”Бивол” пусна нов запис за Борисов и жените

Изтече нов запис от "Яневагейт", в който пак е замесен Бойко Борисов. В него се твърди, че той е купил къща за 1,5 млн. евро в Барселона на жена.

Обратно в новината

Коментари - ”Бивол” пусна нов запис за Борисов и жените | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

За какъв морал можем да си говорим в журналистиката, при положение, че най-големите рекетьори от Бивол смеят да се наричат журналисти. Всички знаят, че взимат пари, за да пускат компромати срещу когото трябва. Финансирането им идва от вън и целта им е да доведат страната до криза, за да се обере народът.

Баси! Тия биволите са като звукозаписно студи. Само да им поръчат нещо - и хоп! имат готов материал за всичко. Чудно ми е дали и една дума от тези т. нар. "автентични записи" е истина.

Държавата е такава,каквито са така наречение и граждани

До кога ще дъвчите комунистическата дъвка. А тиквоний какъв е бре? Не напусна ли мвр и си остана в бкп,когато деполитизираха мвр?

Кратуната ни мисли за много будали и напоследък ни спретва страхотни театри.То не бяха истерии за някакъв газ(после излезе ,че е недоразумение),то не бяха ноти до турския посланик (ама след 1 месец),то не бяха скривалища в турското посолство-Местан нелегален,сега пък ни правят на малоумни с някакъв СМС ,все едно сме технически неграмотни,кратуната ходи и се меси ,къде не му е работа ,като някой самодържец,сега пък мръсни ризи....Е ,НЕМА ТАКАВА ДЪРЖАВА!! И ВСЕ ПАК МИСЛЯ -КРАТУНАТА Е ВЕЧЕ ПЪТНИК.!

купил ли е къща за 1.5 млн. Тик Вун в барселона? и на българския народ ли ще разправя приказки

Я какъв нерез бил тоя с наднорменото тегло. Има ли в Банкя паметник на Виаграта? Вкарайте го в панделата, там ще получи досатъчно ласки.

Ега си Кочината!Ега си Вертепа ! Това не е Държава !

Ако такава информация излезе в друга държава, например еъе Франция,Дания, Швеция, Белгия, Холандия, или Ф=Германия, бъдете сигурни, че медиите ше пратят свой екипи в Барселона, ще снимат апартамента, ще изровятцялата информация и такъв политик незабавно ще подаде осатавка. Никой няма да чака съд, защото се знае, че съдилищата се влияят навсекъде от VIP персоните! В такива случаи с действа със силата на морала! У нас нищо няма да се случи, защото десните политици забраниха ползването на Морал, понеже морала у нас бил комунистическа категория и от там опасен. Действа само закона! НМашият Премиер е над законите, обаче! Вчера го показа за пореден път ри посещението си във ВСС! Никой не смее да му каже, че това му посещение и SMS-a, Който е Пратил на съдия Панов е неправомерен натиск, използване на власт за влияние! Вижда се колко медиите са обвтрзани с Правителството и с правят на слепи и глухи! Нема лошо в ЕС също не реагират! Там им е все едно, щом членският внос тече и всякакви нареждания, които налагат на България, това правителство поема безропотно! Така, то може да прави в страната си каквото пожелае, което не влияе на извън границите на България, та ако ще геноцид за възрастните хора да е! Това е положението! Ако Ви харесва!

Първо, няма как да има любовници , защото ни е ерген! Второ, като има толкова .урви готови на всичко , защо да няма и ползващи ги./ буквално и политически/. Трето, не е виновен този дето дава яде баницата, а тези които му я дават. И понеже сме все по апатични, това си заслужаваме!!!

Дали въпросната Мая не е известна протитутка, чието име започва с буквата Ц., която също има къща в Барселона, за същата цена. Размишления над фактом, би казал Щирлиц.

Матряла си заслужава да бъде управляван и е...н от Баце!

таа тиква за зени мисли за народа не докога сте тарпим *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Практиката в демократичните страни по света е, че когато излязат такива записи, като този и като по-стари такива за Мишо Бирата, или на Менда Стоянова с Ваньо Танов, медиите правят така, че уличените с право длъжностни лица по морални причини са принудени да подадат оставки, защото законите са направени и там така, че не е възможно да бъдат осъдени висши държавници! Но, у нас думната Морал е забранена още от времето на Президента Петър Стоянов, той и негови висши съпартийци определиха Морала, като комунистическа категория! Това с удоволствие се прие от тогава до сега от всички управляващи и в България Морал няма!

haks,скоро ще има help,БИВОЛЪ да се отели!!!!!!!!!

Двете гладни каки/кокошки/ просо сънуват.

За Моника Йосифова-Станишева съществуват "обосновани предположения", ама за Мая Манолова ми се струва прекалено. Ама човек знае ли?

