”Ройтерс”: Борисов е готов на широка коалиция

Бойко Борисов заяви в интервю за "Ройтерс", че е готов да проведе разговори с други партии след изборите, и да участва в обсъждане на "широка коалиция".

Обратно в новината

Коментари - ”Ройтерс”: Борисов е готов на широка коалиция | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

само да е във власта за да лапа лапай бокклук

Мутро-милиционерът Боко почна да се изживява вече и като Меркел.

разбира се широка коалиция подхожда на широк задник, става реч за дебелосерко Борисов,защото трябва гооолямо лапане, иначе не се хващат нали.....

Този тъпак днес е готов на нещо, утре не е, други ден - нещо средно, а след това - истории, лъжи и дивотия. Арабите си имат джихадисти, ние си имаме Боко Тиквата да клати държавата и руши нацията. Всеки с дертовете си.

Аз Мога да се обзаложа с всички Българи песимисти , че ако на избори гласуваме 75, 80% за една две Български партии, дпс няма да могат и парламентарна група да сформират......също и коалиции няма да има

Едно не мога да разбера: Във всички форуми се пише срещу Борисов, а на избори излиза друго. Как да си го обясня?!Сигурно във форумите пишат хора, които са непълнолетни и нямат право да гласуват. Ако е така, ще почакаме да пораснат, та белким обърнат вота и при гласуване.

плаща се на разни глупаци и в СИК е пълно с хора на ГЕРБ дето крадат бюлетини. Ей така става. Ами във форумите няма ГЕРБаджиии те много ум нямат за да ползват РС.

Уважаеми Редактори, от ДИР. бг, многократно ви моля, да списвате новините професионално. Моля ви, обективно да отразявате политическите събития у нас и в света. Относно изявленията на уважаемия ген. инж. Б. Борисов, моля изчаквайте да мине поне половин ден, иначе ще се получи, както в предложената от вас статия..... Бойко Борисов заяви в интервю за "Ройтерс".... По-късно Бойко Борисов отрече да е говорил за широка коалиция в интервюто си за агенция Ройтерс.... ... абе да се чудиш, кой какво е казал, кой какво е разбрал и кой какво е написал? Лек ден.

От редакторите-модератора. Ама моля ти се, няма защо да отаряваме коректно при положение, че точно за некоректно и манипулативно отразяване ни плащат. С коректното отразяване няма да произведен нито новина, нито ще ни плати някои. Така, че мерси за предложението, но това е положението.

Цензурите трият с дебелата гума и обясняват, че се накърнявало "доброто име" на ББ. Че ББ и "добро име" са несъвместими неща, бе ДИР-ници!

С тази тенденция към навеждане върви по-скоро към дълбока коалиция

Каква коалиция с човек, който уважава единствено само себе си? Човек, който нарежда на подчинените си кога да влязат в парламента, кога да излязат, кога и какво да говорят, разпорежда се с хората си като собствена вещ. А те като някакви заблудени овце в стадо го слушат и изпълняват неговите грандомански изказвания и го аплодират угоднически като блюдолизници.

Ама как беее. Боко е господ, е вярно псевдо господ, но пък за блюдолизците му както ги нарече много точно си има облаги и затова са готови да лижат каквото им подаде баш Бай Буда Бокович.

Каква "широка коалиция"? Борисов, каза в НСъбрание, че се отказва от властта защото е "поръчан"? Кой иска примиер, който е "ПОРЪЧАН"? За Борисов има два пътя: 1. В Банкя. 2. В опозиция. Политическия труп си е ... ПОЛИТИЧЕСКИ ТРУП.

Тройната управлява - лошо Бойко управлява - пак бедност БСП, ДПС и Атака - всичко обраха Какви коалиции между тях, кой въобще гласува за тях? Кой не е чул за тока и не знае как при Бойко се стяга колана? Е, ако БНБ пази бюлетините както КБ...

Дали си гербер, депесар ,социалист, РъБ или безцензурен ти, децата и внуците ще плащатате до края на мечтите си ,за продажната външна, вътрешна , финансово-икономическа политика на избраните от теб управляващи.Те, политиците за 25 години ви използваха за свои лични,лично партйни и чужди интереси.България попадна в грешна криминално-корумпирана схема, създадена и подържана от т.н. манипулиран и политизиран електорат вкл. и от външни ,,доброжелатели".

