Коментари - Борисов: За 30 минути обявявам кабинета и връщам мандата | Днес.dir.bg

Борисов: За 30 минути обявявам кабинета и връщам мандата

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов обяви, че ще приеме мандата за съставяне на правителство, веднага ще обяви своя кабинет и ще върне мандата, за да спести време. Ще има около половин час до даването на мандата на следващата партия, пресметна той.

Обратно в новината

Коментари - Борисов: За 30 минути обявявам кабинета и връщам мандата | Днес.dir.bg

Коментари

Фокусник.

Борисов прави си кабинет , покани и БСП ДА участват в него .Хората ви дадоха доверие и е редно да сте отговорни.Ако никой не ви иска за партньор значи не искат и гласувалите за вас хора.Ще бъдат наказани и поругани тия които не се съобразяват с хората.

стига толерантност, боико ! мандата след 6 дни и 2з часа!!! има си закон и следва да се спазва, а не да слушаш един ислямист като местан ! и един терорист от жабокрек като станишев !

Съставяй го, връщай го, как ти е забавно... Дано ти е светнало, че колкото избиратели си привлякал, двойно повече са прогонили тия, дето си ги събрал около себе си, колко пъти си отворят устата и прогонят по 200 човека. Никой не ти е крив, че сам се обгради с идиоти. Така, че да забравим за... Кочо и да приемем съдружието.

"Те самите, които говориха, че сме пречили на парламента, по този начин могат да държат по 68 депутати в зала", пресметна лидерът на ГЕРБ. Е, аз не съм забравил как 91 депутата от ГРОБ гласуваха промените в закона за здравето, свързани с тютюнопушенето... Само не разбрах защо ГРОБ за толкова години не направиха завода за боклука. Може би, от страх - да не бъдат първите рециклирани там......

Абе комин, като искаш да пафкаш, пафкай си у вас. Навън и по заведенията никой не е длъжен да ти диша пръднята и гадния дим от цигарите! И понеже си толкова тъп, да ти обясня - навсякъде в Европа пушенето на публични места е забранено и глобите са жестоки. А твойте любимци мазните комуняги искат да върнат пушенето тука, то е очевадно защо - заради далаверите с цигари и акцизите около тях. А за завода за боклука - що не го направиха комунистите преди 4 години а??? Не е като да не са имали време....Ей, писна ми от тая комунистическо-турска мазна, мръсна продажна паплач и най-вече от малоумниците, дето я подкрепят!

Пич, ГЕРБ управлява София от 10 години, бате ти Бойко като стана кмет 2006 г. обеща за 8 месеца да има завод като във Виена. Заводът няма да е готов и след още 8 години в завършен вид и затворен цикъл. сети се сам защо.

И новият ли ти кабинет пак ще е пълен с евреи,като Николай Младенов,Симеон Дянков(Шимон) Кристелина Георгиева.После българите да не викат, че България е зле. България просто не се управлява от българи.

А сега като ще те управляват турчолята и руснаците по-добре ли ще ти е, бе тъпанар????

оставете на волен сидеров,тои ще ви управи всички

КАТО ВИДЯ ТОЗИ ДЕБИЛ С ЦЯЛАТА МУ КЛИКА ОТ КАЛИНКИ -ФЕДОСОВКИ-ЦВЪЧКОВЦИ-ФРОЛОВЦИ- ОНЕМЯВАМ - И ВСИЧКО ЗА ПАРИ ДА ТРУПАТ! АБЕ ТЕЯ НЕ СЕ ЛИ НАЯДОХА! КРАЙНО ВРЕМЕ Е ТИЯ ДА ВЛЯЗАТ В ЗАТВОРА! И 4-ТЕ ПАРТИИ СА ОТВРАТ! АМА КАТО ВИДЯ ОНЯ ПОЖАРНИКАР - ВСИЧКИ ВЪПРОСИ ОТПАДАТ??????????????????????????????????????????????????

абе,тапанарне виждаш ли как комунистите промиват главите ви кухи???докога стетапчем наедно място заради тапанари като теб?????да се вдигаме на бунт!!!да изчистим това комунистическо сазнание.. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Връщай мандата и хващай пожарникарския маркуч, ще ти отива на осанката и без това си неграмотен и не ставаш за политик!!!

ЗА СЪЖАЛЕНИЕ ТОЙ ВЕЧЕ И МАРКУЧ НЕ МОЖЕ ДА ДЪРЖИ. ДАНО НЕ СТАВА ПАЖАР!

а така!!!!

Прави впечатление , че каквото му каже Станишев , Борисов зорлем , но го изпълнява !Каза му да подаде оставка и той след два дни /въпреки, че се беше зарекъл да не подава оставка /, взе че я подаде !Вчера му каза да върне веднага мандата , той се поинати малко и днес ...хоп , щял да върне за 30 мин. мандата !Бойко , Бойко сигурнао си осран до ушите ....голям страх от Станишката бре!!!Но от Станишев не зависи бре брат, БСП не са сбор от мутри - слушай ЦАЦАРОВ!!!

Добре няма ли един читав ПРАВИСТ да му обясни че това "вземане на вота-правя кабинет - връщам вота"е боза от пазаря в Банкя/без да ги обиждам банкялии/..Може ли да заемаш държавни постове толкова години и поне да не проявиш малко желание да се ограмотиш...или трябва да си начеше "крастата' че е "направил втори кабинет" единствен и неповторим Боко..

Не става! Той импровизира:)

скапани малоумни комунисти...да го духате гадове.преди сигурно живяхте по добре?измет... *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

В решаващи моменти използваме главите си само като закачалки за шапките си. В момента в който започнем да ги използваме по предназначението им си даваме сметка, че сме избрали тройна коалиция Франкенщайн, която ще си избере правителство Франкенщайн. Заслужаваме съдбата си! Бог да пази България!

