Коментари - Борисов: Премиери не ходят където няма магистрали, да не се утрепят | Днес.dir.bg

Борисов: Премиери не ходят където няма магистрали, да не се утрепят

Министър-председателят Бойко Борисов съобщи пред журналисти в Тервел, че в следващите три-четири до пет години една по една големите магистрали ще бъдат пуснати в действие.

Обратно в новината

Коментари - Борисов: Премиери не ходят където няма магистрали, да не се утрепят | Днес.dir.bg

Коментари

Хей,умни,точно магистралите са инвестиции по време на криза!Те се строят с европейски пари!Създават се работни места,промишлеността заработва да произвежда материали за магистралите,облекчава се трафика,привличат се туристи и т.н.Не четете комунистическите коментари!Бойко е достатъчно умен за министър-председател!Не ни трябват лейди станишевци и манаф догановци!Искам автомагистрала Черно море също!Казах!

Кой си ти бе, поплювко, че да казваш??? :)))

Ееейй камък ми от сърце падна .. цели 20г. ми беше мъка че втори кат' Тато несей родил ... пък то виж, наш Боко-Рапна вече се извисил кат' новий ни Бащица ... Госпдд-Богр да го закриля и силици да му дава, и не само на тепиха срещу арх-съперника-ортак, А. Пл /Трактора/, ами и срещу сичкото зло по земите-наши, Амен !

И теб ще те издухаме на изборите, барабар с магистралите ти!

Тук май се показва някакъв духач на магистрали? Що ли е това? И как и колко ли трябва да духа този човек...?

на хората не им се патува без магистрали. шикалка ли си бук ли си , а на хората без хляб и пари знаеш ли че не им се живее бе мутро некадърна... наглец *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

първата половина от мандата говореше само за цанков камък,втората за магистрали.Все пак 2 теми на разговор за един мандат си е доста за него.....имайки в предвид колко е умен можеше и нищо да не каже!!!

Е АЙДЕ СТИГА ДЕ С ТОЗИ ГОЛЯМ ПЪТ ДЕ:)ЕДНА ШИРОКА ОТСЕЧКА НАПРАВЕНА И 100 ВТОРОСТЕПЕННИ ЗАНЕМАРЕНИ В КОИТО ЩЕ СИ ПОЧУПИМ НЕ САМО КОЛИТЕ МИ И ГЛАВИТЕ:)ПЪК И АКО НЕ ОБЪРНЕТЕ ВНИМАНИЕ НА ЗАПЛАТИТЕ НИ ,САМО ЗА ВАС ПРАВИТЕЛСТВЕНИТЕ ЩЕ СИ ОСТАНАТ МАГИСТРАЛИТЕ ,И ТОГАВА ЩЕ СЕ ДВИЖИТЕ СПОКОЙНО БЕЗ ДА ИЗБУТВАТЕ СЪС СИНИ СВЕТЛИНИ ХОРИЦАТА ОТ ПЪТЯ ЗАЩОТО РАБОТИМ МАЙ ВЕЧЕ ЗА ЕДНОТО ЯДЕНЕ :) ЛЕЛЕ ЛЕЛЕ "ВЕРВАМЕ ВИ":)))

мивк и тоз наш Ентелегент...то направо мутренски жаргон дели му й бухалката ? "утрепвам" колко ервопейско колко по Бойковски ))))

Абе те и проститутките ходят по магистралите ... А цигуларят Васко Василев пък казва, че по чужбините не е видял да пише някъде Блеър или Браун - все парче министър-председатели, да откриват магистрали. То за Блеър е късно вече, но Браун може да навакса ...

и Кемърън също ...хи хи

Най добре е да направят първо магистралите към западната граница,та да не псуваме бягайки от България.

значи само в софя другите градове и села кучета ги рабали

Тоя наглец Б.Б.говори, че може да се "утрепе" докато пътува по пътища по които пътуват 90% от българите. Тоя утрепа държавата ни но за това не му пука. Важно е да прави това от което има най-големи комисионни.

