Коментари - Борисов: България е сред най-лоялните в НАТО и ЕС | Днес.dir.bg

Борисов: България е сред най-лоялните в НАТО и ЕС

България се очертава като един от най-лоялните и дисциплинирани членове на ЕС и на НАТО и фактор на стабилност в региона, каза Бойко Борисов.

Обратно в новината

Коментари - Борисов: България е сред най-лоялните в НАТО и ЕС | Днес.dir.bg

Коментари

Членове сме, вярно е. А водачът е най-големият член в тази държава.

с пожарникарско минало, на обикновения българин какво му пука за твоята лоялност към не знам кого?

Хубаво е че се събира повече мито, че се хващат уж повече трафиканти. Само се чудя как не си посипе Бойко главата с пепел, като обясняваше преди година как ще сме на загуба от тези проекти. Имаше и разни драскачи коиго повтаряха същото. Разликата е че Бойко намаза повече от драскачите, а загубиха всички българи (е с малки изключенрия).

Трябва ли ни такава "лоялност"? За какво ни е? От нея държавата трупа само загуби и върви надолу! Защо избираме политици,които са изключително "лоялни"? Като този със самодоволната усмивка на снимката! Точно по време на първия мандат на този от снимката,стотици, да не кажа хиляди български фирми фалираха. Сега фалитите са на фирми от селското стопанство. Това го казва той,не аз. Заради ембаргото! От тази "лоялност" си пълнят джобовете "герберчета" и "реформаторчета"! Те обаче не са българчета! Съдебна реформа! Намерили тема с която да занимават "електората". Това ли е най важното сега? За толкова управление на Пожарникаря доходите не са мръднали! Те са "занзибарски". Не се заблуждавайте по минималната работна заплата! Твърде малко хора я получават реално. А иначе,сме в Евросъюза и сме "ЛОЯЛНИ"! Само че,аз искам да ме управляват хора които не са "лоялни",а са българчета! Не като този!

Прав си, трябва да си избираме ЛОЯЛНИ КЪМ БЪЛГАРИЯ политици. Тези трябва да се изринат, ВСИЧКИ!

Да се дупи Боко е научил от Бай Тошо. Само не разбра, че когато Тошо се дупи, България печели, Боко се дупи България плаща.

ГЕРБ Е ОБИЧАНАТА ПАРТИЯ НА НАРОДА!!! ГЕРБ Е ПАРТИЯТА НА НОРМАЛНИТЕ МЛАДИ ХОРА!!! НАРОДА ОБИЧА ГЕРБ И ГЕРБ ОБИЧА НАРОДА!!! ПРИ УПРАВЛЕНИЕТО НА БОЙКО И ГЕРБ ПОНЕ ИМА НЯКАКЪВ ДУХ И МОРАЛ В ДЪРЖАВАТА И ХОРАТА!!! ДОРИ САМО ТОВА ДА БЕШЕ Е НАПЪЛНО ДОСТАТЪЧНО ЗА ДА ГЛАСУВАМ ОТНОВО ЗА НЕГО И ГЕРБ!!! КАКТО ГО Е КАЗАЛ НАРОДА ПИЛЦИТЕ СЕ БРОЯТ НА ЕСЕН!!!

Чалнат ми се виждаш .

Зверски му хлопа дъската.

Тиквения всичко прави срещу България, лакея продажен. Веднъж изритан се самоизбра отново и продължава да вреди.

време е Роско боско са сети да го предложи за лакейски тиквен орден на жартиерата!

щерева пъстра,тъйтъ,Спазвайки общата воля и политика на ЕС България спря огромните енергийни проекти на Русия.Вие не сте и предатели,не сте и измет,не сте и утайката.Няма думи за вас.

...България се очертава като един от най-лоялните и дисциплинирани членове на ЕС и на НАТО ...каза Бойко Борисов... ДА - само как звучи от устата на "Бивш" Комуняга и "Застраховател" :)

Борисов: България е сред най-лоялните в НАТО и ЕС ............ според мене ПЪК България е най-жалката пак там. ............. Благодарение на най-жалкия президент Благодарение на най-жалкия премиер Благодарение на най-жалкия парламент Благодарение на най-жалкото правителство НО Ние си ги избрахме

Ами оплачи се на Сергей Станишев( БСП ) - помоли го да се върне от Москва, пардон от Брюксел :)

Какъв вид логика използваш за да излъчиш тази препоръка? ПЕС и Народните партии са двете страни на монетата "глобализъм, либерализъм, олигархизъм"

САМИ се избраха! Изборите бяха менте.

На тролчето "94" ще напомня, че такива тезиси имаше при Тато. А тато2 е бил лоялен и към бкп, дс, и партийната линия тогава, а сега си е врътнал г... и е лоялен към бившите врагове. НЕ ИСКАМ ДА СЪМ ЛОЯЛЕН, ИСКАМ ДА СЪМ ЧОВЕК С ДОСТОЙНСТВО!

Е, и...какво добро за българите донесе това г-н премиер...напуканите магистрали ли...

И за сметка на това е най прекарваната!

