Борисов за БСП: Не искай жената на ближния, да не стане твоя

Премиерът в оставка Бойко Борисов призова Росен Плевнелиев и Румен Радев да съставят служебен кабинет, а предсрочните избори да се проведат по нови правила.

Обратно в новината

Коментари - Борисов за БСП: Не искай жената на ближния, да не стане твоя | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не си губете времето, г-н новоизбран президент Радев! Направо подпишете указ за новият министър-председател да е "генерал Деси"!!! Както се казва: "Който командва в къщи, ще командва и в държавата!"

zosha_@

я, борисов е решил да ни осветли за собствените си грешки..следвайки известното за личния му живот. интересно :)

Борисов за БСП: Не искай жената на ближния, да не стане твоя. Вижте мен,аз си избрах Цецо и той взе че ми стана жена с всичките и минуси(плюсовете когато губя н се броят:) )

Народът с вота си като избра човек, когото не познава наказал Борисов? Не- Борисов наказа народа с Корнелия Нинова...

abasador

на, господин Борисов не му овря тиквата. Даде оставка само по една причина, не можеше да си представи, че народа ни не иска да изпълнява това което той казва, че не желае да мисли така както той мисли и не е съгласен родината ни да му бъде като бащиния. Завършен егоист и нарцис от село Банкя! Сега, дори когато подаде оставка, продиктувана от собственото му его, дори без да се съобразява с международната и вътрешната политическа обстановка, пак се прави (така ще бъде и до изборите) на велик и ще дава указания... ама, като ми пееш Пенке ле кой ли ми те слуша? ... забравена стара народна песен? Лек ден.

Няма Комунисти вече, не се лъжете. Има само два вида хора във властта. Честни хора, които са готови да се жертват за народа и интересчии, работещи първо за себе си и после за останалите. Това "Този е комунист, тази е комунистка" това са политически дрън дрън приказки за отвличане на вниманието и чесане на езици. За политика е важно какво ще направи за народа, от коя партия е важно. Бандити има в ляво, дясно и в центъра, и сред "комунистите" и сред "анти-комунистите" има бол, които са за разследване. България има нужда от разумни и добри управници, без значение от коя партия са. Ако са от партията на разумните и добрите, аз гласувам за тях, дали са членове и на други партии не ме интересува.

С тези милиарди заеми, които изтегли ББ си управлява държавното корабче, не по-зле от всички управлявали и преди, че и тези след него, които ще управляват. Мисля си, че народът не го мрази заради лошо управление. Той с всяко свое следващо изказване ще става все по-мразен, защото се държи ту като непораснало дете, ту като жена в тежък климактериум. Този човек никога няма да се справи с корупцията и нагаждачеството, защото неговото поведение привлича в управлението на страната хора с най-долнопробни човешки качества!!!

това е направил с Цветелина.......

Поучава ни от собствените си грешки... :)

Помните ли героя на Стайнбек Лени от книгата му За мишките и хората? Лени е едър, недодялан, добродушен, леко дебилен и много обича да милва мишки, защото са меки. Но понеже няма мярка, ги убива. Подаряват му кученце и него скапва от ласки. После решава да погали една жена по косата и без да ще й счупва врата. За да не го линчуват мъжът й и хората от селото, се налага да го убие единственият му приятел. Застрелва го в гръб, докато му разказва как ще си направят заешка ферма, за да може Лени да гали зайци на воля. И ние си имаме Лени, изпълнен с нежни чувства към мишките и хората. Десетки са снимките, на които Бойко гали деца, стиснал ги нежно за вратлетата. Дечица с ужас в очичките, сгърчени от страх, същински мишчици. Бойко си има и много кучета. Но защо ли кучетата, които подари на Путин и на Доган са оперени, дори усмихнати, а бойковите са изплезени, с опънати очи? Сигурно, защото се спуква да ги милва. Има си и котараци в Банкя, и котки по министерствата. И всички те гледат като ургясали (премилвани). Явно яко ги гали. Обича много да гали и каки. И да ги опрасква. Подобно на Лени, Бойко си няма и хабер, че днес народът иска да го линчува. Пита се кой е най-добрият му приятел, който ще му спести мъките, докато му разказва каква чудна заешка ферма ще му направи в следващия парламент? Палачинки 18.11.2016 в 17:50

