Борисов: Защо не се напънем и да сложим жена за президент

Премиерът Бойко Борисов допусна по време на общото събрание на "Жени-ГЕРБ" в НДК, че може да бъде избрана жена за президент на следващите избори.

Обратно в новината

Коментари - Борисов: Защо не се напънем и да сложим жена за президент | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Борисов може би вече се е почуствал жена и е визирал себе си. Ех, бобо, боко, ако се напънеш, както предлагаш, може да родиш още много бисери за книгата на Гинес - ти надмина всякакви очаквания!

Предлагам Жана д'арк...

Боко, дали ще е жена или пу.ка недоеб.на като тебе, къде е разликата ???

Май-май това са празни приказки-залъгалки, а накрая ще се разбере, че народа НЕГО иска и ТОЙ ще бъде. ;) Прост народ...

В една бедна България президентската институция е напълно излишна. Не е ясно защо, въобще, беше създадена.

една Москва е с 10 000 000 + население и има само 1 кмет, ние сме 6 000 000 - и един кмет ни е много даже....

А що не се напънеш да направиш "президент" някое магаре? Ясно е вече отношението ти към тази Институция - пореден резидент! Може и магаре, нали?

"...Събориха банки и разплащаме милиарди за чуждите вересии. Крадеца, вика дръжте крадеца. Няма такъв филм, един път изгонен като псе с камъни, пак на трона....Малоумен, продажен и нагъл!

А какво ще правим със сегашния, оттегляме ли доверието си от него? Май не му се полага повече, осъзна си грешката.

Що не се напънеш да се гръ'неш?

Желю хайдутин седнал на чершия да хортува интриги.

А да не се напъваме, щото ще се на.ереме. По повод европейските пари - гордостта на просяка е това.

от името на поне половин БЪЛГАРИЯ , МОЛИМ ТЕ , НАПЪНИ СЕ ПО СЕРИОЗНО И ИЗЧЕЗНИ ОТ ЖИВОТА НА БЪЛГАРИЯ , БЕЗ ТЕБ Е ЛОШО , С ТЕБ НЯМА РАЗЛИКА

Ясно политиците от герб са сексисти те третират жената, като различно нещо от мъжа. Не човек, а жена, все едно казва ще сложим магаре за сенатор. "Акъл море патки пасе!".

Те дори са създали организация Жени ГЕРБ /звучи на неправилен български и не знам как да го тълкувам - жени на ГЕРБ, ГЕРБерски жени, женски ГЕРБ или нещо подобно/. По тази логика може да има ГЕРБ - старци, ГЕРБ - младежи, ГЕРБ - селяни, ГЕРБ - граждани и т.н. и т.н.

Нали президент ни е жена. Ако ще е пак защо ни е друга?

БРАВО!!! ТОВА МИ ХАРЕСА!!!

ама ко ше изсерем незнам

СПОКО!!! Бойко Борисов е половичен че си мени мнението по всеки въпрос по три пъти на късия ден. Откак е изрекъл това, навярно е променил виждането си по въпроса 3-4 пъти.

напъни се, но внимавай къде сер.ш

И каква ще е разликата?

само внимателно, да не нацапате гащите де.

защото ,ако се напънем малко повече ще излезе ощо по голямо л...о

Защо бе,сега не е ли жена?

това ми хареса *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

както си седнал в полога може да измътиш нещо.

Борисов не може да излезе от начина си на мислене !"Да сложим",не да изберем,за качества изобщо не се говори,за приоритети,а за "слагане" на пионки на шахматната дъска!Е няма нужда,има време,който се докаже!Сега не се отклонявай,а гледай приоритетите на БГ,не твоите,че вече 4 месеца нищо не сте свършили,освен рестрикции и промяна на закони за завоалиране на контрола от сметната палата за министерства,общини и еврофондове!Гледате как да се покриете,но не и нещо важно и необходимо!

Да се напънем,що да не се напънем,но даго направим много внимателно за да не оцапаме гащите

Да бе жена, че да трябва да и плащаме и дамските превръзки.

