Борисов разпореди отнемане на концесията за мина ”Бабино”

Премиерът Бойко Борисов разпореди да започне процедура по отнемане на концесията за добив от участък "Бабино" на "Мини Бобов дол".

Обратно в новината

Коментари - Борисов разпореди отнемане на концесията за мина ”Бабино” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Що не вземе и да инициира и отнемането концесията за златните рудници !? Ето тогава ще мога да кажа , че е направил добро - друг въпрос е за себе си , или за България !

НА КАКВАТО И МИНА ДА СЕ СТЪПИ В ЕНЕРГЕТИКАТА, ВСИЧКИТЕ СА ДЕЛО НА ДОБЕРМАНА ОВЧАРОВ!ТОЗИ ЗЛОДЕЙ, ОТДАВНА ТРЯБВАШЕ ДА ТЪРКА НАРОВЕТЕ НА СОФИЙСКИЯ, АМА НА БОКО НЕ МУ СТИСКА!ГАРВАН ГАРВАНА ОКО НЕ ВАДИ!

МУТРАГЕНЬО ОТ БАНКЯ СЕ ПРОИЗНЕСЪЛ ОТ ЪНДЪРГРАУНДА, ЧЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПЛАТЯТ ЗАПЛАТИТЕ НА МИНЬОРИТЕ ОТ БОБОВ ДОЛ, ИНАЧЕ ЩЯЛ ДА ОТНЕМЕ КОНЦЕСИЯТА?! Верният войник на Българската комунистическа партия от времето на социализЪма, Пожарникарят на Народната Република, Мутрата от СИК и ШЕФ на ИПОН, Охранителят на Тодор Живков и Симеон Борисов, генерал-лейтенантът на Бриго Аспарухов и Георги Първанов, Софийският кмет на Румен Петков, министър-председателят на кръга Банкя, казано накратко Мутрагеньо от Банкя, бил се бил разпоредил от под земята, че незабавно трябва да се платят заплатите на горките миньори от рудник Бабино в Бобов дол иначе щял да отнеме концесията?!Л.Г.

така трябва да бъде с всеки, който краде труда на хората.Ковачки е най големият спонсор на БСП и неговата червена задача е да усмърди държавата преди избори и по време на избори. Какво се случи с неплатените му данъци за 8 млн лева. Конфискувайте му имоти на тази стойност. Да усети, че не е в гората. Запорирайте му сметките, забранете му да напуска страната, докато не се издължи на всички, защото и в затворената мина Черно море е същото, което и в Бабино.

Има и други затворени мини,но са затворени очите на тези ,които трябва да следят затова!Реже се всичко!Концесията не е ли сам право на използване на природните изкопаеми,но не и право върху собствеността ,която е държавна?!? То няма държава де!

Депутатите получават 2000-4000 безотчетни пари за разходи, без данъци месечно, пари за да се возят на лични автомобили и колкото си искат на служебни автомобили, сериозни заплати, а какви закони гласуваха за раята: -Данък за подаване на декларация от починал - Родова вина, глоби за наследници; - Лицемерният данък уикенд - Фирмите нямат право да позволят на служителите и собствениците да си отидат в къщи с колите си, да си вземат децата от ясла, да се обадят по телефона на майките си............. - Чакаме още алчни безумия.......

Без данъци държават ане може да се издържа, но когато се кожодерстват хората, които създават работни места, накрая и работните места и данъците изчезват и чиновниците стават бедни, като народа си!

Па минахме на ръчно. Е оти ручахме жабетата!

pompai

Разбрахте се с Дилян Пеевски ? Всеки знае ,че Ковачки е курв-та на Делян Пеевски и това става при управлението на Бойко Борисов. Бойко е мъж само когато е притиснат към ....

ясно пише че е прехвърлена от Румен Овчаров...

Прехвърлянето е станало преди 10 (десет) години!

Пффф . па да ви имам там в Гето-то и бизнесмените бе !? Май не случихте нито със такива , нито със политици нито със правосъдие , нито със закони , нито със морал, нито със..... да продължавам ли ??? А питате ли се защо само в гетоБГ е така ??? Идете дори в една Сърбия , Черна гора та дори и бедна Албания ... все е с поне две нива по-добре !! А при вас ??? Мутри без образование и ценз колят бесят разпреждат.... , а като тяхна алтернатива са или комундели от БСП, или от АТАКА , или от ДПС ...Или от ПФ , или от РБ ..или... а пак да продължавам ли...???И пак идете да си ги избирате , да ви са сладки :))))))

"Борисов РАЗПОРЕДИ да се наемат....." "Борисов РАЗПОРЕДИ да се отнеме....." Борисов ..... "кой си ти бе да решаваш ... РЕШАВА ТОЯ КОЙТО ИМА ПАРИ БЕ ... " ... "ХА ХА ХА ХА ..." Абе Борисов .... ти да не се обърка нещо бе ... мойто момче .... или не съм разбрал кога си направил пари .... а бе Борисов ... и не си ги отчел .... дааааа ... лошо Седларов лошооо ....

