Борисов: ОЦК в Кърджали ще работи още поне 50 години и после пак ще ме поканите да го спасяваме

Министър-председателят Бойко Борисов съобщи пред работниците от ОЦК, че заводът ще заработи в най-скоро време.

Обратно в новината

Коментари - Борисов: ОЦК в Кърджали ще работи още поне 50 години и после пак ще ме поканите да го спасяваме | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Kalin

Като гледам кой и с чия подкрепа се намесва ясно ми става че цялата история е била нагласена.Прането на пари почва.Жалко за хората там.

Ще го спасяваш, разбира се!!!! След като В.Менджиева и си е спряха ишлемето на южноафриканската руда (между другото - след преработката и в Кърджали, концентратът се изпращаше в Швейцария под формата на "буре" и не се знаеше какво се изнася - сребро, злато, паладиум и т.н., та се налагаше нейно доверено лице да пътува със самолета, в който е пратката от около 3 тона на месец. Задачата и бе да види състава на "бурето" и съответно В. Менджиева и си е да си търсят парите), та - заводът премина в собственост на "бившата" ти приятелка и/или по-скоро на предишната и банка (то май е едно и също). Тя после го "продаде" на великия Костов приватизатор, положил основите на ликвидирането на Кремиковци. Разликата между милионите, на които Цв. Бориславова продаде ОЦК на В. Захариев и сегашната сделка от 8 милиона е повече от очевадна!!!! За хората, които помнят!!! Между другото - защо Българската държава и/или БНБ не се интересуват от това, което се изнася като концентрат или "черна мед" от Пирдоп, Челопеч, Елаците и т.н...... Защо българската държава не си търси парите, така както ги търсеше В. Менджиева??? Въпроси.......................

Сещам се за един виц от комунизма: Замразяват за 50 години - руснак, американец и българин. След 50 години, като ги размразили за да ги запознаят със съвремието, решават да им пуснат новините за деня. Седят тримата и слушат. По едно време в новините съобщават:" На румънско-китайската граница днес имаше преспрелка" като чува това руснака получава удар и умира. След малко в новините казват: " В щата Юта в колхоз " Червено знаме" изпълниха предсрочно петилетния план". Американеца също пада и умира. Българина продължава да гледа. След малко в новините следва:" На 28 конгрес на БКП другаря Тодор Живков, беше преизбран за генерален секретар" . И българина се споминал.

Какъв ви е проблема?! Работещ завод, запазване на препитанието за хиляди семейства, нови 900 работни места. Лайте. Това ви остана мързеливци! Дали е Бойко иши някой друг - няма никакво значение! Това е правилния път!

Ей, тоя наистина се мисли за Господ и вярва, че е вечен!!!!

Haha, бойко продължава да се осира.

valentin

Продължава да работи ...за разлика от тези преди него ...ако всички бяха като бате Бойко държававата нямаше да бъде на това дередже ... а за осирането предишните нямаха равни !!!

Ахмед Доган

Да работи ли? Имаш пред вид сигурно да асфалтира, да реже лентички на новопостроени 6-метрови бордюри и ... да продава де що може на една добре позната банка с един много натъл собственик! А, не само да й разпродава държавата ни ... но и да се опитва да променя закони в нейна полза (сеш се за Витоша ско, нали?)!!! Нали си спомняш, че тоя никога не се е отказвал от членството си в БКП?!?! Но онези поне са градили повече за народа отколкото за себе си - не вервам да си чак такъв "кон с капаци" за да не го виждаш тоя как си ни краде най-нагло в комбина с уж бившата си и нейните банкови лобита а и сегашни енергийни (тя е вече "горд собственик" на мнооого фотоволтаици, перки и МВЕЦ-ове), както и със собственика на ПИБ, на който освен Витоша и Кремиковци, сега подарява и ОЦК ... по бързата процедура!!! Не вервам да си чак толкова тъп за да не осъзнаеш, че купувача на ОЦК - офшорката от виржинските острови е отново подставено лице на ПИБ, така, както и оня 26-годишен пишлигар, на когото подариха Кремиковци, за което ПИБ му даде заем срещу все още непридобити активи (Кремиковци)?!?! Само през комунизма са давани такива заеми и то на най-високи партийни величия!!! Ми я се поинтересувай и за поредният му цирк в Плевен - ще реже лентичката на обновената улица "Гренадерска", за което му се садят ... палми?!? и свежи цветя - резна лентичката и до вечерта и палмите си прибраха ... и теменужките също?!?! Живущите наблизо коментираха "Поне да не ги бяха садили като ще си ги вземат после пак, а да ги бяха заровили заедно с щайгите"!?! Е ТАКИВА ЦИРКОВЕ И КРАДЕНЕ НЕ Е ИМАЛО И ПРЕЗ КОМУНИЗМА БЕ ШУШУМИГОООО!!!