Борисов размисли - все пак ще прави кабинет без 121 депутата

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов, който неотдавна заяви, че ако няма мнозинство от 121 депутати в НС, няма да състави правителство, днес обяви други намерения.

Обратно в новината

Коментари - Борисов размисли - все пак ще прави кабинет без 121 депутата | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И обърнаха печената тиква с фурнаджийска лопата...

''.... и за тях не било самоцел да са във властта.'' Е не самоцел,но на всяка цена Ревльо.Орева все живо,но никой не ще ортаклък с тебе.Изводи можеш ли да правиш?

от много време отдясно, в заставките има повече снимки на Путин, отколкото на Бочко :) Стягай се, Боце :)))

Ти развеселяваш деня ми, Боце :) Ако не беше тъжно, бих казал, че е смешно...:(((

Целия му зор на Боко тиквата е да се докопа до властта, т.е. до парите! Ще си смени още много пъти "позицията", в името на интереса си! Личния!

Ако е така, ако е онака ...! Пак се започна! Ами като не можеш сам да управляваш тикво, ще управлява коалиция! Кое е незаконното? Незаконно е после да плащаш на "протестиращи"! Все пак сумарно повече хора са гласували, от тези за теб!

Много велик е този Бойко Борисов! Какъв шанс за САЩ, че го има!

Ай стига пазарлъци! Кажете, убедети ни, че имате идеи програма визия как ще постигнем по-добър начин на живот, по-големи блага. Привлечете ни към това, убедете ни, че трябва да изберем вас, защото ще ни бъде по-добре на нас. Ни не с разни конкретни неща като магистрали или стабилно мизерно съществуване. Това се само елеманти на добрия начин на живот и то необходими в съвремието ни. Не се постига нещо само с тояге и заплахи, обиди и подценяване на избирателите. Трябва да се вижда СМИСЪЛ от това,че живееш, че ще имаш наследници, които ще са край тебе и ще живеят по-щастливо от теб, да ти е приятно да не говориш шизофренно за политиката като нещо извън нас и мръсно, а като нещо което всички правим с ежедневния си еднотипен живот и сме щастливи от това. Това пазарене омрсава човешката ми същност. И тогава се сещав неизбежно как Христос изгинил търговците от храма. Моята идея за по-добър живот на всички нас и моят храм - в него нямат място търговии.

Бойко година и половина срича = ще прави ли коалиция, няма ли да прави коалиция. Преди предните парламентарни избори се фукаше че след изборите никой лидер няма даможе да говори с него. Е не говориха, ама щото не искаха... Липсата на последователна концепция за управление, както и това че когато беше на власт по всеки въпрос ББ си менеше мнението по три пъти на ден говори всъщност за липса на концепция.Този човек не знае какво иска да направи ако вземе властта и не е за тая работа!!!

Ами, на 5.09 вечерта ГЕРБ ще са съгласни и с 10 депутата да правят кабинет, както се усеща народната "любов" повсеместно!

Тъпа, нагла, алчна, продажна мутро, кабинет ще видиш само през сопата....

На Додич коментарът е скрит НЕ ЗАЩОТО Е ИЗВЪН ТЕМАТА И ИМА СПАМ-МНОГО,АМА СТРАШНО МНОГО СИ Е ПО ТЕМАТА И НЕ Е СПАМОСАН.Дирчето го скри единствено защото е антитролски и антиопорноточковски.По принцип е коментар за интелегентните,КОЙТО УМЕЯТ ДА ЧЕТАТ И СКРИТИТЕ КОМЕНТАРИ.Всъщност те-интелегентните знаят много добре,че явно показаните коментари нямат нищо общо с истината ЗАЩОТО И НА ТЕЗИ ИЗБОРИ ОТНОВО ЩЕ СПЕЧЕЛИ БОРИСОВ,ТОЙ ЩЕ НАПРАВИ КАБИНЕТ И ОТНОВО ЩЕ СЕ ОПИТА ДА ПРОМЕНИ СТАТУКВОТО.И може би ще успее, по скоро би успял,ако продължим да му съдействаме ВЪПРЕКИ КРЪВОЖАДНАТА СЪПРОТИВА НА МУШЕНИЦИТЕ,искащи да си останем в блатото,ЗАДА МОГАТ ДА ПРОДЪЛЖЪТ ДА НИ ОГРАБВАТ И УНИЩОЖАВАТ.Мисля,че би било повече от безумие,СЛЕД И ТОВА "ПОКАЗНО УПРАВЛЕНИЕ" НА ОЛИГАРСКИ И СИЕ отново да ги дарим с власт.ТОВА БЕШЕ ПОСЛЕДНИЯТ ИМ ВАЛС ЗА МНОГАЯ ЛЕТА НАПРЕД.С бюле тина 9/ГЕРБ/ще си отворим пътя към реалната демокрация и нормалния,цивилизован живот за нас и ЗА ДЕЦАТА НИ -ЗА БЪДЕЩЕТО.

