Премиерът разпореди спешни мерки срещу поскъпването на храните

Премиерът Бойко Борисов е разпоредил да се анализира спешно поскъпването на някои продукти във връзка с великденските празници и да се търсят мерки и решения.

Обратно в новината

Коментари - Премиерът разпореди спешни мерки срещу поскъпването на храните | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

С действията и бездействията си сегашната власт се превърна в кръвен враг и палач на собствения си народ. Единствения останал пазител на интересите му си остава Валутният Борд.

ДО ВСЯКА ЩАСТЛИВА КОКОШКА ДА ЗАСТАНЕ ЕДИН ЩАСТЛИВ ДАНЪЧЕН И ДА ДАВА НА ВСЯКО ЩАСТЛИВО ЯЙЦЕ УНИКАЛЕН КЪСМЕТЛИЙСКИ НОМЕР!!!ТАКА НЕЩАСТНИЯТ ПОТРЕБИТЕЛ,КАТО СЕ НАПЛЮЩИ С ЩАСТЛИВИ ЯЙЦА МОЖЕ ДА ГО ПРИХВАНЕ И ДА РАЗБЕРЕ ЩАСТИЕТО С КОЕТО ГО ДАРЯВА ГЕРБ!!!

...а горивата, а таксите, а парното и тока...

Борисов, след три години т.н. уравление, кашата е толкова гъста и мътна, че вече нямаш никакъв контрол над каквото и да било и следователно си най-ненужния човек в тази държава. Всяка секунда на власт ти е в повече.

Пак PR компании с общи приказки.

Защо само храните? Всичко поскъпва,всичко!!! ЕВРОПЕЙСКИ ЦЕНИ ,НЯКЪДЕ ДАЖЕ СА ПО НИСКИ!! ЗАЩО г-н Борисов е така?? Да дам пример! Дъщеря ми е в Канада и живее в къща на два етажа,но за отопление и ток е платила за миналия месец 75 долара? Тъй като имат бебе,работи само зет ми със 35 долара на час!!!!!!!!!!

Има много просто решение. Не им купувайте скъпите продукти!!!!

Е и кво?

Бойко, командировай Миро "ветеринарния" да ти храни кучетата два месеца и цените на храните ще се успокоят. Той от това разбира, разбира и от проценти и коминсионни, ама за това сме я докарали на този хал.

ТОВА МАЙ ЩЕ ИЗЛЕЗЕ НАЧАЛОТО НА КРАЯ, А БАТЕ БОЙКО? ХА ХА ХА

Вие ни разяснявате храните си поскъпват и няма зашо да ни казва някои че инфлацията е 2%. Един аспирин вече струва над 5 лв два блистера.

Вие ни разяснявате храните си поскъпват и няма зашо да ни казва някои че инфлацията е 2%. Един аспирин вече струва над 5 лв два блистера.

Селяните-производители трябва да знаят по колко продават изкупените от тях мляко, яйца, плодове и зеленчуци и да сравнят по какви цени са ги продали на търгашите. Затова КАСОВА БЕЛЕЖКА С ИМЕТО И НОМЕРА НА ПРЕКУПЧИКА И КОНТАКТ С НАПА.

Великден ще бъде от по-велик за мен без тези продукти - яйца, агнешко, козунаци. Стига толкова "гювеч".

Нещата ще се оправят като поставим на власт истинските НАЦИОНАЛИСТИ. За дезинформираните: Венецуела, Еквадор, Бразилия, Ботсвана, Беларус, Унгария и др. Не вярвайте на лъжите от средствата за масова манипулация. Търсете достоверни източници.

Дъжавата е пред катастрофа защото я ръководят, неграмотници, спекуланти и откровенни бандити.

Абе момче, не разбра ли, че не ставате за ръководители на държава? Че икономиката е нещо, което се учи минимум 5 години в УНСС? Че с вашите милиционерски мозъци не знаете как да излезете от кълчищата на цените, наложени от една тъмна маса спекуланти, с които България вече 133 години воюва? Че народът чака доближаване до западния стандарт на доходи? Че сте лениви, корумпирани и продажни, че с вас дори Катар не иска да си има работа. Че ни тласкате към кошмарна развръзка на свиването на коланите, на оскотяването от недоимък и срив на постигнатото при Тато, че родихте крайна десница и възродихте класовата ненавист у хората, че скъсахте със Запада и ни набутахте у Банградеш и циганизацията. За да могат 200 фамилии да вилнеят и крадат в захлас, да ни разорявати деградират. Какви хора сте вие, бе?! Мухи -еднодневки ли? За какво са ви родили майките ви?

Това ли ви е целта ? Затова ли спекулирате с цените на основните продукти? Защото искате да съборите Ал.Стамболийски...

Боко, Боко! Мамин сладък ти тъпчо ти тъпоглав ти, ти тъпчо! На кого разправяш врели некипели! Твойте "мерки" са като сняг на лятно слънце - стопяват се за секунди. То на Лукойл лиценза щеше да отнемаш, то горивата щеше да поевтиняваш, то Доган и Станишев в затвора щеше да вкарваш....те нямат край твоите дела кралимарковски и накрая какво.....едно голямо какво!??!?!