Страшни простотии . И този човек и шайката му са били начело на България последните 9 години.. Не... мерси Към терминал 2 хора. Тези са изперкали съвсем

До преди няколко дена всички искаха оставката на ББ. Ето, подаде си я. Сега, тези които му искаха оставката да си направят правителство и да управляват. Но те не щат. Те искат ББ да ги управлява колкото се може повече. Това е или политически идиотизъм, или най-обикновена шизофрения. истината е по-простичка. Когато си под крилото на някой като ББ дето може да носи отговорност, на който от Европа му дават пари независимо дали ги харчи по най-добрия начин, който е ценен партньор и в Берлин и в Париж и в Лондон ( в Пхенян не са го канили, не знам там как е) е лесно. И да критикуваш и да с еправиш на мъж. Но когато той ти тегли една майна - олеле. Ето, ББ изпълни лелеяната мечта на всички опозиционери и протестери. Подаде си оставката както беше обещал. И оттук нататък не иска да го търсят за нищо в този парламент. Да си избират служебно правителство, да си насрочват избори - да правят каквото искат. Той ще си се готви за избори. Защото наистина хората гласуваха против ГЕРБ. С наказателен вот. И сигурно има много причини за това. Но ако някой иска да живее в нестабилна държава управлявана от лайнар ала Обущарски, вече има тази възможност. И е крайно време БСП да не се крие. Искаха властта - имат я. С ДПС барабар. Да се хванат за палците, си разтворят бузките, пък .....каквото сяба покаже. "сабята на Доганя" в "ножницата' на Курнелия.

Бойко Борисов: Хората се променят за часове. Ще им се върне от Господа, не от мен АФЕРА: Кого кълнеш бе, безбожнико! Откога Началника стана Господ за тебе? Хората се променяли А какво искаш ти, бре? Да стоят като статуи под шлифера ти, овесени като слугинските ти журналя върху нещото, наречено бай уй?! Ще им се върнело на хората от Господ, забележете!!! мутренското: НЕ ОТ МЕН Господ да не го прирявняваш до нивото на шеф на мутренска бригада?! Господ да не е Маг Светлина и останалите ти вещерки, че да правят черни магии или кълнейки да връщат тъпкано на хората и то, заради теб?

????

"Борисов за БСП: Не искай жената на ближния, да не стане твоя." Тоя се е оженил/омъжил за властта, та чак се е срастнал. Извинете за колебанието ми, не бях наясно коя дума е коректно да се използва, впредвид индивида. Та за жената, опс. за властта. Не мой така бе, мой човек, не се съсипвай. Едно време героични българи се "женеха" за смъртта в името на освобождението на Родината, а този сега в името на лапането. Жалка картина.

Другите божии заповеди - НЕ КРАДИ, НЕ ЛЪЖИ,.... ?

Аааааа,за жената на ближния най-малко ти имаш право да говориш,защото преди години открадна жената на ближния си,а после и с нея се разведе.Каквито и глупости да говориш по адрес на всички,единствено настрои всички срещу себе си.Ти повече няма да се видиш нито като премиер нито като президент.

В очакване на правителството на ТРЕТИЯ мандатоносител.

А за "Не кради!" какво ще кажеш. (Реторичен въпрос с точка на края на изречението)

Бойко държиш се като напляскано дете което е направило някаква магария и не си признава

Питам: на кого се сърдиш че загуби изборите? Сърди се на себе си! Ти съвсем изкрейзи. Кого обвиняваш? БСП, пенсионерите /но те гласуваха за теб/, Радан, младите хора, инвалидите,хората от чужбина /без Турция/, хората от градовете, кучетата и котките.... Кой?

Ако Корнелия Нинова е най-лошия кошмар на мутрата, ГЛАСУВАМ "ЗА"!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Изглежда Борисов наистина си въобразява, че се е ОЖЕНИЛ за властта и тя СИ Е НЕГОВА ЖЕНА И НИКОЙ ДРУГ НЕ БИВА ДА Я ПОЖЕЛАВА"....Чукундур.....

Борисов, това от собствен опит ли го казваш? :)

Видяхте ли Нинова как си беше вирнала носа в парламента, чак и на мен ми се зави свят :) Какво ли ще стане ако спечелят изборите?

Bидяхме,ама по вирене на нос само кмета на Cимитли може да вири по високо нос.