Много е опасно, вредно и пагубно за България "Правителство на националното спасение". Ще се обоснова защо. На България наистина е нужно национално спасение, но спасение от кражбите и лъжите в управлението - които са навсякъде - и по хоризонталата и по вертикалата. Драстичната липса на мяра в културата на поведение на българина - в генерален аспект - според мене би могла да бъде издигната в ранг на национален феномен. И този феномен да се окаже основната причина България да държи всички последни места в Европа. От друга страна човешката история е доказала, че най-добрият или най-малко лошият начин за борба с подобен феномен е демократичната форма на управление, в която основен елемент е наличието на опозиция. Именно сблъсъкът на управляващите с опозицията създава и поддържа тъй необходимото ни чувство за мяра. С широка коалиция и "Правителство на националното спасение" ще бъде загубен този основополагащ елемент на демократичната държава и ще се подхрани и без това вихрещата се безотговорност, безнаказаност и лицемерие. Така ще се даде път на още по-големи кражби и лъжи, на още по-широко - масово и пагубно навлизане на престъпността в управлението на държавата. И тогава "Правителството на националното спасение" може да се окаже "Правителство на Третата национална катастрофа". Б.а. "Мяра" в много случаи може да се замени с по-конкретната и по-разбираема дума "скромност".

Това е манипулация на Капитал и Иво Прокопиев. В статията въобще не се споменава "коалиция" .

са изяли Държавния Резерв???КОЙ КОЙ каза???? Коой открадна 1 милиард от Здравната каса КОЙ КОЙ ги открадна???? Кой пращаше компютърните специалисти да стават ОВЧАРИ...КОЙ КОЙ ги пращаше???? че имало голямо търсене на овче месо....ПОМНЕТЕ ГИ ТЕЗИ НЕЩА БРАТЯ БЪЛГАРИ...НЕ БЪДЕТЕ КЪСОПАМЕТНИ....

Досадно е да скроулвам толкова много, заради теб. Все едно ла.на заобигалям. Грешка- трябваше да кажа Г.вно, че е по руски..

тъпанар си ти, само тиквата ти не узря !

Който не гласува за Атака гласува срещу себе си. С Намъ и Богъ. Атака е: 1 Против спирането на Южен Поток! 2 Против санкции за Русия 3 За депортиране на нелегалните емигранти. 4 За построяване на стена по цялата граница със Турция. 5 За построяването на АЕЦ Белене със Руски реактор. 6. За заплашане на имотите на Прокудените и избити Българи от Турската орда 1903 1913 година-милиарди долари!!! 7 За вдигане на пенсийте до минималните във Европейския съюз. 8. За прекратяване на договора за НАТОВСКИТЕ бази-вън убийците на мирни хора по света!!! 9.Незабавно изгонване на ЕРП-тата и преминаването им в Държавни ръце. Атака е последната крепост на БЪЛГАРИЯ.

Болен им осигури кворум... Няма какво повече да коментирам :)

колко малоумни си мислите че са хората които ви хранят? може би като червеи или като лигави бобулечки. Що не земите да направите нещо смислено? Докога искате бедните хора да ви хранят? Паразити.

Г-н Борисов,първо СПЕЧЕЛЕТЕ!!!,и тогава мислете за коалиции.За сега това са просто някакви смети-без кръчмар.

Първо, в тази статия не е говорил за коалиции- ако си грамотна, чети. Второ, чула ли си някой да го пита друго , освен за "коалиция" и човекът отговаря, няма да се държи невъзпитано като теб, да отнемаш правото на свободно изразяване на хората.

След комунистите и господ вече не може да ни помогне. Отново обрани банки, предизборно сваляне на тока, докато останем накрая и без ток . . .

Накрая ще останеш без гащи,а отзад партията майка герб ще те побутва напред

Хайде сега едно ГЕРБ-ДПС или ГЕРБ-БСП или ГЕРБ-БАРЕКОВ или ГЕРБ-АТАКА или просто всички на куп. Да видя после какви ще ги пишат офсете тук.

...наистина една коалиция между Герб и БСП звучи "еретично". Но и двете големи партии вече бягат от ДПС като дявол от тамян.Без вечния "балансьор" трудно ще стане друга коалиция. В това е разковничето според мен.За да се изолира тотално ДПС от властта, трябва двете най-големи партии да си подадат ръце. ..В името на България. Какво значение има идеологията, нали все сме българи?? В едната партия лидерите са настоящи комунисти, в другата са ....бивши комунисти. Изворът е един и същ. Няма защо лидерите да се дърлят кой бил по-голям антикомунист, натовец и т.нт. Трябва да се стремят да бъдат Големи БЪЛГАРИ и да са в ползу роду.Това е.Ако се направи такава коалиция, нещата мисля че най-после ще се упокоят.Защото всяка от партиите си има доста поддръжници. Иначе, какво - все ще се мразим и плюем взаимно. А Турция става все по-силна държава, както и нейния "троянски кон" тук - турската етническа партия.Хора, войнстващият ислям излезе от "бутилката" !!! Да се събудим и ние! Ислямска държава, Ердоган, който им симпатизира, Неоосманизма, радикални ислямистки клетки тук - това е реалността. Според мен нашите политици трябва да започнат да слушат народа си, а не западните "приятели" и съветници. Те ще искат винаги да бъдем разделени, за да сме слаби.Затова винаги ще насъскват и поощряват разделението "комунизъм-антикомунизъм".за да не се върви напред.Докато ислямът чака "пред портите".....

