри ,примиера харчат маса пари и време с глупости за някакви си 29 декара за някави си разрешителни за строеж ит. нямат ли по важна работа да мислят как да ни подобрят живота да докарат инвеститори и пари или пиара е по важен от самите нас какво ще спечелим ние от цялата тази работа май пак ще плащат от нашия джоб заради някой друг.Има прокуратура има съд има институции който да си свършат законно работта не може да стават по този начин нещата с обаждане по телефона с привикване и чрез медиите.Това може да е екшън и реклама за управляващите в момента но той живота ни мина все така. Да гласувах за ГЕРБ с надежда но не съм съгласен да се жертва демокрацията, правилата, да се говори срещу който и да било глупости без да се докажат да се вадаят от контекста акценти да се маниполира с истината .Моля мислете бе хора живи и здрави на всички.

ПРАВИ ВПЕЧАТЛЕНИЕ, ЧЕ СГРЕШИЛИТЕ ХОРА НА Б.Б. СЕ УВОЛНЯВАТ, А ТЕЗИ НА СТАНИШЕВ-Б.Б. ГИ ПРАщА НА ПРОКУРОР?????ЗАщО ИМА ДВА АРШИНА???ЗАщО???

КЪДЕ БЯХА ПЪРШИВИТЕ КОМУНЯГИ ДА ПРОТЕСТИРАТ КОГАТО МОРЕТО СЕ БЕТОНИРА МЕТЪР ПО МЕТЪР? КЪДЕ СПАХА, КОГАТО ВСИЧКИ СДЕЛКИ БЯХА КОРУПЦИОННИ, КОГАТО ЧЕРНОМОРИЕТО СЕ РАЗДАДЕ НА БЕЗЦЕНИЦА? СПАХТЕ ЛИ? НЕ! МЪЛЧАХТЕ, ШОТО ВИЕ И ДРУГАРИТЕ ВИ ВЪРШЕХТЕ ТЕЗИ БЕЗОБРАЗИЯ. ВИЕ СТЕ КРАДЦИ И МОШЕНИЦИ. НАМЕРИЛ СЕ КОЙ ДА ПРОТЕСТИРА... ЦИНИЦИ!

С МАЛКИ БУКВИ БЕ КАЛТАКОВ ИЛИ ТАМ КЪВ СИ

Защо не питаш, къде е бил др. Борисов по това време. Бил е пак на власт, виден партайгеносе в НДСВ, приятел с царя и Доган, гл. секретар на МВР. В същото време неговата приятелка Цветелина навлезе в туристическия бизнес и стана най-богатата жена в БГ

АМА ЗАЩО НЕ ВИЕХТЕ ТОГАВА, БЕ? ВСЕ ЕДНО СРЕЩУ КОЙ... ЗАЩО МЪЛЧАХТЕ КАТО МИШКИ КАТО ГРАБЕХА НАРОДА? ЗАЩО? ЗАЩОТО И ВИЕ СТЕ С МОШЕНИЦИТЕ И КРАДЦИТЕ...

Адска машина направи на парчета джипа на столична бизнес дама, която е приятелка на висш служител от средите на СИК. Пострадалата Цветанка Карагьозова излиза с бодигарда от охранителна фирма "Ипон" Бойко Борисов, който работи в тясно сътрудничество с акционерите на застрахователна компания СИК и Интергруп Румен Николов-Пашата и Младен Михалев-Маджо. (в-к Капитал от 31.03.1997 )

Абе Калитко, защо се правите на утепан? Сигурно не знаете,че в правителството и депутатите в парламента на ГЕРБ 90 % са пършиви комуняги/ренегати и политически слънчогледи/, закъснели да отхапят от баницата навреме и сега искат да компенсират колкото могат.. Виж и ръководните кадри по места в страната. Простотия и бълвоч.

Ние знаем, че предишните са за бой, нали затова не са те на власт? Въпросът е вие различни ли сте от тях по друго освен умението да хвърляте вината другаде. Кумецо на Цецо е в играта, туй вече е ясно и по косвени улики - Цецо се крие само като му припари на дупето. И все пак тъй като любим филм на Борисов е "Кръстникът", а Цецо се явява такъв на детето на кумецо си, няма да е зле вместо нерви да покажем факти - Бойко повдига темата, не аз.

