Борисов издирва агента на Корнелия Нинова в МС

Явно имате някой агент в администрацията, защото в момент, в който издам заповед за нещо, веднага след това следва питане от вас в парламента. Ще го науча кой е.

Обратно в новината

Коментари - Борисов издирва агента на Корнелия Нинова в МС | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Пардон - на 120 км от София

Знаете ли как се движи нашият премиер - свърхчовека Бойко? За да отиде близо Пловдив - на 120 км от Ифбрс използва правителственият Фалкон за собствената си персона и охраната на Величието. Това, защото времето не било подходящо за хеликоптера!!?! Посрещнаха го строени военни - марш, химна и т.н. като на национален празник. Сигур трябва да е всенароден празник за население, удостоено с честта да види Негово Величество.И това, за да открие някаква пречиствателна станция. Имаше събрани и няколко попа, начело с вездесъщия митрополит Николай, когото дори не искам да наричам свещеник. Срам и позор! Наглост до безкрай! Борисов, осъзнай се овреме! Тези, които го избраха, за да ни затрие, трябва много, много да се срамуват!

Я каква информация? "Депутатите от левицата Мая Манолова (с червената риза) и Иво Атанасов бяха сред опечалените, които вчера присъстваха на опелото на застреляния кюстендилски бизнесмен Александър Тасев. Там бе и Ваня Цветкова от НДСВ, а също и шефът на митница Кулата Николай Шушков, съпруг на уволнената наскоро зам.-министърка на икономиката Корнелия Нинова"

прост прост гербаджия

Чухте ли, управляващите ни? Разбрахте ли? "Консулът ни в Токио напусна самоволно, не помогна на българин" Я, сега го пратете поне тоя в Либия, там да помага

Ние сме най-бедната държава от бишия източен блок=но за сметка на това имаме най-много социалисти в парламента.Решението е-и без това са си продали задниците на руснаците=всички комунисти в Белене,те са създали база там,която ще си е за тях.По ТВ всеки ден виждаме че хората вече немогат да търпят боклуци,подобни на нашите.

Не се излагай селски тарикат ами си подаваи оставката и отиваи в Истамбул да бачкаш на автомивка или да слагаш климатици ... друго не става от теб .... НАГЛЕЦ ............

Корнелия тайно харесва Бойко...

С удоволствие бих прехвърлил текста на един пост и бих попитал непредубедените: Има ли по-долна, нагла, безпардонна, измамническа, подла, мръснишка, безчестна, мизерна, негодническа и т.н., и т.н. политическа отрепка от К.Н.?

Иимаа, има ... тЦ. тЦ, ... тЦ. тЦ, ... тЦ. тЦ, ... ядец!!!

Знам го!!!! казва се ББ

Абе Бойко, ние знаем преди тебе каква заповед ти самия ще издадеш. Там, в тъмната стаичка на Джеймс Уорлик влезнали сме, "бръмбари" поставяме, мислите на генералгубернатора четеме. Това което още ти не знаеш, земетресение в САЩ ще има, икономиката им като на Япония ще срине. А след земетресението и Бойко на кино ще замине... в "Боянафилм". Сега ти слънчице ненагледно вече знаеш, защо Курнелия на парламентарен контрол за АЕЦ "Белене"те пита. Отговор готви си, шарани в "гола" на разлома налови си. Баламурници за изборите накупи си. Изборна победа скъпа, осигури си за вечни времена. Нали сега ти се падна тоз жребий страшен, "обран бостан" да тарашиш.

бих си замълчала. А той казва: "Яввно имате свой агент в администрацията, защото в момент, в който издам заповед за нещо, веднага след това следва питане от вас в парламента. Ще го науча кой е. Това заяви премиерът Бойко Борисов по време на днешния парламентарен контрол на Корнелия Нинова от БСП,...:. Така си признава че заповедите не се изпълняват. Ама за толкова години отъркване във власта и персонално упражняване на същата, лицето Борисов не се научи да говори като пилитик. Изказването му е като на член на групировка. В техния свят като нещо се разкрие започват да търсят виновника. Какво да се прави, мутренски манталитет.

Голяма, логика брей!? Да не си била даскалка по...научен комунизъм, а!? Ела в час, червените кратуни никога по-вече НЯМА да видят власт!!!

...как говорят политиците? Мигар по вашите правила? И как да мълчи Бойко, като Нинова, провалената зам.министърка на Р. Овч., му задава дежурния си въпрос. Преди да критикувате, огледайте вашите--по-точно прочетете какво пише за тях когато управляваха България и сега, когато имитират опозиция. Недейте така, лелче, време е да се образовате политически.

