Коментари - Борисов: Атака към чакалнята за еврото и бой по корупцията | Днес.dir.bg

Борисов: Атака към чакалнята за еврото и бой по корупцията

Не трябва да допуснем Европа на две или повече скорости и кохезията* да отпадне, каза в парламента премиерът Бойко Борисов.

Обратно в новината

Коментари - Борисов: Атака към чакалнята за еврото и бой по корупцията | Днес.dir.bg

Коментари

И аз не знам ,защо още се мъчите ,па и всички българи , вече за трети път..., ДА ПРЕБОРИТЕ КОРУПЦИЯТА И направите държавата - с европейски стандарт на живот..!?Или не щете ..или сте некадърни ...-не Ви щем вече...!?

За "Еврозоната" - "НА ГОЛ ТУМБАК ЧИФТЕ ПИЩОВИ МУ НЕ ТРЕБАТ !" Преди десетина години, нашенските доморасли, новопръкнали се европодлоги на юруш вкараха България в ЕС, без да се съобразят, че в клуба на богатите е неприлично да се влиза с дочени дрешки, макар и да са чистички и закърпени ! Политиката на слугинаж продължиха и НАТО-ибрикчиите, които вместо да изтъгуват успешно за нас геостратегическото положение на България, панически разоръжиха и разформироваха Българската армия ! Сега отново се готвят да стоварят тежеста на послушковщината си на гърба на изтерзания българин ! За чик' ни е "Еврозоната" ? Готови ли сме за нея или "ВИДЕЛА ЖАБАТА, ЧЕ ПОДКОВАВАТ ВОЛА И ТЯ НАВИРИЛА НОДЗЕТЕ !" DEJA VU !

Ние, българите, някога си имахме Цар Борис III, а пък сега си имаме пак за премиер "Борисов 3" ! Вереайте ми !

Бойко ,Цецо протежето ти, който купи ТРИ АПАРТАМЕНТА на ФЗЦ в кв.,,Изток"корумпиран ли е или не? Два пъти по две години се бориш с престъпноста и корупцията и един път ,като секретар на МВР и то безрезултатно.Извода е или неискаш или неможеш да отстраниш тези язви разяли обществото ни..

А таз корупция толкоз години я бият и не ще да мре пущината! Начи, Баце ако иска да я трепе (корупцията), да земе сека сутрин пред огледалото да се буха с бухалката по тиквата и със сигурност ще я смацафраца, щото тя от там започва! Щото разни "боркор", "данс", "манс", "спецпрокуратура" не могат да я свършат тая, Баце е недосегаем...Вземали на готово специалистите! Ми ще ти ги вземат бе, аланкооулу! Щом не можеш (или не искаш) да им плащаш прилично, ще ти ги земат я...Що му е на специалиста да се кичи със знания, диплома, способности и опит и да брои стотинките за цигари и кафе... Боко нарочно гони квалифицираните и умни хора, защото "той е прост и се разбира само с простите". Например, само със спирането на изгодния проект АЕЦ Белене той изгони стотици квалифицирани българи. Ти ще стоиш ли в България, ако си работил 5 години висококвалифицирана работа по печеливш проект (доказано с няколко анализа) и изведнъж дойде един полуграмотен бабаит и каже: Това е гьол, а не проект, ти си крал от държавата."

Бой по коя корупция? Защо не кажете колко европейски фондове бяха насочени и как към: 1. Георги Гергов - шеф в БСП нименклатура 2. Делян Пеевски - ДПС на върха на корупционна пирамида 3. Васил Божков - ДС и мафия Какъв обем от магистралите им беше даден и други стратегически (скъпи) обекти и каква корупция точно ще борите!?

ТОЗИ ПРОДАЖЕН ФЕОДАЛ СЪСИПВА ВСИЧКО ЗА КОЕТО ДЯКОНЪТ СЕ Е ПОЖЕРТВАЛ!!!ДО КОГА ЩЕ ГО ТЪРПИМ???

Това изказване просто потвърждава, че ЕС в сегашния му либерастки вид доста бързо и успешно просто затрива България. От казаното от Made in Bankya, излиза, че най-същественото е: 1. Ако искаме да има фондове за кохезия, трябва да приeмем мигранти и колкото повече - толкова по-големи отличници ще сме пред "големите", които ще ни потупват по рамото, а и по други места. До 2015 (по официални данни) cтpaнaтa ни e cпeчeлилa 14,7 млpд. лeвa зa oceм гoдини члeнcтвo. Toвa e paзлиĸaтa мeждy внeceнитe cyми и пoлyчeнитe пapи пo eвpoпeйcĸитe пpoгpaми. Да, ама тези 600 млн.лв. годишен членски внос, равняващи се на 1% от БВП на България са най-малката загуба. Равносметката от присъединяването към ЕС за икономическото развитие на България е ръст на брутния вътрешен продукт (БВП) от едва 10 %, за периода от 2007 до 2012, докато за същия шестгодишен период преди влизането в ЕС ръстът на БВП е 40 % или 4 пъти по-голям. В същото време, до 2015 г. ЕС ни е глобил с 10 млрд. евро, и ни е съдел за още 14 млрд. Ама Made in Bankya тези неща не иска да си ги спомни и да ги каже. 2. Бегом марш към еврозоната, казва :ade in Bankya. Нищо, че много експерти (напр. от Мерил Линч) твърдят, че тя неумолимо се разпада, защото унищожава малките икономики в полза на големите - най-вече на Германия. И какво излиза - ставаме склад за ненужни никому мигранти, но пък за сметка на това ще сме и доста бедни. Разбира се, "стоящите до кръста във водата" български политици ще просперират. Тях българия не ги интересува - пачките са им най-важни. ВЪН БЪЛГАРИЯ ОТ ЕС - АКО ИСКАМЕ ИЗОБЩО ДА Я ИМА!

