Решетников: Борисов прави всичко за добри отношения с Русия

В момента правителството на Бойко Борисов прави всичко по силите си, за да има добри отношения с Русия.

Обратно в новината

Коментари - Решетников: Борисов прави всичко за добри отношения с Русия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Универсален е г-н Бойко Борисов...Метнал се е на родителите си, Методи, поне така ми шушнат в ухото

Тоя "генерал" все се први на говорител на Путин,но последния отдавна се е дистанцирал от него.А Бойко по начало си е шубелия снишава се предсилните - и пред Ердоган,и пред Путин,да не говорим за Мей и МЕРКЕЛ...

Естествено,че прави всичко.Издигна цачева за кандидат президент,за да може да спечели руския льотчик радев.Тоя решетников с колко охрана се движи?Що не дойде да си поговорим на четири очи?

Въх,какъв юнак си,бре!!Направо богатир,ама в клозета!!Аман от психопати с клавиатури номер 045

"...супер отношения между България и Русия. Не е възможно докато България е член на НАТО и член на ЕС". Сигнал да излизаме иот НАТО и от ЕС! Време е!

Ъхъ, време е. Време е да си стягаш чемоданчика и да си ходиш в Масква.

Това би родило само конфликти. Няма смисъл. Или поне не е време.

Само по това зявление може да оцените каква куха лека е тоя нещастник! "Разузнавач" !?!?!?! Цял живот е разнасял папките и клюките в някои канцеларийки на хлебни и доходни местенца.

И тоа ме е галил по главата ... :-)

И каква стана тя???Ужким Решетников предложил Румен Радев за президент,а то Решетников пръв защитник и адвокат на Бойко Борисов!!!То народа има една приказка-тана тя каквато стана ама дай да те тункам!!!Комунист при комунист отива или краставите магарета през девет дерета се надушват!!!!

от един дол дренки са, драги. решетото знае най-добре кои са им слугите у нас.

Такава става като не си сменяш пам перса.Вонлива става!!!Вони на курнелки

То отдавна е ясно, че руснаците са се спрели на Борисов.. още откак Атака влезе в управлението. Само не знам защо..

Решетко , а бе Вие старите шпиони винаги ли говорите наобратно?Значи човека който съсипа всички руски проекти , сега се бори за вниманието на Русия?Лъжа е , просто не го познавате , той до обяд говори едно , след обяд се отмята!

Не подценявай наглото руско ченге!

Меркел галят бат Бойко по главата,сега изненадващо и ген.Решетников,а той нарече Курни лъжкиня,а на президента наш му набиха канчето.Не носи както требве шербет на господарите си.

Е Ченге. ..и естествено Е спец по "добро-лошо ченге"... - ама я Да видим каквоТочно Прави г-н Радев при Вениамин...

Всички сме от котилото на партията-майка. Троянски кон в ЕС и НАТО. слушкаме, папкаме и се отчитаме където трябва. Периодично по едно КТБ, Белене, Патоци....

Парекселанс !

ОТ котило си,драги!!От котило позитанско!!По смрадта се познава!!И какво К Т Б те гони,милоумното ми ??!Орешарскии помниш ли??А станишев??А Р.Овч??

ОТ котило си,драги!!От котило позитанско!!По смрадта се познава!!И какво К Т Б те гони,милоумното ми ??!Орешарскии помниш ли??А станишев??А Р.Овч??

НА ТОЗИ ПРОВОКАТОР НЯМА ЛИ КОЙ ДА МУ КАЖЕ ,ЧЕ НИЕ НЕ СМЕ ПРЕДИШНИТЕ, НАЙ МАЛКО БСП.

Тоя Решетников нали уж ни беше избрал президента?! Са нещо четка Борисов... И той ли е назначен от Москва? Highly likely?!

той пРезидента им е в кърпа вързан но и другите са продажници.

Генерал Решетников е формулирал ясно и точно как стоят нещата,което разбира се е ясно на всеки средно интелигентен българин.Дано Корнелия си вземе поука,да подаде оставка и спре да води БСП към по-голяма попаст!

Стоят я !, стоят и ОщеКак Нещата ! --> тоя Е за персонаНонГрата у Нас .