Забравих да кажа.Ти си утрепан така или иначе бат бойко.Премиер ако е премиер на хората той ще намери начин и без магистрала да стигне до хората.АМА НА ТЕБЕ И ВСИЧКИ СВИНИ ОТ СОФЕТО ИСКАТЕ КИЛИМЧЕТА .Искате ама няма.От вашите тикви тая държава е на тоя хал.Щото сте алчни и не ви пука за народа.АКО имахте малко акъл щяхте да мислите за народа и да си крадете равномерно и нямаше да се усеща.Ама алчноста е по силна.

Абе само на мене ли взе да ми писва от този или и на вас?

Ох и на мен ми писна от този.

той горкия за след 5 години сънува ...)))

Автомагистрали не се правят по време на криза.Приоритет трябва да имат хората,ама сития на гладния не вярва.Супер е че Бойко даржи да станат тея пусти магистрали обаче цената е висока.Не им е сега времето.Ако така продължават,ще имат един път, без хора.То ще има хора, ама само от кръговете на партийте.Обаче има нещо гнило и то смърди.Станишката и НДСВ-то строяха като луди хотели.А тоз ново 20,прави магистрали.Аз си мисля че тез двамцата са в обща игра.Замисъл може и да има обаче народа още 20 години кучета го яли.Те си правят играта и народа не е включен.Който оцелеее оцелее,тва е.НАРОДА КАТО СИ МЪЛЧИ КАТО АГНЕ ВЪЛКА СИ ЗНАЕ РАБОТАТА.

Хубаво се изказваш, брат. И аз мисля кто тебе, само че вземи малко се позамисли преди да пишеш, щото си много зле с правописа, иначе с мисленето- не! Съгласен съм с теб, но мисли за младите и грамотните, които може да прочетат написаното от теб и да се "вдъхновят", а ние с тебе сме дърти, но това не ни е простено. Иначе все ще ни викат:"Прост народ-бедна държава"!

Правопис, като правопис, е и? Прав е човека! Писна ни от този клоун! А на тебе като ти харесва иди да му лижеш в Банкя подметките!!!

И в Тервел нашето слънце се ...,а колкото хотела на Станишеви май е компот защото брат му е само проектант а не собственик.

Следващите три, четири, пет години ще се питаме какво е това ГЕРБ.

Колко струва горивото на хеликоптер не знам, но знам колко струва огромния хотел на братя Стнишеви, който се строи на най-хубавото място на созополския бряг!

Братът на Станишев е архитект и е проектирал този хотел,но глупавите гербери немогат да схванат разликата!

че са прости - прости са ама много добре схващат разликата , но лжат като дърт Банкянски циганини...такъв от боцевата маала))))

Магистравите са работното място на проститутките ,а те са много симпатични на премиера.За да се чувстват добре и магистрали им прави.

Министър-председател за първи път посещава община Тервел. Това все някога е трябвало да се случи. И се случва - при Бойко. Освещава се църква, дарява се икона, среща с хората. А Станишев може да не знае къде е Тервел. Той по - добре познава някои от районите на Москва и руските униформи, макар,че не е служил в армия.

Прав си - Това е Бойко лентата...а Станишев е правил много повече такива посещения, но афиширането е "душата" на Бойко....

Да бе и ти си прав, Станишев се правеше на рокер, караха му мотора с една каравана да направи едно - две кръгчета на място. Но до Тервел не можа да стигне...

за службата - на Боце външния смешник дъл шъй и служил и ако да къде а?))))) смешник гребериев си ти май и мишок а?

Тъпият министър-председател пак се изцепи. Абе тоя няма ли да спре да се фука?

Стига с тези магистрали!!!Ще измрем от глад,той само магистрали и спортни комплекси прави.

Уважаеми сънародници. Роден и израсъл съм в София. На магистрали не съм се качвал, обаче всяка сутрин когато изляза от в къщи се сещам за майката, лелята и роднините на г-жа Фандъкова, до девето коляно! Какво подходящо име само, ФАНДЪКОВА? При вас има ли фандък? При мен не! Колкото и да работя, заплатата ми е една и съща! Демек, фандък НИКАКЪВ! До скоро караях кол

Уважаеми, ФЪНДЪК на турски означава малко, дребно фъстъче (бобче). Иначе в другото си прав. Името е хубаво - от турски корен. То половината ни фамилни имена са от турски корен - отвори телефонния указател (ако имаш) и ще се увериш. Защо тогава трябваше да се сменят имената на "турците" и българомохамеданите? На магистралите човек не се качва, а управлява (или се вози) моторно превозно средство по нея.

