Двама временни синдици ще влязат в КТБ след промени в закон

За да се избегне разграбването на КТБ, се обединихме, за да се внесат законодателни промени, обяви Бойко Борисов след среща с всички партии от НС.

Обратно в новината

Коментари - Двама временни синдици ще влязат в КТБ след промени в закон | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

вече се бяхте обединили миналата година и минахте като икономически башибозук през банката и няма по-смешен плач от сегашния ви, че щяли сте да я спасявате

A какво стана с Искров? А с Бисеров?

Тук може би нещата ще се случат ,когато умрат всички тези които са ни управлявали през тези 25г.Ох, няма как да стане ,ще дойдат техните деца крадци.Макар ,че тя държавата вече ще я няма.

Вие не се обеденихте ,за да спре разграбването ,а точно обратното,обеденихте се ,за да я доразграбите.Вие нищо друго не знаете да правите.Но вярвам ,че ще дойде видьов ден ,може и късно ,но ще дойде.

Поне половината от политиците, видните общественици и журналисти са корумпирани. Затова не може да се вземат решения за наказване престъпниците извършили финансови измами. вдига се голяма пушилка в началото после постепенно всичко затихва,защото тези които говорят наѝ убедително и застрашават крадците получават част от откраднатото, спират да говорят и ако някоѝ случаѝно ги попита какво става измиват си ръцете с "независимия" съд. Помислете само защо Вежди Рашидов и другите, като него млъкнаха толкова ли лесно се примириха и преглътнаха изгубените си милиони.

Вежди си взе всичко до стотинка!!! Затова мълчи

Милиционера Колев е за "случайното" разпределение на делата. Той може да "влезе" където има далаверка!

Крадецът вика дръжте крадеца.......смеееееех

Въобще нямаше да си мръднат и пръста, ако ЕК не настоява за стрес-тестове на банковата ни система. На Б.Б. му е пределно ясно какво стана с КТБ. Няма я банката, няма го Бареков, няма го Първанов, няма ги ранобудните и интелигентните.

КАКВО Е СТРЕС-ТЕСТ?МОЛЯ ДА МИ ОБЯСНИШ!

защо ли сменят заглавието в другата страница?

Това е много хубаво, но трябваше да стане веднага след проблемите в КТБ - на първия ден. Сега какво ще правят синдиците там - ще броят мишките ли. Вече милиарди са изчезнали. И като гледам колко спокойни са някой хора от властта, които имаха там милиони и преди това всичко ореваха, ми се струва че е ясно къде са отишли тези милиарди.

Борисов дойде навласт благодарение на КТБ.Той дори обеща, че ако го изберат да се върне на власт, щял до 2-3 месеца да раздаде парите на хората с депозити, гарантирани от закона, а на останалите - след проверка от НАП, която да докаже кои са чистите и кои - мръсните пари.

Така е, има подписано споразумение със асоциацията на ощетените от КТБ-преди изборите,че ако гласуват за герб, парите им ще бъдат възстановени.

Делото с което ни разсейват е административно дело-за отнемането на лиценза,което няма нищо общо с наказателното дело-за кражбата на парите.За него не се обелва и дума,вече 8 месеца.Това,което става се нарича по смисъла на НК-"Осуетяване на наказателно производство срещу лица извършили престъпление от общ характер " за което се предвижда съгласно, същият този НК, наказание лишаване от свобода.

Нали вече е духовно лице , Супер Боко почва да променя и законите на гравитацията . Какъв ли закон трябва да измисли за да постави под запрещение едно публично дружество ???.

Сега ще следва нещо пак типично Борисово - докато се приемат в НС необходимите закони, то от КТБ няма да остане нищо за опазване. Прах в очите,както всичко останало, макар чеаз съм от хората,които вярват ча ББ иска да направи нещо. Но не знае как, пък и е доста страхлив за нещо по-радикално.

Борисов няма да направи необходимото. Четири години не го направи достатъчен е само примерът с КТБ. Достатъчен е и примерът, че не обелва и дума за Пеевски, откакто се върна на власт.

Какво стана с наемане на специализирана чужда фирма за проследяване на парите? Политиците трябва да оставят службите да си вършат работата без да се намесват. А да но, ама на дали...

Др. Борисов ТАЗИ банка се създаде по ваше време, укрепи се и стана най-популярната банка в БГ, защото всички министерства си държаха парите в нея и много други държавни институции. Това "славно" дело се продължи по времето на Станишев. Тези две управления създадоха банката, и те я фалираха умишлено. Защо се сега тези крокодилски сълзи за нея?!

Щом като БСП и ДПС подкрепят Бойко за КТБ, значи нищо не е останало в банката за разграбване.