Корнелия Нинова си пита за щяло и нещяло. Или въобще не разбира за какво става дума, или страда от нещо. Мая Манолова пък още не разбрала, кое е конфликт на интереси и кое не е. И тя все на трибуната. Шоуменът Курумбашев иска постоянно да е на сцената и използва всяка възможност за това. Кутев, Михалев и т.н. допълват пейсажа. И за капак на всичко - Станишев... с някоя нова изцепка. И това ако е конструктивна опозиция...

Как точно да се държи, конструктивната опозиция? Примерно Станишев: Не съм съгласен с вас, г-н Борисов,но сте прав. Ако с мен Борисов се беше гаврил 1.5 год. ,и ми беше приписал всички смъртни грехове ,както на Станишев ,бих го наврял на кучето в ............В България политическото говорене е просташко и дивашко ,но в никакъв случай не е патент на една политическа сила. Между другото, съчувствам и на Борисов.Сега когато е в затруднено положение отвсякъде го заливат с кофи помия.Само ,да не забравя ,че той даде тон на агресивно поведение към предишните,без да си дава сметка ,че ще дойде ден да изпадне в същата ситуация.

Детската игра на стражари и апаши е завладяла ББ за кой ли път:))))

КАКВО СТАВА??? БСП СА НАРЕДИЛИ АГЕНТ ДО АГЕНТ, НАКЪДЕТО СЕ ОБЪРНЕШ ВСЕ АГЕНТИ.. КЪДЕ СА СРС-ТАТА? ДА ГИ ВИКНЕМ НА ПОМОщ. щЕ ГИ ИЗЛОВИ ГЕРБ СЪС СРС-ТА И ЧАК ТОГАВА щЕ ПРОДЪЛЖИ ДА РАБОТИ.ЗАщО ЦВ.ЦВ. НЕ ПОМАГА??

На поредния конгрес на БКП ли съм попаднал..Ужас..

А уж щеше да управлява прозрачно. Сега се оказа, че не може да работи, защото някой издавал неща от кухнята. Пред медиите пробутва талаш, колкото да се прави на честен и открит, а зад гърба ни си прави далаверите. И вместо да обясни какво прави, той ще търси шпиони, за да ни разсейва, белким забравим гафовете, немотията, безработицата, цените...

стига сте давали това чучело от ГЕРБ не се ли усеща че, народа е достатъчно лъган и не му вярва само шайката лапачи около него го величае за да има повече за лапане от яслата на герб.

Мдаа, най-важното е да се намери кой издава заповедите на бат Бойко навън. Не е важно да спрат глупостите в управлението, а кой издава какви са заповедите. Типично, ама направо класика - бат Бойко

е нали който не може да си контролира подчинените, не става за началник?

Корнелия Нинова чака букет от Серго, както пчеличката Мая, но Серго сега си има други семейни задължения.

Отива си ,обаче на шестък!

Преди години излезе един термин - Аудионарцисист. Бях го забравил, благодаря за подсещането.

Софистики.Това е .Само премятане на думи.Игра на парламнетеризъм.А тъка ли е изобщо?

Бат`Бойко, има много червени агенти в администрацията и те отдавна те СПЪВАТ - НЕ ГО ли знаеш!? Виж само колко са във Външно, в посолствата, каква паплач се е събрала като тоя японския .. не сменяеми от комунистическо време!? Зам. министри също имаш агенти!? А в ГЕРБ защо ти държиш - мислиш, че ти помагат ли: да, помагат само на себе си и на партията кърмилница!?

той няма ли си друга работа или е толкова гузен че и под вола телбе търси

Бате Бойко е обхванат от "агенто-фобия"! Това е наистина психо-професионална деформация! Ами то няма и как: След толкова СРС-та, ДС-та, БКП-та, турчета, царчета и всякакви други мании, не е възможно да мисли и да живее нормално! Затова и НСО ще трябва да стреля "на месо" било то свинско или човешко! Направо е ужасно, като си помисли човек, че след години в учебниците по история ще има период в който България е била управлявана от ПСИХАРИ и разни други отклонени (като финансовият министър с розовата вратовръзка звучащ като колоратурен сопран)!

Питай, Корнелия, питай. Боко си отива и го яд

Корнелия Нинова, както и всички депутати, има право да пита. Ние затова сме пратили депутатите там - да питат, да искат от наше име. Ако трябва, Бойко ще сънува Нинова, и насън ще отговаря на въпросите и. Това и е работата на Нинова. Ще пита, щом трябва.

Другаря Борисов пристанал на другарката Корнелия...

Параноя (първично умопобъркване) Параноята е психично разстройство, което често се развива у хора с неуравновесена нервна система под влияние на трудна жизнена ситуация и конфликти. Признаци. Началото на болестта започва незабелязано, и то в продължение на много години. Почти винаги, преди да се развие болестта, болният е недоверчив, подозрителен, конфликтен. Постепенно у него се развива високо самочувствие, което не се покрива с общественото мнение. Смята се за особено ценен, развива фантастични идеи за мнимо величие, мними успехи, изобретателност. Но от друга страна е подозрителен, мисли се за постоянно онеправдан, преследван, несправедливо обиден. Постоянно търси начин да защити правата си, като стига дори до съдействието на съда. "Явно имате някой агент в администрацията, защото в момент, в който издам заповед за нещо, веднага след това следва питане от вас в парламента. Ще го науча кой е...."

