Борисов: Няма да се коалираме с ДПС, но не ги сатанизираме

ГЕРБ няма да се коалира с ДПС, но и няма и да ги сатанизира. Всяка партия има и лошо, има и добро, което е направила, заяви Бойко Борисов в Бургас.

Обратно в новината

Коментари - Борисов: Няма да се коалираме с ДПС, но не ги сатанизираме | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Безсмислено е да се слуша какво говори бъбривия генерал, защото утре ще бърбори точно обратното.

Разбрахме, че месечната заплата на Иван Искров е била 90.000 лв, сиреч 1.080.000 лв годишна заплата. Не е ли странно това ? Шефът на ФЕД / американската централна банка / взима годишна заплата от около 200.000 щатски долара, сиреч около 300.000 лв годишно. Шефът на АЦБ / английската централна банка / взима годишна заплата от около 300.000 британски лири, сиреч около 750.000 лв годишно. Германският канцлер взима 300.000 евро годишна заплата, сиреч около 568.000 лв годишно. Годишната заплата на българския президент е около 60.000 лв , а на българския премиер е около 50.000 лв . Направете съпоставка между заплатите на посочените длъжностни лица и кажете на какво основание Иван Искров взима по - висока заплата от Джанет Йелън и Марк Карни , след като заплатата на Боко и Олигарски е била многократно по - ниска от заплатата на Ангела Меркел ? Вежди Рашидов правилно отбеляза, че такава висока заплата се дава сама на хора, които вършат нещо нередно , за да си затварят очите за престъпленията на онези оперативно - лица , които са определили заплатата на Иван Искров . Повече от очевидно е, че Иван Искров умишлено, съзнателно и системно е извършвал престъпления, като си е затварял очите за източването на КТБ от определени оперативно - интересни лица . А това , че Иван Искров щял да съди Вежди Рашидов за клевета, САМО доказва, че той / Иван Искров / освен, че е престъпник , е и нагъл ! Иван Искров беше назначен за шеф на БНБ през 2005 - 2009 г. от Доган и Сергейчо, а след това преназначен на този пост с втори мандат през 2009 г. от Боко. Всеки сам да си прави изводите за останалото ! Коалицията 'КТБ' е ясна ...

естествено че лъжеш!никога в бнб не са имали такива заплати,дори и по з0000лв. на мeсец,както беше измислено първоначално!стига простотии,пак тролски изяви!

И сега какво излиза ? От едната страна Боко, Сергейчо, Олигарски и 'царят' наливат пари в КТБ / най - много е наливал Боко /, а от другата страна определени оперативно - интересни лица са източвали банката ... Нали никой не си мисли, че една банка може да бъде за 5 минути в 12 без 5 ? Това е ставало с години, вкл. и когато др. Цветлин Йовчев с белия автобус е бил в ДАНС, а Стоян Мавродиев е бил в Комисията за финансов надзор . Др. Цв. Йовчев и Стоян Мавродиев са назначени от Боко на тези постове, досущ както цацата . Не е ли очевидна вече въпросната ОПГ ? И забелязвате ли как др. Цветлин Йовчев с белия автобус се покри и нищо не казва по въпроса ? А иначе преди време през ден сипеше клевети по адрес на Цветанов . Защо цацата не повдигна обвинение на др. Цветлин Йовчев за умишленото му бездействие за ставащото в КТБ, докато е бил шеф на ДАНС ? Не е ли очевиден октоподът ? Нима Боко не е част от октопода ? Нима Боко не е ортак с Трактора , Сергейчо , Гоце и сие ? Не е ли очевидно, че Боко играеше театър, че уж бил скаран с Трактора ? Е , как може Боко и Трактора да са врагове, след като и двамата са били свързани с Цв. Бориславова през последните 25 г. ? Мислете , а не викайте после ' Костов е виновен ' ! П. П. Обзалагам се, че Боко и сега ще си скрие главата в пясъка и ще се прави на ни лук ял, ни лук мирисал !

