Бойко Борисов: Ще платим част от сумата за ядрените реактори

Премиерът Борисов заяви, че вече е говорил с депутати и ще бъде предложено НС да вземе решение да платим около 800 млн. лева от дължимото за ядрените реактори.

Обратно в новината

Коментари - Бойко Борисов: Ще платим част от сумата за ядрените реактори | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

How can I read the comments?

ОТ МУТРА НЕ СТАВА ДИПЛОМАТ!

Яааа,нашият мутрагеньо всред мюсюлмански мутрафони!

Значи Овчаров изнасили НЕК ,въпреки че принципал е министерството на енергетиката с допълнително споразумение за реакторите със цена,а НЕК има ли е тогава реални пари или начин за плащане че да подпише или бившия министър на енергетиката Овчаров е проявил престъпна безотговорност,но си е взел комисионната заедно с оня Минчев с неговите оценки.Енергийната мафия е стабилна настанена и трудно разбутваща се,постоянно с планове откъде да влачи,а това докога родоотстъпници?

Някой да знае канцеларията на фирмата дет жъ Ухранява хъба МУ,че да ида да се главя пазвантин? То иначе тез строшни рИакторя жъ ги платим кат поп. БокУ пак гълчи простотии.

ксвицепрезидентът Ангел Марин не показа лоялност към бившия си началник Георги Първанов, с когото изкара два мандата на Дондуков 2. Точно обратното генералът от резерва влезе в Инициативния комитет на политическия конкурент БСП, съобщиха от пресцентъра на партията.

Да ти имам проблема

ТИ ЗАЩО НЕ ВЪРНЕШ КОНТИНГЕНТА ОТ АФГАНИСТАН , КАКВО ЧАКАШ И КАКВО УПРАВЛЯВАШ ТОГАВА --- ПА ОДИ И ТИ ТАМ

Незнам защо руснаците са толкова нежни , като с разглезена мадама се отнасят с Бъглария, ако има да се плаща се плаща а не когато ние решим... Има ЕУ директива срещу забавяния при плащания, която е транспонирана в ГПК, издава се изпълнтелна заповер и след 90дни се блокират всички сметки на НЕК и започва принудително събиране.

Ех, колко е щастлива тиквата сред своите хора. По къси гащи, екипи и моряшки фланелки. Люпят семки! Само моля някой да му обясни, че ние не плащаме ядрени реактори. Нали ние не ги искаме, затова прекратихме договора и реактори няма да получим. Тези плащания са неустойки, защото не сме изпълнили това, което сме подписали!

Няма да е за пръв път да плащаме за некъдърността ти гьон...т.И по едно дело платихме и за частна банка платихме на аверите ти и сега ще платим за гьола ти.Про..к,тръгнал и той държава да управлява.Прок..т да си до ....

Жив ли си още ве палячо?!

Някаква манджа с грозде или миш-маш е забъркал пак ББ. Ама войници в Афганистан ,110 млн годишно за тях,връщане в Афганистаб,пари за настаняване тука.Не знам доколко не ни ги харизаха тези 160 млн ( обещани) , за да ни натресат бв БГ мигрантите. Слушах сутринта някакъв говорител за бежанците на ООН някой си Стефанов, за който целият проблем се свежда до това, че децата -мигранти не се учели и не се възпитавали, че седели в бежанските лагери и не се интегрирали . А защо не му минава през малкия мозък, че на запад всички терористи бяха местни от поколения, че са имали всички възможности д а ги обучаяат и възпитават - но пак са терористи. чии пари яде с голямата си заплата това човече не умно ?

Виждали ли сте снимка на ББ в профил ?? ама 100 % -ов

В профил показват Рапона, в анфас Тиквата. Виж снимката където Божо Димитров Му полива главата със светена урина от дупката в Плиска.

Тоя няма спирка, няма срам, няма чувство за мярка няма и умствен капацитет.

ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ ПРЕДЛАГАМ: ГЕРБ ДА ЗАПОЧНАТ НЕЗАБАВНО ИЗПЛАЩАНЕ СЪС СОБСТВЕНИ СРЕДСТВА!НАЙ-МАЛКОТО ЗАЩОТО НЕ СА ПОПИТАЛИ НАРОДА ДА СПИРАТ ЛИ ТОЗИ ПРОЕКТ ИЛИ НЕ!!!!!

"Българинът се видя с пари и ето го резултатът ...." - Бойко Методиев Борисов, 04.09.2016 г., Варна, България.

ми напомня за вица, в който моряк се пазари за плащане с проститутката - коя част да вкара - първата или втората!

бате вече или говори от някоя европейска столица или от някое диво село

при лика!

Ще плащаме за нищо и никакъв гьол,и то само част ,а лихвите пак ще се трупат.С тези некъдърници България отива все по надолу и спирачка няма и няма да има,като виждам пак кои са в президентската надпревара.Как това същество не проумя ,че не е за тази работа?Затри цяла държава този пре....ик

Тоя като открива нещо обикновено казва "аз направих", а сега, като забърка голямото л...о - ние ще платим! Ми ще платим! И то не само част, а всичко ще си платим! И солта ще изближем, и боя ще изядем щото подобни нискочели комуноидни мутро-ченгета ни управляват. Ама те не са виновни! Виновни сме си ние, че ги допуснахме до властта и продължаваме с овчедушието си да ги търпим да съсипват малкото, останало от държавицата ни.

бб"Ще платя част от сумата за ядрените реактори "на важно събитие на което пресъства.Този човек е незадоволен относно прегръдки ,работата му се състои само в откриване и прегръдки на панаири и срещи в ЕС.Нищо ,че никой за нищо не го смята.

Dimi

Когато се спря проекта Белене се говореше, че произведеното оборудване веднага е било пратено за да се вложи в друг проект, който тече в момента... Та въпроса в момента е какво плащаме и какво ще получим... защото уж плащаме произведено оборудване... а къде е това оборудване и дали наистина е произведено?

Ще платим, разбира се! Как няма да платил?!!! Ама ще плащаме ние дето се гърбим от сутрин до здрач! Дембелите няма да плащат! Те просто ще си разполагат с нашите пари!

негоднико ,колко години се би в гърдите ,че ти си спрял големия шлем за да лижеш задника на Килари и да се облагодетелства бившата ти и бившия на изгората ти там зад океана а Вие тук та погубвате един народ а сега онзи от изток като те притисна започна да хленчиш като жалка КУРВА и то с големи не /главни / букви .Сега спасението ти е или публичен линч или сам да си поемеш към .............. но след КОНФИСКАЦИЯ на всичко на теб и Цветелина и цялото племе около вас.Ще останеш в историята като най големия престъпник .

Няма да бъде потърсена отговорност докато спим и ще плащаме като попове и не само това.Ще плащаме субсидии на многото партийки минали 1%те ще си живеят на наш гръб 4г.,ще плащаме на 240 престъпника бат салита в парламента,ще плащаме осигуровки и пенсии и привилегии на въоръжената банда -МВР и още и още.....Затова стягайте куфарите и където очи ви видят.Не останаха оптимисти тук ,освен шайката която ни управлява вече26г.

Когато става въпрос за изплащане на заплати, пенсии, надбавки, премии - казва "аз давам" , когато трябва да се плати нещо друго - ще платим ?!?!

Ще платимЕ другарю Борисов! Ще платимЕ и още как!

гоце трипера направи големия шлем и прибра големите комисионни а сега се скатава

След като държавата няма пари да изгради ядрена централа, КОЙ е ПОРЪЧАЛ реакторите? Народа - ние бедните работещи пак ще плащаме за недомислиците и далаверите на политиците. Ще бъде ли потърсена отговорност, ще има ли наказание за този,който е заявил реакторите без да има пари за това?!?

"Ще платим част от сумата за ядрените реактори" Абе, ясно е, че и цялата ще се плати, ама не се мотайте, че лихвите ще удвоят плащането.