ОТЛИЧНО !! А после изчезни като лъжица масс под езика ! Ако знеш батко кво е слатко, а ?? Ха така ! Давай тогава !! Глас от "победените" 4 милиона .

Да вземе да се скрие тоя Боко,че ми омръзна да му гледам физиономията вече толкова години.Единствено става за шоу,за да разсмива народа.Но да управлява-никога!Смешник с ненадминато его!

А кой става за управляващ, ако смея да попитам [:

Чета тук разни коментари. Масово се обвинява Бойко, че все някой му бил виновен. И го сочат като ВИНОВЕН. Та ми идва въпросът: Не сте ли същите като него? Не търсите ли по същия начин някой друг, който е виновен за собствените ви неуспехи? Дразня се, защото работя и издържам себе си и още 2-ма човека от 93-та насам. Никога не съм си и помислял да търся виновен, когато удрям на камък. Просто се мобилизирам пробвам по-упорито и следващият път се получава. И оцелявам във всички простотии и катаклизми на политиците и икономистите в тия 20 години оттогава. Но се нагледах и на купчини мързеливи и неграмотни мои познати, които в същите тия години се надпреварваха да мрънкат. Виденов, Костов, Симеон, Станишев, Бойко.. Всички им бяха виновни да не мръднат и на сантиметър в развитието си. Сега следващият ще им е пак виновен. Сигурен съм.

Браво за този коментар, с удоволствие го четох, защото е самата истина. С мрънкане и къса памет до никъде не се стига, ТРЯБВА ДА СЕ РАБОТИ, ЗА ДА ТИ СЕ ПЛАЩА, А НЕ ДА ТИ СЕ ПЛАЩА, ЗА ДА РАБОТИШ БЪДЕТЕ ЗДРАВИ

И аз мисля като теб Йори!!! За съжаление много от хората чакат някой друг да им помогне, вместо да направят това, което зависи от тях - да бъдат трудолюбиви и да не чакат лесните пари! Както каза бай Георги (овчар, на 60г.) в един репортаж: "Народът иска да е беден, недоволен, нещастен, но НЕ и да е ИЗМОРЕН!!! Аз лично за себе си, обаче се надявам хората, които се изказват тук по този неграмотен, злобен и без логика начин да са един мнооого малък процент от този народ!

Точно така е. Само дето не видях смисъла на написаното в контекста на политиката и държавата. Ако следваме само твоята логика трябва да разпуснем държавата и да се спасяваме поединично.

Нещо ми подсказва, че дължа следното уточнение: Гласувал5 трябва да се чете Гласувал с бюлетина 5.

?????????

Борисов, ти утепа рибата! В Гинес трябва да впишат кабинета ти за най-краткия - само 30 минути! Поне някое 5-минутно заседанийце няма ли да направите и да вдигнете пенсиите? Сидеров дава 500 лева, ти колко даваш?

всекиму според потребностите....ти колко искаш? БСП ще ви оправи всичките...след втория хоризонт. Сега ще гоним първия.

То, ако ставаше така [: Тия пари нали трябва да дойдат от някъде... Да гласуват първо да намалят депутатите на 100-150... да им намалят държавната субсидия на 12ст, от 12лв.. и тогава ще се намерят пари за пенции, минимални заплати и т.н. без да се товари и без това малкото работещи

Вижте какво - мисля че трябва закон, който забранява на адвокатчета да бъдат в парламента. Те просто имат професионално изкривяване да разтакат локуми докато изкарат че бялото е черно и черното е бяло! И също да се забрани за иномонисти, които никога не правили бизнес сами - такива "теоре-тисти" не мога да им слушам небивалиците!

Все бях чел безмислици и нелепости в този форум ама такава глупост не бях чел.

Ахаа! И само строителни работници да избираме. И тираджии. Едните ще возят тухлите, другите ще зидат.

Да изчезнеш за 30 минути. Главен актьор и главен експерт по всичко д-р Винету Боко Тиквата известен с партизанския прякор на дядо си /комуниста/ Йоца.

Престани да им връщаш това-онова, че се чудя, кой ли малоумник и за теб се е излъгал да гласува! Как безотговорно им даде наново власта видяхме! Сега да гледаме нататък представленията

Явно е и е ОЧЕВАДНО , че ни трябват вече само 120 народни избраници . НАСТОЯВАМ , свикване на Велико Народно Събрание със следния дневен ред : 1. Брой народно избраници - 120 2. Заплата на Народен представител = две /2/ минимални заплати ... ТАКА ще имат стимул да вигат мин. работна заплата .. 3. Задължително явяване на психотест за всеки народен избраник... и т н ...

Той само психотеста ще спре 20% от кандидатите.

:D Мда!

Клоун с армани,гледа сеир в парламента с усмивка борсалино.Нали безплатно ще ,,работи".Издои България и гледа.Дано види по скоро Темида.

Напълно съм съгласен. Борисов издои България, а парите са в комунягите. Също така ще те допълня - Цветанов подслушва, а излизат записи на хора от ГЕРБ. Абе всичко се прави от ГЕРБ, но все се оказва, че е в полза на комунистите.

Крайно време е народа да си каже тежката дума! Не искаме разбойници да ни управляват! Вижте какви мутри са депутати! Какво да очакваш от тези нахъсани мошенници? Няма ли работа за тях? Да запънат задници и да работят! Една част в затворите, другата част - на нивата!

Когато народа беше на улицата ТИ викали заедно с него или чати от стола в дома си......помисли какво можеш ТИ да дадеш на народа преди да искаш от народа.....то времена пушки да се взимат май настана......имаш ли си ?