Кой може да краде повече от един Синдик, разбира се, че двама Синдици! И съответно, трима, четирима и т. н.

Ето това е нов български принос в икономическата и банкова теория и практика - да сложим синдици на синдиците! А на тия новите синдици кво ще сложим?!?!

Българските граждани и българската държава не бива да покрива щетите, които нанесе КТБ.Добра или лоша, Атака е единствената патриотична партия, която се стреми да защитава националните интереси на България. И най-вече тя е единствената АНТИ-ЕВРЕЙСКА партия. Реалният враг на европейците е ЕВРЕЙСКАТА мафия.

Поредният ход на статуквото смяна на диктаторите смяна на джобовете останалите (вуци ги яли и управляващи краднали)

Можеш да лъжеш малко хора много време, много хора малко време, но не можеш да лъжеш цял един народ! Само абсолютна тиква може да си втълпи манията, че народът български го е зяпнал в устата!

За кой народ? за позитанския!

Във властта, и във форумите, е пълно със всякакви велики специалисти по икономика и банково дело. Господа тъпаци, защо не вземете един специалист от Европа, за да ви каже истината. КТБ беше създадена от властта и за властта, беше типична пирамида, която плащаше тлъсти пачки на депутатите, за да я подкрепят, да задължат държавните структури да си държат парите там. Беше обявена и за банка на годината. В типичната пирамида се практикува така. И когато тази банка (пирамида) е на върха, идва момента за нейното ограбване. Ограбването стана планирано, всеки по веригата си взема своето, простия народ плати масрафа от джоба си, и вече всичко затихва. Има един Цветан Василев, дето се демонизира като грабителя на КТБ. Кой нормален си представя, че той еднолично е направил това? Освен това, не мисля, че е трудно да се проследи движението на средствата през годините, и те да се блокират. Все пак 4,5 млрд. не са 5 лева, че да изчезнат. Ноооо, тук става за една върволица от свински черва, които така са оплетени, че вече 25 год. нямат развързване. И българският народ ще продължава да плаща капризите на управляващите.

СТИГА С ТЕЗИ СПЕЦИАЛИСТИ ОТ ЧУЖБИНА!!!МИСЛЯ,ЧЕ ИМА ДОСТАТЪЧНО УМНИ ХОРА И В БЪЛГАРИЯ НА КОИТО МОЖЕ И ТРЯБВА ДА ИМ СЕ ЧУЕ ДУМАТА.ДАЖЕ КОГАТО ЧЕТА КОМЕНТАРИТЕ В ДОСТА ОТ ТЯХ ВИЖДАМ ПРОФЕСИОНАЛНО И ЛОГИЧНО МИСЛЕНЕ И СИ КАЗВАМ ХОРАТА КОИТО МОГАТ ДА ОПРАВЯТ В БЪГАРИЯ СА В БЪЛГАРИЯ!

Да, така е. Само че когато някой в БГ каже нещо, никой не му вярва. В БГ има достатъчно умни, знаещи и можещи хора, но те никога няма да бъдат допуснати до властта.

Ама верно ли се разграбва?!? А когато Цветанов казваше, че банката е ОК и не е пред фалит, защо не му дадохте възможност да я стабилизира, а я клатехте с пълна сила ? Бобчо да си спомни, че той най дейно участваше в пускането на слуховете за фалити, а сега се разревал!

Той излъга здраво, като каза: Дали ще съм втори път премиер, изобщо не ме интересува. За първи път изборите не ме интересуват,защото е много тежко положението, а много е вероятно да сме ние. /б.р. - ГЕРБ да спечели/Каза още, че няма да се връща в парламента и се закле, че няма да се прегръща с ДПС. За БСП си каза: Аз много искам да се разбера с тях, но там се карат, не се знае кой ще им е лидер.

Борисов е за прокурор по аферата КТБ - за умишлен фалит. - Лидерът на ГЕРБ обърна палачинката и вече се обяви за изплащането на всички пари на вложителите в КТБ - и на тези над 100 хил. евро, защото така ни препоръчала Еврокомисията, за да има спокойствие, и така направили всички в Европа.Той дори обеща, че ако го изберат да се върне на власт, щял до 2-3 месеца да раздаде парите на хората с депозити, гарантирани от закона, а на останалите - след проверка от НАП, която да докаже кои са чистите и кои - мръсните пари.

Ситуацията е следната: Боко и компания са бесни, че ДПС и БСП чрез подчинената си БНБ и нейните квестори си разпределят активите на КТБ на безценица. Такъв е закона, така бе запланувано и далаверата върви с пълна пара. Сега: Боко иска да вземе участие, заедно с Цветелина и приятели но закона не го позволява и затова го променят в НС. ( Боко отначало си правеше сметка, лично да ръководи това разграбване след като спечели изборите и затова провали на няколко пъти спасяването на КТБ. но не предвиди, че закона позволява само на БНБ да действа ). Това е -бой между чакали.