Ама пък колко са ми омръзнали вечните му простотии.

Боже, Боже .. прибери си вересиите.. тоя много го апе кучето..

Вожда е прав - тчиба , тциба,млък , червенотиквеничета - анадъннмо ??

Ало преведи това което си написал. Недей да пишеш на езика на кото говори Б.Борисов.Истинските българи не го разбират.

Борисов тотално даде накъсо с тия магистрали. И мозъкът му е на път за изпуши... А и цялата му стратегия. Икономиката е пред пълен блокаж, безработицата се увеличава всеки месец, нито една система не се реформира, а той спряга и скланя "магистрала" във всеки род и число , като удавник за сламка. И си мисли, че целокупния народ ще му бъде до гроб благодарен , заради това, че е прерязал двайсет лентички. Е, няма да стане. Г-н Премиер, освен тридесет хиляди софянци , които три месеца в годината пътуват до Слънчев бряг, в България има още три - четири милиона данъкопладци и гласоподаватели, на които "Тракия" им е буквално през оная работа. Те просто нямата финансовата възможност да се възползват от нея. П.С. Не омаловажавам острата нужда да се строят магистрали. Но ББ е избран за министър-председател на България , а не "министър по рязане на ленти в района на Нова Загора"

Толкова си неграмотен,че незнам кой те допуска до компютъра.

Напразни бесепарски пророчества. Толкова им е акъла. Досега нито едно не се е сбъднало. То не бяха бойкови зими, ГЕРБ нямало да изкарат до пролетта/коя?/, после до есента и т.н.....Даже на Станишев му се роди детенце, а Бойко все управлява. Животът си върви, един по един се отстраняват пропуските и зулумите на предходните управления, съживява се икономика, износ....в условия на кризи, усвояват се евр.фондове. Та какво желаят другарите от БСП сега?

Глупавий Борисов, когато твоите прословути магистрали станат готови, там, за където отиват, няма да има никой. Път към нищото. На нормалните хора преди магистралите им трябва храна и облекло. Ако не можеш да им го дадеш "Go away" /to the jail/!

Нали докато стигна до тая магистрала ще си потроша колата. Ква ми е файдата, че от София ще мога да пътувам по хубав път до Варна след като аз за да се кача на тая магистрала от произволно място освен крайните точки трябва да мина по шосе пълно с кратери.

Като гледам твоите "драскулки" се успокоявам..Научи се,че нов ред се започва с главна буква..Явно на село имате само начално училище.......

се научи, че отдясно има едно правоъгълниче "реплика":)) Може и да го използваш:) Ма във ваше село това го няма! И забележжи пак не започвам с главна буква! Ама няма да разбереш пак защо е така:) Ливада неокосена:)))

То там в "заведението" всеки обещава нещо и се прави на "некой си" . . . . едни са "наполеони", други "сталини", трети пък "магистрали" им се привиждат . . . . абе заболяване кво да правиш. . .

хората умират от глад тоя магистрали ще прави .абе кажи му поярникар и не го обиждаи повече!!! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Ако няма пътища и асфалт няма да има да ядеш..А ти лично какво правиш,за да има какво да ядат другите ??Най-лесно е да си клатиш краката пред компа и да критикуваш другите.Преди всичко погледни себе си и какво си направил..С писане по сайтовете май пари за ядене няма да имаш..

В кое е прав!Напротив ,на милимунда не е прав!той е толкова далече от правотата,колкото сам не може да проумее!Ако и ти си късоглед до степен,че не искаш нищо нова в тази държава,то с повече от 80% от българите не е така!Хората искат Бойко да продължи ,защото ще имаме най-важното -пътища!Който не е излизал извън БГ не знае нищо-най-голямата разлика с белия свят са пътищата!А без тях няма да има и пари в джоба ти!

