Бойко Борисов изнася реч пред конгреса на ЕНП

Най-голямото политическо обединение в ЕС ще избере днес кандидата си за наследник на Жан-Клод Юнкер

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Въй, че се уплаших, първо помислих, че пише „пред конгреса на САЩ“. И си викам, край, баце и тее ги излъгА.

Като се направи сравнение ЕС прилича твърде твърде много на СССР в началните си години. Твърде притеснително.

Нашия г-н Борисов каза мъдри думи. Като европейски лидер дано се вслушат в препоръките.

Да попитам само тоя и кохортата му взеха ли си отпуск от държавните длъжности дето заемат и от джоба си ли ще платят масрафите си като са отишли на сбирка на менторите си..

държеше Баце пред ЕНП: КОНГРЕС НА ЕНП в БОН 10,12,2009 г. Изказване на Б. Борисов: " По данни на БНБ обезпечението на валутния борд е 211%, което е 8 млрд. евро. Възнамеряваме да използваме 8 млрд. евро от резерва за.... САМ СИ ГО Е КАЗАЛ: НАСЛЕДИХ ОСЕМ МИЛИАРДА ЕВРО!!!! И С ДЯНКОФФФ ГИ ПОХАРЧИХА... Плюс едни 1,9 МИЛИАРДА ЗДРАВНИ ВНОСКИ НА БЪЛГАРИТЕ.. И как плачкаше на раменцето на тантето да го награди него - ОТЛИЧНИКА НА ЕВРОПА... И втората страна с най-нисък дълг в ЕС. Процентът ни самоучастие в европроектите от 20 на 5% да направи като на останалите двойкаджии на Европата.. А сега - вече сме ТРЕТАТА страна с най-нисък дълг, БАШ двойкаджиите с де що има последно място в класациите на евростат.. И пак сме 20% самоучастие, пак подсмърчаме пред Шенгенската бариера, на изтривалката пред антрето на чакалнята за еврозоната сме турнати...

"Рапорт даден-Рапорт приет"-позата ни е до болка позната и ни напомня за Татовото време ,а тия пози , пиперливи изказвания,лъжи и недомлъвки са по скоро отегчителни и не хващат декиш ...жалки пребоядисани папагалчета...Боко,Боко...

по Татовски

Шепа хора се хвалят едни други, награждават, поздравяват и с всичка сила си вярват в някакви виртуални, измислени от тях небивалици. Ако изобщо имат дневен ред, това не е нашият дневен ред. Ние, хората не сме представени от тези по никакъв начин.

изнася реч.... хахахха та той изнесе България па реч няма да изнесе...

Ще потренира още рапорт даден както се осра в ООН ама сега ще да е пред еврогейската недоклатена парлама../енп/

Майко мила ... Българин да се наричам, първа радост е за мене ...

Малко поостарях, но това с произнасянето на речите беше много популярно по времето на Живков. Даваха го по телевизията, после в Работническо дело. Но ние си правехме фунийки от тези вестници. Благодаря на Дир - върнахте ме в детството :) :)

Най-готините унийски ставаха от "Жената днес" и "Спутник". Гланцова хартия, плътна, особено спутника. Някои стрелички изкарваха по 1 седмица игра!

Ще я има ли в ефир,да я чуем и ние как Боко ще лъже и маже

Това с речта е бял кахър, вече толкова сме се излагали по света, че няма да учудим европейците! По добър изход за нас е вместо да срича написаното, да вземат него да го номинират за шеф на ЕК

В ЕК, едва ли. Обаче колкото и да има кусури Бате, Все ще е по-добър от поляка, дето изгони британците и докара най-великия Европейски проект до полуразпад.

Тогава и тия са измамници като Буда! Иначе нямам обяснение, как един измамник ще държи реч на европейци!

че освобождават юнкерката и ще може да се съсредоточи като консултант- балетмайстор!?

Ние си се бяхме разбрали мирно, АМА англосаксонците ,,си удариха задника в небото,,.

Ей тези ще ни докарат Войната!

Не се мъчи да сричаш. "Германскидепутат от Бундестага: Няма да ви подкрепим за Шенген." Реална и обективна оценка за управлението на тиквата.

Е разбира се че на форума трябва и малко хумор.На кого да се посмеят депутатите от ЕНП ,ако не на Борисов - балканския т.а.ш.а.к!

Явно добре плащат от ПР на ГРОБ на този изпаднал сайт за политическата проституция.

О! Денят ми започва с трепетно очакване!;) Оххх, този Полет на Мисълта Му , оххх тази тайнствена Спирала на Мислите Му...;)

иди се разпиши и под статията за искането за отнемане на имунитети и там имаш афинитети

Светът вече е тесен за нашия любим премиер Борисов. Може би, вече е време да помисли за Космоса. И там има проблеми за оправяне

Липсват-катинарчето и каскета.

Невероятно заприличва на Тодор Живков тази Тиква.

И как точно ще стане това?

Боцето ще разказва как е вкарал решителен гол от дузпа, за Бистришките тигри ... от трети опит. И как си изкълчил крака при това

командирована цяла седмица в САЩ да му урежда среща с Тръмп, но не му се отваря парашута.