та корупцията сте вие от БКП и ДС - това зализани полуграмотни комунисти без морал

това изказване е поредния смехотворен фарс, не са убива това, което е толкова хубаво и полезно за управляващите и е най-добре подобни закани и изказвания да не се парадират,щото нищо подобно няма да се случи,тъй като авторите са на власт и няма да се откажат

Корупцията вика: Бой по корупцията!

Голям Б Б Боклук.

Абе ученото си е учено! И в кенефа да го заключиш от глад нема да умре! Я кви думи знае само, а! "Кохезия", "еврозона", "брекзит", "еврофондове"...И каква реч само! Образец на ораторско изкуство, изящна словестност, дълбочина и гладкост на мисълта и пример как може да се говори в продължение на половин час и да не се каже нищо! А таз корупция толкоз години я бият и не ще да мре пущината! Начи, Баце ако иска да я трепе (корупцията), да земе сека сутрин пред огледалото да се буха с бухалката по тиквата и със сигурност ще я смацафраца, щото тя от там започва! Щото разни "боркор", "данс", "манс", "спецпрокуратура" не могат да я свършат тая, Баце е недосегаем...Вземали на готово специалистите! Ми ще ти ги вземат бе, аланкооулу! Щом не можеш (или не искаш) да им плащаш прилично, ще ти ги земат я...Що му е на специалиста да се кичи със знания, диплома, способности и опит и да брои стотинките за цигари и кафе...

Боко нарочно гони квалифицираните и умни хора, защото "той е прост и се разбира само с простите". Например, само със спирането на изгодния проект АЕЦ Белене той изгони стотици квалифицирани българи. Ти ще стоиш ли в България, ако си работил 5 години висококвалифицирана работа по печеливш проект (доказано с няколко анализа) и изведнъж дойде един полуграмотен бабаит и каже: Това е гьол, а не проект, ти си крал от държавата."

Олееее, този пък защо ще ме бие? Какво съм му направила?!

ми ареса операта. такива красиви руски реклами. кат близалки куполи на храмове.. де да обичах захар. но и гадости ръсят. жалко за фирмата. и шпионажа. не нужен. по са тъпи от дърваря у дира..

коалиция на "бой" + Атака

Ох, досаден е вече.

Бой по корупцията, прекрасно ама искаш и европейски цени на бензин, ток, парно, данъци, винетки...а заплатите български. Като им спреш корупцията на държавните служители, те самите ще те свалят... или всичко е само театър?

това е като да се хванеш за собствената си коса и да се измъкнеш от блатото на българската корупция и мафия!мисия невъзможна от времената на българският псевдопреход диктаторсият режим на бкп !мозе ли със стари курви да прaви нов бардак!

Не трябва да допуснем Европа на две или повече скорости и кохезията* да отпадне, каза в парламента премиерът Бойко Борисов. - че кой те пита ква мас мажеш на филията ве бастун

в България. нива море. нема таквоз нещо. само иска да арчи пари на авропейците на ветъра в балите с балите.

Ееее, че тоя не утепа ли я тая корупция за осем години! Как да стане, като трябва да бие него си и неговите си слабоумници първо.

ил все доган.. е у туй е вапроса. не му е лесно с такъв матриал....

ето и една гатанка-хем дебел,хем мазен,хем плешив,хем нахален,хем прост,хем комунист,хем демократ,хем пожарникар,хем генерал,хем футболист,хем доктор- хонорис кауза,хем селянин,хем гражданин на света,хем охранител,хем бодигард,хем политик,хем човек от народа,хем икономист,хем каратист,хем приятел и съдружник с подземния свят,хем полицай,хем човек громящ корупцията,хем защищаващ мишо-бирата---що е то?......нееее,грешите не е бог,не е и машина,но мислете де,поне до следващите избори!

ОБЯВЕНА ПЕНСИЯ В БЪЛГАРИЯ 100 ЕВРО.И НЕПРЕКЪСНАТО СЕ ГОВОРИ КОЛКО БЕДНИ СМЕ. НЕ ГОСПОДА НИЕ НЕСМЕ БЕДНИ,А БЕДАТА Е ТАМ,ЧЕ БОГАТСТВОТО НА ТАЗИ СТРАНА Е В РТ=ЪЦЕТЕ НА ШЕПА НАГЛЕЦИ,КОИТО ПРОДЪЛЖАВАТ ДА КРАДЪТ И РАЗРУШАВАТ. КОЛКО МНОГО Е ИМАЛА БЪЛГАРИЯ ЗАЩОТО И СЛЕД 30 ГОДИНИ ВСЕ ОЩЕ ИМА ЗА КРАДЕНЕ.КОЙ Е ТОЗИ,КОЙТО ЩЕ ИМА ТОПКИ ДА РАЗВЪРЖЕ ВЪЗЕЛА НА ПРЕСТЪПЛЕНИЯТА ?

на твоята пенсия миличка.. я си чувай унучетата и им се радвай. тогава- ще си богата. харесва ми диоптъра ти. много е удобно да се чите.