БЕЗ БОЙКО БОРИСОВ БЪЛГАРИЯ Е ОБРЕЧЕНА НА ТОТАЛНА РАЗРУХА!!! ПО ВРЕМЕ НА ПЪРВИЯТ СИ МАНДАТ Д-Р БОРИСОВ ЗАПОЧНА ВЪЗРАЖДАНЕТО НА БЪЛГАРИЯ И ВЪПРЕКИ ГИБЕЛНОТО КОМУНИСТИЧЕСКО НАСЛЕДСТВО Я ПРЕВЪРНА В ОСТРОВ НА СТАБИЛНОСТТА И ПРОСПЕРИТЕТА В ОКЕАНА НА БУШУВАЩАТА ЖЕСТОКА СВЕТОВНА ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА!!! ПРЕСТЪПНОТО И ПРОТИВОКОНСТИТУЦИОННО ТУРСКО-КОМУНИСТИЧЕСКО ПРАВИТЕЛСТВО НА ОРЕШАРСКИ СЕ ОПИТА ДА ВЪРНЕ РАЗРУХАТА И ДА УНИЩОЖИ СЪГРАДЕНОТО ОТ ГЕРБ!!! НО ОЩЕ С ПЪРВИТЕ СИ ДЕЙСТВИЯ ВЪВ ВТОРИЯ СИ ПРЕМИЕРСКИ МАНДАТ БОЙКО БОРИСОВ РЕШИТЕЛНО ДЕМОНСТРИРА НЕПОКОЛЕБИМАТА СИ ПОЛИТИКА И ВСЕОТДАЙНИТЕ СИ ГРИЖИ ЗА ПРОДЪЛЖАВАНЕТО НА ВЪЗРАЖДАНЕТО НА БЪЛГАРИЯ!!! РЕЗУЛТАТИТЕ СА НАЛИЧНИ РЕЙТИНЗИТЕ СА ВИСОКИ И УСВОЯВАНЕТО НА ФОНДОВЕТЕ ВЪРВИ КЪМ 100%!!! ГОРДЕЕМЕ СЕ С ТЕБ И ТЕ ОБИЧАМЕ!!!

майтап бе уили

Много си сбъркано ,чедо!Тройната коалиция остави тази стабилност от 3%дефицит/най-ниският в ЕС/+ 8Милиарда лева фискален резерв+ увеличени 4-5пъти пенсии и заплати+13-ти заплати и пенсии+60км от Магистрала Тракия.Тогава нямаше криза,но всеки божи ден американският любимец цъфтеше по всички продажни телевизии и там журналистките нежно слушаха ругатните му срещу "крадците ".През 2009г освен тези 9милиарда и стабилност той получи и 2милиарда в НЗОК.А какво остави след себе си?+.5милиарда във Фискалн.резерв и 0лв.в НЗОК и разбира се -КРИЗА тотална +35км от магистрала Тракия.Това е истината !А,плюс Огромната Контрабанда на цигари.

Идиотизмът наследствен ли е или е заразен?

bira_more

Хм, ние все сме най-лоялните, и все хапваме дебелия. Странно, дали има връзка между двете. Така де - на времето бяхме толкова лоялни, та чак в химна си бяхме подчертали тази лоялност.

БРАВО ГОСПОДИН ПРЕМИЕР!!! ВСИЧКИ ВИ ПОЗДРАВЯВАМЕ ЗА ПЕРФЕКНАТА АРГУМЕНТАЦИЯ И ТОЧНИТЕ ОТГОВОРИ КОИТО ДАДОХТЕ!!! РЕЯЛНО ПОГЛЕДНАТО СЕГАШНИЯ ПРЕМИЕР Е НАЙ-ДОБРИЯ ОБЕКТИВЕН И ПОДДЪРЖАН ПО-ВЕЧЕ ОТ 2/3 ОТ НАРОДА! НЕ СЕ СТРАХУВА ДА КАЖЕ ИСТИНАТА В ОЧИТЕ НА КОМУНЯЦИТЕ И НЕ ИМ ДАВА ОТЧЕТ! УМЕН И КОМПЕТЕНТЕН, ИМА ВСИЧКО КОЕТО ТРЯБВА НА ЕДНА ЛИЧНОСТ ДА БЪДЕ НА ЧЕЛО НА ДЪРЖАВА!!! БЛАГОДАРИМЕ ВИ Г-Н ПРЕМИЕР ЗА МЪДРИТЕ БЕЗПРИСТРАСНИ И АРГУМЕНТИРАНИ РЕШЕНИЯ КОИТО ВЗЕМАТЕ И НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ ЧЕ БЪЛГАРСКИЯ НАРОД Е С ВАС И ВИ ПОДДЪРЖА!!! ГОРДЕЕМЕ СЕ С ВАС И ВИ ОБИЧАМЕ!!!

Като говориш за "комунягите" ,би ли казал колко от днешните депутати и министри начело с Борисов, не са членували в БКП - тоест не са "комуняги", или пък не са наследници на бивши БКП величия?

То явно само такива ботове - идиоти останахте да защитавате тоя продажник. Не бой се - той оня министърът на здравната реформа ще се погрижи за такива като теб. Като приватизира и лудниците и Вас ще Ви пуснат свободно да си щъкате и да си мънкате идиотизмите :) Абе как се намирате!? За краставите магарета бях чувал, ама за хора не знаех ;)

Дир.а Написах в предишната си реплика ,че Боко остави във Фискалния резерв през 2013г 3.5/три и половина /милиарда лева на границата дза санкции и фалит,а завари от предишното правителство 8-9Милиарда лева +2Милиалрда в НЗОК.Т.е той "опука /ББ/8Милиарда лева без да увеличи пенсии и заплати 3год.дори и с 1ст.но фалираха 100000фирми.

симо

Е,добре де,защо след всичко това НЕ сме вече като Швейцария???????А-а.да бе комунизмът е виновен.

bira_more

Комунизмът, предишните, евентуално Костов, често пъти Путин, за някои НАТО. А бе все има някой да ни е виновен. За съжаление. На победителите никой не им е виновен.

