Скенер издава и след години кой митничар ”пропуска”

Всичките ни граници вече са обхванати с най-добрата техника. Осигурихме 100% прозрачност на контрола и паметта на нашите големи пристанища и митници. Това заяви премиерът Бойко Борисов, който присъства на демонстрация на стационарен скенер на митнически пункт на пристанище Бургас.

Обратно в новината

Коментари - Скенер издава и след години кой митничар ”пропуска” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Този полицай плещи пълни глупости. Вие слагате суперврати на входа на вашият апартамент. Бандит звъни на вас, че сте забравили вклчени фарове на колата си, ето вие самите отваряте суперелектронна защита на вратата си. Така и с границата. Човешки фактор, това е проблемът.

В рамките на предстоящата пълна промяна на държавата, вероятно от едно Правителство на националното спасение, една от първите стъпки ще бъде закриването на митниците в сегашния им вид при пълна ревизия на крадците там, и подмяната им с военни специалисти. Цялостната промяна ще изисква 70 процентно намаление на администрацията на държавата, надута от роднини и приятели, незабавна спешна национализация на възлови отрасли, които в момента са в ръцете на сивите кардинали и феодали по места, ткултурна революция, насочена към Запада и Европа, пренасочване на бюджета към иновации, образование и водещи технолигии. Това сегашните бабаити на ГЕРБ не осъзнават и загубиха на България 4 ценни години з кражби на фондове, занемара и погубване на онези дейности, които бяха традиционни за нас като държава.

Да ама петрола на Лукойл на идва в контейнери. Дизелът и бензинът от Лукойл не си изнася в контейнери а от свободната от митничари зона - частното пристанище на Лукйол.

Никога не бях виждал наистина толкова дейно правителство и прозрачно,преди всичко беше под масата и наши и ваши и т.н.

Абе Бойко като с милиарди си "увеличил"приходите как само по 9 лева ти се отпуснаха за пенсионерите бе чоджум????То бива лъжи ама тоя надминава всички очаквания и щеше да бъде по-добре от тази фондация да му изброят и напишат тях...

Само забрави да каже за 1 млн. безработните ...... а иначе най-малкия проблем са митничарите.... До всеки митничар милиционер като в близкото минало и ще пресекът корупцията из основи :))))

Лъжи,демагогия, популизъм без край.Ако спра да лъжа , ще спрат да ми вярват.

Какво значи да се закрие митницата в Свиленград , с местенето в Пловдив или Бургас какво се разрешава.Нима едно местене решава въпроса .Защо за 3 години не се реши този въпрос а сега някой се сети.С кухи местеници нищо няма да стане .

Тази подмяна и размяна на митничарите с други май ще е поредната приложена съмнителна мярка. Тези поне са наядени , малко се стреснаха и ще се съобразяват занапред колко да нарушават правилата. Като дойдат други гладни си представете как историята се повтаря. Освен това , тези старите митничари са и професионалисти ....донякъде .... когато поискат . На всеки да зачислят личен скенер и камера , пак си е това . Напомня ми вица на жената , която кръшкала и за да не я хване мъжа и взела , та заровила комшията в двора , а му стърчала само оная работа . И пак кръшнала .... То досегашната практика и самата институция предразполагат за злоупотреби . Или както беше казал вуйчо ми ха ха ... дайте ми солунската митница ха ха

Тестове за лоялност да се приложат за всички на държавна заплата, като се започне от изборните длъжности. За да се кандидатира за кмет, депутат, президент - тест за лоялност и в нета, всички да видят, какво е писал. За данъчни, съдии, полицаи и тн. - също. Така и престъпността ще се намали и по-малко лекарски и съдебни грешки ще се допускат, по-малко ще са убитите по пътищата. Май, никой не иска да намалеят проблемите ни, а ???

А кой министър"пропуска ще издава ли г-н Борисов?

Ей за тва го харесвам Бойко, защото смачка стария манталитет на комунистите които бяха свикнали да крадат през целят си живот невероятни лицемери болни хора, не могат да живеят в общество... Ако не се промените лицемерчета такива, после ще ви боли главата щото няма се адаптирате. Загубихте

Да вярвам на тоя боклук,дето разпореди да не пипат Мишо Бирата?Вие нормални ли сте бе!

