Борисов: България пази най-добре шенгенската граница

Думите на 2017 година за мен са "мир" и "Балкани". Това каза премиерът Бойко Борисов по време на обзорното политическо предаване „Годината“ по Дарик радио.

Обратно в новината

Коментари - Борисов: България пази най-добре шенгенската граница | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Боко:"Мирът ми трябва за да мога по-дълго да крадем, а Балканите ми трябват да са стабилни, че да не дойде от Сърбия Сретен да ме гръмне...Те това искам!"

България не само не пази , ами толерира трафика и го покровителства на високо ниво. Привличат бежанците , събират им парите и ги препращат на европейците . Около Малко Търново е пълно с бежанци. Каналите се организират от хора на службите. Ако някои случайно изгърми водачите се покриват и делата им изчезват , за да не се разприказват и да се прекъсне връзката до службите. На преките каналджийте дават дребнни условни присъди , за да си траят . мащабите са огромни. Ако съм на европейците , ще издигна стена и огради към балканските скотове да не припарят, щото те са криминални животни и от тях лоялност , пазене и отговпрност няма, трябва да са съвсем не наясно да ги оставят да пазят външна граница. Англичаните неслучайно излязоха съюза . Къв съюз с балкански кримнали , отрепки и крадци .

Борисов е политик ,докато (п)резидента Радев е СЪВЕТСКИ ВЕТРОПОКАЗАТЕЛ.

На нас ни трябва не тиква а Себастиян Курц!

Тиква , мисли за Балкани , а в България хаус , глад , болни и мръсен въздух ! Какво можеш да очакваш от Мутра ! Сега гледах повторение БТВ репортери за Бургаския затвор , покровителя на разпространителите на дрога ще идва в София , шеф на изпълнения наказания , а заместника също такъв става шеф на Бургаския затвор ! Живеем в Мутренска Държава , управляема от Мутри с Премиер Мутра !

Пожелавам на народа на България едно безборисово бъдеще!

която не може две думи да обели на английски седнал да ми се изживява като някакъв фактор във външната политика. В Брюксел и навсякъде където се появи в чужбина, Мутрафона е обект на майтапи и подигравки. Жалко, България не заслужава подобна участ!

1.Дали не го канят(Борисов) от време на време , за да се забавляват с простотията му?Превърнал се е в нещо като Евро шут 2.От както Румен Радев стана президент този взе да гледа като мишка в трици и съвсем се превърна във ветропоказател. 3.Управлението му е "маршируване на място" .Все нещо ще правим и ааааха да стане и се проваля. 4.Всеки който си мисли, че се е разделил с Цветелина Карагьозова е в дълбоко заблуждение.Умишлено тя е в сянка и забвение, но капиталите непрекъснато се трансформират. 5.Изчезнаха от публичното пространство и нищо не се споменава за сикаджии-Маргини, Паши, Братя Галеви, но имотите, фирмите и каналите бачкат с пълна сила за сметка на заплати, социални работи във всички аспекти които не само не стоят на едно ниво, ами и вървят надолу. 6.Подозрително се джавка за Еврозоната.Споменава се за поредния държавен обир-говори се за някакви 20 милиарда резерв ли, актив ли на България, които трябва да вляаят в Европейската централна банка и на практика България да бъде лишена от тях, докато гърчолята папат на воля и раздават бонуси като, че ли са цъфнали и вързали-на тях по 1000 евро, на българите по 20. И най вече и той и Нинова плямпат за корупция, надявайки се на не знам си какво и до кога да им се вярва на тях и на патрЕотЕте, ама по стихотворението на Христо Ботевите патриоти.

И пак краля слънце е по медиите за да не би случайно да го забравим до понеделник. Няма значение какво ще каже, важното е образа му да се набива в главите на електората.

Само как гледа.Да не би от някъде да излезе Румен Радев.Бая е подплашен Тиквун.Този път "нема лабаво",оня ше го пере в тиквата здраво.

А пък аз си мислех че думите му са "оръжие" и "Саудитска Арабия"!

тиквун може ли на една карта да очертае тия граници, за които говори?!?

Тиква, Празна тиква, Гола Тиква, Продажна тиква- това са думите за Борисов

Само този който си плати може да мине нашата граница. Гратисчии не се допускат.