Ама нали това беше постъпка за гордост. Лично оная мома Бъчварова, сега по някакво необяснимо стечение и вътрешен министър те хвалеше наляво и на дясно, че ти лично си спрял южен поток. Сега като усети дебелия, почна да се вайкаш. От мен да знаеш. Руснаците вземат ли някой на мушка, обещаят ли му че ще го съсипят, го правят. Даже и да се отмени ембаргото за ЕС. Дълбоко се съмнявам, че нас това ще ни огрее и руснаците ще си отворят пазарите за наште стоки и бизнес. Трябва да си много ТЪП, да се хвалиш и да те хвалят, че си преебал проект за милиарди, за който си дал дума и подписал документи, че ще се случи. Не може да се ебаваш с велика сила, била тя Русия или Щатите. Тия велики сили винаги наказват предателите.

Борисов, ИДИОТ непоръбен! Ти чак сега ли разбра че "партньорите" ти те пързалят бе! Мекотело безмозъчно такова! Направи за смях държава със над 1300 годишна история!!! Вземи си тегли сам куршума, ако имаш някакво достойнство бе! Ти и онова другото говедо Плевнелиев сте СРАМ и ПОЗОР за тази държава бе!!!

Нищо, че народа български живее бедно, а някой даже и в мизерия, нашият Бойко се гордее с "ПОДТИЖЕНИЯТА" си ! За ЕС ок, но НАТО изобщо не му трябва на Българина !...

НЕ сме народ, а сме мърша .

След този автогол - самопризнание на нашата Тиква- център нападател, как е загробил държавата, едни белезници и право в Софийския!!! До края на живота!!!

Поредното самохвално умозаключение на един слугинаж!!! Освен, че сме най-лоялни, сме и най-бедни, най-прости, най-бързо изчезващи и още мноооого най-най!!! Нашата Мутра най-после взе да осъзнава, че България изгуби всичко!!! Но пък спечели една Тиква за премиер, който няма вече мегапроекти за закриване / защото закри всичко възможно!!!!!/ и който продължава да си вярва, че там му е мястото и е незаменим! Даже открива топлата вода - знаел, че отвъд Черно море са Крим и Русия!!!

симо

Не е малко ,след като си знаел само за Винету.

И кат сме най-лоялните, що НАТО не ни подари 10-на самолета? Що европейските фирми не се скъсват да инвестират у нас ?

Защо им е като слушкаме .Тая не е като оная с послушните дечица.Тук играта е друга - оправяй се сам , независимо от това , че и ние те разваляме , тук си суверенен . Иначе за прищявките ни - отговорността и задълженията са колективни , независимо дали ви износи или не.

Другарят Борисов: България е сред най-лоялните в НАТО и ЕС. Само чекаме заповед от Фашингтон и веднага нападаме Русия!

За Боко тиквата престъпна.

всичко което можа да ,,спре,, бокича го направи!!! време е за следващият ,,толераст,,!!! от ,,разрушител,, , круизен кораб не ,,става,,!!! смятам че спрягат ,,рамаданчо,, приятелите ни в ,,сянка,,!!!

Стига глупости!!!

На това ,което казва се нарича слугинаж.За 26 год.България стана най бедната,най болната,най престъпната ,най нещастната и изчезваща страна в света.Това се дължи на политическата система у нас ,слугуваща на олигарси ,монополи,чужди интереси.Механизмите за нейната недосегаемост за промени са много фалшиви закони и т.н.-казва проф.Петър Иванов.Няма ЮП.Наредиха им от вън.Оправдават се с ЕК.Но това не е така.ЕК няма право да разреши или да не разреши строителството на газопроводи.Тя определя правилата на експлоатация ,когато газопровода е построен.Политиците много добре знаят това,но служат на чужди интереси.За американските бази е същата история.Американски бази в България е като "хлопане"на отворена врата-казва Джон Байърли.За България е унизително да има чужди военни бази на територията и.-казва Рамзи Кларк-бивш главен прокурор на САЩ.За Крим-там народа се е произнесъл,чрез референдум-над 85%са рускоговорящи.Косово да не би да е независимо?Там се намира най голямата американска база в света Бондстийл-огромна площ ,самолети ,въртолети ,присъствие на над 30000 войска .Вече Косово си губи независимостта.

Не е бедна, напротив! В бедната България МРЗ е 380 лв., без нефт и газ! В Русия, където бъка нефт и газ МРЗ - 180 лв.! Давай цифри, стига с тия оригания!

Добре че има кой да му го каже това на милиционера, от неговите съветници. А той като Тато, плещи наред глупости. Тепърва България ще усеща резултати от пагубната политика спрямо Русия. Царапис обиколи целият свят за да реши гръцките проблеми и никъде не се издърви и изрепчи на никого . Политиката е игра на компромиси и срещи с бъдещи перспективи в добронамерен тон. Само България, чрез кукувците си премиер и президент обявиха Русия за Враг #1 на България и то военен. Дори официално обявиха икономически санкции. На село казнат: видяла жабата , че подковават конят и тя вдигнала крак.

Айде бе! "Царапис обиколи целият свят за да реши гръцките проблеми и никъде не се издърви", ама нарече тия, дето дават парите ТЕРОРИСТИ! Голям дипломат! И ние четем в ДИРа кво става по света! Вие, в Магадан много изоставате!

Цървул, Царапис е говорил с езика на финансист. За "терористите". Докато нашият ку-ку директно си признава, че сам се е набутал в шамарите от натягане на НАТО. Че и България набутал И никой не го такова за този му "героизъм". Царапис не нарече никоя държава враг на Гърция, още повече военен. Нещо повече, тръгна на комшулък с турците заради руският газ. А през 1999г. гърците, нищо че са членове на НАТО не пуснаха турският аскеер на път за Косово. Тогава Ваньо Костов пусна турската армия през България без да бяхме членове. А не даде коридор на руските десантчици за Прищина. Сега ЕС щял да ни оправя цената на газа с Газпром. На село казваме: на гол тумбак, чефте пищови.

