Нови 24 зам.-министри, 8 ведомства с готови екипи

Министър-председателят Бойко Борисов издаде заповеди за назначаването на 24-ма заместник-министри, съобщиха от правителствената информационна служба.

Обратно в новината

Коментари - Нови 24 зам.-министри, 8 ведомства с готови екипи | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това ли са професионалистите на Герба? Смях в залата...

Със старите ...... нов бардак си решил да правиш. Все повече се радвам, че не гласувах за теб.

Любо Гайдов ли?????????????????? я се осъзнай, това е най-корупмирания човек в тази система. нека някой да ти каже, а ако пък знаеш и го назначаваш - явно има защо. Ако е така, много хора ще се окажат излъгани за пореден път. Смени го веднага Гайдов, ако изобщо искаме да има здравеопазване.

Радвам се че младият Преслав Борисов че ще бъде зам,мин на земеделието.Той наистина има знания в този отрасъл и е доста умен и интелигентен...

Нали уж нямаше да има чистки в министерствата

Много ми харесва снимката на ББ. Има изражение на мутра на оперно представление.

Най са ми смешни трите лелки в екологичното министерство. манева била министър и сега е зам в същото министерство. другата от бургас имала проекти- ама то нали тия дето плюеш ти дадоха парите за проектите бе моме? за нона караджова просто нищо. нямам думи...

В министерство на труда пък сложили стария директор на фондовете от ЕС за зам. министър, който беше супер корумпиран. А уж ще се работи на чисто, а със старите мутри от властта.

Любо Гаидов верно е супер корумпиран и нагъл тип! В Здравеопазването ни6то няма да стане - само далаверата ще си върви - продажба на болници и обособени 4асти и далаверки с об6тествени пора4ки! Да ви е 4естито драги данъкоплатци!

ПОВЕЧЕ ИЛИ ПО-МАЛКО ЩЕ БЪДАТ ОТКОЛКОТО ПРИ КОАЛИЦИЯТА БСП-ДПС-НДСВ

Сега вече здравната реформа ще бъде завършена,пардон ДОВЪРШЕНА.

Прав си. Но си забравил да напишеш за българските медици в Либия, които точно по времето на Марин Райков и Надежда Михайлова бяха оставени на произвола на съдбата.

Писах за тоз другар Нанев още като го избраха за министър, че нито има опит, нито знае как, нито е образован по въпроса за управление на около 300 болници и незнам си колко хиляди медицински персонал, НО не съм очаквал че може и да е толкова смотан. Този вече не е министър, избрал си е началниците. Някои казваха, ние овцете да чакаме сто дни. Е не се наложи.

Загоров, ти Сашо ли си?:)

Браво на министъра на здравеопазването назначи Л.Гайдов-най-корумпи тип работил в системата.Той продаде за жълти стотинки Аптечните предприятия но срещу тлъсти рушвети,можеби сега е ред на болниците,то друго няма.

Е, то от тоя Марин Райков не може да се отървеме. Колко пъти ще бъде зам.-министър на МВнР? Дали пък не е заради заслугите на баща му към ДС...

Къде са сета тези дето плюеха срещу Бойко?

Единият е подал оставка по здравословни причини!

1000

Преди 2 дни бе съобщено ,че в Министерство на просветата ще има 3-ма зам.министри.Колко ще са в действителност.

Това ли са компетентните кадри на ГЕРБ? Пази боже! Такава профанщина и тъпанарство, че му се повръща на човек. Само като си помисля, че Иван Славчов от село Смоляновци, област Монтана е главен секретар на НС си представям екипа на ББ. Много бързо им лъсна простотията - слушайте и гледайте изказванията им по медиите, дори ида сте най-непредубедени ще ви стане тъжно за България. Такива гьонсурати в предишните правителства имаш само в мин. на Емел Етем - сина на тотаджийката, а сега дал господ. Ами какъвто е мин. председателя - такъв е и екипа му.

С новите министерства е същото както с Погледнал се Илия - пак в тия.... Аматьотозъм на всички нова. Новото е, че ББ ги е виждал някъде, някога и говорят много и гладко. Не като Него. Тежко ни...

Стига сте слагали снимки на Бойко и на Цветан Цветанов- дъщеря ни ще абортира, а ние чакаме внуци!

Писах за тоз другар т. нар. министър Нанев още като го избраха за министър, че нито има опит, нито знае как, нито е образован по въпроса за управление на около 300 болници и незнам си колко хиляди медицински персонал, НО не съм очаквал че може и да е толкова смотан. Този вече не е министър, избрал си е началниците. Някои казваха, ние овцете да чакаме сто дни. Е не се наложи.

Любомир Гайдов е срам за ГЕРБ.Този тип е корумпиран до мозъка на костите си!Защо не мусе проверят приватизациите на бившите Аптечни управления .Във В. Търново ги дади на Червения земеделец Спас Панчев и познайте срещу какво!Това ли са новите лица на ГЕРБ за които цялото ми семейство гласува!Срам!