я си чувай унучетата и им се радвай: Келеш потроши три момичета в катастрофа, Келеш краде кола и катастрофира, Келеш съсипа Porshe 911, 21-годишен келеш без книжка яхна мотор и катастрофира, 17-годишен келеш без книжка спретна мелето в Дружба, Келеш размаза четири коли, Келеш потроши баща си и 6-годишно хлапе, Спипаха двама фиркани зад волана и келеш без книжка, Келеш на 13 разиграва 112 - твърди, че го отвличат, Келеш с джип наби с палка работник от МОЛ Бургас Плаза, Келеш с БМВ връхлетя върху детска количка на тротоара, 16-годишен келеш заменил кон и каруца за кола и катастрофира, Ужасът продължава - петима келеши загинаха при катастрофа, Зверска катастрофа между келеш на пистов мотор и лек автомобил, Пиян тийнейджър катастрофира в Габрово, 21-годишен келеш поиска бира на версия и не му дадоха, той удари магазинерката и счупи стъклото на заведението, Лек автомобил, управляван от 20-годишен младеж, се е ударил в крайпътно дърво и издъхнал, Млад келеш е нахлул в бившия партиен дом в Пловдив на 12-ия етаж, потрошил е принтери, ксерокси, компютри, счупил е огромното стъкло на единия прозорец и е застанал на него с развято знаме, Тийнейджър без книжка обърна кола, Келеш без книжка бута 11 лева подкуп на ченгета, 16-годишен нокаутира шофьор на линейка...Тийнейджър влезе в насрещното, пострада 7-годишно дете... Млад шофьор с БМВ блъсна 9-годишно дете... Kелеш с БМВ потроши три коли и метален контейнер... Ученик загина с подарен преди 14 дни мотор... Келеш моторист от Кюстендил почина след месец в кома...16-годишна шофьорка и спътникът й загинаха след удар в стълб... 17-годишен неправоспособен келеш заби колата на баща си в къща - жив е... Полицията в Пловдив задържа келеша, който блъсна, уби жена на пешеходна пътека и избяга... 19-годишен келеш, заради висока скорост, загубил контрол над мощната си кола и се забил в частен дом, при което спътникът му - друг келеш-тийнейджър е в тежко състояние...

имаше една скорост...??? ,,..първа балканска..,,!!!

,,самобичуването,, започва...!!! влизаики в ,,еврото,, ще изгубим и последни ни суверинитет...!!! сами да си печатаме ,,парите,,...!!! защо ли ,,ингилизите,,...??? толкова ли са ,,прозти,,...???

Ами то излиза, че щом ще е бой по корупцията, значи трябва най-напред да е бой по ББ, защото той не може сам да се набие! Кой знае дали ама надали нали той създава корупцията, това вече и децата го знаят, как ще биеш сам себе си!!!

АХ-ХА-АХ-ХА-ХА-АХ-АХ!!!!!!! Бой по корупцията Бойко, смачкай и кратуната, Бойко! Що се биеш бе, Бойко? Как само звучи... като "Петър плет плете". Направо ще се счупя от смях. И какво беше там - за векторите дето каза? Че не го запомних? Значи такива хора са си сбъркали професията, такива като Бойко. Трябвало е да кандидатстват за НАТФИЗ, знаете ли какви актьори ще излязат от тях? А те взели че станали политици. Както и да е. Все се утешавам, че американците си имат още по-голям актьор от нашия - в лицето на новия си президент.

Всичко добре/ Ама защо намвеши и американците?За това дето ни сътвореват нащи псевдо политици не ни са виновни нито САЩ още по малко Русия.А комунистическите върли капиталисти.

не идват на морето ни за да им го.. претензии некви.

Аз неразбирам защо го плюете пак и после го избирате? Като знаете проблемите на България и кой е виновен за тях, защо не се задействате? Колко е тяхна вината, толкова е и ваша. Кой искате да свърши вашата работа? Руснаците ли да ни освобождават пак или чакаме някой от Марс да слезе??? Толкова много коментари за проблемите на страната и за това кой с какво бил виновен, ами хайде тогава, задействайте се. На другите избори пак ли ще пуснете същата бюлетина???

Аз не съм от тия, дето гласуват пък после плюят. Аз плюя, обаче имам право да плюя защото изобщо не съм гласувал! Този път не гласувах за никого, по простата причина, че няма за кого. А да му мислят тия, дето гласуват, пък после се оплакват с думите: "Ами и тия ни излъгаха, както и ония!". Ми ще ги лъжат я! Като са такива овце! А ние с тебе какво друго предлагаш да направим? Революция ли? Бунт ли? Нали това е демокрацията - да гласуваш за този когото харесваш? Какво друго? И на митинги и протести отдавна не ходя. И те са режисирани, и синдикатите не са истински синдикати, а казионни, както навремето бяха така наречените "Профсъюзи" - само да си плащаш някакъв членски внос там и да отчитат дейност. Какво друго предлагаш?

Само еврото му липсваше! Като го съчетаят с премахването на клас прослужено време, трагедията ще е пълна. Не можем си купи и аналгинче от аптеките на Марешки - толкова са му скъпи илачите, че по-добре да мрем млади и красиви.

Европейския Съюз и Еврото са най-добрите неща, които са се случвали в цялата й несретна история.

За това може и да си прав, обаче темата е за еврото и ако ти не си от паралелния свят на властимащите крадци в БГ а си обикновен работещ или среден бизнес ще разбереш / ако не си толкова прост че да неможеш/ че приемането на еврото на този етап а и в близко бъдеще ще е най-лошото нещо което се е случвало на държавицата ни. Ever !

за трудолюбивите и ученолюбиви деца - могат да кандидатстват в Западни Университети, да спечелят Университетски Стипендии и чао на азиат-болшевишката Мутроландия. Ако не им стигне успеха за стипендия, могат да вземат безлихвен кредит, който започват да връщат разсрочено след петата година като стартират трудова дейност.

Само в България шута може да заеме мястот на царя

Има ли поне една европойска страна такъв министър председател като нашият-и Умен ,и Харизматичен ,и Много силен и много яг:)))

Подчинен на Маргина (дори не ортак), на Бай Миле, на Пашата, на Маджо ще бори корупцията...А освен това и доказано тъп. Аз съм тотално ошашавен..

за кадри на кпсс/бкп/кгб/кдс/гру/румно, нали всички сме русофили ???

Атентат срещу приближени на СИК-31 март 1997 г. в. Капитал Адска машина направи на парчета джипа на столична бизнесдама, която е приятелка на висш служител от средите на СИК. Пострадалата Цветанка Карагьозова излиза с бодигарда от охранителна фирма Ипон Бойко Борисов , който работи в тясно сътрудничество с акционерите на застрахователна компания СИК и Интергруп Румен Николов-Пашата и Младен Михалев-Маджо. Пострадалата е собственик на фирма за химически продукти, масла и изкуствени торове. Бомбената драма се разигра на улица Раковски и бул. Евлоги Георгиев около 8 15 часа вечерта в четвъртък. Джипът й Опел Фронтера хвръкнал във въздуха, когато Карагьозова се опитала да изключи алармата. По всяка вероятност атентатът е направен, за да сплаши човека от Ипон...

