Борисов: Пожелавам си мир, в Турция има през ден атентати

Ако нещо може да си пожелая днес, на Игнажден, е само мир през следващата година, омръзна ми да пиша всеки ден съболезнователни телеграми, обяви Бойко Борисов.

Обратно в новината

Коментари - Борисов: Пожелавам си мир, в Турция има през ден атентати | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Пак си е почесал крастата- резнал е лентичка с пореден номер 5001. Все пак обектът е сравнително голям- по едно време беше стигнал дотам да реже ленти на прясно боядисани квартални кръчми.

Аз пък ти пожелавам повече ти и твоята шайка бандити да не помиришете власт. Показен бе наказателният вот срещу теб и тия, айде да не казвам какви, които са около теб.

бокоІІбългароубиецо отиваш си защото си БЕЗ родник , какви магистрали , какво саниране , ти не намери 3 000лв. за стихосбирката на геният ХРИСТО БОТЕВ с автентичните му нередактирани стихове , защото те се отличават с изключителна острота към безвремието и турското РОБСТВОв което живее българският народ, това не се харесва на евроатлантици те безродници . Е тая стихосбирка се издава вече с помоща на АТАКА.

Тиквуня с простотията си по рождение се опитва да се вживее като папа, Христос, аллах и световен лидер едновременно. Когато такъв малоумник се напиня на 4 километровата отсечка? (Колко джипове и горили са били с него) резултата е само един - мирише на посрано и извън България.

от 9 милиона ,останахме 6 и продължаваме,такива боклуци като теб ще угасят лампата

Даа, в България все още ислямисти не са правили атентат, но атентати има през ден. И главният атентатор ни е министър председател...

По името ти личи що за говедо си.

Добре че вчера Тръмп бе избран официално за президент та тая мутра не напрай ново правителство , а другото дето дрънка е тинтири минтири

МИРНИЯ"ПРЕХОД"В БЪЛГАРИЯ ВЗЕ ПОВЕЧЕ ЖЕРТВИ,ОТКОЛКОТО СЪРБИТЕ В УСЛОВИЯ НА ВОЙНА!!!

Какви жертви е взел бе глупендъре? В любимата ти Русия ежедневно пукат от пиене на лосион.

Но можете го боядисате това, което е направил Борисов.

Не може дааа боядисаш ..Нищо ! Колкото и голямо да е.

Червените талибани умират от кеф като Бойко заговори за направеното. Защото няма какво да покажат. Ама нъцки. По-гнусно от червената дезинтерия няма!

А аз си пожелавам бОРИСОВ и цВЕТАНОВ в една килия през следващите 15 години.

Асфалт паша доказа за пореден път, че неговият НАЧАЛНИК е родоначалник на исляма и се изписва с арабски завъртулки с форма на пълзяща змия. В ГЕРБ е практика по Християнска КОЛЕДА да откриват ремонтирани покриви на джамията в твърдишкото село Жълта река с пари на ППГерб, дарени лично от Цветан Цветанов или пътища в Смолянско турски фабрики в Кърджали. Я само да припоним КОЯ ТУРСКА фирма строи магистрала ТРАКИЯ - това беше турският консорциум МАПА ЧЕНГИЗ. А кой строи, копа и прибра 1,5 млрд евра от строежа на софийското метро - турският консорциум ДОУШ ве Тиджарет и на коя фирма Асфалт паша иска да пробута софийското ЛЕТИЩЕ - на турската ТАВ. Значи Асфалт паша има май за началник аалаха и от него чака БЕРЕКЕТ ВЕРСИ и много АЛТЪНИ в катарски ливански турски и люксембургски банки

Много мир и спокойствие да има за този политически пенсионер.

Това май вече е края на цифроизлагацията където от обещаните 30- 60 канала вече има само 6 канала в национален ефир.като всичко а искаш мир

ти хубаво си пожелаваш ама има една стара поговорка че,, мечката когато играе у комшиите скоро ще играе и у нас,,

Всъщност, ...Въобще вече не ни интересува какво Боко Тиквата банда ГЕРБ откривали, Какви ленти бил отрязали. колко метра път направили ..ТОЙ .. ..колко Милиарда гласували на фирмите на ГЕРБ в последния момент ...за Саниране ..Колко милиарда заем взел... ..какво бил Обещал ... ..Колко Папи го били Галили по главата >>> ..Колко Меркел обичала ГЕРБ .. .. Искам повече Никога да не Виждам, Чувам ..Никога повече .. ..за ГЕРБ..Боко...Цвъко...Калинка..Цецка...и техните изчадия !!

В следващия парламент Кабака от Банкя щял да се кълне в Корана. Повратилив е както винаги. Усеща откъде духа вятъра! Чака султан реджеб да го назначи за башбакан на България!

Борка купи си наргиле за дегизировка да не ни закачат манафите.

Мира на Борисов е по- страшен от война! Ако се съди по скороста на измиране и бягство от България, ние определено сме по-зле от Сирия! Не знам дали войната е по-страшна или тихото гаснене, без съпротива и достойнство.