че какъв е проблема - слуховете са, че ББ е най-богатият българин след г-н "кой, 10".

Ами той Ковачки сам искаше да закрие рудник Бабино и да се отърве от аботещите там. Боце по този начин му върши услуга като прекратява концесията. Забележете- говори се не за всички Мини Бобов дол, а само за този непечеливш рудник. По този начин му развързва ръцете да изпосъкрати всички без последствия.

Кака Мая месия !!!

По-долу ясно казах, можете да четете!

Бокич, хората си искат парите, а не твоите разпоредби!

Жалко, че стачката свърши точно, когато Майчето слезе под земята да успокои и подслади живита на надървените мъже.

Ето го бе! Господ Бог! Стои на трона си там горе и раздава. На някого правосъдие, на друг кривосъдие, на трети милиончета. А на Мишо Бирата... това е друг случай. И там Р.Овч. бил нещо виновен, ама за него Той не си мърда пръста. Обаче иначе говори! Много говори! И все другите са му виновни.

Биография Ранен живот и образование Цецка Цачева Данговска е родена на 24 май 1958 г. в с. Драгана, община Угърчин, област Ловеч.[2]. Средното си образование завършва в днешното СОУ Анастасия Димитрова в град Плевен. Завършва задочно право в Софийския университет Св. св. Климент Охридски в рабфак специален факултет за предварително обучение на работници за влизане във висше училище без изпит. [3] До 1991 г. работи като юрисконсулт в Окръжния народен съвет в Плевен[3], където по-късно става началник на правния отдел. Става член на БКП, като според твърдения, които самата Цачева категорично отхвърля, в този период тя е била и секретар на първична партийна организация там.[

Злите слухове освен това донасят, че при някакво дело на общината е помагала активно на противната страна срещу заплащане и във вреда на институцията, чийто юристконсул е била.

НЕ ОТНЕМАНЕ НА ЛИЦЕНЗА!!!!!!! ....МОЖЕ И ЗАКЛАНИ :)

Браво Бойко!Представям си една такава ситуация при Станишев.Щеше да се миши,да примигва зад очилцата и да говори дълго и неразбираемо.Ами Орешарски,можеше да срича ако някой му беше написал на листче.Ами кандидата Радев обещава като магистралка на всеки всичко.Браво,затова народа те избира.Щом така неистово вият,комунярите,значи си на прав път.Не можеш да изчистиш цялата мръсотия оставена от тях,но едно по едно нещата ще се случат и видимо се случват.Трябва!Народа избира ГЕРБ да спасява държавата,не се огъвай,не се предавай,мачкай всеки нарушител.Ние сме с теб!Ще успеем!

Кой не си е пил хапченцата?Хайде бързо хапчепата и в леглото бързо!!

Виж си минусите и се сети,колко мноо си тъп

Е как да няма да има минуси, като червените хиени щом чуят името Бойко се нахвърлят в купом,мятат лиги,хапят,глозгат и във форума настава такава смрад,че всеки нормален човек се отдръпва.

Няма ли закони та Бат'Бойко трябва да се разпорежда. Прилича повече на Бананова Република

ЕЕЕЙ БОЙКО, ОСТАВИ МИНЬОРИТЕ ПОНЕ ОЩЕ ДВА ТРИ ДЕНА ПОД ЗЕМЯТА, ЗАЩОТО ТАМ Е КОСТИНБРОДСКАТА ШАНТОНЕРКА!! ИМА ВИЦ, КОГАТО МАНГО РЕШИЛ ДА ГОНИ АЙШЕТО, МАЛКОТО ЦИГАНЕ ГО ПОМОЛИЛО, НЕДЕЙ БЕ ТАТЕЕЕ, НЕ Я ГОНИ, ОСТАЙ Я ДА СЕ УЧИМЕ НА НЕЯ !!!

Келеш, КОМУНИСТЪТ Борисов напуска пожарната с чин майор, следва СТАЖ при МУТРИТЕ и след това без да завърши Генералщабна академия, с "царски" указ го правят "генерал" Единият се мисли за цар, а другият за генерал!. През периода 1985-90 г., според стилизираната му автобиография, Бойко защитава дисертация и е станал кандидат на науките, сега малък доктор, а за това се изисква т.нар. кандидатски минимум, включващ и изпит по чужд език. А Бойко не знае чужд език. А и къде са НАУЧНИТЕ трудове на ДОКТОР Бойко? Да прочетем и научим нещо и ние, които сме без титли...Да си го кажем направо - ДОКТОР Бойко Методиев Борисов е неук. Почти цяла България говори като него: ще биемЕ, можемЕ да си го позволимЕ, а и да ви го нач у камЕ, докато ви грабимЕ...

