Борисов на съвещание в МВР заради показните убийства

Съвещание на службите в МВР с премиера Бойко Борисов се проведе в силовото ведомство, предаде БНР.

Обратно в новината

Коментари - Борисов на съвещание в МВР заради показните убийства | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Също като Батюшката в Русията. Ами явно пак сме взели най-доброто от световния челен опит!

САМОЗАПАЛВАНИЯ И УБИИСТВА СА ХАРАКТЕРИСТИКА НА УПРАВЛЕНИЕТО НА ЕДНА ПОЛИТИЧЕСКА СИЛА. ЗАЩО И ДО КОГА ?

Както обикновено ген.Борисов участва в такива съвещания, след като е разбрал, че има резултат в МВР, към който може да се присъедини! Нещо като рязане на лентичка, ама по-впечатляващо!

ivo10

Тъпан, през предния мандат килърите и наглите ги хванаха като се хванаха здраво на работа няколко човека - ББ, ЦЦ, градския прокурор и глсека на МВР.

Боко зашпвяда и сега ще го отнесе Бандата на Черния Роди. Но няма да ги осъдят "поради липса на доказателства", - а всущност Бандата на Черния Роди са все меверейски агенти-бушони...

Борисов днес се съвещава с МВР-то, с колко показни убийства този месец ще завърши загробването на България. ДА ЖИВЕЕ ГРОБ, ДО ПОСЛЕДНИЯТ ЖИВ БЪЛГАРИН! СЛАВА НА "ЧОВЕЦИТЕ"=РОМИТЕ И ТЕХНИТЕ БРАТЯ МЮСЮЛМАНИТЕ!

Като целуваш задника на Сидеров не усещаш ли че има вкус на наденицата на Доган?

"У Г З", когато "жената в черно" /Дамата в черно - Lady in Black - Uriah Heep/, ти духне под опашката, ще разбереш и какъв е бил вкусът на задника на Сидеров. Явно, ти си още далеч от такъв един момент, защото си мечтаеш само за наденицата на Доган.

И то, във Парламентото че Станишев, Костов, и Доган, видите ли, били си го поръчали "Печено" Глей, като е на власс, и яде редовно филийте с масс, къкъв Юнак става ? Тц тц, мамата си трака !

А тлъстият тъпак, се пъчи като простак. Боко,Боко, момче комунистче. Боко,Боко, просто мутрадисче!

ugz@dir.bg

абе теб и майка ти не те харесва бе неуспенец

В стил Боко 2. Оставка!

отговор-правосъдие в мрака-народа взе правосъдието в ръцете си скъпи министър председателю

"Арестуван"="разкрит" ?

Тоя пък с това МВР банален стана!

Не хвашта , старата филйа с масс, не грънясва! Вуена Шарли , Париш.

Не свърши ли това съвещание да гее,индикия е вече.Дайте инфо.

Нека търсят ПРИЧИНИТЕ за убийствата на тези "бизнесмени"-- това е по-важно!! Убийците са свършили работата на съда!!

Бе я ги оставете малко да се поочистят, че съдии и прокурори вече едвам се движат от "ПРЕЯЖДАНЕ"!!

Отдавна не е излизала ни една патрашка в нечия поща. Д'ъл щот' СС забегна в Брюксел? Или само се спаси временно там?

щото се видя, че дори и пръднята му да е записана на микрофон, то се оказва, че си бил съдрал ризата от мъка по народа български!

На негово място бих ги запитал най напред,какво правят за намирането на бележитите български дейци, като започна от таки и къро насамСлед това ще ги наритам защо не работят по крадците от КТБ,по втръсналата ни се вече контрабанда и кражбиге на ДДС.След това ще им кажа ,че ако до 15 дни не започнат да им работят мишлярниците, си хващат пътя.А той щял да ги пита за някакви си убийства.... на читави хора.

Така ли се разследват убийства- по график. То бива , бива тъпота, ама чак толкова!Всъщност какво да говорим- толкоз му е багажа.Не може, пък и няма как да проумее, че колкото по-бързо се махне, толкова по- добре за България

Отсъствието на култура най-лесно проличава от отсъствието на езикова култура. А отсъствието на езикова култура най-лесно се издава от присъствието на паразитни и модни думички и много, много клишета. Като например "показно убийство". Паразитна думичка - щом е убийство, значи е "показно" и "публично". И какво е показното - всички убийства станаха на безлюдни места, по тъмно. Няма никакви хора, никакви свидетели. Какво му е показното, на кого какво показват убийците ? Вероятно ако една нация "изтрещява", това започва първо от журналистите.