Боко е замесен в далаверите на КТБ още от самото начало! Питайте Цв.Василев.

ББ има противници и фенове и се опитвам да съм безпристрастен. Опитвам се ама не мога! В случая с КТБ, която даваше кинти на властта, за да плаща отчасти техния масраф сега има имущество, което по вина на лошата организация във ВАС, може би се разграбва, а държавата "има да взима!" Още преди фалита държавата имаше да взима! Всъщност, каквото е извършено, то е извършено против българския народ, който трябва да плати една чужда сметка. От активите на тази понаедряла със стероиди банка липсват мускулите и вероятно е останала сланината и заради нея ще променят закона за банковата несъстоятелност. Всички знаят, че скандалът не може да има противници и са полегнали тихо до отминаване на бурята. Всички са цоцали сладко и сега "искат да оправят нещата". Ами не може да оправите нищо! сърбите ще ви бавят Василев до отчаяние, а той от Сърбия ще "спасява" ,каквото може! Докато в България не бъдат отрязани всички връзки на Василев, активите на банката ще бъдат разграбвани. И никакъв закон няма да попречи на враждебната антибългарска политика на хората от кръга на КТБ. Те са предатели на българския народ, защото милиони пенсионери, безработни и малки деца трябва да отгладуват кражбата. Ние живеем в мизерия, а те остроумничат вулгарно! На този фон обединението около неотложните промени е жалък опит за въвеждане на ред. Държавната власт трябваше да арестува онези,които опитват да отчуждат имущество на банката заедно с приобретателите и да ги разкърти с данъчни проверки, но ТЯ БЕЗДЕЙСТВА, ЗАЩОТО ВСИЧКИ СА ПРИЯТЕЛИ. В СЪЩОТО ВРЕМЕ СА ВРАГОВЕ НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД! Те трябва да се определят на коя страна са, защото един ден ще видят отново абсурда- наказателен закон с обратно действие!

Е как да можеш да си бзпристрастен, герберастката ти мая си личи отвсякъде, спри да лижеш герберски задници и си отвори очите!Не визирам КТБ, за нея даже и не искам да вземам отношение, но Борисов и шайката му престъпници ще досъсипят България!!

До съсипването, "виждаш" а самото съсипване Не!?Крадливите, назначени, "социални" милионери, невинни ! Борисов виновен!Ти да не си внук на Д. Терпешев?

Когато е за крадене се обединяват на секундата.Що не променят закона и не махнат Искров? Колко са активите на банката в крайна сметка? Що за институция е БНБ ако назначените от нея синдици разграбват банки ? Защо любимата банка на политическия елит фалира? Цялата работа мирише и то много. Някой бърза да замете всичко окончателно

"Борисов обедини партиите...."Цар Борис III Обединител, колко му е Борисов Банкянски да е отново Обединител, но на какво?!На потъпкването на институциите, слугинството на чужди интереси, игнорирането на Съда и Прокуратурата, на ширещата се престъпност, беззаконие и простащина?!Като такъв, да, преди 2 дни влезе в Институцията, избрана директно от Суверена, НС, с ръка в десният джоб на панталона и така дефилира, докато си седне на мястото, с което показа на 240-те маймуни, че може да си играе и джобен тенис, докато е в Парламента! По-голям простак и наглец от този не съм виждал и едва ли ще видя, а вие, прости, задръстени цървули си го избирайте, кръщавайте му таратори и баници, той си го каза в прав текст, прост е като вас....

Е там ти е проблема! Не може да искаш едновременно демокрация и в същото време да не се съобразяваш с интелектуалната мощ на електората! Ама ББ е лош и прост- имаш да вземаш! За разлика от теб и мен той говори общоразбираем български език и печели гласове. Ти и аз не можем посмъртно да ги получим, но той го прави. Онези, които купуват гласове, а дори и ГЕРБ не могат да надминат 2-3%купени гласа, а останалото е заслуга на ББ и то с лични качества. Защо народът не избира научни работници и унищожи СДС и ДСБ или НДСВ, за да ги превърне в бутикови парти? Ами те не говорят на общоразбираем език и са непопулярни, а в една демокрация освен купуването на гласове /нечестната игра/ се изискват лични качества. ББ може да няма едни качества, но има качество на лидер и все по- добър става! На всичко отгоре той поставя височината на летвата! Той се съгласи на коалиция, която изглежда като училищно междучасие, но се вижда, че ги управлява. Негови министри като Москов даже го надминават по престиж, но той не се кара с тях , а се съветва. Той умее да използва лидерите си и после да ги удържа. Не го подценявайте. До сега никой не е победил БСП 8 години подред 14- 15 пъти.

