Борисов: Ако не се бяхме разбрали, нямаше да има коалиция

Ако не се бяхме разбрали за ИК, това означаваше, че вече нямаме коалиция и оттук нататък следват конституционни форми и решения на всяка една партия поотделно.

Обратно в новината

Коментари - Борисов: Ако не се бяхме разбрали, нямаше да има коалиция | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Няма начин такива търгаши като вас да не се разберете щом става въпрос за крадене власт..Отдавна сме боково имение в което боко купува и продава кога има изгода от това ама харчат луди пари на наш гръб да ни доказват каква ''демокрация и свобода имаме'':((

Коалиция пак няма да има. След неуморните усилия на Кунева да съсипе Медицинския университет точно преди изборите, след брилянтния изказ на Радан Кънев и след появата в пространството на мазния Даниел Вълчев. Колко недалновидно!

Има има я виж как са се строили мирничко и се репчат подлогите бокови след като са минали взаимнообвързани на козяк..Какво тук някаква си чест и достойнство когато парата и властта са къде къде по мили за такива дебили

"Ние всичките знаехме и знаем и сега при този парламент и при тези политически партии, колко трудно отново ще се намери консенсус да се намери правителство, каза той. Аз нямам нищо против да ни управлява служебно правителство няколко години.

Буда със своите кучки. Липсва само кучката "Бай х.й"!

ЛАПАЧИТЕ СА СЕ РАЗБРАЛИ КОЙ С КАКВА ЛЪЖИЦА ДА СЪРБА!

Разбрахме се да ядем и крадем заедно.

Хубав е, на Бойко тена, но пък зад Него дамата, изглежда яко "загоряла" И с тоя копнеж го гледа! На Трета глуха, Мостака, който всички ги "тества"

Моля Радан да се поправи! Ако може веднага! Това "бай хй" звучи много вулгарно и просташки! Може да го замени с "бай кор" например, което не променя смисъла на казаното, но е някак си по-културно, по-финно, по-така...

Е, добре за Турция остава ограничението от 35 секции, но остава и вратичката при необходимост да се монтират допълнителни урни. И какво се получава когато опашката стане голяма - доставяме допълнителни урни, което е все едно отриване на нова секция и потокът върви.

Доган ако се ядоса Герб няма да видят гласове и от 83 -4 места ще докарат едвам 40 -50! По същи яначн е и с местните избори. На изборите от 2015г. ако небяха ДПС да пуснат на ГЕРБ аванта, гроб едвам на половинка щеше да бъде.

Борисов, не живей с празната надежда, че си се разбрал с някого! След някой и друг месец, половината от тези, дето ти ближат подкръстието, ще те дърпат за краката, а другата половина ще ти натискат главата, кога тръгнеш да се давиш. Я по-добре си подай оставката, че поне тоя резил да избегнеш! Винаги си се измъквал, когато работата замирише на бой, та направи го и сега, че да не заемаш нечие легло в правителствена болница с "високо кръвно". А, и кажи на мюфтията да е на стенд-бай, може и да ти потрябва...

бурята да, ама гадовете и тумбаците не :)

Време е да си ходите , от вас само лъжци и крадци става ! Оставка на цялата пасмина !

Не виждам смисъл да се разбираш с коалицията , защото на 6 ноември си даваш оставката и освобождаваш България от своето присъствие ! На 6 ноември започва новия живот на Република България ! Борисов не разбра ли че народа не те желае за управляващ !

Ерата на Тиквата приключва. Въпросът е дали това ще се случи на 6-ти или на 13-ти ноември. Според мен България ще се изчисти от последните мутри на прехода на 13-ти ноември. Този път фокусите с фалшивите бюлетини на Цветанов и на бай Мишо Константинов няма да минат. Предстои в началото на следващата година двете сгради на "Дондуков" 1 и 2 да бъдат хигиенизирани. И всичко да започне на чисто. На 13-ти ноември ще имате възможност да гласувате или за Радев или за Каракачанов. Трайчо ще бъде на финала след още пет години, ако до тогава не се е омъжил. Знаете , че всички десни са с леви разби. Полудесните са други, вижте майка си Цецка, тя не прилича ли повече на баща ви ?

Стига сте наливали вода в мелницата на ония! Те само това чакат като лешояди да се нахвърлят и възползват. Толкова ли не можахте да си поделите бащина дружина? Ще предизвикате някоя "изненада" в стил 2006-та, та всички дружно да се захапем за някъде.

Ще гласувам за Митьо Пищова. Щом Тиква и сие се гаврят с нас и аз ще се гавря с тях.

Това че ще гласуваш за Пищова е само в полза на Буда! Помисли какво друго да направиш!

