Борисов: Стремим се към добър баланс във външната политика

С много усилия и дипломация се опитваме да запазим един добър баланс в усложнената международна обстановка, написа премиерът във Фейсбук.

Обратно в новината

Коментари - Борисов: Стремим се към добър баланс във външната политика | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Балансът е винаги важен между страните не само тези, които са членки на ЕС. Разбирателството е безпрекословно.

НАЙ ДОБРЕ Е КОЙТО ВЯРВА НА БОКО ДА СКОЧИ ОТ НЕ ПО МАЛКО ОТ 20 ЕТЕЖА СТАНДАРТНА ВИСОЧИНА - ТА НЕГО НИКОЙ НЕ ГО ПИТА ЗА НИЩО , НИТО ПЪК НЯКОЙ СЕ СЪОБРАЗЯВА С НЕГОВИТЕ БРЪЩОЛЕВЕНИЯ , ДОРИ И ,,МИНИСТРИТЕ" МУ . ВЧЕРА ТОВА СЕ ДОКАЗА . ОТ МИТОВ И ЗЕМЕДЕЛЕЦА

Като искаш да строиш, защо спря мегапроектите Белене и ЮП?! Щяхме да имаме ползи за столетие напред, десетки милиарди щети ни докара с провалянето на тези проекти! Лъжец и шмекер!

Южен поток не го ли спряха БСП?

Няма по опасно и мръсно нещо, от грандоманията на един руснак !! Те, имаха властта в България повече от 40 години - скоро беше ... ВСЕКИ един от тях, се смята за ПОМЕШЧИК, началник, нещо повече от обикновения българин !! И най- пияната руска сви.., си въобразява, че е нещо повече от българина.. Освободили ни , били, а и заедно с руските агенти, управляваха България... Турците , за разлика от тях - минаха повече от 130 години - вече НЕ си въобразяват , че са нещо повече , господари някакви.. Напротив - бяха по- смачкани от всеки българин .. Но, руснакът- той се има за величие, на което трябва да се кланяме и ...благодарим, че сме живи !!?? Прости така свикнаха и ги научиха през последните 70-80 години !! BIG AL

Драги БИГ, по принцип съм съгласен с теб, че и сред руснаците е пословично, "пази боже сляпо за прогледне"... и те гледат да ни се качат на главата. Отговорът е, че нямаме достойни държавници, да отстояват винаги и от всяка посока националните интереси и достойнство на България! Много по-лошо стана, че загърбвайки уж самовеличавите руснаци, цяла България, а тотално цялото ръководство на държавата легна на жидоянките. А те са още по-нагли, те са мръсни кръвопийци. Със СССР имахме далавера, давахме, вземахме повече, а със САЩ и жидовете на Запада инкасираме единствено щети и ограбването ни. Тия мръсници ни лапнаха безплатно 2 милиона от младото и сиво вещество, заличиха бъдещето ни и ни обричат на изчезване! Ти не проумяваш ли това бе БиГ ли си бик ли си, тъпо говедо, гой, за какъвто те смятат господарите ти!

Ако така мислят от едно посолство ? ПраИм всичко в интерес на кокала и облагите, но за нас. Вие ще музицирате.

от твоята балансирана външна политика е купването на непотребно желязо за повече от 1 млрд. Каква далновидност, какъв разум, възхищавам се на всяко твое действие. Самозаблуден идиот.

твоята политика е крадене за последно и след мен потоп! 1. Имаме най-ниски доходи 2. Най-висока смъртност 3. Голям брой емигриращи 4. Застаряващо население Темповете на растеж на личното ти благосъстояние са обратнопропорционални на състоянието на обикновените хора.

Вече на изборните комисии ,български народ ли се казва

Боци май напоследък е почнал да си пие хапчетата, един вид полУчил е катарзис ;)

....няма загубени избори и това е благодарение на българите....Да, благодарение на простите българи, мутрите и престъпниците, както и на поголовното фалшифициране на изборите, а между другото, не е никакъв генерал, произведен от продажният Симеон, без необходимото образование и военна подготовка...

Борисов ,е създаден от цецо апартамента,затова при толкова гафове още го държи на каишка до себе си.Ако той не му спретне добри резултати загубен е .