И какво спечели България от тази твоя лоялност, която натрисаше в Брюксел за сметка на българския народ?! С какво се отблагодари Брюксел? Финансовите програми ли ни разшириха, като на старите нелоялни членове - Гърция, Испания, Италия, в проценти на човек от населението, в бруто изражение?! Или ти си доволен от потупванията по рамото и еднословни похвали - чудесно. Чудесно за Еврейския съюз, бедствие за България! Какво положително направи тая еврейка Кристалина (Сталинка) като еврокомисар по бедствията, а сега по финансите?! Даде ли ни 1 цент в повече, когато се нуждаем от милиарди?! За издавена Б-я вместо милиарди - 2 милиона евро! Че това е подигравка, това ли е заплатата за нашата лоялност? Дадоха ли милиони да се построи тая ограда пред Турция, дадоха ли техника и помощи да се плаща на човешкия фактор, който мре из деретата в катастрофи с камиони от времето на Варшавския договор. Виж гадните гърци, които се бъзикат с нас, как защитават интересите си и въртят цяла Европа, цял свят според интересите си, без да се хвалят от потупвания или пък че са лоялни и крадат най-нагло и най-много от всички. Ти на кого си министър-председател - на ЕС и НАТО или на България? Към тях ли трябва да си по-лоялен, или към нас? Бе цървул, кога ще разбереш, че благото на собствения народ стои над благото на съюзниците? И че който те види такъв продажник, той само ще ти се радва и ще те "омайва" с лъжливи комплименти, като Червената шапчица от злата отровителка. Ти си пожарникар, отивай си там в пожарната... Остави тая работа на патриоти - българи, а не на патриоти на чифутите.

По-важното е да не губиш! Кво спечели Ципората, като размахваше дълъг език зад наведения Путин?

Спечели още 83 милиарда евро и още три години да въртят игрички и сиртакита. А след това ще надупят някой еврейски педераст в Брюксел и МВФ да им опростят поне 100 милиарда, защото те са много нещастни, а пък и големи "демократи", току виж станали засмях пред цял свят, като някаква си измислена древна цивилация...?! И какво общо има Путин тук, бе путьо Маринкин?! А нашият лоялен мутроиден цървул какво спечели с лоялността му към Еврейския съюз? - Милиарди ли?! - Тупане по рамото и шут в гъза от големите пари, даде 2 милилона за издавена Мизия и Аспарухово. Ти сляп ли се бе, или пълен капут, който нищо не разбира. Ти кого жалиш, Европа или България?

симо

Той води битка за държавата си ,изгуби битката,КАЗА СИ ГО В ПРАВ ТЕКСТ.Държа се достойно в тази битка.Имат си приказка гърците --ТОВА,ЧЕ СИ МИ ДАЛ ПАРИ НЕ ТИ ДАВА ПРАВОТО ДА МЕ ЕБЕШ.

Кажи бе Бойко: ЗАЩО ТИ Е СРАМ ДА КАЖЕШ, ЧЕ СТЕ ЛОЯЛНИ КЪМ БЪЛГАРСКИЯНАРОД?????

А бе, цървул, ти ли си народа?

Боце иска да каже по заобиколен начин, че сме най големите дупедайци в НАТО и ФАЩ!? Инфантили и предатели на България и Българския народ! Комунисти от БКП не върнали все още партийните си книжки! Много удобни и услужливи мекерета на Соросоидите и Еврогейьовете!

Аман от дупедайци на Путин! От шоколад ли му е задника, та се надпреварвате в излизването?

по лоялност в ЕС и НАТО след като сме първи подлоги и слуги на САЩ, с което си роболепно послушние изпреварваме дори "банановите" републики и аборигените от амазонската джунгла!!!

очевидно нещата не вървят. Предлагам, за да станем по-европейци, да минем на латиница (като за начало, после може и езика да сменим) и половината от мъжкото население (без значение възраст) да станат насилствено гейове. Смисъл какво повече да дадем? ПП А да, аз излизам от ес индивидуално.

Ужас! Троянският кон на Путин в НАТО - най-верен член на НАТО! Ето защо му окопа косата на Путин!

Единствените които говорят според българския интерес са Атака. Казвам говорят защото нищо не вършат. А ако (случайно) получат някаква власт не се знае как биха реагирали на "дружеско посещените" примерно на трима американски сенатори...

НИЕ СМЕ...НАЙ-ГОЛЕМИТЕ...ПОЛИТИЧЕСКИ ПРОСТИТУТКИ В ИСТОРИЯТА, КАТО ЗАДМИНАВАМЕ ВСИЧКИ ДОСЕГА.

е и какво от това, бе тъпанар? стига лиза задници, нещастник....

може и да схванем разликата между лоялен слуга към господаря и лоялен член в равноправен съюз! Ама пусто ДНК-наследство..

Отдавна говорим за това: дали е ПР,дали Протокол,дали приближени,но някой трябва да редактира изказванията на Борисов.Редовно допуска непремерени изказвания.Навън всичко се гледа под лупа,тук си го знаем.

че първото написано от Вас е разбирането на Б. Борисов и всички, без изключение, които се самонаричат политически елит, а второтое разбиранетона целокупният ни народ!!!

Жалко и сервилно изказване. Тодор Живков 2

Заглавието трябва да се промени така: Ние сме най-големите глупаци в НАТО и ЕС

да цитирам лудите шприцили

Борисов, трябва да си лоялен към народа си, да се грижиш за неговия стандард, а не да се хвалиш, че си послушен слуга на ЕС и САЩ /НАТО няма/ . Какво печелим ние от това, че тебе те потупват по рамото, защо папкаш и слушкаш. То ти и личи.

Цецо нещо го няма във ТВ И Интернет пространството,да не е във затвора???

Че е на слушалките!Избори наближават!

благодарете на протестърите за бойко б. нали те победиха злия орешарски......