Който има пари, си плаща и ибе. Така е било, така и ще бъде- и преди Бойко, и след него. Купуването и продаването на секс НЕ е престъпление.

Само че краденето на пари от народа е престъпление. Той според данъчни декларации трябва да гладува.

наред ... така ще оправиш тоя закъсал народ ...на всеки изчукан щом даваш къщичка или милионче господ здраве да ти дава да ни опраскаш всички ,че ни мързи ама ни се искааа! LOL!

Този пасквил наподобява на пусканите по адрес на Берлускони - те се мъчат да го очернят, а той излиза с по-висок рейтинг. Огромната и съществена разлика е, че в България никой никога не конфискува от огромните активи на мафията.

Е че то за Берлускони си беше вярно и с много повече подробности. Самият той не го е отричал.

Най-после едно положително качество на Тиквуний Великолепни - пада си по жени.. ;))

Какво "положително" виждаш бе ? Милион и половина евро за едно ....мандръсане ! Виж без пари да ги бе свалял ...еваларка ...ама за това се иска нещо ....друго ооо! От "дузпи" всеки ....ВКАРВА ....

Какви са тези жълти, тъпи слухове?! Толкова ли няма кой да свидетелства за кражбите за милиарди? Няма как да няма стотици хора, които да знаят как да се опосква страната ни. Или всички те са купени?

Няма кой. Никой не смее да си отвори устата за тъмното и престъпно минало на баш мутрата и за сегашната му роля в престъпният свят.Не смеят, дори , и да припечатът материали от чуждия печат, където има доста интересни неща на тая тема. Мутрите пипат здраво.А си си отворил устата, а си влязъл в списъка на неразкритите убийства.Помните какво стана с ТВ7? Приказва ли сега против ГЕРБ и мутрите?Тиха и кротка , като агънце. А с Яни Янев, дето размахваше един джоб с флашки и щеше да смъква Борисов? Ликвидираха му партията, а той се сниши, по ниско и от тревата, и стана щатен гъзолизец на мутрата.

Бойкопе продукт на една нова 25 годишна система която се възпроизвежда благодарение на обеществения безинтерес.Когато ти дават или пускат-грабиш и експлоатираш,че живота е сравнително кратък.Каката съобщава градски легенди и пикантерии с които се ппинизява и тя самата,след като е премисляла дали да се подложи на ерекцията на Бойко.От сутрин до вечер слушам за ценности,морал и прозрачност,а фактологията е коренно различна.Задаваме си въпроса кога българина и България ще са в нормалността на цивилизованите европейски порядки-никога,това не се предвижда в следващите 1000 години!

"...кога българина и България ще са в нормалността?" И това време ще дойде, когато бат' Бойко "ТИ СИ МЪЖ!", изпревари приятеля си Силвио Берлоскони по секс подвизи ... в края на февруари (19-20) т. г., преди да си извадил оставката от джоба, както стана през 2013 година. НИЩО НОВО, ПОД СЛЪНЦЕТО, ОБАЧЕ ЗЕМЯТА ВЕЧЕ Е В ПРОЦЕС НА РЕНОВИРАНЕ И ПРЕМИНАВАНЕ В ПО-ГОРНО КОСМИЧЕСКО ИЗМЕРЕНИЕ. Скоро и "слепите духовно", ще го усетят "квадратният" ...

Тези които сложиха борисов на това място-а това са тези които 70г управляват БГ-кръга около тодор христов живков от село правец- могат да го махнат всеки момент без да прават теа панаири.Освен ако...освен ако нещо не са "напърдели тиквата",да са почнали да се карат кой е номер едно в шайката,да са се разделили на две или повече групи,да не са така единни както беха вече 26г и сега да се ядат едни други.Другия вариант е ОТ ВЪН(но не русия) да са решили ЧЕ ВРЕМЕТО НА ТЕА ОТ КРЪГА ОКОЛО живков Е ИЗТЕКЛО И ЧЕ Е ДОШЛО ВРЕМЕ БГ ДА СТАНЕ НОРМАЛНА ДЪРЖАВА.Дай боже да е второто.Защото на нашите приятели трябва да е станало ясно че на нормалните хора в БГ просто не е по силите да се оправат с една ДИКТАТОРСКА ВЛАСТ.Както никой народ до сега сам не успял сам да се справи с диктатора който му съсипва живота. Да момчета, комунисатическата върхушка от 89г-живков и къмпани - спретнаха "прехода" с благословията на техните "освободители",които им дадоха картбланша да се подготват за това което предстоеше още през 1981-2г.И те се подготвиха.Да,скъпи другари и другарки диктатурата на кръга около живков си продължава вече 26г,във всички сфери на живота в БГ.Само малоумните не го знаат това.Както виждате БГ остана единствената в европа (освен русия) с управници определени от диктаторите от 89г.Единствената. Това не може повече да продължава

