Борисов получил от РБ ”добро предложение” за шеф на ДАНС

Бойко Борисов обяви, че Меглена Кунева му е направила "добро предложение" за шеф на ДАНС от името на РБ. Той не се съгласи, че партньорите му преяждат с власт.

Обратно в новината

Коментари - Борисов получил от РБ ”добро предложение” за шеф на ДАНС | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Преяждането с власт е в главите на БСП и ДПС,говорят го от страх,защото не е техен човек и ще има сеч.

Преяждането с власт е в главите на БСП и ДПС,говорят го от страх,защото не е техен човек и ще има сеч.

Любовни писъмцета : Х, предложи ми тази, У, предложи ми онзи! Е, така и баба го можи

Само ДСБ е мор за комунягите.

,,..Запитали радио Ереван: - Българската политическа система позволява ли правителство от един човек? Радиото отговорило: - Не, г-н Борисов..,,???

Всичките тези са като свински черва свързани едно за друго....Ако шев на ДАНС стане някой от сините аматьори за бат Бойко е дорбе щото ако нещо се омаже и размирише ...ще си измие ръцете с кандитатурата на забравените вече седесари...

Тоя Лукарски не е нищо друго освен пернишки герой без първите седем години. Тоест 7 години е по-млад от наборите си.

Обичайните приказки на едро - ако нещо се получи сам се хвали , ако сбърка - другите хора са му криви...

РБ не е и няма да стане партия. Това което е предложила Кунева е предложение на Кунева и никой не може да докаже, че е на РБ. тази седмица Кунева и Локарски си назначиха без конкурс свои хора на началнически места в КЗК. НА ПРИНЦИПА ДА СИ СЛОЖИМ НАШИ ХОРА. Ген. Атанасов даде да се разбере че това не е избор на РБ, а на Кунева и СДС. Така че ЗАПОПНЕТЕ- Когато говори Радан Кънев говори ясното, дясно, компетентно политическо политическо тяло на РБ. Когато говори Кунева и Лукарски говори колаборациониското, малко кариеристично крило, многословното и малодействено на РБ. Правете разлика между нас от ДСБ и Кунева/СДС. Не е нужно да се напрягате, тя е очевидна.

като гузен ученик този хипертимен психопат

Кога ще свършат лъжите на Тиквата от Банкя ?

Абе той не лъже,това е естественото му поведение,подбира се което е най-удобно за момента,така че нали разбираш кога.

Всеки който дойде на власт първо се занимава със службите , а не със стимули за икономиката, така правеше Орешарски, така прави сега и пожарникарят, защо службите са толкова важни, ами много просто яко ще се краде. Властта ги чака 16 млрд , 1 млрд саниране и т.н. и службите трябва да заличат следите, както става вече с КТБ, мутрата щял да гони другите мутри, новият виц на тази власт.

Филиите с мас, постнили са или блажни, или е шменти- капели всичко.

Гледам какво пиша и виждам, че хваля Бат' Бойко за добрите прояви и ся чудя какво става? Ето какво. Онзи ден Бат' Бойко каза, че трябвало спешно да се назначи "служебен синдик". Това не е законна правна фигура, но глупостта от глад ще да е! После Бат' Бойко каза кротко на партньорите , че държи на етническия мир и веднага ще си подаде оставката ако не си затварят устата! Мъдро, викам си! Прав е! Вчера като истински лидер каза, че се обединили всички политици по въпроса за синдик за КТБ, а той най- щастлив! Това е истинско лидерско качество, без майтап! Днес, Бат' Бойко каза, че е доволен от коалиционните партньори и сипе похвала за Кунева- да паднеш! Обаче, идат избори и знае Бат' Бойко, че така се укрепва политическата власт и на местно ниво. Кунева гледа весело сякаш слънцето я е огряло, а Бат' Бойко изглежда справедлив и неусетно подчинява всички. Ами може го, прави го! Чудя се аз кво стаа бе, а той гладувал, човека и му идва мъдрост по време на постите. ДРЪЖТЕ ГО ГЛАДЕН ТОЗИ, ЗА ДА УПРАВЛЯВА ОЩЕ ПО- ДОБРЕ! ТОЧНО СЕГА СЕ СПРАВЯ НАЙ- ДОБРЕ ОТ ВСИЧКОТО ВРЕМЕ, ОТКАКТО Е БИЛ ВЪВ ВЛАСТТА! И ДА НЕ ГО УМОРИТЕ ОТ ГЛАД, ЧЕ МАЙ ИМАШЕ ВИСОКА КРЪВНА ЗАХАР И ПРОБЛЕМИ СЪС СЪРЦЕТО! Определено Борисов дава власт , обединява хора и им търси отговорност и получава подчинение. Това не знам кога се е случвало по този начин в България в най- новата ни история, но е много обнадеждаващ факт. Дори и да е на повърхността, изглежда много добре. А това сваля цената на дълга ни и дава положителни сигнали на икономическите ни партньори. Така ставаме привлекателни за парите, които обичат успеха и властта.

ti hubavo gledai...Plashtat ti lainarino obelski da iadesh lainata na MEGA-TUPIAT borisov! DA VI EBA PUTKATA MAICHINA I na teb i na nego! govnio obelski sledvashtiat put mi se obadi ne ot skrit nomer...