Коментари - Борисов: България е сред най-лоялните в НАТО и ЕС | Днес.dir.bg

Борисов: България е сред най-лоялните в НАТО и ЕС

България се очертава като един от най-лоялните и дисциплинирани членове на ЕС и на НАТО и фактор на стабилност в региона, каза Бойко Борисов.

Обратно в новината

Коментари - Борисов: България е сред най-лоялните в НАТО и ЕС | Днес.dir.bg

Коментари

Членове сме, вярно е. А водачът е най-големият член в тази държава.

с пожарникарско минало, на обикновения българин какво му пука за твоята лоялност към не знам кого?

Хубаво е че се събира повече мито, че се хващат уж повече трафиканти. Само се чудя как не си посипе Бойко главата с пепел, като обясняваше преди година как ще сме на загуба от тези проекти. Имаше и разни драскачи коиго повтаряха същото. Разликата е че Бойко намаза повече от драскачите, а загубиха всички българи (е с малки изключенрия).

Трябва ли ни такава "лоялност"? За какво ни е? От нея държавата трупа само загуби и върви надолу! Защо избираме политици,които са изключително "лоялни"? Като този със самодоволната усмивка на снимката! Точно по време на първия мандат на този от снимката,стотици, да не кажа хиляди български фирми фалираха. Сега фалитите са на фирми от селското стопанство. Това го казва той,не аз. Заради ембаргото! От тази "лоялност" си пълнят джобовете "герберчета" и "реформаторчета"! Те обаче не са българчета! Съдебна реформа! Намерили тема с която да занимават "електората". Това ли е най важното сега? За толкова управление на Пожарникаря доходите не са мръднали! Те са "занзибарски". Не се заблуждавайте по минималната работна заплата! Твърде малко хора я получават реално. А иначе,сме в Евросъюза и сме "ЛОЯЛНИ"! Само че,аз искам да ме управляват хора които не са "лоялни",а са българчета! Не като този!

Прав си, трябва да си избираме ЛОЯЛНИ КЪМ БЪЛГАРИЯ политици. Тези трябва да се изринат, ВСИЧКИ!

Да се дупи Боко е научил от Бай Тошо. Само не разбра, че когато Тошо се дупи, България печели, Боко се дупи България плаща.

ГЕРБ Е ОБИЧАНАТА ПАРТИЯ НА НАРОДА!!! ГЕРБ Е ПАРТИЯТА НА НОРМАЛНИТЕ МЛАДИ ХОРА!!! НАРОДА ОБИЧА ГЕРБ И ГЕРБ ОБИЧА НАРОДА!!! ПРИ УПРАВЛЕНИЕТО НА БОЙКО И ГЕРБ ПОНЕ ИМА НЯКАКЪВ ДУХ И МОРАЛ В ДЪРЖАВАТА И ХОРАТА!!! ДОРИ САМО ТОВА ДА БЕШЕ Е НАПЪЛНО ДОСТАТЪЧНО ЗА ДА ГЛАСУВАМ ОТНОВО ЗА НЕГО И ГЕРБ!!! КАКТО ГО Е КАЗАЛ НАРОДА ПИЛЦИТЕ СЕ БРОЯТ НА ЕСЕН!!!

Чалнат ми се виждаш .

Зверски му хлопа дъската.

Тиквения всичко прави срещу България, лакея продажен. Веднъж изритан се самоизбра отново и продължава да вреди.

време е Роско боско са сети да го предложи за лакейски тиквен орден на жартиерата!

щерева пъстра,тъйтъ,Спазвайки общата воля и политика на ЕС България спря огромните енергийни проекти на Русия.Вие не сте и предатели,не сте и измет,не сте и утайката.Няма думи за вас.

...България се очертава като един от най-лоялните и дисциплинирани членове на ЕС и на НАТО ...каза Бойко Борисов... ДА - само как звучи от устата на "Бивш" Комуняга и "Застраховател" :)

Борисов: България е сред най-лоялните в НАТО и ЕС ............ според мене ПЪК България е най-жалката пак там. ............. Благодарение на най-жалкия президент Благодарение на най-жалкия премиер Благодарение на най-жалкия парламент Благодарение на най-жалкото правителство НО Ние си ги избрахме

Ами оплачи се на Сергей Станишев( БСП ) - помоли го да се върне от Москва, пардон от Брюксел :)

Какъв вид логика използваш за да излъчиш тази препоръка? ПЕС и Народните партии са двете страни на монетата "глобализъм, либерализъм, олигархизъм"

САМИ се избраха! Изборите бяха менте.

На тролчето "94" ще напомня, че такива тезиси имаше при Тато. А тато2 е бил лоялен и към бкп, дс, и партийната линия тогава, а сега си е врътнал г... и е лоялен към бившите врагове. НЕ ИСКАМ ДА СЪМ ЛОЯЛЕН, ИСКАМ ДА СЪМ ЧОВЕК С ДОСТОЙНСТВО!

Е, и...какво добро за българите донесе това г-н премиер...напуканите магистрали ли...

И за сметка на това е най прекарваната!

