Кунева се оплаква на Борисов, че ДБГ няма областен управител

Вицепремиер Меглена Кунева се е оплакала на Бойко Борисов, че не е назначен областен управител от нейната партия - "Движение България на гражданите" (ДБГ).

Обратно в новината

Коментари - Кунева се оплаква на Борисов, че ДБГ няма областен управител | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Рано или късно Плевнята, Тиквата, Лизашки, Шаламанов, Сюлейман ПасиПетърчо-коня,тиквуня,кукунева,филип димитров,костов,меестаня,доганя,хафъзов,валерката симеонов,протестна мрежа и други знайни бандити на ЦРУ-ка каишка ще отговарят пред военен трибунал.

Това ДБГ ми звучи малко като ДГД. Което и искам да кажа на лицето от снимката (онова с кривата уста и роклята)

Как една комунистическа снаха ще се жалва на Боко,че за нейната партия няма парче от баницата!?Тая баница не е за гледане,тя е за разпределяне и кой каквото може да гепи.

Ти само кажи къде искаш и веднага ще ти спретнем един - например в Делиормана.

"Погнусен", не казвай на бялото черно и обратно. Кара-вара, все около Борисов ти е врътката и все той ти е виновен. Когато посочите други виновници от ДПС, БСП /а има безброй такива/ ще ти повярвам. Не знам Борисов какъв е, не съм спала с него, но знам, че не е той най-черната овца. Преди него има много "черни ОВНИ", /на овена коч му се казва/. Анадъму! Ай, сектир, ментарджия! Сивото ти вещество е ОТ типа "КЪСО, ПА ТЕСНО"

Е те сега ще се ПОГНУСИ и от теб-да знаеш.Ама той си е такъв гнуслив-ама като му го подадат -тогава не се гнуси,а взима отговорно решение.

Ивайла не сте адекватна, влезте по-добре в сайт за мода !!!

те такава търся другарко Бъчварова, късо па тесно,ама все на войнишки кепета попадам.

Роко, къде го туй правосъдие?

Това нещо пак реве, като богровска биволица.

Хиляди пъти съм писал, че това са типични комунисти и манталитета и методите им на работа са такива! Който не е живял при бай Тошо няма да разбере що за хора са това!

Временна имитация на конфронтация, докато приемат злите закони и договори. Всъщност е добре че точно така става. Нека хората категорично да се самоопределят кой какъв е, в какво вярва и какви са и ще бъдат делата му. Никой не ще избяга от правосъдието.

Видно е че Борисов продалжава с изпълненията си. Аз съм за нови избори. Оттеглям подкрепата си за ГЕРБ. Не виждам разликатамежду ГЕРБ и ДПС. И едните и другите обслужват турски интереси.

Като си погнусен бягай в Атака-там се събират всички погнусени.Абе много гнусливи станахте всичките-хората няма какво да ядът ,държавата едвам има правителство,еврофондовете са замразени,голяма банка фалира-ама той е ПОГНУСЕН-ебати тъпака.

На пръмова - париба явно трябва непрекъснато да й се напомня , че е избрана от един трамвай платени дебили ! Получи много повече , отколкото заслужава един доказан национален предател . А алчно е скривила уста за още .... Точно това ще я погуби . Скоро , надявам се : )

Не знам дали има друга по-мазна и гадна жена в българската политика, от Кунева/ Пръмова. Още преди изборите започна да се подмазва на мутрата и да ходи на срещи с него, зад гърба на другите от РБ.А сега иска и поста областен управител на Софийска област.Някой да е чувал нещо за нейната измислена партия, да знае нещо да са правили, да познава друг член , освен нея?Ама искат София да управляват.А и мутрата си е мутра.Въпреки заявленията , че коалициите са вредно нещо, сама и само да е мин. председател, се коалира с такъв бъркоч, че много скоро ще им гледаме сеира.На тази сбирищина, нарекли се "реформатори", е пределно ясно, че друг, такъв шанс да бъдат във властта, няма да имат.Най-малкото, защото се отметнаха от основните си предизборни обещания.И сега ще смучат и рекетират ГЕРБ като за световно!

