Критици на МВР разстроиха Цветанов. Борисов: Те обслужват мафията

Някои псевдоспециалисти и псевдополитици искат да дават оценка и унижат вашия труд и труда на всеки от нас, заяви Цветан Цветанов за 133-та годишнина от създаването от МВР. Премиерът Борисов го успокои с думите: "Колега, няма защо да им се гневиш".

Обратно в новината

Коментари - Критици на МВР разстроиха Цветанов. Борисов: Те обслужват мафията | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Празника е равносметка за извършената работа от служителите на МВР. Много са честните и съвестни служители на министерството... но в всяко стадо има мърша която трябва да се изчисти...но въпросът е от къде да се почне...някой казват че рибата мирише от главата...отпразнувайте празника си с достоиство...

Който пише против правителството е мафиот! Време е Г-н Премиера да се научи да говори като премиер, а не като шеф на охранителна фирма... "Слушайте хората, не рейтинговите агенции..." също е върха на прозрението. Не, че тия агенции не обслужват правителството нали... Вече и автосугестията на помага.

......"Всеки член на Герб пожарникар"...."Който не хвали Нбоко е мафиот......а който го хвали два пъти":-)))

Правителство което което прави само едно и го повтаря до втръсване!

Забележете! Мафия се нарича срастването на престъпността с официалната власт! А, ген,Бойко Борисов и Цв.Цветанов твърдят, че има в момента Мафия в България! Алоо ... журналистите! Разплетете това признание по-детайлно! Този факт, че има срастване на престъпният свят с държавната власт ни се съобщава и в доклада от ЕС, май! И във влиятелни медии в Германия и Австрия за сега!

Пич, ти още ли не си разбрал, че в България има само поръчкова журналистика, разследваща - нихтц. Примерно това с цените на лекарствата на СоФарма на Оги Доги, направена от екип на тв7 да не мислиш, че беше заради народа?! Всичко беше активно мероприятие, финансирано от Джаба Кръстева и сина й. Не за друго, а защото Оги Доги й се явява пряк конкурент в областта на медиите. Искаше чрез този фарс (останал в крайна сметка без резултат за народа и реална промяна в цените), да стане монополист на медийния пазар, и по този начин тя еднолично да диктува цените на поръчковите материали, т.е. да обявява търг с наддаване всеки път, когато някоя от големите партии закъса, и изпита остра нужда от скоростен и качествен ПР (реклама).

и ако е разбрал това да бездейства ли,да се примили ли?Нали отнякъде някой трябва да започне промяната?

Цитат:"Някои псевдоспециалисти и псевдополитици искат да дават оценка и унижат вашия труд и труда на всеки от нас, заяви Цветан Цветанов". Този плазмодий май за себе си, и дружинката от ГЕРБ говори. Най-отявлените псевдоспециалисти и псевдополитици в България са: Б.Б. - нискообразован пожарникар, известен в Европа и света с това, че е (бил) тясно свързан с производството и трафика на амфетамини и други забранени вещества, близък до силови и финансови групировки; Цв.Цв. - ВИФаджия, иначе милиционер по душа, със силно оскъден речников запас, рязко забогатял след вливането в редиците на герб; Ц. Цачева (леля Цецка) - производствена труженичка, завършила РабФак Право по времето на социализма, предана и послушна пред Вожда-Слънце;

Симо Пицата - поеврейчен българин (Шимон Фройнд), претърпял пълно фиаско и изхвърлен от Световната Банка, а след това, и от редица държави след неуспешно проведени финансови реформи; Миро - бивш шеф на скандалното дружество "Екоравновесие", усвоило милиони левове БЕЗ насрещен резултат, собственик на колбасарски цехове из цялата страна, най-известен с това, че през 2006г. внесе огромно количество старо ирландско месо. Списъка продължава с още много подобни "професионалисти"

абе да не се е разстроил от нещо дето вчера е ял? Щото от къде толкова акъл у кухата кратуна на цвинктера, че да разбере че го плюят? Той си мисли че роса го роси....

