Борисов възмутен: Летището в Стара Загора е като след бомбардировки

Премиерът Бойко Борисов се е интересувал най-много от три теми по време на последното заседание на кабинета - летището край Стара Загора, как вървят българските изложби в "Лувъра" и развитието на френското кино.

Обратно в новината

Коментари - Борисов възмутен: Летището в Стара Загора е като след бомбардировки | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

То цяла България е като след бомбардировка! Само разните затворени комплекси и хотели на разни мафиоти са нови. Такъв контраст има само в банановите републики.

да потдарят построеното, че после на какво прилича

потдаржат

поддържат

С идването си на власт кой политик от близкото минало става известен с изграждането на огромни магистрали из цяла Германия? Хитлер. При кой политик от близкото минало се заражда култът към личността? Сталин. Случайно съвпадение? Може би.

много тъпо бе братчет...Белгия и Холандия кой ги е правил..?

Да при Сталин се появи култа към личността - но Сталин на два пъти от най- съсипаната държава в света направи световна сила номер 1 - Веднъж след Първата световна война и всички екстри покрай нея като революция, гражданска война и прочие и след това след Втората световна. При това без да среже една лентичка. Защотото ако е трябвало да реже ленти половината руски памук за ленти е щял да отиде за да се открие това дето той е построил. Защото това дето Сталин го е построил 22 години още не могат да го съсипят.

Абее - не се ли продава? Ша гу ъпрайм виднагъ....:)

Да строим друго в Нова Загора,че пловдивското е далеч.

Икономиката ни е след бомбандировка и война, по-лоша е от съседна Сърбия.

ДА ИДЕ ДО КАЗАНИТЕ С БОКЛУК И ДА ВИДИ КОЛКО СЕМЕЙСТВА СЕ ХРАНЯТ И ИЗДЪРЖАТ ОТ ТАМ,КОЛКО СПЯТ ПО ГРАДИНКИТЕ И РАЗРУШЕНИТЕ КЪЩИ И ДА ВИДИ ОБЕЗЛЮДЕНИТЕ СЕЛА.ОСВЕН ДЪРЖАВА НА РОМИ- СМЕ ДЪРЖАВАВ КОЯТО ПЕНСИОНЕРИТЕ МИЗЕРСТВАТ И СА БЕЗ ЗЪБИ.ЦЯЛАТА ДЪРЖАВА Е КАТО СЛЕД БОМБАРДИРОВКА, ЕЙ ТОВА ДА ВИДИ!

Е кво сега - в казаните ровят здрави хора, които ги мързи да работят и не желаят да живеят на село. Това е - мързел, мързел и пак мързел.

Как не те домързя да напишеш подобна идиотска глупост?

такива ги има и в Англия и Германия

Мадам, с това обяснение на природата и смисъла на неглижето направо ме стресирахте. Дайте по същество. Във връзка с актуалните събития зададох на едно лице- тук във форума, следния въпрос, касаещ циганския проблем и пътища за неговото решаване: Защо в соф. метро не се возят цигани? И като жокер добавих, че отговорът не е в едното левче, а нещо друго, което ако разберем ще намерим и начина за решаване на проблема с циганската напаст!

На цялата цъфнала и вързала държава най-големият й проблем е летището в Стара Загора. Както и френското кино, впрочем. Този човек, освен че не може да приказва с пълни изречения, няма никаква визия и план как страната да се развива. И освен това третира министрите си като редоваци.. или още по-зле - като секретарки.

Да проблем е. Заради такива тъпи изказвания като твоето - нищо не е проблем, затова сме до тук. И министрите ако не ги третираш, се корумпират - справка Иван Костов.

че седерастко насиране еле пък с цитирането на манго от Драгалевци

Гледаме филма "Главатарят на бандата се разпорежда"!!! На Министър-председател, ама никак не мяза!

Бойко не само че говори,той само говори,но нищо съдаржателно,а като селски кръчмар.Глупости и простотии.

Аман от Откривателя, а защо не отрази резила във Видин

A disgrace for the human race!

