Борисов приветства Русинова: Станахме женско царство

Премиерът Бойко Борисов приветства новия министър на труда и социалната политика Зорница Русинова на първото й правителствено заседание.

Обратно в новината

Коментари - Борисов приветства Русинова: Станахме женско царство | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Все жени сте се наредили. Ама така ми е по-готино. Преди като псувах разни космати мъже ми беше гадно. Сега като знаеш че псуваш жени си е кеф, ама голям кеф.

То че е царство , царство си е , но не е женско , защото , на Борисов колкото и да му е малко пишле.....то , си е пиш----ле!Така че царството не е женско , а почти мъжко и мутренско!

При него: Употебявяни, леки жени харесват най-простоватите мутри

Някой, знае ли, там да има, някоя трътка Неопраскана* Нека се обади, в Редакцията, на Дежурната: баба Тодорка

на бочко цървулето женско царство му се приискало ьаьаьац и той същинска царица султаница ьаьаь дали па не е и и крал ица цацаца

Червените кхмери, олигавиха отново форума ... Съвет: Гълтайте илачи и Бойко-билоба!

Това е като на хипертоник да предписваш лекарство за вдигане на кръвното.

Боце , ами ще те пратим в Сливенския направо тогава.

А бе то като се замисля започва да ми прилича на султан с харема си това правителство бр. важното е , че и в женското царство - султанат на ГЕРб се краде също както и в мъжкото. Как точно - като за последно, все едно, че България на другия ден ще изчезне и днес трябва да откраднем каквото може да го спасим. Заеми, заеми, простотии, асфалт, крадене, заеми, заеми, простотии, асфалт, крадене. Ба си царството келепирджийско. Ще ви пратя бай ГанЮЮЮ на стаж бе.

Скрий се, бе пръдльо!

..че ,от първия до последния сте пълни пИтки ли....без онаа хиена цецка цачева ...хайхахаха бочко ше ядеш модерния лев и изглежда щи хареса нали сте както сам казваш женско царство

Семейство мутри отиват на пазар и влизат в магазин за осветителни тела. Мутресата вижда един много пищен полилей, с кристални висулки и решава да го купят. Посочва го на продавачката и казва: - Искам да купим тази лампа. Продавачката се вкиснала и казала: - Това не е лампа, а полилей. - Какво, какво? - По-ли-лей. - Как казахте? - Добре, другото име на тази лампа е дупе. - Ааа, сега разбрах. Дайте ми едно дупе. Отишли си вкъщи и веднага повикали друго мутряшко семейство да се похвалят. Другата мутреса прошепнала на ухото на мъжа си, още утре да купи и той едно дупе.

Отива на другия ден мутрата да купува дупе, обаче продавачката била друга, а онзи казал: - Дайте ми едно дупе. Момата се втрещила и право при шефа си. - Абе шефе, една мутра иска дупе. Мислил шефът, пък рекъл: - Ами нали знаеш моето момиче, клиентът винаги има право, пък и ще плати добре... Върнала се момата, поканила мутрата в склада, навела се, събула си гащичките и се надупила. Да, ама мутрата казал: - Ааа, не, не такова! С висулки, с висулки!

Продавачката се върнала при шефа си и злорадо му казала: - Шефе, тебе искат.

Мутро-фобия някаква. Те ме интересува кво имате в гащите , а какво вършите за държавата , а то хич не е добре.

Докъде докарахме България.Цар Буда и царедворките т.е. Република България се превърна в царство на Буда Балкански.

Където и да отидеш разни истерични офисженоря,повечето тип калинки,истинската жена трябва да е домакиня,само тогава е щастлива

че всички начело с теб сте в критическата !

Свински македонски наденици искат, Дебело- гъзести войводи, И трътлести Боргъски патриоти, за да са, със Твоите строктури ! Ти, не можеш, Бойко, да ги лъжеш със прЖолки, от дъртите кокошки: На Гюбрето вирят мазните трътки, коя забележиш, да я нафърфориш

Тъп си, като кокоша трътка!

а разграден кокошарник сте.

Постепенно наш Мутра-геньо (взаимствано от името на известния футболист Бутрагеньо) се превърна в Путра-геньо. Днес, на официалното правителствено за-седание стана ясно, че процесът е завършил. По кур-венската му усмивка и педи-грипалското му намекване, че "отива" при женския пол.

Мутра-Ганьо по-иде /взаимствано от Бай Ганьо на А. Константинов/!

Не си прав! Бай Ганьо все пак е пич! Защото тогава отива в "сърцето" на Европа-та и крещи, макар и просташки: "Булгар, булгар!" (особено когато ги учи на плуване - по гемеджийски и като вапор). А наш Боко отива в Европата по моно кини, там си сваля и долнището, чукат го отвсякъде и идва тук да се хили като пача в качеството си на Командир на нацията!

Е нали жените искаха равноправие. Сега като са повсеместно по всички канцеларий и канцеларийки и служби и службички - какво ще се прави? Уволнения? За да се заемат длъжностите от мъже? То това е повод за оплакване, не хвалба

Абе станахте си бардак или поне на такова мязате и такива работи вършите.

Бокич, не дрънкай какво царство бил МС, а коментирай защо АМ Марица ще я преасфалтират за ВТОРИ път година след като я откри ?

Бойко, това избиване на комплекс заради липсата на жена у вас ли е?

покрай женурята няма ли и Тиквата да "прихване" месечен цикъл ?!представи си какво става с държавата ,целият мин .съвет в мензис........