Ще е вкара ли някой в затвора, това искат хората.

И при Гео Дундаров беше в еленския балкан. Този дето заграби гори и язовири.

Важното е да не се изчака, и да се забрави, както стана с хеликоптерите по язовирите и незаконното строителство, а да се осъдят всички , които са допринесли за този безобразен случай и с подобните нему! Къде бяха управляващите 3.5 години та чак сега казват за хилядите декари, край Камчия и т.н.? Защо са си траяли, а не са подпукали арх. Станишев? Да не е в сила законът: Аз на тебе, ти на мене!

Псевдо-социта, ЗАЩО искате пак да докопате власт ? След това отново цял мандат да ви оправяме поразиите ??? Сиктир на БСП и долу ДПС което ги поддържа !

Пич, ако наистина милееш за родината си не би трябвало да се опитваш да ни убеждаваш как всички сме от 2-те БКП-та.

Даваш акъл нали си в Германия На такива п---и като теб изобщо трябва да им се забрани да гласуват

а така Бойко, гази ги . С ТЕБЕ СМЕ

с него а пред него в поза партер посоката е по избор

Това не е достатъчно! Трябва да бъде уволнен Миро-крадеца!

тоя човек кога работи, бе? от сутрин до вечер е по телевизиите. за това ли му плащаме заплата чрез данъците си? парцал.

Г-н Борисов,силния КОС за Вас в момента е ,да РАЗЯСНИТЕ как се е получило БЕЗСПОРНОТО уравнение ГЕРБ+БСП=БКП! Тогава наистина ще Ви повярват хората!

МОЛЯ ПЪРШИВИТЕ ФЕНОВЕ НА СЕРГЕЯТ СТАНИШЕВ ДА ОТГОВОРЯТ НА ТРИ ВЪПРОСА:1.КОГА ЛИДЕРЧЕТО ИМ ЩЕ СИ ОТСЛУЖИ КАЗАРМАТА КАТО ВСЕКИ БЪЛГАРСКИ МЪЖ НА НЕГОВАТА ВЪЗРАСТ? 2.КОГА ЩЕ ВЪРНЕ 10-ТЕ МИЛИОНА, КОИТО ОТКРАДНА С ЛЮБОВНИЦАТА СИ МОНИКА ЗА ИЗМИСЛЕН ПИАР НА ТРИ МИНИСТЕРСТВА? 3.ДОСТОЙНО ЛИ Е ГОДИНИ НАРЕД ПРЕМИЕРЪРТ НА БЪЛГАРИЯ ДА СЕ НАТИСКА ПО КЬОШЕТАТА С ОМЪЖЕНА ЖЕНА С ДВЕ ДЕЦА? ОМЪЖЕНА ПРИ ТОВА ЗА НЕГОВ СЪПАРТИЕЦ ОТ ВИСШИЯ СЪВЕТ НА БСП...

Помощ! Някой да донесе успокоителни за този идиот!

Впрочем, би ли се заел с въпроса колко държавни и общински средства отклони твоя приятел Бойко към неговата любовница Цветелина. Само поръчката с винетките възлиза на десетки милиони лева. , а избирането на СИБанк за обслужване на МВР (смяна на документи и др.) Сега Цветелина се захвана с производството на Зелена енергия, която се изкупува по бесни цени от държавата и вдига цената на тока за потребителите. Та не знам колко спечели приятелката на Станишката но Цветелена Бориславова с подкрепата на Бойко стана най-богатата жена в БГ.

Какъв е този аргумент от Тошово време Ходил ли си в казарма? Та, кои хора в белите страни се гордеят с този факт? В кой век живееш, старче? Да бъдеш командван и унижаван от полуграмотни селяци. Нормалните хора се гордеят с произхода си, с децата си, с образованието си, с култура!

господ е казал не ме слушаите какво ви говоря а ме гледаите какви ги варша по делата им ще ги познаете. в швеизаря министарпредседателя патува с градскя транспорт, а нашя с последен модел мерседес в момент когато две трети от населението се храни два пати на ден, защото не разполага с храна.