Трябва да не се злоупотребява с алкохола....И сутрин, като се събудиш, първо си изпиваш хапчетата и тогава пиши, иначе виждаш какви нелепици ражда кухата ти манерка...

Нека направим анкета и да видим какво мислят българите.Кой създаде Борисов?Ако мислите че ДС натиснете +, ако според вас САЩ, натиснете -.

Аз натискам W за големите носове ха ха !

Ей, глупак, ти ли си българският народ, бе отрепко!?45 години комунягите говореха и вършеха безобразия от името на родителите ми, сега аз ще трябва да търпя друг простак ли да ме поучава, от рода на Води ни партио, любима!?Обичай си го индивида с килийно образование и тъмно минало, но не говори от мое име, нещастен ибрик гербаджийски....

Така е прав си Атака/ДПС и Бойко са все креатури на ДС.

И ако това е балансирана външна политика. по-точно външната ни политика, след 10.11.89 година, е балансирано целуване на задници, с особенно внимание на руските такива, а и на турските...Вчера тия тримцата бяха повече от смешни, държаха се като ощипани госпожици, най-смешен и жалък беше, естествено, хибридният воин, смелият лепач на тапети, другарят Плевнелиев! И на децата им е ясно, че той стои в дъното на тази поредна простотия, обещал е някъде нещо и вчера чупеше комично ръчички!Вторият смехурко, естествено, беше другарят Борисов, блябосваше за мир, лодки и яхти, които искал да вижда в Черно море, той, видите ли, не искал да участваме във флотилия срещу Русия, следобяд, най-вероятно му набиха канчето от ул. Козяк и започна да ни убеждава в евроантлатическите ценности....А най-смешното от всичко това е, че България няма ВМФ, ИМА 2 БРАКУВАНИ ФРЕГАТИ И 10-НА СЪВЕТСКИ КОРИТА на 60 и повече години!!Смях и съжаление заслужаваме, след като тия двамата блябосваха глупости, а Перукан се беше изтъпанил гордо до тях, все едно е военен министър най-малко на Франция....

Я се замислете-откъде се пръкна Борисов?Този който сега дава, тегли заеми, бие ги по 11 поредни пъти.Гледаме обективно- той по образование е инженер по пожарна безопасност, т.е не е експерт нито във финанси, нито в икономика, не беше и някакво известно име.Не блести и с ораторско майсторство.Тогава как стана така, че този човек се превърна във фактор в политиката?Тези неща не стават случайно.Кои медии го помпаха най-много когато никой не беше чувал за Борисов- Труд, 24 часа, Шоуто на Слави.Правете си изводите.

Никакъв Балкански път не си спрял ти Боце. Той беше спрян от МАкедания и В-4. Ти се петрялеше и нищо не правеше. Беше ви казано да изградите оградата още преди 10 години от АТАКА, но ти се ослушвахте като нерези в тръстика. А ти специално се ослушваш все още.

АЗ ПЪК ВЕЧЕ ЩЕ СЕ СТРЕМЯ ДА НЕ ДОПУСКАМ ГРЕШКАТА ДА ГЛАСУВАМ ЗА ТЕБ - ГУБИШ ДЕСЕН ЕЛЕКТОРАТ, АМА ЛЯВ НЕ ПЕЧЕЛИШ С ТОЗИ СИ ИЗБОР, А ПУТЯ ПАК ЩЕ ТИ ГО НАФЪРФОРИ, ЩОТО ЗА МАФИОТИ КАТО НЕГО ТАКОВА НЕЩО КАТО БАЛАНСИРАНА ПОЛИТИКА НЯМА.

Ти си проклятието на БЪЛГАРИЯ.Не ми се прави на много умен.По една случайност този път си малко по в час.Човека като Човек има ли място в твоята "политика"НЕ.Само кражбите ти са приоритет.

Защо българите търпят Борисов?Много просто- защото той го играе прост и българина си вика- е, на аз може да не живея добре, но гледай какъв тъпак ни е премиер, значи средата е виновна не съм аз виновен.Така или иначе някой ще краде, по-добре да краде по-простия, защото мразя да ме краде някой умен.Значи хем по-умен от мен, хем пък и да ме краде. Така си е добре, тоя може и да краде, но важното е че е по-прост от мен.

