Борисов хвали министри: С европари се строят бани и съблекални

Искам специално да поздравя още веднъж всички вас, тъй като в доклада на „Мудис“ за годината са отчетени всички наши приоритети и постигнати успехи и констатации. Това е заявил премиерът Бойко Борисов на министрите по време на правителственото заседание в сряда.

Обратно в новината

Коментари - Борисов хвали министри: С европари се строят бани и съблекални | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Толкова много обвинения срещу тройната коалиция в корупция, а нито едно не е доказано... Значи тези обвинения са били кухи!!!!

Най-малко ще вземе от културата, защото Вежди си ги е изработил тези трудодни. Тъй ами! Ей, какво доживяхме - политици на безумна висота!

ГЕРБ са в Пакет с ДПС ! Днес в Парламента го доказаха. Нито Бани,нито По криви ще спасят ГЕРБ от волята на Унижените и Отвратени Българи !

Представяте ли си света да свърши и този да е последния министър-председател на България!!!

Някой комунист го е хванало разстройство и се е изходил много пъти по тази тема във форума.

много тьп човек е този борисов

Като няма риба и ракът е риба.

Че те са си тук и никога не са си тръгвали. Откъде мислиш се появиха борческите кръгове, от които изпълзя и Бойко? На мен ми писна все да избирам по-малкото зло, защото така нищо няма да се промени. Не искам нито мутри, нито комунисти, нито турци.

БОРИСОВ МНОГО СИ ТЬП И ДРУГИ ЩЕ ТИ ГО КАЖАТ

Хората не са толкова прости, че да не е усетят че всичките коментари са от един и същи безделник.

Ял си риба!

Защо си губим времето в коментари за този простак -премиер?? Не си заслужава!?!?!

Червената пасмина пак оцапа гащите. В кафяво. Отзад. но ние вече сме свикнали с тази панорама - БСП с насран гъз. Интерсен е друг един факт. Вежди-то е бил тррудовак. Защото е турчин. Но и Доган е бил турчин ( всъщнсот Доган си е чист циганин, доколкото един циганин може да бъде чист), но не е бил трудовак. Дали пък това няма връзка с факта че е бил доносник и за награда вместо за трудовак са го пратили в Рабфак. А после и в АОНСУ за аспирант. Партрията награцждава тези дето й служат вярно. Особено ако доносничат на боевия й авангард - ДС. Доносник Гоце е бил член ан БКП. ББ също е бил член на БКП. Но кой знае защо доносник Гоце се издига по партийна линия до най-високите нива на партийната номенклатура, а ББ - не. Дали пък Гоцката не е бил по-верен на БКП от ББ? Не, не е, защото когато върхушката на БКП решава да смени резбата и да се прекръсти на БСП, Гоцката сменя резбата, а ББ - не. Изводът е един - Гоце Първанов се е издигал само защото е бил доносник на ДС. И с всички доносници е така. Нищо че сега всички се опитват да се пишат на големи патриоти и велики разузнавачи.

"ДПС се обяви против смяната на турски имена на обекти, ГЕРБ ги подкрепи 11:53 1 юни 2012 " Още ми пиши за това как Боко ще вкара Доган в затвора, глупако. Апропо, Рабфак за заслуги е завършила жената-мъж Цеца Цачева, висша герберастка и председател на Народното събрание. Прав си за едно - так БКП награждаваше тези, които и служат вярно. Като споменатата по-горе. Или и тя е била дисидент и борец срещу комунизма? А може би шефа и, дето е завършил школата на МВР в Симеоново?

Ти си по прост и от ББ !Нямаш ли си друга работа/или това ти е работата?!?!/ Престани да доказваш каккъв дебил си!

МЪКА МЪКА МЪКА КОЛКО МЪКА ИМА НА ЗЕМЯТА ОСОБЕНО НА ДОНДУКОВ

Пакетирани с Германия ! Навремето така продаваха хубавите книги в пакет с някаква скапана партийна книжка. "Отнесени от вихъра" с История на БКП. Дано се изравним и по заплати. С какъвто се събереш такъв ставаш. Но обикновено един интелигент кагато се събере с пияници и безделници то и той става такъв, а не обратно. Лошото е по-силно и дърпа надолу. Булените сами се равиват, а доматите искат мотика и поливане.