Каква мафия, Борисов?! Та нали ЦЦ още миналата година на всеослушание обяви, че се е преборил с организираната престъпност? Или може би е обръснал мъха от горната устна на мафията, а пък "правилните" журналисти са разтръбили, че сте й прерязали гърлото?

-----"Колега Цветанов, няма защо да им се гневиш. Журналисти, които обслужват мафията, не са журналисти.----- Господин премиер , ти управляваш държавата и знаеш кои са журналистите които обслужват мафията , значи знаеш и кои са мафиозите - ДА МИСЛИМ ЛИ, ЧЕ И ПРИ ТВОЕТО УПРАВЛЕНИЕ МАФИЯТА СИ ИМА ДЪРЖАВА, ЩОТО ТО САМО АКО СИ ГИ ЗНАЕМ И ЗА ТРИ ГОДИНИ ПРОДЪЛЖАВАМЕ ДА СИ ГИ ЗНАЕМ СИ Е ТАКОВАЛО М........ТА И ДЪРЖАВАТА И ДЪРЖАВНИТЕ МЪЖЕ / ПО ТОЧНО ГЕЬОВЕ/.

Е, бива ли такава работа сега? Пет апартамента има, седнал на улицата пред хората да се разстройва. Днес силно разстроен, другата есен сигурно и с глас ще ревне...след резултатите от изборите.

"Колега Цветанов, няма защо да им се гневиш. Журналисти, които обслужват мафията, не са журналисти. Не им се гневи", коментира Бойко Борисов, който също дойде на тържествената церемония...." Питам:как една държава може да координира усилията си срещу престъпността с лидерите на правителството или полицейските служители, които сами по себе си са престъпници?

За какъв професионализъм говори този некадърник! И защо в България има наркотици с тонове?Не е ли това по-обезпокояващото?

Аве, малоумници, елате вие да изкачите 50 килограмова помпа на върха. Аз не видях нито симпатизант, нито политик от ДСБ между доброволците.

Ти пък как различи симпатизантите сред доброволците, та 70-80 на сто бяха младежите от Орлов мост?!

Преди 7 месеца ГЕРБ продадоха 11 хеликоптера МИ-17+МИ 24Д за 24 милиона !?? Сега в ГЕРБария останаха 2(два) руски хеликоптера ,способни да летят и спасяват в ситуации като 4 дневният пожар в Бистрица ! ЗАЩО ГЕРБ продадоха Работещи машини ,Нужни на България за Спасяване ??? Повечето машини бяха изкупени от Дунарит на другият Банкер на ГЕРБ- Цветан Василев !

сигурно, защото Бойко си мисли, че е наистина Супермен.

как си позволяват да разстройват любмеца на Слънцето. Как изобщо си позволяват това. Не знаят ли че са заподозряни за виновни. ТЕ. Кои те? Не знам но заподозряни и виновни винаги има и това са ДРУГИТЕ!!!!.

Тая е от сериала "Софиянци в повече"...

Не тая а, той (Бойко или Цецко) е от сериала "Софиянци в повече"... Приликите с ръководителите и симпатизанти на Герб са очебийни. Ха-ха!

Аз пък разбрах защо Цвикондера е продал скоропостижно единия от шестте си апартамента - било му звучало обидно всички като го наричали Цецо Шестака (ставало объркване в кухата му хралупа дали му викат Шестак заради апартаментите, или заради връзките му и метод на работа с бившето Шесто на ДС), докато сега Цецо Петтака му звучало неутрално, и не толкова съмнително. А и в бившето Пето Управление на ДС нямал познати, така че не било и толкова разобличаващо. Иначе пак си е Шестак, та свети :)

Сините и червените паразити са като чакали на мърша - дай им само да късат и плюят... Да се е качил някой от тях да гаси?! Гората да не беше собственост на ГЕРБ?! И сините като червените само потриваха лапички отстрани и си точеха муцуните за плюене... Нали от това живеят, мизерниците...