"На никого не му се пътува..." На хората не им се пътува не защото няма магистрали, а заради скъпия бензин, или по точно заради мизерните заплати в тая скапана държава!

и като ги построиш какво????въпреки че само ленти режеш де :)))......кой ще пътува ,какво ще се прави не те ли е срам в каква държава живееш крадец долен.

Все си мислех, че при предишните съм видял всичко, но тоз е невероятен тъпак! Последната гавра с безработните ще му излезе още по-скъпо, но те май политиците само си менкат властт съвсем съзнателно помежду си:) Да го духат бедните:)

САМО,ЧЕ МЕН ТОВА НЕ МЕ ТОПЛИ,ЗАЩОТО ВЗИМАМ 300 лв.И НЕ МОГА ДА ИЗЛЯЗА ОТ НАСЕЛЕНОТО СИ МЯСТО,А КАМО ЛИ ПО МАГИСТРАЛИ ДА ТРЪГНА.

Наистина си заслужаваш 300те лв., след като не можеш да направиш връзка между елементарни неща. Не мога да разбера как някои още си мислят, че отнякъде някой ще им "даде".

той човека къде е писал, че някой трябва да му даде без да работи! А за другото ще ти светне скоро!:) ГЕРБ са пътници и такива платени тъпачета като теб не могат да го променят

ами ти колко си залужил?????те не само че не дават ами и взимат като за последно......но май найстина ще им е .

Има нещо, което трябва да се даде и то се нарича РАБОТА. С гол бизнес ня ма какво да се яде!

Добре,че дойде, един свестен човек на власт,че да направи нещо за тази държава.Няма инвестиций без пътища.Така,че пишештите селяндури да помислят малко,преди да правят смешни коментари...

си виж писанките и ще видиш кой е селянина:) Поне се научи да пишеш без грешки!

Аман от герберастки наивници . Ами яж асфалт тогава .

И кой ще дойде да ги прави тия инвестиции. Да предположим, че магистралите станат, пристига бъдещия инвеститор в моя град примерно- излиза от магистралата и попада в дупка до дупка... и се пита: аз какво правя тука.. взима си шапката и отново на магистралата.. към изхода от България

Бате Гойко-Магистралата когато и да се утрепе, все ще е късно. Хак да ни е, сами си го избрахте.

Стига с тоя асфалт ! Здравеопазването трябва да е приоритет !

Тази песен я пеят от има-нема 20-30 години.

Съобщение на пресцентъра на МС: Днес премиера цял ден работи с документи. Уточнение: Два пъти си разгледа паспорта и веднъж акта за раждане.

оо, да очакваме откриване на църкви значи, браво...и там ще режим ленти! :)

e добре де мойто малко градче е на 10-на км от АМ Тракия и не само, че няма никакво развитие ама все повече затъваме! Мили хора, ако очаквате нещо от тези магистрали за вашето населено място не се надявайте на нищо, само ще се улесни пътят ви до летището!

До както се туткате за Хемус турчалята правят втора на Свиленград -Истанбул. Малко-Търново-Киркларели-Визе- Истанбул. Вама Вече - Констанца не се различава много от магистрала

Поредният популист! Магистралите нямат значение за развитието на малките населени места, защото щом излезеш от магистралата можеш спокойно да си счупиш колата по пътя за село Горно Надолнище. На този етап от изграждането на пътната мрежа, новите магистрали са добри за транзитно пътуване между Западна и Южна Европа. А междуселищтният транспорт е последна грижа и за това правителство.

Браво.Съгласен.

номера е да направиш така, че да печелиш много пари без да си ангажиран да работиш непрекъснато! Тогава можеш да се наречеш успял човек!

Никой не ти е дал право да обобщаваш от името на народа на БГ,глупак!Я по скромно и не ми се отваряй!

За съжаление "Никой не иска" е прав.

Да ,това е истината . Никой не иска тая необразована мутра- Рапона .А ти , ако не вярваш , ще ти го докажем .