Защо Боко мълчи и не казва дали в българския футбол се перат пари от контрабанда, наркотици и др. незаконна дейност, след като този въпрос многократно е бил повдиган от доста хора в държавата ? Дали и Боко не е неформален собственик на някой футболен клуб в А група чрез подставени лица ? След като Гоце е над Гриша Ганчев, Вл. Манчев , Людмил Стойков, Марио Николов и др. лица, защо и при Боко да няма такава структура ? Защо все говоря за математика ? Правя сравнение между Костов и Боко. Костов е много добър финансист и математик и винаги говори интелигентно , никога не говори просташки . Боко говори доста примитивно и просташки - личи си, че е бягал от часовете по математика, за да рита футболна топка и яде филии с мас. Сега ходи да лови шарани, след като вече е млад пенсионер във футбола. Защо предпочитам да гласувам доверие на Костов, вместо на Боко ? Първобитните хора също са ловили шарани , и то са го правили с голи ръце. Но дали първобитните хора са решавали задачи по математика и са ходили на Международни олимпиади по математика ? - Това е въпросът !

Предстои тежка зима с поскъпване на тока и газова криза.Трябва да си абсолютен идиот да искаш да управляваш баталясала държавакато BG

Щом като се представяш ,че си от НС от БАН вече си ми ясен. След като Бойко ти е виновен за бедите в Б-я,то гласувай за: - ДПС-и без това преди време Ердоган прекрои картата така,че България да е в рамките на Турция. -ББЦ-обещават ти 1000000 раб.места,замерят ги с лайна и не е нужно да носиш глава на раменете си за да мислиш.Там има достатъчно олигофрени. - за Атака-националостическа партия,която сама не знае от коя националност е.До вчера беше с ДПС във властта, днес защитава повече интересите на Русия отколкото на България. Не си ли се попитал,защо всички партии насаждат омраза срещу Бойко? Не е ли защото спря и още ще спира кранчетата на много от тях,за източване на страната ни и обедняване на народа ни? Комунисти като теб го сатанизираха . Мисли със собствената си глава/разбира се ако не си заразен от комунистическа болест- т.е. ГМО/.

За БСП ще е самоубийство коалиция с Герб.

Борисов: Няма да се коалираме с ДПС, но не ги сатанизираме То няма как да сатанизираш Сатаната!

Ма как ша му мяза една чалма!!!!!!!!!!!!

Отеглянето на Борисов от политиката е единственото правилно решение за постигане на коалиционен мир и България да тръгне като нормална демокрация. Този човек не е за партньор и най малко в политиката, където се изисква търпение и уважение към другите. Точно това тази мутра не притежава и за това за мене той е потенциално зло за българския политически живот.

Перманентно зло.

чакайте сега до довечера може друго да каже. Бе на тоя който му има вяра е пълен глупак!

Бойко обеща 10 места на ниво заместник министри на етнически турци ( басирам се, че няма да има и трима в действителност ). Важно е обаче за неговите почитатели, че няма да се коалира с ДПС :)

Всеки който е бил червен никога не се променя, променя само партията от която има личен интерес. Това е той.

Борисов е абсолютно прав в едно-Рамадан Кунев никога не говори нищо лошо срещу БСП и другите,а само срещу ГЕРБ.А защо,нали точно БСП е главният опонент на десните,нали борбата винаги е между десница и левица?

С две думи герберастите да измислят нова песен за Герб +ДПС, за великия славен БОСТАН. Че то се вижда как Боко се държи къде къде по ласкаво с Местан, отколкото с Радан.

ДА ЖИВЕЕ ГЕРБ, ГЕРБ, ГЕРБ....ДОЛУ ЧЕРВЕНИТЕ АМЕБИ!!!

прецизирал бе, дон Будо!?Какво добро и какво лошо са направили ДПС-то на българското общество!?А, твоята обществена задача е ясна!Точене, точене и точене!Кое и накъде, имаше един дето избяга от власта, малко преди тебе, той знае точно!Ти си само за параван!

Ами явно има и по-тъпи от този на снимката, щом му се връзват!

Кои,каквото и да говори,става дума или за пари,или за власт,без значение дали е политик,или евангелистки проповедник.Ако изборите променяха нещо,щяха да ги забранят.Ние се плюем по форумите(дали за пари или да покажем колко сме интелигентни),а те си пият уискито заедно и кроят планове.ВСИЧКИ СА ЕДНАКВИ И СА ОТ ЕДИН ОТБОР,а ние с вас сме от другият...губещият.

Няма (предизборно) да се коалираме с ДПС, но не ги сатанизираме, (защото не искаме следизборно да сме в коалиция със Сатаната).

