Коментари - Борисов: Ще гоня министри за интриги в кабинета | Днес.dir.bg

Борисов: Ще гоня министри за интриги в кабинета

Моето мнение е, че вече правителството работи на 100 %. Що да не се кандидатирам за президент, аз нямам ли права. На мен ми е забранено да се кандидатирам от години за президент – защо?

Обратно в новината

Коментари - Борисов: Ще гоня министри за интриги в кабинета | Днес.dir.bg

Коментари

Голям страх тресе комунягите, защото доста кранчета за източване на държавни пари пресъхнаха. В това число са и ДПС и другите псевдодемократи. За управлението на България трябва точно такъв като Борисов, дори и още по-твърд и безпардонен, защото българинът си гледа работата само, когато ножът опре в кокала!!!

министрите МИ , трябва да се МРАЗЯТ . преди година , може и повече . мисля , че трябва да пие чай от гинко билоба - за да помни какво казва .

stingdim@

НЕ ГЛАСУВАЙТЕ ЗА ПАРТИИТЕ УНИЖИЛИ БЪЛГАРИНА - БСП ,СДС-ДСБ,НДСВ, РЗС защото : ТЕ НЕ МИСЛЯТ ЗА БЪЛГАРИТЕ ,А САМО ДА СА ВЪВ ВЛАСТТА ЧРЕЗ ДПС : 1. КОГАТО БЯХА НА ВЛАСТ ТЕ ПРОПУСНАХА СВОЯ ШАНС ДА СЕ ЗАПИШАТ В ИСТОРИЯТА НА БЪЛГАРИЯ И ДА НИ ИЗВАДЯТ ОТ КАЛТА - НО НИТО ЕДНА ОТ ТЯХ НЕ ПРОПУСНА ДА СЕ ПРЕКЛОНИ ПРЕД ДПС И ДОГАН . .2. НЕ ЗАБРАВЯХА НА РОЖДЕННИТЕ ДНИ НА ДОГАН ДА МУ СЕ ПОКЛОНЯТ НИЗКО !!!! ПОМНИТЕ ЛИ БЪЛГАРИ ОПАШКИТЕ ПРЕД САРАИТЕ МУ СЯКАШ ТОЙ УПРАВЛЯВАШЕ БЪЛГАРИЯ !!!! 3.ПРИ СДС РЕСТИТУТИТЕ СИ ВЪРНАХА ВСИЧКО - НО ЗА НАРОДА НЯМАШЕ НИЩО.!! ФИЛИП ДИМИТРОВ СЕ СРАМУВАШЕ ДА КАЗВА БЪЛГАРИЯ А ГОВОРЕШЕ - ТАЗИ СТРАНА ,ТОЗИ НАРОД. 4. ПРИ БСП - УМИШЛЕНО СЪЗДАДОХА ИНФЛАЦИЯТА ЗА ДА МОГАТ КОМСОМОЛСКИТЕ СЕКРЕТАРИ И ДРУГИ ПОДОБНИ ТИПОВЕ ДА СИ ИЗПЛАТЯТ ПРИВАТИЗИРАНИТЕ ЗАВОДИ , ХОТЕЛИ, КУРОРТНИ КОМПЛЕКСИ УЖ - ФАЛИРАЛИ И ТО САМО ЗА МЕСЕЦИ ЗА БЪЛГАРИНА ОТНОВО НИЩО !! 5 . ПРИ ЦАРЯ МИСЛЕХМЕ ЧЕ МОНАРХИЧЕСКИТЕ ВРЪЗКИ НА ЦАРЯ ЩЕ ПОМОГНАТ НА БЪЛГАРИТЕ -НО ТОЙ ПРОСТО ДОЙДЕ ДА СИ ВЗЕМЕ ИМОТИТЕ !! НАРОДА БЕ ЗАБРАВИЛ ЧЕ ЦАРЕТЕ НЕ ДЕЛЯТ ИМАНЕТО СИ - .И ОТНОВО ОСТАНА С ПРЪСТ В ..УСТАТА!!!! ДА НЕ ЗАБРАВЯМЕ ВНУЧЕТО МУ СИМЕОН-ХАСАН - ЧИСТО БЪЛГАРСКО ИМЕ !!!! 6. РЗС -СЪЗДАДЕНА ОТ МИЛИОНИТЕ НА А. П. И Х. К. - ИСКА ДА ИЗПЕРЕ ПАРИТЕ СИ ЧРЕЗ ВЛАСТТА !!!! ДА НЕ ЗАБРАВЯМЕ БРАТЯ КАК ДО 2009 Г. ВСИЧКИ ПАРТИИ ЛИЗАЧИ НА ДПС ОТРИЧАХА БАТАШКОТО КЛАНЕ - И ВСИЧКО В УГОДА НА ДОГАНЧО !!!!!

а за опъване на чадър над убийци по тротоарите на бул.България ще гоните ли министрите ?!?! или само за интриги?

кои министри? на прокурорите ли министъра? на катаджиите ли министъра? или министъра на министрите?

чудесно, за интриги... а за волни и неволни пиянски убийоства, к а к в о господин премиер !? к а к в о??? народа ви пита, европа ви пита!? *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

За това те харесвам. Трябва да има правила и всеки да си знае мястото

един е боико и цветанов е неговя пророк

Не само от кабинета,ами и от Парламента..Там също не са малко интригантите.Най-много са в РЗС и БСП..За тях интригата е като сол в манджата..много често е пресолена..

аз пък ще гона министър-председатели

Който си избрахте, той ще ви управлява, да ви е честит другаря Боко Борисов - наглия

Борисов, преди седмица се навършиха кръгли 1200 години от разгрома на кан Крум над византийския император Никифор, който после пил от посребрения му череп вино. Защо ти, както и никой друг днешен управляващ не се сети възпомене тая победа, тоя славен ден за спасена България! Затънали сте до гуша от днешни далавери и не се сещате за славната ни история. А от време на време споемнаавш за култура, ларгото, асфалти до исторически обекти... Пожарникар, мутроиден гл. секретар и и т.н. и кулутрно-историческо наследство!!!? В нищо не си пасва.