ABE ОПРАВЕТЕ СИ ПРАВОПИСА БЕ - КЪВ ЯМБОЛ БЕЕЕ

Ето, това е българинът - ако ББ говори - защо говори, защо е на всяка манджа мерудия, какво постоянно се изказва, той ли разбира от всичко, бла-бла-бла ... Ако, обаче, не говори за нещо - о-о-о-о-о, как така мълчи, защо не казва, какво прави, къде е ББ да обясни, да ни каже откъде изгрява слънцето и накъде залязва, бла-бла-бла! Всички са най-големите специалисти и експерти по абсолютно всички въпроси и проблеми, всички дават оценки, всички се произнасят ... и все осъдително! Никой достатъчно умен и интересен не се намери за тези години, който да поведе народа и той да тръгне и да не почне от втората минута да плюе по този нещастник, който е имал наивността да подаде глава над българския казан в ада ... Еми, не става така - явно е, че не вървим наникъде, един да иска да ги поведе, и всички да дърпат на вси страни - и сме си във все същата локва!

опазил ни Господ Борисов да ни повежда... добре че нямаме армия, че току виж сме обявили война на Русия. Видяхме неговите идиоти от МВР какви ги свършиха през последните дни

по 2 лв ли ти дават на мнение??

Чичи тоя сега ли пада от Марс и разбира , че летището е зле...Смисъл то софийското е зле , пък там ли няма да е, смисъл може да говори за нещо по смислено....Или поне да коментира работата си ... Смисъл днес май не е рязал ленти или аз греша?!?!

Смисълът на твоя смисъл само на теб ти е ясен ... може би, но кой знае ... на другите със сигурност не им е ... не че нещо, ама все пак ... чичи, лели, все тая, и да пиша, и да говоря, няма да ме разбереш!

Необходимостта/нуждата от водач/вожд е личен проблем :) и като такъв популяризирането му е меко казано нелепо :) Компетенцията на министър-председателя/премиер не е да слага юлари и да "води" - това е било преди доста време и в едни други (много обичани от "некои") времена. Аре стига! ББ не е ТЖ, а и да е ние (аз) го не щем!

Въпросът е твоят кумир да говори, ама адекватно. И да не неглижира истинските проблеми. Защото скоро съвсем ще го неглижираме. Също като тебе.

Ти знаеш ли думата "неглиже" каква е и откъде идва, а също и какво значи? Обяснявам: сутрин, след ставане от леглото, френските коктки намятат едно пенюарче, нещо като халатче, тоест не истинско облекло, а така - полуоблекло, без всичките корсети, фусти, украси и подробности от тоалета - и това се нарича "неглиже" - значи, полуоблечен, полуразголен. Та ти какво точно си имал предвид с употребата на тази чуждица - че някой проблем е бил полуразкрит ли, или полускрит, или какво по-точно?! Ако все още претендираш, че има някакъв смисъл в писанието ти? ... Претенции има много, това го схванах, но смисъл?! смисълът нещо се губи ... По-горе има един друг, и той ме плюе, заеква на Смисъл, но с него е още по-трудно ...

Правилно, какво го интересъва живота на хората в българия? Интересува се от френското кино, а нашето-кучета го яли! И пенсионерите отиват на кино! Въпрос на приоритети!

А във Варна : "Дупка , дупка - тук , таме - път . И пак гЕРБ издигнаха кирил йорданов (цар киро ) , за кмет ......

къде е Силвия? май й свърши смяната з а днес, а?

търси натурална мляко ...

Толкова ли сте се затъжили за мен, платени комунистически драскачи? Или очаквате да отговарям на вулгарните нападки на противниците на ГЕРБ? Ако си беше направил труда да погледнеш малко по-долу, щеше да видиш, че вече съм коментирала новината.

С 3 милиарда от нашите пари след като асфалтира лунната пътека в морето, премиерът Бойко Борисов се закани и на слънчогледа в района шуменско село ...След млечния път, мъглявината Андромеда, слънчогледи, рапица и др. много се страхувам да не асфалтира и силвия, недай Боже. Борисов и неговите идеи са опасни за България. ...