А Бистришките тигри какво ще кажат по въпроса?

Тоя рапон съвсем е изперкал, нема ли кой да ни куртолиса от него..

Тиквуне,какво евро те е подгонило в най бедната държава. Колко чужди икономисти трябва да ти кажат че това ще бъде направо катастрофа,ако стане! Като икономиката ни е толкова готова за еврото,махнете валутния борд и спрете парите от Европа,да видим колко сме конкурентно способни! Знаеш ли,че именно тази твоя икономика се крепи на парите идващи от работещите извън бг,икономика само с ишлеме,IT-ta, кол центрове и администрация не става,трябва производство! Например така намушелият туристически бизнес е актуален само заради ниските цени,при равни други условия,хората ще предпочитат навсякъде другаде само не и тука! Хайде на теб е простено донякъде,тъпотията ти е вродена,ама на тез лапачи около теб дано им уври главата!

....хаиде да не се натискаме ...ами да се махаме дорде все още нещо ни е останало и да си вастановим дарjaвата !!!...какво ще кажете господин премиер ?!?

Тиква, така ли вече наричате конкуренцията? Пак ваш човек взе поредното парче от Хемус...

плешиво тикво,ако бяхме нормална държава,трябваше отдавна да си осъден и в затвора! как не те е срам изобщо да правиш изказвания,ти ако биеш корупцията ,трябва сам себе си да биеш,тиквун прост! Няма никъде в Европа,министър председател или президент с минало като твоето! иди се разходи по малките градове и села,да видиш за какво иде реч,като си извадиш главата от задника,иди и до терминал 1 и 2 да видиш колко хора напускат БГ,пък после ако не те е срам коментирай. Заради такива като теб-безродници-българския етнос изчезва,а държавата Бг ,вече е територия Бг.

Браво братле. Коментара ти е страхотен. И аз бих му цапнал два шамара на тоя нещастник.

....браво !!! точно в целта !...проблема момче е че този не може да чете и няма как да разбере какво му казваш !!!

Авантюризмът на Борисовото правителство поставя в риск не само оцеляването на българския народ, но и "единството и доброто здраве" на самия Евросъюз.. ще им се стоварим на гърба като беден и много болен роднина, и европейските данъкоплатци ще трябва да ни издържат. И всичко това, защото искаме да предпазим от отговорност още няколко гнили банки. Нали си давате сметка, че пробойните в тези банки ще се запълнят от разликата в курса на еврото спрямо лева, когато влезем в Еврозоната? Влоговете ви ще станат наполовина. Затова ако се стигне до влизане, теглете си всички влогове и извън банките ги обръщайте в евро или долари.

От тези изказвания, само се затвърждава впечатлението, че сме васална държава. За да се оправдаят пълните безобразия на ЕС към Бъгария, трябва да ни се карат на нас колко сме лоши с назидателен тон и да се теглят такива локуми. С две думи - Европа, на 2, 5, 10 и не знам си колко скорости е унизително и подло като концепция, защото ние не сме влезнали в ЕС първоначално при такива условия. Просто искат официално да ни кажат, че ние ще сме втора ръка хора и обслужващ персонал. Но тъй като в конгломерата ЕС почти никой не живее добре е хубаво да има финансови роби с външни дългове от по 150% от БВП, каквито има някои от държавите в Еврозоната. България още не е фалирала и това дразни еврочиновниците и техните босове. Ние сами се бутаме да се фалираме, след получено нареждане от там, разбира се. После идва премиерът да ни се скара на нас колко сме глупави и недорасли за това ниво и какъв дълъг път имаме да извървяваме. И след като уж не изпълнявахме еди какви си критерии сега изведнъж ни казват ''елате, заповядайте и то по-бързо''. Всички тикви, които ни управляват са васали. Още Герджиков ни засили натам. Жълти, червени, пембени, служебни или неслужебни кабинети - всички те работят против българския народ.

какво унизително, погледни си първо прогнилата от корупция кочина къде живееш и после изисквай по добро отношение

Борисов, кажи си истината - защо е този зор за Еврозоната? Ще влезем с патерица, ще излезем с краката напред. Не си тъп, знаеш, че така ще стане, тогава защо ни пробутваш захарни близалки за скорости, към които ЕС няма намерение да преминава. Кажи си, хората ще те разберат.

Не си прав за това, че "Борисов НЕ е тъп", напротив, много тъпо парче е, иначе нямаше да говори такива глупости в Парламента. Тия глупости дори не са и негови, но тоя индивид ВЯРВА в тях след поредното потупване по гърба.

атака за още по-солидно ОБЕДНЯВАНЕ-вдигнаха ми с 13 лв пенсията,а колко зулуми от години направиха...

Бойко, Вие от герб изпълните изискванията, откакто управлявате България се движи на първа скорост, я дай газ и превключи на втора. Некъдърник кралство.

ах ах ах Борисов Борисов....току що чета в informiran точка eu следното заглавие: ЕКСКЛУЗИВНО! Вижте договорът за 8 млрд. лева, който ще вкара Борисов и целия ГЕРБ в затвора! Има приложени части от договора! Ако това е вярно жална ви майка копеле продажно!!!

Това евро ще е отпечатано и ще се намира в друга икономика къдего ще я задвижва .Тръгнеш ли да отпецатваш нови обезценка .Ще отиде там дирекно чрез вноса и чрез износа на капитали от европейските инвеститори инвеститори.Повишен курс води до стимул за внос вместо за износ .