за прав пат от много време се вигда, че се работи!!!! браво аз сам за . на балгарина му даи да плуе, тои никога не е доволен!!!! успех !!! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

в европа са наясно с нелегалните фабрики на управляващите за цигари и сащо защо се представят като борци с контрабандата. не си мислете че барозо няма скапо платени наблюдатели в булгаристан

И като се внушава,че и митничар ще се гони до дупка за 1 тир, от ГЕРБ дали ще се осмелят да наложат механизъм за търсене на отговорност на политици с власт? Без ограничение във времето? За грешките на комунисти, турчоля, националисти, куневици, седесари и.тн как ще се търси отговорност? Това че от глупостите на НДСВ примерно или на СДС защо да не се търси отговорност , все пак състоянието на обществото е видно и не е блестящо, особено пък на материалния ( природен) ресурс на страната и държавата. Щом са толкова приниципни от ГЕРБ да въведат специален режим за отговорност на дадени политически ръководители, които режим да се прилага от сега нататък , т.е за ГЕРБ правитеслтвото и следващите . За да избегнат крещялките на бивши управници за лов на вещици. Да почнат от сегашнитъе нататък. Нали са чисти ... ;-)

точно така милиционери от симеоново заслуяват да будат изритани веднага

сканира ..... и издаде всички.

в европа сред доста влятелни крагове се говори че булгаря ще влезе в ченген едва тогава когато дарявата им влезе в база росенец.

Защо управляващите ни закриха и последния пост на властта на пристанище"Росенец"- митническия пункт? В момента Росенец е де факто българска територия, окупирана от руснаци, охранявана от руски гардове от "Лукома" и български от "Ипон", която не се контролира нито от Гранична полиция, нито от която и да било власт. За какви 100% говори ББ???

Вече не му врвам.

Министър Дянков ще закрива Митницата в Свиленград.Това значи,че няма да има администрация,сиреч ще се съкратят тия хора,които са далече от корупционните схеми и които с нищо не са заслужили тая си съдба- да останат и без работа.Пункта няма как да се затвори така,че тия които са били на пункта пак ще си работят.Не разбирам това закриване на митницата каква полза ще донесе.

След като толкова годни не са си изчистили боклуците сами, сега друг ще ги изчисти заедно с боклуците...

това което правят е да замазат очите на ES

Хайде сега елате и на Пловдивска Митница и направете теста. Да видите как Черен Петър ще строши уреда за измерване!!!

....Да се въведе такава система за съдиите в съда,за да няма после чадър над някой магистрат а ясно и точно да се каже и докаже кой и как е издавал незаконни съдебни решения.... Ако беше въведена такава система за народен контрол над вземаните съдебни решения то уверявам ви най-напред би се унищожила корупцията и незаконноста в съдилищата и митниците.Без да се дават каквито и да били милиони.

чета ви коментарите и единственят извод е: поради липса на всякаква стоиност в тези коментари всашност форумите в бг са се преварнали в особенна форма спорт, които можем да неречем "надкоментарване". демек састезание по наприказване с празни приказки :) *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Алилуя!

Като чета някои очевадно гнусни червени коментари разбирам, че българина има още много за да се отърси от тези въшливи комунистически мозъци. Дано е по скоро.

дано! заедно с мафията на боико! които са от един корен изданка на мафията- бкп

комунисти, комсомолци труден път ви чака. никога повече червени шлангаджии и смукачи.

Вижте само скептичния поглед на Танов към Борисов на снимката на това съобщение и ще разберете , кой стои начело на контрабандата с цигари у нас.Или по-точно, кой основа контрабандата на цигари у нас.Вярвате ли, че с този скенер вече на женския пазар в София няма на всяка крачка мургави да ни предлагат цигари.Или вече е разчистен пътя към по доходоностна контрабанда.

защо не сложат такова и на пристанище лук оил? :)) - никога няма да сложaт тия докато управляват заедно с руската мафия у нас!

Само ги погледнете тия на снимката: 1. Бойко Борисов - замесения в трафика на анфетамини, иска "наркотрафикантите да ходят в други страни"! 2. Симеон Дянков - "ебльото" или "нереза" дето лиже задника на Борисов за всичко!! Дори и жена му и децата му го изоставиха! 3. Ваньо Танов - или "Ало Ваньо!!" - изпечен милиционер от Държавна сигурност, който преди 10-ти ноември 1989 г. е виновен за гаврата с много демократично настроени хора. Ако на този гном-милиционер му дадат да попълни теста за интегритет веднага би се провалил, а да не говорим, че не знае какво е митнически режим и митническа процедура - абе анти митничар!! Това е нашата държава - мафиото-милиционерщина!! Целта е да се махнат едните митничери и да се сложат "нашите, правилни хора" които ще вършат контрабандата!!