и като вървя по улиците чувам как млади хора се готвят съвсем скоро за емиграция! При това интелигентни и сега завършващи образование симпатични млади хора

Коментари - Борисов: Премиери не ходят където няма магистрали, да не се утрепят | Днес.dir.bg

Борисов: Премиери не ходят където няма магистрали, да не се утрепят

Министър-председателят Бойко Борисов съобщи пред журналисти в Тервел, че в следващите три-четири до пет години една по една големите магистрали ще бъдат пуснати в действие.

Обратно в новината

Коментари - Борисов: Премиери не ходят където няма магистрали, да не се утрепят | Днес.dir.bg

Коментари

Хей,умни,точно магистралите са инвестиции по време на криза!Те се строят с европейски пари!Създават се работни места,промишлеността заработва да произвежда материали за магистралите,облекчава се трафика,привличат се туристи и т.н.Не четете комунистическите коментари!Бойко е достатъчно умен за министър-председател!Не ни трябват лейди станишевци и манаф догановци!Искам автомагистрала Черно море също!Казах!

Кой си ти бе, поплювко, че да казваш??? :)))

Ееейй камък ми от сърце падна .. цели 20г. ми беше мъка че втори кат' Тато несей родил ... пък то виж, наш Боко-Рапна вече се извисил кат' новий ни Бащица ... Госпдд-Богр да го закриля и силици да му дава, и не само на тепиха срещу арх-съперника-ортак, А. Пл /Трактора/, ами и срещу сичкото зло по земите-наши, Амен !

И теб ще те издухаме на изборите, барабар с магистралите ти!

Тук май се показва някакъв духач на магистрали? Що ли е това? И как и колко ли трябва да духа този човек...?

на хората не им се патува без магистрали. шикалка ли си бук ли си , а на хората без хляб и пари знаеш ли че не им се живее бе мутро некадърна... наглец *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

първата половина от мандата говореше само за цанков камък,втората за магистрали.Все пак 2 теми на разговор за един мандат си е доста за него.....имайки в предвид колко е умен можеше и нищо да не каже!!!

Е АЙДЕ СТИГА ДЕ С ТОЗИ ГОЛЯМ ПЪТ ДЕ:)ЕДНА ШИРОКА ОТСЕЧКА НАПРАВЕНА И 100 ВТОРОСТЕПЕННИ ЗАНЕМАРЕНИ В КОИТО ЩЕ СИ ПОЧУПИМ НЕ САМО КОЛИТЕ МИ И ГЛАВИТЕ:)ПЪК И АКО НЕ ОБЪРНЕТЕ ВНИМАНИЕ НА ЗАПЛАТИТЕ НИ ,САМО ЗА ВАС ПРАВИТЕЛСТВЕНИТЕ ЩЕ СИ ОСТАНАТ МАГИСТРАЛИТЕ ,И ТОГАВА ЩЕ СЕ ДВИЖИТЕ СПОКОЙНО БЕЗ ДА ИЗБУТВАТЕ СЪС СИНИ СВЕТЛИНИ ХОРИЦАТА ОТ ПЪТЯ ЗАЩОТО РАБОТИМ МАЙ ВЕЧЕ ЗА ЕДНОТО ЯДЕНЕ :) ЛЕЛЕ ЛЕЛЕ "ВЕРВАМЕ ВИ":)))

мивк и тоз наш Ентелегент...то направо мутренски жаргон дели му й бухалката ? "утрепвам" колко ервопейско колко по Бойковски ))))

Абе те и проститутките ходят по магистралите ... А цигуларят Васко Василев пък казва, че по чужбините не е видял да пише някъде Блеър или Браун - все парче министър-председатели, да откриват магистрали. То за Блеър е късно вече, но Браун може да навакса ...

и Кемърън също ...хи хи

Най добре е да направят първо магистралите към западната граница,та да не псуваме бягайки от България.

значи само в софя другите градове и села кучета ги рабали

Тоя наглец Б.Б.говори, че може да се "утрепе" докато пътува по пътища по които пътуват 90% от българите. Тоя утрепа държавата ни но за това не му пука. Важно е да прави това от което има най-големи комисионни.