Ти да не си ходил да им проверяваш партийните билети? Другарю? Само членове и симпатизанти на ГЕРБ ли са били допускани да гасят? Ей, ама то като си малоумен, си ама страшно малоумен! Бегай сега бат ти Бойко да те потупа по главицата. Че може и некоя кифла с мармалад да намажеш. Е явно всичкото идиот, там се е събрало. С конкурс ли ви избираха?

Без конкурс - доброволци сме, елементарни ми приятелю...

Ква ти кифла с мармалад?! Бойко е щедър човек. Направо филия с мас по банкянски - фамилна рецепта.

Явно не си чел легендата за Вилхелм Тел, народен герой и смел противник на властимащите. Цитат: Владетелят Херман Геслер издигнал кол на площада в Алтдорф и закачил на него шапката си, като заповядал всички които минават покрай кола да му се покланят в знак на уважение (Всяка прилика с Бойко Борисов е случайна!).

Не всеки "смел противник на властимащите" е народен герой... В сегашната ситуация по-вероятно е да е от кохортата на "за власт драпащите"... Да си противник "по принцип" е заболяване на комплексари. Нормалния човек гледа, разсъждава и преценява. Останалото е само "у-у-у-у" и "долу!".

ГЕРБ нас ни повежда ГЕРБ евронадежда, С теб изгрява светлина В нашия дом и сърца. Г А Д О С Т !!!

Мен не ме интересуват тоновете дрога или разчистването на сметки между мутрите.Интересува ме като се прибера в жилището си да не го намеря разбито и всичко вътре изтърбушено от крадците.Досега 4 молби съм подавал за взломни кражби нито на една нямам отговор от МВР.

Йовчо, какво слагаш у вас след всяко разбиване, та те разбиват отново, бе? Да не би да се зареждаш с всичко ново с кеш от дрогата? Ако е така, вече няма да можеш да се зареждаш, но пък няма да те разбиват... Всяко зло за добро...

Ти па си мноо убафф, както казват по нашио край.

Готино,Другаря Борисов използва,като стар комунист познатите похвати.Обявяваш журналистите,които не са гъзоблизци за врагове на народа,нищо,че това е стандартното лишено от здрав смисъл празнословие на Другаря Борисов. А кой подкрепя мафията и сенчестата икономика в България,май стана ясно на всички!

Точно така! Всеки, който не е съгласен с властта или има някаква друга интерпретация на действията й /освен официалната/ е комунист, мафиот или пълен идиот. Егати държавата, щом Бойко Борисов е неин министър-председател. Явно това, че според собствените му гордо направени признания на времето е бягал от училище, за да "рита футбол" /израза няма да го коментирам/ вече е започнало да дава резултати. Не мога да разбера обаче, защо трябва и аз да си патя от това. Аз не съм бягал от училище и пак съм ИГРАЛ футбол.

Като един завършен псевдоспециалист се интересувам повече за гората, пред милиционера. Гора расте бавно, другите се роят. Климатична особеност на географската точка и резултат от историческото развитие на местното население.

Дете да беше, пак щеше да се справи с журналистиката. Взимат се двама журналисти- той и тя , от една известна телевизия, неподкупни и неслугуващи на мафията и се правят главни производители на журналистика и журналисти в страната. Следва- хепиенд. Мафията точно преди решаващата битка остава без журналисти, а медийното небе- ясно ведро и удобно за главните герои.

Защо не пишат за пребитото момче в Ст.град? Вчера е починало.Мир на праха му.Да го видя Цвъцко ще намери ли убийците.Кого обслужват журналистите?