Така е на нас ни е виновна средата, на теб сме ти виновни ние българите. Ходи се обърши.

Бокича сигурно много се забавлява сам на това което говори.Какво ли си вика- леле, тези какви са идиоти да ме търпят да им говоря подобни тъпотии.Цитирам:''Продължаваме съдебната реформа, продължаваме да привличаме чужди инвеститори, продължаваме икономическото развитие''.Колкото и да е прост най-малкото като премиер има точната статистика и за чуждите инвеститори и за икономиката.Т.е сам знае, че говори пълни небивалици, с други думи човекът ни взима за идиоти и се гъбарка с нас.

Не знам колко ти е балансираната политика,знам че прогони и продължаваш да гониш българите от България.Защото си мутра и управлението ти е мутренско.Сложи си ръка на сърцето и се закълни ,че не си крал.Няма как да стане.Ето това е истина на 100% и се отнася за всички "управляващи "27г.Мразим ви.

Вожда трупа точки! Избори идат. :))

А нещо да кажеш за вътрешната политика? Вчера прочетох , че 90% от гъбите за консумация са внос от Полша. Същото се отнася и за ябълките и зеленчуците. За млечните продукти да ти напомням ли състава на сирената? И това на фона на прекрасни природни условия!!!!!!!!!!! А поголовния рекет по курортите със задъпжителната продажба на сянка на плажа? Колко пари закопахте в дивашки велоалеи и спортни зали? 1990-91/92 милиони българи се юрнаха да се занимават със земеделие. Само за две години смрадливите борци, за които и ти си работил, отказаха хората с поголовен рекет при изкупуване на продукцията, след което с накрадените пари започнаха умопомрачителен внос на всичко, което можехме да си произвеждаме тук. Това е истината за нещастната ни държава-другото е плямпотене , за да се докараваме пред начлниците на запад и перчене естествено-черни джипове, черни тужурки, небрежно ръцете в джобовете, уличен речник, уличен хумор. И това докато избиват старците по селата, децата умират поради липса на адекватно здравеопазване ,а младите емигрират.

Напоследък определено Боко изговори и направи няколко разумни неща, но на фона на заемите , които тегли, щуротиите , които направи и наговори 7 години , това е капка в морето.. А и за този положителен имидж помага неадеквтния президент, който си е абсолщтно комсомолско лайно-който и да е на мястото на Боко , ще се държи нормално само като е противопоставя на налудничавото поведение на плюнката-президент.

Баце, спазвай едно правило което са го спазвали нашите управници от преди 1944 год, спазвал го е и Цар Борис - Може винаги с Германия, но никога срещу Русия.

"Българо-Германската индустриална камара." Да се смееш ли, да плачеш ли.

Към добър баланс, само че леко наклонен към Русия, нали?

тва кога се сети да го искаш? Когат не останаха българи, или когат влезнахме в дългова спирала? и кой щи произвежда като предложението е: мизериа докът работиш и още по-гоуема мизелиа като спреш...... КЪСНО Е ЛИБЕ ЗА КИТКА. Отстреляхте ни кат архар, съга що не скачаме по склоновете.

Бойко дръж се здраво за майка Русия!

НАЙ-ТРЕВОЖНОТО В БЪЛГАРИЯ ЗА ОСТАНАЛИТЕ ТАМ ХОРА Е ЧЕ БЪЛГАРСКАТА ДЪРЖАВА НЕ МОЖЕ ДА ПРАВИ СОЦИАЛНИТЕ ПЛАЩАНИЯ (СОЦ.ПОМОЩИ, ПЕНСИИ, СДРАВЕОПАЗВАНЕ , ОБРАЗОВАНИЕ) САМО ! С ПРИХОДИ ОТ ДАНЪЦИ И ПРОЧИЕ В РЕПУБЛИКАНСКИЯ БЮДЖЕТ. ..... ЗАТОВА ГЕРБ БАЛАНСИРА БЮДЖЕТА КАТО ВЗИМА ЗАЕМИ ОТ ЗАПАДНИ БАНКИ И ТРУПА ДЪРЖАВЕН ДЪЛГ .... ТОЗИ БАЛАНС ЕДИН ДЕН ЩЕ ГРЪМНЕ И ЩЕ СЕ СТИГНЕ ТО КРЪВОПРОЛИТИЯ ПО УЛИЦИТЕ .... ...

