Рейтингът на Борисов расте 15-и месец, най-харесват Павлова

Управляващата коалиция и най-вече ГЕРБ излизат с повишено доверие след местните избори, но същевременно ключови министри и политики губят подкрепа.

Обратно в новината

Коментари - Рейтингът на Борисов расте 15-и месец, най-харесват Павлова | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

некой ще се пържи дълго ама много дълго. никой не ги диша тия никой

ЗАБЛУДА , ЗАБЛУЖДАВАТЕ БЛИЦ ТОЙ ПРОДАВА ИНТЕРЕСИТЕ НА БЪЛГАРИЯ .

Ха ха ха ха , ха ха ха ха !

Ех Боко Боко!!!Всеки пренадут балон рано или по-късно гръмва.

И а зя харесвам ... :) Нищо не казвате за недоразумението от човешкия вид - военен министър!? Или на принципа - за умрелите или добро, или нищо! Ма той е ще жив бря ...

Даааа най харесваната жена в България, няма шофьор, който не иска да и го сложи след предложението за увеличение на винетките.:)

Само отзад!!!!!!!!!!!!!!!!

разбира се че Я харесвам ЦЯЛО КАЧЕ СЛАНИНА ще си направя за зимата

Е, защо протестирате, щом си харесвате Борисов?

вижда се,че носът му расте доста бързо, задните части и търбуха тоже, но ако на това му казват "рейтинг" мога да се съглася, но пък за Грозалия Павлова никак не съм съгласен, защото и нейният "рейтинг" синхронизира с Боковия, срам и позор....за такива "рейтинги"

Лилияна Павлова - най-харесвания?? Ама че нещастие!...

Е, С ПАРИ ВСИЧКО СТАВА... ОСОБЕНО АКО СИ ВЗЕМАЛ ДЪРЖАВЕН ДЪЛГ ОТ 16 МИЛИАРДА..

Култ към личността възниква, когато даден индивид използва масмедиите, пропаганда или други методи, за да създаде идеализиран или героичен публичен образ, често чрез безвъпросно ласкателство и венцехваление. Култът към личността придоби чудовищни размери. Великите водачи са феномен, свързан с тоталитарните режими. За тях са характерни неограничена политическа и военна власт, и усилена пропагандна дейност в тяхна полза (Рейтингът на Борисов расте 15-и месец, най-харесват Павлова). Великите водачи се титлуват Вожд и учител Баща на народите Баща на нацията и подобни.

Гьобелсовата пропаганда не е чужда и на герберите.Нека да отидат на едни наистина честни избори, а не нагласявани по Цецов маниер, тогава ще видим какъв е рейтинга на мутрите.

То Лилиту с наближаване на Коледа все повече ще го аресват,тя тъй управена хубаво у цица и кръст е, ще излезат хубави рибици и бутове.

и кво сега, показно най-фалшифицирани избори и рейтинга на боце расне......що да правим избори тогава, да си го назначим за Цар та да се знае....

Да се върнем на темата : за добрият цар и лошите царедворци....

Остава и да си повЕрват на платените измишльотини

Той е велик вожд на нащто дивашко племе,нема друг кат него.Реже лентички с замах на магистрали и градини май загрижил се е за нас.Усвоява той парите европейски и СОФИАНЦИ рейтинга му дигат там всичко се гради.А другата западнала българия никой не я чува само данъци да плаща.Такае в нашата страна решили сме масово харакири да си направим.Давайте хора да се молим на нашия вожд да даде и на нас ножичката да срежим по някоя лентичка да си вдигнем рейтинга.Това ще ни остане братя като дойдат бежанците , циганите ряпа да ядат.

Като жена де.

Какво ли пък и харесват на тази дебела свиня?

Да ви направят винетките 200 лв като ги харесвате толкова

Найстина ли ги харесват или е платено ?

не сме 1ви април. пък и не е ден да се смеем покрай тия събития

Рейтинга расте Борисов здраво държи държавното кормило чул вече призивите на известния журналист Тома ТомовСега остава отКитай да докара туристи да ни оправят малко демографския проблем и сме шест!

Немам думи.

