Борисов: Тихичко слагаме камери в митниците

Не само, че не сме се отказали, а ще ускорим изграждането на електронно управление, заяви премиерът Бойко Борисов. Той се закани камери да следят митничарите.

Обратно в новината

Коментари - Борисов: Тихичко слагаме камери в митниците | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

N. S.

Слагате ..... на някому у калеврите . На Запад в първия махленски магазин, където собственикът не е на щанда а има назначен работник, има пет камери, да го гледат в ръцете, какво взема, какво дава ....... Вие току що открихте Америка

"Тихичко", но миризливо!

Борисов, продължавай така! В цял свят е така, така трябва да бъде и в България. Недоволстват само ТИЯ, КОИТО ИМАТ ИНТЕРЕСИ!

В тая държава всеки може да си говори и пише каквото си иска. Мъдрите хора гледат и слушат от първа ръка какво се казва и какво се ВЪРШИ. Това е важно, а тук във форума ТРОЛОВЕТЕ се опитват да МАНИПУЛИРАТ, но да знаят, че простите хора тука не четат, така, че НОМЕРА няма да им МИНЕ. ГУБИТЕ СИ ВРЕМЕТО!. Рано или късно доброто побеждава. Ако направите съпоставка с миналото ще се убедите в това. Все пак има надежда за България.

тихо се сипе белия сняг-но всеки го вижда и чува-защо е тихото тогава смешкници такива

Тук един господин коментира, че ако правителството дадат по 10 000 лв. заплата на митничарите, евентуално ще се спре с корупцията по митниците. Съмнявам се - тогава пък ще се продават за 11 000 хиляди лв. Алчни митничари, нямат насищане! Който му идва отвътре да се продава, пак ще го направи. Най-разумното според мен е добри заплати и изключително голям контрол. Контрол на всичко и навсякъде! Правителството се ДВИЖИ В ПРАВИЛНА ПОСОКА! Борисов, продължавайте само така! Поздравявам ви Вас и цялото правителство.

Към злобните коментари - ще си изядете м....е от яд. Не знаете ли - злобата разяжда тялото и мозъка на тоя, който я произвежда. По полека - тъй ще си умрете с тая злоба. Но... щом от това получавате тръпка - карай да върви!

'Това го правим и в митниците, по-тихичко, без много шум' ГЕНИАЛНО!!! ВЪЗХИТИТЕЛНО!!! ИЗУМИТЕЛНО!!! А удри тъпана за това което правиш тихичко!!! ( не че митничарите не знаят, ама и глупавите да разберат) Не е тайна, че България има много добри ИТ специалисти, подчерта Борисов. вЕрно е!!! И чобани става от тях - хЕ премиера го казА и ги насочи преди 2 години и полвина! Нема само той да рано праситата с балашик в младостта си, я! Премиерът заяви още, че това, че сме на първо място по фиксиран широколентов интернет ни прави горди. По думите му са заделени десетки милиони това да се случи и в села, защото за да се социализират те и бизнесът да отиде там, трябва да има възможностите, които има и в големия град. ТЮ!!! ЯЗЪК!!! изтърва комисионките от изграждането на широколентовия интернет - хората минаха и без тебе!!!

"Това го правим и в митниците, по-тихичко, без много шум". Ега си безшумните действия, които се обявяват в медиите! Сигурно и СNN коментира това изказване на мутрю.Обаче - ТИХО!Да не чуват другите и най-вече митничарите.

Камери се слагат тихичко,за да могат началниците да виждат по-добре от кого да си вземат парите.Така са си- гурни,че не могат митничарите да ги излъжат!

пожарникара си е пожарникар /полицай/

За Кулата камери не са необходими,там всичко се прави явно- ачик ачик!Трябва да си изключително неграмотен за да не ги хванеш или да си с тях в далаверата.Но става дума за много пари- всички контейнери от Китай влизат от там,по отчетите им обаче сигурно са десет пъти по малко.

С камери и микрофони не става, батка! Трябва бой с гйостерицата! Като се почне от "Ало Ваньо", та до оная мома с готините "очи" на видинската митница.

Трябват санкции и затвор за виновните като ги хванете. Камерите ще ги научат и пак ще ги заобикалят.

ГЕРБ са мръсници. Ние си имаме права.

Предишното правителство на ГЕРБ направи дсота промени, но правителството на БСП и ДПС , за 1 година развалиха всичко. Трябва да започнат пак да Оправят променените закони от БСП, и да уволняват корумпирани съдии, данъчни инспектори и прокурори. БСП променияха всички закони. Да видят какво е било, преди да дойде БСП на власт и да опраят отново всичко....Най- интересното е че е имало уволнени митничари, след закриване на отдел, но няккакъв корумпиран съдия ги връща в Митницата. А след това, тъй като тия митничари са Партийни номенклатурчици в БСП, БСП прави отново бившите им отдели, но не ги връщат там, а пращат други хора.