Съжалявам, не сте схванали основната ми мисъл - "непопулярните мерки, които очевидно вече са неотложни" са като парещ картоф, който никой не иска сам да поеме - нищо че уж за това се бори. Затова е това този водевил - всички на практика работят за "ОФ" (избягвам думата цирк заради уважението ми към Цирк "Балкански"). Защо не чух БСП да се чуди как така в двумилионна София ДПС взе 3 (три!) мандата от 3 секции с по 1000 гласа във всяка?.... Не ми се изрежда, безсмислено е... Извинете ме, но не вярвам на "изравнения" резултат от изборите - може и да греша, но съм убедена в генералната манипулация и фалшификация на вота така, че всичко да води към утрешното правителство на един господин. Желая му успех, нищо че не е мой представител!

Тъпият избирател си обича БСП и ДПС и си гласува за тях. Заради тези лумпени останалите ,които са мнозинство ,ще страдат,но не може всички да напуснем България ,както направиха младите или някой това цели...???

за пореден път невероятно задълбочен анализ на "умен" избирател...ха ха ха ха

Обикновено комплексарите имат неоправдано високо самочувствие и нереални представа за себе си. Аре чао, няма да липсваш на никого с нищожестовото си.

А още по-тъпият избирател си избира ГЕРБ, а най-тъпият - Атака!

Присмял се хърбел (сакат) на щърбел (беззъб)! Още ли внимание му отделят на тоя оял се шопар като на министър председател! Толкова той и Цвъко са наплашили хората, че бедничките журналистчета са като патки в кълчища - не знаят кого да хвалят и кого да хулят!

Напълно си прав. Журналистите са здраво наплашени от Борисов. Освен това и всички медии са негови и на Цветанов.

4-главите взеха да стават все по-бързи! Орехчето за 100 дни, тиквето за 30 минути говори, зеленчуци със зеленчуците му крадливи!

На -1 нещо не му е харесало?! И що Боцко ще сдава власта за 30 мин., това да не му е зачисленото му канче, чесало, пожарникарски маркуч, огледало.... той и тях не може да ги сдаде за 30 мин. Не е ли по-добре на всеки 30 мин. да пръква по 1 правителство, докато някой дупетат съвсем захърка и се обърка?!

Кавалерска постъпка, но тези три съюзни партии няма как да разберат, щом не осъзнават че им енеобходимо широко единение в парламента ,а не врагове.А не разбират и това, че не им е нужна опозиция, защото те застрашително бързо стават такива действайки с изявите си отблъскващо на интелигентната част от народа ни.

Кавалерска постъпка от примат? Не ме разсмивай. Този проси милост да си отърве кожата!

забавно е как "интелигентната" част от народа започвa, да се присвоява в полза на полиглота, източния философ и виден класов статистик..г-н борисов...предполагам ,че това е новата EнтелEгентна плоча, която ще ни въртите в близките месеци на ораторско безсилие

1.Коя европейска(?) държава и при кой Премиер държи НАЙ-ВИСОКА ЦЕНА НА РУСКИЯ ГАЗ?; 2.При КОЙ Премиер ЗА ПРЪВ ПЪТ В БЪЛГАРСКАТА ИСТОРИЯ цената на руския газ се ПОНИЖИ? ВЪПРОСИ С ПОНИЖЕНА ТРУДНОСТ!

Нали си с голяяямо IQ и що питаш? Да не би да искаш да ни обясниш как така газът който купува държавата поефтинява, а всичко друго на нашия пазар поскъпва. (Нарочно пропускам поевтибяването на газът на вътр. пазар с някакви си мижави стотинки). А обясни кой прибира печалбата - защити си IQ-то.

Извадил си папката от миналата година:) Това сме го чели. дай нещо за поведение в Парламента.

krassikat@

Вие следите изявите ми, НЕуважаеми???

Европейски(а може би и световен) РЕКОРД на цена на руски газ - НАД 600 дол./1000 куб.!!! Цената на руския газ за България след НАМЕСАТА на Р.Овч. и СерГея през 2006 г.! Как да им вярвам, че ще НАМАЛЯТ ЦЕНАТА НА ТОКА И ГАЗА???

Шикалкавиш! Не видях отговор! Но .... ясно - позьор - самозванец с IQ??.

Абе кой ви плаща за да ги говорите тези глупости! България е с едни от най-ниските цени в Европа! GAS/LPG България - € 0.6090 Германия - € 0.7740 Франция - € 0.8290 Великобритания - € 0.8520 Дания - € 1.2150

Бойко подаде оставка (без реално да е искана) 4 месеца преди края на мандата. Според мен това правителство няма да изкара повече от година. Пак ще се видим на площада.

Напротив много от протестиращите, ръководени от БСП ДПС и други подобни я искаха

И кому е нужно това? Така се държат децата и неузрелите хора. Ма то като през целия си живот си прочел само половината "Винету"...

А знаеш ли ,че Смирненски има и хумористичен период?... кака Пена?

А ти знаеш ли, че накрая Ван Гог е полудял в последния си период?

...И еротичен!!!

Трудно се обяснява на тъпанар!!!

Да го чакаме да узрее до пекленочервено ли? Той си е узрел инък, защо ще ви отстъпва властта, която ние му дадохме за да ви обрули?!

Е, как да ги обрули? Нали сме в ЕС. Може да брули само независимия СЪД! А той не иска. Защо? 1. защото е от бивши кадри на БСП 2. защото е корумпиран 3. защото и двете са верни

колко надъхани пъпчиви бесепари коментират глупости тук това ли научихте от партията-майка

Остаи са , мого май срам- ама те тазе песен не я знаят!

Гледам ти си първия. И както виждам, подобно на кумира ти, през целия си живот си прочел само половината "Винету"...

Прав си 16.03.От това следва че много млади хора членуват или са симпатизанти на БСП.

Герберасти прости, разбрахте ли за каква страхлива п.чка сте гласували! За пореден път го показва!

Мандатът / но за вас мъдатът/ -5 дни ., както е по закон!