Борисов да си оближе гъза. няма друг фокус, който да извади след като лиже гъзаа на дъртата кокошка меркел толкова години

Искам да попитам, тоя селянин с костюм, който се е изтъпанил на фона на тези знамена, какъв е, министър председател на България или момче за всичко, изпълняващо всякакви поръчки!?Какви са ти тия Туск и Моргерини,бе тъпанар, че преливаш от щастие, че са ти се обадили!?Ще доживея ли, нещастен некадърнико, да чуя нещо от теб, различно от асфалт, Балкани и други тъпни, нещо за икономика, производство, доходи, заетост!?Не мога да го гледам този отвратителен наглец, а тия от дира, се насират, с него им започва деня, с него свършва, но да поразровят подвизите му от 1989 до 1998 година, къде ти....

Стани чобанин на Бузлуджа,мижитурко червена!

Когато му близа гъза ли го чу това.Защото той освен с гъза си с друго не говори, селски помияр-охранителю.

Какво пазиш бе бай Xyй сплескан. Показа ли ти Йончева, че граница се минава или със строителна стълба или като пропълзиш под мрежата, бе зевзек смотан. Каква граница, каква ограда бълнуваш, кирливи, крадливи мръсници.

ДА и на това отгоре електрониката ви за наблюдение и следене не работела от година и половина.

е думата на годината и баце лично я направи такава! А всички лайкучки, пардон караянки и физкултурници я повториха завчас!

слънчаса пак тоя като днес беше облачно с превалявания!??

Тоя откак се е родил е все слънчасал.

Борисов продължава да ръси простотии , като поемем председателството - пак ще си ги ръси , защото толкова му е акъла!Като бивш "ас" в охранителния бизнес , мутрата Борисов се хвали , че добре охранявал границата!И сърби , и румънци и австрийци дружно му се смеят!

Вярно е

тоя като министър-председател няма ли си държава да мисли за нея, нещо работа, заплати, престъпност, образование, пенсии, здравеопазване не го ли вълнуват. Имаме си много на място президент който да се занимава с геополитика, а ти като си все надупен и работиш за чужди интереси, дано те вкарат на топло най сетне до края на мизерния ти живот.

договор с македония в наш интерес няма, той не решава нито един наш проблем, нито история, нито паметници и църкви и език, нищо, но е много удобен за едни твои господари, договора е в интерес само и единствено на тях, а който не е разбрал от тъпото ти стадо скоро ще разбере какво гнусно предателство е договора, не че не знаят за чии интереси работиш.

За мене думите на годината са -Борисов да си ходи,Не искам му слушам нито мъдростите, нито да му гледам красивата физиономия.

просто партиите трябва да се забранят със закон в конституцията...във властта само хора с максимум два мандата и със много строга регулация отстрана на избирателите им....всяка година да се иска отчетност и вот на доверие от избралите ги гласоподаватели и ако хората не са доволни от работата на избранниците им , бърза смяна...и никакви партии и партийци, престъпници кривщи престъпленията си зад "партийни нападки"....само хора , носещи лична отговорност и то под строг контрол отстрана на данъкоптците...

И аз съм за ДВА мандата за всички! Един президент, даже и да е много кадърен, смед два мандата отстъпва, а кмет или премиер колкото и да ти е писнало от тях, не можеш да ги изгониш, защото пускат дълбоки корени, купуват администрацията и стават вечни.

Мутра не забравяй и МОЛЕКУЛИ,не се прави на ударен.

А думата СУДЖУК защо не фигурира в речника на мутренската година!!!????

какъв мир бе, откакто си на власт вече 10 години българия се превърна в град-държава, извън софия е по-зле от сирия - разруха, изоставени и разрушени къщи по селата, блокове по градовете...все едно не ислямска държава, а чумата е минала през българия.....Думите ти за 2017 трябваше да са работни места, европейски заплати, съотношение цени/заплати (нарича се стандарт на живот, ако още не знаеш), обезлюдяването на страната, вилнеещата престъпност (няма необран човек в българия днес), екология, качествено и достъпно здравеопазване, образование, бързи програми за преквалиикации, пенсии и. т.н. и т.н.....с едни "западни балкани" ти се изнизваш откато ти почна проклетия 3ти мандат от всички тия проблеми като пръдня от гащи се измъкваш, но смърдиш ясно ли тие, смърдиш на гнило...