Ще сумти и ръмжи за европрецедателството, за ЗападналитеБалкани, за опазването на границата от нагли гадове дето казват че е пробита, за сигурността и за стабилността подсигурени с геноцид в "територията"... :::))) Ей за т'ва шъ Му е ричта...!!! :::))) Дааа...!!!

Това ни вълнува изключително много!Прави ни щастливи и горди,че сме българи.Събитието на ЕНП форума,ще бъде речта на Бойко Борисов!Ще се похвали,с Прецедателството,стабУилността и мигрантската ни политика,с Бюджет 2019,и с огромните ни успехи по всички житейски фронтове.Хвала!

Не мога да разбера едно. Защо партийни мероприятия се провеждат от безделници на държавни длъжности, в работни дни и с разходи на държавата за транспорт, хотел командировъчни....! Защо например трябва в Хелзинки да присъстват цяла кохорта от гербаджийското ръководство, всички кметове от гроб и други хора без работа! И това всичко е на наш гръб!?!?! Защо не отиде само шефа на гроб, в събота и неделя, и то на партийни разноски! Защо се мародерства за наша сметка? Защо ........................................................................?

Че кой друг, ако не Бойко?

ББ ще пуска диск с избрани речи

А той може ли да чете?

Пионерчето докладва!! Рапорт -даден,рапорт -приет !! следва три пъти УРА !!!

а козирува н агол аи куха глава! Боцковщини !

стърчки като закачалка!

е как каква реч. мутрата проста, неграмотна, тлъста и нагла и най-паче, ЦИГАНОПОКРОВИТЕЛ, може да сътвори докторат, вероятно ще му е втори, на теми: 1. как с едно изказване от САЩ се фалира банката на властта, а олигофрените скотове, малоумници и мазохисти бай ганьовци, ще покриват 4 млрд. загуби 2. по какъв начин застраховател с пазарен дял 10% в силно конкурентна среда става несъстоятелен оувърнайт и ония КФН-патки с 13-те бона заплата мигат на парцали и нищо не знаят 3. степента на зависимост на търговския регистър и агенцията по вписванията от прецизността на чистачките, които с парцала гасят шалтера и сървърите стават само за надин 4. как други чистачки задържат арестанти при бягство, а толупите от ГДО си барат макарите и сакат привилегии 5. защо жаагали бият и се готвят явно да клецат милиционерите и зам.-шеф на ОД на МВР излиза по телевизора да се плюнчи, ама те, колегите, трябваше да стрелят във въздуха, нямаше начин, те лицата ги бутнали, ритали, потрошили патрулката, дето данъкоплатецът я е финансирал и т.н. олигофрении 6. как двойно осъден кривоглав екземпляр, лауреат на помощно училище, заради който страната е осъдена в ЕСПЧ и плаща яки кинти, се изявява като председател на ПГ и ръси мозък ката ден по масмедиите 7. така още до 100. може да се кара, но сентенцията е, че всички политики на неукия ъкащ и мекащ каунь от банкя са тотален провал, в цялост и по сектори, обаче да не забравите да гласувате за кабинета "проЗ чиляк 4", има още за грабене и онождане приятен ден

изнася ?

По-вероятно ще прочете на български предварително написана реч.

защо не е на конгреса?

Нямат пари за членски внос, членовете и членките си стискат милионите.

Епа Боце моа да брои до безкрайност и обратно.

Борисов изнася много повече речи в чужбина, от колкото в България. От значение е кой и как превежда... Сигурно е и добър коректор

като гледам заглавието, дай да избереме Бае ви Тошо, опс. Бае ви Боце на местото на Юнкеро. Белким опраи тва ЕС, ве. Че много се е нещо заразпадало. Щото Боце опраи България (слушайте го какви ги говори и вервайте). Тъ, тъй.

Абе,тоя олигофрен на какъв ли език ще им говори на стадото овце?

Мисля, че пак има грешка в превода. Еврдупетатите просто са решили да поканят в кафе-паузата някой, който да ги развеселява, докато отмарят.

Този май го е срам да се прибере в България и да види успешното си "управление" на мутренската партия ГРОБ. Каква реч може да изнесе този може би ще им разказва за Винету или как се прави охрана и събират дългове.......

Каква реч ще изнесе Бокуу Тъпата Тиква, ще срича нещо написано от друг крадлив гербер.

Със сигурност !!!

Голем праз, че ке изнася реч, и кво от това?

Aко Борисов е представителна извадка на българите, то целият свят ще ни се смее ....

За съжаление , оказа се , че Той е представителната ни извадка! Всички телевизии, социолози , политолози, бизнесмени, държавни чиновници , лекари, учители и т. н. от сутрин до вечер го славословят по медиите и говорят за него като за Божество.

че и БОЖЕСТВАТА си отиват ??? За справка - ХРИСТОС !!!

ВЯРНО !!!

Баце си взема довиждане с Европа.

Дай, Боже !!!

Абе спрете да показвате този олигофрен , НИ ВА ЛИ Е СРАМ,БЕ!