Не знаем какъв е Бойко, но... БАЩА МУ МЕТОДИ Е БИЛ ДОБЪР ЧОВЕК , и многократно като ви четем, се чудим, аджаба на кого прилича батБойко, аз Мисля, че на Методи прилича БОЙКО МЕТОДИЕВ БОРИСОВ. б.п.-крушата не пада по-далеч от дървото. Трябва да сте му благодарни на Батето, че

Проблемите ни с Русия започнаха след като станахме членове на НАТО и ЕС без да бъде взето мнението на народа чрез провеждане на референдум.

Точно така , ББ е троен Агент ! КГБ , КДС и ЦРУ !!!

типично за елитен български политик!-шпагат между меркел и путин!

Интересна логика : Официално те определям за мой враг, но иначе аз работя за добрите ни отношения?? Нещо не се връзва !!

Не се връзва щот или си прост или нямаш опит. Ако си работел в някаква фирма с много хора, ще знаеш че дори и да не харесваш някой и открито или скрито да го мислиш за враг, работите заедно когато трябва да се свърши работа за фирмата. Тоест, можеш да работиш с някой в дадена сфера дори и ако в други сте врагове.

Русия не те определя за враг, дебил. Началницете в Нато и ЕС определят Русия за враг,и понеже ни набиха в тези съюзи сме врагове. Какво не ясно има тук? Това е реалността. Можем да си сътрудничим,дори по време на ВСВ когато пак сме във вражеския лагер сме били дипломатическата връзка между СССР и Германия,не сме си прексвали връзките.

Доколкото си спомням, парламентът ни обяви Русия за враг 1 на България... С някаква си декларация там...

"Враг номер 1"

Сега гробари видяхте ли Решетников зад кой стои и на кого е дружка????? Както винаги ви пуснаха мухата преди изборите нза Президент ама и тогава не се намериха толкова балами да повярват на боко:((((

на България всъшност. За жалост един от малкото в Русия. Той винаги е твърдял, че е за добри отношения с нас и че ние и народа и даже управляващите имаме добро тоншение към Русия, но политиката ни се определя от реалностите, че сме в НАТО и ЕС, което е заради много обектинвни събития в това число разпада на СССР и отказа на Русия през 90-те да поддържа старите съюзи на политическо ниво.

Костов и Караджов партизаните на Сорос Фразата Ние сме партизаните на Сорос, която казва Димитър Луджев през март 1996 г. на затворено за непосветени съвещание във варненския хотел Империал с участието на самия Джордж Сорос, е знаменателна. Тя много точно описва профила на служителите на Сорос в България. Те са наистина с характеристиките на партизани външно финансирани, имат цели, които почти винаги противоречат на българските национални интереси, работят в непрозрачна, конспиративна среда, играят винаги много мръсно срещу всеки, дръзнал да ги разобличи. Особено изразителен за морала и ценностите на партизаните на Сорос е фактът, че те до един са били близо до висшата номенклатура на БКП (но почти винаги в ролята на обслужващ персонал) или пък до репресивните тайни служби на комунистическия режим. Много често и двете едновременно. Кариерата на най-заклетите партизани на Сорос в България е директно повлияна от тази им безсрамна обвързаност. Защото покрай техните действия, когато са в услуга на партизанския Голем винаги вони. Как да не се сети човек за проницателното наблюдение на сръбската хумористка Ясмина Буква, когато настоява, че криминалът е така организиран, че е ту правителствена, ту неправителствена организация.