Искам да питам миньорите: Миналия път за БСП ли гласувахте? Пак да пуснете! Ама не гласа си, а водата след тея л...а

Искам да питам - вие почитателите на вожда и учителя с конкурс по простотия и неграмотност ли се намирате, или това е задължително за да си гербераст?

само прочети по-надолу. по-прости частици от атакист, циганин и турчин няма открити от физиката

Гласеваха за КОВАЧКИ!! Дет сега ви е СКРИТ КОАЛИЦИОНЕН ПАРТНьОР!! Виж си как са гласували за ДЪЛГАТА ВАКАНЦИЯ НА ДУПЕТАТИТЕ.. И как пак се връщате към първата си ЯНКА МАГИСТРАЛНА от 2009-та - БОЛЕНЧО!! Любов сте си - с него си узаконихте онез 1,4 млрд от здравните вноски през 2010.. Ха сега СБОГОМ.. И не забравяй ти да пуснеш водата, че ша са задуши МАГНОЛИЯТА...

Миналия път са гласували за ГЕРБ-това беше корпоративния вот от Ковачки.

случихме на капиталисти...

Предизборна акробатика. Къде беше ББ до преди няколко седмици. Та забавянето на тия заплати и купони за храна са започнали най-малко преди година.

Ясно евтино предизборно зрелищно салто. Концесионерите са решили да уволняват и закриват, защото е нерентабилно, но ББ се прави на много як и решава да отнеме концесия. Пост фактум бате.

Кога голия кестен ББ ще разпреди същото за Златица и Пирдоп, за тия дето добиват злато от два пъти повече площи, отколкото е золожено в концедионния договор и освен лато инасят и редица други ценни метали в Африка за извличане от рудата.

Когато изчерпят находището и поискат да си тръгнат сами. Тогава ще се направи на мъж и ще им вземе концесията...

Отдавна е известно, че ББ управлява държавата не като държавник, в съответствие със законите, а като шеф на силова групировка по ГСМ-а, действайки в зависимост от ситуацията и настроението си.

силовата групировка виждаме в концесионера не плащащ заплати и държавата която защитава народа.

Правилно, много правилно. Това е сблъсък на две силови групиравки, едната от които използва лостовете на държавната машина. Ако се спазваха законите, това трабваше да бъде направено преди 1-2 години. Нали не мислиш, че хората простестират, защото са им спляли заплатите за последните два месеца.

Интересно защо реши да им отнема концесията точно сега, когато те сами искаха да се откажат и да затворят рудника? Явно за да им спести плащането на обезщетения. Па и на герой се прави даже...

концесия никога не е имало! това е едно "демократично" "споделяне" на народни пари. меркел и обама го правят без да им пука...

Та, къде са профсъюзите, моля?

Те на хората на БСП и ДПС не посягат. Партия са си. Заедно направиха приватизацията

А възможно ли е да разбера, истина ли е, че Бойко Борисов е бивш комунист? И то бивш комунист, който се отказва от членството си в партията едва през 1995 година. Истина ли е, че Бойко Борисов е един от малкото бивши комунисти, може би единственият, който си позволи откровено да хвали и превъзнася най-тъпия и най-гадния комунистически диктатор в цяла източна Европа Тодор Живков. Негов работодател, между другото. Истина ли е, че Бойко Борисов и Георги Първанов застанаха на почетна стража рамо до рамо при възкресяването на паметника на Тодор Живков в Правец на 7 септември 2001 година?

Е сега гледайте какъв рев ще нададе Корнелия Нинова!

Само така Бобо, ие сме с тебе цачка им цецина на тия идиоти, дето тормозят хората. Дано не са предизборни фокуси Бате.

Я премисли, че ти една друга концесия отне. Ама 57 МЛН. ЕВРО плати ДЪРЖАВАТА. ПО СЪГЛАСИЕ, за да не бъде осъдена за ЕКСПРОПРИАЦИЯ.. В Арбитража на СВЕТОВНАТА БАНКА, дет уж СТАЛИНКА е била ГОЛЯМАТА РАБОТА.. А и още едни 21 МИЛИОНА ЕВРО - АДВОКАТСКИ ХОНОРАР СМЕ ПЛАТИЛИ. 9 млн. евро на адвокатите на СРЕЧЕЛИЛАТА СТРАНА. А къде 12 млн. евро на маститите адвокати дето загубиха и арбитража за БЕЛЕНЕ. За неверниците - в гуглето "АФЕРА С НОВЕРА!"

Инсценировка? Боце опитва да загуби гласовете на БДЦ за да си самоорганизира сваляне? Велико! :)