Борисов разочарован, че РБ ги няма за важни гласувания в НС

Премиерът Бойко Борисов разкритикува Реформаторския блок, че не са подкрепили част от въпросите на президента за изборния референдум, предаде БНР.

Обратно в новината

Коментари - Борисов разочарован, че РБ ги няма за важни гласувания в НС | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Най-бедни, най-умиращи, най-нещастни в Европа, що е то?

Тепърва ще има да се разочарова след като минат изборите!!!

С М Е Ш Н И К !

тиквата скоро ще лежи хоризонтално между букетите изпратени от ортаците си пашата ,иво карамански и димата руснака.ще си има ковчег от дъбово дърва защото е дебело прасе.

"Осигуряването на кворум е задължение на управляващите" ББ

Бат'Бубойко, стига се прави на "ущипана булка". Не виждаш ли, че ДПС, БСП и РБ - тата те работят от всякъде! Ако не се "съфирясаш ще изгубите идващите избори. МНОГО ГАДОСТИ СЪТВОРИХТЕ САМА ЗА 3 ДЕНА. На какво разчитате, че хората са в отпуски и няма да реагират - ЛЪЖЕТЕ СЕ!!! Хей заспал Българино, не ме гледай а хващай тоягата - И тези излязоха ГОЛЕМИ БОКЛУЦИ (ЧЕРВЕНИ, ТУРСКО СИНИ, ДЕМОКРАТИЧНО СИНИ и ЖЪЛТИ ГЕРБЕРИ). "Бой по каската с главата, докато им омекнат рогата".

Ся па кой ти е виновен? Депутатите от ГЕРБ объркали бутоните на пулта ,нещо там вв системата и прочие не се е получило и така нататък. По големи лъжци и въртиопашковци няма от тази измислена ама съвсем партия наречена герб. Бърза да обвини РБ,за да прикрие собствените си пазарлъци, при все ,че има за какво да бъдат критикувани и тези мушмуроци от РБ,те впрочем изиграха и последните си козчета и сякаш отидоха в политическото небитие.

Ама вие , г-н Боко, наистина ли не се усещате, че само циганите ви вземат насериозно, заради привилегията , дадена им негласно от ГЕРБ да не бъдат глобявани в градски транспорт. Контрольорите след последните избори демонстративно ги подминават-явно има защо.

Айде стига с този дебил!Това ли е образа на България-простотията??

В България е създадена практическа единица за измерване на безкрайното нахалство. Всички други единици са производни и по малки. 1 Бок=максимално възможно нахалство. Този професионален гъзолизач си позволи такъв тон към парламентарните си партньори, като че ли говореше на неговите гъзолизачи от герб.

Боко, не става с тези помияри от кликата на Раданчо, Найденчо, Пръмова и тем подобни. Те ти се натрапиха по изборите, ти ги прегърна и сега ти извиват ръцете.

Да не съм отсъствал от БГ миналата година и да съм останал с впечатление, че мутрата БУДА и неговата групировка миналата година не влизаха в НС под негова лична заповед? Сега май е кощунство да иска от когото и да било да присъства в залата, след като лично е организирал и заповядвал на плазмодиите си да не влизат в залата и да провалят кворума.

Шило

Бойко, що ти трябваха тези подпорни колела? Що не пробва сам?

значи сега мястото им е в НС на всияки депутати, а преди всички от ГРОБ(начело с ББ) въобще не влизаха на заседанията!!!

Три неща показа парламента тезидни? !1-вото е , че не желаят народа ,да си управлява държавата . 2-рото е ,че ДПС управлява всички партии . 3-тото е , е парламента е един добре организиран и сработен театър ,и партиите по -нищо не се различават една от друга .

Ех, Борисов, щом ти си перманентно разочарован, какво да кажем ние- търпеливо очакващите? Отдавна е време да ви кажем израза на Бай Ганьо: "всички сте маскари" !

Бойко, вместо този измислен референдум, да бяхте предложили една лустрация на всенародно допитване. Депутатите в зала щяха да се броят на пръстите на едната ръка. ха ха ха.:)))

Какви са тия, че ще ми имат различно мнение от моето?