КАРАКАЧАНКАТА ОТ ПЕТРИЧКАТА МАГИСТРАЛА : "КОЙ НЕ ПЛАТИ НЕМА ДА КЛАТИ" .... МУТРА АГА БАНКЯНЛИЯТА : "СТО КИЛА РАКИЯ ДАВАМ , САМО ДА ТЕ ПРИТЕЖАВАМ САШЕТО КАРАКАЧАНОВ ":)))

БКП на Живков срещу БКП на Луканов и Лилов... Съвсем за балъци ни вземат и ни пробутват бабини деветини! Я идете се гръмнете всичките! Всните пробутваха татовата Иринка, а другите пробутваха Лукановата Кристалинка.... и се провалиха по партийному. В целия парламент няма нито едни от другите. Българската демокрация е демокрацията под ръководството на БКП. чл.2 от всякъде!

Толкова посредствен е простият,ле ле!

Опонентите на ГЕРБ са самите ГЕРБ. БСП я знаехме от години , но Вие се отлюпихте точно от тях.

турско гаджалски мекерета... искат да отворят повече от 35 секции за гласуване във турско гаджалската кочина... гроб и деформаторските мекерета са ГАДЖАЛИ.... Подкрепете> ВМРО,АТАКА,НФСБ или България УМИРА!!! Дерзайте БРАТЯ БЪЛГАРИ!!!

каква АТАКА, какво НФСБ? Та нали те подкрепят Боку! Всичките тия изборни номера се случват с участието на тия дето ги препоръчваш! За Дебелата Златка - Каракачанов и Бялата Златка - Волен или за Черната Златка - Валери ли да дам глас ?! Та ти наред ли си бе?! Та тва са истински измекяри - предатели!

Не Тиква, бурята не е отминала! Ти си в окото на бурята и всяко следващо тиквено движение ще те изкара от него. И тогава жална ти майка, пожарникарска! Като те грабне народът, като бясно псе, няма да можеш да се скриеш нито в правителствена, нито в джамията, нито при приятеля ти ерДоган.

ще свършат като Кадафи...помнете ми думата!!! Деформаторите СЪЩО!!!

sps_hrsf@abv.bg

ко? народа ше свърши кат Каддафи, Борисов - НЕ!

ГЕРБ=Гаджалско-Еничерска-Разбойническа-Банда

Ако ли не,закриваме България след 5 години. Последния ще гаси лампата! Помнете думите ми.......... Българино, събуди се! Всеки божи ден населението на страната се увеличава средно с около стотина афганистанци на възраст от 16 до 35 години. И всичко това става с благословията на СИКаджията от Банкя, който за това получава благодарствени писма от люксембургския мошеник Клод Юнкер.

хахахахахахахаха ти си болен бе пич!:))) как изобщо можа да го напишеш това бе:))) Да подкрепим вмро, атака и нфсб:))) ХАХАХАХАХАХАХАХАХА ебати олигофрена!

И никой не ви иска мнението! ПРЕДАТЕЛИ като теб скоро ще бягат през глава към гейропата и краварника зад океана! ТАКИВА КАТО ТЕБ СА ВРЕДНИ ЗА БЪЛГАРИЯ!!!!

:))) акъл от мекеренца родени в чужбина ум НЕ ЩЕМ!

ЦК на ГЕРБКП: 1. Росен Плевнелиев - бившия първи секретар на комсомола в Благоевград, син на секретаря на ОК на БКП по образованието 2. Бойко Борисов - охрана на Тодор Живков, секретар на УК на ДКМС на училището в Банкя, баща му полковник от МВР 3. Цецка Цачева - активен член на БКП, любовница на партийни велможи 4. Николай Младенов - комсомолски секретар на учкома на 114-та английска гимназия, син на дипломат по байтошово време. 5. Цветан Цветанов - син на шофьора на Григор Шопов - шефа на ДС преди 89-та. 6. Трайчо Трайков - внук на шефа на комунистическия земеделски съюз, прокуратор от EVN. 7. Мирослав Найденов ( Миро Мършата ) - комсомолски секретар на Ветеринарния институт в Стара Загора 8. Лиляна Павлова - внучка на Георги Павлов, партизанин от бригадата "Чавдар",член на ЦК на БКП, министър на химията и металургията. 9. Диана Ковачева - дядо и е бил личния шофьор на Васил Коларов и Цола Драгойчева. 10. Сергей Игнатов - син на Симеон Игнатов, секретар на ДКМС и после секретар на ОК на БКП - Видин по Идеологията 11. Зам. финансов министър Владислав Горанов - негов кум е личния масажист на Тодор Живков. 12. Дилян Добрев - баща му е бил последния партиен секретар на Кремиковци. 13. Сталинка Георгиева - любовница на Андрей Луканов. Преименувала се след "възродителната" екскурзия на Кри-сталина. 14. Георги Близашки - бивш живковист, протеституиращ защитник на Шистовия газ, ЕРП-тата, ГМО-тата, НПО-тата, Хитлеризирането на НАТО и Украйна, АКТА и прочие - американска поглога, пребоядисвач в зависимост от посоката на парите. Доларждия, рубладжия, лираджия, шекелджия, носете носете!