Трамплин Позициите, които Джордж Сорос има в България, се затвърждават с всяка изминала година през 90-те. Отворено общество се появи в България по времето на първото правителство на Андрей Луканов, с личната му намеса, след като неговото първо правителство (с Постановление 76 от 20 юли 1990 г.) преотстъпи без срок помещения за ползване в НДК, финансира с 500 хиляди долара и освободи от данъци фондация Отворено общество. Влиянието на Джордж Сорос обаче достигна своя апогей при управлението на Иван Костов. Командира е шампион в соросовъдството. Неговият много близък служител Гроздан Караджов също. И двамата са от най-ценената партизанска квота на ненадминатия международен аферист Джордж Сорос. Неофициален съветник Сорос има статут на неофициален съветник на новия премиер факт, който той признава в едно интервю през 1997 г. за в-к Труд. Контактите, срещите и договорките на някогашния лидер на СДС, после премиер Иван Костов с един от най-влиятелните стълбове на международното задкулисие са в основата на инсталирането му на върха на публичната власт в България. Една от тези срещи се провежда в Будапеща в средата на март 1997 г. Предстои подписване на споразумение на България с МВФ. Според източници, които са били на тази среща, още там Сорос се свързва по телефона с първия зам. изпълнителен директор на МВФ Стенли Фишер и получава обещание за личната му подкрепа за Иван Костов при обсъждането на окончателния вариант на споразумение с МВФ.

За НезабавноОбнародване : лицето Леонид Решетников (ЕГН..., поданик на РФ) ---> персона НонГрата в Република България .

А защо??? Не мога да ви разбера малоумните психодесни - хем ревете простив комунистите, хем ревете против болшевиките, а сте най-големите фашисти, болшевики и комундета взети заедно. Човек друго мение да има и сте готови в концлагер да го пратите. Малумна работа.

Как защо ?! --> за Систематичните му Опити за Дестабилизация&Вмешателство на Пизиционирането на Републиката-Ни .

Борисов никога не е престал да бъде комунист. Вълкът кожата си мени но не и нрава си.

"комунисти" могат да искат България да е в добри отношения с такава важна страна като КАПИТАЛИСТИЧЕСКА Русия? Ти добре ли си?

Така, така, Борисов пръв приятел нищо че смята Русия за най-голяма заплаха.

Т.е. с други думи, перефразирано - България е роб, няма собствена политика и трябва да слушка всичко каквото ѝ заповядват господарите (САЩ и НАТО). Е, и? Какво ново и нечувано?

Решетников не лъжи затова си припомни какво е казал президента Путин за б.б

така както той казва? А каза същото но по друг начин - даде България за пример на страна подчинила се на НАТО и ЕС, която нама собствена външна политика, а трябва да се подчинява на господарите във Вашингтон и Брюксел. Което е също е вярно.

Освен това което казват и в американския департамент техните посланици в България - мутра ама наша мутра- друго едва ли е могъл да каже Путин за бб защото това е всеизвестна ''тайна''

русофобите, но Решетников е един от малкото общественици в Русия, който има добро отношение към България и народа. Имаше едно предаване, в което едно към едно заяви, да сега у нас се налага мнението, че видите ли бовшите ни съюзници и специално България, с която сме имали винаги особени отношения са ни предали, влезли са в НАТО, в ЕС...Така е, но защо го направиха? Та нали точно ние /Русия/ в началото на 90-те казахме на българите: "Ходете където искате, вие вече не сте ни нужни. Въпреки това българския народ има приятелско отношение към Русия."

абсолютно съм съгласен! Този е приятел на България и само дори когато говори по тези теми си личи колко му е болно и тъжно, че в момента руснаци и българи се псуват по форумите

Доколкто разбирам Решетников изразява личното си мнение.

Защото на руснаците беше насадено, че видите ли бившите им съюзници в това число и България сме ги "предали", че двете световни войни сме били срещу тях, даже повечето от тях мислят, че сме воювали като румънци, унгарци и словаци на страната на Германия в СССР.

то си е така, но и по тяхна вина. В ПСВ имат единственият в историята реален шанс да превземат проливите и само България ги спира в Добруджа. За ВСВ е доста сложно и може да си говорим цял ден, но пък затова, че не изпращаме войски срещу тях, после Сталин не позволява България да бъде разпокъсана окончателно, както иска Чърчил

Решетников откри топлата вода. Ни също си знаем, че всики са ваши момчета. Нима някой си представя, че освен руски подлоги, някой друг има минимален шанс, да е начело на България.

Ха, ква стана тя?! ГЕРБ по-големи комунисти от БСП! Хак да ни е на всички!