Не си ти, когато си гладен! Очевидно са ти много вкусни "лайната", щом са ти все в устата!

Да не си и ти на пости? Толкова глупости на куп скоро не бях чела...такава нескопосана политагитация.Всъщност за кого го пишеш това?Атакисти няма да привлечеш,герберите си ГО харесват такъв какъвто си е... останалите ти се хилим на писанието.

Виж, така ми се струва, а ти ако не мислиш така отречи и напиши нещо по- смислено като обориш всяко едно от тези, дето ги писах. Ти как ще постъпиш , за да привлечеш хора и да ги убедиш да ти се подчиняват като знаеш, че коалицията е несъвместима, идеологически икономически и политически? Да,ББ има недостатъци, но има и положителни изяви и те не може да се скрият. Аз не съм му фен, но търся обективно верното, а не пристрастието,което не носи печалби. На този народ му трябват печалби и забогатяване , а не просташки скандали и разорение.

КОЙ КОЙ КОЙ предложи Георгиев?? Ай да се правим на гламави и да внушаваме задкулисие при сегашните управляващи тролчета - изроди мои!

Нещо си нервен хасанчо ? Е как кой - КОЙ-то назначи яне янев да се бори с корупцията, КОЙ-то назначи исмаилов, КОЙ-то назначи бъчварова за шеф на МВР, КОЙ-то назначи ало ваньо, КОЙ-то назначи и простака вежди да ни учи на култура, КОЙ-то изтегли 16 млрд. заем, КОЙ-то пречи да се разследва КТБ, КОЙ-то е в скрита коалиция с дпс и КОЙ-то ти плаща хасанчо генов ! А, и КОЙ-то направи цветан василев банкер номер едно ?

Щом тази 140 -килограмова глинена статуя е начело на държавата, значи много сме я закъсали. Мизерията , беднотията, отчаянието, липсата на работа, адекватно заплащане, болници и болнична помощ говорят красноречиво за това. Само брадясалата глинена фигура твърди, че държавата е в Европа. Буда, искам само да се опиташ да преживееш със заплата от 340 лева на месец....тогава ще разбереш какво значи мизерия и смъртна хватка на политическата върхушка!!!!

Ох, Васо Васо, докога ще имате сили да плещите глупости. От такива тъпаци като теб сме зле. Както каза един емигрант: влизам във форума на дира и ми минава носталгията.

Дали задължителното условие да станеш шеф на данс е да си или активен борец против фашизЪма и капитализЪма или в най-лошия случай дете натакъв екземпляр. Това означава че задължителното изискване да си шеф на данс е да си автентично свързан с комунистическата каста.Активните файтъри-това са автентичните комунисти в БГ-тоест истинските комунисти.Същите тези които избиха цвета на БГ нацията през периода 44-48г по указание на москва.Тези които без окупацията на БГ от съветска русия и до ден днешен щяха да са на село при кравите свинете овцете....А техните наследници нямаше да са собствениците на БГ днес.А при това положение може ли някой да ми сподели как тези особи няма да са до смърт верни на съветска русия и комунистическата "идея".За тях комунистическата "идея" е най хубавото нещо на света.А окупацията на БГ от съветска русия най-хубавото нещо кето се е случвало на българите.Днес навсякъде се говори че държавна сигурност това направила че дс онова направила.Трябва да ви разочаровам мили деца.Такова нещо като дс просто не е имало.Имало е Комитет государственой безопасности със своите поделения:кгб-берлин с търговското наименование "щази",кгб-букурещ-" секуритатя",кгб-софия-"дс" и така на там.Една окупирана държава не може да има свои служби,които да работят за неините интереси. Просто защото тя няма свои интереси.И филиалите на кгб съвсем естествено са работили за интересите на съветска русия.Я за момент си представете какво щеше да стане ако на "другарската молба" на москва,БГ да извърши атентат срещу епископ войтила(един от най-непримиримите "приятели" на русия),българската страна беше казала НЕ.Не защото целия свят ше се обърне срещу БГ. Представяте ли си го.Щото аз не мога.Хаххахахах

Ако не си забелязал ...сме 2015 година.