Има един човек в тази държава, който носеше ибрика на доган. Той не е роден в България и не е християнин!

Значи "някой" променил статута на терена и чакал 4 години да регистрира фирма и да го купи?! Хайде, стига бе! Някой ме прави наистина на луд!

Да, дали му под аренда няколко бунгала, пък след като си ги взели обратно, той търси собственост на земята.

Хубаво е да го уволнят. Но въпроса е споменатия директор, после къде ще го назначат. Такива не трябва да ги назначават после въобще в администрацията, на каквато и да е длъжност. Нека се реализира в частния сектор, като е толкова къдърен. Да види как е от другата страна, какво е да се бориш с бюрокрация.

Личи си, че не сте наясно със ситуацията и обстоятелствата около този казус. Настоящият директор на агенцията няма абсолютно никакво отношение към този случай, тъй като промяна предназначението на имотите е станало по времето, когато агенцията беше на пряко подчинение на Министерския съвет. А продажбата е извършена от настоящия министър...Отговорете си защо шефа на агенцията трябва да обере пешкира...Защото е най-удобен ли...

абе какви дюни, това са някакви пущинаци и трънак, развъдници на тонове комари

13 год.не стигат да се разплетат престъпните схеми на червените кратуни!Крадците на Станишев денонощно са се занимавали само с това-какво и как да откраднат и с какви схеми да прикрият престъпленията си!А Бойко Борисов не е на поста премиер,за да разследва единствено престъпленията на "Червените престъпници"!Той направи страшно много и аз привърженика на Иван Костов,трябва да призная,че Борисов е явление в България,и тласна много напред България!Трябва съд и прокуратура да работят по престъпленията им,а не да се сдушават с "червените престъпници"!

Привърженик на Костов не може да бъде толкова неграмотен. Още повече пък да въздига в небесата боко.

Костов се делна от СДС главно заради такива пишман демократи като тебе. Хем си привърженик на демокрацията, хем възхваляваш батюшката - онзи за когото е гатанката "баща милиционер, син революционер, що е то?"

Виждате ли как изпълнителната власт е пуснала пипала върху всичко? Щом някой е нарушил закона - да се даде под съд и да се ОСЪДИ! Това е ЕДИНСТВЕНАТА конституционна мярка. Той може да бъде временно отстранен от работа, но трябва да бъде осъден. Друг е въпросът, че може би ги е страх да дават хората под съд, защото "ще им излезнат всички кирливи ризи". И сега какво стана - хванаха Цецо - Кумецо ("някой, който се познава с Цветанов") и сега, за да прикрият колко са "осрали" работата, пак ще оплюят Станишев. Не че и той не ги е правил същите работи, но нека излезнат с вдигната глава пред обществото и да кажат "Ние сбъркахме.". Нали са истински мъже - да посрещнат и лошото с достойнство, не пак да си измиват ръцете с "Те и другите са го правели.".

"Той ми каза да направя така" - ромите от Комиците.

БОЙко трябва да продължи да мачка серГЕЯ и доган. Друго от него не искаме. Ние сме ГО избрали да премахне ибрикчията и мемед и за това ще гласуваме пак за бате БОЙко. А комундетата да продължават да писукат по форумите - вашия вой е наслада за моята душа.

В дъното, май ще излезе депутата на ГЕРБ Емил Димитров, а този Бисер Дачев на ИАГ е негово протеже и назначение. Преди да го направи шеф Бисер Дачев отговаряше за лова в частното ловно стопанство на Емил Димитров ,, Елен ,, Етрополе. КОГА ЩЕ ИМА ИСТИНСКО РАСЛЕДВАНЕ ЗА ЕМИЛ ДИМИТРОВ, БИЙКО??????

После кой ще плаща разходите за самолета? После с кого ще играя белот? Натоварили сме го с толкова имоти, за да поема негативите на пишещите по форумите, на протестиращите екозащитници.

Аз само да попитам - какво общо има Бисер Дачев с дюните? Хвърлят ви прах в очите и вие се радвате...