Боко , колко плаща ЛУК - за да го охраняваш ??:)))) link

Един милион български лева на месец!

ИЗГОНИ ВСИЧКИ, И СЕБЕ СИ ДАЖЕ, ПО-БЪРЗО АКО МОЖЕ?

Един Рапон поздравява друг - за дъщеричката му , един грандос мафиот се 'извинява" на Рапона и Рапонът ОТМЕНЯ сам , действието на Закона/наредбата/ , като обещава на грандос мафиота- че ще го чака до Нова година, да изпълни задълженията си ... ..Последният пък обещал 1 милиард инвестиции..:)) И всичко това-по телефона..Ей така :D :D :D ...Алооооооо,Мин.съвет-отменихте ли Наредбата ?? Защо просто не приемете Закон , който да гласи :Българските закони , Наредби , инструкции, НЕ се отнасят за другаря златев и руските другари в Балхарийй, нито за фирмите им , нито за мангизите им , нито за имотите им - каквото и да правят ::)) Така , другари гербаджий , ще бъде най- добре ..:))Все пак сте 'десноцентристи"- уникат в ЕС. :D Еба.. държавата, в която един мутант "отменя" Закона, заради друг мутант, защото му се извинил или защото му се родила дъщеричка .. Хвала на Рапоните, начело на България

онакъв бил,хич не ме интересува какъв е бил,важното е ,че работи добре!Правил само магистрали,правил само пътища,правил само зали,правил само улици,правил само училища,правил само пречиствателни инсталации,а вие какво искате да прави-ракети ли?Ами прави това от каето най-много имаме нужда!Или трябва да прави силна мъжка любов като един друг премиер!

Драги, повечето от нещата, които Борисов най-официално открива, са в най-добрия случай само довършени от сегашното управление. Преди време дори откриваше завършени от другите неща. Ама, хвалбите му големи, дума няма. Може да си дрънкате, колкото си искате, но цифрите и фактите показват, че Станишев е по-добър като премиер от некомпетентния по всичко Борисов.

на българина му трябва здрава ръка иначе е гола вода и стига сте ревали като вдовици за.... при Баи Тошо що не смеехте да гъкнете

Бойко и правителството работят много здраво, на предела на възможностите. Но това е единственият начин да се преодолеят изоставането, пропуските, некадърността и откровенните злоупотреби на преждеуправляващите тройни и дявол знае какви вредни коалиции и политически клики. Цели 20 години тези мафиозни образования изсмукваха материалните и духовни сили на българите и газиха националното самочувствие. Процъфтя престъпността и клиентелизма и нещата стигнаха дотам, че нямаме инфраструктура, промишленост и селско стопанство. Появи се беднотия, младите се разбягаха по света. Останахме на опашката на Европа. И сега, в окото на бурята/кризата/, се намериха българи, които започват всичко от начало. Въпреки съпротивата, от страх от възмездие/ голям и силен страх/, въпреки десетилетния управленчески опит на опозицията, ГЕРБ здраво настъпва и вече има положителни индикации.

Простак ненормален, писна ни от вас вече боклуци такива, ей такова нещо дасега не сме имали - простотия, нахалство, некомпетентност, безочие и наглост, по добре последния циганин да е премиер

Чудесна реплика...само с нервичките нещо. Сигурно е от критичната възраст. Като БСП - и там са в критична...

За сведение, ако случайно сте забравили, ЦК на ГЕРБ е съставен от БКП-ци, а Цеца даже е била партиен секретар. Тези, същите, разбира се са от онази порода, която е там, където е изгодата. Така са сменили партии и принципи, за да са във властта. Борисов е във висшата власт от десет години, след като излезе от силовия "охранителен" бизнес. Чудя се дали сте слепи, та не виждате какво е чудо на чудесата сегашното, тъй наречено "управление" на държавата, или проста така ви отърва да си говорите.

Знаейки колко е опротивяла на хората, БСП/БКП отдавна се мъчи да разпредели безкрайните злини, които стовари на българите, като се опитва да разпредели вината. Т.е. като приписва своите злодеяния на конкретен опонент, приобщавайки го към себе си. ББ бил член на БКП, ЦЦ била партиен секретар...Че какви да бъдат.Другото е - на улицата или Белене... Но не са били членове на най-продажната БСП, която се преименува само за една нощ, забравяйки всякакви принципи и идеи и се превърна в партия на милионери за сметка на милиони българи.

ЛУД УМОРА НЯМА Е КАЗАЛ ЦЕЛОМЪДРЕНО НАРОДА...

Хохохо;о)) "Целомъдрено", значи го е казал? Може би "мъдро" е по-добре?

НЕ Е НУЖНО МНОГО ДА РАСЪЖДАВАТЕ, КОЛКО Е ОГРАНИЧЕН. ТОЙ НЕ Е СТАВАЛ И НЕ СТАВА, И ЗА ШЕФ НА ПОЖАРНО ОТДЕЛЕНИЕ, А КАМОЛИ ДА НИ ПРЕДСТАВЛЯВА ПРЕД ЕВРОПА И СВЕТА. АКО ВЛЕЗЕ В ДИСПУТ С МЕГЛЕНА КУНЕВА, ЩЕ СИ МИСЛЯ, ЧЕ СРЕЩУ НЕЯ Е ЗАСТАНАЛ БАЙ БОЙКО ОТ ДОЛНАТА МАХАЛА НА БАНКЯ.

Жоро, не всичко, което блести е злато, чедо;о)

Жорко мислел...Що ли си ,,мисли"?

