Метрото вървяло ”2 месеца напред”, ще се строи и стадион

В момента строежът на метрото върви с два месеца напред, каза премиерът Бойко Борисов, след като направи инспекция на разширението на софийското метро при бул. "Мария Луиза".

Обратно в новината

Коментари - Метрото вървяло ”2 месеца напред”, ще се строи и стадион | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Истината е че момчето се осра като кмет и сега използва властови ресурс за да замаже това. Фъндъковата е жалка кукла на конци. Съгласен съм с развитието на инфраструктурата , но това не трябва да става за сметка на друго. Сега всички пари безразборно и безумно се наливат в София и държавата е в колапс

накапа се ББ. Абе охлюв, ако имаме отбор в ШЛ защо трябва да играе на национален стадион? По-добре да се ремонтират клубните стадиони. Това говедо ББ чрез политически натиск всички големи проекти за стадиони и зали в България , за да може да му изпъкне тъпата тиква. Разчита на гласовете на софиянци за изборите, а сега се напъва и с Тракия за да събере повечко избиратели. Държавата кучета я яли. И после пак ще ревем, че нямаме развитие. какво развитие с един град не знам. Докате има такива комплексари няма излизане от кризата

.... догодина и училище ще построим. -Ама ние нямаме деца, Другарю Живков!? -Нищо, и деца ще ви направим.....

Грешка. " Другарю Живков " другарю Борисов.

Давай Бойко, днес Стадион утре Колизеум. Братята ти циганите които ще гласуват за теб срещу 10-20лв. трябва да има какво да рушат в следващите години.

Боко, спри да харчиш! Няма да има за АЕЦ Белене! А там е далаверата!

Скоро ще задруса доста по силничко. Нека да видим тогава кви глупости ще измислят управляващите! НЕ РАЗБРАХТЕ ЛИ! НИЩО НЕМА ДА СЕ СТРОИ ВЕЧЕ! Ни атомна централа, ни мол, ни петролопровод! Всички които оцелеят ГИ ЧАКАТ МОТИКИТЕ, иначе АУТ!

Това е най-грозното и най-некачествено метро в Европа.

Когато някой в държавата, при 25% подръжка на управлението, иска да му се чуе гласа-трябва да преодалява барикади- 1 полиция - за да влезе в столица, полиция за да види парламент, полиция до теб за да бие деца пред парламент...то едно ли е... Можем ли да забравим жертвите за глас.

Важни са въпросите с цените и доходите на българското население. Метрото и магистралата са ПИАР на бойковизма.

КОКУ.Имал си пари, нещо се хвалиш.Я пусни малко бе.Хмммм

Какъв хубав балкански профил има Боко!

Интересно ми е що за новина беше това - метрото се строи. Та ще се строи, де. Има си хас да не се строи. К/акво беше това перчене, това отразяване в пресата. Като че ли не сме ги виждали. Самите те, колкото и да го прикриват, са под огромно напрежение. Дали ще спазят сроковете. Инвестицията е много рискова. Шансовете за благополучно приключване на проекта засега са нищожни. И това го знаят. Не им вярвайте, че са доволни. Накрая ще съжаляват за започнатото, защото няма да го завършат.

Лиже....на софиянци..Обедняването на народа отдавна изпревари скоростт по магистралите.а

Държавата се тресе, хората изпращяват, Боко само цепи глупости от сутрин до вечер - картофи да садим, стадиони ще прави, тези магистрали вече ми изникнаха на пъпа...

Защо не извика Нова телевизия??? Не си само ти!! В България първо ни вдигат цените и данъците в наи-голямата криза- после ще почнат да ни вкарват в затворите за бедност!! Заслужаваме си орисията, защото мълчиме като гъз..ве!!

Оправихме икономиката, заводите, циганизацията, цената на петрола, външния дълг, здравеопазването- пари бол!!! Остана само стадиона!! Да ви е..маи...!!!!

Толкова ти е "капацитета"..заблуден, та жалък

Вижте го на снимката и кажете дали някога ви е управлявало по-голямо говедо

Боко гладни сме знаем че сами сме си виновни , Да втори път няма да грешим СМЕШНИЦИТЕ да си ходят в цирка повече смешки не щем умряхме от смях

И Твоита маика също

Каква снимка, направо да си помислиш , че нещо разбира докато му говорят!!!

Метрото ще тръгне два месеца напред, а кога ще се пивишат пенсиите?!

Снощи гледах репортажа как Боко се дуеше в дупката на метрото , точно след него пуснаха репортаж за дечица с церебрална парализа , че няма повече пари за рехабилитацията им , но за грандомански проекти има - сега и стадион щял да бута да строй нов!?!?! само стадиона не ни е наред....

А метро до банкя ще има ли, или разклонение до Дивотино и околностите?

Бойко Борисов да вземе да помисли за собствените си колеги, защото оня ден гледах репортаж за служителите от пожарната които използват противогази от времето на Студената Война и си ги ремонтират сами с подръчни средства!!!