Тези новини тенденционзно ли се измислят, или нашият скъп премиер наистина ги ръси такива глупости?? Ако това е вярно, този човек изобщо не е наясно с какво се занимава и с какво трябва да се занимава. Такова ниско интелектуално ниво май досега не е имало на този пост.

Само той си ги хвали, че циганката, която го правеше се спомина! Тая правосъдната перхидролка, какви ги е свършила, че чак похвала - тук за уменията й по френски ли става въпрос?

Тъй като се ценя достатъчно, не мога да си позволя някой да прави опит да ме зомбира по начина, описващ това заседание на МС

Гъза си с рози накичи, насраното да не личи!

Не фашисти ,не капиталисти,не комунисти толкова ограничен и прост човек никога не е ръководил тази държава.

Е, де, е де. Нека да си спомним за пияницата Г. Димистров. Гражданин на СССР. Със средно незавършено. Също като своя вожд и учител др. Сталин. Или пък професионалния революционер др. В. Червенков - тъп, упорит, но пък верен на Партията. и той гражданин на СССР. Абе въобще по времето на милиционеро-социализЪма повечето са били граждани на СССР. За по-сигурно. Не зле да си припомним великият учен др. Т. Живков. Той, по някаква случайност не е гражданин на СССР. Което по никакъв начин ен значи че не е веврен на СССР. Точно обратното! На три пъти е предлагал да станем 16-та република на СССР. Колко тома трудове имаше само! Е, не си беше направил труда да звърши средно, но карай да върви - нали се учи от др. Сталин. Пък и думичката "интелигент" беше доскоро мръсна дума в средите ан комундетата. Стигаме до Станишката. Този мамин сладък Хамстер, без един месец трудов стаж. Но голям специалист по съветски униформи. И той, милият, гражданин на СССР. Когтато се разпърдяха работите с агент Гоце се видя и той що за стока е.

Нещо май си умешал тайните служби - ти си си направо двоен агент или си просто един непушач по смисъла на чл. 1 от новия закон.

АХахах, абе чакай да мине година-две бре. То и аз кат си туря нов уиндоус си знам, че в близките 5 минути всичко ще е наред. Ама след това ще почнат едни странни работи. Не се ли поддържа всичко му се такова мамата.

БОРИСОВ,КАК Е ВЪЗМОЖНО ОЦЕНКИТЕ НА ЧУЖДИТЕ ДА ТЕ ИНТЕРЕСУВА ПОВЕЧЕ ОТ ОЦЕНКАТА НА СВОИТЕ ?

Това видно недоразумение - нашият премиер, като няма с какво да се похвали, с Мудис се хвали. Абе, какви са те? Една измислена агенция, която даваше най-висок рейтинг на Лемън Брадърс, ден преди да фалират. Бойко и циганка някоя да му каже "Евалла", пак ще се перчи. Объркан човек...

За какво са му 2-3 месеца да "събере"тези пари след като преди ден се хвалеше че имат "събрани" в повече близо милиард???Май тоя човек си когори колкото да не забрави да говори а не че има да казва нещо...

Просто не може да е истина това, че има толкова прости хора, които са издигнали този толкова ограничен човек начело на държавата ни. Жалко за нас...

Като няма риба и ракът е риба.

Тоя шоп докога ще се фуклеви как е взел пари от европейците !!!??? стратосферният балон служещ му за глава няма ли да научи нещо за добавена стойност от пройзводство ?! Или важното е да има ЛЕП и ЗРЕЩА ,силиконови цици,скандали и партенки за наркобосове....

земетресението нацепи и дестабилизира доста инфраструктура и сгради в София

ами всичко си е наред. Ние сме най- добре. Това Германия, Франция, Дания, Финландия... ни дишат праха.