Господа, бих допълнил - не само балансирана е българската политика, а и умерена. В Унгария, нарушител на държавната раницата се наказва с три години затвор. Ако е в организирана група - и за участие организирана престъпност. Срязал ли е спиралите на Бруно по границата - и за увреждане на държавно имущество. Та и да го плати, разбира се! Е, Виктор Орбан може да е "лош" - съгласен е Унгария да плаща евроглоби за всеки неприет нашественик, но не и да приема нашественици в Родината си, но не е "лош" за държавата и народа си. Е, нашата управа е умерена - нашественици в затвор засега няма. Нашата управа е умерена. Тъй и трябва да е в сегашните обстоятелства, И да изглежда, че идва време да не е, тя е сдържана - както и трябва да е сега и засега. Гневът е лош съветник.

"с много усилия и дипломация ", преведено от б.б на български значи :с много лъжи и празни обещания .

Бойко, така ако караш може да смениш ония дето го биеше зад врата и му казваше, че и магаре да беше пак щеше да спечели президентските избори!

Браво бате Бойко, днес ми хареса как нарита гъзовете на Президента и "военния министър"...те си помислиха че гледат шведския филм - баба дала на войника, но уви филма беше -Балада за войника и не е шведски, а руски!

БОКО ТЪПОТО. Благодаря ВИ, че ме избрахте за министър председател да Ви УПРАВЛЯВАМ. И управлявайки ви да сътворявам просташко тиквунчески тъпизми и простотии които вие ЩЕ ЗАЛПАЩАТЕ с данъците си. Благодаря Ви още веднъж.А сега се надупете, защото трябва да се заплащат 620 милиона € и ще ви увелича данъците и осигуровките.Ще ви увелича и тока- трябва все някой да плати моят тиквунчески тъпизъм .. АЙДЕ и ПРИЯТНО ПЛАЩАНЕ...

Браво ,Баце! Този път ,за пръв път от мен -ДА!!!!

Днес отновно постъпи мъжки! ВСИЧКИ съседи ни завиждат за такъв премиер. Само злобарите по форумите ругаят. Не им обръщай внимание! Пак ще гласувам за теб. Сложи мораториум в/у производството на ГМО селскостоп.продукция. Мораториум върху фракинга. Не допусна да ни тормозят с ACTA. Държиш плоския данък. Ето затова те уважавам!

на фурнаджийската лопата, политика ли казват в герб?

Бай Тошо 2 познавате ли го ?

Хади, бре - елате с нашите кораби да нападнем нашия душманин - Русия! От вас нищо не се иска, вие нямате кораби, нито подводници - искаме само да заплюете братята си. Гель,гель...

кажи им го боце в прав текст: проблема на европа е ,че българия е малка,ако беше от албания до молдова,нямаше да го има балканския път... хаха ,еиииии какво крадене щеше да пада п.п. сори ,че бг е с малка буква,ползвам трансл.

пита ли ги днес за пилета,дали нямат.и гледаи да са германски еи

Разбира се, ако ме бяха послушали по-рано, нямаше да ги има тези проблеми с мигрантите, но по-тежките кораби, по-бавно завиват, коментира Борисов ББ напоследък кърти ! :D

Тикво, много странно усещане за баланс имаш. Ти чуваш ли какви ги плещят твойте министри и назначения, от теб, за президент. По такъв начин не говорят нито във франция, нито в германия. Вземи си балансираните лекета и вървете всички там от където се пръкнали.

Самовлюбен, полуграмотен грандоман, който ще ни докара много бели, които ще тежат на съвестта на малоумниците, дето го избират.

a мислиш ли , че тези дето са ги избирали имат някакво подобие на съвест !?

бай Тошо правешкият цървул ном.2 Вчера се мазни на Путьо ,днес "балансирано" се подмазва и на Меркел. А иначе си лапка със Свиньо Пеевски.

дружки са със Ердо, дето му отказа връщането на 200 бежанци и сега ще ги хрантутим ние.

въпроса е дали са 200 бежанци или 200 добре обучени джихадиста !