Заплахата на Борисов за митниците дала резултат

Бойко Борисов се похвали, че предупреждението му за евентуално сливане на приходните агенции, ако в Агенция "Митници" не се работи ефективно, е дало резултат.

Обратно в новината

Коментари - Заплахата на Борисов за митниците дала резултат | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ТОЙ-Б.БОРИСОВ-усмихнат,благ,удовлетворен,че ВЪПРЕКИ побеснялата сволач СЪУМЯВА ДА ПРАВИ ЗНАЧИМИ НЕЩА ЗА БЪЛГАРИЯ И НАРОДА НИ.ТЕ-ПОБЕСНЕЛИТЕ-освирепяли,изнемогващи ХВЪРЛЯТ В ПРОСТРАНСТВОТО КОМПРОМАТИ И ОБИДИ ПО НЕГОВ АДРЕС ЗАЩОТО ИСКАТ НИЕ ДА СИ ОСТАНЕМ В БЛАТОТО И ТЕ ВОЛНО КАКТО ГО ПРАВЯТ ДЕСЕТИЛЕТИЯ/ДЯДОВЦИ,РОДИТЕЛИТЕ ИМ И СЕГА ЧЕДАТА ИМ/ ДА ПРОДЪЛЖАВАТ ДА ПАРТИЗАНСТВАТ,КРАДАТ,УНИЩОЖАВАТ И ДА АФИШИРАТ ОТКРАДНАТИЯ ЛУКС,КОЙТО Е ПРИНАДЛЕЖАЛ НА РАБОТЕЩИТЕ,СЪЗИДАТЕЛНИ БЪРЛГАРИ.Е,разбираемо и "логично"е когато ИМАМЕ БОРИСОВ,КОЙТО ЛОШО ИМ РАЗМЪТИ ВОДАТА да искат да го ИЗЛИЧАТ.НЕЩАСТНИЦИ,време е да свиквате,че НЯМА ДА ВИ СЕ ПОЛУЧИ.С Борисов започна НОВОТО ВРЕМЕ,ПОХОДА НА БЪЛГАРИЯ КЪМ ЦИВИЛИЗАЦИЯТА И ДОРИ ДА НЕ Е ТОЙ ВСЕКИ СЛЕДВАЩ ТРЯБВА ДА ИМА МОРАЛ И КАЧЕСТВА,ДА РАБОТИ ЗА НАС И ДОСТОЙНИТЕ ПОЗИЦИИ НА БЪЛГАРИЯ-САМО ТОГАВА ЩЕ ИМА ПОДКРЕПАТА НИ,ДОВЕРИЕТО И УЧАСТИЕТО НИ В РЕАЛИЗИРАНЕТО НА ГРАДИВНО,ПОЛЗОТВОРНО И УПРАВЛЕНИЕ. От НАС,привържениците на ГЕРБ И ПОЛИТИКАТА НА БОРИСОВПОЛУЧАВАТЕ ЕДНО ГОЛЯМО ПРЕНЕБРЕЖЕНИЕ И ПРЕЗРЕНИЕ-такава е наградата за корумпирани предатели,измамнице т.е. ЗА ВСИЧКИ ДЕГЕНЕРАТИ.

Е, нали за изборите трябват пари!И "заплахата" отпадна?!?

Авторът специално е написал "заплаха", така че Борисов да остане с впечатлението, че заплахата е ефективен принцип на управление. Самият журналист си промива мозъка така, пък и за нашите се грижи.

НЕ ЗАПЛАХАТА, А ПРОСТОТИЯТА КОЯТО ПРЕДЛОЖИ,ЗА ДА СИ ПИШЕ АКТИВ......ЗАЩО ДА Е ПРОСТО,КОГАТО МОЖЕ ДА Е СЛОЖНО.....

този все плаши, палачо нещастен

Каква заплаха бе... Тоя маймун отново танцува неориентиран танго - две напред, едно назад

тоя с идиотската усмивка пак направи крачка напред и две назад ликуй народе изрод те управлява изберете го пак

НЯМА ТАКЪВ ПРЕМИЕР СУПЕР ЕЕЕ СЛЪНЦЕТО НА НАРОДА

още една цедка да не се пропусне някой кадърен, а само "правилните" хора. Че то ако подложим на психологически тест членовете на правителство и парламент всички трябва да са АУТ!!!