Г-н Бойко,най хубавото е че не си бил ръководител в диктаторска ера,от теб по велик е нямало да има.А сега достойно си събери пъкертешите,вземиси усвоените пари и бягай надалеч,че такава чува България не е имала.

за сексуални интриги между фидосова и боико борисов или за цека цачева и цеко шлифера става вапрос

БОГ да пази премиера на Република България- Бойко Борисов.

Докато Господ търпи простотиите на Бойко Борисов. Боже, пази България от мераците за разпродаването на територията й. На Турция, Израел и други страни, извън Европа. Както и на подземните и надземните й богатства.

махни се ти и всичко ще се оправи!

"Махни се ти и всичко ще се оправи!", НО И ОСТАНАЛИТЕ КОМПРОМЕТИРАНИ СТАРИ КАКИ ВЗЕМИ СЪС СЕБЕ СИ! АКО СПИСЪКЪТ НАДХВЪРЛИ 3000 КАКИ, ЗА 3 МЕСЕЦА КРИЗАТА ЩЕ СПРЕ. В СЛЕДВАЩИТЕ 6 МЕСЕЦА ТЯ ЩЕ Е ВЕЧЕ ЕДИН КОШМАРЕН СПОМЕН. За да направиш такива изводи е необходимо да си живял 40 до 60 години в РъБъ, или последните 5 - 10 години в чужбина. С Божията Помощ, моето пожелание ще стане факт, желан горещо от народът ни и ОТЛАГАН ДО НЕВЪЗМОЖНОСТ ЗА ПРОТИВОДЕЙСТВИЕ, ОТ БЪЛГАРОФОБИТЕ.

Сега е ред на западната преса! Техните туристи почиващи в България са само пияници!

Шефе на СДВР, толкова ли си ТЪП, че още не можеш да измислиш мотивите за уволнението на полицая? Напрегни си хамсийското мозъче, че да не вземеш да си тръгнеш и ти след него!

така ш те е докато света ни враща доказани некадърници, а тък с почести ги правим министри! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Тия искат да минат метър с обяваването на кандидата за президент, както с всичко останало, шушу мушу. Ама няма да им мине номера. Тая глутница другари е толкова компромитирана, с такова натежало тоталитарно минало, че реално никой не става. Тия по-скоро стават за кандидати на БСП или на БКП с комунистическото си минало и настояще.

Най-добре е ББ да заеме всички п остове в държавата.И без друго Министерският му съвет е само декор. Жалко,че изпитвах симпатия към него - той е безкрайно далече от проблемите на хората и прилича на холивудски актьор,който само изпълнява ролята на политик.Забавлява се,санким,и си изкарва прехраната добре.

Така ами! Бойко да бъде премиер, президент и върховен съдия, а неговия пророр Цецо - главен милиционер на републиката. Толкоз!Друго не трябва.

да се чете: неговия "пророк"

ей,обезверен съветвам те да се преорентираш към Станишев той ще ти даде вяра в излишък той на такива обезверени им сваля звездите на приказки и така ще ти върне вярата че ще полудееш и ще започнеш и ти да ръсиш простотий като него,или за по-сигурно я мини към лагера на лъжепророка Доган Бей той въпреки че нямаш вяра ще се погрижи за теб-ще ти разпределя порцийте за да изкараш месеца.Приятно завръщана във вярата!!!

Драги Леонид, моля те, понаучи се на пишеш грамотно и тогава се изявявай във форумите. Ако щеш и химн на възхвала напиши за ГЕРБ и неговия създател.

ей,обезверен съветвам те да се преорентираш към Станишев той ще ти даде вяра в излишък той на такива обезверени им сваля звездите на приказки и така ще ти върне вярата че ще полудееш и ще започнеш и ти да ръсиш простотий като него,или за по-сигурно я мини към лагера на лъжепророка Доган Бей той въпреки че нямаш вяра ще се погрижи за теб-ще ти разпределя порцийте за да изкараш месеца.Приятно завръщана във вярата!!!

Ами нали ти Г-н Борисов беше казал, че искаш твоите министри да се мразят, за да работят. Ето, те те послушаха, някои се намразиха, а интригата е част от това. И нали в началото на твоето царуване беше казал, че забраняваш думичката "ще", а сега я използваш на кило. И още нещо искам да те попитам, Г-н Борисов, защо когато искаш да изтъкнеш нещо говориш винаги в първо лице, а когато трябва да отговаряш на нелицеприятни въпроси говориш на "ние".

ТОЙ бил казал, директорът на СДВР да каже, защо е отстранил полицая Иванов, след като човекът осветли една корупционна схема! Но! ТОЙ предварително знае, че е спекулация! Безброй са фактите, че четният човек е безсилен срещу държавната машина.

Как един теляк може така да се държи с министрите?

Та нали работата на ТЕЛЯКА е да им трие кирливите гъзове !? Нали за това са си платили за теляк !?

абе плиткоумно пожарникарско шлангче Бузлуджа не е на една партия тя е на една държава на нейната история бракуван шланг

Дедо, Бузлуджа си е точно партиен символ. Държавата България я е имало и преди, има я и след Бузлуджа.

българия я е имало преди и след други паметници, част от историята, ама така е когато пипето ти е в чорапчето.

Давай Борисов. Начина ти на управление е точно такъв ,какъвто заслужава българина. Дръж здраво юздите на този тъп народ. Българите са злобни, завистливи и заслужават съдбата си.

Да, има такива българи. Ти си пример за това. Слава Богу, не всички.

Верно ли, парите за здравеопазването и за образованието били повече от тези на МВР, или Борисов пак излъга?

Може и да са повече, ама двата ресора заедно, срещу бюджета на Цецко.

И ДОБАВИ-МНОГО Е ЛЕСНО........тези министри и те имат някакво достойнство, но какво от това.....ТОЙ е 1 и никой друг.