X10 !

ПОЧИНАЛ ЕДИН МИТНИЧАР И ОТВЪДНОТО ДЯДО ГОСПОД ОТВОРИЛ ТЕФТЕРА НА ПЪРВА СТРАНИЦА И МУ КАЗАЛ ОХО ТИ СИ НАПРАВИЛ МНОГО ДОБРИНИ КЪЩИ УЧИЛИЩА ПОМОЩИ ТИ СИ ЗА РАЯ НО КАТО ОТВОРИЛ ДРУГАТА СТАРНИЦА МУ КАЗАЛ ОХО ТИ СИ ВЗЕЛ МНОГО ПОДКУПИ ТИ СИ ЗА АДА И ГО ПОПИТАЛ КЪДЕ ИСКАШ В АДА ИЛИ В РАЯ НО НАШИЯ МИТНИЧАР И ОТВЪРНАЛ:НА ВРАТАТА /ТОЕЗ МИТНИЦАТА/ОТ АДА КЪМ РАЯ И ОБРАТНО

НАПРАВЕТЕ КАТО В ТУРЦИЯ СЛОЖЕТЕ КАМЕРИ НА ЖИВО И ВСЕКИ ОБИКНОВЕН ЧОВЕК КАКТО ВИЖДАМЕ ЛОХ НЕС АЛЕКО ИЛИ ЦЕНТЪРА НА СОФИЯ НА КАМЕРАТА ДА СЕ ВИЖДА КАКВО ПРАВЯТ НАШИТЕ РАБОТНИЦИ МИТИНИЧАРИТЕ ЗАЩОТО ТЕ СА ТАМ С НАШИТЕ ПАРИ ОТ ДАНЪЦИТЕ ИЛИ СЕ СЛОЖАТ СКРИТИ КАМЕРИ И НИКОЙ ДА НЕ ЗНАЕ ТЕ ТУРЦИТЕ СА ЛОЖИЛИ В КЛИМАТИЦИТЕ ОЩЕ ПРИ СЛАГАНЕТО НА КЛИМАТИКА И НА НИКОЙ НЕ ЕНАПРАВИЛ ВПЕЧЕТЛИНИЕ ТОВА Е ЗА ПРИМЕР

само камери не са достатъчни,трябва да има някои да арестува корумпираните а за това се иска смелост че синджира стига чак до стола на президента.

РАЗБИРАМ ЧЕ ИМА ПРИХОДИ В ХАЗНАТА ТОВА Е ДОБРЕ НА ЗА ХОРАТА ОТ ТИЯ ПАРИ КОЛКО ЛЕВА ОТИВАТ ИЛИ ПО ТОЧНО ТЕЗИ ПАРИ КЪДЕ ОТИВАТ ЗАЩОТО СЕ ГОВОРИ ЧЕ ИМА МИЛИАРД И 400МЛН В ПОВЕЧЕ А ЗА ПЕНСИИ И ЗАПЛАТИ НЯМА КЪДЕ ОТИВАТ ТЕЗИ ПАРИ АКО КАЖЕМ ЧЕ ОТИВАТ ЗА ПЪТИЩА ТЕ НАЛИ ИДВАТ ОТ ЕВРОПА ЗНАЧЕ НЕ Е ЯСНО КЪДЕ ОТИВАТ НА ТОВА ДА ДАДАТ СМЕТКА АНЕ ЧЕ ЩЕ ИМА МНОГО ПАРИ И ШЕФА НА МИТНИЦАТА ДА НЕ СИ ГИ Е ИЗКАРАЛ ОТ СОБСТВЕНИЯ ДЖОБ ТИЯ ДОСЛОВНО ШЕФА НА МИТН Е НАМЕРИЛ ПАРИ ОТ КЪДЕ ДА СЕ КАЖЕ КОЙ ГО Е ФИНАНСИРАЛ И ЗАЩО ГО Е ФИНАНСИРАЛ