Pesh0

Камери добре , ама докато законите незапочнат да вкарват за по 20 години , за корупция ... ще молят на им мушкат подкупите в дупетата отзад , докато камерите снимат светлото бъдеще , напред .

Хванете ме за шлифера. Магнолийте ми цъфнаха.

Още от няколко години, до сега БСП и разни мутри около тях Подслушват стаите в Митницата. А за камерите, сигурно ще е добре, обаче зависи кой ЩЕ ГЛЕДА от тези камери. Ако тези камери могат да видят всичко( което е малко вероятно ), ще възникне друг проблем- Много Пияници и наркомани- Комунисти и Мутри, ще могат да се заяждат за нещо дребно, а за големия ПОДКУП, да си затворят очите, или да изключат камерата. Едва ли само с техника- камери и подслушване( от полицията, а не от БСП и Мутри) ще се решат проблемите с Корупцията. До момента, разни мутри подслушват за събиране на Компромати или за извличане на Ползи чрез слагане на подставени лица на Ключови постове- в Митница, Данъчно, Съдии.

то камери сигурно слагате, ама само вие си ги гледате и не знам дали от това рекета не се увеличава.??

buRgbuRg1

:( Хъбчо Mанголиев ( нерегистриран ) 20.04.2015 20:13 "...През пролетта на 2009 г. Борисов посещава Вашингтон и се среща със зам. директора на Европейския департамент на МВФ. Мой познат от този департамент, присъствал на срещата, ми разказа тогава за поведението на г-н Борисов. " :) И кой е този "твой познат" в МВФ , ... Кутев , Мержанов , СерГей ... или Мая Общата ! :) МВФ дето е на Позитано20 ! :)

НЕ СЕ ПРАВИ С КАМЕРИ ПРАВИ СЕ С ЗАПЛАТИ ПО МИНИМУМ 10 000 ЛВ ЗА МИТНИЧАР НА МЕСЕЦ И ТЕ ЩЕ СИ ПАЗЯТ ХЛЯБА.НЕ МОЖ ГО КУПИ ДА СЕ СКЪСАШ ОТЗАД И ЩО ДА НЕ ГИ ДАДЕШ КАТО НА СТОЙЧО МЛАДЕНОВ ЗАПЛАТАТА НА МЕСЕЦ БИЛА КОЛКОТО НА ЦЯЛА МИТНИЦА И ЗА КАКВО НАСРЕЩА.

10 000 ??? А ЕДИН ТУПАНИК МЕЖДУ КРИВОГЛЕДИТЕ ТИ ДЗЪРКЕЛЕ НЕ САКАШ ЛИ?ПЕНСИОНЕРИТЕ С 150 ЛВ,УЧИТЕЛИТЕ С 600 ,МИНЮРИТЕ НА 1000 ,АМА МИТНИЧАРИТЕ НА 10 БОНА!! САМО ПАНДИЗ И МАРИЗ,ПРОСТРЯН В ЛОКВАТА ОТ КАЧУЛКИТЕ ,ДА КВИЧИ КАТО ЗАКЛАНО ПРАСЕ ,ЗА СЕДМИЦА ПРИСЪДА 20 Г,НЕКА ДРУГ ДА ПОСМЕЕ- ХЕМ ЕВТИНО ,ХЕМ СПРАВЕДЛИВО!

Не плачете..заслужаваме си го този идиот. И оня в горната статия с магнолите също. Такива сме си..изибира ме си простаци и глупаци!!!

Не го заслужаваш. Ти заслужаваш Станишев.

Камери има отдавна, но митничарите и граничарите тихичко са проучили къде снимат и къде са им белите петна. Само с камери не става, трябват и германци!

Всяка, абсолютно всяка система за електронно обслужване в БГ е в нечии частен интерес. Поръчките се печелят от приближени хора, които вършат работата през куп за грош и накрая има дървена система, с грозен интерфейс, нефункционална. При системите за електронно наблюдение (било то полиция или електронни пунктове за преброяване) нямам пряка визия, но предполагам, че положението е същото. А на нашият премиер му е крайно време да си вземе един добър PR, който да му пише на листче думички и да му суфлира всеки един път когато си отвори устата, че да спре да се излага. В крайна сметка е висш политик, не комедиант .... Или може би е обратното ...

Областите в България не са 29 , а 28 на брой!

Тоягата се спира с тояга!Може да ни натъпкате с елекроника г-да от "политическия елит"но ако не спрете с кражбите народът ще натисне "формат"

не мога да разбера щом е тихичко защо го разгласява предварително. Предупреждава ли ги?

Няма да е голям масрафа с интернет по селата-164 от тях вече са обезлюдени и процеса върви.

Като сложиха камери в кабинетите на ДАИ, че какво - неграмотните цигани вече не могат да вземат шофьорски книжки ли?А защо се увеличават по пътищата?

А,бе умници,като искам разрешение за оръжие, вие защо ме карате да ви нося подправено такова,вместо да си проверите с електронните шашми дали не съм осъждан?