Обективността изисква да се каже, че на онова кафе Борисов не е договарял с Местан едно бъдещо коалиционно правителство, а свалянето на правителството на Орешарски. Ако Борисов беше честен към електората на ГЕРБ щеше да го информира още тогава и сега нямаше да му се налага да обикаля от студио на студио и едва ли не да изскача от всяка консерва, за да обяснява, че няма да прави коалиция с ДПС. А онова предложение към ДПС за зам.министри не беше оферта за коалиция, а израз на благодарност към ДПС за изпълненият ангажимент. Все пак трябва да се има в предвид, че при Борисов нищо не е последно.

Горкия ми коментар ( xxx; 24.09.2014 10:10 ), умря си нероден :( Спам съдържал... . А беше само еда думичка (страх ме е да я кажа отново) описваща "петролен дериват, с белезникав цвят и гъста, мажеща се консистенция". Дадох я като препоръка за водещите членове от бъдещато коалиция БОСТАН, за да им е по-леко... . :)))

пишете си , плюите си . изборите наближават . пак ще плачете и ще смятате как осем партии заедно имате 20 % .

Лъжец !

си ти!

и к'во сега опорната ни точка "бостан" даде фира , като Съсела.

Споко, до довечера има време, Борисов ще го извърти поне още два пъти - е, никой не знае накъде, ама ще стане!

Ние, жителите на Банкя, станахме свидетели вчера на поредната жертва на ЛАФКА. Павилиончето в центъра срещу магазина, на което една баба продаваше 20 години вестници бе заменено с ЛАФКА. Бойко, защо ни лъжеш бе пич? Разбрал си се с Пеевски и с Доган, Лафки никнат навсякъде в ГЕРБ градовете, да се готвим за смърт на България.

Мускулесто пък малко мозък.

Комунисти, турци и цигани от всички старни - обединявайте се!

...и се вливайте в редиците на Герб - там ви очакват с разтворени обятия!

тъй, тъй. Бат Ви Боко явно си остава вратичка и ако се наложи коалицията БОСТАН като нищо ще се заформи, той е доказал, че няма скрупули в името на властта

Борисов, какво да говорят за ДПС и БСП те са врагове от началото на прехода, защо не приемеш критиките към управлението си, а спомняш ли си ти как говореше непрекъснато и наричаше Костов - гаргамел, Синята коалиция те подкрепяше до време, подкрепяше те и когато искаха да те свалят, но ти си подаде оставката вместо с тях да приемеш антимонополните закони. Ти не си последователен, затова си мениш мнението по 4-5 пъти на ден, затова никой не иска да е с тебе, а самостоятелно мнозинство не можеш да имаш никога . Вземи се в ръце, а кога ти си казал неещо срещу Пеевски ?????????????????

В момента няма никаква хубава перспектива за България. Населението е крайно бедно , просто и социалистически настроено. Масово народа гласува за мутри, ченгета, социалисти-далавераджии, псевдонационалисти - готови на всичко за пари и власт. Просто, много просто, изключително тъпо и крадливо население. Младите, талантливите, работливите, способните напускат страната и положението става адско.

за теб е Русия, ай заминавай!

n1cky@abv.bg

Нищо общо с Русия не е казало момчето. А нещата, които казва са изключително верни!

различен ? може би обратен !

Много си прав! Които искат, да отричат, но дори и те знаят, че това е истината. То се вижда.

Спрях се върху думите "грамотни, нормални, мислещи" - нещо, което не откривам в кадрите на ГЕРБ. Как да вярвам на човек, който, без да си даде сметка самият той каква професионална подготовка има, обвинява в некомпетентност признати икономисти, които знаят много повече от него? Освен това вечерта забравя какво е говорил сутринта и казва обратното, въпреки добрите съветници, които очевидно го учат как да се държи и какво да говори. Това, че 1/3 от избирателите му се доверяват потвърждава онова, което каза известен коментатор: "Българите имат ниска политическа култура!" Жалко за България, жалко за умната и интелигентна част от този народ!

Недей сега внушава такива неистини, в този форум няма кого да излъжеш. Ще ти дам съвет - ходи по селата да ги насъскваш срещу Борисов.

Докажи, че е внушение! Посочи ми имена на наистина добри, доказали се специалисти от тази партия! В селата няма кого да убеждаваме, там почти не останаха хора. Боли ме за България. И аз вярвах на Борисов, докато не разбрах, че може само и единствено да се оправдава с други за собствената си неподготвеност и неумение да свърши нещо смислено, което не му е подсказано от другаде. Отвори си очите и мисли с разум, а не с чувства!