БЕЗ БОЙКО БОРИСОВ БЪЛГАРИЯ Е ОБРЕЧЕНА НА ТОТАЛНА РАЗРУХА!!! ПО ВРЕМЕ НА ПЪРВИЯТ СИ МАНДАТ Д-Р БОРИСОВ ЗАПОЧНА ВЪЗРАЖДАНЕТО НА БЪЛГАРИЯ И ВЪПРЕКИ ГИБЕЛНОТО КОМУНИСТИЧЕСКО НАСЛЕДСТВО Я ПРЕВЪРНА В ОСТРОВ НА СТАБИЛНОСТТА И ПРОСПЕРИТЕТА В ОКЕАНА НА БУШУВАЩАТА ЖЕСТОКА СВЕТОВНА ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА!!! ПРЕСТЪПНОТО И ПРОТИВОКОНСТИТУЦИОННО ТУРСКО-КОМУНИСТИЧЕСКО ПРАВИТЕЛСТВО НА ОРЕШАРСКИ СЕ ОПИТА ДА ВЪРНЕ РАЗРУХАТА И ДА УНИЩОЖИ СЪГРАДЕНОТО ОТ ГЕРБ!!! НО ОЩЕ С ПЪРВИТЕ СИ ДЕЙСТВИЯ ВЪВ ВТОРИЯ СИ ПРЕМИЕРСКИ МАНДАТ БОЙКО БОРИСОВ РЕШИТЕЛНО ДЕМОНСТРИРА НЕПОКОЛЕБИМАТА СИ ПОЛИТИКА И ВСЕОТДАЙНИТЕ СИ ГРИЖИ ЗА ПРОДЪЛЖАВАНЕТО НА ВЪЗРАЖДАНЕТО НА БЪЛГАРИЯ!!! РЕЗУЛТАТИТЕ СА НАЛИЧНИ РЕЙТИНЗИТЕ СА ВИСОКИ И УСВОЯВАНЕТО НА ФОНДОВЕТЕ ВЪРВИ КЪМ 100%!!! ГОРДЕЕМЕ СЕ С ТЕБ И ТЕ ОБИЧАМЕ!!!

майтап бе уили

Много си сбъркано ,чедо!Тройната коалиция остави тази стабилност от 3%дефицит/най-ниският в ЕС/+ 8Милиарда лева фискален резерв+ увеличени 4-5пъти пенсии и заплати+13-ти заплати и пенсии+60км от Магистрала Тракия.Тогава нямаше криза,но всеки божи ден американският любимец цъфтеше по всички продажни телевизии и там журналистките нежно слушаха ругатните му срещу "крадците ".През 2009г освен тези 9милиарда и стабилност той получи и 2милиарда в НЗОК.А какво остави след себе си?+.5милиарда във Фискалн.резерв и 0лв.в НЗОК и разбира се -КРИЗА тотална +35км от магистрала Тракия.Това е истината !А,плюс Огромната Контрабанда на цигари.

Идиотизмът наследствен ли е или е заразен?

bira_more

Хм, ние все сме най-лоялните, и все хапваме дебелия. Странно, дали има връзка между двете. Така де - на времето бяхме толкова лоялни, та чак в химна си бяхме подчертали тази лоялност.

БРАВО ГОСПОДИН ПРЕМИЕР!!! ВСИЧКИ ВИ ПОЗДРАВЯВАМЕ ЗА ПЕРФЕКНАТА АРГУМЕНТАЦИЯ И ТОЧНИТЕ ОТГОВОРИ КОИТО ДАДОХТЕ!!! РЕЯЛНО ПОГЛЕДНАТО СЕГАШНИЯ ПРЕМИЕР Е НАЙ-ДОБРИЯ ОБЕКТИВЕН И ПОДДЪРЖАН ПО-ВЕЧЕ ОТ 2/3 ОТ НАРОДА! НЕ СЕ СТРАХУВА ДА КАЖЕ ИСТИНАТА В ОЧИТЕ НА КОМУНЯЦИТЕ И НЕ ИМ ДАВА ОТЧЕТ! УМЕН И КОМПЕТЕНТЕН, ИМА ВСИЧКО КОЕТО ТРЯБВА НА ЕДНА ЛИЧНОСТ ДА БЪДЕ НА ЧЕЛО НА ДЪРЖАВА!!! БЛАГОДАРИМЕ ВИ Г-Н ПРЕМИЕР ЗА МЪДРИТЕ БЕЗПРИСТРАСНИ И АРГУМЕНТИРАНИ РЕШЕНИЯ КОИТО ВЗЕМАТЕ И НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ ЧЕ БЪЛГАРСКИЯ НАРОД Е С ВАС И ВИ ПОДДЪРЖА!!! ГОРДЕЕМЕ СЕ С ВАС И ВИ ОБИЧАМЕ!!!

Като говориш за "комунягите" ,би ли казал колко от днешните депутати и министри начело с Борисов, не са членували в БКП - тоест не са "комуняги", или пък не са наследници на бивши БКП величия?

То явно само такива ботове - идиоти останахте да защитавате тоя продажник. Не бой се - той оня министърът на здравната реформа ще се погрижи за такива като теб. Като приватизира и лудниците и Вас ще Ви пуснат свободно да си щъкате и да си мънкате идиотизмите :) Абе как се намирате!? За краставите магарета бях чувал, ама за хора не знаех ;)

Дир.а Написах в предишната си реплика ,че Боко остави във Фискалния резерв през 2013г 3.5/три и половина /милиарда лева на границата дза санкции и фалит,а завари от предишното правителство 8-9Милиарда лева +2Милиалрда в НЗОК.Т.е той "опука /ББ/8Милиарда лева без да увеличи пенсии и заплати 3год.дори и с 1ст.но фалираха 100000фирми.

симо

Е,добре де,защо след всичко това НЕ сме вече като Швейцария???????А-а.да бе комунизмът е виновен.

bira_more

Комунизмът, предишните, евентуално Костов, често пъти Путин, за някои НАТО. А бе все има някой да ни е виновен. За съжаление. На победителите никой не им е виновен.