ами бележките от следствието,че нямаш водено дело- и това ли не могат да проверят?

Чугунените тикви си лаят, кервана си върви :)

Мунчо с идиотската усмивка; Много е красив.

Не успях да разбера за фиксираният широколентов интернет,с който сме на първо място и сме горди.... или нещо такова.За какво става дума?

България- страната на магнолиите. Браво, нашата гордост, Ники дудука и Боко т....а . Гордеем се че сте българи.

buRgbuRg1

:) Сега Минка ли е партизанското име на Мая Общата ? :)

Идват избори и откритата театрална сцена отвори врати. Когато нямало хляб в древен Рим осигурявали зрелища. В България обаче ми се струва, че след комедията се задава една страшна трагедия. Дано не съм прав.

ПРОТЕСТ-ОСТАВКА БОРИСOFF

Кой ще плати масрафа?

big_uncle@dir.bg

Как кой? Ако е честно - един милион кухи кратуни, които ни докараха тиква на власт. но тъй като у нас нищо не е честно, ще платиш ТИ! За съжаление - и всички ние, останалите. Ще стане като в стария виц - Върви си Иванчо и мърмори "Ебаси, не е честно...ебаси, не е честно...Среща го директорът и съответно го пита - защо? Ами защо, другарю директор - аз пръднах и другарката ме изгони на чист въздух, а другите останаха да дишат пръднята...не е честно...

Ако си спомняте, когато търсеха "изчезналия" Петко Сертов, камерите ни по граничните пунктове - смайващо, се оказаха неспособни да осигурят разпознаваем образ (!?). Този от снимката има предвид такива и за митниците ни, вероятно.

Евала Бокич, 7 000 000 те хванаха за шлифера.

Какво излъчване, какъв чар, и многоооо интелигентност, снимката показва всичкоооо.

Че иронията ти е слабост!

Забрававих кавичките.

Кои митничари ще следи Боко? Тия дето не са на Герб или и другите. Тия дрънканици просто вече не ги трая.Бойо,Гея,царя,Гоце и Доган са "политиците"последните 10-15 г. Те ни докараха до тук.

камерите няма да оправят нещата, защото рушветите ще се получават в извънработно време и не на самата митница ,/ майо и сега има някъде такава практика/ - ще се смени мястото и времето, но корупцията ще си остане - неслучайоно нашият народ е казал- рибата се вмирисва от главата - а бб нека да си сложи камери, щом е решил - хората работещи по митниците трябва изцяло да се подменят и лицата, на които се отчитат старателно митничарите да се отстранят от държавната администрация - всички го знаят, че е така, при това от много години и как никое правителство досега не се решида спре кранчето на бедните митничарчета *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

И ся ко ша прайми, авер? Това нали е шега?

Слаб контрол,тоест управление.Допускам правителствен чадър за тази скъпа пратка.

То така тихичко изчезнаха и парите от КТБ (избори идват ) . И защо трябва да е тихичко а не с Шумно вкарване в затвора като в Румъния ?

Докато българското правителство тегли заем 8 милиарда евро от МВФ, Гърция си пълни хазната. Гърция ще получи общо 15 милиарда евро от Русия и Китай, съобщиха седмичниците "Агора" и "Карфи. Основавайки се на правителствени кръгове, съобщиха за договорена предплата за бъдещи транзитни такси от Русия, в размер на 5 милиарда евро, за предстоящия газопровод Турски поток. 10 милиарда евро ще дойдат от Пекин, също предплата, за ползването на пристанището в Пирея, както и за инвестиране в гръцките железници - дето БЪЛГАРСКОТО БДЖ ги е отказало за ЮЖНИЯ ПЪТ НА КОПРИНАТА.

безвъзмездно ли си пълни хазната Гърция или може би са спечелили от тотото!?

А махленска агенция "Клю-клю" - съобщи, че това е само част от по-голямо дарение, чиято обща стойност е 500 милиарда долара.

Съобщават че разпитания баща на убитото русначе е минал на полиграф при разпита му.Този сикаджия няма ли да минава на полиграф?Дали е участвувал в екзекуции?Не говорим за Чакъра.Дали е наркобос?Свързан ли е със сръбската мафия?Посигурява ли наркотрафика към Западна Европа?И ДРУГИ...

В образованието, дето учениците взимат нищо незначещи дипломки има камери от 5-6 години, ама в митниците дето изтичат милиарди засега още няма ! Е, какво е това?

Сега, след като монтират камерите, ще следят, дали контрабандистите се отчитат точно...няма да има самоинициативни митничари. Канала ще е само един.

А бе то СРС та се унищожавар, пък кво говорим за видеозапис. Преди Бо.Бо. плямпаше, че магистралите ще ни оправят, а са ел.трасета. Това са истини, но като се загледам в магистралите...

Магистралите ги прави най-големият специалист по градско и пътно строителство в България - проф. д-р строителен инженер Лиляна Павлова. ДА се свети името й както и това на патрона й. Амин.