Борисов предложи 3 варианта за кабинет

Бойко Борисов предложи 3 времеви варианта - да оглави кабинет до пролетта; до президентските избори; с цял мандат. Готов е да не е премиер, както и президент.

Обратно в новината

Коментари - Борисов предложи 3 варианта за кабинет | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тук пак е напълнено с фекалии! Червени таласъми, танцуват по налъми! Тахтаби вмирисани гадни!

Вместо да правите изборни маратони може да извикате от Испания Симеон или най добре да дадете на южната съседка с господин Ердоган който от десет години успешно управлява 80 милиона, така че може да управлява и7 милионна България.

Няма никакво значение кой ще е премиер и какво партиите са записали като преоритети за развитие на България. До 1 месец след избирането на новото правителство премиерът ще отиде на официало посещение във Вашингтон и там ще му дадат програмата на кабинета. След това обаче започне ли Марси Рийс да говори за демокрацията в България, това означава, че правителството не следва програмата и скоро ще си ходи...........:);)

Какво стана сега? Толкова пари похарчени за протести, бойкоти и напъни за да може тиквения вожд да стене министър председател и сега, когато всички искат да го подкрепят, започна да се дърпа. Може би защото в резерва няма 8 милиарда за харчене, а има поне 8 сериозни проблема за решаване. Жалка картинка!

Иска само да реже ленти и да се показва по телевизията като манекен. Доказа го още преди да е поел управлението и се затича да реже ленти за откриването на църква някъде си, като пътьом се накарал и на закъсалите шофьори защо не са си сложили зимните гуми. Нищо ново под слънцето.

Що така бе Баце из един път фърли кърпата.........?

Не искам да управлявам държава, която няма фискален резерв. Едно време ми оставиха 8,2 млрд., опуках ги, сега нищо не ми остави Орешарски. Като ми съберете пак пари за харчлък, викнете ме да управлявам. Аз казах, хау!

Май големиО мАж видя, че хората не го искат, а и разбра, че да управляваш държавата не е като да риташ мачлета и да шляпаш чалгаджийките по задните части или да играеш белот с Вальо Златев.

Боце, Боце-е-е...ако беше прочел нЕкоя книжка през живота си освен Винету и устава в Симеоново, щеше да знаеш една простичка истина - не може хем душата в рая, хем х*я докрая!

К'ва я мислихме ний, к'ва стана тя.

гласувал "въздържал" се при избора на Цецка Цачева/пик

Гласувайте за ГЕРБ! иначе ни чакат избори до дупка ... или поне докато ГЕРБ съберат 121 депутата.... иначе, изходът се нарича Терминал 2

Никога!

:))

че си тъпанар.

По всичко личи, че Бойко не си дава сметка, че сегашната ситуация не нито от февруари, нито от преди това. Всяко шикалкавене ще бъде жестоко наказано на следващите избори. Щом не може да направи необходимото да покани Томислая или Фандъкова за примиер, а той да си седне в парламента и да внимава коализионните партньори да не шават много.

В този парламент само батковци,бат бойко,бат сали,бат миков.А дон си няма,и цар си няма .Всички тия каква зговорна дружина са!!!!!!!!!

от ясно по -ясно ми беше че Бат Бойко няма как да състави кабинет. Огромното му его и желание за власт му пречат да се коалира с когото и да е дори и любимеца му Барак Обама .А , да не забравяме ,че и най-лесно се дели на 1.много ми е странно, как може да преговаряш с някого, да имаш 18 гледни точки и да не отстъпиш нито веднъж по нито 1 от тях . Та това преговори ли са .Ако наистина искаш да преговаряш, все би се замислил и съгласил поне поне по 1 от тях. всичко останало е ТОЛИТАРИЗЪМ.