В медицината има термин "сърдечна недостатъчност".Аз съм въвел термина "мозъчна недостатъчност".Мога да си го позволя. Българин който не съзнава че ВСИЧКО СЛУЧВАЩО СЕ ДНЕС В БГ Е САМО ЕДНО ПРОДЪЛЖЕНИЕ И ЛОГИЧЕСКО СЛЕДСТВИЕ НА СЛУЧИЛОТО СЕ ПРЕЗ 1944Г И ГОДИНИТЕ СЛЕД НЕЯ, страда от остра форма на мозъчна недостатъчност.А че на някои много, ама ужасно много им се иска да се забравят мноооого неща е съвсем разбираемо.Всичко е въпрос на умствени способности.

Ето вече се върнахме в 1944г,бе.Ти що не се радваш.Промишленост няма.Даже и дребно селско стопанство няма.Ток тука има тука нема.Умни ,интелигентни "елити"те управляват:Кеф ти ББ,кеф ти Куневица,па Лукарски и Кънев -патриоти големи с Корман Исмаилов и Касим Дал т.е.Турция начело.Що си недоволен ,цървул и образование и болници от простия народ далече и гурбетчии много.Да ти е честито!

Какво е общото между "ББ,Куневица, па Лукарски и Кънев -патриоти големи с Корман Исмаилов и Касим Дал".Както казваше свнара от правец:"кое е основното кое е главното".Основното и главното е:ВСИЧКИТЕ ПО-ГОРЕ ИЗБРОЕНИ, ЗАЕДНО С МЕДИ ДОГАНОВ, СТАНИШЕВ,ФИЛИП ДИМИТРОВ, пезидента ЖМУЛЬО,ИВАН КОСТОВ, нощожеството СИМЕОН ,д-р ТРЕНЧЕВ И КОЙТО СЕ СЕТИТЕ ИМАТ ЕДИН НАЧАЛНИК.Разбра ли бабеее,бабе.

Разпарцалоса се държавата! Добре че поне ние с приятелите и близките сме единни!

ББ се занимава цял ден с деформатори, които са с петима лидери, като сложиш и другите коалицийки с по два - три лидера, става манджа с грозде. По цял ден обсъждат калинки за постове. Народа кучета го яли!!!

Ама такъв цирк като това правителство и такива пазарлъци за този или онзи пост не сме виждали..............не знам само докога ще търпим това ! Икономическото ни развитие никакво го няма, те си делят постове и теглят заеми........Други пък нашир и надлъж тръбят как не искали тези или онези инвеститори, въобще - Хляб и Зрелища! Лошото е, че тези дни и хляб нямаше даже за някои хора в Смолянско.

Ако правителството, без значение политическата му принадлежност, както виждате в момента е шарена, успее да донесе икономическия ръст, който всички желаем, то няма никакво значение дали е цирк, лунапарк или ни управлява кенгуру! Важните последици за икономиката са стабилен икономически растеж, който позволява на хората да си платят дълговете, създаване на оборот чрез множество нови сделки, увеличаване на промишленото производство с реални продажби, увеличаване на машиностроенето с ясен, а не счетоводен и статистически ръст, увеличаване на оборота на фондовата борса! Знаете ли, че няма никакво значение как се казва премиерът и дали може да чете, ако държавата е добре смазана машина,която носи пари на народа? На практика оставката на Борисов не е важна, важно е да има като коректив качествена и по- добра опозиция, а това БСП и ДПС не го могат и трябва на тяхно място да дойдат други партии и коалиции.

Съгласен !!!!!! Само дето до момента не се вижда такова развитие.......а и не виждам как да стане с тези пазарлъци !

В главата ти е каша! Образовай се малко,поошлайфай се ,пък тогава пиши. Ако не можеш нещо свястно да формулираш ..препиши ,по ще ти свърши работа.

Глейте ся колко лесно ви лашкат на де сакат. Данс, европейска сигурност, борба с корупцията, се едно, че няма села и градове без ток, хляб, вода,път до болница, гробища и комшии. Като с магическа пръчка всичко това изчезна от медиите и се събудихме в нова държава с усмихнати мутри,на които всичко им е наред, само дето някой им е изцапал гащите. И вие като овце блеете за комфорт.

Ей голяма четка, скоро ще се превърне в метла.

Кефи ме Цецка Цачева! Болен като се запени с ругатни, обиди, заплахи, и прочие, и прочие, тя си му благодари, и не го взима на сериозно! Та сега г-да атакисти, имате възможност да си поплюете на воля! На никой не пречите!

Пусни скат малко да се поусмърдиш на помиярщина сред лакърдиите солакови ....