Всяко мнение и изказване на ББ е предпоследно. Утре ще измисли друго. Нали трябва да го цитирате. Иначе ще го забравим.

Остава ни още един месец свобода и после пак се почва теглото и мъките. Сутрин по ТВ Цецко Цв. почва да заплашва , а вечерта Борисов ни довършва с някое и друго заплашване. Народа ще истеряса- па като му писне от всички- ще стане КЕРБАЛА на Дондуковите 1,1А,2

Ей, голям ненормалник е тоя! Утре какво ли ще измисли. Прост човек, на такъв вяра можеш ли да му имаш. Днес едно, утре друго, мутра сикаджийска!

Тоя да мисли? Той ще направи правителство и от 87 депутата, само и само да е начело! Болен човек, но по болни са тези, които гласуват за този престъпник!!!

GERB OVER !

Борисов се провали вече веднъж. Умните управници - а той не е нито умен, нито управник - се учат от подобните им или от тези, на които биха искали да приличат, за да водят нациите. Затова Борисов трябва напърво мяст ода спре да краде милиарди лева. На второ място - да започне да мисли за хората, не своите, а нацията. Да си организира личния живот като се ожени и стане баща. Да изтрезнее от мутренските си инстинкти и научи нещо за света - история география, езици. Не може министър-председател на държава в ЕС да не знае английски - това е абсурд. Ако не му стига полет на мисълта, да се огради с умни хора, а не с курвета.

Как така все успяваме да си избереме най-големите тъпанари (или просто тикви) измежду нас и да им дадеме власт да ни управляват.....? Като мисля,мисля, единственото което ми идва е, че явно по-голямата част от нас (тези дето избираме и тези дето не ходиме да гласуваме) сме точно такива тъпанари и тикви,та затова такива си избираме...

Заглавието е трепач. Тиквата...размислил.

Тиквуне,мюре такова,с това си изказване загуби моя глас!!!

Бате Бойко да бие за пореден път БСПто и като джентълмен да даде властта на РБ, да си изпълнят програмата, защото само от там се чуват разумни послания.

Цецо му е обещал необходимите допълнителни бройки, къде с кинти ,къде с компромати......

ЕЙ , БОЙКО , ПРЕСТАНИ ДА СЕ ИЗЛАГАШ !!!! Стига си се въртял като "фурнаджийска лопата"!!! Ставаш за смях ...!

О, Бойко Борисов може да мисли???

Грешиш той не мисли защото няма с какво

Юнак до юнака, глупак до глупака! Тиквата вече го знаем, а Раданчо е обикновена шушумига без профил. 115 депутата?! Трай коньо за зелена трева! Направете 100 и тогава се радвайте!

За да размислиш трябва първо да можеш да мислиш! Правилното твърдение: На Борисов отново му хрумна .........!

Утре пак ще си смени мнението. С тази елементарна школско-махленска психика...

Тоя ако продължи да говори ще ме накара насила, да, насила да гласувам я за БСП, я за реформаторите, въпреки, че не ги харесвам само Б.Б. да не спечели и 100 места.

ТОЙ Е ГОТОВ ДА ПРАВИ КАБИНЕТ И САМ СЪС СЕБЕСЕ. НЕ ГОЛИ РАЗБРА БЪЛГАРИНО!!!!!!!ДО КАТОНЕ ГО ПРОУМЕЕШ ЩЕ ПАТИШ!!!НЕГОВИ СЪВЕТНИЦИ СА БАРОЗО, МЕРКЕЛ И Т.Н., КОИТОСИГУРНО МУ СЕ СМЕЯТ НА ПРОСТОТИИТЕ.АЛОООО, ВИНЕТУ, БЪЛГАРИЯ Е НАЙ-СТАРАТА ЕВРОПЕЙСКА ДЪРЖАВА, ДАЛА МНОГО НА ЕВРОПА ИВМЕСТО ДА СЕ ГОРДЕЕМ И ДА СЕ ВЗЕМЕМ В РЪЦЕ, ТОЙ НИ НАВИРА ВЪВ ФИЗИОНОМИИТЕ ХОРА, КОИТО НЯМАТ НИЩО ОБЩО С НАС И НЕ ГИ ВЕЧЕ ИЗОБЩО ИНТЕРЕСУВАМЕ.