Извинете че пиша глупости ,трудно ми е да видя че от 26 години вървим все надоло и скороста се увеличава,двете мозъчни клетки в главата ми ,ме карат да продължавам да деля хората на комунисти и демократи въпреки че в Русия в момента е див капитализъм ,сляп съм да видя че всички конфликти са на територий през които се плануват газови коридори,пари-това е което аз не виждам чипа ,който сорос ми сложи е да мразя комунистите ,които отдавна ги няма

Борисов ще промени нещо с третото си правителство ,жестоко се заблуждава,борисов има слугинка душа и баба му меркел ще ни изтрие от лицето на земята

ТИ НА КОЯ ПЛАНЕТА ЖИВЕЕШ,НЕ ВИЖДАШ ЛИ ЧЕ СЕ ТОПИМ ,КАТО ПРОЛЕТЕН СНЯГ,БЪЛГАРКАТА НЕ РАЖДА ,ЗАЩОТО НЕ ИСКА ДЕЦАТА И ДА ЖИВЕЯТ В КАТУНА ,В КОЙТОПРЕВЪРНАХТЕ БЪЛГАРИЯ,ВЪРВИ СИ С ДОБРО БОРИСОВ ,ТИ НЕ МОЖЕШ ДА СИ ОРБАН А ТОЧНО ТОЙ НИ ТРЯБВА СЕГА..

Минимална пенсия в Гърция 850 еуро. Б България - 200 ля. т.е. 100 еуро. Браво Боко. Машалла.

Какво е виновен Боко, че 45 години сме били със СССР?

Добре, че е Той. Иначе без него сме заникъде. Свято да е името Му.

Ние сме във война! Всеки ден от управлението на Мутрата е война срещу България и българите!

""Съветвам ви всички да се молите и попове, и мюфтии за мир. Румъния е без правителство, на Гърция спряха всички пари сега, че си позволиха да пипат пенсиите, Македония е без правителство, а в Турция атентатите са почти всеки ден и загиват хора, заяви лидерът на ГЕРБ, цитиран от "Фокус". Само в България рай, тишина и спокойствие...стабилност!!! Благодрим Ви много Гн Тиквун Хъбчев Мутрафоний за тази стабилност. Стабилно се топиме, стабилно сме бедни, стабилно нема държава и стабилно нямаме икономика и бъдеще!

Топиме се защото няма деца,но ако трябва и деца ще ви направим! ХАХАХА...

Не му връзвайте кусур на човека. Той е българомразец. Какъв мир, бе Мутра, когато всеки Божи ден 8 български граждани правят опит за самоубийство. И някои успяват. Калтак!

И понеже ''много'' мислиш за България взевече и корана да ни четеш:(((Стига бе човек с тези манипулации с това лицемерие с тази ненаситност да властваш..

Селските тарикатлъци на Борисов за манипулиране на общественото мнение.ББ,ти не гледай съседите,нас си ни гледай.Но явно не можеш.Нито пък искаш.В Гърция,дават на пенсионерите по над 350 евро коледни надбавки.Явно,не си го чел.Пък и изглежда,скоро не си ходил там.Не,че са за завиждане,но си живеят живота,даже и без теб. В Турция си имат твой приятел-Ердоган.Той си има грижата за тях,не ти и/или ние. Ти,Борисов,си Студио Х-една немска марионетка,издигната за да слушка,какво му пеят на уше от там,далече.Дадени са ти права,да грабиш и стрижеш,на воля.А си кривнал от"правия път",а мрачното ти мутро минало заема първите страници по медиите.

Хората са го казали: "АКО ИСКАШ МИР ГОТВИ СЕ ЗА ВОЙНА!" За съжаление нашите управници СЪСИПАХА армията!!! Колкото и бедна да е била България винаги е намирала пари за армия! Станишев(БСП) съсипа колкото можа от армията! Борисов(ГЕРБ) унищожи каквото може от армията! България е ПРЕДАДЕНА от собствените си политици!

ТиК'во! На война ли ти се ходи? Това да не ти е някаква компютърна игра бе, Недоклатений!... Щял да се готви за война...! Изобщо знаеш ли какво е това? С кого ще се биеш бе, каиш непоръбен?!

А ние си нямаме атентати, но пък имаме "операция с часовникарска точност", довела до няколко жертви в Хитрино, ранени и много разрушения. Но пък нямаме правителство, способно да поеме отговорността за случилото се там, а вместо това само гледа да замазва нещата......

Офф, Урко! Аре да си ходиш баЦе, щото вече едвам ти издържам физиономията и "умозаключенията"... да не говорим за останалото.

Румъния е без правителство, България ебе с правителство...

Бойко, Бойко... забрави ли онова за дюнерджийниците? Да не сме ги затворили вече или не пазят както си мислеше.

Пазят ни. Що?

"Борисов: Пожелавам си мир, в Турция има през ден атентати" ...има едно пропуснато "а" май...

и тоя изкуфе като меркелицата,нали са си дружки

Мирът и здравето са най-важните човешки ценности в този живот. Да е жив и здрав Бойко защото избори се задават, а той е нашият фаворит!

В цялото семейство подкрепяме и ще гласуваме само за Бойко Борисов и ГЕРБ!

Да не сте хомосексуално семейство?

Браво! Значи сте отбор ИДИОТИ по кръвна линия... :-D

сигурно цялото ти семейство е на хранилка и сега като наближават следващите избори, които ще изгуби тоя, сигурно те е страх че ще останете като гладни въшки на улицата. Ама за такива като вас, само сеч и да се научите как се работи. Нагледал съм се на убитаци и тъпаци през последните 10 години, които видиш ли гласуват за ГЕРБ и вече назначени управители, началници, родата им и тя оправена и раздава правосъдие. Важно е да имаш човек някъде по-горе, няма значение че си малко простоватичък и некомпетентен, всичко се учи и ден да мине друг да дойде...

абе тя и меркел за мир,ама...

А може би, също така, е МНОГО важно ДА НЕ СИ ТОЛКОВА ТЪП!...

то и ние сме без правителство. и не го говоря за периода от подаването на оставката...