Не, той е пИдал

Само тази дума си чувал в живота си- добре поне , че си я запомнил!

Щом мульо ги наака... аз се свивам

Това, че те са прости, съвсем не значи че ти си по-умен

а за кои да гласуваме бе тапанар?сега сте намерят на маика ти работно място на бул. христо ботев след 2зх *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

България не се нуждае от правителство в което министри са Делян Добрев, Лили Талпата и онзи глупак, дето така и не го махнаха от шефското място в АЕЦ Козлодуй. Дори само заради тези изброени нещастници е достатъчни да ти кажем: Сбогом Боко! Завинаги.

Разбира се, трябват ни Р. Овч., Р. Петков и Стефан данаилов. Ти изобщо мозък имаш ли в главата. Толкоз ли си кьорав кой вършеше работа и кой само далавери!!!

Тогава кажи добре дошли на Станишев,Доган и Сидеров.

Боко се Опита да мисли и измисли нещо гениално тъпо

Това е само протегната ръка за лоялност, но щом искате тъпотия, след безкрайността на вселената ,можете да я покажете!

За Батман всичко е много просто. Какво има толкова? Качваш се на джипа обикаляш софийските кръстовища и събираш хора за едно правителство. След това прерязваш няколко лентички. После пориташ мачле, малко тенисче с Чичовото. Лесна работа. Ама там некви протестирали, некви се палели, други си избиват семействата от безизходица, трети се хвърлят от мостове и покриви, то не е вярно. Това си го измислят Хамстера и Доган.

и вчера и днес имаше самоубийства виновни са бсп и дпс хората не искат те да ги управляват

Дебилчо, хората не се самоубиват защото този или онзи ги управлява, а защото са стигнали до пълна безизходица и не виждат никаква перспектива за живота си по-нататък.

ЕЙ ХОРА ТРЯБВА ДА СМЕ МАЗОХИСТИ ЗА ДА ТЪРПИМЕ КОМУНИСТИ +РОМИ, ТУРЦИ И "НАЦИОНАЛИСТИ" ДА НИ УПРАВЛЯВАТ НЕ ВИЖДАМЕ ЛИ ЧЕ ЗАТЪВАМЕ ЗА 4 МЕСЕЦА БЮДЖЕТНИЯ ДЕФИЦИТ НАРАСНА БЛАГОДАРЕНИЕ НА ХАОСА КОЙТО СЪЗДАДОХА БСП И ДПС В ДЪРЖАВАТА

тотален расист , нищо повече

Тази пък велика глупост откъде я пръкна гениалния ти мозък. Бъркотията си е на Боко и Цецо, само дето трябва други сега да им оправят бакиите

Ало... ало... [: БСП са виновни за протестите и пак БСП са виновни за високите цени на тока.. заради договорите преподписани по времето ан тройната коалиция... а заради закона за амнистията.. не могат да ги мръднат [: е защо според теб ГЕРБ не направиха същото.. защо не си приеха закон, с който да си измият ръцете... защото нямат какво да измиват

Напълно си прав!!

Ако ако ако ако. Ако бащата на Бойко не беше полковник, ако Бойко не беше милиционер ...

Крадливият мултимилиардер, мутрата на Симеон Втори, клозетния генерал на едно корумпирано МВР, насилника и простака Борисов продължава да разтърсва държавата ни. Продължава да демонстрира омраза, разделение, ненавист и субкултурата на един примитив. На един подлец, страхливец и дефектен син на комунистически полковник. На един уличник, побойник и кух дръвник. Как можа мафията да го остави толкова дълго да диша и разваля въздуха ни?! Толкова прекрасни хора си отидоха от този свят, а лайната като Борисов и Цветанов продължават да тровят атмосфирата ни с миязмите на живи трупове. Докога, бе?!

Този клоун докога ще прави циркаджийски номера. Аман вече

Да не забравяме трите дни празници!

..Ако знаеш в момента колко се нуждая крайно - само от едно маце- не казвам хубаво, грозни няма!

връщай мандата и теб да те няма!

По- мощни сте и от партизаните на 9-ти, бе друже!

... тракийска култура, ..феодализъм,.. капитализъм, .. социализъм,... накрая чорбаджиите в политиката измислиха нов обществен строй!...

Браво Борисов !Лека , полека започваш да схващаш политиката и поведението , които трябва да подържаш!Още веднъж Браво !Първо най-нуждаещите се в България , после всичко останало !При твоето управление бе точно обратното !

..Ако знаеш в момента колко се нуждая крайно - само от едно маце- не казвам хубаво, грозни няма!

Бат Бойко май хич не е готов да бъде в опозиция. Той дори не осъзнава, че да си фаворит означава и да си готов , без сътресения и театрални мурафети , да бъдеш аутсайдер ,когато съдбата го налага.. Но такова поведение може да излъчва само уверена уравновесена и силна личност. Къде ги таквиз нашенци ???

Какъвто народа - такива и управляващите! Радвайте си се на Боко, на Доган, на Станишев, на Волен! Овце нещастни! Докато не разберете че трябва да се борите за това което искате - доходи, образование, здравеопазване, наука, инфраструктура, независима и работеща садебна система, ще ви е*ат та ушите ще ви пукат! Продължавайте да им се кланяте на тия измекяри докато не ви унищожат физически накрая! Духовно и интелектуално сте трупове вече! Как може тоя народ да се превърне в такава мърша... СРАМ МЕ Е!

Има нещо фнадаментално сбъркано в БГ парламента. Ако не си на власт, трябва да си в опозиция и да критикуваш грешните ходове и проекти на управляващите. Изказванията и действията до Борисов и партия до момента показват абсолютна безполезност... Колкото и да са оплюти социалистите поне бяха достойна опозиция, каквато и тябваше да си останат...

Абсолютен левак и в буквалния и в преносния смисъл.