Много пространно излияние в посока колко е добър и незаменим другаря Борисов!Много се извинявам, но отказвам да припозная един доказан престъпник, без никакво образование и обща култура, естествен простак, за мой министър председател! Може и да е твой, както и куклата на конци, Чехльо Ошорков, но за всички честни и почтенни хора той е СРАМ ЗА БЪЛГАРИТЕ!!!

Че нали ГЕРБ си е чисто БСП. Какво искаш. Просто е новият клонинг на партията-кърмилница.

Теорията, че трябва да спасяваме банките, е теория на банкерите, който се наслаждават на собствената си печалба и успех, но оставят обикновения гражданин да плаща провала им. В 21 век не банките определят икономическия ръст, а иновации, технологии, ИТ. Остарялото схващане, че трябва да се гледа на банките като на свещени крави, води до забавяне на икономическия растеж. Банката е организация като всяка друга, която при лошо управление трябва да бъде фалирана, а парите гарантирани от фонд. Остарелия начин на мислене на Европа я тласка на долу. Исландия фалира банките и има невиждан икономически ръст и за това се отказа от членство в ЕС. САЩ от части приложиха същия метод и виждате сами какво се случва с долара. От части България при фалита на банките също повиши икономическия ръст, но проблема беше в това, че не бяха гарантирани депозитите. Ето нещо полезно за Горанов и Борисов, който са такива финансови експерти, че си мислят, че като се водят по акъла на баба Европа нещо ще променят. Тези примери трябва да ви отворят очите за цялостната грешна политика на ЕС за икономии и спасяване на банки. Европа за това продължава да потъва, заради много остарели и неефективни финансови и икономически решения. Бедния става по-беден, а богатия по-богат. Това е резултата от политиката на ЕС, а неукия българин ще си остане заблуждаван от разни политици, който не ги бива за нищо, както и псевдо експертите им.

Това КТБ такъв гнусен смърделник е, че и газова маска не може да го спаси човек от миризмата. Всички шефове на политически партии, както служби и президента имат списъка. Кога ще ни го покажат? Това ли е прозрачността на политическите партии? На кой не му стана ясно, че до един всички са замесени? Тук трябват танковете или Народен съд! Вие си спете още, ще останете без нищо накрая.

ривете си комуняги - до тук бяхте. повеше власт няма да видите.

Докато престъпниците ББ и Цв.Цв. са на власт нищо хубаво не чака българският народ. Тия трябва да се ОБЕСЯТ на площад Васил Левски !

Ivo

Искрофф, Капут некадърен и некомпетентен, ОСТАВКАТА! Чакаме я още!

Трики,трики,триики,трииики,трики манаму, трики,трики,трики,трик.

Навярно Демис Русос е искал да каже МАМАКА МУ.... Не става ясно дали директорът на Световната банка е бил в Министерството на финансите ...

Бах ти и държавата, след като всички виждат, че КВЕСТОРИТЕ назначени от Българска Народна Банка РАЗГРАБВАТ активите на КТБ и горе долу никой НИЩО НЕ МОЖЕ ДА НАПРАВИ......................!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! А тоз ПРЕСТЪПНИК Иван Искров никой и с пръст не може да го пипне и той, след ГРАНДИОЗНИЯТ СИ ПРОВАЛ продължава да си е "ЦАР" на БНБ-то.................................

Исус Христос от село Банкя софииско.

"Аз, като се върна една банка ще фалира, а може и още една ..." - няма да забравя това изявление на Бойко Методиев Борисов, м.Юни 2014 от САЩ! Когато разбера КАКВО е имал пред вид ТОГАВА ... ще му повярвам ... СЕГА ...

дир. за късането. но въпроса за разрушенията е в право ибаващите. и право надеващи си. кат сложиш и една лажичка ДС, знаеш кой е Путин. проблема, вашия е в икономическия ефект, в творчество невервано. във вяра, моя и твоя. вервам ви , неграмотници. и нема такъв закон , да не ви вервам. щом сте искали да учите, носете си кръста. не е безплатно.

Пожарникарят е американски патриот.

КТБ до сега е разграбена до шушка, от тебе мутро и от твоите аверчета, доган, пеевски и т.н...Кого се опитваш да правиш на балами, осем месеца след като я затворихте и сега "крадеца вика, дръжте крадеца"! Не, всички сме балами! Всички сте за наровете, но ти си на първо място, щото освен че си крадлив, но си нагъл....

таман и аз се да юрнем да грабим.. кат тез де ги знае Местан..и .. сиктир, нов закон. ба те сазтезанието.