ДО СИЛВИЯ: Всеки има право да подкрепя ГЕРБ, както и останалите партии. Но постоянното публикуване на еднотипни лозунги под всяка новина е спам и ще бъде третиран като такъв, съгласно нашите правила. Особено в предизборен период това е нежелателно.

А бе, вестникари, вие майтап ли си правите или "просто информирате"?

ха-ха-ха

E Варненското като е на концесия ко му е хубавото. Всеки месец нещо копаят и реаранжират бордюри, бариери до бариери, единствената нова зграда един павилион за цигари!

Дано се отвори път на Б.Борисов да мине и да види летище Щръклево.

Като председател на предизборния щаб Цветанов обявил, че с оглед политическата си позиция, ще промени емблемата на ГЕРБ с нова - презерватив. Презервативът ограничава производството, унищожава следващото поколение и Ви дава усещането за сигурност, докато всъщност Ви прекарват...

много добро

Можеше да се спори дали е редно премиера да обсъжда българското кино , но да плащаме данъци за да се занимава премиера с френското кино е неприемливо , а за Лувъра направи си мирише че Вежди в комбина с иманяри продава ценности

Много си прост,бе Сайше,ама мнооооого си прост!Ама вместо прословутото Сайше,Саше...да мине Боко....

БОЙКО ПОЧНА ДА ОТГОВАРЯ БЕЗ НИКОЙ ДА ГО ПИТА ВЕЧЕ XAXA

Нали най-важните са магистралите. Предлагам да предложим на Бате Бойко да пусне кръговото на Тракия до Стара загора тия дни и да зачака инвестициите като на КПП и да къса билетчетата. Нали магистралите щели да доведат благоденствието и той не е нужно нищо да прави. Инвеститорите ще направят всичко.

страната гори, икономиката е спряла, как да не се вълнуваш от проблемите на френското кино??? и от липсата на хапчета за лудите, та били те и на ръководни постове

Пълна лудница

ББ както я подкарал ще заприличаме на Югославия- бивша преди да успее да се кандидатира за президент другия мандат.

Друг мандат, да, ама друг път!!!

Борисов възмутен, а да съзирате някаква правна възможност да бъде "вразумен"? Да, крайно време е главният кифладжия да се вразуми или да бъде вразумен. Рано или късно, проблемите намират своите решения, неразумните биват вразумени, а лошите - наказани. ...

Сигурен съм, че вътрешно в себе си мислиш, че си написал нещо смислено и оригинално. Е трябва да те разочаровам - голяма глупост е, която сигурно само ти си я обясняваш...

Willi, ти олицетворяваш всичко за идиотите събрано на едно място! Нашествието на идиотите и вили на този език е с двойно л. Научи се да пишеш, неграмотнице!

Ужас!!! Свършиха ли местата в психодиспасерите???

Щом пишеш Кало в коментарите на Дир.бг. значи са свършили, а и до компютър явно си се добрал.

Чудно ми е защо все Бойко Борисов трябва да ги ръчка, че да се свърши някаква работа.

А на мене ми е чудно, защо все Боко Тиквата е на всяка манджа мерудия и взема отношение по въпроси, които въобще не са от неговата компетентност! И винаги говори простотии и простащини! Е, как няма да съм "дълбоко възмутен(а)", като другарката Силвия (с малка буква)

Защото мазната мутра предвождаща ,,милите хора,, НЕ вземаше отношение по никакви въпроси ПЛАТЕНИ ПИСАЧО! Заври се се между филийте на другарката Масларова и мълчи!

Дълбоко възмутена и потресена съм как е възможно враговете на ГЕРБ да не се свенят да пишат злостни негативни коментари и към най-положителните новини! Министър-председателят доктор Бойко Борисов бащински се занимава с всеки проблем на родината и иска незабавното му разрешаване, затова като грижовен стопанин се е развълнувал, като е видял наследената от предишните правителства разруха, и веднага е предприел мерки за летището в Стара Загора. Неуморни са и старанията му да представя родината ни пред света, като организира изложби на нашите съкровища и великолепни творци по целия свят! Ето защо всеки българин - освен заслепените платени комунистически драскачи - се трогва от голямото сърце и светлия ум на министър-председателя и застава твърдо зад ГЕРБ!