разиграва "жумичка":)

Коментари - Борисов: За 30 минути обявявам кабинета и връщам мандата | Днес.dir.bg

Борисов: За 30 минути обявявам кабинета и връщам мандата

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов обяви, че ще приеме мандата за съставяне на правителство, веднага ще обяви своя кабинет и ще върне мандата, за да спести време. Ще има около половин час до даването на мандата на следващата партия, пресметна той.

Обратно в новината

Коментари - Борисов: За 30 минути обявявам кабинета и връщам мандата | Днес.dir.bg

Коментари

Фокусник.

Борисов прави си кабинет , покани и БСП ДА участват в него .Хората ви дадоха доверие и е редно да сте отговорни.Ако никой не ви иска за партньор значи не искат и гласувалите за вас хора.Ще бъдат наказани и поругани тия които не се съобразяват с хората.

стига толерантност, боико ! мандата след 6 дни и 2з часа!!! има си закон и следва да се спазва, а не да слушаш един ислямист като местан ! и един терорист от жабокрек като станишев !

Съставяй го, връщай го, как ти е забавно... Дано ти е светнало, че колкото избиратели си привлякал, двойно повече са прогонили тия, дето си ги събрал около себе си, колко пъти си отворят устата и прогонят по 200 човека. Никой не ти е крив, че сам се обгради с идиоти. Така, че да забравим за... Кочо и да приемем съдружието.

"Те самите, които говориха, че сме пречили на парламента, по този начин могат да държат по 68 депутати в зала", пресметна лидерът на ГЕРБ. Е, аз не съм забравил как 91 депутата от ГРОБ гласуваха промените в закона за здравето, свързани с тютюнопушенето... Само не разбрах защо ГРОБ за толкова години не направиха завода за боклука. Може би, от страх - да не бъдат първите рециклирани там......

Абе комин, като искаш да пафкаш, пафкай си у вас. Навън и по заведенията никой не е длъжен да ти диша пръднята и гадния дим от цигарите! И понеже си толкова тъп, да ти обясня - навсякъде в Европа пушенето на публични места е забранено и глобите са жестоки. А твойте любимци мазните комуняги искат да върнат пушенето тука, то е очевадно защо - заради далаверите с цигари и акцизите около тях. А за завода за боклука - що не го направиха комунистите преди 4 години а??? Не е като да не са имали време....Ей, писна ми от тая комунистическо-турска мазна, мръсна продажна паплач и най-вече от малоумниците, дето я подкрепят!

Пич, ГЕРБ управлява София от 10 години, бате ти Бойко като стана кмет 2006 г. обеща за 8 месеца да има завод като във Виена. Заводът няма да е готов и след още 8 години в завършен вид и затворен цикъл. сети се сам защо.

И новият ли ти кабинет пак ще е пълен с евреи,като Николай Младенов,Симеон Дянков(Шимон) Кристелина Георгиева.После българите да не викат, че България е зле. България просто не се управлява от българи.

А сега като ще те управляват турчолята и руснаците по-добре ли ще ти е, бе тъпанар????

оставете на волен сидеров,тои ще ви управи всички

КАТО ВИДЯ ТОЗИ ДЕБИЛ С ЦЯЛАТА МУ КЛИКА ОТ КАЛИНКИ -ФЕДОСОВКИ-ЦВЪЧКОВЦИ-ФРОЛОВЦИ- ОНЕМЯВАМ - И ВСИЧКО ЗА ПАРИ ДА ТРУПАТ! АБЕ ТЕЯ НЕ СЕ ЛИ НАЯДОХА! КРАЙНО ВРЕМЕ Е ТИЯ ДА ВЛЯЗАТ В ЗАТВОРА! И 4-ТЕ ПАРТИИ СА ОТВРАТ! АМА КАТО ВИДЯ ОНЯ ПОЖАРНИКАР - ВСИЧКИ ВЪПРОСИ ОТПАДАТ??????????????????????????????????????????????????

абе,тапанарне виждаш ли как комунистите промиват главите ви кухи???докога стетапчем наедно място заради тапанари като теб?????да се вдигаме на бунт!!!да изчистим това комунистическо сазнание.. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Връщай мандата и хващай пожарникарския маркуч, ще ти отива на осанката и без това си неграмотен и не ставаш за политик!!!

ЗА СЪЖАЛЕНИЕ ТОЙ ВЕЧЕ И МАРКУЧ НЕ МОЖЕ ДА ДЪРЖИ. ДАНО НЕ СТАВА ПАЖАР!

а така!!!!

Прави впечатление , че каквото му каже Станишев , Борисов зорлем , но го изпълнява !Каза му да подаде оставка и той след два дни /въпреки, че се беше зарекъл да не подава оставка /, взе че я подаде !Вчера му каза да върне веднага мандата , той се поинати малко и днес ...хоп , щял да върне за 30 мин. мандата !Бойко , Бойко сигурнао си осран до ушите ....голям страх от Станишката бре!!!Но от Станишев не зависи бре брат, БСП не са сбор от мутри - слушай ЦАЦАРОВ!!!

Добре няма ли един читав ПРАВИСТ да му обясни че това "вземане на вота-правя кабинет - връщам вота"е боза от пазаря в Банкя/без да ги обиждам банкялии/..Може ли да заемаш държавни постове толкова години и поне да не проявиш малко желание да се ограмотиш...или трябва да си начеше "крастата' че е "направил втори кабинет" единствен и неповторим Боко..

Не става! Той импровизира:)

скапани малоумни комунисти...да го духате гадове.преди сигурно живяхте по добре?измет... *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

В решаващи моменти използваме главите си само като закачалки за шапките си. В момента в който започнем да ги използваме по предназначението им си даваме сметка, че сме избрали тройна коалиция Франкенщайн, която ще си избере правителство Франкенщайн. Заслужаваме съдбата си! Бог да пази България!