Така е, Решетников! И докато Борисов прави всичко за добри отношения с Русия, създадената по проект на Бжежински и Кисинджър БСП прави всичко възможно да ги развали. Да припомня, че през юни 2007г. Георги Първанов поиска САЩ да разперят ракетния си щит в Европа и над България заради "заплахите" на руския президент Владимир Путин, че Луканов пусна Сорос в България, и му съдейства да изгради всичките си структури у нас, че БСП-Орешарски спря ЮП след среща с делегация от американски сенатори начело с Макейн и т.н.!

исказвания досега срещу нас от страна и на политици и на патриарха, медии, дори и обикновенни руснаци, на които им бе наседено мнението, че сме ги "предали", това е едно реалистично мнение. По една или друга причина България стана член на ЕС и НАТО. Русия е в конфликт с тези съюзи, тоест малка България, докато е член на ЕС и НАТО няма как да застане на страната на Русия. Не това и е проблема на Русия, малка, бедна и обезуражена България не представлява за нея заплаха, а и не може и да е и в помощ.

Браво на Борисов. Крушата не пада по далеч от дървото. както казват в братския МУ руски народ "каким ты был, таким и осталься".

Медиите, че и самия Путин казаваха, че България няма самостоятелна външно политика,а капитулира пред исканията на господарите си по повод спирането на АЕЦ-а и Южния поток. Всичко това сега е размяна на "любезности" без никакво значение.

А какво прави за народа си Боко ? За неговите да.

vsichki hora koito chakat niakoi drug da gi opravi, ta nezavisimo dali bilo opredelena lichnost ili pravitelstvo, shte si ostanat vechno 'zabludeni robi'. izikvaite i kritikuvaite no ne se nadiavaite che niakoi shte vi podnese na tepsia - kakto niakoi hora kazvat - bezplaten obiad niama

Iivanov84

прав е Решетников...

Безродните комунопитеци и техните тролове пак ще квичат... този път срещу масква...

Ясно го казва и си е така. минаването на България и бутафорното и членство без армия и въоръжение в НАТО бе нормално за Запада и ще е ужас ако излезе.Така,че Решетников, вината си е изцяло Руска или по точно Горбачовская.Ако сте курназ слагате ботуша обратно и правите нов военен блок.А онези ако искат да се бият.

постоянно те опровергават решетке.. То верно Баце е ПП ГРОБ, ама ний си имаме поговорка - "Една птичка пролет не прави.." И матряла си го показа това на Шипка.. Га една виетнамска пекинка се появи, щото преди Националния ни празник бе казала: защото в навечерието на празника каза: Подценихме тъмните сили срещу Истанбулската конвенция. А в тъмните сили сте и ВИЕ.. Щото приехте някакъв си закон..

УУУУУ, УУУУУ!!! И ти ли се продаде на решетникоф, Баце?

Глупости. Борисов прави това,което да е угодно на "началниците "от Брюксел.

И този е изфирясал щом се е набутал при коритаров!

затова точно преди изборите за президент удариха БСП чрез Нинова.

Абе, русофили, нима може да има по-силен шамар, от този, който ви удари вашият шеф Решетников. Човекът ви каза съвсем ясно - България НЕ Е НАШ СЪЮЗНИК! Кротнете се и дайте поддържаме едни нормални отношения в рамките на съществуващите реалности! Бойко прави каквото може!

Бойко прави каквото може! ВЕРНО Е, ПИТАЙ ЕРДОГАНЯ КАКВО МУ ПРАВИ!

В момента* Съсипваш и градиш. Всичко за наша сметка.

Нормални отношения??? Ти чуваш ли се? Русия е обградена от всички страни от НАТО и се готви за война! САЩ и ЕС ги спукват от санкции и България гласува ЗА и е част от това. Българите изнасят оръжие за ония брадатите в Сирия и с цялата си простотия българска разследваща журналистка отива на място и разобличава България. Там има оръжие от цял свят, вкл. и от братската им Сърбия, но единствено някаква българка отиде да покаже как българите продават оръжие на ИДИЛ пред цял свят!!! И това 140 млн. руснаци го гледат по ТВ!!! А техните момчета са там. Прав е Решетников - докато България е в ЕС и НАТО няма как да сме съюзници

Русия санкции на износ на налъми и "Запорожци"за развитите държави и да видиш как ще ревнат те против санциите.