Не е важно: колко ленти е отрязал Бойко Борисов, колко първи копки е направил, колко журналистки е ощипал, колко масажистки и чалгаджийки е из-чу-кал, колко магистрали и спортни съоръжения е обещал че ще построи, какъв голям каратист е и какъв точно колан по карате има, колко помия е откраднал от почивните станции за да си нахрани прасетата и кокошките, колко бой е изял от майка си, колко писма и е написал от казармата, колко книги за Винету е прочел, колко листя е прелистил, колко яйца изяжда на закуска, колко гола е вкарал на мачлета в работно време,колко пари е спечелил на вързано от игра на тенис, колко му е голям рейтинга и колко дълъг маркуча, колко маркуча е развил по пресечена местност, колко голям приятел му е Берлускони, колко тениски, грамоти и шапки е получил от партньорските служби, колко пъти е закусвал или обядвал с Обама (заедно с други 5-6 хиляди други като него), колко бивши свои другари от тъмния период е изпържил, колко шамара е ударил на Стенли и колко котарака сега примъркват сладко в скута му, колко сделки с негов фалшив подпис ала брат Драшков са минали незабелязано в Общината, колко е сложил на бюрото си, колко много мрази тройната коалиция, какъв голям пич е, колко трупа е изровил с фадромата, колко показни ареста е извършил, колко пъти на ден и по колко телевизии се е показал за да напомни за себе си и т.н. Всички тези циркаджилъци, маймунджулуци, евтини селски тарикатлъци, тъпи бабаитлъци нямат никакво значение. Важното е, че този човек е неук и некомпетентен (търся подходящи думи, които да не са чак толкова обидни, колкото тези, които ми хрумват в момента). Той не може (и не бива) да управлява държавата. Не е верно, че няма алтернатива. Алтернатива има дори само заради факта, че всеки друг би бил по компетентен от Бойко Борисов.

Браво! Право в десятката!!!

БИХ ИСКАЛА ДА ВИДЯ, КОИ СА ИДИОТИТЕ, ПОЧИТАТЕЛИ НА ТЕЗИ ДВАМАТА. ЧУДЯ СЕ , ЩО ЗА НАХАЛСТВО Е ТОВА, ДА СА ГЛАСУВАЛИ ЗА ТЕБ САМО И ЕДИНСТВЕНО 7% ОТ ГЛАСИМАЩИТЕ И ТИ ДА СИ ТОЛКОВА БЕЗОЧЛИВ, ТА ДА СЕ ОБЯВЯВАШ ЗА "БАЩИЦА НА НАРОДА"!? А, КОЛКО КРАСОТА ИМА В ТОВА , УСТАТА ТИ ДА ПРИЛИЧА НА КОКОШЕ ДУПЕ!?

Ако прибавят и шест апартамента ще получат шестица

На този рейтинга му расте ако на псувните по негов адрес им се казва рейтинг. Ни повече, ни по малко това си е национален предател, послушника на ФБР,МОСАД, мутрафон по нарицание, крал по звание щото много е КРАЛ нашинкия от народа де, и е някаква форма на мутро-пожарникар-страхливец дето гаси пожари като се напикава от страх върху тях, а и пука с базуката наред по свидетелите за да ги разчисти преди някои да ги е разпитал. Сега понеже се падна на цял един народ да му е свидетел на поразиите ще гърми и по него за довиждане, че ако някои се изпусне след време и се разбере какво е дробил Боко, джихада на арабите ще му се стори увеселително влакче пред гнева и вендетата на народа, след като същият се посабуди де.

ХА, ХА, ХА! ВИЦЪТ НА ДЕНЯТ! Малее, то кретенизма в БГ ще надмине границите на ВСЕЛЕНАТА!

платени лъжи

Туй за Павловата е поскоро- "Най обичам Вела - оти е дебела"!!!!!

Ще повърна....

бахти ба ли мааму?

Даа , какво нещо е да си социолог ?Борисов вдигна винетките , застраховки ,масово вдига данъци , издръжка за топло , храна и тегли кредити като луд /вдига кредитната ни задлъжнялост/, а те му вдигат рейтинга ....реципрочно!

Послушни социологически агенциии и васални медии.Всички ги хвалят за ди сии осигурят съществуването иначе ще ги разбият Гробаджийте. Иначе от ден на ден затъваме в дълговото блато.

Ха,ха,ха! Алфа Рисърч, верваме ти! Боко Тиквата и ГРОБ са по-по-най! От Искъро по дълбоко нема!!!

На местните гласувах за живко щото прави много за града но на парламентарните ще си гласувам за реформаторите...прросто герб нямат идеи за развитие..ако не са фондовете са гола вода!