защо така се крие между знамената

Корупция,кражба и далавера,това са за него думите на тази и всички отминали години на властване. Простащина,простотия,и невежество са другите думи,определящи го.

Бокича откърти първото място на Пената по атрактивни изказвания и скоро ще остане недостижим лидер. Думите не са важни, а усещането след тях... на напикан дюшек.

Пената с нижеше лафовете, вършеше си работата , за която му плащат перфектно и не е откраднал един лев. Тиквата плещи простотии , защото е тъп и краде по мутрашки...вулгарно, като за последно...

Как може да сравняваш тоя нещастник Борисов с треньора на века Пенев!Като премиер Борисов се занимава само, както сам се изразява "да чупи държавата"!И провалите му в енергетиката са изключително от чужди внушения!Както се изрази екс президент Първанов , благодарение на Борисов големия шлем бе подарен на Ердоган!Борисов вече си е заработил за три мандата , три обесвания !

Баце, Бойко, слънце наше ненагледно, нещо бягаш по тъча напоследък.Нека си го кажем направо.Този път оставката ти ще е истинска и завинаги.Запомни го.До три пъти минава тази гаргара.Ще ти припомня нещо-Отказа на летците -ако си малко умен, а това е доста трудно за мутрясъл мозък, ще знаеш, че шапката ти е скроена.Зад радев не стоят мутри, готови при първия шум да св изпърдят.Като сложиш в сметката, че на хората отдавна им писна, за това, че няма нито един от калибъра на Прокопиев, Ковачки или Гелосания със конфискувано имущество, няма един корумпиран съдия , прокурор или следовател в затвора, прави си сметка.Генерала(истинския, а не като теб ) ви е взел мярката.Само трай и гледай.

ей, трябва да сте много мързеливи и изгладнели, за да драскате по цял ден за шепа стотинки по форумите. помияри.

Достраша ли те и теб, помиярчето ми? Комшията ти явно не е гербераст и най-вероятно много скоро ще ти развинти главата, ако продължаваш да се пенявиш! Натам отиват нещата...

а думите за 2018г какви Ше са ти, шамандуро!? Сигурно "Марс" и "галактически ред".....Докато си прибираш ти и аверите ти в левия джоб с дясната ръка евро милиардите, милионите от НЕЗАКОННИте партийни субсидии, увеличавате данъците, таксите, цените....та докато сеете мизерия и простотия навсякъде, където погледнете , най-големия ви проблемв тая мизерия се оказват за вас западните балкани....

Би било вълнуващо да учредим шенгенска спортна дисциплина - прескачане на ограда тип Борисов - Симеонов за време. И шенген цял и Бойко и ЕС СИТИИ!

БЛАГОДАРИМЕ ВИ ГОСПОДИН ПРЕМИЕР И СЕ ГОРДЕЕМЕ С ВАС ЗА ВСИЧКО КОЕТО ПРАВИТЕ НА ТОЗИ НАРОД И ДЪРЖАВА!!! С ВАС БЪЛГАРИЯ ПРОСПЕРИРА И НАЙ-НАКРАЯ ТРЪГВА В ПРАВИЛНАТА ПОСОКА!!! ОЩЕ ВЕДНЪЖ ВИ БЛАГОДАРИМЕ И ВИ ПОДКРЕПЯМЕ БЕЗРЕЗЕРВНО ВЪВ ВСИЧКО!!!

БлагодариМЕ, гордееМЕ... Абе, Рапон, ти ли си бе? Едно изречение не можеш да напишеш, без да допуснеш 5 правописни грешки в него... Неграмотник.

Сигани, негри, араби, турци, албанци, сирийци, афганистанци- на сапун!!! Към тях и- пеерази, травестити, проститутки, сводници, мутри, политици, както и цялата червена сволочь от ГРЪБ- на сапун!!!!

аз бих почнал с политиците

Мисля, че румънците и австрийците се справят даже още по- добре от нас! България пази! София мези и т.н. лапидарии... Гърция има над 2000 км брегова ивица, която е и граница на ЕС. България 300 км, че и по- малко... и то с уговорката, че турците спират поголовно преди Босфора и Дарданелите, а гърците обират гилзите по море... Аман от самохвални и самодоволни наглеци!

