Павлова: Борисов не иска да решава под натиск за Русия

Тази тема е много сериозна и важна, не трябва да се прави свръхреакция, не трябва да се политизира, да се истеризира. Трябва да сме внимателни и деликатни.

Обратно в новината

Коментари - Павлова: Борисов не иска да решава под натиск за Русия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Sm3hurk0

Натиска не е от Русия, а от САЩ ! В зависимост от решението на нашето слънце зависи неговия мандат. Очертава се да седне между 2 стола !

Абе, той решава под огромния натиск на евро- и нато-партньорите си, и ще ни жертва заради тези. Какъв натиск от Русия, какви глупости?! Кой разпали тази криза и натиска 2 седмици първо Франция и Германия, другите после лесно легнаха на английските натиски. Русия тука няма никаква вина, това на всички ни е ясно, само на лидерите, търсещи войната не било ясно.

Какво по голямо доказателство за лъжливите български овчарчета от твърденията на английския министър председател Тереза Мей????

Абе, западноевропейците, ако няма поне една държава, дето да бият през краката, не се чувстват достатъчно велики. Първо бяха България и Румъния, под прицел - колко сме лоши и как ще ни 'наказват'', с голямата пръчка. Това напомня за детска градина, в която по-големите бият по-малките, защото се мислят за по-велики... А, намере доказателства, най-накрая, стига с тия хипотези, дето се сменят прз 2 часа?! Всеки е невинен до доказване на противното, това го знае всеки съдия. Или пак ще мерим с двойния аршин?! И, не забравяйте, че колкото повече се разпалва този комфликт между държави, световни религиозни и политически кръгове и лидери, толкова по-опасно става за всички жители на планетата. Когато атовете се ритат, магаретата страдат най-много! Внимавайте какво си пожелавате. По-добре, да не се ескалира повече! Това си е лична вендета, превърната в повод за ''световна война'', колко нелепо и тъпо.

Искам да ви го напиша с главни букви: ОТ САМОТО СЪЗДАВАНЕ НА ГЕРБ СЪМ ГЛАСУВАЛ ЗА ГЕРБ, НО ВЕЧЕ ЗАБРАВЕТЕ. НО ВИЕ СЕ ОКАЗАХТЕ РУСКИ ПОЛОГИ И СТРАХЛИВЦИ КАТО СИДЕРОВ. АЗ И МОИТЕ ПОЗНАТИ СА ОТВРАТЕНИ ОТ ВАС И НИКОГА ПОВЕЧЕ НЯМА ДА ГЛАСУВАМЕ ЗА СКРИТАТА ПРО-РУСКА ПАРТИЯ.

идеално, много добре, най-сетне да не са на власт тези, дето олизаха на западните крадци всички части.

Темата не трябвало да се политизира според полурускинята Лилянка. Само евроатлантическата солидарност. А за Бойко няма нещо, което да не е решил под натиск. Че и се хвалят с Румяна Бъчварова... Натискат ГО и отвътре, и отвън. След всяко височайше посещение от партньорските служби Нашият е в режим "Бързи, смели, сръчни". Толкова е Суетен и Страхлив, че веднага кляка - спира проекти; подписва конвенции; бърка в държаваната хазна и запушва устата на протестиращите... Антиобразец за независим политик.

Браво на нашето правителство, в частност на премиер и президент! Това е правилната позиция, въпреки натиска.

Леко закръглената е смешница. бб ще реши под натиска и още как. Европа е срещу Русия, все санкции са й в главата и уважаемия няма какво друго да прави освен да изпълнява и да се бори за "европейски" ценности. Все изтъркани фрази слушаме.

Защо Лили говори от името на ББ? Може би в интимен момент на слабост си е излял душата?

Тази година трябва да се забрани Деня лъжата 1 април, за да не засегнем британските ни съюзници. Всяко споменаване на думата "лъжа" ги прави много нервни и може да го възприемат като измяна. Някакви си балкански диваци се съмняват в джентълменската им дума и отказват да "верват" без доказателства! Току виж заредят отново стария чадър и отровят Бойко Борисов.

Международника няма много степени на свобода. Ако не уйдиса на англосаксите, може да го опънат покрай мръсните руски капитали. А да гони руски дипломати, му гарантира ресто от Москва. Така че носете си новите версачета, щото бомбоубежищата ги няма :)

Здравейте! Това решение на Борисов свързано с Русия ще бъде лакмуса,който ще определи бъдещото управление на България! Аз мисля ,че Борисов ще отстъпи управлението на Нинова с което ще почне новото начало на България! Не съм комунист,но се надявам на тях за нов Нaроден съд! Всички злоупотребили с власт в затвора!Давай Нинова ,нахажи ги!!!