ОТЛИЧНО !! А после изчезни като лъжица масс под езика ! Ако знеш батко кво е слатко, а ?? Ха така ! Давай тогава !! Глас от "победените" 4 милиона .

Да вземе да се скрие тоя Боко,че ми омръзна да му гледам физиономията вече толкова години.Единствено става за шоу,за да разсмива народа.Но да управлява-никога!Смешник с ненадминато его!

А кой става за управляващ, ако смея да попитам [:

Чета тук разни коментари. Масово се обвинява Бойко, че все някой му бил виновен. И го сочат като ВИНОВЕН. Та ми идва въпросът: Не сте ли същите като него? Не търсите ли по същия начин някой друг, който е виновен за собствените ви неуспехи? Дразня се, защото работя и издържам себе си и още 2-ма човека от 93-та насам. Никога не съм си и помислял да търся виновен, когато удрям на камък. Просто се мобилизирам пробвам по-упорито и следващият път се получава. И оцелявам във всички простотии и катаклизми на политиците и икономистите в тия 20 години оттогава. Но се нагледах и на купчини мързеливи и неграмотни мои познати, които в същите тия години се надпреварваха да мрънкат. Виденов, Костов, Симеон, Станишев, Бойко.. Всички им бяха виновни да не мръднат и на сантиметър в развитието си. Сега следващият ще им е пак виновен. Сигурен съм.

Браво за този коментар, с удоволствие го четох, защото е самата истина. С мрънкане и къса памет до никъде не се стига, ТРЯБВА ДА СЕ РАБОТИ, ЗА ДА ТИ СЕ ПЛАЩА, А НЕ ДА ТИ СЕ ПЛАЩА, ЗА ДА РАБОТИШ БЪДЕТЕ ЗДРАВИ

И аз мисля като теб Йори!!! За съжаление много от хората чакат някой друг да им помогне, вместо да направят това, което зависи от тях - да бъдат трудолюбиви и да не чакат лесните пари! Както каза бай Георги (овчар, на 60г.) в един репортаж: "Народът иска да е беден, недоволен, нещастен, но НЕ и да е ИЗМОРЕН!!! Аз лично за себе си, обаче се надявам хората, които се изказват тук по този неграмотен, злобен и без логика начин да са един мнооого малък процент от този народ!

Точно така е. Само дето не видях смисъла на написаното в контекста на политиката и държавата. Ако следваме само твоята логика трябва да разпуснем държавата и да се спасяваме поединично.

Нещо ми подсказва, че дължа следното уточнение: Гласувал5 трябва да се чете Гласувал с бюлетина 5.

?????????

Борисов, ти утепа рибата! В Гинес трябва да впишат кабинета ти за най-краткия - само 30 минути! Поне някое 5-минутно заседанийце няма ли да направите и да вдигнете пенсиите? Сидеров дава 500 лева, ти колко даваш?

всекиму според потребностите....ти колко искаш? БСП ще ви оправи всичките...след втория хоризонт. Сега ще гоним първия.

То, ако ставаше така [: Тия пари нали трябва да дойдат от някъде... Да гласуват първо да намалят депутатите на 100-150... да им намалят държавната субсидия на 12ст, от 12лв.. и тогава ще се намерят пари за пенции, минимални заплати и т.н. без да се товари и без това малкото работещи

Вижте какво - мисля че трябва закон, който забранява на адвокатчета да бъдат в парламента. Те просто имат професионално изкривяване да разтакат локуми докато изкарат че бялото е черно и черното е бяло! И също да се забрани за иномонисти, които никога не правили бизнес сами - такива "теоре-тисти" не мога да им слушам небивалиците!

Все бях чел безмислици и нелепости в този форум ама такава глупост не бях чел.

Ахаа! И само строителни работници да избираме. И тираджии. Едните ще возят тухлите, другите ще зидат.

Да изчезнеш за 30 минути. Главен актьор и главен експерт по всичко д-р Винету Боко Тиквата известен с партизанския прякор на дядо си /комуниста/ Йоца.

Престани да им връщаш това-онова, че се чудя, кой ли малоумник и за теб се е излъгал да гласува! Как безотговорно им даде наново власта видяхме! Сега да гледаме нататък представленията

Явно е и е ОЧЕВАДНО , че ни трябват вече само 120 народни избраници . НАСТОЯВАМ , свикване на Велико Народно Събрание със следния дневен ред : 1. Брой народно избраници - 120 2. Заплата на Народен представител = две /2/ минимални заплати ... ТАКА ще имат стимул да вигат мин. работна заплата .. 3. Задължително явяване на психотест за всеки народен избраник... и т н ...

Той само психотеста ще спре 20% от кандидатите.

:D Мда!

Клоун с армани,гледа сеир в парламента с усмивка борсалино.Нали безплатно ще ,,работи".Издои България и гледа.Дано види по скоро Темида.

Напълно съм съгласен. Борисов издои България, а парите са в комунягите. Също така ще те допълня - Цветанов подслушва, а излизат записи на хора от ГЕРБ. Абе всичко се прави от ГЕРБ, но все се оказва, че е в полза на комунистите.

Крайно време е народа да си каже тежката дума! Не искаме разбойници да ни управляват! Вижте какви мутри са депутати! Какво да очакваш от тези нахъсани мошенници? Няма ли работа за тях? Да запънат задници и да работят! Една част в затворите, другата част - на нивата!

Когато народа беше на улицата ТИ викали заедно с него или чати от стола в дома си......помисли какво можеш ТИ да дадеш на народа преди да искаш от народа.....то времена пушки да се взимат май настана......имаш ли си ?