Клоун. А депутатите на ГЕРБ къде бяха

Перде. Нека Народът пак да си го избере!

Повратлив, лицемерен, дебелоок, арогантен.

и дебел,готов за коледа

Борисов, а аз, семейството ми и приятелите ми, сме КРАЙНО РАЗОЧАРОВАНИ от "маневрата" с новия "независим" омбудсман!

Пак някой друг му е виновен на този човек!!!

Т И К В Е Н И К !!!!

Тъй де прав е, ама ако ГЕРБ бяха гласували щеше да мине. Значи и те не искат на практика, а само на думи.

Отвратителен живковистки лицемер!

"счупените копчета", няма ли да критикува? И защо не ги поправите тези копчета и пак да гласувате или това беше вчерашната лъжа? Каква ли ще бъде утрешната?

Промиване на мозъци: "не е важно повишаването на тока, а мажоритарният вот (на ченгили)!"...

Това ли ти е проблема?Хората са отвратени от всички вас и няма да гласуват ,той за референдума се кахари.Трупай пачките и дано за здраве да ги даваш.

Крайно време е тези т.нар. "реформатори" да бъдат отсвирени от властта.....лицемери и демагогия не са нужни повече на България!!!

И туркофилските, депесарски подлоги да се развихрите, както си знаете и сте свикнали!?

Роси, относно референдума няма невинни;о) Ситуацията най-добре се онагледява с едно познато караоке, но с различни изпълнители: Бобчо и Радан със запретнат ръкави на ризките, лапнали микрофона, пеят на бай Местан "Назад, назад, моме Калино";о)

Циркаджийски номера! Дайте му награда!

Реформаторски рататуй Чушка, чесън, магданоз, мазнина в доматен сос. Хоп картофче, морков, лук, Грахче, бобче-зеленчук. Лют пипер за Бе-Се-Пе, бърка синьото хлапе. Готвене на слаба тяга, в политиката приляга. Рататуй. Рецепти. Шок С Реформаторският блок! Паси, 16.12.2013.

Разбраха, че премиера е решил да бъде търпелив и комбинативен и решиха, че може да се държат като гейове и да се назландисват като млади булки!

Навремето си мислех, че комунизмът, тоталитаризмът, диктатурата на пролетариата са причина да ни управлява полуграмотен селски хитрец, но след като 2 мандата ни управлява неговият гавазин, разбрах, че кучето е заровено другаде!

Циркаджии! Що не си го кажете направо - клекнахте всичките на най-важният ви "коалиционен" партньор (в сянка) - ДПС!

Гранд-провал Гранд провал е Баце- Две, с рИформатори-менте. Заемите набълбука, и без мозък ги профука! Харчовете са по две! С Уестигхаус, без Беляне. Южният поток изпусна, към миража-хъб се спусна! Чехльо,Митов, Ненчев всите, във хибриди ни оплитат. Фронтове у нас изграждат за мишени ни засаждат. Правото, престъпник прави. В райски газ се здраве дави! А -Бе-Вето- социално:- възраст вдига най-глобално! Лувъра, стана квадрат от пишман-арисктократ! София е град неземен. В общините свят подземен... Сигурност по две за всички от служебните колички. А в селата домовете ги изпържила комета... Еколожка- знойна дама, на Юлен за миг пристана. В спорта допинг и рушвети, рекордьор по вси планети! Гранд-провал за Баце-две, що подхване- все менте! Паси,07.04.2015г.

Боко с къса памет ли е, или изобщо няма такава? Преди две години по това време, ТОЙ и кучешки послушната тайфа около него въобще не влизаха в залата на Парламента, докато не се наложи дори от ЕС да му размахат пръст!Той и Парламента го приема нещо като имота си в Банкя!Пък и негови думи са, че кворума и мнозинството са грижа на управляващите, значи излиза, че РБ-то не се чувстват много-много управляващи!