обръщам се към всички коментиращи!участвал съм в спасителните операции по време на наводнението в гр.Цар Калоян преди пет години!абсолютно същата липса на организация!от сутрин до вечер заседания на "щабаджиите"!заслугата е на номенклатурчиците на средно номенклатурно ниво!всеки гледаше да се докаже колко "голяма работа" е!а при пострадалите хора спасители и доброволци оказваха хуманитарна помощ и отводняваха наводнени къщи

Винаги отговорността се Плаща от Главата/Шефа/Управляващите/ГЕРБ! Винаги е така в Нормалните държави! Ако 2007 е имало Хаос при наводнения, Защо избрахме ГЕРБ: да Няма наводнения-Бисер беше Удавен от Язовир, Пожар вилня 4 дни=300 декара изгорели,до София Кучеат Изяждат Хора в...София ! За 3 г. Народа Обедня Скотски , Харчат се Милиарди Готови,Наследени пари, Товарят ни с Милиарди Нови Дългове ........... ГЕРБ взеха властта за да ни е По-Добре на Всички ! По добре ли живеете при ГЕРБ ?

Чи как? Не виждаш ли какво всенародно веселие цари?

Господа, вярно е, че журналисти обслужват мафията, но да бе тя обслужвана само от тях, а не от политици, съдии и висши полицаи, то тя не би била мафия. Най - лошото не е това, а че народът ни, ще не ще, е принуден да обслужва мафията - дори и най - честните българи. Това става чрез данъците върху несъществуваща добавена стойност, чрез законите за принудително осигуряване при частни лица и за принудителни продажби на стоки, услуги и ... лични карти - паспорти! А зад този, последния рекет стои МВР, нали!

обръщам се към всички коментиращи!участвал съм в спасителните операции по време на наводнението в гр.Цар Калоян преди пет години!абсолютно същата липса на организация!от сутрин до вечер заседания на "щабаджиите"!заслугата е на номенклатурчиците на средно номенклатурно ниво!всеки гледаше да се докаже колко "голяма работа" е!а при пострадалите хора спасители и доброволци оказваха хуманитарна помощ и отводняваха наводнени къщи

вав всеки дом - говедо, вав всека каща - мафиот, на всека улица и магистрала-гювендии.

Ами то като гледаме как журнлистите на 95% обслужват управляващите думите на ББ значат че те са мафията...И няма защо ЦЦ да се муси като дете а ББ да го гали по главата, защото на всички е ясно че никой не упреква тези дето се бориха с огъня а онези като ЦЦ дето им пречеха.

При това поредно ритане по кокалчетата между Борисов и Цветанов, със споменаването за съществуване на мафия заедно с добрата работа на милиционерите, се намеква за качествата на министъра. Той работи и работи, успех след успех , а мафията си стои и купува журналисти. И дори шефът на предизборния щаб на ГЕРБ е допуснал неовладян пазар на журналисти от който пазарува-мафията.

Те па сигурно е станал лапсус, защото личко цвъки физкултурата каза, че в БГ няма организирана престъпност. Най-вероятно преялите защитници на Витошща са платили да го очернят този титан в борбата с престъпноста и експерт по придобиване по неясен начин на 6 апартамента!

За такъв тип хора като цвинокио се казва, че са тъпи прости селяни!

аз бтв не гледам сащото тази телевизя е много порачкова моите познати сащо

Този, Цветанов не е много силен в мисловните дейности! Как може да изръси такава глупост, че има мафия в България и има журналисти, които я обслужват! Това е признание в прав текст за прави и обратни връзки на Управлението на ГЕРБ с Престъпни групировки. Нима, е забравил Цветанов, че Мафия се нарича срастването на Престъпните групировки с официалната власт в страната! Наистина има такива журналисти, на които Цветанов не спомена имената! Най-кресливи са Николай Бареков, Люба Кулезич, Кошлуков от ТВ 7, Генчев от Нова ТВ, Цолова и Николаев от Би Ти Ви.

Божеее,кви мутри и кви разбити схеми и кви 5 лева и ква бабичка???:)))))И как запомни имената на най-умните журналисти?