Ако беше, изречението "Кефи ме другарката цачева от БКП" никога нямаше да произлезе от твоята уста.

С намигване към дните, когато бе известна като Мадам Йес, вицепремиерът Меглена Кунева изрази ласкава подкрепа за предизвикалото множество протести и страхове Трансатлантическо партньорство за търговия и инвестиции между САЩ и ЕС. България се нуждае от ТПТИ, за да се стимулира икономиката. 119 млрд. евро годишно ще са ползите, заяви Кунева. На нейния тон пригласяше и министърът на икономиката Божидар Лукраски. "България очаква бъдещото споразумение да повлияе позитивно върху секторната конкуретоспособност и производителността", каза той. ТПТИ засяга няколко различни сфери и де факто означава премахване на регулациите и стандартите от всякакъв тип. Така в ЕС свободно ще могат да влизат ГМО стоки от САЩ, няма да има бариери пред добива на шистов газ, а всеки голям инвеститор ще може по-лесно да осъди дадена държава, ако не му изнасят бизнес условията в нея дори със задна дата." ТОВА ЯВНО НЯМА ПРАВО ДА Е НОВИНА!?!?!?

Цялата минала седмица ни затрупваха с приказки, че този цирк и боричкане е за овладяване на службите - от управляващите, от РБ, от други сили в ГерБ - всеки срещу всеки.. Знае ли някой какво казаха накрая - кой спечели?

Всеки я кара през просото! Карай!

Тея от РБ са нищо повече от ДПС или БСП се е дно един ги е правил!

ПЕЕВСКИ ПЕЕВСКИ,НЕГО СЛОЖЕТЕ,И НЯМА ДА ВИ ИЗЛОЖИ. .

Някой знае ли?

Пеевски е професионалист. Не е късно, може и да го сложат!

Запада вижда в РБ някакви демократи. Ние виждаме в тях никакви демократи. Та затова запада ги налага на Бойко и нас, а ние ги не щем. Един файтон остатъчна синя мафия се била наместила на топло. Смях насред демокрация. Долни крадци - само кокала гонят.

Да, какви реформатори са те? И какво ще реформират? Дереджето , на което сме . е плод на техните управления!

Хубавото е, че никой не ви обръща внимание! Кучето си лае, какво друго да прави!

Що червената бабичка Кукунева предлага няма да е за доброто на България!!!

Не виждам причини фидосова да не оглави ДАНС ! Нали се оказа, че тефтерчета нямало, значи и инициалите И.Ф. ги няма - значи жената е чиста ! Слагайте я нея ! Щоч сложихте янка янева да се бори с коупцията, исмаилов да ни пази от Турция, статистичката бъчварова да ръководи МВР, миришещият на алкохол чалгаджия рашидов да ни учи на култура, два пъти ефективно осъденият цветанов да се бори с подслушванията - защо тогава фидосова да не оглави ДАНС ?

Данс да се закрива,щом за година не можаха да намерят КОЙ КОЙ открадна парите от КТБ,и да вкарат виновни те във Затвора,било и то Боко Тиквето,ако е той.

Ами за тая година , кой бе шеф на ДАНС бе кретен !!!

васко

Мухьо,как КОЙ,естествено че Бай Благой от СофтСтрой който те е.а под моста,със лоста:)

ДПС така разби БСП, че няма оправяне. Сега РБ така ще разсипе ГЕРБ, че също никой няма да ги погледне повече. Колкото по-далеч от тях, толкова по-добре. И без това сега техните представители във властта са най-зле, за посмешище, национални предател, управлявани от чужди посолства и все сбор подобна паплач.

Шеф на ДАНС ще стане поредната калинка удобна на мафиота Борисов ....Абе аз се чудя , защо народа си трайка а не излезе и не измете тази сган в парламента .

Щом е предложен от кривоустата еврейка Меглена Кордоба-Примо, това ще е поредния юдеин, намърдал се до държавната софра, за изобилно угощение!

За всекиго по нещо,това е политиката!

А стига с този ДАНС, бе, много важно кой ще е, досега, какво са свършили, проспаха всичкоКакъв ДАНС, КАКВА НАЦИОНАЛНА СИГУРНОСТ, ВСИЧКО Е РАЗГРАДЕН ДВОР!!!Най-добре Пожарникаря да се обяви за шеф на всичко, още малко да го изтърпим и после, всички на боклука....

Защо не Предложихте Пеевски за тази Длъжност,той я познава най добре.

Борисов демонстрира поредната наивна глупост да се довери на хора от РБ спонсорирани от " Америка за България". Пак ще пуфти, че е подведен с калинки...

КА-КА-КАЛИНКИИИИИИИ втора серия.