ЛЪЖЕШ ТИ СИ ДЪРТО ЗОМБИРАНО КОМУНДЕ. Имам следните три въпроса: 1. От 1990 годниа до сега какви са най-големите успехи на БСП? 2. Какъв голям инфраструктурен проект е започнат и завършен при тяхното управление? 3. Какви са най-добрите икономически резултати постигнати по време на управление на БСП в цифри? 4. Какви са най-големите външнополитически успехи? 5. Какви са най-успешните им социални програми и как са живели хората по време на управлението на БСП? Нека г-жа Нинова да ми обясни как така народа и кой точно народ или каква част от него и е съюзник. Тези лозунги принадлежат на едно друго време. Тук народ няма, има данъкопладци и всички данъкопладци искат да знаят кой ще им служи най-добре. Аз не искам да съм съюзник с никоя партия - Нинова, Борисова и т.н. , а искам партия която ще управлява правилно данъците ми и ще създава закони и следи за тяхното изпълнение. Понеже г-жа Нинова говори за това как искала българите да стигнели 8 милиона, защо тогава нейния син живее в Бостън?

Джендър Лиляно,кажи на Бокосян,че ако вземе неправилно решение в полза на Аланглетата,Курнелия ще го опъне на следващите избори! С поздрав от бивш фен на Томислав!

икато гледам как зи го притиснала, ми той човека въздух не мой си поеме

явно има натиск ???

Още съм малка , но скоро ще навърша пълнолетие, та искам да попитам, Бойко бил ли е комунист за да помисля, дали да му имам доверие?

Най-умната и интелигентна част от българите е извън парламента за да определят настоящето и бъдещето на България, като тази на снимката и шайката около нея комунистическа.

Пиги въобще няма думата по казуса.От изказването и за пенсионерите е вече в черния списък.

Правителството на ГЕРБ през последните три мандата на Борисов е пропиляване и загуба на време за България. Никакви реформи в страната за това време, най-ниски пенсии и заплати и чудене, както в настоящата ситуация -да не разгневим Путин. Едно дясно правителство би придвижило страната ни напред, спомняме си как Румъния беше зад нас, сега й дишаме праха, и ситуация като настоящата не бихме се колебаели дали да бъдем в синхрон с нормалните страни или да угодим на Путин.

Теб кой те натиска бе, уядена комунистическа свиньо? Ако някой те натисне теб ще се разхвърчи лой и фекалии оттук до Владивосток и обратно! Докога синчетата и дъщеричките на обслужващия персонал на ЦК на БКП -шофьори, готвачи, подавачи на шлифери... нереализрани боклуци по времето на БКП, ще си мислите,че ще замените онова ЦК на БКП?! Слугинаж сте се родили, слугинаж ще си умрете, независимо на чий господар служите - еврейски или комунистически!

От Борисов не зависи НИЩО той ще направи това, което му "препоръчат" САЩ/УК. Защото иначе Ердоган (пръв верен съюзник на САЩ, и то по-по-най от Бойко), получава зелена светлина да наводни БГ с "бежанци" от ИД, и тогава БГ потъва с все Боко и сие, за 3 дни - макс; гаранция. Бойко го знае това - че го държат в шах със заплаха от мат в 1 ход и затова сега мълчи и чака точно какво, кого, кога, как да направи/изгони или обвини. Даа....

Авторитетният британски вестник UK Enquirer изрови от архивите новина от 2016 г. Тя е публикувана в няколко различни медии, така че не е измислена. Според нея, от Британска военна лаборатория са изчезнали 30 дози от специалното вещество VX-2341. Справка с химичната му формула сочи, че това е всъщност английското име на руския "новичок".

За да бъдеш надежден партньор се искат не само думи, чудене, отсрочки, или да се бъркаш в носа или гъза, а действия, така както го сториха другите ти партньори,

искат от нас ингилизите-тия дето бяха против руско-турска освободителна война,помагаха на турция,после разцепиха българия,после ни разкатаха с ньойски договори и ни взеха македония,егейско и покрайнини,през втората световна война ни бомбардираха,а сега вече 30г ни държат на опашката в европа...и искат солидарност...моля...знаете ли как се казват такива "съюзници"....

Съветът по сигурността към Министерския съвет, в състав ЦРУ, Мосад, НСА, М-5, М-6, БНД, Маргини брадърс и турската МИТ ще проведе заседание утре, 30 март, от 9 часа, съобщиха от пресцентъра на МС.

Другарката Павлова: Другаря Борисов не иска да решава под натиск за Русия. Той се подчинява само на натиска на Донката Трумп и на лудата крава.

Айдe бе Лиле,липсваше ми,от три седмици не си се появявала в медийното пространство.

Припяват като папагали.