Защо наричате убийствата"показни"?Кое е на показ?Това,че Държава и Съд,просто липсват.Убийствата са преднамерени,най-често,иде реч за неуредени сметки.Защо се стига до убийство?Защото няма МВР,Прокуратура и Съд.Като ги няма тях,за каква точно"Държава",се говори? Колкото и когото и да пита Премиерът,дали ще получи отговор? Чакаме прословутият доклад на ЕК по темата.Очаква се да бъде унищожителен.И какво от това?Онази креатура,която се зове "Министър "на Правосъдието,щял да прави реформи...ха,ха,ха!Или сегашните топ прокурори,следователи,съдии,ще се самосезират,ще ги хване срам,та ще вземат да се самореформирират!?Това,че не сме народ а м...ша,ама защо Властта ни прави на идиоти,ежедневно!?

Ivan

! ГЕРБ ви управлява! Това е началото! Отсега нататък това ви чака: смърт, насилие, психясали и самозапалили се хора, убийства на деца, кражби, обири, глад, мизерия, мрак, малоумие ... Скоро Боко Тиквата ще напълни България с араби, негри, индийци и китайци!

Тиквето дойде на власт и се почна. Нито ден без убийство

за разнообразие, след 70 години мир и щастие

Пак нищо няма да стане, както обикновено. Или поне до момента, в който Тиквата намери конска глава в леглото си...по стар сицилиански обичай...

Питам - и отговор не искам!!!

Боко, недей им се кара- убийствата вървят по план- график, няма нужда да ги увеличавате!

Ревахте че камерите били Big Brother. Сега ревете, че полицията не лови убийците. Ай съберете се и се уточнете за какво ще ревете най-накрая.

я ги остави да си се трепят..това е естествения подбор, без който не може..кой крал, кой ял,кой пил и не платил да се трепят...мм

"ХОТЕЛИЕР от Яворница" Това е затънтено село и няма работа даже и за местните хора. Кой ще отиде там, по какъв бизнес, че да има хотел който да ги посреща? Освен за специални случаи, за специални хора. Или е открит лек нефт и тълпи от предприемачи няма къде да спят докато разработват находището.

Все повече оставам с впечатлението, че убийствата сега имат общо със "спонтанните самозапалвания" при предишния мандат на Борисов.

аз наистина видях, че не бяха "спонтанни"! Палеха ги с огнепръскачки едни лоши хора, наети от противниците МУ!

Би ли ни осветлил какво доведе до евроскандал в края на 2013 година с главен герой лидера на пес?

Що за заглавие? Какво "показно" има в тези убийства? Ако бяха показни, щеше да има свидетели, нали?

Премиерът Бойко Борисов следи постоянно работата по разследването на убийствата. Бойко Борисов следи постоянно ....ГОЛЕМИЯ БРАТ ТЕ НАБЛЮДАВА

"Защо да не бъдат подслушвани. Те трябва непрекъснато да са под стрес и да знаят, че ще бъдат наблюдавани. Непрекъснато" - Бойко Борисов, 12 декември 2010 г. "В далечината между покривите се мярна вертолет, покръжи за миг като мушичка и с рязък завой отново се стрелна нататък. Бе полицейски патрул, който надничаше в прозорците на хората. Патрулите обаче не бяха страшни. Страшна беше само Полицията на мисълта" - Джордж Оруел

Ама,защо пита,та ТОЙ не знае ли вече???

За пред хората!

Това е най-едрият министър-председател в Европа и най-всестранноразвитият министър-председател в света. Каратист, бодигард,охрана, пожарникар, детектив,криминалист, собственик на охранителна фирма, секретар на мвр, министър, министър-председател, футболист,шахматист, тенисист, агент, генерал и още ред други

Инай-знаещият езици и употребяващ най-старият GSM.С две думи най- тъпият!

Най-стария GSM трудно се подслушва -:)))

...заслужил художник, спортист на годината, музикант на годината, доктор по философия, мис мокър потник...

айде изходи се най-после ,сега тичай към ментора ти да те забърше.

sav@dir.bg

ЕЕЕ къде, в банкянския кенеф ли?

ментора ми казва, че такива всестранно развити личности само комунизма създаваше!

...и в нито една от изброените професии не го бива...