аз се трогнах.....до безразличие:)

като ти чета коментарите силве все едно съм се върнал във живково време, петилетката за три години, само дето не си написала как ще бием и капитализма в близко време.дет се вика траи конче за зелена трева.светлото бъдеще пак се отлага за друго време

Депресия и тревожност? Антидепресанти? силвия, този ли е твоя доктор? Доктор ли е въобще т. нар. д-р? Но пък се сещам да ти препоръчам друго светило - личният лекар на господин Борисов д-р Лъчезар ... Лъчо Мозъка или както на шега го наричат "д-р Лъчко". Защото е личен гинеколог на бат ви...Лъчо Мозъка е мерна единица за наглостта на ГЕРБ.Лъчо Мозъка е с часовник колкото годишната му заплата.

Силвия, ти да не си учител по български език и литература?:) Прекрасен есеистичен стил, познат ни от недалечното комунистическо минало. И тогава тоталитарните лидери бяха обрисувани като "бащиците" на собствените си народи. Защо имам чувството, че си "агент-провокатор", който умишлено търси конфликта?! Винаги обаче твоите коментари са ме разсмивали дълбоко и искрено! :)

Скандалният депутат от ГЕРБ Лъчезар Иванов все още е личен лекар на патрона си Бойко Борисов, даже наскоро го преглеждал, разкри самият той. А Защо и силвия да не преглада основно за депресия и тревожност? Антидепресанти? силвия, и този ли е твой доктор?

Точно като герберка сте неосведомена...Това Тракийско златно съкровище са го гледали в чужбина много повече от българите...Светът не започва от ББ и няма да свърши след него, може би ще си отдъхне.

Борисов, стига си писал под псевдоним на жена!

Все едно чета тезисите на другаря Живков пред петнайстия конрес на БКП! Хора като теб силве, /с малко с/ нищо старо не са забравили и нищо ново не са научили!

Силве, личи ти, че ти трябва мъжка ласка. Кажи си го направо бе девойче, недей по такъв завоалиран начин, половината не ти разбират вопъла на тялото!

Не ласка! Силвето има нужда от тункване. Така се разтапя на някои новини....

Само малоумните и заслепени и меганаивни хора биха гласували за твоят идол - Рапона .И като се има в предвид , че ГЕРБ е партияна простолюдието- чалтгарки,силиконки, незад...ни женки ,кухи перхидролки и пр -си представям ти на какво мязаш . Но на 23 разума и интелигентостта ще спечели над простотията и чалгата , която ти олицетворяваш .

Борисов е фен на френското кино ,а ти на какво френско си любителка?

умно момиче..че поръсим белата попарка с червено пиперче , да се сещам че и на 100 години бсп е девствена. . ..препичате стар хляб на тостера , трошите го, трошите сирене от горе му, заливате с вряло натурално мляко, ръсите червен български пипер, тъй като е фалшив гарнирате с печена и белена чушка- червена, по средата слагате 50 -100 грама пушено, сушено на да е от месо. украсявате тортата с домашен кетчуп от домати, магданоз, босилек,пържени лук и ябълки. листа от плодови дръвчета се късат по време на цъфтежа. за възрастни - вишна,за анемични деца - орех с мяра. ........... защо в българските продукти няма и не са защитени от държавата простите рецепти на Димков...попарката не е от него, .- от него щеше да е с чай, мед и поне още един човек. и никакъв мол.

Силве, управлява ни олигофрен.

Силве, ти какво очакваш от едно затрито в негативизъм поколение, което чака все някой да го оправи, и ако го оправи не както очаква, друг му е виновен?!Пляските и чашките-великите строители и комисионни-събирачи от 20 годишният преход ги научиха, че като има или се продава, или се занемарява. А когато трябва да се събират буклуците и почиства около блоковете, все пенсионерите-бивши комунисти са на линия, млади няма там, те гледат от балконите-къде да хвърлят буклук на чистичко! Примера е към всички плюещи всяка позитивна и светла мисъл.

И като се знае собствеността - какво? Да беше само летището в Стара Загора - да ги разцелуваш нашите управници! Но не е. Мога да дам пример от имуществото и на двете министерства (РВД е към транспорта), където тяхното имущество е "заебано".