Забрави ли за говежда михайлова ?

Европейското коалиционно поведение на Кунева беше наказано за пореден път и това ще внесе смут в редиците на партията и. Защото сме в България - тук всичко е за пари и власт и който не си иска директно ще остане само с шепата идеалисти в партията си. Овластените обаче провал и корупция никога няма да признаят и така блокът ще рухне по стара СДС традиция.

Недопустимо е от финансова и административна гледна точка в България да има 28 области.Видинска е само със 110 000 човека. Трябва да останат : Софийска ,Пловдивска ,Старозагорска ,Бургаска ,Варненска ,Плевенска и Врачанска. Това ще доведе до милиони левове икономии.А Пръмова няма право на областен управител.Предостатъчно и се даде.

На 22 000 човека трябва да има само един, който да се храни с бюджетни средства.

е описано и написано:четете дядо Вазов "Службогонци"!

ЗАЩО в РБ членува лицето корман исмаилов-доказан троянски кон на османиста ердоган???? Защо в РБ членува другарката-КуКунева--загробила Атомната енергетика в България??? КЪДЕ е моралът на РБ да приема в партията си такива АНТИ БЪЛГАРИ??? ЗАЩО???

Защо АТАКА подкрепиха ДПС и БСП?

САЩ станаха велика сила след ВСВ,защото бяха далече и продадоха маса оръжие на европейците.Откриха втори франт едва през 1 943 г., когато видяха накъде духа вятърът. Великият Монтгомери се молеше на Сталин за помощ от чувала на Ардените, където немците го бягха хванали за гениталиите. Експортираха учени , специалисти, злато и картини от Германия.Чифутите сложиха чатала на Европа чрез плана Маршал и я заробиха. Дадоха на НАТО дефиницията Североатлантически, а не атлантически блок, много преди да се създаде Варшавският договор.Две армии има в НАТО, американска и английска/англосакси/.За да превърнат Европа в абсолютен васал, вкараха законодателен параграф в Евроконституцията, че ръководителите на страните членки са подчинени на НАТО. Така заробиха Европа. Наришкин е абсолютно прав.Говедарите вън от НАТО. НАТО трябва да бъде Атлантически, а не Северно-Атлантически пакт или да се разпусне, защото мирише на гнило..

Зашито няма свободни места в атака. Всички болнични легла били запълнени.:)

Първо, Кунева не се "оплаква", а съвсем на място поставя въпроса, след като точно ГЕРБ са избрали кои да са имената от предложените по две от РБ. Второ, съвсем нормално е Кунева да си защитава своята партия - иначе би било нелепо. Трето, както е написал някой по-долу - без значение кой какво мисли за Кунева, едно не може да й се оспори: ПРОФЕСИОНАЛИСТ е. Доказа го при приемането ни в ЕС, ще го докаже и сега - въпреки помията, която изсипвате върху нея толкова необмислено и първосигнално :)

А онази гора, дето я търси в африканската джунгла!!! С нея какво стана?

НЕОБМИСЛЕНО? ПЪРВОСИГНАЛНО? ТИ ДА НЕ СИ РОДЕН ВЧЕРА?!!! ПЛАТЕН ДРАСКАЧ ТАКЪВ!!! ВСИЧКИ НОРМАЛНИ ХОРА ЗНАЯТ ЩО ЗА СТОКА Е ПРЪМОВИЦА И В КОЙ ОТБОР ИГРАЕ,ТА ЩЕ ТЕ ЗАМОЛЯ ДА СИ ЗАТВАРЯШ УСТАТА,ПАРДОН,ДА СПРЕШ ДА ПИШЕШ ДИВОТИИ !!!

Ти май не си гост ами си прост,по точно проста.Я как се е засегнала другарката Бъчварова.