Важното е метрото да бъде пуснато за 9 септември! Ако ли не - за годишнината от Великата Октомврийска Социалистическа Революция!!! Или за рождения ден на Бойко Борисов, все тая същите л

Давай Борисов, стадион ни е нужен като слънцето и въздуха за всяко живо същество! Пък и на Пиночет му дотрябва стадион едно време...

Давай Борисов, стадион ни е нужен като слънцето и въздуха за всяко живо същество! Пък и на Пиночет му дотрябва стадион едно време...

Никой не си дава сметка за какви суми се говори! Така си натъпкаха джобовете ,че вече не им пука за нищо.Държавата се разпада и като дойдат следващите -----тежко ни ! никой няма да върне парите които са свити и никой няма да влезе в затвора.Тези вече се убедиха колко ни е прост народа .

Радвам се на метрото! Честно! Бил съм в десетки метрополитени по света, но метро с такава отровна миризма на траверси, никъде не съм срещал. Казвам го за да могат отговорните фактори да направят нещо по въпроса. Направо ме заболява главата от миризмата в софийското метро.

траверсите в нашето метро са бетонни

Arno Brenner

Това е миризмата на консервационното масло, което се използва при импрегниране на дървени траверси. И на мен ми направи впечатление това предвид, че траверсите са бетонни. Може би се използва за импрегниране и на други детайли.

и всичко това го правят турците които не харесваме ,а защо ли? ми защото знаят и могат

Г-н Борисов какви стадиони ще строите в момента ? Това ли е приоритет 1 за вас днес ? По-добре не си затваряйте очите, а вижте задаващата се голяма вълна от протести. И реагирайте своевременно (на проблемите на хората), като държавник, преди да сте изпуснали държавното кормило...

софя та софя,в другите градове и села виетнамци ли живеят?ако този народ до преди 20 години не беше под милиционерка диктатура,и ако смело можеше да каже това което вижда и мисли щеше да живее по достоен живот,а не в пиянство и мизеря.на този изстрадал народ му трябват знаещи,можещи,честни,кадърни лидери ,останалото са празни приказки.

Сигурен съм, че поколенията(ако има такива) ще помнят Бойко Борисов.

Ще се помни! 97-ма и тя се помни и няма да се забрави от никой, който прекара ония "виденови" времена. Аз лично до края на дните си ще помня управлението на Борисов с фалита си след 11 години в търговията, с продажбата на микробуса да си платя осигуровки и данъчни задължения и с това, че само за три месеца тази година, два пъти бях откачан от тока, поради елементарната невъзможност да си го платя. Ще го запомня и с побеснелите инспектори от данъчно и община, които буквало живееха в магазина ми през последния месец и ми разбиха всичко с актове, два от които за незаверен от м.г. пожарогасител и недобра видимост на търговското ми разрешително (било скрито зад изложена стока). Сега съм безработен с нулев шанс да си намеря работа в тази безработица и се надявам на майка си - пенсионерката да ми плати поне нета и за другия месец. Ще помня, как няма да помня!

коку

Хм... Така като чета единствения на който трябва да се сърдиш си самият ти... Ако ти е неизправен пожарогасителя, запали ти се магазина и загинат хора кой ще е виновен? Относно разрешителното, вероятно е било по ЗТТИ?

И какво като си продал микробуса си 10-та употреба? Имаш ли представа как се справят хората сега? ТИКВА загубена!

Какво го интересува Борисов, че в неделя някакви си хиляди хора излязоха из цялата страна на протест за пореден път, човекът метро си строи, сади си картофи и си свирка...който си има проблеми да си ги оправя...пълен тиквеник...!

СТИГА ЗЛОБА БЕ ХОРА,НЕ Е ЛИ ДОБРЕ ДА СИ ИМАМЕ МЕТРО,ТОЛКОВА БЪРЗО СЕ ПРИДВИЖВА ЧОВЕК ОТ ЕДНА ТОЧКА ДО ДРУГА В СОФИЯ-ДА ОЛЕКНАТ ТЕЗИ ЗАДРЪСТВАНИЯ!ИНАЧЕ ТРЯБВА ДА СЕ ВДИГНАТ ЗАПЛАТИТЕ,ТОВА СИ ГОВОРИТЕ ПО ФОРУМИТЕ,ЧЕ БЪЛГАРИНА Е СТИГНАЛ ДО ПРОСЕШКА ТОЯГА,БОЙКО ДА СЕ СЪОБРАЗИ С ТОВА,ЗАПЛАТИ ИСКАМЕ,ПОВЕЧЕ РАБОТНИ МЕСТА-ТОВА Е ИСТИНАТА ЗА ТОЗИ НАРОД,ТОЗИ ДЯНКОВ ДА СЕ РАЗКАРА,ЗАЩОТО НЕ Е ЗА ТАЗИ РАБОТА,ТОЗИ ПАЛЯЧО!!!