Този профил обаче много отива на Яне Янев.

Боико не може да маха данъци, а да спре монопола! И прави всичко възможно! А това, че българина чака Боико да го нахрани и да му прати чека със заплатата- го няма и по филмите. Ще сме гладни, защото СЕ СЪГЛАСЯВАМЕ ДА РАБОТИМЕ БЕЗ ПАРИ! ТЪРСЕТЕ СИ ПРАВАТА ПРИ ВЕЛИКИТЕ ВИ НАЧАЛНИЦИ!

Ами то неможе само народа да пише и изпраща чекове за управляващите. Трябва да поработят нещо качествено за да са сигурни че ще продължат да получават чекове от тези които са ги избрали.

Колкото повече се повишават цените, толкова повече пада рейтинга на пожарникаря!

дааа,точно така е.и се качва рейтинга на всички гейове.......май само това си заслужаваме

Как няма да му падне рейтинга, като врътна кранчето на любимите фирми !

икономиката се срива, а двама мръсни комунисти, крадливи и затънали, се дърлят за глупости в парламента!

Ааа, недей така, К. Нинова е бивша чиста седесарка. Не обиждай, моля, моля !

Бойко, защо се плашиш от агенти?!?! Или правиш нещо тайно зад гърба ни?!?! Ти нямаш право на тайни! Нали си най-велик, открит и честен?!?! Ритай си футбол, режи ленти и ръси глупости - на тях свикнахме и претръпнахме. Само не ни въвличай в конфликт с ЕС, Великобритания и други там виновни за дереджето ни, че ако ни спретнат някоя зона, забранена за полети, няма да можем да те намерим, за да подпишеш декларирано съгласие да те издитнем за нов кандидат на бъдещи избори!

Какво иска форума, независимо от конкретната тема: 1. Незабавно увеличение на пенсиите до поне 2 000 евро и залагане в Конституцията, че никой няма право да ги намалява. 2. Увеличаване на всички заплати на поне 10 000 евро. 3. Майчинството ще е 20 години на максимална заплата. 4. Премахване на ДДС. 5. Премахване на всякакви данъци. 6. Раздаване на безплатни кебабчета, бири и ракии - кой колкото може да носи. 7. Осигуряване на луксозна кола, марков анцунг и телефон на всеки, независимо, че има пари да си ги купи сам 8. Безплатен, ток, вода, парно, телефон, интернет, масажи, СПА-процедури

Чччч, а стига пробутвал таз бира леденика!!! Пийте си я по гербавите клубове!

Тази бира е любима в президенството.

9. Старата комунистическа номенклатура поне още 70 години на власт, понеже 65 са недостатъчни. 10. Агентите на държавна сигурност автоматично за президенти, без избори!

По-внимателно, че ще те съдят за плагиатство! Защо преписваш предизборната програма на ГЕРБ?!11111111111111111

Аз не искам нищо, от това което си изброил. Аз искам само да ти кажа: Еба.и колко си проЗ!

..Аз искам държавата да ни дава по 2 жени,2 апартамента и 2 заплати..И да играем на финала с Бразилия на сегашното световно..Долу Герб ,да живее к00алицията!!

Аджаба бате, е това е мечтата на българина. И не забравяй - тридневна работна седмица и 9 месеца платен отпуск.

Мунчо е прав. Много е лошо да си прост, мързелив и лаком едновременно...

Синдромът на барон Мюнхаузен Терминът митомания е създаден от психиатъра Фердинанд Дюпре и съдържа гръцки и латински корени: мит - легенда, и мания - лудост. Болните от митомания имат всекидневна нужда да измислят живота си, за да избягат от реалността. Лекарят е определил 4 типа митомани: 1. Водени от нуждата да се хвалят непрекъснато; 2. Бягащи от обикновените неща; 3. Такива, които вечно критикуват останалите поради непреодолян комплекс за малоценност; 4. Манипулатори, достигащи несъзнателно до нечестни цели.

Много добра разяснителна статия за синдрома на барон Мюнхаузен, но може би е трябвало да дадете и примери с известни личности. Искам тук да спомена Калигула, Наполеон, Ленин, Хитлер, Сталин. Междудругото Ленин в последната година от живота си е страдал от мозъчна атрофия, причинена му от тежка форма на сифилис.

Как може в нашия случай да атрофира нещо, което липсва?