А доволен ли си от Лили Иванова, щом от всички свирачи около теб си толкова доволен.

Това твърдение на Борисов, че "силни спекулации са, че полицаят е махнат заради информацията за даренията" е толкова обосновано, колкото и твърдението на гръцките власти, че онзи нещастен кравар не е държан насилствено без храна 4 месеца. Преди директорът на СДВР да каже, защо го е отстранил, премиерът вече знае, че е спекулация! А, че директорът ще каже нещо като продължение на натиска на държавата върху този полицай, не се съмнявам.

ЩЕ ГИ ИЗЧИСТИ ЗА СЕКУНДИ-ТАКА КАЗА той. НЕ СЕ И СЪМНЯВАМ.

Истерията си я правиш ти. Повечето хора даже не те забелязват / натрапваш се с рязане на ленти и избиване на комплекси всякакви от това , че трябва да си център на внимание до кой ти е акъл в гащите/. Избий си от главата , че светът се върти около тебе - ти просто си най обикновена мутра. Много са го разбрали но и останалите ще го разберат!

С подслушванията на Цецо се доказаха и интриги. Пак Мутрата си прави PR. А роднините и близките? И те ли влизат в списъка?

г-да форумци , а стига злоба, пишете вашите реални мисли *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

ББ тръгнал си по надолнището, прав ти път и вече не се завръщай, не те искаме - ние, които гласувахме за тебе - ТИ НИ ПРЕДАДЕ, дадохме ти властта заради лъжливите ти обещания, а ТИ Я ДАДЕ НА МОНОПОЛИТЕ И НА ЛУКОЙЛ да се гаврят с народа.Разкарай се, не искаме да те гледаме и виждаме повече!

Не си гласувал ти за ББ, комунде мръсно. За БСП-то си пуснал бюлетината. За Партията-ръководителка. Нищо, и такива трябва да има - за цвят. Червен. Пък тзи дето гласуваха за ББ, за да натика БСП на Мурджо в ауспуха, пак ще гласуват за него. Да мачка БСП-то, щото това е най-важното сега

Мурджо , не разбра ли, че тоя зелен кратун KGB , обича много да му запушват ауспуха, заради тази честа манипулация човека се изтърва вече и мирише. Но има време да узрее, не му се сърди, въпреки , че при KGB-то това е болестно състояние и то е за винаги и няма почивни дни и оправяне! Сполай ти KGB - ти си знаеш!

Алооу "ДД" що не попиташ "Бай Гугъл" - кой подари Нефтохима на Лукойл.Не се излагай - демонстрираш неосведоменост:))))) В грешка си драги - не е Бат Бойко!!! А питай Бай Гугал - добричък е ,ще те "светне"!:))))))))))))))))

РАВНИС, МИРНО, ТИ ЛИ ПРАВИШ ИНТРИГИ БЕ, Я МАРШ ОТ ТУКА?!?!?! ТУК СЕ СЛУША МОЙТА ВОЛЯ, АЗ СЪМ .....ЧУДЯ СЕ КАКВО Е?

Народът прост(като боко и цоко) ,животът скучен(само боко и цоко)живот без маска и без грим(пак тез чудовища) озъбено пожарникарско куче.

ДА,АМА НИЕ ДОГАН АГА НЯМА ДА МАХНЕМ И ПАК ЩЕ ВИ ЯЗДИМ ЗАЕДНО С БСП. КРЯКАЙТЕ СИ,КОЛКОТО ЩЕТЕ....

Когато българите гласуват, турците изчезвате от управлението на България. А иначе времето ви изтече преди две години. Сега е въпрос на служебното ви закриване.

ДА,АМА ВИЕ НЕ ГЛАСУВАТЕ!!!!ГЛАСУВАМЕ НИЕ

Не го махайте "Доган ага", само го изкарайте пак да се изцепи в стил "порциите на властта" и ще чакате ездата още 4 години.

Прост народ-прост премиер - слаба държава. Кой ни е виновен, като си избрахме тоя прост врат. И като му гледам самочувствието -май пак маса прост народ ще си го избере отново.

А защо да не се кандидатираш ББ??- нишо не ти пречи,нито акъл,нито образование ,най-големия умник в сридата на простотията и невежеството!Дерзай- имаш шанс ,това сме заслужили!

Срамота е за нас българите да се държат така високомерно с нас, прав беше някакъв пенсионер, който чух в едно предаване той каз следното " Да не би да го назначихме за касиер , та все казва давам Ви пенсиите , нали е Министър Председател " да, всеки народ си заслужава управниците, да мислим повече на изборите, да гласуваме мислейки без емоции , да слушаме кой какво защитава, кой какво е изпълнил до сега.

Посочете конкретни факти, като откраднати са държавни ДПА за над 100 000 милиона от ДС-БСП- ДПС и % от Костовистите и сега комунистите са капиталисти създали нов тип нагли Бандити в партии и държани и общински структури. Кой и как ще върне държавата от бандитите на хората? Сергей, Калфин, Кунева, Доган, Костов ...???

Чак сега ли се стига до разбирането, че МВР е на държавна издръжка, която всеки гражданин плаща ? ...но в България МВР си има и спонсори, които ГЕРБ толерира вече две години и изведнъж...о, просветление...каква каша , каква държавност...

Нима си въобразяваш, че преди 10 г. например, МВР не е приемало "дарове" ?;о) "Даряваше" се , но не се коментираше публично. Сега се получи изтичане на инфо и се закоментира. По-скоро дразнещото е, че с този състав (60 хил. души в МВР) и с този бюджет от 1 млд.лв., резултатите им са скромни, меко казано.