Жителите на всяко населено място знаят къде живеят техните богати управници, там ще бъде следващия масов протест пред оградите на резиденциите в Бояна, Драгалевци, Княжево, Бистрица и дома на премиера в Банкя. Нека щом са издигнали тези огради, за да ги пазят от грозотата на света който те са създали с действията си; Нека щом са си построили крепости които да ги пазят от управляваните нека се почувстват обсадени. Сега ще попитате Кой ще го организира? Вие, вашите приятели, познати, колеги. Съберете се, дискутирайте идеята във и извън социалните мрежи. Отбележете на картата на вашия град, къде живеят вашите феодали.

а познайте от тези 500 хил колко ще емигрират следващите 3 години и а познайте от къде ще намерите пари за пенсии за застаряващите ни обитатели това го слагам на границата на национално предателство

бг избирателя а и самите партии бяха замешани в една маниполация в какво се състоеше тя създаде се изкуствено илюзията за някакви реформи в съдебната система за да се удари истинската реформа в мажоритарния избор ================ на първата имитация пазаренето между партиите достигна да неосезаем резултат за това пък на втората се игнорира желанието на 500 хил гражданина 500 хиляди -това реално е над 20% от активното населени бяха за пореден път разочаровани от политиката която не им даде право да си изразят мнението и това ако не е криза на системата:)

Алоооо Борисов къде изчезнаха изведнъж 24 депутати на ГЕРБ при гласуването?Те имат ли икономически взаимоотношения с ДПС??? НЯМАТЕ ЛИ ЧУВСТВОТО ЧЕ ВЕЧЕ СТЕ ПОЛИТИЧЕСКИ ТРУП?

Файтонджии Петимата от Моби Дик, на рИформаторски език, разпръскват своите брътвежи сред чехълчета и невежи. За капрата се борят те. Юзди, камшик им присърце. Файтон с реклами в пищни краски, нелепо скърцащ- интригантски.

Спокойно, не сте виновни за нищо. Нито Герб, нито ти. Невменяеми не носят отговорност.

поредния маймунски вой на Тиквата-Майбах!Пак той няма вина!?Другите, наблизо до него, са отново виновни!Дълбоката му, тайна цел е да накара Реформаторския блок да се откажат от коалицията с него и да минат в опозиция!Реформите и постигнатото досега в тях, веднага спират и всичко се връща в изходната позиция отпреди година!Той се гушва с агента "Павел" в Парламента и в управлението на държавата и ДПС запазва всичките си позиции на пълен контрол върху българите и българската държава!

точно! този се държи съвсем неподправено - непораснало дете, което само гледа някой да не му се скара и да не излезе лош, няма топки една сричка напреки да каже на очиларката, а се счупва да дава съвети кой къде какво

Pesh0

Бойко подавай оставката смело . Маските паднаха , вече няма да си първа политическа сила , идва Патриотичния фронт

Симеонов подкрепя Манолова, за да се видело, че има демокрация!?!?! той си го има за зрелище това нещо, милата куха лейка

И изобщо , подкрепям ПАРТНЬОРИТЕ си от ДПС !!! Справка : Последните 'маловажни" гласувания : БНБ, Съдебна реформа , НСО и охраната на Доган , преференициалното гласуване , а може и МАЯ- за омбудсман ...) BIG AL

Борисов: Подкрепяхме президента с всички сили за референдума, партньорите не.)) ............. Подкрепям с всички сили - Доган и неговата "реформа" , цацата и неговата уникалност и БЕЗотговорност, БНБ-замовете - защото искам нищо да НЕ стане явно от кражбата там , подкрепям и СЕБЕ си - да стана президент и ДПС ми трябва за ТОВА !!! :)))) Подкрепям и блестящата прокуратура - като цяло и нищо не искам ТАМ да се променя !! :)))) BIG AL

Абсолютно нагло селско тарикатче - това е "Тиквата".РБ да се отегли незабавно от властта.Няма смисъл да обират негативите.Тиквата ще ги изкара тях виновно за всичко.Забелязвам че нито ДПС критикува Борисов нито той тях

Борисов "Винету" "Първокоп Ленторезов" и т.н. че Тошо няма толкова прякори колкото теб! Питам дали не си бай Ганьо на 21 век? Имаш всички параметри, на съвременен мафиот. И най-вече, хитър и нагъл като куца хлебарка!