Какво да прави Пръмова? Такава 6-ца и от тото нямаше да получи! Да влезе в парламента че и вицепремиер. Сега се опитва да бъде забелязана полуживата й "партия", та дано да възкръсне!

...всички партии трябва да ВИДЯТ ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО No comment!

Не искам много! Стига ми средната заплата да се увеличи през следващите 4г поне с толкова, колкото при управлението на Костов.:D

Страхотна идея, ама няма какво да разпродадем за целта... Виж, при Костов имаше, при това беше евтинко - долар, два и товариш две-три хиляди декара земя, барабар с някакво Кремиковци на нея!

Има много неща. които да се продадат, а това, че от Кремиковци са влезли в хазната 1$, не мисля, че беше от съществена важност.:)

Поне стана ясно КОЙ плете "коалиционните" интриги - Бъчварова! Каква душевна мръсотия се таи в тази привидно блага женица...

Винаги верни на Партията! ... разбирайте - БКП!

Минете през ЦК на Партията да се запознаем - има бъдеще за вас в редиците ни ;)))))

Вие ме не познавате, но аз вас ви познавам - наблюдавам ви от дете и по мое разпореждане сте вербуван ... знаете за какво.

Ау каква идилия - няма по-умни и възпитани политици от другарите бойко и меглена ! Как отчаяно медиите се борят да ни информират за прекрасният тон, с който си говорят ! И някак си забравяме бруталните и вулгарни мутренски разговори по телефона за мищо бирата, цацаров, флоров, кокаинов и др. Няма по-гнусно нещо от продажните медии и долната журналя, която робски пълзи в краката на господарите си !

какъв си го навря борисов с тази

Помните ли една култова реплика на един ГЕРБ-аджия от Пловдив: "Кой отде е артисал - все тука, в общината го назначаваме"

За 25г "преход" от комунизъм към демокрация, доколкото си спомням, имаше само един човек във властта и то на незначителна позиция, не свързан с БКП - вицепрезидента Тодор Кавалджиев. Нещо на другарите не им се получава демокрацията и пазарната икономика, защо ли? Опитът да се замени еднопартийният комунизъм с многопартиен такъв не се получава.

На всеки 100 "кифли" се падат по една мутра и по един футболист! На всеки 100 рефораматора се пада по един държавен пост! Несправедлив свят, ей!!!

Именно... Ти го пускаш под одъра, то се качва на одъра! Няма край политическата наглост.... Започна да ги променя властта... Никъде не е казано, че от ДБГ трябва непременно да има областен управител.

Хвани тиквата та чукни кукувицата! Абе, един дол дренки шъ знаеш! Не знам до кога ще ги търпим?!

За такива като Пръмова се казва: "ти го пуснеш да спи под леглото, а то те изхвърля от него"!

ЧЕРВЕНА КУКУВИЦА - ВЪН

А вицепремиерът Кунева що не се обърна към вицепремиерите от СДС и ДСБ и да ги пита тях що така?

"Чудесните" хора на Куневица са все сининталибани! И без това в назначенията е бъкано с такива!

да обясниш какво е това "сининталибани", че не е известно такова понятие в политическия речник, че и в разговорния?

Има ли 'бивши' комунисти и 'бивши' депесари ?

А бивши агенти и гробари?! Кво шъ каеш?!

Другарката Бъчварова да земе неколко карирани листа и да почва да пише спиксъци за секо ведомство от чистачката и портиера през щофьора до секретарката и началника - сички с партийни билети!

Пръмова-Кунева и останалите придворни пудели на другарят Тиквун Борисов се боричкат за кокала. Разберете, българи, докато имате за премиер този човек, България ще става все по-бедна. Естествено, не призовавам да избирате и явни олигофрени като Съсела. Просто мислете преди да гласувате.

Егати наглостта - нямаш и 2% подкрепа, а искаш да консумираш максимално властта! Малоумници от РБ!

Май че е права ,я помисли?

Много мразя Кунева ,....но признавам ,че е голям ПРОФЕСИОНАЛИСТ.

