Би Би Си: Борисов се стреми да спре бъркотията в службите

Под заглавие "Българският премиер Бойко Борисов се стреми да спре бъркотията в системата за сигурност" Би Би Си съобщава за рокадите в МВР и службите.

Обратно в новината

Коментари - Би Би Си: Борисов се стреми да спре бъркотията в службите | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Боко е проклятието на България ! Помните ли кой ходеше да доносничи против страната си 2013/2014 година, а ??? На ББС статията щеше да е уникално смешна, ако не беше толкова сериозно положението с предателя на България Борисов !!!

Всеки българин, който обича БЪЛГАРИЯ трябва да подкрепи настоящият премиер Бойко Борисов.

много комерсиални тия от Би Би Си...

Стреми се Борисов да спаси кожата след пълния провал на шайката Борисов 2.

За това България го ИЗБРА - и ПАК ще го ИЗБЕРЕМ, да ви видя, как ще се пукнете от яд, че НЕ МОЖЕ да е НА вашата. То за 25 год. не беше тоя, не беше оня, все намирате нещо да роптаете, измекяри долни.

Ало, Детройта - я върви майната си Луд умора няма - вие не се ли изморихте - нямате спирачки. Колко трябва да сте крали, та нямате мира - всеки, който се опита да въдвори ред в тая държава, все едно ви БЪРКА В З....КА. НА ОНЗИ СВЯТ НИЩО НЕ СЕ НОСИ, УМНИКО!

Борисов и ред :) я да видим: девалвация на президентска институция- да девълвация в съд - да полиция, можем да всяваме страх, но като работа, много са далеч. зравеопазване- мили боже образование - ? Приеми го като позитивна критика. Не нужно да ни казват от вън кой е хубав. Трябва ние сами да го видим.

Какво става бе мамка му? Не виждате ли, че в заглавието присъства името "Борисов"? Какви са тези жалки 40 коментара?

ДА ОПРАВИ КАШАТА ЗАБЪРКАНА ОТ КОАЛИЦИЯ ДПС-БСП-АТАКА.

Не я познавам тая "БЪЛГАРИЯ" дето го е избрала ... Аз не съм. Че и не съм само аз. Че май и тия за РБ и те не го бяха избрали .... Ама то малко ги били поизлъгали в интерес на работата ... Или вече забравихте?

Той не спря бъркотията в службите ,а простичко казано си ги присвои към Герб.Сега цялата власт над МВР и спецслужбите е под разпореждане на Борисов.Аз Бойко Борисов каквото нареди и планира по сигурноста това ще бъде.Ако преяде с власт със спецслужбите и не се справи,кво правим,а?

Този на снимката е главният създател на бъркотията ,той бъркотии не оправя ,той ги създава и след това насочва могъщият си интелект в друга посока .По теманетата, които му правят от синода ,следващата му цел е или патриарх, или по скромното- президент на републиката.Там е по безболезнено-Роско е слаба ракия.Докато за патриарх ще си сблъска интересите с друг виден кариерист ,интригант и злобар-негово високоппеосвещенство Николай -Пловдивски.

много знаят бе! Да нямат внедрен човек в нашите служби?

се стреми само да натрупа богатство, което хем да може да ползва безпроблемно, хем да е скрито от матряла.

Ало БИ БИ СИ, ББ прави бъркотиите в България. Той не се стреми да ги спира!!!

КОЙ СМЯТА, ЧЕ ПАЛЯЧОТО ОТ СНИМКАТА МОЖЕ ДА Е ВОДАЧ НА НАЦИЯТА КАКЪВТО Е ВИКТОР ОРБАН!! "Жозеф Дол дойде в София и обяви, че веднага трябва да бъде сформиран дясноцентристки кабинет с премиер Бойко Борисов." СЛЕД ПОДОБНО ПОВЕДЕНИЕ НА ЕВРОПЕЙСКИЯ ЧИНОВНИК ИМА ЛИ НЯКОЙ КОЙТО ДА СЕ СЪМНЯВА, ЧЕ БЪЛГАРИЯ Е КОЛОНИАЛНА ДЪРЖАВА!! ИЗОБЩО ДЪРЖАВА ЛИ СМЕ??? А ЧУЙТЕ КАКВИ ГИ РЕДИ ШУТА ОТ СНИМКАТА КОЙТО Е ПОЕЛ АНГАЖИМЕНТ ДА Е ВОДАЧ НА НАЦИЯТА!! "Моят ангажимент към ЕНП е да внеса проектокабинет. " ОКАЗВА СЕ, ЧЕ ПАЛЯЧОТО ИМАЛ АНГАЖИМЕНТ НЕ КЪМ БЪЛГАРИЯ И НАРОДА И, А КЪМ НЯКАКВА ЕНП!!!!!! МЕЖДУ ВИКТОР ОРБАН И БОРИСОВ ИМА ПРОПАСТ!!! За съжаление подобни на него са останалите лешояди намърдали се в парламента!!! НЕ Е ЛИ ВРЕМЕ ДА ОСВОБОЖДАВАМЕ БЪЛГАРИЯ !!! НЕ Е ЛИ ВРЕМЕ ДА ПОИСКАМЕ ЧИСТА И СВЯТА РЕПУБЛИКА !!!!!!!!!!