Ама нали това беше постъпка за гордост. Лично оная мома Бъчварова, сега по някакво необяснимо стечение и вътрешен министър те хвалеше наляво и на дясно, че ти лично си спрял южен поток. Сега като усети дебелия, почна да се вайкаш. От мен да знаеш. Руснаците вземат ли някой на мушка, обещаят ли му че ще го съсипят, го правят. Даже и да се отмени ембаргото за ЕС. Дълбоко се съмнявам, че нас това ще ни огрее и руснаците ще си отворят пазарите за наште стоки и бизнес. Трябва да си много ТЪП, да се хвалиш и да те хвалят, че си преебал проект за милиарди, за който си дал дума и подписал документи, че ще се случи. Не може да се ебаваш с велика сила, била тя Русия или Щатите. Тия велики сили винаги наказват предателите.

Борисов, ИДИОТ непоръбен! Ти чак сега ли разбра че "партньорите" ти те пързалят бе! Мекотело безмозъчно такова! Направи за смях държава със над 1300 годишна история!!! Вземи си тегли сам куршума, ако имаш някакво достойнство бе! Ти и онова другото говедо Плевнелиев сте СРАМ и ПОЗОР за тази държава бе!!!

Нищо, че народа български живее бедно, а някой даже и в мизерия, нашият Бойко се гордее с "ПОДТИЖЕНИЯТА" си ! За ЕС ок, но НАТО изобщо не му трябва на Българина !...

НЕ сме народ, а сме мърша .

След този автогол - самопризнание на нашата Тиква- център нападател, как е загробил държавата, едни белезници и право в Софийския!!! До края на живота!!!

Поредното самохвално умозаключение на един слугинаж!!! Освен, че сме най-лоялни, сме и най-бедни, най-прости, най-бързо изчезващи и още мноооого най-най!!! Нашата Мутра най-после взе да осъзнава, че България изгуби всичко!!! Но пък спечели една Тиква за премиер, който няма вече мегапроекти за закриване / защото закри всичко възможно!!!!!/ и който продължава да си вярва, че там му е мястото и е незаменим! Даже открива топлата вода - знаел, че отвъд Черно море са Крим и Русия!!!

симо

Не е малко ,след като си знаел само за Винету.

И кат сме най-лоялните, що НАТО не ни подари 10-на самолета? Що европейските фирми не се скъсват да инвестират у нас ?

Защо им е като слушкаме .Тая не е като оная с послушните дечица.Тук играта е друга - оправяй се сам , независимо от това , че и ние те разваляме , тук си суверенен . Иначе за прищявките ни - отговорността и задълженията са колективни , независимо дали ви износи или не.

Другарят Борисов: България е сред най-лоялните в НАТО и ЕС. Само чекаме заповед от Фашингтон и веднага нападаме Русия!

За Боко тиквата престъпна.

всичко което можа да ,,спре,, бокича го направи!!! време е за следващият ,,толераст,,!!! от ,,разрушител,, , круизен кораб не ,,става,,!!! смятам че спрягат ,,рамаданчо,, приятелите ни в ,,сянка,,!!!

Стига глупости!!!

На това ,което казва се нарича слугинаж.За 26 год.България стана най бедната,най болната,най престъпната ,най нещастната и изчезваща страна в света.Това се дължи на политическата система у нас ,слугуваща на олигарси ,монополи,чужди интереси.Механизмите за нейната недосегаемост за промени са много фалшиви закони и т.н.-казва проф.Петър Иванов.Няма ЮП.Наредиха им от вън.Оправдават се с ЕК.Но това не е така.ЕК няма право да разреши или да не разреши строителството на газопроводи.Тя определя правилата на експлоатация ,когато газопровода е построен.Политиците много добре знаят това,но служат на чужди интереси.За американските бази е същата история.Американски бази в България е като "хлопане"на отворена врата-казва Джон Байърли.За България е унизително да има чужди военни бази на територията и.-казва Рамзи Кларк-бивш главен прокурор на САЩ.За Крим-там народа се е произнесъл,чрез референдум-над 85%са рускоговорящи.Косово да не би да е независимо?Там се намира най голямата американска база в света Бондстийл-огромна площ ,самолети ,въртолети ,присъствие на над 30000 войска .Вече Косово си губи независимостта.

Не е бедна, напротив! В бедната България МРЗ е 380 лв., без нефт и газ! В Русия, където бъка нефт и газ МРЗ - 180 лв.! Давай цифри, стига с тия оригания!

Добре че има кой да му го каже това на милиционера, от неговите съветници. А той като Тато, плещи наред глупости. Тепърва България ще усеща резултати от пагубната политика спрямо Русия. Царапис обиколи целият свят за да реши гръцките проблеми и никъде не се издърви и изрепчи на никого . Политиката е игра на компромиси и срещи с бъдещи перспективи в добронамерен тон. Само България, чрез кукувците си премиер и президент обявиха Русия за Враг #1 на България и то военен. Дори официално обявиха икономически санкции. На село казнат: видяла жабата , че подковават конят и тя вдигнала крак.

Айде бе! "Царапис обиколи целият свят за да реши гръцките проблеми и никъде не се издърви", ама нарече тия, дето дават парите ТЕРОРИСТИ! Голям дипломат! И ние четем в ДИРа кво става по света! Вие, в Магадан много изоставате!

Цървул, Царапис е говорил с езика на финансист. За "терористите". Докато нашият ку-ку директно си признава, че сам се е набутал в шамарите от натягане на НАТО. Че и България набутал И никой не го такова за този му "героизъм". Царапис не нарече никоя държава враг на Гърция, още повече военен. Нещо повече, тръгна на комшулък с турците заради руският газ. А през 1999г. гърците, нищо че са членове на НАТО не пуснаха турският аскеер на път за Косово. Тогава Ваньо Костов пусна турската армия през България без да бяхме членове. А не даде коридор на руските десантчици за Прищина. Сега ЕС щял да ни оправя цената на газа с Газпром. На село казваме: на гол тумбак, чефте пищови.