Я пионката на ФАЩ и Израел, ГЛАВНИЯ КОТА=РАК НА НАЦИЯТА, Е хора, малко будни и предимно много спящи, тя каруцата рипна заедно с коня в реката. ОЩЕ ли не схващате, че няма разлика между ГЕРБ, ДПС, БСП и останалите партиини ТЕАТРАЛНИ формациики пръкнати с единственната цел да Ви дават фалшивото усещане за промени и различност. ТА те са нсалдници на едно котило ..БКП а то на МОСАД, КПСС, МИ5 и ЦРУ. Вие спите, а те Ви грабят. Мъчно ми е за вас, но насила хубост не става. В процеса на прецакването Ви има и нещо хубаво, и това е отсяването на дремещият материал. Макар да е късно все още има малко време за събуждане и поемане по верния път на информираност, мисъл и действие в посока махане на конспираторите, шпионите, националните предатели и пионките от властта на всички нива. Събуди се народе защото от турско време до сега върху теб се извършва геноцид с депопулация и предателства безчет, като днес те са в крайната си фаза след която теб НАРОДЕ физически просто няма да те има!!! Или си гони интересите, живота и свободите си или чисто на просто други ще ти ги вземат.

Хора,,,,,,,,,,прависте че Боко тиквата,редом със съпартииците си унищожи и това което бе останал,хората ровят по кофите за боклук за храна,възрастните все едно не съществуват а пък младите били много на брои на терминал 2,Нали ВИЕ го избрахте,ВИЕ си го свалете

Според Вас тези двамата не ги ли е срам-цялата държава знае че са любовници-а тая е омъжена/дебелото Лили/

Рейтинг за какво- за нови по-високи данъци, за полицейски протести, за простотия!!! С какво са заслужили това одобрение тия - бат бойко и лилето, пък и оня идиот здравния- да са направили нещо добро за българите?Огледайте се само недоволство по улиците-вчера полицаи, днес библиотекари, а утре сигурно всички ще излязат!!!

Това с Борисов можеше и да мине криво-ляво, но това, че Лиле Тол Таксата била най-харесвана, срина напълно правдоподобността на рейтинговата стъкмистика.

Растат врата и шкембето на Българоубиеца-рейтигът е нулев!!! Същото се отнася и за угоената свинкя до него!!!

Пак ни манипулирате. Ама ядец!

що триете коментара за дебелия задник? Хората пари дават за такъв...

ДИР като всяка самоуважаваща се информационна агенция,молим престанете да ни занимавате с така неречените "социологически проучвания" на платената "АЛФА РИСЪРЧ".Дори,ако приемем за "валидни"цифрите,че правителството има вот доверие 24% и недоверие 42%/а къде са останалите 14% ?/то това правителство следва да си ходи.И агенцията го признава "Почти всички останали ресори и правителствени политики се характеризират с високо равнище на "НЕОДОБРЕНИЕ".Следователно метлата и вън.Що се отнася до метресата му Павлова и ББ явно добри "пари" изкарват та са нашишкавели видимо.За така наречения "измислен"президент не ми се отваря дума.БЪЛГАРИ НАЛЕГНАЛО НИ Е О В Ч Е Д У Ш Е Е ТО СЪБУДЕТЕ СЕ. КАКВА ДЪРЖАВА СМЕ СЛЕД КАТО И ПОЛИЦАИТЕ ИЗЛЕЗНАХА НА ПРОТЕСТ.И отново БУДА се уплаши и се скри.

Гаджетата-дебелото и старото

Предполагам, че харесването на Лилито се асоциира с приближаващата коледа и въпросната мръвка.

РАСТЕ...АМА ДРУГО!ДЕТО СЕ СПОМЕНАВА МАЙКАТА...

Единственото което расте е дългът на България и мизерията до която я докара бандитското управлеие на Боко тиквата.

Сидеров лапа кюфтетата,глупавите атакисти преглъщат на сухо,а керванът си върви.Стопили сте се до 2-3 хиляди в цяла България и се крепите още сама благадарение на руските рубли.Ама и те не стигат да вас.Сидеров,Чукалов,Ташева,Станилов ги прибират в сметките си,а вие като стадо ходите да крещите - Атака,Победа,Волен.

Я кажи нещо за сметките на баце ти ББ! Той откъде ги пълни, или такива няма, а???