Гейберастията е извън всякакви норми, и всяко гейбераско действие събужда отврат и презрение у нормалните българи...!!! ГРОБ за ОрганизиранатаПрестъпнаГрупа"герб", за да оцелеят България и българите....!!!! Даааа...!!!

Борисов за БСП: Не искай жената на ближния, да не стане твоя..... Това е поредния бисер, на самозабравилия се Бърборко. .... опитва се човека да говори умно ама не се получава. Да се дръпне настрани и да не пречи. От всеки човек държавник не става. От Бойко обаче стана нещо- Бърборко.

в тия неща явно Тиквата има опит, с кой си бяха менкали жените, (бившият на банкерката Борисова), който пък взел бившата на Тиквата!

Mоже би сега мутрагеню желае жената на Pадев но след като пристана на кмета на Cимитли никой не му вярва че е мъж.Да вземат да се съберат както Pики Mартин и приятеля му,няма лошо.

Борисов ръси тъпотия след тъпотия,но има кой да се хваща и то не са малка.Вечерта след изборите няколко оръфлека в махалата,най нискообразованите стоят пред блока и коментират,как комунистите са направили преврат в България,как сега ще дойдат тук руснаците,ще ни ИЗКЛЮЧАТ от Европа и магазините ще се изпразнят.Без думи.

Ама наистина си заслужаваме всичко, което ни се случва............... Простия ви премиер, нарцис, егоист, който се мисли за Бог и единствен ,НАЙ-СПОСОБЕН, подаде оставка, защото няма цялата власт да е в ръцете му. Пак мисли само за себе си, не за България.............Това нещо ще продаде Родината си за жълти стотинки, ако не му целувате краката.

Той ни е продал вече.

сите са истото срање

Левите са ясни. Бесовщината винаги е била тяхната идеология. Но защо уж десните докато управляваха за пореден път изкачиха до върховете на властта лица от номенклатурни комунистически фамилии? Няма как да не загубиш властта, когато сам помагаш на "противника" си да я вземе. А точно това направиха "нашите"навсякъде в централни и местни структури на управление, на "обществени поръчки", все кадри от котилото на бившата БКП Народ, който не разбира кои са му душманите, винаги ще бъде сгъван на две и винаги ще се мъчи да оцелее и "тази зима". Изключителен парадокс: да искаш промяна и да гласуваш за стари бесове и вещици. И сетне ще има отново: леле, какво стана! Стана, че глупостта спечели на президентските избори. И се кани да спечели и на парламентарните.

в България партиите са само параван, в действителност управлява мафията на ДС

ДС ? Леле, истинската мафия как добре ви заблуждава. Ама те си знаят, необразован народ лесно го лъжат, много лесно..........

тия комуняги пак ще изтърбушат държавата !

РУСКИ ПОДЛОГИ НЬЕДНИ

ГЕРБ ОТНОВО ЩЕ СПЕЧЕЛИ ИЗБОРИТЕ.

ТОЯ ПЪТ И АЗ ЩЕ ГЛАСУВАМ ЗА ТЯХ

Много правилно ще е да се приемат мажоритарни избори за всички депутати в 240 едномандатни райони. Например Бурса ще е един едномандатен район и ще можем да издигнем свой кандидат.

от кога Бурса е станала българска територия;)

Ако перефразирам Ердоган, откакто там живеят български граждани.

За се готви професор Близнашки! Близък е и до ГЕРБ, и до БСП и до ДПС.

По скоро да дадем път на Pенета Инджова.

ще състави кабинет, представете си и той, кабинета, ще бъде Боко 3, подигравка. Ебати наглеците, а пък симпатизантите им, самозаслепили се малоумници.

алтернатива е вие да съставите кабинет, ало умните кво чакате още:)

От кога караме Корни да го състави,ама на нея не и стиска.

Жената коя е ? Раданчето Пръмова или Ирландската пастирка в колорадските планини !

Обучението на един военен пилот струва милиони, плюс това подбора за пилот е много висок и трудно се намират подходящи за пилоти. Бърборко взе участие в разтурването на Българската бойна авиация с безумията си, никакви пари не се отпускат и пилоти, и инженери и техници напускат. Обучението на авиоспециалисти не е като обучение за пожарникари. Военно Въздушното Училище чувам, че е на режим саморазпадане. Бърборко пак е с маската на вечния нещастник, на който света му пречи да си върши работата.