Направо е разпоредил "смешни" мерки, а сега и катарците не дошли на срещата. Е, как ще дойдат, като му четат глупостите.

Тиквата ще ви смъкне яйцата, споко!Тичайте да целувате, ръка, или каквото там ви подаде...

Бойче,Бойче,не са проблем маме високите цени на стоките,а...ниските заплати на робите в тази държава!!! Защото не може с африкански заплати да се купуват стоки на...европейски цени!!! Защото не може след к ато при нас според някой тунеядцивсичко е по-евтино(ток,работни заплати,данъци и прочие)крайния продукт да е на...европейска цена,че дори и по-скъп от нея!!! Защото тогава и на малките деца става ясно,че някъде по веригата някой здраво плюска за наша сметка!!! Лошото обаче е,че този някой плюска под благосклонния и сълзлив поглед на нашата мила държава,и на всички тунеядци в нея!!!

Бедни, бедни Бойко! В какво време ти се падна да управляваш. Всичко объркано, всичко надолу, всичко измамно. Няма спокойна сфера от живота на българите. Как и сам воинът да остане воин?Съветници и критици - много. Но къде бяха те, всички управляващи след смешния ни 10-ти ноември? Къде бяхме ние, когато започна това определяне европейски цени и замръзване на заплатите ни? Мълчахме, чакахме, залитахме - чакахме. Всяко правителство след 10-ти ноември да беше направило колкото това, все пак щяхме да мръднем. Не знам нищо подробно и конкретно за афери,у в които обвиняват сегашните. Не мога обаче да посоча друг министър-председател, който да е бил по-близо до всичко случващо се. И това - без да го боготворя, разсъждавам реално. Единение ни липсва като българи, това е истината. И допуснахме, всички допуснахме шепа простаци да станат богаташи и да ни гледат сега високомерно.

Присъединявам се към Вас. България ще се промени само тогава, когато всеки от нас вътрешно се промени към по-добро - солидарност, единство, гражданска позиция.

Всъщност напълно вярно е само последното ти изречение. То важи с пълна сила за сегауправляващите.

кой до сега е стопявал така бързо държавния резерв а-жан б- командира /костов/ в- начело ловеца /първанов/експерта/доган/мишката/станишев и горския/царя/

Сите заедно!

Сам война е войн./иска му се-на продажните барети и тн. Но 90те години с малко наркотрафик и охранителен бизнес. Костов е най-достойният политик на прехода -Една! и Точкааа!

ЩЕ ГО ТЪРСИМ КОСТОВ

Най-малко Костов ще търсим! Той съсипа вярата ни. Точка.

А аз ще търся баба ми....що за човек трябва да си за да търсиш котов...?

Жан Виденово време се завръща и то умишлено, целенасочено от най - долните лакеи и предатели, които някога България е имала за управници.

Какви са тия съмнения ? Бойко всичко ще оправи!!Той ни построи метро като слънце, построи ни магистрали, улици, детски градини в Банки и околността,той даже ни прави и децата.Че как няма да оправи едни цени? Той е велик, както пише един наш събрат от форума. На него всичко му се отдава.А най вече му се отдава да събере некадърен екип.Но той е защитил дисертация на тема "Да превърнем мозъка в мускул" и използува дисертацията си много ефективно.Хвала на такива ръководители.

Време е народа да вземе мерки срещу простотията. Главно по горните етажи на власта. Време е да почнем да мислим с горните полукълба, а не с долните. Време е да спрем да ходим за гъби и да оставяме избора на ядящите безплатни кюфтета. Време е да спрем да вярваме, че всички са еднакви и маскари. Време е да си спомним за Левски и Ботев. С бога напред братя Българи.

Всеки който купува например яйца за да ги продава да издава касова бележка от мобилен касов апарат вързан с НАПа. Да се види на колко купува и после на колко продава. Данък върху печалбата и данък върху спекулата. До дупка. Така и за олиото и за захарта и за горивата. Скъсяване на веригата прекупвачи или до скъсване на мародерствата.

Всичко могат да оправят за 1 ден но не искат защото са в комбина с монополите. Обърнете внимание всички високи цени идват от руски монополи свързани с горивата.

Задълбочи се повече! Всичко идва от това, че у нас командва УОРЛИК. А цените на горивата са по закона на физиката: Срещу всяко действие има равно и в обратна посока противодействие.

Глупако, ако командвах аз, щяхте да сте като Белгия. Още ви командват от Кремъл, иначе бензина от нас във туби пеша да го носехте, десет пъти по-евтино щеше да ви излезе. Лукойл аз ли го командвам бе, говедо?

Комунизъм и регулирана икономика, провеждан от комуниста Борисов в действие.

Смешник ! С едни и същи номера вече трета година. Но основните изводи са за тези, които все още се връзват на евтините му номера, изводите са за това какво има в главата им ....