Пипи, чавка ли ви е изпила мозъка...Говорим за сега, за "новия морал" ама едно си баба знае едно си баба бае - предииииииииииииииииии

Коментари - Борисов: Ще гоня министри за интриги в кабинета | Днес.dir.bg

Борисов: Ще гоня министри за интриги в кабинета

Моето мнение е, че вече правителството работи на 100 %. Що да не се кандидатирам за президент, аз нямам ли права. На мен ми е забранено да се кандидатирам от години за президент – защо?

Обратно в новината

Коментари - Борисов: Ще гоня министри за интриги в кабинета | Днес.dir.bg

Коментари

Голям страх тресе комунягите, защото доста кранчета за източване на държавни пари пресъхнаха. В това число са и ДПС и другите псевдодемократи. За управлението на България трябва точно такъв като Борисов, дори и още по-твърд и безпардонен, защото българинът си гледа работата само, когато ножът опре в кокала!!!

министрите МИ , трябва да се МРАЗЯТ . преди година , може и повече . мисля , че трябва да пие чай от гинко билоба - за да помни какво казва .

stingdim@

НЕ ГЛАСУВАЙТЕ ЗА ПАРТИИТЕ УНИЖИЛИ БЪЛГАРИНА - БСП ,СДС-ДСБ,НДСВ, РЗС защото : ТЕ НЕ МИСЛЯТ ЗА БЪЛГАРИТЕ ,А САМО ДА СА ВЪВ ВЛАСТТА ЧРЕЗ ДПС : 1. КОГАТО БЯХА НА ВЛАСТ ТЕ ПРОПУСНАХА СВОЯ ШАНС ДА СЕ ЗАПИШАТ В ИСТОРИЯТА НА БЪЛГАРИЯ И ДА НИ ИЗВАДЯТ ОТ КАЛТА - НО НИТО ЕДНА ОТ ТЯХ НЕ ПРОПУСНА ДА СЕ ПРЕКЛОНИ ПРЕД ДПС И ДОГАН . .2. НЕ ЗАБРАВЯХА НА РОЖДЕННИТЕ ДНИ НА ДОГАН ДА МУ СЕ ПОКЛОНЯТ НИЗКО !!!! ПОМНИТЕ ЛИ БЪЛГАРИ ОПАШКИТЕ ПРЕД САРАИТЕ МУ СЯКАШ ТОЙ УПРАВЛЯВАШЕ БЪЛГАРИЯ !!!! 3.ПРИ СДС РЕСТИТУТИТЕ СИ ВЪРНАХА ВСИЧКО - НО ЗА НАРОДА НЯМАШЕ НИЩО.!! ФИЛИП ДИМИТРОВ СЕ СРАМУВАШЕ ДА КАЗВА БЪЛГАРИЯ А ГОВОРЕШЕ - ТАЗИ СТРАНА ,ТОЗИ НАРОД. 4. ПРИ БСП - УМИШЛЕНО СЪЗДАДОХА ИНФЛАЦИЯТА ЗА ДА МОГАТ КОМСОМОЛСКИТЕ СЕКРЕТАРИ И ДРУГИ ПОДОБНИ ТИПОВЕ ДА СИ ИЗПЛАТЯТ ПРИВАТИЗИРАНИТЕ ЗАВОДИ , ХОТЕЛИ, КУРОРТНИ КОМПЛЕКСИ УЖ - ФАЛИРАЛИ И ТО САМО ЗА МЕСЕЦИ ЗА БЪЛГАРИНА ОТНОВО НИЩО !! 5 . ПРИ ЦАРЯ МИСЛЕХМЕ ЧЕ МОНАРХИЧЕСКИТЕ ВРЪЗКИ НА ЦАРЯ ЩЕ ПОМОГНАТ НА БЪЛГАРИТЕ -НО ТОЙ ПРОСТО ДОЙДЕ ДА СИ ВЗЕМЕ ИМОТИТЕ !! НАРОДА БЕ ЗАБРАВИЛ ЧЕ ЦАРЕТЕ НЕ ДЕЛЯТ ИМАНЕТО СИ - .И ОТНОВО ОСТАНА С ПРЪСТ В ..УСТАТА!!!! ДА НЕ ЗАБРАВЯМЕ ВНУЧЕТО МУ СИМЕОН-ХАСАН - ЧИСТО БЪЛГАРСКО ИМЕ !!!! 6. РЗС -СЪЗДАДЕНА ОТ МИЛИОНИТЕ НА А. П. И Х. К. - ИСКА ДА ИЗПЕРЕ ПАРИТЕ СИ ЧРЕЗ ВЛАСТТА !!!! ДА НЕ ЗАБРАВЯМЕ БРАТЯ КАК ДО 2009 Г. ВСИЧКИ ПАРТИИ ЛИЗАЧИ НА ДПС ОТРИЧАХА БАТАШКОТО КЛАНЕ - И ВСИЧКО В УГОДА НА ДОГАНЧО !!!!!

а за опъване на чадър над убийци по тротоарите на бул.България ще гоните ли министрите ?!?! или само за интриги?

кои министри? на прокурорите ли министъра? на катаджиите ли министъра? или министъра на министрите?

чудесно, за интриги... а за волни и неволни пиянски убийоства, к а к в о господин премиер !? к а к в о??? народа ви пита, европа ви пита!? *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

За това те харесвам. Трябва да има правила и всеки да си знае мястото

един е боико и цветанов е неговя пророк

Не само от кабинета,ами и от Парламента..Там също не са малко интригантите.Най-много са в РЗС и БСП..За тях интригата е като сол в манджата..много често е пресолена..

аз пък ще гона министър-председатели

Който си избрахте, той ще ви управлява, да ви е честит другаря Боко Борисов - наглия

Борисов, преди седмица се навършиха кръгли 1200 години от разгрома на кан Крум над византийския император Никифор, който после пил от посребрения му череп вино. Защо ти, както и никой друг днешен управляващ не се сети възпомене тая победа, тоя славен ден за спасена България! Затънали сте до гуша от днешни далавери и не се сещате за славната ни история. А от време на време споемнаавш за култура, ларгото, асфалти до исторически обекти... Пожарникар, мутроиден гл. секретар и и т.н. и кулутрно-историческо наследство!!!? В нищо не си пасва.