Ние сме били простаци! А така! А високоинтелектуалният ни премиер, който едва ли е прочел и Винету докрая е аристократа на нацията, ах, недей! Борисов никого не може да учуди с полета на мисълта си и както е тръгнало е на косъм от това направо да псува българина на майка. Всъщност, нищо не му пречи, като се има предвид овчедушието и апатията на този народ, който очевидно му хресва да бъде мачкан ежеминутно. Как ли обаче трябва да наречем българският премиар, който ходи на сватба например, облечен в оранжев анцунг?

Ако повишаването на благосъстоянието на хорате е ком - соц. провал, исакам пак такъв :))) Провал е управлението ГЕРБ. Офукаха събраното от Ком-соц-а и сега ще профукат и Сребърния фонд...

хахаха, да Ви помагаме да крадете повече ли? Или да ни бутате по занданите, невинни? Ай сиктер, бе.

Днес е ден на детето и бати ви бойко требе и ъой да празнува, че като гледам винаги седърги като дете в хиполенд.

махаите го.борисов е срама на 21век *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Борисов, Виждито никога не е работил на обекта като трудовак, а заради имиджа на мама му Кадрие е бил на лежачка в ТП, т.е. художник-пасар на трудовашкия батальон, т.е. ротата, т.е. той никога не е хващал нито кирка, нито лопата, нито пневматичен чук, нито трудовашка ръчна количка и т.н. и т.н. И много моля: Престани да опростачваш омерзеното народонаселение с тъпи лакардий, защото има живи хора, който знаят историята на Трудова повинност (Строителни войски)!! А иначе изкаването ти е абсурдно подвеждащо!!!??

А защо не се похвали за спрените 70 милиона евро? А за това, че трябва да връщаме пари на ЕС? Нали на него му пускаха, а на предишните спираха пари? Превърнаха ни в дойна крава. Плащаме безумни такси в ЕС и НАТО, насреща нула. По-добре да си инвестираме парите тук, не да ги даваме там и после да чакаме дебели евро-чиновници да ни отпускат някоя троха от нашите си пари. Цялата схема е сбъркана.

Днес е 1-ви юни и е ден на падналите за свободата на България и почит към Хр.Ботев. Нещо по този въпрос да се каже? Дали пък отбелязването на такъв ден е вече отменено, защото Ботев е бил "разбойник", живяли сме си "най-добре" с турците , а и днес е по-важно какви нови грехове имаме пред ЕС и колко забележително е поредното изказване на Б.Б.

утре е, не днес

Хей, като не знаеш-не се излагай!!! Достатъчно е че премиера ни е на този хал. Денят на Ботев е 2 юни!

Не забравяй и Президента, ирладската пастирка ха-ха-хаааах

ДЕНЯТ НА БОТЕВ ВИНАГИ СЕ ЧЕСТВУВА НА 2-РИ ЮНИ!

Чества се,вече не се "Чествува".

колко простотия в този министър председател!!

съблекални, бани...., а за теляци разходи ще се одобряват ли?

хора, защо си губите времето тук, бб ви чака с 1 млрд., наведете се и си вземете...оставете и за мен някоя хилядарка за лятото...:)...м/у другото последната серия на стъклен дом беше трагично отчайваща. слаб филм като кино, но ако всичко това е вярно и е действителност...???...питам понеже мисля да се прибирам в бг...

мутроида пак се изцепи

Ми ще си ги хвали! Като умря циганката.... Пък какво ли щеше да е и истина! Пък ако вземеха и да свършат някоя работа, а не само да полицействат! Те тогава и народа ще ги похвали!

А само преди стотина години марката е била вързана към какво ... към българския лев :) наясно ли сте как са се обърнали нещата и за какви неща се опитваме да се борим в момента?

хвалете ме уста,ил ке ви насера!!боко с празни приказки няма кого повече да лъжеш!!реалността е друга!!отиваш си!!

:)))))))))Кефиш ме! Тази поговорка е точно на място казана.

Поредната дивотия с приказки просто не заслужава вече да се коментира, защото се вижда че е "от пусто в празно"

Чудя се, тия от правителството не работят ли? По цял ден и всеки ден се размотават по разходки и трошат народната пара. Струва ми се, че я караме на самотек..... Каквото стане и ако стане!

работят,разбира се,за самите себе си,не за дърявата.

платени мръсни клакьори