Борисов и протестиращи се разбраха за магистрала до Видин

До 2022 г. пътят Ботевград –Видин може да бъде изцяло завършен. В сряда МС ще разпише сроковете, в които трябва да бъде изграден пътя, обяви министър Нанков.

Обратно в новината

Коментари - Борисов и протестиращи се разбраха за магистрала до Видин | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

вожда обещава на закрепостените селяни, тъжно, много тъжно

И да знаете че обещаното не е като стореното.

Никой не може да ви даде толкова много колкото аз мога да ви обещая.

Нема начин, е те такава активност като на бобо, мое да се поддържа само с няколко магистралки(бело) дневно.

При един по сериозен протест, Бойко ще обещае и магистрала до Марс с тунел през Луната. Още повече че на него няма да му се налага да ги изпълнява. Просто ще е вече никой или ще се води под номер.

вожда обещава на закрепостените селяни

До 2020г. 50% от хората ще са се преселили във София

При такова народонаселение какви управляващи очаквате да имаме?

Некои се ''разбраха '' с Боци и за светлото бъдеще , но то и така не настана. Е може би за отделна част и в определен размер може и да понамазаха трътките за сметка на останалото оцеляващо народо-население.

и тези ги пуснаха по бобслея с обещанията!

Сьс СИКурност ЧЕЗно ви каза

2015 Бойко обещава скоростен път между Велико Търново и Русе. Ще е готов края на 2017. Кратка справка с календара показва, че сега сме март 2018, ама няма такъв път. Сигурно ДРУГИТЕ са виновни ...

Това му е хубавото на Боко. Защото трасето западно от Велико Търново, което са избрали ще съсипе града и околните населени места.

...Да...присъствах на откриването на спортната зала в Русе-юли 2015г....Б.Б. ...обръщайки се към тогавашния министър на...строителството /МРРБ/-Лиляна Павлова й нареди...и " до 2017г. магистралата Русе - В.Търново да е готова...омръзна ми да ми докладват за катастрофи и жертви...."!!!??? А тази магистрала "Русе - В.Търново-Свиленград" трябваше да е направена още преди тези за ...източното и южното морета....

Тия обещания аз ги слушам вече 10 години. Тате каза, че ще ми купи куче, ама друг път!

Хърватия си изтрепа зелените джендъри ,лезбийците ,червените пидали и мингяните като тебе още през войната и сега няма кой да пречи и по 1 млн км да си правят магистали?

Протестиращите явно си заслужават хавата след като отново са му повярвали:((((Когато го избирате вервайки му на обещанията които за него са употребена тоалетна негова хартия не ревете след това..

ВЕРВАЙТЕ МИ

Баце какво ли не прави, та да се отмирише онова голямото... ЧЕЗ!

,,"Те ще бъдат индикативни, тъй като много от процедурите не зависят от волята на възложителя, на министерството, на Министерски съвет", обясни министър Нанков. '' Май само ЩЕ......докато се приспи стадото-после по старому..... /Както се казва--до 3000 -та година може и да стане /.

Боцко напоследък е станал много дащен!

Раздава на "УЧЕНИ"от БАН,на хрантутниците от МВР

Венецуела повиши минималната заплата до $2 !!!!::::::))))) другарииии

КОМУНЕТАТА ПАК ГО ИЗДУХАХА-ОТ ТЕХНИТЕ ИЗБОРНИ КРЕПОСТИ МАЙ ЩЕ СА ВЕРНИ ДО ГРОБ НА БАТЕ;)

Даааа верни на ГРОБ до ГРОБ ,добре звучи. Га стане магистралката тогава , за сега е само обещанийце.

ша ти купи колело. А през 2050 няма да ни има вече. Ей проЗд народ ,на обещания вярва.А сега за местните на румънски с кирилица за да се разбере от всички.,,ДЪ КЪ ГУРА НУ ТЕ ДУАРЕ".

Нали асфалт не ядехте, искахте пълни хладилници?

Коя година казахте ще е готова тази полу-магистрала? Хърватия за 10 години си направиха 1500 км магистрали, като слънце със заем от Световната банка, който върнаха за няколко години, чрез тол таксите.

Хърватия си изтрепа зелените джендъри ,лезбийците ,червените пидали и мингяните като тебе още през войната и сега няма кой да пречи и по 1 млн км да си правят магистали!

Като на циганска сватба обещава само и само да не падне от власт. Нима някой смята, че този ще удържи на думата си. Дали той самият си вярва, че ще бъде премиер до есента и затова обещава защото знае, че няма да му се наложи да го изпълни. В момента всички ГРОБАРИ трескаво крадат като за последно и дано да им е последно.