Боко , колко плаща ЛУК - за да го охраняваш ??:)))) link

Един милион български лева на месец!

ИЗГОНИ ВСИЧКИ, И СЕБЕ СИ ДАЖЕ, ПО-БЪРЗО АКО МОЖЕ?

Един Рапон поздравява друг - за дъщеричката му , един грандос мафиот се 'извинява" на Рапона и Рапонът ОТМЕНЯ сам , действието на Закона/наредбата/ , като обещава на грандос мафиота- че ще го чака до Нова година, да изпълни задълженията си ... ..Последният пък обещал 1 милиард инвестиции..:)) И всичко това-по телефона..Ей така :D :D :D ...Алооооооо,Мин.съвет-отменихте ли Наредбата ?? Защо просто не приемете Закон , който да гласи :Българските закони , Наредби , инструкции, НЕ се отнасят за другаря златев и руските другари в Балхарийй, нито за фирмите им , нито за мангизите им , нито за имотите им - каквото и да правят ::)) Така , другари гербаджий , ще бъде най- добре ..:))Все пак сте 'десноцентристи"- уникат в ЕС. :D Еба.. държавата, в която един мутант "отменя" Закона, заради друг мутант, защото му се извинил или защото му се родила дъщеричка .. Хвала на Рапоните, начело на България

онакъв бил,хич не ме интересува какъв е бил,важното е ,че работи добре!Правил само магистрали,правил само пътища,правил само зали,правил само улици,правил само училища,правил само пречиствателни инсталации,а вие какво искате да прави-ракети ли?Ами прави това от каето най-много имаме нужда!Или трябва да прави силна мъжка любов като един друг премиер!

Драги, повечето от нещата, които Борисов най-официално открива, са в най-добрия случай само довършени от сегашното управление. Преди време дори откриваше завършени от другите неща. Ама, хвалбите му големи, дума няма. Може да си дрънкате, колкото си искате, но цифрите и фактите показват, че Станишев е по-добър като премиер от некомпетентния по всичко Борисов.

на българина му трябва здрава ръка иначе е гола вода и стига сте ревали като вдовици за.... при Баи Тошо що не смеехте да гъкнете

Бойко и правителството работят много здраво, на предела на възможностите. Но това е единственият начин да се преодолеят изоставането, пропуските, некадърността и откровенните злоупотреби на преждеуправляващите тройни и дявол знае какви вредни коалиции и политически клики. Цели 20 години тези мафиозни образования изсмукваха материалните и духовни сили на българите и газиха националното самочувствие. Процъфтя престъпността и клиентелизма и нещата стигнаха дотам, че нямаме инфраструктура, промишленост и селско стопанство. Появи се беднотия, младите се разбягаха по света. Останахме на опашката на Европа. И сега, в окото на бурята/кризата/, се намериха българи, които започват всичко от начало. Въпреки съпротивата, от страх от възмездие/ голям и силен страх/, въпреки десетилетния управленчески опит на опозицията, ГЕРБ здраво настъпва и вече има положителни индикации.

Простак ненормален, писна ни от вас вече боклуци такива, ей такова нещо дасега не сме имали - простотия, нахалство, некомпетентност, безочие и наглост, по добре последния циганин да е премиер

Чудесна реплика...само с нервичките нещо. Сигурно е от критичната възраст. Като БСП - и там са в критична...

За сведение, ако случайно сте забравили, ЦК на ГЕРБ е съставен от БКП-ци, а Цеца даже е била партиен секретар. Тези, същите, разбира се са от онази порода, която е там, където е изгодата. Така са сменили партии и принципи, за да са във властта. Борисов е във висшата власт от десет години, след като излезе от силовия "охранителен" бизнес. Чудя се дали сте слепи, та не виждате какво е чудо на чудесата сегашното, тъй наречено "управление" на държавата, или проста така ви отърва да си говорите.

Знаейки колко е опротивяла на хората, БСП/БКП отдавна се мъчи да разпредели безкрайните злини, които стовари на българите, като се опитва да разпредели вината. Т.е. като приписва своите злодеяния на конкретен опонент, приобщавайки го към себе си. ББ бил член на БКП, ЦЦ била партиен секретар...Че какви да бъдат.Другото е - на улицата или Белене... Но не са били членове на най-продажната БСП, която се преименува само за една нощ, забравяйки всякакви принципи и идеи и се превърна в партия на милионери за сметка на милиони българи.

ЛУД УМОРА НЯМА Е КАЗАЛ ЦЕЛОМЪДРЕНО НАРОДА...

Хохохо;о)) "Целомъдрено", значи го е казал? Може би "мъдро" е по-добре?

НЕ Е НУЖНО МНОГО ДА РАСЪЖДАВАТЕ, КОЛКО Е ОГРАНИЧЕН. ТОЙ НЕ Е СТАВАЛ И НЕ СТАВА, И ЗА ШЕФ НА ПОЖАРНО ОТДЕЛЕНИЕ, А КАМОЛИ ДА НИ ПРЕДСТАВЛЯВА ПРЕД ЕВРОПА И СВЕТА. АКО ВЛЕЗЕ В ДИСПУТ С МЕГЛЕНА КУНЕВА, ЩЕ СИ МИСЛЯ, ЧЕ СРЕЩУ НЕЯ Е ЗАСТАНАЛ БАЙ БОЙКО ОТ ДОЛНАТА МАХАЛА НА БАНКЯ.

Жоро, не всичко, което блести е злато, чедо;о)

Жорко мислел...Що ли си ,,мисли"?