в тази бедна и болна дарзава се варшат такива безобразя, за каквито в други дарзави се сменят пио няколко министара. а тук какво става кучетата си лаят кервана си варви, а убииствата са ежедневие.

Абсолютно е прав Борисов. Цветанов разби схемите на мутрите и затова го мразят и леви и десни и всички продажници.А какво да коментираме журналята?Като видя Дачков ,Патрашката,Сашо Диков,В.Енчев и др.подобни платени драскачи направо ми се повръща.Хубавото е,че обикновенните хора вече не вярват на тъпите им вестници и телевизии.

Човече, ти в кое измерение си? Пълни небивалици си написал.

Наборе, то че всички с годините ни цапва в главата е верно, ама твойто много бе!Я си седи мирен, пий си хапчетата и много-много не се напрягай, че току виж я инсулт, я инфаркт...Пък и тия не го заслужават!

НЯМА ДА МОГА ДА СПЯ, ЧЕ Е РАЗСТРОЕН, А БЪЛГАРИТЕ НЕ МИГВАТ КАК ДА СИ ПЛАТЯТ СМЕТКИТЕ И ИЗХРАНЯТ ДЕЦАТА....

Да спят спокойно. И без това няма да могат да ги платят. За тока, допуснали "печатна" грешка и направили хаир с дебелите цени на народа вместо за 12, за 25 години. Суаповата сделка с облигациите на Дянков обявена за "успешна", изглежда, че ще донесе една допълнителна загуба на българина, защото според други сметки, не рекламни не Дянкови, безименните тарикати които са купили облигации ще спечелят 22 лева на всеки 100 за кратко време и ще ги плаща пак българина, а не партийната каса на ГЕРБ.

Много добре е, че засягаш въпроса с облигациите. Поради моята ниска финансова култура като инженер, схванах че трябва да платя за някаква си суапова сделка като се откраднат 850 милиона евра. Значи с други думи, подарявам на мафията 850 милиона евра, плащам им за 6 месеца 22% годишна с лихва върху споменатата сума се получава да плащам 1 милиард евра (примерно). И тъй като аз не съм целокупният български народ, фалирам валутния борд, БНБ, повтарям номера с хиперинфлацията и деноминацията. Днес е рано за да проумея "схемичката" на мафията и световните бандити, но утре... ще ми се предложи един въпрос от времето на Владимир Илич Улянов - Ленин "Кой, кого?", в чест на 100 години от създаването на "FR", на 13 януари 2013 година.

Освен за тия тегоби,не може да се спи и от воя на глутниците кучета,които търсят някой закъснял софиянец да го изядат!

Че какво й е пречило и преди да проявява същия този "професионализъм" ??!!!

След това прословуто изказваненза жърналистите обслужваши мафията, остава само да почне да ги обявява за "враг на нанарода ии по скоро на държавностат" въпросните субекти.И така стъпка по стъпка вървим към ЕДНОЛИЧЕН ТОТАЛИТАРИЗЪМ по Северно Корейски модел!

Егати наглостта! Вместо да помислят (ако умеят да вършат този процес) и да си вземат бележка защо хората ги критикуват - те викат, че сме от мафията... Типично за Бойковизма - който не е с мен значи е червен!

Последното изречение ми напомня за един известен лозунг от близкото "демократично" минало който гласеше: "Кой не скача е червен!!"

Който критикува полицията е от мафията! Който дава дарения на полицията срещу чадър - той е от "добрите"! А какво прави цялата тая пасмина пред Паметника на незнайния войн"? На него пише "Лъргарийо, за тебе те умряха..." А тия са като представителна извадка на "Българийо, от тебе те крадяха..."

Извинявам се за грозната правописна грешшка - Българийо...