Ами не е време, защото както друг тук цитираше Джордж Оруел Народ, който избира корумпирани и престъпници не е жертва, а съучастник. За това и не ми е жал като виждам бедни българи- защото голяма част си седяха вкъщи на изборите. После се молят да им подхвърлят някое левче великденска надбавка или там каквото се сетиш подаяние.

Борисов на кой служби помага защото българските ги унищожава може би помага на техните служби за да може нашите да са по ефективно подчинени на техните

Хахахахахахахахахахахахха

Би Би Си: Борисов се стреми да спре бъркотията в службите То служби няма, за каква бъркотия става дума. Просто Би Би Си са объркали службите за сигурност на Сараите с тези, които би трябвало да има държавата.

Къде беше БиБиСи когато Бойко каза, че службите работят добре и няма нужда от промяна в тях. Чуждите медии чакат Бойко да уцели правилното изказване, за да бъде похвален.

БиБиСи да си гледа "британките" тръгнали на секс джихад вместо да говорят глупости за хора и държави с манталитет които нито разбират нито някога са се опитвали да разберат!

В интерес на истината,в случая съм склонен да вярвам на добрите му намерения.... Но,лошото е,че той вярва на добрите намерения на едни други батковци от чужбина и мисли,че ще му помогнат да осъществи това нещо......А те,единствено от което се интересуват е,да изсмучат кръвта на гражданите.....

А кой създава тази бъркотия ? И им ли сили Борисов да я "оправи" ? Какво разбират под "оправяне" авторите на статията ? Назначаване на хора, които са предани на същите господари, които плащат такива статии ? Къде тук е интересът на България ?

Негово светейшество кардинал дьо Тиквуний е велик вожд на племето Герберасти. Много е тачен на запад, защото продава народа си за пачка зелени пари, които нямат никаква стойност (печатат ги на принтер НР).

боико борисов - българоубиец !

ИИИ КАК? КАТО Я ПРАВИ ПО ГОЛЯМА?? ОБЕЩАНИЯ,ОБЕЩАНИЯ И Т.Н. ИИИ НИЩО ДО СЕГА

1000 лв. награда давам ако ми покаже някой положителна статия за друг български политик, от чуждо издание.

Мисля че имаше доста добри статии за Сидеров. В руски медии разбира се......

Уинстън Чърчил: /Аз познавам българите от 30 години. Те са грешен народ, който заслужава да му бъде предаден строг урок... София трябва да бъде бомбардирана колкото се може по-скоро/

Ти там от онова праведно място Детройт вероятно си доста силен. И все пак не ни цитирай копелето Чърчил...Вероятно българите не сме сами в неприязънта си към него.

Дай ми наградата, но ми я приведи към някоя болница като дарение. Отговорът е Т. Живков, прехвален от Максуел, даже му публикува и томове.

Най-големия мафиот на държавата се опитва да спре бъркотията в службите .......Това твърдение , ако не беше жалко щеше да е смешно . Политическия шизофреник Борисов е най-голямото зло случвало се , някога на държавата ни и смятам , че час по скоро трябва да си ходи и той и пасмината , около него РБ,АБВ, ПФ ББЦ ....

Просто е цинично!

Успехите на Румъния са факт,по една проста причина - там няма 5 предателска рубладжийска колона на издръжка на москалското посолство,което всекидневно се старае да дестабилизирира България ,чрез купени медии,журналисти,служби,концерни,.олигарси ,партии и др! Никога Румъния не е стигала дъното на позора като България- с престъпни партии като Атака и оргии -сборища на язовир Копринка! Кога в Румъния ще вирят руски пропагандни шпиони като Сидеров,Волгин,Симов,Гарелов,Дачков ,Патрашкова и разни комунярски отрепки?

България е смятана за една от най-корумпираните държави в ЕС и обвързана с руските интереси на балканите.

а истината е че е обвързана с американските интереси

Ти виждал ли си... американец?

Фесовете с петолъчки от АТАКА какво ще изквичат по въпроса? ;)

И вас ли купи?

ПОЗДРАВЯВАМ БОСТАНДЖИИТЕ С 13 МАРТ - ПЕТЪК - 102 ГОДИНИ ОТ ПАДАНЕТО НА ОДРИН , КОЙТО СПОРЕД НЕМСКИТЕ И БРИТАНСКИТЕ ВОЕННИ СЪВЕТНИЦИ НА ТУРСКАТА АРМИЯ БЕШЕ НЕПРЕВЗЕМАЕМ :))))

"Бъркочев" срещу "бъркоча"! Ха-ха-ха!