Премиерът Бойко Борисов следи постоянно работата по разследването на убийствата.Така следеше огъня на ерпегетата ,убилиЧакъра.Така беше при :Ало Вальо,и подслушването на банкянския кенеф.Гнусни гербаджии и блюдолизци журналисти, скоро ше дойде и вашият ред!

ама лайнометката си остава лайнометка и представлява лайнометки.

той трябва да отговаря, а не да пита по медиите. Да си строи кабинета и да си го пита.

мухоБойко да не пита МВР, а Радио Ереван - за разлика от милиционерите, които ще го засипят с нищо незначещи самохвалебствия, радиото ще му отговори кратко, ясно, точно и разбираемо (дори за него)....

Килърите да бъдат наградени с ордени Стара планина и ордени за заслуги към българското общество.

Мачкай Бойко!

Кво да мачка бе ? Червена попара и боб-чорба? Мачкай...Пфу....

мачкай, ох, мачкай Бойко!

А пък ние да попитаме за 150-те убийства по влемето докато Дебелия беше главсек на МВР. За тях нещо изобщо не се говори.

Питай кой те спира? Дори може да ги разкриеш... Има закон за достъп до общ.информация...

Щом ББ не ги е разкрил, значи те не са се случвали!

Фнимавайте ейй, Бойко Методиев Борисов е това, а не некакъв банкянски кебапчия.

"Чакъре", ти да не си го вече "поръчал" този кебапчия, за да обядвате при Свети Петър?

Какво ще пита МВР...Оставете хората да ви свършат работата- да прочистят българското общество от калта, пасмината, изметта и утайките... Мене защо не ме застела някой с 6 патрона? Защото никой не съм излъгал,ограбил,ощетил,ударил и т.н. ... Да би мирно седяло- не би чудо видяло.... Толкова мат'рял има за отстрел-- натрупали грешни пари на гърба на нещастния народ. Има възмездие и Съд Божи. 5-6 изрода по-малко.

Оставих 3то РУ на МВР София да разледва и се осра...На полицая и прокурора ,трябва да си му над главата,защото нищо не правят...

Със започване на ерата на "Борисов -2", се възвърна и "ПО-ГОЛЯМАТА ДЕМОКРАЦИЯ" на гробарите. А когато настъпи "НАЙ-ГОЛЯМАТА ДЕМОКРАЦИЯ", която е крайната цел на РАН'ЪТ, всички ще сме погребани. Само дето не ми е ясно, за к'ъф ни е "пенсионна рИформа" с която ни отвличат вниманието от некрофилското ни бъдеще?! ========================= Некрофилията, още наричана танатофилия и некролагния, е сексуално привличане от трупове. Класифицира се като парафилия от "Диагностичното и статистическо ръководство за душевни болести" (DSM) на Американската психиатрична асоциация. Думата е изкуствено взета от древногръцки "νεκρός" (nekros; труп или мъртвец) и "φιλία" ("philia"; приятелство, любов). Термина изглежда да води началото си от книгата "Psychopathia Sexualis" (1886) на Рихард фон Крафт-Ебинг.

Това "ченгенце", дето постави минус, какъв е по старшинство при гробарите? И защо се изявява като некрофоб, след като е некрофил?!

набият канчетата на арестуваните, който не иска да им играе по свирката, проблем, който се договори, идеално :):)А премиерът ще обобщи резултатите от анкетата с подземния свят :)

Ето един добър начин да прекараш на топло няколко часа в този закъснял стелещ се сняг...Денят е добър - още сме живи.

Тиквата ще събере полицейския актив и този на специалните служби за да им даде акъл, че той бая опит и професионализъм има - нали е бил и от "другата страна".

Ало, текстописецът! Има спорт свободна борба. Както има и класическа борба. Какви са тези "свободни борби", ограмотете се малко!

Като няма правосъдие народа започна сам да решава проблемите си.бойко да отиде в министерството на правосъдието

Борисов пита, Цацаров дава само интервюта и ни обяснява, че като включиш котлона, водата се стопля, Брендо си замина при парите,Цветанов с 4 годишна присъда обикаля телевизиите, вместо да е в затвора, нямаме ВВС, чужди държави ни пазят въздушното пространство, егати държавата-"незаобиколим фактор" според бълнуванията на Човечето от Скалистите планини!!

Ха-ха-ха Боко напълни гащите, че може да е следващия. Абе Боко, ма те мутрите така свършват.