Досега при всички стабилни правителства се крадеше организирано и много ефективно.

5-та година нямаме стабилно правителство. Дано и след 5 октомври да няма стабилно правителство. Дано тогава ББ се откаже от политиката, както декларира!

"ГЕРБ ще се коалира с ДПС".......Моята опорна точка......Ех много пари ще получа......и аз като всички тролове ГЕНЕРАЛЕ.

Естествено че няма да се "коалирате" официално. ДПС-то само ще ви подкрепят "правителството на националното съгласие" срещу това да има "Лафки" навсякъде в големите градове. Телеграф и монитор ще славословят "Бойко". Позната картинка 2009-2013 година. Дежавю.

Абсолютно точно. Боко отвори Лафката за лъжи и заблуди. Насам, лековерни избирателю!!!

И в Русе кмета от ГЕРБ - смени абсолютно всички павилиони и навеси на спирки с "ЛАФКА", а те са хем грозни и евтини, хем и с тези прозрачни покриви не пазят от слънцето, ... но за пари всичко се прави!!!

Така е във всички градове и в Асеновград, но като писах във ФБ ми казаха веднага пазарна икономика, макар, че малките павилиони загинаха...

И в Добрич само лафка на почти всички важни спирки ...

Не говори така да не те чуе Началника ти Доган че ще пойде пищание!!!

Борисов... ще им се на коалицията.

Ами и лаком и страхлив.

Това не е последно, нали? Последните месеци този другар си мени мнението през ден. СРАМОТА ,възрастен човек, при това "политик"

Този пак си мисли че ние помним 5 минути! Може и да е прав, все пак 2009 беше отдавна, а партията на Цецо спечели най-много гладове след милиционерски компромат срещу сокола....

Ами как да вярваме, като сега се казва едно, а след час - два се казва напълно противоположно?

на коалицията. Вечна дружба между Сергей Дмитриевич, Ахмед Доган и Волен Сидеров!

Мисля да повярвам на 1 - Движение 21, ... т.е. не на тези първи три.

Още по зле ще е за народа български ако ти почнеш да го управляваш. Направо тежко ни и горко. Все пак искам да събереш повече от 120 места в парламента и да направиш самостоятелно правителство. Напролет ще те изгоним с камъни и само така българинът ще забрави завинаги умразните герберунгели, а ти с цялото ръководство на ГЕРБ ще бъдеш под грижите на строгия но справедлив бай Ставри. С изключение на Цецка разбира се тя ще бъде в сливенския.

и той като теб иска да ги умори всички от ГЕРБ.

На думи е лесно. С камъни ще гоните Умразните герберунгели. Много агресия. Идете да гласувате вместо това но изглежда сте много малко.

Странна работа ?! От както пи кафе с Местан, Бойко се скъса да обяснява , че ГЕРБ няма да се коалира с ДПС. Даже предложи на ДПС 10 зам.министри, само и само да не се коалират. Някой да е чул Местан да казва, че няма да се коалират с ГЕРБ ?

какво село... най - обикновен платен от коалицията драскач си ти.

Местан иска коалиция с ГЕРБ за да са във властта, ама няма да го огрее.

Мдааа, дори запазиха и върнаха на постове в администрациите тип "заместник" кадрите на ДПС, ето така се пие кафе....

От еврофондовете са се облажвали всички управляващи досега без изключение!Но, сега всички труженици за нашето добруване-вероятно също без изключение,правят и невъзможното да не се разкрият тези,които са се захранвали от ктб, защото ще стане страшно за изборните им резултата.Затова се правят тези гимнастики с цв.василев и си пишат писма,като влюбени петокласници.Защо,докато се проточват формалностите по изпращането му в България, не отидат до Белград и да го разпитат,да прегледат документацията с която той разполага и да започнат отнемането на откраднатите пари, а ни занимават с някакви блудкави политически решения?

тъпа тикво това е единственото умно нещо което си казал до сега само да не си промениш мнението до вечерта

"Аз съм възложил да ".... Това "АЗ, АЗ" ше изяде главата му, ако не осъзнае, че той не е единственият на тази земя Господ! Може ли някой българин да му подскаже да намали мааалко егото си - това ще му донесе повече власт и уважение.