Г-н Бойко,най хубавото е че не си бил ръководител в диктаторска ера,от теб по велик е нямало да има.А сега достойно си събери пъкертешите,вземиси усвоените пари и бягай надалеч,че такава чува България не е имала.

за сексуални интриги между фидосова и боико борисов или за цека цачева и цеко шлифера става вапрос

БОГ да пази премиера на Република България- Бойко Борисов.

Докато Господ търпи простотиите на Бойко Борисов. Боже, пази България от мераците за разпродаването на територията й. На Турция, Израел и други страни, извън Европа. Както и на подземните и надземните й богатства.

махни се ти и всичко ще се оправи!

"Махни се ти и всичко ще се оправи!", НО И ОСТАНАЛИТЕ КОМПРОМЕТИРАНИ СТАРИ КАКИ ВЗЕМИ СЪС СЕБЕ СИ! АКО СПИСЪКЪТ НАДХВЪРЛИ 3000 КАКИ, ЗА 3 МЕСЕЦА КРИЗАТА ЩЕ СПРЕ. В СЛЕДВАЩИТЕ 6 МЕСЕЦА ТЯ ЩЕ Е ВЕЧЕ ЕДИН КОШМАРЕН СПОМЕН. За да направиш такива изводи е необходимо да си живял 40 до 60 години в РъБъ, или последните 5 - 10 години в чужбина. С Божията Помощ, моето пожелание ще стане факт, желан горещо от народът ни и ОТЛАГАН ДО НЕВЪЗМОЖНОСТ ЗА ПРОТИВОДЕЙСТВИЕ, ОТ БЪЛГАРОФОБИТЕ.

Сега е ред на западната преса! Техните туристи почиващи в България са само пияници!

Шефе на СДВР, толкова ли си ТЪП, че още не можеш да измислиш мотивите за уволнението на полицая? Напрегни си хамсийското мозъче, че да не вземеш да си тръгнеш и ти след него!

така ш те е докато света ни враща доказани некадърници, а тък с почести ги правим министри! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Тия искат да минат метър с обяваването на кандидата за президент, както с всичко останало, шушу мушу. Ама няма да им мине номера. Тая глутница другари е толкова компромитирана, с такова натежало тоталитарно минало, че реално никой не става. Тия по-скоро стават за кандидати на БСП или на БКП с комунистическото си минало и настояще.

Най-добре е ББ да заеме всички п остове в държавата.И без друго Министерският му съвет е само декор. Жалко,че изпитвах симпатия към него - той е безкрайно далече от проблемите на хората и прилича на холивудски актьор,който само изпълнява ролята на политик.Забавлява се,санким,и си изкарва прехраната добре.

Така ами! Бойко да бъде премиер, президент и върховен съдия, а неговия пророр Цецо - главен милиционер на републиката. Толкоз!Друго не трябва.

да се чете: неговия "пророк"

ей,обезверен съветвам те да се преорентираш към Станишев той ще ти даде вяра в излишък той на такива обезверени им сваля звездите на приказки и така ще ти върне вярата че ще полудееш и ще започнеш и ти да ръсиш простотий като него,или за по-сигурно я мини към лагера на лъжепророка Доган Бей той въпреки че нямаш вяра ще се погрижи за теб-ще ти разпределя порцийте за да изкараш месеца.Приятно завръщана във вярата!!!

Драги Леонид, моля те, понаучи се на пишеш грамотно и тогава се изявявай във форумите. Ако щеш и химн на възхвала напиши за ГЕРБ и неговия създател.

ей,обезверен съветвам те да се преорентираш към Станишев той ще ти даде вяра в излишък той на такива обезверени им сваля звездите на приказки и така ще ти върне вярата че ще полудееш и ще започнеш и ти да ръсиш простотий като него,или за по-сигурно я мини към лагера на лъжепророка Доган Бей той въпреки че нямаш вяра ще се погрижи за теб-ще ти разпределя порцийте за да изкараш месеца.Приятно завръщана във вярата!!!

Ами нали ти Г-н Борисов беше казал, че искаш твоите министри да се мразят, за да работят. Ето, те те послушаха, някои се намразиха, а интригата е част от това. И нали в началото на твоето царуване беше казал, че забраняваш думичката "ще", а сега я използваш на кило. И още нещо искам да те попитам, Г-н Борисов, защо когато искаш да изтъкнеш нещо говориш винаги в първо лице, а когато трябва да отговаряш на нелицеприятни въпроси говориш на "ние".

ТОЙ бил казал, директорът на СДВР да каже, защо е отстранил полицая Иванов, след като човекът осветли една корупционна схема! Но! ТОЙ предварително знае, че е спекулация! Безброй са фактите, че четният човек е безсилен срещу държавната машина.

Как един теляк може така да се държи с министрите?

Та нали работата на ТЕЛЯКА е да им трие кирливите гъзове !? Нали за това са си платили за теляк !?

абе плиткоумно пожарникарско шлангче Бузлуджа не е на една партия тя е на една държава на нейната история бракуван шланг

Дедо, Бузлуджа си е точно партиен символ. Държавата България я е имало и преди, има я и след Бузлуджа.

българия я е имало преди и след други паметници, част от историята, ама така е когато пипето ти е в чорапчето.

Давай Борисов. Начина ти на управление е точно такъв ,какъвто заслужава българина. Дръж здраво юздите на този тъп народ. Българите са злобни, завистливи и заслужават съдбата си.

Да, има такива българи. Ти си пример за това. Слава Богу, не всички.

Верно ли, парите за здравеопазването и за образованието били повече от тези на МВР, или Борисов пак излъга?

Може и да са повече, ама двата ресора заедно, срещу бюджета на Цецко.

И ДОБАВИ-МНОГО Е ЛЕСНО........тези министри и те имат някакво достойнство, но какво от това.....ТОЙ е 1 и никой друг.