до кога бъларите ще трпът това чудо ! както продът всичко ще късно да има вече българска бържава !!! тия провокатори като тоя вън от БЪЛГАРИЯ

Трябва да се гласува , ако не гласуваш вкарваш вълка в кошарата , ДПС и ГРОБ ! Тряббва да изберем най-малкото зло ! То винаги избираме най-тъпите и най-крадливите , чао!!!!

И хиляда години да минат, ние българите не ще разберем, колко заробени сме от комунистическия лумпенпролетариат! За жалост народът ни е прост, а управляващите направо за книгата на Гинес. Веднага след деветосептемврийския преврат през 1944 г. в управлението на държавата влизат буквално Сульо и Пульо.Техните момчета обикновено са мързеливи отрепки, агенти на ДС. Директори нa държавни учреждения стават най-тъпите, нахалните и верни на партията червени боклуци.Нещата особено загрубяват, след идването на демокрацията у нас. Следвайки указаннията на КГБ ПРОСТАЦИТЕ УПРАВЛЯВАТ И КРАДАТ НЕОБЕЗСПОКОЯВАНИ, И НАЙ-ВЕЧЕ ЗАКОННО!Едно или друго подставени от червените бандити правителства рушат и грабят, мамят и лъжат, но понеже са организирани и нагли, комунистите продължават да държат в лапите си бедната и оглозгана държавица България. Манипулират всички, защото медиите са тяхно законно притежание, държат в мизерия и подчинение работещите срещу унизително заплащане кротки българи, раздават блага на циганите, за да си осигурят гласове на изборите и така, докато затрият всичко.Не турците или циганите са основния ви враг! Вие сами сте си врагове, защото търпите изроди да ви управляват! Не се сърдете на никого, освен на себе си! Докато има страхливи глупаци, които търпят безобразия, ще има и крадливи изроди, които да се облагодетелстват от статуквото! Думите са крайни, но по-благи за ситуацията просто не подхождат.Така ще си осигурите сигурна и бърза гибел, подпечатана с петолъчка или сърп и чук. Жалко за хилядите жертви на комунистическия режим, за стотиците хиляди прокудени в чужбина българи и за тези, които загиват по земята ни кротко, послушно и глупаво! Жалко и за държавата, защото нея вече я няма!

Гласувайте всички,ако не Ви харесват партии,просто сложете по една черта ,за да е невалидна бюлетината.В противен случай пак превес ще имат прекупвачите на гласове пред истински българските.Така,че да сме разумни и да отидем, и всеки да мисли за децата си ,внуците си и родителите си и накрая за себе си,защото заслужаваме достоен живот.

Ако ГЕРБ се върне на власт, всички предприемачи, интелигенция, учени, млади учени, ИТ специалисти, музиканти, писатели и т.н. се гответе за емиграция! Вождът и учителят, другарят генерал Боко Тиквата не търпи нищо по-умно от него! Ще бъдат закрити малкото останали успешни предприятия! Ще бъде съсипан най-старият Софийския университет! Ще бъде закрита най-старата институция БАН! Ще бъде нарочно орязан бюджета и спрени всички проекти! Интелигенцията ще бъде доведена до пълна мизерия! Много чужденци с бизнес в България се канят да закрият всичко! Ще ви управляват мутри и биячи с основно и средно образование!

Дрън дрън глупости, що не говориш с факти ми стига си говорил глупости.

Ало,фесче,какви ги нареждаш рано сутрин, май те е страх да няма лапане за вас.

Не само, че няма да гласувам! Но ще настроя колкото се може повече хора да не гласуват!!!

Така запазваш сегашното статукво.

Шило

Може би му харесва

Ти си от БСП или ДПС...

Какво правиш в тая държава като не ти пука кой управлява и какво става в нея, айде изнася се и ходи да гласуваш на друго място. На нас ни пука и ще гласуваме, а няма да се крием по дупките.

Ти си трол на ГРОБ , Всички трябва да излезем и да гласуваме , такива тъпунгери спират нормалните хора да гласуват !!!

Гласувайте! Вижте какво правят турците. Само в Турция ще има сто четиридесет и няколко секции. Отделно автобусите, които ги домъкват тук, отделно местните гласуват всичките под строй. Това ли искате - турците да решават какво да става в България?!