Дървосекачът : България е като по време на чума . Дървосекачът се е интересува най-много от три теми по време на скромния си житейски път ( Поврага и Кабинетът "нечий" ! Поврага и тинтири-минтирито при "заседания" на "някои", пребогато-платени с парите на българския данъкоплатец ! ) : 1.Как живее Българският данъкоплатец ; 2.Как е Българската икономика; 3.Как е позиционирането на България глобално . Кажете !

Само че те не му викат клюводървец, ами му викат кълвач. Щото кълве. Клюводървецът вътре в кафеза, а ракията изпита! На пръв поглед е така, но ако се задълбочиш, ще видиш, че не е така. Ти може да си мислиш сега, че като си хванал клюводървец, то това е клюводървец. В кръстословицата клюводървеца ще се превърне в кълвач.На това отгоре и ти си седнал да се травматизираш и да разбереш тенекето ламарина ли е или не, а на мене не ми даваш право да накарам гражданята да си блъскат главите, за да разберат клюводървеца кълвач ли е, или кълвача е клюводървец! Дай ми две ракии, Ангеле!...

Отче Ийордане ! Какви ракии ?! ... И защо две ?! ----- Очаквах дискусия ! Много ли е ?!

Прекарах цяла нощ с Радичковия "Януари" ... Благодаря Ви ! ( Голяма кръстословица сте ми дали, няколко хиляди хектара ще да е като гледам ... и по вертикално, и по хоризонтално . )

Дай ми две ракии, Ангеле!... Гражданина обича да си блъска главата, обича да спори и прочие. Вижте вестниците, сума време вече спорят със софийската община пчелата домашно животно ли е, или не е домашно животно. Общината казва, че е домашно животно и че не може да се развъжда в София, щото ще хапе народа, а вестниците казват, че не е домашно животно и че може да се развъжда.

Добре де -- хайка за вълци ли бихте искали да подкарам ?!

ти защо питаш 3 пати за 1 и сащо. нищо ли не знайваш

И Вие казахте какво по вариантите ?!

е кога и защо най богатия на препинателни знаци забрави питанката. и се научи да брои съжденията. подценяваш се ламаринко. ............... умния човек винаги задава въпрос на който се отговаря с да или не.по умния не задава въпроса а чува отговора. убиеца изтрива отговора.

Не би било прилично човек сам да се оценява . Въпросите за отворен/дискусионен отговор е невъзможно да имат предварително-знаен (, дори алтернативно, ) отговор . ---- Та Вашето казване е ?

На вас, и на двамата, хич не ви е добре.

Вярно е, Яна, че приказката ни отиде доста по Радичковски ; Не бихте ли се съгласили че така е далеч по-добре отколкото по "Балканджи Йово" ?!

Точно това си заслужаваме,един, меко ще го обидя,незнайко,ни прави криви с фасоните си.

боко каде беше до сега че не знаеше за летището в стара загора.нали кмет бе5е от тяхната партия?боко е корумпиран и крадлив наглец.дано старозагорци смачкат тази измет *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

тук е пълно с червени платени драскачи.. до там може да му стигне пипето на Станишката

друго си е да си овен по рождение

Каква Станишка, какви пет лева, бре левак! Тук става въпрос за тариката Бо(й)ко! Ако смяташ, че Станишката му е духовен учител и вдъхновител, лъжеш се! Такъв тарикат и надут пуяк като Каратиста досега не сме имали! Какво търсиш от едно банкянско гаменче и недообразовано пожарникарче - интелект, ерудиция, дипломация, възпитание, етикет - все непознати категории за него! Ако вашите критерии съвпадат с неговите, то вие не сте по-далеч от него и затова си го харесвате! Да ви е честит новият диктатор!

социолозите са казали. че трябва да се дигне рейтинга на бсп. пък снощи жената пресоли попарката. а комшиите в панела вечеряха зеле. постно ха ха.

ДА ГО АСФЛТИРА БЕ! НАЛИ ДО ТАМ МУ СТИГА ПИПЕТО?