референдум за НАТО нямаше за Европа нямаше и за еврото няма да има.Защо ли?Защото знаят отговора-НЕ

Коментари - Борисов: Атака към чакалнята за еврото и бой по корупцията | Днес.dir.bg

Борисов: Атака към чакалнята за еврото и бой по корупцията

Не трябва да допуснем Европа на две или повече скорости и кохезията* да отпадне, каза в парламента премиерът Бойко Борисов.

Обратно в новината

Коментари - Борисов: Атака към чакалнята за еврото и бой по корупцията | Днес.dir.bg

Коментари

И аз не знам ,защо още се мъчите ,па и всички българи , вече за трети път..., ДА ПРЕБОРИТЕ КОРУПЦИЯТА И направите държавата - с европейски стандарт на живот..!?Или не щете ..или сте некадърни ...-не Ви щем вече...!?

За "Еврозоната" - "НА ГОЛ ТУМБАК ЧИФТЕ ПИЩОВИ МУ НЕ ТРЕБАТ !" Преди десетина години, нашенските доморасли, новопръкнали се европодлоги на юруш вкараха България в ЕС, без да се съобразят, че в клуба на богатите е неприлично да се влиза с дочени дрешки, макар и да са чистички и закърпени ! Политиката на слугинаж продължиха и НАТО-ибрикчиите, които вместо да изтъгуват успешно за нас геостратегическото положение на България, панически разоръжиха и разформироваха Българската армия ! Сега отново се готвят да стоварят тежеста на послушковщината си на гърба на изтерзания българин ! За чик' ни е "Еврозоната" ? Готови ли сме за нея или "ВИДЕЛА ЖАБАТА, ЧЕ ПОДКОВАВАТ ВОЛА И ТЯ НАВИРИЛА НОДЗЕТЕ !" DEJA VU !

Ние, българите, някога си имахме Цар Борис III, а пък сега си имаме пак за премиер "Борисов 3" ! Вереайте ми !

Бойко ,Цецо протежето ти, който купи ТРИ АПАРТАМЕНТА на ФЗЦ в кв.,,Изток"корумпиран ли е или не? Два пъти по две години се бориш с престъпноста и корупцията и един път ,като секретар на МВР и то безрезултатно.Извода е или неискаш или неможеш да отстраниш тези язви разяли обществото ни..

А таз корупция толкоз години я бият и не ще да мре пущината! Начи, Баце ако иска да я трепе (корупцията), да земе сека сутрин пред огледалото да се буха с бухалката по тиквата и със сигурност ще я смацафраца, щото тя от там започва! Щото разни "боркор", "данс", "манс", "спецпрокуратура" не могат да я свършат тая, Баце е недосегаем...Вземали на готово специалистите! Ми ще ти ги вземат бе, аланкооулу! Щом не можеш (или не искаш) да им плащаш прилично, ще ти ги земат я...Що му е на специалиста да се кичи със знания, диплома, способности и опит и да брои стотинките за цигари и кафе... Боко нарочно гони квалифицираните и умни хора, защото "той е прост и се разбира само с простите". Например, само със спирането на изгодния проект АЕЦ Белене той изгони стотици квалифицирани българи. Ти ще стоиш ли в България, ако си работил 5 години висококвалифицирана работа по печеливш проект (доказано с няколко анализа) и изведнъж дойде един полуграмотен бабаит и каже: Това е гьол, а не проект, ти си крал от държавата."

Бой по коя корупция? Защо не кажете колко европейски фондове бяха насочени и как към: 1. Георги Гергов - шеф в БСП нименклатура 2. Делян Пеевски - ДПС на върха на корупционна пирамида 3. Васил Божков - ДС и мафия Какъв обем от магистралите им беше даден и други стратегически (скъпи) обекти и каква корупция точно ще борите!?

ТОЗИ ПРОДАЖЕН ФЕОДАЛ СЪСИПВА ВСИЧКО ЗА КОЕТО ДЯКОНЪТ СЕ Е ПОЖЕРТВАЛ!!!ДО КОГА ЩЕ ГО ТЪРПИМ???

Това изказване просто потвърждава, че ЕС в сегашния му либерастки вид доста бързо и успешно просто затрива България. От казаното от Made in Bankya, излиза, че най-същественото е: 1. Ако искаме да има фондове за кохезия, трябва да приeмем мигранти и колкото повече - толкова по-големи отличници ще сме пред "големите", които ще ни потупват по рамото, а и по други места. До 2015 (по официални данни) cтpaнaтa ни e cпeчeлилa 14,7 млpд. лeвa зa oceм гoдини члeнcтвo. Toвa e paзлиĸaтa мeждy внeceнитe cyми и пoлyчeнитe пapи пo eвpoпeйcĸитe пpoгpaми. Да, ама тези 600 млн.лв. годишен членски внос, равняващи се на 1% от БВП на България са най-малката загуба. Равносметката от присъединяването към ЕС за икономическото развитие на България е ръст на брутния вътрешен продукт (БВП) от едва 10 %, за периода от 2007 до 2012, докато за същия шестгодишен период преди влизането в ЕС ръстът на БВП е 40 % или 4 пъти по-голям. В същото време, до 2015 г. ЕС ни е глобил с 10 млрд. евро, и ни е съдел за още 14 млрд. Ама Made in Bankya тези неща не иска да си ги спомни и да ги каже. 2. Бегом марш към еврозоната, казва :ade in Bankya. Нищо, че много експерти (напр. от Мерил Линч) твърдят, че тя неумолимо се разпада, защото унищожава малките икономики в полза на големите - най-вече на Германия. И какво излиза - ставаме склад за ненужни никому мигранти, но пък за сметка на това ще сме и доста бедни. Разбира се, "стоящите до кръста във водата" български политици ще просперират. Тях българия не ги интересува - пачките са им най-важни. ВЪН БЪЛГАРИЯ ОТ ЕС - АКО ИСКАМЕ ИЗОБЩО ДА Я ИМА!