Ройтерс подсказва на Борисов ход, с който да изненада БСП по долни гащи, точно преди изборите. Сега в БСП трескаво се мъчат да измислят как нежно да откажат, за да не изгубят електорат. Но ако наистина го планира този ход, то Борисов показва наченки на здрав държавнически разум. А ДПС ще подсмърча отстрани, както и останалите "нови" лица.

Ivan

Каква коалиция!? За тази Тиква затвор или гробищния парк!!!

А ДА ИМА 80% АКТИВНОСТ НА ИЗБОРИТЕ ДА ВИДИМ ДПС ЩЕ ВЛЕЗЕ ЛИ В ПАРЛАМЕНТА?АМА БЪЛГАРИНА Е ПРОСТ И НЕ ГЛАСУВА, ОКАЗА СЕ МНОГО ПРОСТ, ЛОШ МАТЕРИАЛ.

Шило

Според мен за влизането ще влезе, ама няма да е никакъв фактор. Сигурно ще могат да активизират 300 000 човека да гласуват

Остави тях, ние българите какво правим, чешем си езиците, не гласуваме , а после Меди Доган ни управлява,това какво е.

Бойко ще управлява , защото трябва да е той.И гласувайте масово с 80% активност.Вземете пример от турците и не стойте в къщи.

Шило

И що трябва да е той? Мога да посоча по-кадърни от него. Но обяснете ни, с какво е повече от другите.

Ако си патриот и имаш усещане за стабилност и просперитет ще знаеш.

Щото се вижда, че прави нещо вижда се, а какво напарвиха другите нищо не виждам това "По делата ще ги познаете"

"Лидерът на ГЕРБ добавя, че е твърде рано да се решава дали да бъде спасявана Корпоративна търговска банка или да бъде оставена да фалира." КОГА ШЕ УЗРЕЕ МОМЕНТА, ТАЗИ ИЛИ ДРУГАТА ПЕТИЛЕТКА ?!

На снимката-селският идиот Мунчо от село Горно Уйно с типичното си изражение - "А аз нищо не разбрах!"

А ти си Асан от Горно Мъдово и си прост.

Прост, прост-колко да съм прост!? "И аз съм прост и вие сте прости- затова се разбираме..."- Това го казва идиотът от снимката в момент на откровение.

Може да си има някой кусур Бойко, но няма по-подходящ от него.Полезен е за България.

МОЛЯ?!? Вие не сте добре!

Бойко ще покани комунистите, но само ако слушат.Най-добре е да има съгласие и България да е стабилна и да дръпне напред.ГЕРБ и РБ са отговорни партии.

Шило

Това момче не "бие" два пъти на едно и също място. Веднъж- ще управлявам самостоятелно, иначе пак избори, втори път- хайде, РБ-то, подкрепете ме, пък ще ви дам БНБ-то, сега широка коалиция.

Борисов е един страхлив плъх и пълен некадърник.

Че някой в България искали го,та чуждите да ни казват на какво бил готов.Много бързо забравиха той и подлизурковците зад него как ги изхвърлихме от властта.Да не се надяват,че отново ще ни управляват.а на чуждите им трябват хора без лица и достойнство,а тези в ГЕРБ са си такива.

Да се маха този крадец и некадърник и ще има политическа сигурност!

Най-много харесвам тази снимка на Тиквун- отразява истинското "Аз" на вожда- този на малоумен селски идиот.

Смазвай дупките народеее..... :)))

Социолози твърдят че ще победи Герб ---защо ни промиват мозъците незнам ! Г-н Борисов още не е победил и вече дели и коалиции и пари ! Нагло е всичко това ! България е една цинична държава, която няма равна на себе си ! Изстанала, тревясала и мръсна ! Толкова класота --природна има --а изоставена и мръсна! Г-н Борисов толкова се измени през тези години на власт --че това личи на лицето му ! Българи СЪБУДЕТЕ СЕ!!!! ИЗМЕНЕТЕ СЪЗНАНИЕТО СИ !!!!!

що дава интервюта, що реже лентички при откриване на детски градини, що се навира във всички възможни медии да се пъчи, в качеството на какъв - обикновен самозван "лидер" на една банда безобразници,която той определя като политическа - копирана от руска подобна, айде да се спре най-сетне, знаем,че е шизофреник,ама пък толкова да е зле просто не е истина....

бойко борисов съвсем неотдавна каза, повтори и потрети, че ако не получи пълно мнозинство в бъдещия парламент ще върне мандата за съставяне на правителство, а сега ми говори за широка коалиция. бойко е изпечен лъжец и мошенник !!! Важното е да се докопа до фискалния резерв и да го опука !!!

Я, Ройтерс знае, пък Бойко не знае! Що не са му казали на човека?

Kalin

Борисов и с дявола би се съюзил само да дойде на власт това мисля че на всеки му стана ясно.Друг е въпроса дали някой било то и дявола би искал да има нещо общо с него.Съмнявам се.