А доволен ли си от Лили Иванова, щом от всички свирачи около теб си толкова доволен.

Това твърдение на Борисов, че "силни спекулации са, че полицаят е махнат заради информацията за даренията" е толкова обосновано, колкото и твърдението на гръцките власти, че онзи нещастен кравар не е държан насилствено без храна 4 месеца. Преди директорът на СДВР да каже, защо го е отстранил, премиерът вече знае, че е спекулация! А, че директорът ще каже нещо като продължение на натиска на държавата върху този полицай, не се съмнявам.

ЩЕ ГИ ИЗЧИСТИ ЗА СЕКУНДИ-ТАКА КАЗА той. НЕ СЕ И СЪМНЯВАМ.

Истерията си я правиш ти. Повечето хора даже не те забелязват / натрапваш се с рязане на ленти и избиване на комплекси всякакви от това , че трябва да си център на внимание до кой ти е акъл в гащите/. Избий си от главата , че светът се върти около тебе - ти просто си най обикновена мутра. Много са го разбрали но и останалите ще го разберат!

С подслушванията на Цецо се доказаха и интриги. Пак Мутрата си прави PR. А роднините и близките? И те ли влизат в списъка?

г-да форумци , а стига злоба, пишете вашите реални мисли *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

ББ тръгнал си по надолнището, прав ти път и вече не се завръщай, не те искаме - ние, които гласувахме за тебе - ТИ НИ ПРЕДАДЕ, дадохме ти властта заради лъжливите ти обещания, а ТИ Я ДАДЕ НА МОНОПОЛИТЕ И НА ЛУКОЙЛ да се гаврят с народа.Разкарай се, не искаме да те гледаме и виждаме повече!

Не си гласувал ти за ББ, комунде мръсно. За БСП-то си пуснал бюлетината. За Партията-ръководителка. Нищо, и такива трябва да има - за цвят. Червен. Пък тзи дето гласуваха за ББ, за да натика БСП на Мурджо в ауспуха, пак ще гласуват за него. Да мачка БСП-то, щото това е най-важното сега

Мурджо , не разбра ли, че тоя зелен кратун KGB , обича много да му запушват ауспуха, заради тази честа манипулация човека се изтърва вече и мирише. Но има време да узрее, не му се сърди, въпреки , че при KGB-то това е болестно състояние и то е за винаги и няма почивни дни и оправяне! Сполай ти KGB - ти си знаеш!

Алооу "ДД" що не попиташ "Бай Гугъл" - кой подари Нефтохима на Лукойл.Не се излагай - демонстрираш неосведоменост:))))) В грешка си драги - не е Бат Бойко!!! А питай Бай Гугал - добричък е ,ще те "светне"!:))))))))))))))))

РАВНИС, МИРНО, ТИ ЛИ ПРАВИШ ИНТРИГИ БЕ, Я МАРШ ОТ ТУКА?!?!?! ТУК СЕ СЛУША МОЙТА ВОЛЯ, АЗ СЪМ .....ЧУДЯ СЕ КАКВО Е?

Народът прост(като боко и цоко) ,животът скучен(само боко и цоко)живот без маска и без грим(пак тез чудовища) озъбено пожарникарско куче.

ДА,АМА НИЕ ДОГАН АГА НЯМА ДА МАХНЕМ И ПАК ЩЕ ВИ ЯЗДИМ ЗАЕДНО С БСП. КРЯКАЙТЕ СИ,КОЛКОТО ЩЕТЕ....

Когато българите гласуват, турците изчезвате от управлението на България. А иначе времето ви изтече преди две години. Сега е въпрос на служебното ви закриване.

ДА,АМА ВИЕ НЕ ГЛАСУВАТЕ!!!!ГЛАСУВАМЕ НИЕ

Не го махайте "Доган ага", само го изкарайте пак да се изцепи в стил "порциите на властта" и ще чакате ездата още 4 години.

Прост народ-прост премиер - слаба държава. Кой ни е виновен, като си избрахме тоя прост врат. И като му гледам самочувствието -май пак маса прост народ ще си го избере отново.

А защо да не се кандидатираш ББ??- нишо не ти пречи,нито акъл,нито образование ,най-големия умник в сридата на простотията и невежеството!Дерзай- имаш шанс ,това сме заслужили!

Срамота е за нас българите да се държат така високомерно с нас, прав беше някакъв пенсионер, който чух в едно предаване той каз следното " Да не би да го назначихме за касиер , та все казва давам Ви пенсиите , нали е Министър Председател " да, всеки народ си заслужава управниците, да мислим повече на изборите, да гласуваме мислейки без емоции , да слушаме кой какво защитава, кой какво е изпълнил до сега.

Посочете конкретни факти, като откраднати са държавни ДПА за над 100 000 милиона от ДС-БСП- ДПС и % от Костовистите и сега комунистите са капиталисти създали нов тип нагли Бандити в партии и държани и общински структури. Кой и как ще върне държавата от бандитите на хората? Сергей, Калфин, Кунева, Доган, Костов ...???

Чак сега ли се стига до разбирането, че МВР е на държавна издръжка, която всеки гражданин плаща ? ...но в България МВР си има и спонсори, които ГЕРБ толерира вече две години и изведнъж...о, просветление...каква каша , каква държавност...

Нима си въобразяваш, че преди 10 г. например, МВР не е приемало "дарове" ?;о) "Даряваше" се , но не се коментираше публично. Сега се получи изтичане на инфо и се закоментира. По-скоро дразнещото е, че с този състав (60 хил. души в МВР) и с този бюджет от 1 млд.лв., резултатите им са скромни, меко казано.

Пипи, чавка ли ви е изпила мозъка...Говорим за сега, за "новия морал" ама едно си баба знае едно си баба бае - предииииииииииииииииии