Изцяло подкрепям мнението на Гост Не се прави на ощипана госпожица Бойко!Никой не критикува хората в гората, които пряко се бореха с пожара- пожарникари и доброволци. Респект! Възмутени сме от некадърното ви ръководство. Пак нищо не сте разбрали. Не само сте много некадърни и прости, но най-вече сте много, много нагли!!!

Не са глупави тези клоуни от цирк "Борисов". За който не вижда по далече от върха на носа си какво има отвъд, да си носи перманентно в джоба вазелин. А за останалите...сега е времето за консервна кампания. Който каквото си "скъта" сега за зимата ... другите, ще си четат зимъска приказката за мравката и щуреца.

Да сме наясно - никой не критикува хората, които на место се борят с огъня. Критиката е към техните ръководители, които не създават добра организация в екстремната обстановка. А пък Цвятко Цв. - началник и на ГО, въобще го няма. Защото само мускули и празни приказки не стигат, трябва и акъл.

Значи, който критикува МВР и правителство е от мафията?! Ами точно те - ГЕРБ, какви са? Комунисти и мутри от ъндърграунда.

Нещо не разбрах, днес полицаите ли имат празник, или физкултурниците от ВИФ? Ако са първите, този хомяк Цвък кви ги кърши сред празнуващите? Ако са вторите, значи статията е сгрешена, и е нужна редакция. Иначе за рейтинга, нека да се заблуждават с високи проценти одобрение, а другото лято някой ще хълца силно изненадан.

Няма сега да обиждаш човека. Той е потомствен служител на Държавна сигурност. Баща му още с Джеймс Бонд се е борил

Браво бе Бойко ти стана по мазен и от Берия бе братчет.Разчиташ на неосведоменоста на хората по вашите зулуми и искарваш мафия честните журналисти и тези дето не ви харесват.Да не би да не знаеш ,че Поли Пантев,Кюлев,Алексей,Иванов и безброй знайни и незнайни милиционери са служители на МВР и като такива са забогатели чрез рекет и изнудване на мафиози.Има много честни в МВР но те са на дребни длъжности,Големците са 100% мафия.Дане забравяме че без тях по презумция няма мафия ,а има само престъпност.Самия факт ,че твоя побратим лапна 6 апартамента набързо говори ,че сте усвоили мурафетите на мафията.А съм сигурен ,че и ти си човек с опит тъй като вярвам че ти е трудно да обясниш как с Цветето Лапнахте СИ Банк и после парламаджийски казвате ,че ни лук яли ни лук мирисали.Аман от такива чистници бе Бойко Айдук до айдука.

"Журналисти, които обслужват мафията, не са журналисти." Такааа. А журналисти, които обслужват правителството на мафията /защото мафия няма там, където правителството не иска това/ какви са? Но да оставим настрана и едните, и другите журналисти. Да видим защо премиерът какво говори за мафията. Излиза, че в България има мафия, ама правителството било против нея. Но това противоречи на дефиницията за мафията - срастването на престъпността с властта. Тогава? Много ясно - в България има мафия и за да я има значи, че властта не се бори с нея. Не ми се впуска в темата какъв е бил сегашният предводител на правителството преди да влезе във властта. И това е отговорът защо има мафия в България и как сегашното правителство се "бори" против нея. И кои работят за тях, не само някакви си журналисти.

Скоро ще пращат в Белене за виц срещу Бащицата, а критиката срещу Партията ще се наказва с разстрел. ГЕРБ надмина БКП по култ към личността и евтина пропаганда !!!

Абсолютно точно казано!Кратко и ясно!

Хора,вие прегряхте ли?Не виждате ли,че по-проправителствени медии не е имало досега и мутрите на Бойко,Цветанов и Дянков не слизат от екрана и дрънкат,дрънкат,дрънкат-колко сме добре:)))

Ау, горкия Цецо, разстроили го, добре че е Бойко да го успокои и да го похвали. Те цялата му банда министри сами си се хвалят едни други, защото в цялата държава няма кой(не че има и защо), освен разбира се и "безпристрастните" медии...