Съжалявам, не сте схванали основната ми мисъл - "непопулярните мерки, които очевидно вече са неотложни" са като парещ картоф, който никой не иска сам да поеме - нищо че уж за това се бори. Затова е това този водевил - всички на практика работят за "ОФ" (избягвам думата цирк заради уважението ми към Цирк "Балкански"). Защо не чух БСП да се чуди как така в двумилионна София ДПС взе 3 (три!) мандата от 3 секции с по 1000 гласа във всяка?.... Не ми се изрежда, безсмислено е... Извинете ме, но не вярвам на "изравнения" резултат от изборите - може и да греша, но съм убедена в генералната манипулация и фалшификация на вота така, че всичко да води към утрешното правителство на един господин. Желая му успех, нищо че не е мой представител!

Тъпият избирател си обича БСП и ДПС и си гласува за тях. Заради тези лумпени останалите ,които са мнозинство ,ще страдат,но не може всички да напуснем България ,както направиха младите или някой това цели...???

за пореден път невероятно задълбочен анализ на "умен" избирател...ха ха ха ха

Обикновено комплексарите имат неоправдано високо самочувствие и нереални представа за себе си. Аре чао, няма да липсваш на никого с нищожестовото си.

А още по-тъпият избирател си избира ГЕРБ, а най-тъпият - Атака!

Присмял се хърбел (сакат) на щърбел (беззъб)! Още ли внимание му отделят на тоя оял се шопар като на министър председател! Толкова той и Цвъко са наплашили хората, че бедничките журналистчета са като патки в кълчища - не знаят кого да хвалят и кого да хулят!

Напълно си прав. Журналистите са здраво наплашени от Борисов. Освен това и всички медии са негови и на Цветанов.

4-главите взеха да стават все по-бързи! Орехчето за 100 дни, тиквето за 30 минути говори, зеленчуци със зеленчуците му крадливи!

На -1 нещо не му е харесало?! И що Боцко ще сдава власта за 30 мин., това да не му е зачисленото му канче, чесало, пожарникарски маркуч, огледало.... той и тях не може да ги сдаде за 30 мин. Не е ли по-добре на всеки 30 мин. да пръква по 1 правителство, докато някой дупетат съвсем захърка и се обърка?!

Кавалерска постъпка, но тези три съюзни партии няма как да разберат, щом не осъзнават че им енеобходимо широко единение в парламента ,а не врагове.А не разбират и това, че не им е нужна опозиция, защото те застрашително бързо стават такива действайки с изявите си отблъскващо на интелигентната част от народа ни.

Кавалерска постъпка от примат? Не ме разсмивай. Този проси милост да си отърве кожата!

забавно е как "интелигентната" част от народа започвa, да се присвоява в полза на полиглота, източния философ и виден класов статистик..г-н борисов...предполагам ,че това е новата EнтелEгентна плоча, която ще ни въртите в близките месеци на ораторско безсилие

1.Коя европейска(?) държава и при кой Премиер държи НАЙ-ВИСОКА ЦЕНА НА РУСКИЯ ГАЗ?; 2.При КОЙ Премиер ЗА ПРЪВ ПЪТ В БЪЛГАРСКАТА ИСТОРИЯ цената на руския газ се ПОНИЖИ? ВЪПРОСИ С ПОНИЖЕНА ТРУДНОСТ!

Нали си с голяяямо IQ и що питаш? Да не би да искаш да ни обясниш как така газът който купува държавата поефтинява, а всичко друго на нашия пазар поскъпва. (Нарочно пропускам поевтибяването на газът на вътр. пазар с някакви си мижави стотинки). А обясни кой прибира печалбата - защити си IQ-то.

Извадил си папката от миналата година:) Това сме го чели. дай нещо за поведение в Парламента.

krassikat@

Вие следите изявите ми, НЕуважаеми???

Европейски(а може би и световен) РЕКОРД на цена на руски газ - НАД 600 дол./1000 куб.!!! Цената на руския газ за България след НАМЕСАТА на Р.Овч. и СерГея през 2006 г.! Как да им вярвам, че ще НАМАЛЯТ ЦЕНАТА НА ТОКА И ГАЗА???

Шикалкавиш! Не видях отговор! Но .... ясно - позьор - самозванец с IQ??.

Абе кой ви плаща за да ги говорите тези глупости! България е с едни от най-ниските цени в Европа! GAS/LPG България - € 0.6090 Германия - € 0.7740 Франция - € 0.8290 Великобритания - € 0.8520 Дания - € 1.2150

Бойко подаде оставка (без реално да е искана) 4 месеца преди края на мандата. Според мен това правителство няма да изкара повече от година. Пак ще се видим на площада.

Напротив много от протестиращите, ръководени от БСП ДПС и други подобни я искаха

И кому е нужно това? Така се държат децата и неузрелите хора. Ма то като през целия си живот си прочел само половината "Винету"...

А знаеш ли ,че Смирненски има и хумористичен период?... кака Пена?

А ти знаеш ли, че накрая Ван Гог е полудял в последния си период?

...И еротичен!!!

Трудно се обяснява на тъпанар!!!

Да го чакаме да узрее до пекленочервено ли? Той си е узрел инък, защо ще ви отстъпва властта, която ние му дадохме за да ви обрули?!

Е, как да ги обрули? Нали сме в ЕС. Може да брули само независимия СЪД! А той не иска. Защо? 1. защото е от бивши кадри на БСП 2. защото е корумпиран 3. защото и двете са верни

колко надъхани пъпчиви бесепари коментират глупости тук това ли научихте от партията-майка

Остаи са , мого май срам- ама те тазе песен не я знаят!

Гледам ти си първия. И както виждам, подобно на кумира ти, през целия си живот си прочел само половината "Винету"...

Прав си 16.03.От това следва че много млади хора членуват или са симпатизанти на БСП.

Герберасти прости, разбрахте ли за каква страхлива п.чка сте гласували! За пореден път го показва!

Мандатът / но за вас мъдатът/ -5 дни ., както е по закон!