та корупцията сте вие от БКП и ДС - това зализани полуграмотни комунисти без морал

това изказване е поредния смехотворен фарс, не са убива това, което е толкова хубаво и полезно за управляващите и е най-добре подобни закани и изказвания да не се парадират,щото нищо подобно няма да се случи,тъй като авторите са на власт и няма да се откажат

Корупцията вика: Бой по корупцията!

Голям Б Б Боклук.

Абе ученото си е учено! И в кенефа да го заключиш от глад нема да умре! Я кви думи знае само, а! "Кохезия", "еврозона", "брекзит", "еврофондове"...И каква реч само! Образец на ораторско изкуство, изящна словестност, дълбочина и гладкост на мисълта и пример как може да се говори в продължение на половин час и да не се каже нищо! А таз корупция толкоз години я бият и не ще да мре пущината! Начи, Баце ако иска да я трепе (корупцията), да земе сека сутрин пред огледалото да се буха с бухалката по тиквата и със сигурност ще я смацафраца, щото тя от там започва! Щото разни "боркор", "данс", "манс", "спецпрокуратура" не могат да я свършат тая, Баце е недосегаем...Вземали на готово специалистите! Ми ще ти ги вземат бе, аланкооулу! Щом не можеш (или не искаш) да им плащаш прилично, ще ти ги земат я...Що му е на специалиста да се кичи със знания, диплома, способности и опит и да брои стотинките за цигари и кафе...

Боко нарочно гони квалифицираните и умни хора, защото "той е прост и се разбира само с простите". Например, само със спирането на изгодния проект АЕЦ Белене той изгони стотици квалифицирани българи. Ти ще стоиш ли в България, ако си работил 5 години висококвалифицирана работа по печеливш проект (доказано с няколко анализа) и изведнъж дойде един полуграмотен бабаит и каже: Това е гьол, а не проект, ти си крал от държавата."

Олееее, този пък защо ще ме бие? Какво съм му направила?!

ми ареса операта. такива красиви руски реклами. кат близалки куполи на храмове.. де да обичах захар. но и гадости ръсят. жалко за фирмата. и шпионажа. не нужен. по са тъпи от дърваря у дира..

коалиция на "бой" + Атака

Ох, досаден е вече.

Бой по корупцията, прекрасно ама искаш и европейски цени на бензин, ток, парно, данъци, винетки...а заплатите български. Като им спреш корупцията на държавните служители, те самите ще те свалят... или всичко е само театър?

това е като да се хванеш за собствената си коса и да се измъкнеш от блатото на българската корупция и мафия!мисия невъзможна от времената на българският псевдопреход диктаторсият режим на бкп !мозе ли със стари курви да прaви нов бардак!

Не трябва да допуснем Европа на две или повече скорости и кохезията* да отпадне, каза в парламента премиерът Бойко Борисов. - че кой те пита ква мас мажеш на филията ве бастун

в България. нива море. нема таквоз нещо. само иска да арчи пари на авропейците на ветъра в балите с балите.

Ееее, че тоя не утепа ли я тая корупция за осем години! Как да стане, като трябва да бие него си и неговите си слабоумници първо.

ил все доган.. е у туй е вапроса. не му е лесно с такъв матриал....

ето и една гатанка-хем дебел,хем мазен,хем плешив,хем нахален,хем прост,хем комунист,хем демократ,хем пожарникар,хем генерал,хем футболист,хем доктор- хонорис кауза,хем селянин,хем гражданин на света,хем охранител,хем бодигард,хем политик,хем човек от народа,хем икономист,хем каратист,хем приятел и съдружник с подземния свят,хем полицай,хем човек громящ корупцията,хем защищаващ мишо-бирата---що е то?......нееее,грешите не е бог,не е и машина,но мислете де,поне до следващите избори!

ОБЯВЕНА ПЕНСИЯ В БЪЛГАРИЯ 100 ЕВРО.И НЕПРЕКЪСНАТО СЕ ГОВОРИ КОЛКО БЕДНИ СМЕ. НЕ ГОСПОДА НИЕ НЕСМЕ БЕДНИ,А БЕДАТА Е ТАМ,ЧЕ БОГАТСТВОТО НА ТАЗИ СТРАНА Е В РТ=ЪЦЕТЕ НА ШЕПА НАГЛЕЦИ,КОИТО ПРОДЪЛЖАВАТ ДА КРАДЪТ И РАЗРУШАВАТ. КОЛКО МНОГО Е ИМАЛА БЪЛГАРИЯ ЗАЩОТО И СЛЕД 30 ГОДИНИ ВСЕ ОЩЕ ИМА ЗА КРАДЕНЕ.КОЙ Е ТОЗИ,КОЙТО ЩЕ ИМА ТОПКИ ДА РАЗВЪРЖЕ ВЪЗЕЛА НА ПРЕСТЪПЛЕНИЯТА ?

на твоята пенсия миличка.. я си чувай унучетата и им се радвай. тогава- ще си богата. харесва ми диоптъра ти. много е удобно да се чите.