Това е една изключително глупава, безинтересна и излишна новина за 75-80% от българите. Поради простата причина, че толкова процента българи или не живеят в София, или не ползват метро или от сега си знаят, че няма да стъпят на този стадион. Пиша ти от град, където безработицата вече е над 50% и за едно работно място в джобс. бг се разглеждат стотици молби. Пиша ти от място, където хората наистина се чудят какво ще ядат, остават без ток, фалират частници от липса на покупателна способност, бият се по улиците щото единия дължи десет лева на другия. Пиша ти от град, от който за няма и 5 месеца хората се превърнаха в зомбита, гледат отчаяно и приказват "какво стана?! как ще живеем занапред?! от какво ще преживявам?! какво се обърка?! къде да ида?!"

толкова процента ЖИВЕЯТ в София. Това, че нямат жителство, не променя факта.

Искрено съжалявам за ситуацията в този град, страховитото е, че не е отделен случай! НО! Мисля, че бъркаш с процентите! Знаеш ли колко хора в София работят за по 1000лв и много повече дори? Знаеш ли, че в момента заплата от 750-800лв в частния сектор е неприемлива!? Говоря за София, говоря за работни места за вишисти със специализирано образование! И не случайно Бойко гледа да кътка София, над 35 % от населението релано живее там през деня! Защото града отдавна наброява може би и над 2млн. души в работен ден, независимо колко от тях подминават след 19:30 табелата София, прибирайки се...Направи си сметка от 7-те милиона коло процента са това! Аз не живея в този град, всъщност аз не живея в България, но харесвам столицата си! Харесвам я организирана, в своята безкрайна лудост, задръствания без график (както по принцип функционират в големите европейски градове)...Харесва ми да има метро, да има реална полза от това близо до малките градове да минават магистрали, те не са само за български коли, разбирате ли това? Това са отсечки от международни транспортни коридори!

Моите мечти се простирали до организирането на футболно първенство в БГ - не глупако, стигат до звездите. Докога ще ви търпим унищожигели на всичко нормално и човешко; вместо да се звериш в командни пултове, погледни се в огледалото.

ех,ех, тъп народе, тъп народе я ела тука да ми преведеш, че не разбирам, аз нищо не разбирам. конграчулейшен

айде всички от Обеля към Лозенец и обратно :)

чудесно, но защо са обратно пропорционални заплатите, здравежопазването и социалния ни статус

Явно работният му ден, приключва в 17.00 часа. Ее-х, добре е да ти плаща "Тиквата" и по цял ден на пишеш глупости във форумите!

Дано мълния да удари мрежовата ти карта, че да млъкнеш.....

Брав Бойко с теб сме. Защо си кривите душичките червено бузести павиани такива! В цяла София се ремонтираха училищата и детските градини, основните булеварди са ремонтирани и без дупки. Метрото след една година ще е два лъча. София свети! Има ще много, но не по-малко зависи и от нас. Убеден съм че от тук пишещите не са си мръднали 99% пръста за да направят града си по-красив. Една хартийка не сте вдигнали от земята, а говорите!

София свети? А защо газим в найлонови пликове и кучешки ....? Свети те глава от радиация

тука май само софиянчетата се оплакват.От какво ли? Че се наливат милиарди в София. Не се чудете защо всички бягат натам. Ако не ви харесва направете референдум всички тези пари да отидат в малките общини. За какво не ви обичт вас шопите? Алчни задници такива...

Направете си сметка дали софиянци докараха ББ на власт. Колкото и да ви се иска не сме такива мазохисти след като го видяхме що за кмет е. А за манипулираните избори на Фандъкова може много да се пише и Герберите да ги сложат в учебник по манипулация.

Въобще не искам нов стадион! Никому не е изтрябвал стадион. Вместо да построи паркинги, велосипедни алеи, детски градини, училища, поликлиники, паркове, улици, наш Бойко стадион ще строи! Не ща!!!! Чуваш ли Бойко!?

...забрави за партийните домове,откакто ви ги взе държавата,болни ходите вече 20 години,остана ви само Позитано и Карлуково...

Ама проблема че не искаш стадион си е само твой!!! Просто няма столица в света която да няма модерен стадион и модерна спортна зала . И заради това БОЙКО ще направи и зала и стадион . Ще дойде време да се направят и алеи и градинки но всичко по реда си .

За приоритети дали си чувал?

Вместо да си търси заместващи теми, ББ да си върви, че катастрофира държавата. А метрото и бес него ще го има.

По целия свят хората си губят работата, спестяванията, домовете, пенсиите и т.н. Оплачи се на американските банки за положението, в което се намира градът ти. Кризата в България е вносна.

в метрото и магистралите има пари за усвояване за лично ползване. забравихте ли боко като беше кмет каза;добре че скрихме 50 милиона от коалицията иначе сега кво щехте да правите а????демек и сега крият ама в други банки. ех

Ето виждате метро магистрали спортна зала...като се върнат предишните ще лапате партийни пишки на поразия кат съм само аз ще лапате само моя чвор...