МОже да има нещо вярно. Обаче силно не съм съгласен, че никой народ не можел да свали диктатора си. Историята говори друго. Ако чакаме на някой друг, би било невероятно той да зареже всичките свои грижи (всеки ги има) и да се напъва да уреди нашия бардак. И да го прави просто от доброта. Ако дойде някой такъв, той ще гледа своя интерес, както винаги се е случвало от Освобождението насам. После още 20 години бихме се оплаквали, че ни дерат и т.н. Само ние самите може да уредим нещата в свой интерес. Никой друг.

Момче,световната практика на работническото и комунистическо движение(както се казваше) НЕ ПОЗНАВА СЛУЧАИ В КОИТО ЕДИН НАРОД ДА СЕ ОТЪРВАЛ САМ ОТ ДИКТАТОРА СИ....Разбра ли...Не бех ти дочел глупостите до край.Но след като ги дочетох мога да кажа че изобщо си немаш и бегла представа какво е диктатурата с какви средства си служи.Хаха,и ако не си некой тарикат дето ми се прави на мотика,си некакъв наивник

А със случилото се у враца,пак "някой" будалка българите.Големия въпрос е БОКСЪТ СМЯТА ЛИ СЕ ЗА ОРЪЖИЕ.Щото ако е така това е чиста проба ВЪОРЪЖЕНО НАПАДЕНИЕ на момчето над двамата братя.И тогава филма е съвсем друг.Въоръженото нападение се извършва с цел да се убива.И тогава потърпевшия има право да защити живота си с всички средства.Когато стане бой средства не се подбират.Защо не са спрели... Ми щото това не е толкова лесно в такава ситуация.Някой тръгва да те убива а ти да мислиш как да го жалиш.Когато тръгнеш да убиваш трябва да си поемеш и отговорноста,щото ти си първия.И ако не си направиш верна сметка си плащаш.Така че правосъдието не е работа на обществени протести. Това е най-сигурния начин да няма правосъдие.И да няма справедливост

Той сам се проваля- не му е за сефте. "Хитрата сврака - с двата крака." "Хитростта не е качество на ума."- Достоевски

Факта е, че подобни работи се случват само в България или подобни държави.

Баба Боца - шпионин любовник, чийто пъп е по-дълбок от дължината на достойнството. По-скоро работата ще е жената със страп он, а Боца - пасивен. Ех, комплекси, комплекси. Така е с останалите девствени и след 30-годишна възраст.

Добре, няма ли други начини с които да бъде компрометиран Борисов? Преди време съдиха Цветанов за нерегламентирано подслушване. Сега обаче с някакви неясни и незаконосъобразно направени записи (които не се знае дали са истински) на разговори между някакви си хора, които са подслушвани точно в момента, когато говорят за Борисов, се мъчат да разрушат имиджа му?! Толкова елементарни ли са тези? Ако наистина Борисов е купил на някоя си жилище в Барселона за 1.5 млн. евро, даваш тази информация на прокуратурата, на НАП и ДАНС, обявяваш фактите в медиите и заставаш с името си зад това обвинение! Всичко останало е КОМПРОМАТ! Но явно, комуноидните фигури само с компромати се надяват да свалят Борисов от власт!! По друг начин не могат! Отрепки!!

Когато е замесен Тиквоний, всички записи са незаконни.

Тъпите селски ченгета само това могат защото само това са научили от руските си наставници...слухове,компромати и доноси пък ти после се обяснявай че нямаш сестра...това тъпо селско милиционерско потекло до като не го изметат както в бившето ГДР постановките няма да спрат и все ще сме на дъното

Не искат да изкарат съществените неща, че тогава много интереси ще пострадат - на всички едри участници в обществения ни живот.

" ... че е недопустимо ВСС да бъде контролиран дистанционно. ..." Тогава логически (и фактологически) не-дистанционно е допустимо. Абе що ли не ...

Ако не беше толкова жалко за страната и народа ни, всичко, което се случва, щеше да бъде комично. Много комично. Но в тази комедия изгубихме България.

1,5 млн. евро за къща за някаква жена ??!! Вие Боко за идиот ли го имате ?

Не, той е един мръсене и долен помяр!

Жалките селски павианчета само как подскачат и смърдят като скунсове......това е житейската им трагедия която още не могат да осмислят

Един нормален човек , а те са вече малцинство в България, не може да не се отврати от 25 години целенасочено изливана болшевишка помия , мафиотски заплахи и убийства , шантаж, рекет на държавно ниво , мизерия и презрение към българските граждани от всички етноси, дежурно фалшифициране на изборни резултати, демагогия, манипулативни и конюнктурни медии и т.н. до БЕЗКРАЙ! Затънали сме в тресавището до фуражката и до феса! Вечен съюз между русофили и туркофили, когато им се клати клона и платени клакьори по форумите!

