Борисов: Не съм такъв ястреб, балансът в света е крехък

“Аз не съм такъв голям ястреб и не влизам в такива тези, защото балансът в света днес е толкова крехък, че трябва да си мерим думите.”

Обратно в новината

Коментари - Борисов: Не съм такъв ястреб, балансът в света е крехък | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Навремето на село казваха кел файда-стиднал си до извода ,ама късно,казваха и друго теб ти бутат късмета ,ти го пърдиш:)Няма Южен поток,но пък има ТуРСКИ-там проблеми и възражения от Европа няма.,нищо че трасето по дъното на Черно море ще мине от Южен поток,преди да влезе в България.Няма да има и седми реактор в Колзодуй,щото докато се карахте на Ямериканците ,че не искат да строят,ъо май фирмата им се оказа казахтанска-наистина света се мени бързо,само ние си избираме политици със старо мислене:(

Балансът в света вообще не е крехък.

Естествено,че не сте чак такъв ястреб гн Борисов,Вие сте сте си жив сеирджия-сложихте една кукла на конци за президент, а тя се оказа говорещо магаре

От Г20 не са ти колеги, а господари.

Какъв ястреб бе. Ти си прост кратун от кратунистан. Дееба и селският пръч, 'дет ни "ръководи". Самовлюбен тъпанар.

Истината ,като обществена тайна е,че ти Бойко си един лъв с овча опашка.

Добро изказване. Аз подкрепям всичко казано от страна на Премиера.

Да не си ястреб,ти си "гугутка"!!!

НА СЪБРАНИЕ НА СИВ ,БРЕЖНЕВ ПРЪДНАЛ И ВЕДНАГА ИЗГОНИЛ ТОДОР ,КОГАТО ХОНИКЕР ГО ПОПИТАЛ ЗАЩО ГО Е ИЗГОНИЛ ТОЙ ОТГОВОРИЛ -ЗАЩОТО ЕЙ СЕГА ЩЕ СЕ НАСЕРЕ.РОСЕНЧО Е ВЛЯЗЪЛ НАПЪЛНО В РОЛЯТА НА ЖИВКОВ И НЯМА КАК -НАЛИ СА БИЛИ ОТ ЕДНА ПАРТИЯ..

Борисов е балансиран и е на ясно с много неща, но не всичко зависи от нас. Евала на Орбан, но той няма Османска Турция на границата си. Добре. че последните събития събраха двамата големи.

плевнелиев казва истината, а по сащество боико я потварждава, като не се разграничава категорично.

Сишаванееееее, снишаванееееее.......докато отмине бурята!

да не би премиерът да смята, че президента говори простотии и злослови, защото е ястреб???? много ми се иска някой психопрофесионалист да направи психопортрет на президента ни, адски съм любопитна какво ще излезе. малко са държавните глави в света, които са правили такива непремерени и безумни изказвания - добре, че сме малка държавица, ама много дразнеща

ОЛИГАРХИЯТА УСЕЩА ЧЕ ГУБИ КОНТРОЛ И ТЪРСИ ПОРЕДНИЯ КЛОУН ДА НИ ГО ПРЕДСТАВИ ЗА "ДЕСЕН" ПОЛИТИК. КАТО ЗНАЕМ, ЧЕ ПЛЕВНЕЛИЕВ Е СИН НА ПАРТИЕН СЕКРЕТАР И ТОЙ САМОЯ Е КОМСОМОЛСКИ СЕКРЕТАР... ПОРЕДНИЯ БОКЛУК!!!

ПОМНИМ, КОЙ ПОДАРИ КУЧЕ НА ПУТИН! - НАЙ ВЕРНОТО МУ КУЧЕ В БЪЛГАРИЯ!!!!!!!!!!!!!

Не, Боце, не си ястреб! И орел не си! Ти си, като онзи милиционер от вица, който се подслонил в една спирка, защото заваляло дъжд. Обаче там вече се било скрило и едно цигане. И милиционерът решил да го подиграе, като му казал: - Абе, манго, орел до лайно стои ли? - Е тогава аз отлитам, бате! - казало цигането и напуснало спирката. Та, Боце, ти си това, което останало!

На Бойко от 100км му личи, че е най - големия русофил в България през последните 100г. Народът затова си го обича и си го избира,. Вие сте .... и аз съм.... и затова се разбираме.:)

А на мен повече ми приличат действията му на цар Борис трети-малка страна сме и по-важно е да се опази народа.Царят е казал следното-"Народа ми е русофил,министрите германофили,банкерите-англофили -май само аз съм българофил".Най-важното е България да се опази.Действията му са точни на Б.Б.