я си чувай унучетата и им се радвай: Келеш потроши три момичета в катастрофа, Келеш краде кола и катастрофира, Келеш съсипа Porshe 911, 21-годишен келеш без книжка яхна мотор и катастрофира, 17-годишен келеш без книжка спретна мелето в Дружба, Келеш размаза четири коли, Келеш потроши баща си и 6-годишно хлапе, Спипаха двама фиркани зад волана и келеш без книжка, Келеш на 13 разиграва 112 - твърди, че го отвличат, Келеш с джип наби с палка работник от МОЛ Бургас Плаза, Келеш с БМВ връхлетя върху детска количка на тротоара, 16-годишен келеш заменил кон и каруца за кола и катастрофира, Ужасът продължава - петима келеши загинаха при катастрофа, Зверска катастрофа между келеш на пистов мотор и лек автомобил, Пиян тийнейджър катастрофира в Габрово, 21-годишен келеш поиска бира на версия и не му дадоха, той удари магазинерката и счупи стъклото на заведението, Лек автомобил, управляван от 20-годишен младеж, се е ударил в крайпътно дърво и издъхнал, Млад келеш е нахлул в бившия партиен дом в Пловдив на 12-ия етаж, потрошил е принтери, ксерокси, компютри, счупил е огромното стъкло на единия прозорец и е застанал на него с развято знаме, Тийнейджър без книжка обърна кола, Келеш без книжка бута 11 лева подкуп на ченгета, 16-годишен нокаутира шофьор на линейка...Тийнейджър влезе в насрещното, пострада 7-годишно дете... Млад шофьор с БМВ блъсна 9-годишно дете... Kелеш с БМВ потроши три коли и метален контейнер... Ученик загина с подарен преди 14 дни мотор... Келеш моторист от Кюстендил почина след месец в кома...16-годишна шофьорка и спътникът й загинаха след удар в стълб... 17-годишен неправоспособен келеш заби колата на баща си в къща - жив е... Полицията в Пловдив задържа келеша, който блъсна, уби жена на пешеходна пътека и избяга... 19-годишен келеш, заради висока скорост, загубил контрол над мощната си кола и се забил в частен дом, при което спътникът му - друг келеш-тийнейджър е в тежко състояние...

имаше една скорост...??? ,,..първа балканска..,,!!!

,,самобичуването,, започва...!!! влизаики в ,,еврото,, ще изгубим и последни ни суверинитет...!!! сами да си печатаме ,,парите,,...!!! защо ли ,,ингилизите,,...??? толкова ли са ,,прозти,,...???

Ами то излиза, че щом ще е бой по корупцията, значи трябва най-напред да е бой по ББ, защото той не може сам да се набие! Кой знае дали ама надали нали той създава корупцията, това вече и децата го знаят, как ще биеш сам себе си!!!

АХ-ХА-АХ-ХА-ХА-АХ-АХ!!!!!!! Бой по корупцията Бойко, смачкай и кратуната, Бойко! Що се биеш бе, Бойко? Как само звучи... като "Петър плет плете". Направо ще се счупя от смях. И какво беше там - за векторите дето каза? Че не го запомних? Значи такива хора са си сбъркали професията, такива като Бойко. Трябвало е да кандидатстват за НАТФИЗ, знаете ли какви актьори ще излязат от тях? А те взели че станали политици. Както и да е. Все се утешавам, че американците си имат още по-голям актьор от нашия - в лицето на новия си президент.

Всичко добре/ Ама защо намвеши и американците?За това дето ни сътвореват нащи псевдо политици не ни са виновни нито САЩ още по малко Русия.А комунистическите върли капиталисти.

не идват на морето ни за да им го.. претензии некви.

Аз неразбирам защо го плюете пак и после го избирате? Като знаете проблемите на България и кой е виновен за тях, защо не се задействате? Колко е тяхна вината, толкова е и ваша. Кой искате да свърши вашата работа? Руснаците ли да ни освобождават пак или чакаме някой от Марс да слезе??? Толкова много коментари за проблемите на страната и за това кой с какво бил виновен, ами хайде тогава, задействайте се. На другите избори пак ли ще пуснете същата бюлетина???

Аз не съм от тия, дето гласуват пък после плюят. Аз плюя, обаче имам право да плюя защото изобщо не съм гласувал! Този път не гласувах за никого, по простата причина, че няма за кого. А да му мислят тия, дето гласуват, пък после се оплакват с думите: "Ами и тия ни излъгаха, както и ония!". Ми ще ги лъжат я! Като са такива овце! А ние с тебе какво друго предлагаш да направим? Революция ли? Бунт ли? Нали това е демокрацията - да гласуваш за този когото харесваш? Какво друго? И на митинги и протести отдавна не ходя. И те са режисирани, и синдикатите не са истински синдикати, а казионни, както навремето бяха така наречените "Профсъюзи" - само да си плащаш някакъв членски внос там и да отчитат дейност. Какво друго предлагаш?

Само еврото му липсваше! Като го съчетаят с премахването на клас прослужено време, трагедията ще е пълна. Не можем си купи и аналгинче от аптеките на Марешки - толкова са му скъпи илачите, че по-добре да мрем млади и красиви.

Европейския Съюз и Еврото са най-добрите неща, които са се случвали в цялата й несретна история.

За това може и да си прав, обаче темата е за еврото и ако ти не си от паралелния свят на властимащите крадци в БГ а си обикновен работещ или среден бизнес ще разбереш / ако не си толкова прост че да неможеш/ че приемането на еврото на този етап а и в близко бъдеще ще е най-лошото нещо което се е случвало на държавицата ни. Ever !

за трудолюбивите и ученолюбиви деца - могат да кандидатстват в Западни Университети, да спечелят Университетски Стипендии и чао на азиат-болшевишката Мутроландия. Ако не им стигне успеха за стипендия, могат да вземат безлихвен кредит, който започват да връщат разсрочено след петата година като стартират трудова дейност.

Само в България шута може да заеме мястот на царя

Има ли поне една европойска страна такъв министър председател като нашият-и Умен ,и Харизматичен ,и Много силен и много яг:)))

Подчинен на Маргина (дори не ортак), на Бай Миле, на Пашата, на Маджо ще бори корупцията...А освен това и доказано тъп. Аз съм тотално ошашавен..

за кадри на кпсс/бкп/кгб/кдс/гру/румно, нали всички сме русофили ???

Атентат срещу приближени на СИК-31 март 1997 г. в. Капитал Адска машина направи на парчета джипа на столична бизнесдама, която е приятелка на висш служител от средите на СИК. Пострадалата Цветанка Карагьозова излиза с бодигарда от охранителна фирма Ипон Бойко Борисов , който работи в тясно сътрудничество с акционерите на застрахователна компания СИК и Интергруп Румен Николов-Пашата и Младен Михалев-Маджо. Пострадалата е собственик на фирма за химически продукти, масла и изкуствени торове. Бомбената драма се разигра на улица Раковски и бул. Евлоги Георгиев около 8 15 часа вечерта в четвъртък. Джипът й Опел Фронтера хвръкнал във въздуха, когато Карагьозова се опитала да изключи алармата. По всяка вероятност атентатът е направен, за да сплаши човека от Ипон...