А защо не сложим хипопотам за президент или кенгуру, може и мравояд, а какво ще кажете за пингвин :-)

Към "триото" Кристалина,Кунева,Бъчварова да прибавим и Стоянка Мутафова. Ще стане по-весело!

И целия Сатиричен театър да докараш, все тая.

Za parvi pat vijdam tolkova mnogo komentari i lipsvachti odobrenia i neodobrenia. Kakvo da si mislim drugo osven, che dira e v slujba na negovo velichestvo "Tikvunii" i trie odobreniata i neodobreniata.

А бе тоз да не е решил да си сменя пола?

Защо пък да не сложим и някой гей!?

Боце, колкото и да се напъваш, когато тиквата ти е пълна с тиквено семе, най-много да направиш хемороиди!

Мдаа, уж под предлога за "равенството" между половете, "подтискането" на жени и пр. дефектни американски глупости, сега си имаме 90% жени съдийки, 99% женска администрация и 50% женски армейски състав. И не - няма връзка с това колко добра армия, съдебна система или държавна администрация имаме... нищо, ама нищо общо. Давайте и президентка, тя хич няма да е като Меркел, нали така де... може да е руса например, но важното е да знае кой може да я подслушва и как да не обиди някой. Прехода от сегашната полу-жена към официална такава ще е лек, неусетен. А нормалните жени и мъже - какво да правят ли? Ми да се *бат, какво друго.

Борисов, гледай като много се напъващ да не напълниш гащите си с лайна, те да се накензаш?

Що не изберем Сертовица!тя без туй сложи в джоба си и МВР и Интерсопол! Жена на място, щом се бори за мъжа си ще се бори и за народа си!

Разбира се, че ще сложим!! Разковничето е в ...напъването!? Айде де!

Азис за президент, бум чика чика бумбум

Че Плевнелиев какъв е????

А бе Боце го брои за мъж, но той не знае, че може да не носиш женски полов орган и пак да си п*тка.

Бочко е решил да натири магарето. Сега търси магарица и има богат избор - Лили, Кристалина, Тетка, Куневица, Мента, че и две Румита - Бъчварова и Желева...

Аз съм за Румито Желева. Лесно ще мине за президент ,защото тук електората на ГЕРБ не задава въпроси.

Прав си! Аз мисля дори, че тя е по-зле географски от Роско. А това за един гербер е добър атестат.

Имам предложение за една "личност", която ВЕЧЕ е заможна и няма да краде. Имам една позната - майка, отгледала почти сама четирите си деца. В момента работи на три работи в заведение за бързо хранене, дистрибутор на козметична компания, а вечер разнася цветя по заведенията. Та преди няколко дни отишла да продава цветя в ресторанта към един хотел в Павел Баня. Посещавала го много пъти преди това, но специално онзи ден, преминавайки входа с кошницата в ръце, била заговорена от женски глас: Извинете,но вас кой ви допуска тук? Погледнала към жената,която я заговорила и се вцепенила насреща и Цецка Цачева. Ами никой, просто не са ме спирали досега, отговорила моята позната. Повече да не ви е стъпил крака тук, отсякла Цецка с глас на главнокомандващ.Така моята позната се досетила, че този красив хотел, в който десетки пъти досега е продавала цветя, е собственост на Цецка. Самата истина, и аз онемях,когато ми го разказа.

Абе за такива като бившата партийна секретарка на общински съвет Плевен І Цецка Цачева и катовсе още несдалият партийната книжка на БКП Бойко Борисов няма ли лустрация?

Тетка всичко е придобила с честен труд! Навремето като стругарка много се труди по креватите на партийните другари и стана човек. Първо стана партиен активист, след това изкара РабФак (Работнически факултет за партийци с ограничени интелектуални възможности) и сега е КАЛИНКА!!!! Парите й са "честно" спечелени с къртовски труд за благото на род и Родина.

По-добре да сложим циганин за президент, та да сме в крак с братята хамериканците. И без тва държавата е такава.

но сигурно ще е "представителна" мутреса!