Забравих да кажа.Ти си утрепан така или иначе бат бойко.Премиер ако е премиер на хората той ще намери начин и без магистрала да стигне до хората.АМА НА ТЕБЕ И ВСИЧКИ СВИНИ ОТ СОФЕТО ИСКАТЕ КИЛИМЧЕТА .Искате ама няма.От вашите тикви тая държава е на тоя хал.Щото сте алчни и не ви пука за народа.АКО имахте малко акъл щяхте да мислите за народа и да си крадете равномерно и нямаше да се усеща.Ама алчноста е по силна.

Абе само на мене ли взе да ми писва от този или и на вас?

Ох и на мен ми писна от този.

той горкия за след 5 години сънува ...)))

Автомагистрали не се правят по време на криза.Приоритет трябва да имат хората,ама сития на гладния не вярва.Супер е че Бойко даржи да станат тея пусти магистрали обаче цената е висока.Не им е сега времето.Ако така продължават,ще имат един път, без хора.То ще има хора, ама само от кръговете на партийте.Обаче има нещо гнило и то смърди.Станишката и НДСВ-то строяха като луди хотели.А тоз ново 20,прави магистрали.Аз си мисля че тез двамцата са в обща игра.Замисъл може и да има обаче народа още 20 години кучета го яли.Те си правят играта и народа не е включен.Който оцелеее оцелее,тва е.НАРОДА КАТО СИ МЪЛЧИ КАТО АГНЕ ВЪЛКА СИ ЗНАЕ РАБОТАТА.

Хубаво се изказваш, брат. И аз мисля кто тебе, само че вземи малко се позамисли преди да пишеш, щото си много зле с правописа, иначе с мисленето- не! Съгласен съм с теб, но мисли за младите и грамотните, които може да прочетат написаното от теб и да се "вдъхновят", а ние с тебе сме дърти, но това не ни е простено. Иначе все ще ни викат:"Прост народ-бедна държава"!

Правопис, като правопис, е и? Прав е човека! Писна ни от този клоун! А на тебе като ти харесва иди да му лижеш в Банкя подметките!!!

И в Тервел нашето слънце се ...,а колкото хотела на Станишеви май е компот защото брат му е само проектант а не собственик.

Следващите три, четири, пет години ще се питаме какво е това ГЕРБ.

Колко струва горивото на хеликоптер не знам, но знам колко струва огромния хотел на братя Стнишеви, който се строи на най-хубавото място на созополския бряг!

Братът на Станишев е архитект и е проектирал този хотел,но глупавите гербери немогат да схванат разликата!

че са прости - прости са ама много добре схващат разликата , но лжат като дърт Банкянски циганини...такъв от боцевата маала))))

Магистравите са работното място на проститутките ,а те са много симпатични на премиера.За да се чувстват добре и магистрали им прави.

Министър-председател за първи път посещава община Тервел. Това все някога е трябвало да се случи. И се случва - при Бойко. Освещава се църква, дарява се икона, среща с хората. А Станишев може да не знае къде е Тервел. Той по - добре познава някои от районите на Москва и руските униформи, макар,че не е служил в армия.

Прав си - Това е Бойко лентата...а Станишев е правил много повече такива посещения, но афиширането е "душата" на Бойко....

Да бе и ти си прав, Станишев се правеше на рокер, караха му мотора с една каравана да направи едно - две кръгчета на място. Но до Тервел не можа да стигне...

за службата - на Боце външния смешник дъл шъй и служил и ако да къде а?))))) смешник гребериев си ти май и мишок а?

Тъпият министър-председател пак се изцепи. Абе тоя няма ли да спре да се фука?

Стига с тези магистрали!!!Ще измрем от глад,той само магистрали и спортни комплекси прави.

Уважаеми сънародници. Роден и израсъл съм в София. На магистрали не съм се качвал, обаче всяка сутрин когато изляза от в къщи се сещам за майката, лелята и роднините на г-жа Фандъкова, до девето коляно! Какво подходящо име само, ФАНДЪКОВА? При вас има ли фандък? При мен не! Колкото и да работя, заплатата ми е една и съща! Демек, фандък НИКАКЪВ! До скоро караях кол

Уважаеми, ФЪНДЪК на турски означава малко, дребно фъстъче (бобче). Иначе в другото си прав. Името е хубаво - от турски корен. То половината ни фамилни имена са от турски корен - отвори телефонния указател (ако имаш) и ще се увериш. Защо тогава трябваше да се сменят имената на "турците" и българомохамеданите? На магистралите човек не се качва, а управлява (или се вози) моторно превозно средство по нея.