ГЕРБЕРИ , БЕСЕПАРИ , ДЕПЕСАРИ И ВСЯКАКВА ПРЕБОЯДИСАНА ПАПЛАЧ , ИМАТЕ ПРАВО ДА ПРАЗНУВАТЕ , НА ТОЗИ НАРОД И ВИЕ СТЕ МУ МАЛКО

Село горе в планината. Телефон. Кметски наместник. Звъни телефонът: - Ало, при вас днес ще дойде Бойко Борисов да пререже лентата на паметник, който ще ви построим по европейски проект през 2020 г. Наместникът вика разсилния: - Тичай бързо на площада и гръмни с пушката да уведомиш населението! Тича разсилния, вдига пушката: Тряяяс! Показва се една баба: - Какво бре? Да не е дошъл хляба? - Не, бабо, ще идва Бойко Борисов да открива паметник! Бабата се връцва и влиза в къщата. Стои сам разсилният, почесва се. Вдига пак пушката: Тряяяс! Показва се същата баба: - Какво бре? Да не е дошъл хляба? - Не, бабо, ще идва Бойко Бор... - Амчи, не можа ли да го уцелиш от първия път, ами му гърмиш два пъти?

смях се от сърце....:))))

Браво на бат Бойко, най-после започна да проявява разум и да се държи национално-отговорно, както изглежда от намерението му да се откаже от премиерското място. Наистина, нелепо е да изтърпим за втори път човек с такова минало и с неадекватно образование да бъде премиер на БГ.

Ма махни се ма пача проста - по-хубаво ли ти е като те окрадоха другите с уж по -доброто образование?

петър

виж какво, Пич.Не знам за теб, но за мен е срамно да ме управлява човек ,прочел 1 книга през живота си. още повече, че с такава безпределна глупост си го признава. по добре да управлява шимпанзетата в софийското ЗОО, тях със сигурност превъзхожда

Уважаеми петцифрен, не ми е приятно да ме крадат нито прости, нито образовани, а повярвай, при крадците има и от двата вида! Най-добре ще е да се научим да ги различаваме (крадците, разбира се) и това става единствено - ПО ДЕЛАТА ИМ! - И да ги ОТЗОВАВАМЕ от политиката своевременно.

Та може ли да се вярва на този селски хитрец ,че ще се откаже от премиерското място-отказала се маца риба да яде?

И тука има цензура , пускат се само тези коментари , който се харесват на администраторите! Срамна работа сте!

Брюксел никога вече няма да постави Боко на власт. Той биде пожертван още по времето, когато брюкселските монополи надписаха сметките на почти всеки един българин и народа скочи - ако все още има нормални хора в тая страна, с непромити от брюкселската пропаганда мозъци. които помнят, тогава Брюксел заповяда на Боко да сдаде властта, за да предизвика парламентарна криза и въпросът за надписаните сметки да се забрави. Въпросът е, че след краткотрайното охлабване на примката за потушаване на народния гняв, след поставяне на власт на станишевата трупа, Брюксел отново стяга възела, без значение кого ще сложи.

боко отново в стихията си. Всичко в думите му е от ден до пладне. Няма да премиер, няма да е президент. Остават му само бистришките тигри! Шизофренията е диагноза за цял живот!

От Атака са прави и според мен искант не лоши неща . Цитирам: "Атака" са внесли 43 точки, съдържащи промени, които касаят доходите, връщането на златото в ръцете на България, изгонването на ЕРП-тата, отдаване почит на геноцида на българите в Османската империя и др. "Нашите предложения са народополезни. Те не са полезни нито на някоя банка, нито на олигархията". Хареса ми изказването на Сидеров отностно Русия , тези дни и в прав текст го каза и Путин без никакви заобикалки . Тази зима вероятно ще мръзнам защо и в целия Е.С не се спре руската газ . Всички партии могат да предложат нещо смислено което трябва да се приеме защото ще е от полза на всички , но ще видим като се появят и другите задкулисни играчи от партиите как ще се развие Парламента ( примерно като Цветанов )

Може и да не си циганин но наистина си тъп!

В Парламента бесен Болен, пак сърдит и недоволен, всичко яростно ругае, да сме роби пак мечтае на любимия му Путлер щото му напомнял Хитлер.