От ония "професионалисти" дето им викат "калинки"!

И все пак показа професионализъм ,от Европейска класа . Не може да се отрича всичко ,затова не тръгваме на никъде ....

Тя е от ония професионалисти, на които любимата им реплика е: "направих всичко възможо, но не успях"!

Вместо да се хванат да подредят държавата,се занимава с боричкане за постове за наши хора.В това време се вземат заеми и искат един образован човек да работи за 600 лева и да гледа семейство.Затова в тази територия ще останат само римляните и те от немотия ще се потурчат,ислямизират и няма да има помен от българи.Отгоре на всичко ще се разполагат военни сили против Русия (християнска държава),обявена за враг,когато истинската ОПАСТНОСТ идва от юг-Турция което се отдалечава от Европа,сирийски бежанци,и ИД с апетити за световен ширият.Що за управляващи имаме??Тенденциозно затриват България.Врагът ни е приятел,а естественият приятел е враг.

Няма и да има.Оотношенията им са платонически.

Защото Пръма не става или защото Боко отдавна и безвъзвратно не може?

Реформаторския блок трябва да се преименува на "службогонски блок". За тях реформата се състои в осигуряване на слижбички за наши хора.

Няма значение какви са ,важното е ДПС и бсп ,да не са не само на власт ,но и в ПАРЛАМЕНТА...

На Реформаторския блок са дадени 5 места.Добре.Но нямало от България на гражданите. Ама РБ е една политическа сила в парамента и коалиционното споразумение. Въртешно коалиционните проблеми си ги решавайте помежду си в РБ. Катоса те изиграли другите обществото не е виновно. Още повече ,че Иван Костов поиска РБ да стане партия,както СДС навремето. Така,че скоро липсата на областен управител от БГ ще ти е най-малкия проблем. Искането на Костов е обеличаване на партиите в РБ.

Иван Костов е поискал РБ да стане партия!!?? По-грозна лъжа не съм чувал!.Това е последното нещо,което Костов би искал! Той прие с резерви дори и създаването на РБ!

Не е ли прекрасно. Колко прекрасни хора и лидерите им също. И колко прекрасно мутрата оправя прекрасната куч...

се изказа! И на мен настроението ми стана прекрасно.Каква прекрасна страна сме, с какви прекрасни хора?! Толкова много, че за жалост няма постове за всички!

ЕЙ боже, тези "реформатори" са прегладняли за власт, постове и привилегии и май реформите , които обещаваха останаха в миналото !

Само на мен ли не ми пука какво реве баба ти Пръма на рамото на мафиот номер едно на България как нейните хора няма да лапат за сметката на неговите, примерно?! Вече имаме правителство и работещ Парламент- какво имам аз от цялата тази работа, освен нови дългове в перспектива, още затягане на коланите и обещания за светли бъднини в необозримо бъдеще?!

на тая вещица бойако да и направи нова област за да баница и за дсб изроди мръсни

Ше ядеш У.,ПОЛИТБЮРОВСКА ПОДЛОГО !!!

КОЛКОТО И ДА ВРЯКАТ КОМУНИСТИТЕ ГЕРБ ВИНАГИ БИЕ И ПАК ЩЕ БИЕ!!! ГЕРБ Е ЕДИНСТВЕННАТА АФТЕНТИЧНА ДЯСНА ПАРТИЯ НА НАРОДА КОЯТО ЩЕ ВЪЗСТАНОВИ ДЯСНОТО И ЩЕ ЗАТРИЕ ЗАВИНАГИ ОТ ПОЛИТИЧЕСКИЯТ ЖИВОТ НА КОМУНИСТИЧСКО ТУРСКАТА ОТРОВА!!!

ГЕРБ са комунисти и агенти на Държавна сигурност! Това е факт!

Е то ,кои не са комунисти ,в Бг?

напълно аФтентична партия са! И биват подкрепяни от аФтентични неграмотници.