Завието е малко непълно....Трябваше да бъде- " Мир и Балкани са двете най-използвани от десетте думи, съставящи скромния речников запас на Тикво-премиера... Другите са: пич, баце, мас, магистрали, вземеМЕ, направиМЕ...И...Не мога да сетя за повече...Това са май...то..един кон може да научи повече думи от тоя брадясал дебил на снимката....

СтроиМЕ

а изчакай любимите ти македонци да ратифицират договора с нас пък тогава се гордей с него! Ти май никога не си им сърбал попарата на тази измислена нация, но бъди готов да те турнат на шейната и да те засилят с всичка сила надолу!

Браво на Валери, Волен, Бойко и Каракачанов - само така и смело напред! Никаква аванта за комунягите и депесарите вече! Дотука с властта! Никога повече да не позволяваме комунисти да ни управляват и да грабят България !!! Изискайте им сметка сега, не за всеки лев, а за всяка похарчена и открадната стотинка !!! ''Самолетаджията'' е виновен за вдигането на цените и е крайно време да ''се приземи'' на Позитано 20, където му е мястото, а ''кормилото'' да поеме човек който разбира от тия неща, защото това не е ''самолет''. Храната която купувахте за 100 лв сега я купувате за 140, до края на януари ще я купувате за 200 лв. Ако изпитвате удоволствие от скъпите неща, мислете си за управлението на държавата като за ''управление на самолет''. Това поскъпване ще продължи, докато не си смените ''чиповете''.

Ама си много тъп. "Самолетаджията" е от няколко месеца на 100 % синекурна длъжност, от коятро не зависи нищо. Твоят идол Мазната Тиква управлява от 9 години, така , че въпросите към него, тулуп недоклатен!

Т,ва съм го чел, но беше написано под друго име. Още не е разбрал, че "комунягите" са при неговите приятели, а "самолетаджията" е единственият ни политик, с когото можем да се гордеем!

Тикво, Мутро, дебелак, пърделник, по време на твоето управление Румъния ни задмина като експрес товарен влак на гара Каспичан. Ти, нагъл СИК-аджия ни натовари с 16 + 5 милиарда заеми след като побърка Орешарски за искан един милиард. За разлика от теб , аз не съм възпитаван от Маджо и Маргина, затова ще се въздържа да намеся твоите роднини в диалога, което ти правиш с охота при всяка възможност- малтретирани дядовци и т.н.т.

Нещо не разбирам.Що пазим чуждите граници-ние не се в Шенген.Би следвало да пазим българската.

Защото пазач ни е министър председател и от друго не разбира!

След като мутрата започна да се прави на европейския Кисинджър, вече спокойно си ям бахура.

Смешник!

Ех, как щях да се радвам, ако беше добавил още "доходи" и "народ", но тези думи за него отдавна не са важни. Не, че някога са били, де! Жал ми е за този човек. Много се е объркал, ако мисли, че така ще спечели народа си.

Ключовите думи за ГЕРБ-Боко 2017 : -Втори Милиард -Обезлюдяване -Българи Бягат от ГЕРБ в чужбина . ............ .........

Думата на годината и на десетилетието на Борисов е АЗ. Останалите думи са само гарнитура към нея.

От тоя банкянски мафиот. Всички вестници, теревизии и сайтове ни занимават с простотиите му и тъпите изказвания. Оставете народа на мира и не ни го показвайте.

В минисерпредседателска България изненади и достойни управляващи няма.Този човечец по име Бойко ,по разработка Буда ,а по Младжовски Тиква не се усеща ,че олеква въпреки натрупаните килограми.Както във Вашингтон,така и в Брюксел,Париж,Лондон ,Берлин и Москва му знаят проблемната му биография ,но си затварят очите защото им е изгоден за момента с навеждането ,послушанието и поцелуйковщината .Генерал Нуриега също беше удобен на САЩ ,а днес е в луксозен кафез.Луксозен,но кафез.

Едно си Баце знае , едно си бае. Погледни държавата България на която вече толкова години си Министър председател на какво прилича.

Дойдоха почичните дни почнахте да го пропагандирате с по 10 "новини" на сайта за деня, тоя Суджук.

Изветрели приказки!