и медал на тиквата и да миряса.

тиква да мисли

Първите две думи от заглавието са несъвместими: "Борисов размисли"

Айде размисли пак, пък може и изобщо да не влизаш в парламента

с 86 човека кво ти правителство ше прави тоа банкянски интелигент.

Боко Шарана още не е в затвора?

ще прави каквото му каже кака му от берлин

остави ме на мира

Борисов и размисъл? А стига сте се майтапили бе....

УУУУУФФФФФФ....,.,ПИСНА НИ ОТ ТОЗИ....СТИГА ГО ДАВАХТЕ ,ЧЕ НИ СТАВА ЛОШО , А ИСКАМЕ ДА СЛЕДИМ link. НЕ МУ ВЯРВЯМЕ, ДНЕС ЕДНО, УТРЕ ДРУГО.. НЯМА ПОСТОЯНСТВО..ГАДЕН ...НАХАЛЕН, СЛУЖБОГОНЕЦ.

От години следейки тоя плужек за пореден път се убеждавам, че е тип "фурнаджийска лопата" ... всеки път казва само това, което му е удобно и много бързо забравя казаното от самия него на предишния ден.

Няма такава досада. Аман от тоя! Айем сик!

ТОЯ НЕЩО МУ ЗАХЛОПА - НЕ ДАВА ПАРИ ЗА АРМИЯТА, НЕ ДАВА ПАРИ ЗА ТОВА , НЕ ДАВА ЗА ОТОВА ИСКА 160 ДЕПУТАТИ ИНАЧЕ ДАВА НАРОДА НА КУМЧО ВЪЛЧО - АБЕ НЯМА ЛИ КОЙ ДА ГО УКРОТИ - АМА ТАКА Е БЕЗ ЖЕНИ - ЛУДВАТ МЪЖЕТЕ 121 150 160 120 115 110 А УТРЕ И СЪС 80 ДЕПУТАТА ЩЕ ПРАВИ ПРАВИТЕЛСТВО НА МАЛЦИНСТВОТО - Е ДИАГНОЗАТА Е БОЛЕН ЗА ВЛАСТ

ТОЗИ НЕЩО МУ СТАНА - ГОРКОТО МОМЧЕНЦЕ - ПЪРВО 121, ПОСЛЕ 150 ПОСЛЕ 160 И....ПОСЛЕ 115 А ОТ ВЧЕРА 110 И ДО КЪДЕ ЩЕ СВАЛИШ БЕ БОКО - САМО ВЛАСТ ВЛАСТ ВЛАСТ И ВЛАСТ ТИ Е В ГЛАВАТА - МОЖЕШ ЛИ ТАКА ДА КОМЕНТИРАШ РАЗГОВОРИТЕ СИ С МЕРКЕЛ ---- ВЗЕМИ ИЗБОРИТЕ ПЪТ ПОСЛЕ ЩЕ ТИ ПОМАГАМ -- НАЛИ БЕШЕ ГИ ВЗЕЛ - ТИЧАШЕ ПРИ ОБАМА МЕРКЕЛ ОБАМА И КАКВО НАРОДЕ БЪЛГАРСКИ - 4 ГОДИНИ ПЕНСИИ ЙОК, ЗАПЛАТИ ЙОК ДЕМОКРАЦИЯ ЙОК Я СЕ КРОТНИ МАЛКО ЧАКАЙ ИЗБОРИТЕ И НЕ МЕЧТАЙ НА ГЛАС

До изборите Бат Бойко още много пъти ще си смени позицията. В това отношение, Бат Бойко много ми прилича на жена която се облича пред огледалото и непрекъснато си сменя дрехите, докато се изтупа в най-неудачната комбинация. А на думите на Бат Бойко не трябва да се обръща внимание. Днес говори едно, утре говори противоположното на това, което е говорил вчера. Такъв е Бат Бойко -неуравновесен, нестабилен, вятърничав. Леко момче!

И това е вярно, но не го подценявайте. Подъл и злобен е.

да, човек мисли, когато има с какво, но Боко-тиквата я закъсва здраво с шизофренията, ходи като отвързан из държавата - открива детски градини,че иначе няма да влязат там децата, иска тотално мнозинство, после пък може и без него, иска власт човечецът а всяка цена, ама и акъл требе за властта, а не отиквяване и избудаляване,жалко, но трябва да си взема лекарствата....

ку-ку, освен да се мисли е добре и да се помни. Какви детски градини, какви пет лева. Забрави ли как в Красно село Кмета Бойко бе замерен с яйце от една баба по повод една детска градина