Ама пък колко са ми омръзнали вечните му простотии.

Боже, Боже .. прибери си вересиите.. тоя много го апе кучето..

Вожда е прав - тчиба , тциба,млък , червенотиквеничета - анадъннмо ??

Ало преведи това което си написал. Недей да пишеш на езика на кото говори Б.Борисов.Истинските българи не го разбират.

Борисов тотално даде накъсо с тия магистрали. И мозъкът му е на път за изпуши... А и цялата му стратегия. Икономиката е пред пълен блокаж, безработицата се увеличава всеки месец, нито една система не се реформира, а той спряга и скланя "магистрала" във всеки род и число , като удавник за сламка. И си мисли, че целокупния народ ще му бъде до гроб благодарен , заради това, че е прерязал двайсет лентички. Е, няма да стане. Г-н Премиер, освен тридесет хиляди софянци , които три месеца в годината пътуват до Слънчев бряг, в България има още три - четири милиона данъкопладци и гласоподаватели, на които "Тракия" им е буквално през оная работа. Те просто нямата финансовата възможност да се възползват от нея. П.С. Не омаловажавам острата нужда да се строят магистрали. Но ББ е избран за министър-председател на България , а не "министър по рязане на ленти в района на Нова Загора"

Толкова си неграмотен,че незнам кой те допуска до компютъра.

Напразни бесепарски пророчества. Толкова им е акъла. Досега нито едно не се е сбъднало. То не бяха бойкови зими, ГЕРБ нямало да изкарат до пролетта/коя?/, после до есента и т.н.....Даже на Станишев му се роди детенце, а Бойко все управлява. Животът си върви, един по един се отстраняват пропуските и зулумите на предходните управления, съживява се икономика, износ....в условия на кризи, усвояват се евр.фондове. Та какво желаят другарите от БСП сега?

Глупавий Борисов, когато твоите прословути магистрали станат готови, там, за където отиват, няма да има никой. Път към нищото. На нормалните хора преди магистралите им трябва храна и облекло. Ако не можеш да им го дадеш "Go away" /to the jail/!

Нали докато стигна до тая магистрала ще си потроша колата. Ква ми е файдата, че от София ще мога да пътувам по хубав път до Варна след като аз за да се кача на тая магистрала от произволно място освен крайните точки трябва да мина по шосе пълно с кратери.

Като гледам твоите "драскулки" се успокоявам..Научи се,че нов ред се започва с главна буква..Явно на село имате само начално училище.......

се научи, че отдясно има едно правоъгълниче "реплика":)) Може и да го използваш:) Ма във ваше село това го няма! И забележжи пак не започвам с главна буква! Ама няма да разбереш пак защо е така:) Ливада неокосена:)))

То там в "заведението" всеки обещава нещо и се прави на "некой си" . . . . едни са "наполеони", други "сталини", трети пък "магистрали" им се привиждат . . . . абе заболяване кво да правиш. . .

хората умират от глад тоя магистрали ще прави .абе кажи му поярникар и не го обиждаи повече!!! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Ако няма пътища и асфалт няма да има да ядеш..А ти лично какво правиш,за да има какво да ядат другите ??Най-лесно е да си клатиш краката пред компа и да критикуваш другите.Преди всичко погледни себе си и какво си направил..С писане по сайтовете май пари за ядене няма да имаш..

В кое е прав!Напротив ,на милимунда не е прав!той е толкова далече от правотата,колкото сам не може да проумее!Ако и ти си късоглед до степен,че не искаш нищо нова в тази държава,то с повече от 80% от българите не е така!Хората искат Бойко да продължи ,защото ще имаме най-важното -пътища!Който не е излизал извън БГ не знае нищо-най-голямата разлика с белия свят са пътищата!А без тях няма да има и пари в джоба ти!

