Отпускат 3 млн. за нова казарма за бригада „Специални сили”

Отпускаме 3 милиона лева за изграждането на нова сграда за 68 бригада „Специални сили”, обяви премиерът Бойко Борисов в началото на правителственото заседание.

Обратно в новината

Коментари - Отпускат 3 млн. за нова казарма за бригада „Специални сили” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Прави сте,но нека да сме честни-не Б.Б развали казармите,разпусна армията и наряза ракетите.Достатъчно сте възрастни да се сетите-кой.

оставиха военните имоти и най-вече казармите в градове и села да бъдат изтърбушени от цигани, бежанци и всякакви животни, да cepaт под знамето и в канцеларията - обаче сега великият вожд Боку Ага Българоубиец строи нови казарми.. за 1000 'сили за бързо реагиране' които ако бъдем нападнати от фесовете, ще реагират с едно насиране и бегом към Западна Европа. Защото е смешно да твърдиш, че България има изобщо армия, камо ли боеспособна - 25 000 мърльовци, половината бременни войнички, цигани и турци. Другата половина чалгари с БМВ-та и смартфони, закупени след мисия в Афган..

БРАВО БАТ БОЙКО! ЦАР СИ НА РАЗДАВАНЕТО НА НАРОДНОТО... ДЕСЕТКИ КАЗАРМИ БЯХА ОСВОБОДЕНИ В ПОСЛЕДНИТЕ ГОДИНИ И С 1 МИЛИОН ЛРЕВА РЕМОНТ МОЖЕШЕ ДА ИМА ПРЕКРАСНА КАЗАРМА ЗА ТЕЗИ МОМЧЕТА, И С ГОЛЯМ ПЛАЦ ЗА ЗАНАЯТИЯ... НО РЕШИЛ СИ ДА СЪБИРАШ ОЧИТЕ НА МИЗЕРНИЯ БЪЛГАРИН / 48% СПОРЕД ЕК/ РАЗДАДЕ СТУДЕНТСКИТЕ СПОРТНИ ИМОТИ /НО СИ ЗА СПОРТ НА МЛАДИТЕ...? РАЗДАДЕ ВОЕННИ ИМОТИ НА ОБЩИНИТЕ, КОИТО ДАЖЕ ОТ ФАШКИИ НЕ ЩАТ ДА ГИ ПОЧИСТЯТ... СТО ПЪТИ ОТ СТРАСБУРГ ИЗРАЗИХА ВПЕЧАТЛЕНИЕ И ДУМАХА НА БГ ПРАВИТЕЛСТВАТА, ЧЕ ЗАТВОРНИЦИТЕ В БГ ЖИВЕЯТ В КОЧИНИ, НО ТИ ГИ ПРЕГРЪЩАШ СИЛНО-ДО ЗЪМЛЪКВАНЕ И СИ ПРАВИШ КАКВОТО СИ ИСКАШ! ВАЖНОТО СЕГА Е НОВИТЕ БРАТЯ ДА ОСИГУРЯТ ЕДИН НОВ ПУЯК ЗА ПРЕЗИДЕНТ, ПЪК ПОСЛЕ ДА ВИДИШ...НО, БАТЕ, БЪЛГАРИТЕ ПОПРИВЪРШВАТ, ЩЕ ОСТАНЕШ САМО С ЦИГАНИТЕ...

Буда се сети точно преди изборите,а?Браво,но това няма да ти помогне на президентските избори,Радев ще те утепа от бой.Като маче у дирек,ще оревеш цяла Банкя.

Бойко хубаво гради нова България,ама да помисли и за нови пандизи и каторги ,защото котилото на комуняро сидерастията от БСПУТАКА се е разплодило и безчиства безнаказано!

Абе, Борисов стига с този театър! Хубаво, казарма за армията, ама за какво ти е тази армия?! Затвори южните граници и изкарай чужденците да си ходят дома! Арабин не се интегрира, арабин завладява и се разполага.

в кенефа - само само военни , полицаи , мангали и "управляващ елит".

Ами да отиде и да види условията еъв така наречения факултет авиационен, че да ги сравни с условията в военния университет и тогава да говори, че по-лошо няма.

Бойко отпуска пари за казарма и храм-възражда се девиза "Цар,народ и армия!"Господ да го пази! А че ставаме все по-бедни,безработни,изчезващи-еех,дребна работа!Народът ме избира,въпреки всичко! Ние ставаме като сваряваните бавно жаби! Хора,на следващите два избора е време вече да им бием шута!

Вас ви вари на бавен огън путин за няколко евроцента и парче пица! Бойко Борисов се стреми да построи и благоустрои колкото се може по голяма част от България.Това вие руските агенти и предатели не можете да го преглътнете!