е по-лесно, да хвърляш бомби от арроплан или да гасиш пожар:(

Всеки може да държи маркуча,но не всеки може да стартира само изтребител!Да не говорим за натоварванията горе в небето! А това арроплан какво е!Хвърчило от нов вид ли е?!?

Извадка: ".....нальотът за тази година е абсолютно същият какъвто е бил и през миналата година - до 40 часа за най-добрите пилоти. .... " става въпрос за 2012г. 40 Часа нальот за нашите военни летци, това са по 1 час на седмица. Т.е. колкото да не забравят кое копче в кабината на самолета за какво служи. Това бе под управлението на Бърборко. - See more at: link

Опитва се да приписва пилотната грешка на Румен Радев, като видите ли Румен Радев от стаята или от земята трябва да пилотира всички самолети и вертолети на ВВС на България. Издигна се в очите на слепците, главатаря на ГЕРБ. Да излиза от властта, ще се намери друг много по-добър за премиер.

Всъщност се опитва да го защити, като споменава, че самолети падат. Ама нали подсъзнателно те хвана срам за генерал 10 часа, та побърза да кажеш нещо.

Бах ти и лицемера !!!

Копирано от страница: "Днес станахме свидетели на поредната долна, жълта атака срещу новоизбраният президент ген.Румен Радев. От агенция ПИК, а след това и премиерът в оставка Борисов обвиниха генералът, че е виновен директно за АВАРИЯТА на МиГ-29 на 26 април 2012 г. Припомняме на хората, които говорят неверни неща следните факти: - ТОГАВА НА ВЛАСТ БЯХТЕ ВИЕ - ПАРТИЯ ГЕРБ! Разследването бе ваше и установи други неща. Неща, които прикрихте. - ПРИКРИХТЕ, ЧЕ ПОРАДИ МАСОВОТО НАПУСКАНЕ НА ДОСТОЙНИ И ОБУЧЕНИ БЪЛГАРСКИ ЛЕТЦИ, ЗАРАДИ БЕЗУМНАТА ПЕНСИОННА РЕФОРМА НА ГЕРБ, ОСТАНАХМЕ С МАЛЪК БРОЙ ВОЕННИ ПИЛОТИ. ПОМНИТЕ ЛИ, ИЛИ НЕ ВИ ИЗНАСЯ, КАК ПРЕДИ ЕДНА ТЪЖНА КОЛЕДА НА 2011 Г., 25 ЧОВЕКА - ДОКАЗАНИ ЛЕТЦИ И ТЕХНИЦИ, СЕ СТРОИХА НА ПЛАЦА НА НАТОВСКАТА НИ АВИОБАЗА ГРАФ ИГНАТИЕВО И НАПУСНАХА СЪС СЪЛЗИ НА ОЧИ? ЗАРАДИ ВАС - ГЕРБ И АНЮ АНГЕЛОВ! Летецът майор Илия Дойчинов е бил нощна смяна заради натовския "Ер Полисинг". Уморен от изтеклото дежурство, той е бил единственият наличен летец, който е трябвало да направи първият полет сутринта за текущата българо-американска тренировка. С риск за живота си той се съгласява, но едно малко недоглеждане, заради прекалената преумора... След това вие от ГЕРБ знаете какво стана. Най-добре може да отговори за това тогавашният министър на отбраната АНЮ АНГЕЛОВ. И интересно кой е първи в цялата йерархия - командир на ВВС и зам.командир на ВВС. Аню Ангелов не защити нито веднъж военните, и заради когото последваха масови уволнения на десетки кадърни летци. Причината довела до АВАРИЯТА на МиГ-29 не е техническа, не е заради ген.Румен Радев, който тогава е бил зам.командир на ВВС и вината би трябвало да падне върху друг. Който нито веднъж не защити летците. Причината е ЧИСТО ЧОВЕШКИЯТ ФАКТОР, ОПИСАН ПО-ГОРЕ. link

Червените посрански архиви "говорят".

Субтитрите в торента ли са?

как ми хвана мисълта,че се отнася за цЕментовите червени глави със руско самосъзнание.

Тия от бкп,които избиха горяните-истински комунисти,през 1952 г.,сега се правят на техни наследници.Вън ордата им.!