"На никого не му се пътува..." На хората не им се пътува не защото няма магистрали, а заради скъпия бензин, или по точно заради мизерните заплати в тая скапана държава!

и като ги построиш какво????въпреки че само ленти режеш де :)))......кой ще пътува ,какво ще се прави не те ли е срам в каква държава живееш крадец долен.

Все си мислех, че при предишните съм видял всичко, но тоз е невероятен тъпак! Последната гавра с безработните ще му излезе още по-скъпо, но те май политиците само си менкат властт съвсем съзнателно помежду си:) Да го духат бедните:)

САМО,ЧЕ МЕН ТОВА НЕ МЕ ТОПЛИ,ЗАЩОТО ВЗИМАМ 300 лв.И НЕ МОГА ДА ИЗЛЯЗА ОТ НАСЕЛЕНОТО СИ МЯСТО,А КАМО ЛИ ПО МАГИСТРАЛИ ДА ТРЪГНА.

Наистина си заслужаваш 300те лв., след като не можеш да направиш връзка между елементарни неща. Не мога да разбера как някои още си мислят, че отнякъде някой ще им "даде".

той човека къде е писал, че някой трябва да му даде без да работи! А за другото ще ти светне скоро!:) ГЕРБ са пътници и такива платени тъпачета като теб не могат да го променят

ами ти колко си залужил?????те не само че не дават ами и взимат като за последно......но май найстина ще им е .

Има нещо, което трябва да се даде и то се нарича РАБОТА. С гол бизнес ня ма какво да се яде!

Добре,че дойде, един свестен човек на власт,че да направи нещо за тази държава.Няма инвестиций без пътища.Така,че пишештите селяндури да помислят малко,преди да правят смешни коментари...

си виж писанките и ще видиш кой е селянина:) Поне се научи да пишеш без грешки!

Аман от герберастки наивници . Ами яж асфалт тогава .

И кой ще дойде да ги прави тия инвестиции. Да предположим, че магистралите станат, пристига бъдещия инвеститор в моя град примерно- излиза от магистралата и попада в дупка до дупка... и се пита: аз какво правя тука.. взима си шапката и отново на магистралата.. към изхода от България

Бате Гойко-Магистралата когато и да се утрепе, все ще е късно. Хак да ни е, сами си го избрахте.

Стига с тоя асфалт ! Здравеопазването трябва да е приоритет !

Тази песен я пеят от има-нема 20-30 години.

Съобщение на пресцентъра на МС: Днес премиера цял ден работи с документи. Уточнение: Два пъти си разгледа паспорта и веднъж акта за раждане.

оо, да очакваме откриване на църкви значи, браво...и там ще режим ленти! :)

e добре де мойто малко градче е на 10-на км от АМ Тракия и не само, че няма никакво развитие ама все повече затъваме! Мили хора, ако очаквате нещо от тези магистрали за вашето населено място не се надявайте на нищо, само ще се улесни пътят ви до летището!

До както се туткате за Хемус турчалята правят втора на Свиленград -Истанбул. Малко-Търново-Киркларели-Визе- Истанбул. Вама Вече - Констанца не се различава много от магистрала

Поредният популист! Магистралите нямат значение за развитието на малките населени места, защото щом излезеш от магистралата можеш спокойно да си счупиш колата по пътя за село Горно Надолнище. На този етап от изграждането на пътната мрежа, новите магистрали са добри за транзитно пътуване между Западна и Южна Европа. А междуселищтният транспорт е последна грижа и за това правителство.

Браво.Съгласен.

номера е да направиш така, че да печелиш много пари без да си ангажиран да работиш непрекъснато! Тогава можеш да се наречеш успял човек!

Никой не ти е дал право да обобщаваш от името на народа на БГ,глупак!Я по скромно и не ми се отваряй!

За съжаление "Никой не иска" е прав.

Да ,това е истината . Никой не иска тая необразована мутра- Рапона .А ти , ако не вярваш , ще ти го докажем .

и като вървя по улиците чувам как млади хора се готвят съвсем скоро за емиграция! При това интелигентни и сега завършващи образование симпатични млади хора