Хапчетата няма да ти помогнат , направо си за лоботомия!

Нашия "умник"тегли заеми, вади пари от десния джоб и раздава на партията и на неговите хора.Те правят милиони , а нашите деца и внуци ще мизерстват, ще плащат техните заеми и престъпления!!!!

Самото допускане да се стига до такива условия е показателно, доколко специални са ''специалните сили''. Време е да се пробудим и бъдем професионалисти, да загърбим мърлячевството и заплатаджийското присъствие на работа. Време е да не допускаме достигането на крайни долнопробни условия и обстановка в работната ни среда. Защото и училищата ни са с трагична база и условия, и болниците, а може би над 80 процента от РПУ-тата следва незабавно да ги затвори ХЕИ.

Нашия "умник"тегли заеми, вади пари от десния джоб и раздава на партията и на неговите хора.Те правят милиони , а нашите деца и внуци ще мизерстват, ще плащат техните заеми и престъпления!!!!

чичовчетата, вуйчовите и т.н нищо не правещи крадци . Нека останат тези които искат и могат да бъдат войници

прави подарък на гавазите си, да го пазят от народната любов после.

Хубаво е,че ги отпускат тези пари за казармите!Тази новина е като оглушителен шамар за бесеписко рашистката пропаганда за която всичко хубаво което се случва в България е повод за антибългарска,антиевропейска и антинатовска пропаганда!

Отпускат 3 млн. за нова казарма за бригада Специални сили Правилно.За "специалните сили", трябват и "специални" суми.

То хубаво обаче да вклучваше новината и решение за излизане от НАТО....!

Въоръжените сили през Прехода останаха еманципирани от политически влияние, за разлика от други институции (БНБ, общини и т.н.)... Трагедията, е че така и не им позволиха от чиста некадърност да развиват оперативна самостоятелност, а ги оставиха да се надяват на финанси и бюджетна помощ... А и скритият фактор--полиция и армия са доста шуробаджанашки институции...

и чий цървул ще борят тези специални сили когато всеки африкански и азиатски мангал влиза когато и както си поиска в бълхария и сме длъжни да го храним, поим, да му осигурим къща, топло, че и безплатно медицинско обслужване ?!

Никой не може да отрече, че отдел Пропаганда в Партията е безпощаден: 1. Прави ли се нещо за армията - "защо се прави?!" 2. Не се ли прави - "защо не се прави?!" ..в пълна почуда съм защо никой свестен човек не иска да поеме управлението на такива готини хорица като нас!

Проблемите на България са в съвсем друга плоскост. Нашето оцеляване като нация ДНЕС зависи ЕДИНСТВЕННО и САМО от нашето здравеопазване и образование! Всичко друго е просто АБСОЛЮТНО ненужно ...

наистина има логика във въпроса защо се бастисаха толкова армейски бази в страната ,а сега се дават милиони за строителството на нови? Ами и в двете посоки се гепат яки комисионни!

Армията беше 160 000 с наборна служба. Сега е 35 000 - професионална. Кой да им плаща поддръжката на излишните сгради? А че бяха продадени с далавери е сигурно - българчета сме, знаем се!

ЗАТВОРИ ТРЯБВА ДА СЕ ПОСТОРЯТ-ТОЛКОВА ИЗМЕТ ИМА ДА СЕ ПРИБИРА...ДАЖЕ И СРЕД УПРАВЛЯВАЩИТЕ...

Най-сладкото нещо на света е харченето на бюджетни пари ...

Ха,ха,ха колонията имала "специални сили".

мутрата проста и неграмотна, най-тъпият премиер в галактиката, продължава да ни залива с мисловна дрисня. при толкова пустеещи терени, умишлено вече съсипани и продадени, сега ще раздава пари на приближени фирми отново. тиква, ти си селски бек, прост човек, тарикат и паляк, всички твои политики са провал и нищо не си завършил докрай. а, бе, каиш малоумен, скоро ленти не си ли рязал, а и медиите продажни току го навират под носа на данъкоплатците, дето дондуркат, циганска измет, джихадисти, мафиоти и политическите проститутки. приятен ден.

напълно съм съгласен, да си върнем сергей станишев и бсп на власт, само те могат да ни оправят.

хубаво е да ги строят, и по-бързо. някои нови джамии строят, за което не ми се слуша...

Това на снимката в дясно бате Бойко ли е или татко Барба?

Това е матрьошка

Шилo

В Ямбол има 250 декара пустеещи казарми. Защо ще харчат милиони за нови????

Как защо?Нали наши хора трябва да се облажат от обществената поръчка

Вие четете ли въобще? ;))) Сграда има, ама е в мизерно и окаяно състояние. Тя си е била такава и преди 50 години. Да им дадат друга мизерна и окаяна сграда не им решава проблема.