с русофобия поляците пари направиха от германците ама историята се повтаря при нас като фарс... английският вестник даже леко иронизира новоизпечения ястреб, че даже леко го и подиграва

Не си ястреб,папагал си!!!!!!!!!!!!!!

Нашето малоумно президентче , ако спре да ръси глупости най- добре ще направи, защото всеки път когато се изтъкне колко голям русофоб е в дисонанс със световната политика! Да му бере греха този който го постави на това място-срам за България!

Ястребчето да не се появява по морето, че плаши руските лястовички дето си строят къщички, които нашите морски лели чистят, че после и леб ручат...

"По повод атентатите в Париж и нуждата от мерки на българска територия премиерът заяви, че българското правителство е направило това, което трябва да се направи." А знае ли българското правителство какво е това, което трябва да се направи?

Господин Борисов, Посъветвайте Плевнелиев, че това човече ще ни довлече доста беди.

Борисов, не си ястреб, защото така ти отърва сега. Дръж си папагалчето в клетката, че цвъка навсякъде...и се мисли за кондор

Борисов седял на една пейка в Борисовата градина и си мечтаел един ден да построи такава магистрала, че да могат софиянци да стигат за 2 часа до Лондон. Унесен в мислите си, Борисов видял, че на пейката до него незабелязано бил седнал един клошар. "Какво е това?"- навъсено избоботил Борисов- "Едно л*йно не може да седи до един ястреб!" "Ами добре тогава, аз отлитам"- отвърнал клошарят.

Русия е патологичен враг на човечеството.

понякога менталните увреждания водят до патологичен край на увредения. потърсете помощ от лекар..

Защо? Освен кухо изявление трябва и логично обяснение. Освен ако не сте ислямист и единствените ви гънки да са текст на арабски в кратуната.

Поредното потвърждение, че проститутките се управляват от сводници. Половете нямат значение, значение има само сатуквото в профилите - на 7 млн. проститутки и шепа сводници, които ги търгуват в своя полза. Затова може да си държат и думите под езика, ако им е полезно за управлението.

Министърката Бъчварова обаче рече нещо друго, че 28 083 мигранти са влезли незаконно в страната и че "нямаме плътно полицейско присъствие", поради което е станала тая работа. Сега Б.Б. вика, че сме направили каквото трябва. Е да де, ама това ли е каквото трябва- да пропускаме мигрантите в страната си и в ЕС ей тъй, където им скимне и накъдето искат.Що са ни такива политици, които явно не могат и не искат да ни опазят?

Въпросът не е дали Боко е тъп, въпросът е, че няма по-умни, щом той управлява вече несменяемо.

Фактически трябва нещо да правим заедно с Русия, защото ни очаква големият....морков!

Бай Митьо, много си прав.Аз не съм червена, но не мога някак си да си се представя да подкрепям американци, немци, англичани, ГЛАВОРЕЗИ и да съм против Русия, за тази ситуация която е в момента......И много ми се ще да има един референдум в България за да се разбере позицията на Българина,,,че мен специално вече тая ИЗМЕТ която ни управлява т.е. ни врътка ми писна..

боко тъпто си е обикновена тикв, инсталирана от една задокеанска държава, да "управлява" България ... какви ястреби, какви птици сънува ?!?

КАТО НЕ МОЖЕШ ДА СИ ЯСТРЕБ ЗА БЪЛГАРИЯ, ЗА КОГО СИ ЯСТРЕБ - ЗА ГЕЙОВЕ-ПРОТЕСТЪРИ, ЗА КРЪГА КЪПИТАЛ ЛИ? ЗАМИСЛИ ЛИ СЕ КАКВО ПРИКАЗВАШ? АКО НЕ МОЖЕШ ДА ЗАЩИТИШ БЪЛГАРИЯ ОТ ЕДИН МУХЛЬО-ПРЕЗИДЕНТ, ТРЯБВА ЛИ ДА СТОИШ НА ПРЕМИЕРСКОТО КРЕСЛО ИЛИ ДА СИ ПОДАДЕШ ОСТАВКА?

Съгласен. Нали БТ...та си назначи росенчо (умишлено пиша името му с малка буква, защото такова нищожество не заслужава да носи име с главна буква). Не мога по никакъв начин да си обясня как му хрумна да говори такива глупости. Няма ли съветници около себе си. Но така е когато те гони параноята. Всички му се привиждат като съветски (не руски) шпиони. А може би така му диктуват от новия ни голям брат. Пази боже!!!!!