А бе хубава Лили, не виждате ли че дебилите от БСП искат да ви свалят вас от ГЕРБ от власт...?!? А т. н. президент Радев и нарочилите го за президент и излъгалите българите дебили от партията мафия БСП, един от които е младото червено еничарче Зарков, ПОКАЗАХА ОТНОВО, ЧЕ ЕДИНСТВЕНО ЗАЩИТАВАТ МАФИОТСКАТА ДЪРЖАВА РУСИЯ И КОМУНИСТИЧЕСКОТО ЧЕНГЕ ОТ КГБ, УМСТВЕНИЯ ЗАПЪРТЪК ПУТИН...!!!!!! Е ДА АМА НЕ - ТОЗИ ПЪТ ЩЕ ГИ ПИНОЧЕТИЗИРАМЕ АКО ТРЯБВА МРЪСНИ КОМУНИСТИ...!!!!!!

Привикал го за консултации ... Ще си почешат езиците, ще се почешат зад врата, може и на друго място ... Всичко ще се стенографира

Ха ,сега ,Юлето се оправило .Даже може да говори и казало ,че не иска да си приказва с руснаците...Е нали щяха да останат умствено засегнати от този" новичок'???Май сега има нова верия -те да оживеят от БОВ-а и лично да обвинят Путин.Щото другото не им се получи на англичаните. Едни такива асоциации ме налегнаха ,че се сетих за аферата"Нови Искър",когато всички институции лъжеха ,кой как се сети и накрая се получи манджа с грозде....И всичко заглъхна .Потулено е! Всеки ,който поне малко може да разсъждава логично му е ясно за съшитата с бели конци "афера Мей"

Ей,"АЗ",даваш акъл за правилен български език,изказваш се русофобски,пък употребяваш при писане русизми - "болшинството българи", правилното е "мнозинството"! Ти да не би да си стар болшевик?

"Току що се разбра, САЩ няма да гонят 60 дипломати а ще ги заменят с други 60 дипломати" - мечти алкашаки! ХАХАХАХАХАХАХА И от къде се разбра! Факс от тролофермата ли дойде!

Мадоннна, красота, елегантност, интелект, маниери, походка, поглед, излъчване, стил, реторика, логика, женственост, чиста евро-раса-класа, с евроценности и заслужено евровъзнаграждение

Тази оядена червена принцеса е закърмена в любов към СССР. Ще продаде националния интерес и за пробита копейка, важното е има някакъв кяр и за нея!

Ld

от Борисов няма, на поста, на който е!!! Току що се разбра, САЩ няма да гонят 60 дипломати а ще ги заменят с други 60 дипломати, щото не им харесвали нещо. Е начукаха го на всички и най вече на англичаните. Всички гонят дипломати САЩ не. Ловко, много ловко. ББ също не гони. Поздравления! Следващ голям успех , след Варна!

Госпожичката, дали би могла да се фокусира върху "пътищата" и техните ремонти, щото в кочината няма нито един свестен път?!

Как ма дисаго позицията за момента ви е балансирана а подкрепяте Наглия!!!!!!!!!!!Демек Англия която си е Наглия!!!!!!

Б.Б чака,който даде повече,за него ще сме.Дреме му на шлифера,да има суджуци и сочни Убавици.

Рубенсова красота

Жените на Рубенс са с бяла кожа.

Свинята пиги отново в действие.

то и за КТБ няма доказателства, както и за цялото престъпно ограбване на България след 89 г, НО ВСИЧКИ ЗНАЕМ КОЙ!

Още един път поздравявам Борисов за позицията му до момента. Не зная кой и как го съветва, но се справя добре. Дори и да се присъединим към общия хор по случая, ще бъде ясно, че сме го направили по принуда, след силен натиск и с нежелание. А това не е малко! А всъщност давате ли си сметка с каква идиотщина всъщност ни занимават? Боя се, че системата е вече толкова изгнила и разкапана, че единствения и шанс да отклони вниманието и да оцелее е тотална заплаха и война за целия свят. И това заради уж натравянето на един пенсионер и дъщеря му!? Пълни глупости! Трудно е да паднеш на нивото на треторазряден трол, чиито език и интелект подхождат на каруцар и да симулираш, че вярваш на тези басни.

Ако не бяхме в ЕС и НАТО можехме да сме неутрални, но щом сме там имаме не само права, но и задължения за солидарност. Това шикалкавене между Империята на Злото и цивилизования свят не е полезно за над, Путин отдавна ни се подиграва.

Това е много тъпо бе примат! Солидаризирай се щото се член.

Това за империята на злото, кой ти го каза? Знаеш ли, че въпросът е твърде дискусионен, коя е Империята на злото! Тази, която е убила най-много хора на земята. Сам ли ще се сетиш, или ти трябва жокер? А такива "постоянно съгласни с всичко", които само изпълняват без да мислят, знаеш ли, че никой не ги възприема на сериозно! Камо ли, да ги уважава! Ти това ли ни съветваш да правим?!