ми плува в окото. Коментарите са като за пред деца. На външна граница каквато е с Турция камерите не са препоръка, а чиста проба задължение, защото от край време развиваме икономиката на Турция, чрез нелегалния внос преди всичко на селскостопанска продукция, с която утрепаха българските производители. Да не говорим за трафика на бежанци, от които всички по веригата печелят - как може да премине камион с 44 бежанци?! Няма ли скенер на митницата, не се ли записват резултатите от скенерите?!? Другото е дренки и глогинки. ИМа хора, които станаха милионери от бизнеса с бежанци, но всички компетентни органи са си затворили не само едното, ами и двете очи!!!

та колко процента са му дали катo резултат?

BAN-Test, бачка си.

Абе малоумници какви 200 000 или 300 000 за назначаване като митнически инспектор ??? Вие виждали ли сте толкова пари накуп ??? Започва се с конкурс - ама изпита е тежък - трябва доста да сте чели - ама то не става с четене и драскане по форумите малоумници такива !!!

Ко? Не!

Много правилно решение - ако се слеят ще настане голям хаос и приходите рязко ще паднат !!! Тогава няма да има пари за малоумниците,които пишат тука ,защото си нямат друга работа !!!

УмрЕ му циганката, та си се хвали :-)

И аз мога да го хваля, да ме назначи "калинка" И жилезо берем, всичко ;-)

Обаче тикво ще осъдите ли вече заловените митничари и техните шефове или ще заметете пак тикво? Питам?

Боце, хайде сега сложи и едни камери на кметовете, че много крадат бе. Малко пари вземат пък в големи имения живеят. Бая народ има да плашиш още...ама май плашиш само гаргите.

Методите на мутрата.

Ще съдим Боко. Ние имаме права.

Да бе ,те митничарите се напикаха от страх-Смешник.

"Премиерът се ядоса и обясни, че ще слее НАП и митници като мярка срещу контрабандата". Е, това не успях да го разбера.Някой може ли да ми го разтълкува?

Моля за поне едно реално действие ,а не лъжи със стиропори, КТБ ментета , лъжи за избори и много нечестност. ББ не се прави на нарисуван герой , Ти в каъна сметка след сдружението С доги ЩЕ ОСТАНЕШ В ИСОРИЯТА КАТО ЕДИН ОТ УНИЩОЖИТЕЛИТЕ НА БЪЛГАРИЙКАТА , по зле от Шишмановския род , замисли се развали всички ундурми и хващай за врата престъпните ОЛИГАРСИ ТА ТИ ЕДИН ДЕБЕЛ ДОКТОР НА ВМИ НЕ МОЖА ДА ОКОШАРИШ А ГО ОСТАВИ ДА СИ ЖИВУРКА В швейж СРАМ , И НИЗОСТ !!!!!с ТАКВА като този Велчев само ще те подвеждат и вкарват в низостта!!!!

Само да проверите роднинските назначения в митници, полиция и става ясно защо нищо не е възможно да се промени. Това не са държавни структури а феодални семейни имения.

Поне да сложат такса или ддс на тези 5000-8000 за назначения на държавна работа.

Този Борисов ще ме умори от майтап.

Предни години, обяснения на Пут*о Бански, за отношенията му с Путин - оня руския: "Ами, звъннах на Путин, той кат ма чу са нещо притесни, а аз най-сериозно му обясних... Той некак си са притисни пак и ми каза - Баце - ние мислим за Теб и за България..." Обясняваниците бяха за - като почнеш Белене, та стигнеш до Южен поток! Да цитирам, м???

Pедакторът в дир-а пак се е престарал. Oт какъв език превеждате тази статия??? "Вчера премиерът се закани да камери са следят митничарите."

Премиера на България е тъп като задник, мазен като гол плужек и лицемерен като Тартюф. Да ви е честит!

Хм много си го занижил - умножи го това което каза по 3.14 и послена на 64 степен, така се доближаваш до резултата.

ХА-ХА-ХА,ИЗСМЯ СЕ ГРАФЪТ НА РАЗВАЛЕН ИСПАНСКИ

"Бойко Борисов се похвали, че предупреждението му за евентуално сливане на приходните агенции, ако в Агенция "Митници" не се работи ефективно, е дало резултат." А НЯКАКВИ ФАКТИ??? а, и затова сега няма да ги слива с НАП, че Ало Ваньо трябва да стане шеф и на НАП...

не им е изгодно да го направят за да могат да продалжават да крадат. разочарован съм ще се отказва да го направи.нап и митници трябва да са заедно.