Ужас ,,какъв лъжец,Ванъо Танов сам пожелал да разработват сина му и след това рева като магаре пред президенството.Тези хора са някакъв ужас от комиксите,ейй мутри вече нямате мярка,проклинам се дето гласувах за вас след като 15 години не бях гласувал.

Добре си се проклел и продължавай да живееш в ужас.Но се научи и да четеш.Проверката е направена по молба на Танов, а не разработката.

Байно, коя проверка е направена по молба на Танов? Танов бил помолил Борисов - нали? Проверката обаче НЕ БИЛА извършена от ДАНС и МВР!!! Може би самият Нерез с мъничка антенка в ръка, е седял в някоя кола като инспектор Дю Дю и е изпълнявал желанието на Танов? Е, не бих се зачудил! Но пък може Борисов да е наел някой частен детектива, а? Каакво хубаво криминале - става за сериал, че да събира в определен ден и час свинете пред ТВ-тата!

Този наистина е в някакъв негов си хубав филм!!! Кога се е случвало нещо подобно, кога някой е казвал такива неща,съвсем изтрещя и го подкара като Мюнхаузен: "Има държави като Великобритания, които са категорично против еврото. Херман ван Ромпой им каза тогава да не идват на срещите, заяви Борисов..." И какво? Англичаните никой вече не ги бръсне за сливки, а??? Не ходят на срещи, а като чуят името на Ромпой, който СИГУРНО се е похвалил лично на Нереза как е надялкал англичаните, бягат у лево, а острова се тресе от шубе!!!

Шок и ужас е този баш бабаит Б.Б.! Лично пращам по един як шамар на онези, които го сложиха да управлява държава и сега всички страдат.

"На питане от Петър Курумбашев от Коалиция за България кой е разработвал сина на шефа на митниците Ваньо Танов, Борисов отвърна, че проверка е установила, че това не са ДАНС и МВР. Тя била направена по лична молба на Танов до него." МНОГО МОЛЯ НЯКОЙ ДА МИ РАЗЯСНИ ГОРНОТО ИЗРЕЧЕНИЕ!!! Аз разбрах, че ДАНС и МВР не са подслушвали сина на Танов, а самият Танов е помолил ЛИЧНО БОРИСОВ да разработва неговия син!!!! ПРАВИЛНО ЛИ СЪМ РАЗБРАЛ????

Ами ако не си разбрал,значи и двамата с теб сме тъпи :))) сега ме разбра :))))

Mekong Delta

Мани - явно и двамата сме кухи като кофпомпи! Ама я да ти омотая още повече акъла: Танов моли Борисов да разработи сина му. Борисов, не чрез МВР и ДАНС, започва разработката по негови си начини. ОООБАЧЕ започва да слуша самия Танов! Явно е станало объркване и Борисов не е уточнил Танов старши или Танов младши да осересяват. Хмм... Нееещо не ми се вързва... Иначе това, че е записан разговорът за Мишо Бирата и др. такива, го отдавам на факта, че Нерезът обича да си слуша гласа. За него е радост да чуе дори думите, които произнася! Напоследък след като, бидейки природно интелигентен, знаеше "конграчлатионс", Нерезът научи и купешката думичката "инфраструктура". Най-радващо и обнадеждаващо е, че вече знаем и трета думичка: "ПРИОРИТЕТ"!!! И я употребяваме за всичко. СРС-то за Мишо Бирата е мнооого постно заради липсата на тези думи в тогавашния Му речник и сигурно самият ТОЙ го е подарил на някого! Ако беше днес, то СРС-то щеше да гласи: "(Б. Б.) Алоу, хиллоу! Абе тоя мен Мишо Да Беер ми се обади приоритетно сега пак. Ваньо Танов (В. Т.) Да? Б. Б. В неговата инфраструктура влезнАли митничари ли са, полицаи ли са, събират телефони, правят там некаква не приоритетна акция...."

Не разбра ли,, че Тиквата просто лъже че подслушването не е правено от службите подчинени на любимеца му от Шума, за да го прикрива и брани от нападки.

И защо трябва да се научава кой е? Не може ли да разбират другите какви заповеди издава Борисов?

Стига сте го показвали този динозавър. Стига сте му правили реклама. Стоката мирише. Ще я бракуваме.

Намери го,Бойко и го закачи с две габърчета за ушите,като агит-табло..Нека виси там за назидание на другите..То с послушните "комсомолци в оставка" по друг начин не може да се действа ...

На келяв премиер- агенти все му пречат!!!Той друго и не знае да говори- само търсим врагове някъде и навсякъде и нищо не правим- ей така ще си изкараме до края на мандата, а после може и апокалипсис да последва- много важно, той не е избран да управлява, а само да хленчи и да се жалва, а пък задкулисно да краде като циганин- ей това е супер-премиер!!!

kgb777kgb

Всички са агенти то други в тая държава май няма !!!