А КапоДеТутиКапото на ОрганизиранатаПрестъпнаГрупа"герб" БОКо-КРАТУНьо тържествено ОБЕЩАВА на всеки - каквото Си поиска...!!! :::))) Ха, ха, ха... :::)))

Стани, стани юнак балкански от сън дълбок се събуди, и крадеца от село Банкя с камъни ти прогони !

Българи юнаци, ще ли още спим? Дигайте байраци, да се освободим! О лъв, събуди се от дълбокий сън, силно провикни се от Балкана вън. Сбирай си децата в гъстите гори, силен им в сърцата огън разпали! Те като в гората ще да се сберат, после в градищата ще да пропълзят. Олеле горкана! Нашият народ вика по Балкана да го избави бог. Пушки и топове като загърмят, саби и ножове ще да зазвънчат.

Дойде време, ставайте, от сън се събуждайте, доста робство и тиранство, всички на оръжие! Който носи мъжко сърце и българско име, да препаше тънка сабя, знаме да развие!

БОКо: - Шъ Ви прая магистрали, за да има по какво да търсите 'ЧЕЗналия ток...!!! :::))) Ха, ха, ха... :::))) Дааа...!!!

Не спирайте протестите. Просто сменете повода. Например "Защо не ни дава пари държавата"

Гинке, вмирисала си сайта, от кога не си къпана?

МИРИЗМАТА СИ Е САМО В ТРОЛСКИЯ ВИ ОФИС СМРЪДЛЬО:):):)

Богича къв сговорлив е станал, не отказва нищо и никому! Що го не питаме не ще ли една оставка да подаде, мисля няма да откаже!

Само това не , всичкото е само заради това.

Българскиот народец се не наслуша и ненаверва на ''тате ще ми купи колело , ама друг път''. Що да го праиш такоф народец , за нищо не чини.

Ха построй и тая магистрала, Бойко, та да изфиряса по нея къмто София и останалата, ненатикала се все още в столицата част от клетото население на Северозападна България.

И да знаете- няма протест, дето да не може да го спре Борисов!

Причината не е в Борисов.

както казва Илиана Раева "само ги миришеме",в нашия случай - само ги говориме.

Бацето е у цикъл на разбирателство. Юруш народе , докато не е настанало драньето.

20 години Северозапада търпи софийските ненаситни думбази да разпределят националния бюджет съгласно капризите на служебния им курволяк- лятото на Халкидики,зимата на спа оргии в Банско! То не бяха тунели за костенурки,то не бе метро до перник,то не джендър лигавене и еко изгъзици ,докато тук бабите вече гледат децата на цялата улица на смени!

тия магистрали си ги нямаме за нищо - нямаме още нито една свястна, ама ни чака светло бъдеще, ако следваме заветите на боговете

Е, тук вече уцелихте десетката- обещания за магистралите са неговата черешка на тортата!

Бацето към настоящия момент е готов с всеки да се ''разбере'' , докато не настане време пак да му изничат рогата. Ама да се надяваме вече сезонът му изтича.

колкото спрп бетоновозите в Дофия като кмет, толкова и магистрала до Видин ще направи.Що не направи - София Калотина?

А ще доживеем ли да видим тунела.

Боце обещава всичко, подръжте го още 3-4 годинки на власт!!!

Комунягите и техните глашатаи се готвят асфалт да ядат!!Сега разбирам кои са гадовете!!!

Изрекъл безброй лъжи. Кой му вярва?

Ами, след като 10 години на власт, и не направиха нищо по този въпрос, каква е гаранцията, че през следващите 5г това ще се случи? При това, обещанието е дадено по принуда...

И що пък да е я построи? БСП колко магистрали построиха като бяха на власт?

Каквото и да се направи за Северозападна България все тази. Това да най-мързеливите хора в цялата държава. Всичко що е по-читаво отиде в София. Никой не може да ме убеди, че една област в една държава е бедна заради държавата. Това е същото като Северна и Южна Италия. Разлките в страндарта на живот и мисленето са огромни!

Напъните да мислиш са кауза пердута.

Имаш право, явно това са причините, глупаво е все държавата да се обвинява за всичко. Но все пак са се задействали, което е първата стъпка, разбрали са, че никой няма да дойде и да ги оправи.

d4

краля-Слънце обеща. остава да чакаме обещанието да се изпълни след има-нЕма 20-30 години... ама дотогава и държавата няма да я има. и тоя "тунел" под Петрохан все едно, че ще минава през Ламанша. ще има да го ровят поне 50 години.

Да, би! Да, би, майна! Ша направим пътя, би! Неми проблеми! Стабилно сме сичките в Гербата! И деца ша ви направим, ако трябва!