Този смешник не можа ли да разбере че крадците по митниците са крадци защото липсват закони. Вкараи 2 ма или 3 ма в затвора където им е мястото на крадците и краи ; Не става хем да вземаш комисионни хем да ги атакуваш

Ами Винету трябва и него да го достигне ръката на закона, как ще рипа срещу себе си.

тоя го лашкат в състояние на будна кома

Смешки!

Бих запитал : Доволни ли сте, че Ви смятат за глупаци и елементарни хора!

абе пак ли е имало Ало Ваньо?!?

Някой спомня ли си, колко беше таксата, за да те назначат за митничар? 200 000 или 300 000?

някъде - между 200 000 и 300 000, зависи на коя митница си - най-много се плащаше за свиленградската митница

Най-добър резултат ще даде свързването на системата на НАП с тази на Митниците. Ама някой вече 15 години се дърпа!

Борисов ги свърза още в началото на първият мандат. Информирай се преди да пишеш.

Колкото и да се хили и да се пъчи пожарникаря по кабеларките, каруцата България е трайно изостанала на всички възможни последни места в Европа.

Боци, един безплатен съвет от мен - ако искаш да спреш контрабандата и нелегалния внос, направете едно законче, според което митничар, който е заловил нещо такова, получава...е, да речем - 30% от стойността му на ръка (обложено с данъци, разбира се). Бас слагам, че пиле няма да прехвръкне, без да е проверено, и в хазната ще влязат в пъти повече пари! Е, вашето кранче от митниците ще спре да капе - но нали (уж) мислиш за доброто на държавата - или се лъжа?

Не ми е приятно , да ме правят на маймуна.

jingiby

Това според мен е поредната обещана предизборно реформа, която се мята без причини във фризера. Вероятно докато нещата по митниците сериозно се сговн?сат. Тогава ще я размахат отново, за да уплашат гаргите като сега, след което пак ще я приберат на студено за неопределено време....

Сега разбра ли ,колко са зле ДПС,БСП,НДСВ,ДСБ,.....ЗА ДА СЕ СТИГНЕ ЧАК ДО ТАМ ,ЧЕ НАРОДА ДА ГЛАСУВА ЗА ---БОЦИ?

Е това е реалността!

Дал взел,все тая!

C тези си самохвалби, влиза в едно течение, на което през комунизма му викаха "Kулт към личността"??!! хм....

Е, сега искаме и промени в Конституцията, ще върне пак Чл. 1 като по времето на Тато, дето му бърса обувките... И ще настъпи Живота Нов - без усложнения, еля пък - обяснения. Въвеждаме и задължително гласуване със задължително - за кого - постигаме единодушен вот между 99.98 и 99.99 процента. Негласувалите 0.02 докъмто 0.01 процента - в панделата, ама първо ги глобяваме. Красота и симетрия!

Един достоен човек , не би постъпил така.

Митничарите ще напуснат работа ,няма далавера ,а с тези 2 000 лева не са свикнали ,те си искат по 2 000 ама на човек ,и то за един ден.

Само като се намръщи вожда и на Капитана и гълъбите спират за проверка.

jingiby

Бойко Борисов: Ало, здрасти. Абе тоя Мишо Бирата ми се обади сега пак. Ваньо Танов: Да? Бойко Борисов: В неговата фабрика влезнали митничари ли са, полицаи ли са, събират телефони, правят там някаква акция. Ваньо Танов: Значи, когато беше разговорът при вас, и нали вие казахте да се срещна с Мишо и да се разбера. Аз го извиках при мене и почнахме да разговаряме. Обади се г-н Дянков и каза: Аз карам влака, да дойде при мене"... Бойко Борисов: Добре. Ако трябва, обади му се ей-сега и му кажи какво сме се разбрали, защото там поех ангажимент и аз не съм Първанов. Като съм му обещал, че няма да го закачам, няма да го закачам. Ваньо Танов: Разбрано. Сега ще звънна на министъра и ще му кажа.

Ало,маце,...от ЕС се обадиха ,пУ тИлИфонЪ ,че ромите стават повече от вас ,докато се занимавате с глупости...

Бойко Борисов се похвали, че предупреждението му за евентуално сливане на приходните агенции, ако в Агенция "Митници" не се работи ефективно, е дало резултат. Как няма да даде резултат, като след сливането митничарите ще трябва да делят с нападжиите.