4-ти вариант - бат Сали министър-председател.ПовЕрвайте ми голЕма разлика нЕма да има.

Да правя анализ на казаното от Щимпанзе с Костюм, че даже и вратовръзка? Няма нужда! 100 дена на едно правителство са 3 месеца и нещо, а до мерака Му за изборите 2 в 1 колко време е? Юни 2015. Този долнопробен мошеник продължава ДА НЕ ПРАВИ НИКАКВИ ОПИТИ ЗА ПРЕГОВОРИ, А ДА СИ ВЪРЖЕ ГАЩИТЕ, ЧЕ ДОРИ И ДА Е ПРЕМИЕР - ПАК - НИЩО НЯМАЛО ДА ЗАВИСИ ОТ НЕГО!!! 100 ДЕНА НЕГОВИТЕ ЮНАЦИ ТРЯБВАЛО ДА СЕ ОПОЗНАВАТ!! ТИКВАТА МУ СЕ ИСКАТ НОВИ ИЗБОРИ. НО - КООЙ МУ ВНУШАВА, ЧЕ СЛЕД ТЯХ ТОЙ ПАК ЩЕ Е НОМЕР ЕДНО? Е, тук трябва да се намесят психиатри, диагнози и...

От коя централа ти наредиха това да го надраскаш тук! Едва ли има някой да ти чете простотиите! Аз на такива като теб просто им слагам минусите и толкова! С нищо не сте полезни освен на партийните си централи! Доста са те промили!

Mekong Delta

Говори по същество, а не с копи-пейст от герберастката книжка за похвали на Него. Ако имаш и фантазия - коментирай линка с видеото, който е точно в тази новина. КАКВО каза еволюционното недоразумение, грешката на природата от трибуната на НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ? Нещо да не би да съм цитирал неправилно?

Да обобщим - преди година и половина бойко наля стотици милиони за протести, за да клати правителството и да има нови избори, на които го убеждаваха, че ще вземе минимум 121 депутата ! Обаче !!! се случи така, че взе по-малко гласове и от предишните избори, прецакаха му банкерчето и изгоря с милиарди в неговата банка, лъснаха им задниците с изхарчените милиарди за скъпите магистрали и сега се налага да управлява, но без мнозинство и без да може да краде колкото поиска ! Кошмарът му се сбъдва - мутрата да дели с други откраднатото ! Нещо гледам е увяхнал гербера ...

И най големия наивник не би ти повярвал на глупавите внушения който се опитваш да направиш! Промития ти мозък съвсем се е излъскал!

БЪЛГАРИНЪТ Е ПРОСТ И СТРАХЛИВ , ДРУГО ОБЯСНЕНИЕ ЗА ПРОПИЛЯНИ 20 И ПОВЕЧЕ ГОДИНИ ПРОСТО НЯМА

На Народно събрание.Всичко предварително уговорено. Дори при Живков не бе така.

Попитали радио Ереван какво ще прави Боби с властта, ако го изберат за министър -председател ? - Ще защитава бедните ! - отговорило радиото.

Кои бедни ?? Аз, Цеци, Цецо, Цецка..

Само заради изказването на етническия лидер на етническата не общобългарска партия, съм съгласен да подкрепая всякакво правителство без ДПС, ББЦ, БСП и Атака. Само български национални партии в управлението, а не етнически обособени такива!

ЧЕСТИТО НА ГЛАСУВАЛИТЕЕЕЕ , ЧЕСТИТ ВИ НОВ БАРДАК СЪС СТАРИТЕ КУ....ИИ , СЛУЧАЙНО ДА ИМА НЯКОЙ НЕДОВОЛЕН , ЕДВА ЛИИИИ

На Европа туй и е проблемът и затуй естествено ще страда. Нас, в който и съюз да ни приемат, рано или късно се разпада.

на мен ми харесва 3-тя варянт! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Аууу, сакън! Сега ще си вържа черна флъонга на к.ра, че един тъп сикаджия нямало да продължи да краде държавата...