С 3 милиарда от нашите пари след като асфалтира лунната пътека в морето, премиерът Бойко Борисов се закани и на слънчогледа в района шуменско село ...След млечния път, мъглявината Андромеда, слънчогледи, рапица и др. много се страхувам да не асфалтира житницата Добруджа, недай Боже. Борисов и неговите идеи са опасни за България. ...

Вече вярвам в прераждането! Няма как да случайна тази прилика с Тодор Живков! Същия главоч, дето за 33 години едва не ни заличи от картата на света. Този със сигулност ще го направи. Бог да пази България от подобни тъпаци!

ти какво знаеш за комунизма? Не бил затрил държавата ти си ...... Това което беше построено по комунизма тези 22 години още немогат да го разграбят а и по комунизма не си заключвах врата с 5 ключа и 2 резета а спях на отворене врата :) , да нямаше свобода на словото ,но имаше зали стадиони и бяха пълни а учениците не вадеха пистолети в час и не ... абе я майната ти

че няма да се интересува от заплати и пенсии я, той е възвишен

Същий Тодор Живков...Тази година председатели, догодина президенти...

Понеже в страната всичко е наред пекъл ББ да се поокултури малко....ама то не е за всеки..А тази "загриженост" за летището в Стара Загора скоро ще излезне на яве.....

чети бре корейците го искат за товарен терминал

И рече: да се асфалтира цялата България! Нефтохим ще има работа на ишлеме за 100 години, лентички ще се режат буквално всеки ден - ние ще сме на всеки километър!

така се прави човека иде от часния бизнес и знае как стават тея работи.. важното е работа да се върши

Пак ли не е наредил на народа да се раздадат безплатни кебабчета и по една касетка с новия албум на нЕкоя руса фолк-фурия?! Ех, тоя Борисов! Толкова години не разбра, че хората само плюскане, пиене и ръгане ги вълнува - друго не ги интересува..! Те и сега нямаше да се обаждат като в последните 20 години, ама намаляха дажбите кебабчета в кризата и затова вече се чува мърморене! Късно! Продадоха отдавна и свинефермата и скарата, от които идваха кебабчетата! Сега първо ще си платим за мълчанието 22 години, чак после ще започнем да се оправяме.

по-хитър е от бай тошо, но май е по-прост от него.не знаел кой ще иска летището.я пашата, я вальо златев вече са го искали.но е по-прост от бай тошо.повече се излага.френско кино, изкуство, изложби-дрън-дрън. играе белот с вальо златев, рита мачлета в работно време.това е доктор борисов, доктора на демагогическите науки.

Бойко Борисов е най-споменаваният в медиите политик. Името на Борисов е най-споменаваното в медиите през 2010 г. - 6625 пъти, а за 2011 г. ще бие рекорда. Няма ден, час, минута, секунда, без Бойко Борисов в медиите, а на втора почетна позиция е министърът на вътрешните работи Цветан Цветанов.Бойко Борисов е добър герой във вестниците и лош в интернет

Знаеш ли какъв е проблемът на първата маймуна в стадото? - че всички й виждат голия задник! Но това не значи, че другите маймуни са по-добре - просто не си виждат голите задници!

МУНЧО може би ти не - но ние виждаме на аватара ти.

А бе Мунчо, ти Примиера с маймуна ли сравняваш?!?

Борисов, като се правиш, че проблемите ги няма, те няма да изчезнат.

беше и от мъпитата ли се прашите ве! Де ми е поста с Мънъ -мъна! Нещо лощо, абидно или насаждащо космическа ненавист да сте видели там... или ви се гъна софтуеро?

Понятието мапи (на англ. mappy) е съкращение, идващо от английското "mature, affluent, pioneering people" (в превод: зрели, благоденстващи, иновативно настроени хора). Това е социална група от активни и обичащи забавленията хора от възрастовата категория на 50- и 60-годишните. И точно затова и точно при тази власт нема какво повече да се каже освен: "Мана-мана! Ту ту ру тууу!!"

Медиите представят ББ като всевищен и хората се връзват. Като чете статията си представяш как Апостола стои и чете проповеди на учениците си.