Той не е ястреб ама си има приятелче сокол, нали така?

"Борисов: Не съм такъв ястреб..." Не, не си ястреб. Ти си Тиква и всички го знаем!

Ти не си ястреб. Ти си проскубана пуйка (тюрки).

офффф доста ядове още ще берем с тоя чехъл, натресен от боко и хамериканците

Бойко Борисов е възприел добре уроците които му е дал Тодор Живков на времето когато му е бил лична охрана.

четеш писанията във форума оставаш с впечатлението , че е пълно с атакисти и други псевдопатриоти , русофили , евроскептици , антинатовци и антиамериканци. На изборите обаче цялата тази гмеж получава малко над един проценгт. Това е феноменът на мурзилката - много писане от малко хора.

изборите бяха продадени и купени беше този %. Ама истинския избор ще е когато пишещите заявят гласа си лично пред президентството, тогава ела ги брой

дойда и щи Ви отмятам с дървено сметало.Ще ви хване.

Алооо, феноменалния , всичкото мангал гласува за вас , а те са неграмотници , кой да пише за вас , а ...нали ги купихте всички махали !?

Разбирам защо жената на Роско не е искала даже министър да става. Познавала го е добре. И се скри за да не се излага с него като първа дама.

Както виждам останаха единични екземпляри, които продължават да харесват т.н. президент.Ако са искрени са глупаци, ако са платени- са подлеци.

Това е дежурния модератор на сайта, нали трябва да подържа интереса.

Позор е премиерът на страна членка на ЕС да се огъва пред руския натиск! България отдавна е в състояние на фактическа война с империята на злото Русия!

А гласове чуваш ли?

Демоклате-е-е, демоклате-е-е, чууууваш-ш-ш-ш-ш ли-и ме де-е........

Я пак, че нещо не ти се е получило!

Атаките срещу Бойко са от Цв.Цв. Той е ястреба, не е случайно изказването на приятелката Янева. Това е разработка на Голямото ухо. Цв.Цв. се стреми да злепостави Бойко за да изпъкне над него. Той е следващия кандидат президент и първи предател, ухо на САЩ. Бойко може да изглежда прост затова, че гледа да угоди на всички. Той знае много добре как да манипулира избирателите, а не само журналистите с наколенки. Да не забравяме, че е ученик на Т.Ж. и С. Кобурга

абе как може простия гербундер да е начело на държавата , ами тя стана собственост на господаря му олигарх правешкия валю златния петролопровод и се разграбва от алчни и кръвожадни котараци , ама и народа си е много много прост че и тъп , робско племе

Роси П. сокола и Бочко конгречулейшънса - лидерите ни за пред света. Бочко се беше заканил на един друг сокол , че ше пада перушина , ама като гледам , подставеното му лице не само че не е притеснявано по Бочково време , ами даже най - нагло си изкара пред обществото , че има дял в Булгартабак и държи половината медии. Пътуващ цирк на колела е тая държава....

До кога онова посмешище ще бъде президент на България?? Има ли начин да бъде оринат от този пост, предсрочно? От тоз по-голям изрод не сме имали във властта!

Какво можем да направим, за да разкараме по-бързо това недоразумуние наречено български президент ? Като го видя по телевизията и започвам да псувам .

да живее Президента! Горд българин!

щом балансът е толкова крехък защо ти сложи магарето си за президент на България да реве кански идиотизмите си? Всички, вие, неадекватници, добрали се до властта да крадете с измами и тарикатщини, просто се измитайте от местата си, отидете по някои острови и си плюскайте окрадените от българите пари. Нека дойдат свестни хора да оправят простотиите и жестокостите ви към нас.

Защо да не се гордее един българин с истината която казва президента? Такива плужески изказвания . ама така не се говорело и т.н. Какво каза латвийския президент? - Ето какво каза за русията- Европа ще се събуди когато русия започни да прави терористични актове на нейна територия!!!! Търсете и четете! Но тия прибалтийските просперират , нали? И Румъния също дето подгони Луксйл!!! ние сме само подвластни с най- скъпата газ и нефт е Европа! Еъ сиктер! Да живее Президента!

Русия ли направи тези атентати. Цял свят знае кой, само ти дрънкаш като развалена плоча малоумията на ментора си чехльо. Сменяй плочата, щото политиката вече е друга, ще го отнесеш

поздрави за написаното т. е. че мислиш като мен