не беше подходяща за провеждане на избори... пуста и зима, че пролет и лято и есен. Че то избирателя през февруари още ще помни коя партия какво е обещала!

Абе, вие си приказвайте, ама като дойде Цецо на власт.. да не ви замръкне словото.

Ако искате на другите избори хората да гласуват то намалете си заплатите , махнете допълнителните пари за комисии , редуцирайте цената на тока-зелената енергия и американските Марици да не се изкупуват перефенциално а на пазарен принцип и всички свързани с кражбите от КТБ да им се отнеме всичко на тях теХните семейства и приблиените до тях и непременно върте в затвора .

Няма да стане!

Преди години имаше един страхотен филм за римската империя. Попитаха сенаторите какво да правят с бедните ? да им строят ли жилища, да приемат ли социални програми ? ДА ГО ДУХАТ БЕДНИТЕ, БЕШЕ ОТГОВОРА. 2000 години след това, историята се повтаря. Хайде зомбираните, кажете кой мисли за нас ?? Боби, Серго, Ахмед, Цецка ?? КОЙ ??

Ако няма партия с която да не възможно да се управлява, значи за 10 милиарда минус за година евиновен народа и трябва да е осъден и да не управлява държавата поне 4 години. Хайде стига ни лук яли, ни лук мирисали, ни чули на кой му пращят ушите. Реално властта е пак в ГЕРБ, ДПС и БСП а те са единни и невинни. Да му мислят РБ като се бутат под масата на ламята какво ще си сложат в устата. Пф и останалите малки си стоят в ъгъла и си чакат кокала. Оглозган, но кокал, не нещо друго..

от другия Задник- Запъртъка от ПФ? Праси, него най-лесно го познавам ! една бабичка

днес гледах речите на лидерите на партии. От ББЦ излезе на трибуната Светлин някой си и се обърна към президента с "уважаеми г-н ПРЕЦЕДЕНТ " Това лапсус ли беше или умишлено ?

към основен закон е, наречен Конституция. Минута след клетва за спазването им и работа в интерес на народа..... Такива сте избрали - морални и интелигентни. Добре, че има и "случайно попаднали"

Бойко Борисов и Росен Плевнелиев са в самолет. Плевнелиев казва: "Ако хвърля тази банкнота от 100лв, ще направя един човек щаслив. Бойко казва: Аз ще хвърля 5 банкноти от 20 лв и ще направя 5 човека щасливи. Пилота въздиша и казва на втория пилот: Виж ги тия, не осъзнават, че ако хвърля 2-ма глупаци ще направя 8 милиона българи щасливи.

Едно е да искаш, друго е да можеш. Картите сега ги държи народа ! Капиш ??

Ще прави ли правителство Борисов или ще продължава да увърта като некакъв ром?

Другарю Миков,вие и на миналите избори бяхте избрани от народа да бъдете опозиция ама направихте правителство. Или да се цапа друг от насраните ви гащи

Достатъчно насрани гащи му остави Герб на Миков така че...я по добре да си траете..

ТРАЙ,БЕ НАГЛЕЦ НЕДОКЛАТЕН! Защо миналата година,когато бяхте с повече депутати не направихте правителство?Защо тогава ,когато беше възможна коалиция като в Германия и можеше да се изритат турците от властта не преговаряхте с БСП? Но ,нееее-избори до дупка!Бяхте сигурни ,че ще вземете 120 депутати!На ви сега Лютвито да ви клати! Лакомо дупе ,кръв с..е!

готов е на всичко, за да има крайната дума. само така ще успее да краде и заличава следите си. ми да стане премиер бай Ламби от село Равни Трапища, а за министри да се изберат цялото му стадо овце.

Мислиш ли, че ще има разлика?

Януари 2010 в Берлин "За първи път сега се пропукаха организираните групи и пропяха в арестите или споделиха с нас в арестите и отидоха и посочиха трупове. Ние в момента разкриваме поръчкови убийства. Отиват и показват: "Ей тука в тая ливада има труп, ей тука някъде го копахме". Колегата Цветанов с един багер копае и вади трупове!"