Който политик стане министър, управник ,или заеме висок пост ,...СЕ РАЗВЕЖДА???? ТАКИВА ЛИ ''ХОРА'' /ако са хора/ , ПРАВЯТ ЗАКОНИТЕ в Бг ?/??

к'во женско царство те гони бе Тиквоч ..... това си е 100% психодиспансер

Някой ще си напраяви ли труда да преброи колко от тези в правителството са деца , внуци снахи на бивши големи социалистически величия - партийни, МВР, икономически. И просто да си знаем кой ни управлява сега и оти ги ручахме жабетата.

и преди и сега бкп е мафия

Не, компот от сливи е това. А в компота плуват и тези, които привидно само са мъже!

Като петел в курник. Борисов: Станахме женско царство. Да Боци, защото си комплексар и си въобразяваш, че по-лесно ти минават комплексарските номера сред жени. Защото някой мъжкар може да ти нацепи едно ой цуки с гико и да ти просне липидната 200 килограмова маса на земята, ако много вземеш да го докарваш на фалцет с виковете си.

така е мн. по- добре!

СТАНАХМЕ , ЖЕНСКО ЦАРСТВО . И НАКРАЯ СТАНАХМЕ , И ЗА СМЯХ . Много издънки , много нещо !

Тиквата е баш герой, винаги готов за бой. Расъл, пасъл с леб и мас, а понекогаж и праз, с бицепсите козунаци, пръв сред селските тъпаци! Във багажника бухалка в лимузината пиарка, влажен поглед впила в него гали тиквеното его. Учи, кара се , напътства, мозъчно изпада в блудство, но нали сме си кретени, махаме с ръка засмени, казваме си : тъп е ,да! има мозък на овца, но къде е по-добрия- няма го за проклетия. И търпим си ний глупака, и се лутаме в бардака...

някой мъж...сън не те хваща докато го прогониш..За пример давам Веселин Вучков.

може да се погледне и другояче- че не е кабинет, а ха рем

Верно е, остнахте само пу--и в този кабинет. Естествено, начело е най-голямата. И все убавци - вземи красавеца-тиква, Ангелкова, Цачева, Москов-перхидрола. Тикво, отде ги намираш тия трав--и?

Моята майка ,която е инвалид миналата година имаше личен асистентза помощ за 5 часа дневно ,но тая година само 2 часа и това е заради новата красавица в кабинета,министърката на социалната политика,която до сега отговаряше за еврофондовете.

и защото бащата на тази социална мин. е приватизирал "океански риболов", чийто шеф е бил при соца. Заради парите, откраднати от близките им, днес няма пари за пенсии, за социална дейност и икономиката е умряла.

Те тия всичките изредени министърки са народни любимки.

Мотивация, а също и Ерекция ! Това излъчва, лицето с 2 манда, единствено такова, във Европа! И е вери мил, вече седнал пишка Лиз Беконска - Крива удобна уста.

КАТО СИ ПУТЬО ТАКЪВ ЩЕ ТИ Е И КАБИНЕТА. КОЙ НОРМАЛЕН МЪЖ ЩЕ РАБОТИ С ТЕБЕ?!

Е лигльо до там ли го докара - жените да ти вършат работата. Не си мъж ти, .утьо си.

айде у киреча!

защо Валери Симеонов скача по главата на изпълнителната власт... като там няма един мъж дето да го сложи на място!

Симеонов заема приоритетно място

Ива Йорданова, която беше шеф на Агенцията за българите в чужбина за ЕДНА СЕДМИЦА. Малко по сериозно моля ви. Поредната парушутиска от комунистическо котило

Не знам какво женско царство сте станали, но като гледам състава сте бандит/мошеник/бандит/мошеник ... у(при)своител!

С жени се работи по лесно.

Защо ли в Бг-Парламент ,...НЯМА ЕДНО ЗДРАВО СЕМЕЙСТВО , ВСИЧКИ СА РАЗВЕДЕНИ И СВОБОДНИ ЗА ПОЛЗВАНЕ НА ПОВИКВАНЕ ,...ПО ВСЯКО ВРЕМЕ НА ДЕНОНОЩИЕТО ....

Има, на Кондьо Николов от Плевен, ама то е защото хем е дебел, хем е грозен и плешив, та никой не ще да си прави двойка с него, дори мъжете го избягват.

Най-лошото е, когато в края на месеца МС попадне в цикъл...

Ха-ха-ха...

Кажи си го точно , нагъл простако! направи си отбор от калинки , за да ти танцуват по мафиотската свирка за (при)(усво)-яване на големите пари от фондовете с безумни асфалти, спортни зали , велоалеи като по правило всичко сеправи на ултразавишени цени от приятелчета, Какво направи за 7 години премиер гьонсурат СИК-аджийски за времето след фондовете, т.е след 2020??????, Ах , да , сетих се , набута ни с 16000000000+5000000000! Защо няма осъден нито един бос от топ-рекетьорите на прехода СИК и ВИС.. Или ще ме убеждаваш , че Маджо, или Пашата са по-малки престъпници от Баретата и Трактора?

Царство или реформи?

това, въпрос за тикви ли е !??

И двете - и царство и реформи.

Направих си харем - не са баш най-хубавите, но са най-послушните!!

... а мъжете в кабинета свенливо се усмихват и премигват с дълги мигли ...

Държавните чиновници като недоразумението Лукарски и агентката която му стана жена започнаха да се женят помежду си за да влизат рушветите и комисионните в семейството .

Значи признава, че всички там са жени. Затова работата им никаква. Макар че понякога жените са по- добри от мъжете.

станахте типично евроГЕЙско царство

Агенцията за българите в чужбина ебаси порнографията