Абе българи, не ви ли омръзна това долнопробно театро, та искате да гледаме и следващи серии? Наистина ли ви липсва елементарно себеуважение, та падате толкова ниско? Да, наистина изборът не е богат, но пък чак такава безкритичност и себеунижение, това си е направо клинична диагноза.

Обединител на нацията и парламента. Зотава всички около него го гледат така влюбено и пъглъщат мъдростите, които говори. Това е Борисов, пукайте се от яд като спечелят от раз президентските избори.

Да не ти се пукне задния изход, от който поемаш простотията с широко отворен вход, след изборите,?!

Рядко надарен прост елемент... който си заслужаваме. Кой ли гласува за него? Жалкото е, няма достоойна алтернатива. :(

Цецка му цайчина е по-достойна алтернатива.

Добре де, как един осъзнат комунист (Цецка, не ЦеЦе - някакава отровна муха) да стане "осъзнат" член на уж дясна партия, какво се самоопределя ГЕРРБ? Тя, наистина изглежда по-достоен мъж от Бойко, когато не е гладко избръсната!

И какво сега? За да не увеличим секциите в Турция над 35, запазихме същия брой секции в САЩ и Канада!? Големи умници!

Голем юнак, ако се дърви на Кунева. А на Бай Х.й се прави, че не чува. Гиди пиле шарено.

Рангът пари борбътъ. Партията рани, пък ний борим!

Всеки божи ден населението на страната се увеличава средно с около стотина афганистанци на възраст от 16 до 35 години. И всичко това става с благословията на СИКаджията от Банкя, който за това получава благодарствени писма от люксембургския мошеник Клод Юнкер.

искаш да кажеш онзи люксембурски ГЕЙ мошеник Юнкер, който спазари с тиквата българоубиеца и нациоалния предател да правят тук буферна зона за мангалите афганистанци в замяна на пари и подкрепа на статуквото и дипломатически постове в чужди държави на цялата ГЕРБ помиярска дружина?

В Турция и 3 секции са много.

Моля онези дето ще се махат да вземат ДПС и БСП със себе си и никога повече да не се появяват заради жестоката смрад и мизерия, която доставят.

С кого ли си пожелаваш да останеш, неразумний иЗроде!

От "господари на ефира" предлагат да има още едно квадратче на изборите което да гласи "не издържам повече".Напълно ги подкрепям.

Бай хей се страхува да не загуби властта

Бай Х*й се изказа авторитетно :)

Със сигурност няма да гласувам за фуражка. Извинете! То има и един друг много народен израз нещо като: "Добър ден на всички ви!" И то много заслужен, но засега ако махнат шибаното квадратче комисиите може да се любуват на живописните качества на българина.... Планини, кули, кули, дерета и все по бюлетината. То затуй е квадратчето, да не мислите, че е за друго? И моля, ако някой от вас ще се маха да не приказва, ами направо да се маха!

Гума, така като те чета: Ако се махна, тук ще остане само каучук и силикон. Нищо твърдо... НЕДЕЙ ГЛАСУВА ЗА ПАГОН - ГЛАСУВАЙ ЗА АКЪЛ. Може и да постигнеш нещо. МИСЛИ!

Ами ние на фуражките им викахме и "мозъци", защото се отличаваха с мозъчните си показатели.

"Фуражката" е от пилот от ВВС. Ако беше служил, щеше да знаеш разликата между офицер от всяка друга войска и ВВС, ама явно си рожба на "демокрацията". Жал ми е за теб. Жертва. Талибаните идват за такива като теб.

Може да се справи с такава ситуация-всички искат,вс недоволни, вс са с претенции , а ще има ли друга конфигурация един нов парламент? Същото ще е.Дано не им се даде на тези лумпени!

Мутренски номера с които загуби и последните си наивни привърженици.

Хвала на този безстрашен капитан, на това пиле шарено, което така ловко направлява държавното пробито корито в тези бури!

След това изказване Нинова ша го роди!

кое шъ го роди? майката на нацията ли?

Бурята отмина, кражбите продължават със страшна сила - справка печатницата на Пеевски. Рано или късно обаче всеки си получава заслуженото!!!