Ще платите ми, като сте балъци! Тоя Банкянски селтак и той уж тарикат...! Каратист, тенесист, футболист.... Все ги бие, все ги побеждава, на корта, на стадиона! И на избори ги бие, и Станишев бие..... Уж все бие а накрая все има да дава! Ще плащате я! (Само дето няма да плаща той а серсемите, дето цял живот издигат утрепки, като него)

ко дава той, даваме ние от нашите продънени джобове, нали разпределиха 16-те млрд, а сега ще плащаме пак ние, е, докога....

Доста плаващи цифри около двата реактора,Борисов казва едно,другите друго,няма яснота!Но в крайна сметка да плаща този който ги е поръчал- Р.Овч.,без реален договор за централа и без да е наясно как ще ще се плаща!Също и Борисов следва да плати защото не прекрати договора за реакторите след решението на НС!

генерал буда тиквен рапонов и адютанта Му солташак тъщин пъпешов да плащат

Народа е гласувал "За" Белене, сега народа ще плаща за това, че не стана това, за което е гласувал. Виновен е пак народа, а невинният Боцко ще понаправи още малко поразии и ще си бие камшика за Америка- да харчосва плачкосаното и така, доде не се гътне.

Тролски песни,чаштушки " антиамерика" задължително,иначе няма копейки!Излагация!!Кой народ ,а ти от този народ ли си дето се върза на далаверата Р.Овч. за " евтин ток"," работни места",но в сеичмична зона и лоши теренни условия,а най вече при пълна липса на пари за изграждането му и вързалка за изкупуване,а ?Как " милият"за обществото българско!Е може ли толкова неграмотни рублофили,паднали от облаците!Резил!Само заточение за вас!

Какво ще платиш бе, тюфлек? Ние ще платим! А тези от НС са само пионки, които ти играят по свирката. Банда мошеници, некадърници и кръвопийци сте вие! Нали със Симеон Дянков щяхте да "пляскате" руснаците, че са завели дело за Белене? Никакво плащане от нашия джоб! Тези 800 милиона ги плащай ти!

Пьотр Толстой В деня на парламентарните избори руски политик нападна арогантно страната ни Кандидат за депутат от партията на Путин Единна Русия нападна злостно и грубо България в деня на изборите за Руската дума днес. Пред репортер на БНТ Пьотр Толстой обяви директно: България ще я купим цялата. Половината от крайбрежието й вече купихме. Долу кунките от България гн.ТЛЪСТ.Време е НСБОП да вземе мерки и срещу тези ,които продават България за 30 рубли.

ДАЙ БОЖЕ ДА Я КУПЯТ АМА НЕ ГО ПРАВЯТ , ПРЕДПОЧИТАМ РУСКАТА МАФИЯ ПРЕД НАШАТА

знаете ли , че руснаци купуват имоти в някакви загубени, изчезващи села и после дори не идват да ги видят. За какво ли го правят и явно се "окопават' чрез имущество в БГ.

"Ще ПЛАТИМ ..." - множествено число бъдеще време, според българската граматика ... Скромно да припомня "Спрях АЕЦ Белене ... " Единствено число сегашно време ... "Спрях ЮП ... не е изгоден за България ...." Единствено число Сегашно време "Дадох им за стадион ... за църква ... за манастир ... за ... казах, разпоредих, проверих, наредих, построих .... " Единствено число Сегашно време ... И ... И ИЗВЕДНЪЖ ... МНОЖЕСТВЕНО ЧИСЛО - ЩЕ ПЛАТИМ .... е няма такова лай.о ... Борисов можеш ли открито да застанеш пред такъв като мен и да си говорим кой колко е направил /СЪТВОРИЛ/ за Родината си ... БЪЛГАРИЯ .. можеш ли ... нали си мъжкар ...

НЕЩО ГО БЪРКАШ С МЪЖКАРИТЕ

Казали са хората: "На когото му е слаб акъла, да му е здрав гърба" ...