След това, което се случи във ВСС и никой не реагира, България е умряла. КРАЙ!!!

someone

ако е истина - говори много зле за б. борисов. свестния мъж намира свястна жена за цял живот и за деца, такъв личен живот не води до нищо добро. купил къща за милиони - все едно заплащане за проститутка. за мен не са нормални отношения, но то в днешно време кое ли е нормално в бг.

Е па то с пари всеки го може ....и мачки да манръса и избори да пИчели о ГОЛмайстор от дузпи да вкарва ! Че го призная че е майстор ако го може без пари ,че да му платят за това дори ! Защо се не чуе нищо текиво -мадръсарско за магаренцето му ,дето си го вкара в оборо отсреща ,че си трае защота го неможе , а и може пари да нема шото си има женка де му ги прибира и нему дава ...да...шава1 само отвреме на време се надуе да изреве нещо смешно ...некъде си по ефиро !

Как не мога да го видя някъде без охрана този дебел и грозен каратист, футболист, пожарникар, престъпник и помяр да види как ще го приспя с левачката като Кубран Пулев, че с дясната ръка ще го утрепя.

Образът на обикновена мутра все по- пълно се извайва , очертава , пред нас ...) Не му искайте оставката, бе ..) Има , сигурно ОЩЕ , и още материал , за някой, ДОРИ подчинен на цацата прокурор ) ......................... Алооо, ДАНСА , коя "гърла" има къща за 1.5 млн. евро в Испания , БЕ ??? Нали за ТОВА ви плащаме ?? Хахахахахаа...... ........................................... Има един стар адвокатски лаф .. .Пита адвоката ; Ти, краде ли, бе ? - крадох .. Е, като краде ,отделя ли за адвокат ?? Отделях .. Е, тогава ще те оправим ... .......................... Следващия : _- Крадох , но за адвокат не отделях .. ---Е, тогава ще лежиш ...) .................. Та , рапониии, ОТДЕЛЯЙ за адвокати !!!! ) ............................ ................................................................... Тоя, нашият е задминал и путин и Обама , бе ..)) Руснакът поне се жени , а Обама - президент на най- великата и силна държава , НЕ сме да мръдне - два мандата , бе ) Хахахахааа....

EEE Той по крадлив от мен ще излезе. Ама важното е ,че не му пука кво лае народа!

Така е. Вие само ще слушате и завиждате, защото мен три папи са ме галили по главата!

Каква низост, каква мерзост!!! Главата ми не може да проумее как това лице ББ може да си позволи да ползва цялата държава като бащиния и с народни откраднати пари да крепи своите метреси и лакеи!!! Долу Боък Борисов, долу свинщината, долу ГЕРБ доли всички помяри в България около ББ и тази набедена за дясна партия. Тази партия не е дясна, тя е бясна. Защо това лице не живееше в Германия да види къде щеше да пребивава на топло! Срам!!! Срамувам се от това дебело прасе, което като влезе във влъстта стана 120 кила. Пеевски бил виновен, ами да погледнат това ниско остригано лице какви ги върши с дъражавни пари.

Аз пък слушах една баба как се хвалеше в трамвая,че се е любила с Владимир и всички попитаха Путин ли,а тя отвърна... Ленин :))

Какво са 1.5 млн. пред 8.5 млрд. бълха го е охапала Винетко.

Тази история с "двете каки" се превръща в сапунен сериал.Само намеци и инсинуации,без факти и документи,като например SMS-а на Борисов до Лозан Панов.Кой знае какви фантасмагории още ще се появят до изборите в ПИК и Бивол.

Кой смее да проверява шефа на държавата?

Е то пък край нямат издънките Му! Да не би да е декларирал тези 1,5 млн. евро за къщата на тази :-)

нема да остави на мира най-видния ерген и пеперудките от съдебния антураж.. Кви хора бее....

Да, за Борисов само "чукането" е важно, а това, че деца са починали изобщо не го интересува. И още има наглостта да е министър-председател???

Госпожо Янева, няма на света толкова ракия, след която някой да иска да те чука. А пък Бойко даже и не пие.

Тоя Боци колко е долен...

Е, не е чак толкова долен, де:) Човекът боцка, ама си и плаща! ЖентлИмен!:)))) А Златки на тоя свят - бол, сите готови за комбо - онождане къде с къща, къде с колица, къде само с парцалки

ПАК ГЛАСУВАЙТЕ ЗА ТЯХ !!!

каква мина е настъпил завалията...