Не, той е пИдал

Само тази дума си чувал в живота си- добре поне , че си я запомнил!

Щом мульо ги наака... аз се свивам

Това, че те са прости, съвсем не значи че ти си по-умен

а за кои да гласуваме бе тапанар?сега сте намерят на маика ти работно място на бул. христо ботев след 2зх *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

България не се нуждае от правителство в което министри са Делян Добрев, Лили Талпата и онзи глупак, дето така и не го махнаха от шефското място в АЕЦ Козлодуй. Дори само заради тези изброени нещастници е достатъчни да ти кажем: Сбогом Боко! Завинаги.

Разбира се, трябват ни Р. Овч., Р. Петков и Стефан данаилов. Ти изобщо мозък имаш ли в главата. Толкоз ли си кьорав кой вършеше работа и кой само далавери!!!

Тогава кажи добре дошли на Станишев,Доган и Сидеров.

Боко се Опита да мисли и измисли нещо гениално тъпо

Това е само протегната ръка за лоялност, но щом искате тъпотия, след безкрайността на вселената ,можете да я покажете!

За Батман всичко е много просто. Какво има толкова? Качваш се на джипа обикаляш софийските кръстовища и събираш хора за едно правителство. След това прерязваш няколко лентички. После пориташ мачле, малко тенисче с Чичовото. Лесна работа. Ама там некви протестирали, некви се палели, други си избиват семействата от безизходица, трети се хвърлят от мостове и покриви, то не е вярно. Това си го измислят Хамстера и Доган.

и вчера и днес имаше самоубийства виновни са бсп и дпс хората не искат те да ги управляват

Дебилчо, хората не се самоубиват защото този или онзи ги управлява, а защото са стигнали до пълна безизходица и не виждат никаква перспектива за живота си по-нататък.

ЕЙ ХОРА ТРЯБВА ДА СМЕ МАЗОХИСТИ ЗА ДА ТЪРПИМЕ КОМУНИСТИ +РОМИ, ТУРЦИ И "НАЦИОНАЛИСТИ" ДА НИ УПРАВЛЯВАТ НЕ ВИЖДАМЕ ЛИ ЧЕ ЗАТЪВАМЕ ЗА 4 МЕСЕЦА БЮДЖЕТНИЯ ДЕФИЦИТ НАРАСНА БЛАГОДАРЕНИЕ НА ХАОСА КОЙТО СЪЗДАДОХА БСП И ДПС В ДЪРЖАВАТА

тотален расист , нищо повече

Тази пък велика глупост откъде я пръкна гениалния ти мозък. Бъркотията си е на Боко и Цецо, само дето трябва други сега да им оправят бакиите

Ало... ало... [: БСП са виновни за протестите и пак БСП са виновни за високите цени на тока.. заради договорите преподписани по времето ан тройната коалиция... а заради закона за амнистията.. не могат да ги мръднат [: е защо според теб ГЕРБ не направиха същото.. защо не си приеха закон, с който да си измият ръцете... защото нямат какво да измиват

Напълно си прав!!

Ако ако ако ако. Ако бащата на Бойко не беше полковник, ако Бойко не беше милиционер ...

Крадливият мултимилиардер, мутрата на Симеон Втори, клозетния генерал на едно корумпирано МВР, насилника и простака Борисов продължава да разтърсва държавата ни. Продължава да демонстрира омраза, разделение, ненавист и субкултурата на един примитив. На един подлец, страхливец и дефектен син на комунистически полковник. На един уличник, побойник и кух дръвник. Как можа мафията да го остави толкова дълго да диша и разваля въздуха ни?! Толкова прекрасни хора си отидоха от този свят, а лайната като Борисов и Цветанов продължават да тровят атмосфирата ни с миязмите на живи трупове. Докога, бе?!

Този клоун докога ще прави циркаджийски номера. Аман вече

Да не забравяме трите дни празници!

..Ако знаеш в момента колко се нуждая крайно - само от едно маце- не казвам хубаво, грозни няма!

връщай мандата и теб да те няма!

По- мощни сте и от партизаните на 9-ти, бе друже!

... тракийска култура, ..феодализъм,.. капитализъм, .. социализъм,... накрая чорбаджиите в политиката измислиха нов обществен строй!...

Браво Борисов !Лека , полека започваш да схващаш политиката и поведението , които трябва да подържаш!Още веднъж Браво !Първо най-нуждаещите се в България , после всичко останало !При твоето управление бе точно обратното !

..Ако знаеш в момента колко се нуждая крайно - само от едно маце- не казвам хубаво, грозни няма!

Бат Бойко май хич не е готов да бъде в опозиция. Той дори не осъзнава, че да си фаворит означава и да си готов , без сътресения и театрални мурафети , да бъдеш аутсайдер ,когато съдбата го налага.. Но такова поведение може да излъчва само уверена уравновесена и силна личност. Къде ги таквиз нашенци ???

Какъвто народа - такива и управляващите! Радвайте си се на Боко, на Доган, на Станишев, на Волен! Овце нещастни! Докато не разберете че трябва да се борите за това което искате - доходи, образование, здравеопазване, наука, инфраструктура, независима и работеща садебна система, ще ви е*ат та ушите ще ви пукат! Продължавайте да им се кланяте на тия измекяри докато не ви унищожат физически накрая! Духовно и интелектуално сте трупове вече! Как може тоя народ да се превърне в такава мърша... СРАМ МЕ Е!

Има нещо фнадаментално сбъркано в БГ парламента. Ако не си на власт, трябва да си в опозиция и да критикуваш грешните ходове и проекти на управляващите. Изказванията и действията до Борисов и партия до момента показват абсолютна безполезност... Колкото и да са оплюти социалистите поне бяха достойна опозиция, каквато и тябваше да си останат...

Абсолютен левак и в буквалния и в преносния смисъл.

разиграва "жумичка":)