А Бистришките тигри какво ще кажат по въпроса?

Тоя рапон съвсем е изперкал, нема ли кой да ни куртолиса от него..

Тиквуне,какво евро те е подгонило в най бедната държава. Колко чужди икономисти трябва да ти кажат че това ще бъде направо катастрофа,ако стане! Като икономиката ни е толкова готова за еврото,махнете валутния борд и спрете парите от Европа,да видим колко сме конкурентно способни! Знаеш ли,че именно тази твоя икономика се крепи на парите идващи от работещите извън бг,икономика само с ишлеме,IT-ta, кол центрове и администрация не става,трябва производство! Например така намушелият туристически бизнес е актуален само заради ниските цени,при равни други условия,хората ще предпочитат навсякъде другаде само не и тука! Хайде на теб е простено донякъде,тъпотията ти е вродена,ама на тез лапачи около теб дано им уври главата!

....хаиде да не се натискаме ...ами да се махаме дорде все още нещо ни е останало и да си вастановим дарjaвата !!!...какво ще кажете господин премиер ?!?

Тиква, така ли вече наричате конкуренцията? Пак ваш човек взе поредното парче от Хемус...

плешиво тикво,ако бяхме нормална държава,трябваше отдавна да си осъден и в затвора! как не те е срам изобщо да правиш изказвания,ти ако биеш корупцията ,трябва сам себе си да биеш,тиквун прост! Няма никъде в Европа,министър председател или президент с минало като твоето! иди се разходи по малките градове и села,да видиш за какво иде реч,като си извадиш главата от задника,иди и до терминал 1 и 2 да видиш колко хора напускат БГ,пък после ако не те е срам коментирай. Заради такива като теб-безродници-българския етнос изчезва,а държавата Бг ,вече е територия Бг.

Браво братле. Коментара ти е страхотен. И аз бих му цапнал два шамара на тоя нещастник.

....браво !!! точно в целта !...проблема момче е че този не може да чете и няма как да разбере какво му казваш !!!

Авантюризмът на Борисовото правителство поставя в риск не само оцеляването на българския народ, но и "единството и доброто здраве" на самия Евросъюз.. ще им се стоварим на гърба като беден и много болен роднина, и европейските данъкоплатци ще трябва да ни издържат. И всичко това, защото искаме да предпазим от отговорност още няколко гнили банки. Нали си давате сметка, че пробойните в тези банки ще се запълнят от разликата в курса на еврото спрямо лева, когато влезем в Еврозоната? Влоговете ви ще станат наполовина. Затова ако се стигне до влизане, теглете си всички влогове и извън банките ги обръщайте в евро или долари.

От тези изказвания, само се затвърждава впечатлението, че сме васална държава. За да се оправдаят пълните безобразия на ЕС към Бъгария, трябва да ни се карат на нас колко сме лоши с назидателен тон и да се теглят такива локуми. С две думи - Европа, на 2, 5, 10 и не знам си колко скорости е унизително и подло като концепция, защото ние не сме влезнали в ЕС първоначално при такива условия. Просто искат официално да ни кажат, че ние ще сме втора ръка хора и обслужващ персонал. Но тъй като в конгломерата ЕС почти никой не живее добре е хубаво да има финансови роби с външни дългове от по 150% от БВП, каквито има някои от държавите в Еврозоната. България още не е фалирала и това дразни еврочиновниците и техните босове. Ние сами се бутаме да се фалираме, след получено нареждане от там, разбира се. После идва премиерът да ни се скара на нас колко сме глупави и недорасли за това ниво и какъв дълъг път имаме да извървяваме. И след като уж не изпълнявахме еди какви си критерии сега изведнъж ни казват ''елате, заповядайте и то по-бързо''. Всички тикви, които ни управляват са васали. Още Герджиков ни засили натам. Жълти, червени, пембени, служебни или неслужебни кабинети - всички те работят против българския народ.

какво унизително, погледни си първо прогнилата от корупция кочина къде живееш и после изисквай по добро отношение

Борисов, кажи си истината - защо е този зор за Еврозоната? Ще влезем с патерица, ще излезем с краката напред. Не си тъп, знаеш, че така ще стане, тогава защо ни пробутваш захарни близалки за скорости, към които ЕС няма намерение да преминава. Кажи си, хората ще те разберат.

Не си прав за това, че "Борисов НЕ е тъп", напротив, много тъпо парче е, иначе нямаше да говори такива глупости в Парламента. Тия глупости дори не са и негови, но тоя индивид ВЯРВА в тях след поредното потупване по гърба.

атака за още по-солидно ОБЕДНЯВАНЕ-вдигнаха ми с 13 лв пенсията,а колко зулуми от години направиха...

Бойко, Вие от герб изпълните изискванията, откакто управлявате България се движи на първа скорост, я дай газ и превключи на втора. Некъдърник кралство.

ах ах ах Борисов Борисов....току що чета в informiran точка eu следното заглавие: ЕКСКЛУЗИВНО! Вижте договорът за 8 млрд. лева, който ще вкара Борисов и целия ГЕРБ в затвора! Има приложени части от договора! Ако това е вярно жална ви майка копеле продажно!!!

Това евро ще е отпечатано и ще се намира в друга икономика къдего ще я задвижва .Тръгнеш ли да отпецатваш нови обезценка .Ще отиде там дирекно чрез вноса и чрез износа на капитали от европейските инвеститори инвеститори.Повишен курс води до стимул за внос вместо за износ .

референдум за НАТО нямаше за Европа нямаше и за еврото няма да има.Защо ли?Защото знаят отговора-НЕ