Ватман ще оправи всичко. както оправи фискалния резерв, цените на горивата, полицейщината, простотията на депутатите и всичко останало. gorivo.net= 17-ти март, 1 часа, София, НДК. facebook.com/events/294709390578918/

Извинете ме, грешка. Часът е 11, не 1! Няма значение на кой отбор си привърженик - на 17-ти всички сме заедно!

Извинете ме отново, но събитието ще е от 9:00 сутринта, а може и да не се състои.

И, как се е захванал срещу поскъпването тая ТИКВА?....С ножица ли ще реже?.....Или какво?....Тя тая работа не е като оная с ЛЕНТИЧКИТЕ....Чист ПОПУЛИЗЪМ..... Който иска нека вярва, колко е "велик"....ТО СЕ ВИДЯ.....

юли

Неравна борба межу прасе и тик.....

Цените нагоре , доходите надолу , а ние по средата. Кой ще оцелее? Ами тези с бонусите. Останалите кучетата ни яли.

БОЙКО Е ВЕЛИК!!! Всички, където джафкате сте гладни кучета, неспособни да си изкарате сами прехраната, и затова чакате на държавата.

Тези с бонусите едва ли са най- способните и най- работните!

Велик е за тебе ! Но ако не си иде с мир, ще му се наложи да бяга бързо от Народа ! А както се е освинил...?

Сега се гаси пожара! А трябваше да се вземат мерки да не се допуска пожар! Ама ...

С минималната заплата и яйца няма да ядем камо ли агнешко месо.

Щом заплатата ти е минимална, значи и акъла ти е минимален.

до 1 маи държaвата фалира.ние сме 100 години след гърците,по инфлация.

От въвеждането на валутния борд (1997 г) до сега паричната маса се е увеличила от 1,1 млрд. лв. до 8,3 млрд. лв. Инфлацията е скочила с близо 7,5 пъти, а доходите почти не са помръднали. За сметка на това увеличение на паричната маса лева е останал непроменен, не е девалвирал и поради това е надценен. Скъпия лев убива икономиката и износа, но дава възможност за спекула на чуждите монополисти действащи на нашия пазар да разменят скъпи левове срещу евтина валута. Левовете са у тях и държавата е длъжна да ги закупи за да плати заплатитена държавните хрантутници.

юли

За датата не знам, но това е истината.

През соца ме гонеха за спекула с липсващи на пазара стоки. Сега когато всичко е удавено от стока и имаме пазарна икономика пак съм създавал спекула. Тези мръсни герберски комунисти не могат да се освободят от мисленето си за спекула и лошия частник

Защо само за Великден да се преразгледат цените, по принцип вижте колко е скъпо, г-н Премиер.

ПРИ ТЪРГОВЦИТЕ ТРЯБВА ДА СЕ СЛОЖИ ТАВАН НА НАДЦЕНКАТА НА ВСИЧКИ СТОКИ,ХРАНИТЕЛНИ И НЕХРАНИТЕЛНИ И ДА СЕ ЗАКУПУВАТ СТОКИТЕ ОТ СКЛАДОВЕ НА ПРОИЗВОДИТЕЛИ,А НЕ ОТ ПРЕКУПВАЧИ . ПОВЕЧЕ ОТ 25% НАДЦЕНКА Е СПЕКУЛА,А СЕГА Е ХАОС И АНАРХИЯ,НАДЦЕНКИТЕ СА НАД 150%.И ВСЕКИ ТЪРГОВЕЦ СИ ИГРАЕ С НАС КАКТО СИ ИСКА. .

Sacho

Нещо ми напомня за хиперинфлация!!!

Спомняте ли си какво стана с парите ви в банкитепо мое време?? Това предстои да се случи и сега. Според Борисов българина е спестил по банки над 40 милиарда лева. Докато работещото в чужбина простолюдие разбере какво е станало с вложенията му по банките тях просто няма да ги има !! Голямо крадене е паднало госода другари. Дръжте се за палците.

Анколоу

Според мен това е така - 40млрд лв са спестени - 10 в джоба на ББ, 10 на министрите, 10 на депутатите , 5 на шефовете на държавните структури и 5 за всички останали - по 1000 се падат на глава.

ГЕРБ СЕ ПРОВАЛИХА ТОТАЛНО, ТЕ НЕ МОГАТ ДА УПРАВЛЯВАТ ! ДОЛУ МАФИОТИТЕ, ОЛИГАРСИТЕ, МУТРИТЕ КОМУНЯГИТЕ, НЕГРАМОТНИТЕ КАЛИНКИ И ЛЪЧОВЦИ ! ТЕ ПРОВАЛЯТ БЪЛГАРИЯ - ТРЯБВА ДА БЪДАТ СПРЕНИ !

Наистина ти се възхищавам Бойко, ти си гениален.

"ГЕРБ са като термити. Те изяждат всичко в държавата, опоскаха държавния резерв и сега не знаят какво да правят" !!!!!! НАИСТИНА ЛИ СА ОПОСКАНИ 8,2 МИЛИАРДА ЛЕВА ДЪРЖАВЕН РЕЗЕРВ ??? Ако това е истина, то такова крадене като Бойковото историята на България не помни.