На 28 октомври 2009 RWE официално се оттегля от проекта АЕЦ Белене заради неподписването на договор с фирмата изпълнител и липсата на финансова структура на проекта!!! Техническият проект, разработен от главния проектант Атоменергопроект, е одобрен на 28 януари 2010 г. на Технически съвет на НЕК, вкл. Междинния отчет за обосновка на безопасността и Вероятностния анализ на безопасността. Точно по времето когато Тиквата управлява. Защо след като стратегическия партньор navigering, RWE (Rheinisch-Westfälisches Elektrizitätswerk AG) се отказва ганьовците продължават с проекта на своя глава, кой е взел решение за това ?!?

800 милиона са около 800 детски градини. Или заплатите на един милион 'средни' българи. Или пенсиите на всички пенсионери. Или бюджета на София за година (грубо). Подозирам, че това е 'масрафа' за един конкретен хотел в Кюстендил. Да могат три кифли и пет батки да ходят на Спа. Само на мен ли инвестицията ми изглежда тъпа?

батбойко,защо не ги платим целите,да ги изградиме и пуснем да работят.и поне да изкараме някой лев ,а не само да плащаме.все едно да си купя комбайна,да я платя полувината ида плащам на някойда ми жъне.то и 12 годишно дете ще разбере ,че нещата съвсем не са наред

Всички договори с Русия се оказаха вредни и опасни за България и независимоста и!За това ББ,нека стои по-даличе от Путин,ще минем и без прескъпата,заробващ руска газ и атомни стари,като запорожец ,реактори,които трябва да плати Първанов и компания,а не България!

са " вредни и опасни" за главата ти! Пълна е с американски бръмбари! Дедите ти..., от отвъд океана ли произлизат бре, соросоиде?!

Пьотр Толстой В деня на парламентарните избори руски политик нападна арогантно страната ни Кандидат за депутат от партията на Путин Единна Русия нападна злостно и грубо България в деня на изборите за Руската дума днес. Пред репортер на БНТ Пьотр Толстой обяви директно: България ще я купим цялата. Половината от крайбрежието й вече купихме. Долу кунките от България гн.ТЛЪСТ.Време е НСБОП да вземе мерки и срещу тези ,които продават България за 30 рубли.

Едни хора са взели едни пари. Това, че държавата (ние) трябва да плащаме милиарди после, не ги интересува. Едни хора постоянно измислят начини да вземат едни пари. И си ги взимат. Никой копче не може да им каже. Вие не сте интересни за едните хора. Хич не им пука за вас - ще плащате. Изобщо не става въпрос нито за цени на тока, нито за АЕЦ-ове, нито за потоци. Толкова е просто - за едни пари става дума. А тези, които мрънкате - пак гласувайте за тях, пък после пак ще мрънкате, пък те ще вземат едни пари, пък вие ще ги плащате с лихвите и така :-)

Добре бе трябва да платим за АЕЦ на Русия 800 000 000. Добре де защо ?Защо народа трябва да плаща? От къде на къде? Защо народа трябва да плаща за идиотизма на .......?

Щото народа си избира идиотите

"Идиотите" сами се избират! Кой контролира изборния процес, чувалите с бюлетини, фалшифицирането при обработката на данните, разпределянето... къде, към коя партия да отидат нужните гласове за необходимото "мнозинство" на "правилните" хора, партии, а? Как самоковският циганин-депутат получи гласове от други окръзи, не гласували за него? Народът има право да гласува, но няма право на Контрол! За съжаление!

Там ти е местото на селския мегдан ТИКВО ПРОСТА НАНЕСЕ ЩЕТИ ЗА МИЛИАРДИ ЕВРА НА ТАЗИ БЕДНА ДЪРЖАВА БЕ ББББББОООООКККЛЛЛУК.

Къде са маститите ни енергийни експерти, да обясняват как Белене, даже Козлодуй, не са ни нужни? Софиянци, вижте си новите сметки за ток от ЧЕЗ. Това което ви доставят е под 10% от Козлодуй, 50% от американските марици и останалото от тарикатските вятърни/слънчеви мелници. Това е положението, бедна България плаща извънредно скъпо на Чехия и САЩ, помислете си защо. И после тичкайте да пускате бюлетината за ГЕРБ, най-разбойническата парто-мафия в нашата история.