И какво спечели България от тази твоя лоялност, която натрисаше в Брюксел за сметка на българския народ?! С какво се отблагодари Брюксел? Финансовите програми ли ни разшириха, като на старите нелоялни членове - Гърция, Испания, Италия, в проценти на човек от населението, в бруто изражение?! Или ти си доволен от потупванията по рамото и еднословни похвали - чудесно. Чудесно за Еврейския съюз, бедствие за България! Какво положително направи тая еврейка Кристалина (Сталинка) като еврокомисар по бедствията, а сега по финансите?! Даде ли ни 1 цент в повече, когато се нуждаем от милиарди?! За издавена Б-я вместо милиарди - 2 милиона евро! Че това е подигравка, това ли е заплатата за нашата лоялност? Дадоха ли милиони да се построи тая ограда пред Турция, дадоха ли техника и помощи да се плаща на човешкия фактор, който мре из деретата в катастрофи с камиони от времето на Варшавския договор. Виж гадните гърци, които се бъзикат с нас, как защитават интересите си и въртят цяла Европа, цял свят според интересите си, без да се хвалят от потупвания или пък че са лоялни и крадат най-нагло и най-много от всички. Ти на кого си министър-председател - на ЕС и НАТО или на България? Към тях ли трябва да си по-лоялен, или към нас? Бе цървул, кога ще разбереш, че благото на собствения народ стои над благото на съюзниците? И че който те види такъв продажник, той само ще ти се радва и ще те "омайва" с лъжливи комплименти, като Червената шапчица от злата отровителка. Ти си пожарникар, отивай си там в пожарната... Остави тая работа на патриоти - българи, а не на патриоти на чифутите.

По-важното е да не губиш! Кво спечели Ципората, като размахваше дълъг език зад наведения Путин?

Спечели още 83 милиарда евро и още три години да въртят игрички и сиртакита. А след това ще надупят някой еврейски педераст в Брюксел и МВФ да им опростят поне 100 милиарда, защото те са много нещастни, а пък и големи "демократи", току виж станали засмях пред цял свят, като някаква си измислена древна цивилация...?! И какво общо има Путин тук, бе путьо Маринкин?! А нашият лоялен мутроиден цървул какво спечели с лоялността му към Еврейския съюз? - Милиарди ли?! - Тупане по рамото и шут в гъза от големите пари, даде 2 милилона за издавена Мизия и Аспарухово. Ти сляп ли се бе, или пълен капут, който нищо не разбира. Ти кого жалиш, Европа или България?

симо

Той води битка за държавата си ,изгуби битката,КАЗА СИ ГО В ПРАВ ТЕКСТ.Държа се достойно в тази битка.Имат си приказка гърците --ТОВА,ЧЕ СИ МИ ДАЛ ПАРИ НЕ ТИ ДАВА ПРАВОТО ДА МЕ ЕБЕШ.

Кажи бе Бойко: ЗАЩО ТИ Е СРАМ ДА КАЖЕШ, ЧЕ СТЕ ЛОЯЛНИ КЪМ БЪЛГАРСКИЯНАРОД?????

А бе, цървул, ти ли си народа?

Боце иска да каже по заобиколен начин, че сме най големите дупедайци в НАТО и ФАЩ!? Инфантили и предатели на България и Българския народ! Комунисти от БКП не върнали все още партийните си книжки! Много удобни и услужливи мекерета на Соросоидите и Еврогейьовете!

Аман от дупедайци на Путин! От шоколад ли му е задника, та се надпреварвате в излизването?

по лоялност в ЕС и НАТО след като сме първи подлоги и слуги на САЩ, с което си роболепно послушние изпреварваме дори "банановите" републики и аборигените от амазонската джунгла!!!

очевидно нещата не вървят. Предлагам, за да станем по-европейци, да минем на латиница (като за начало, после може и езика да сменим) и половината от мъжкото население (без значение възраст) да станат насилствено гейове. Смисъл какво повече да дадем? ПП А да, аз излизам от ес индивидуално.

Ужас! Троянският кон на Путин в НАТО - най-верен член на НАТО! Ето защо му окопа косата на Путин!

Единствените които говорят според българския интерес са Атака. Казвам говорят защото нищо не вършат. А ако (случайно) получат някаква власт не се знае как биха реагирали на "дружеско посещените" примерно на трима американски сенатори...

НИЕ СМЕ...НАЙ-ГОЛЕМИТЕ...ПОЛИТИЧЕСКИ ПРОСТИТУТКИ В ИСТОРИЯТА, КАТО ЗАДМИНАВАМЕ ВСИЧКИ ДОСЕГА.

е и какво от това, бе тъпанар? стига лиза задници, нещастник....

може и да схванем разликата между лоялен слуга към господаря и лоялен член в равноправен съюз! Ама пусто ДНК-наследство..

Отдавна говорим за това: дали е ПР,дали Протокол,дали приближени,но някой трябва да редактира изказванията на Борисов.Редовно допуска непремерени изказвания.Навън всичко се гледа под лупа,тук си го знаем.

че първото написано от Вас е разбирането на Б. Борисов и всички, без изключение, които се самонаричат политически елит, а второтое разбиранетона целокупният ни народ!!!

Жалко и сервилно изказване. Тодор Живков 2

Заглавието трябва да се промени така: Ние сме най-големите глупаци в НАТО и ЕС

да цитирам лудите шприцили

Борисов, трябва да си лоялен към народа си, да се грижиш за неговия стандард, а не да се хвалиш, че си послушен слуга на ЕС и САЩ /НАТО няма/ . Какво печелим ние от това, че тебе те потупват по рамото, защо папкаш и слушкаш. То ти и личи.

Цецо нещо го няма във ТВ И Интернет пространството,да не е във затвора???

Че е на слушалките!Избори наближават!

благодарете на протестърите за бойко б. нали те победиха злия орешарски......