Борисов към Миков и Местан: Тежко се лиже, където се плюе

Мой приятелски съвет към всички е: пестете си думите - много тежко се лиже там, където се плюе, заяви Бойко Борисов по повод Михаил Миков и Лютви Местан.

Обратно в новината

Коментари - Борисов към Миков и Местан: Тежко се лиже, където се плюе | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

КАКТО ВИНАГИ АГЕНТ БУДА ИЗБИ РИБАТА В МОРЕТО С ПОРЕДНИЯТ СИ ИДИОТИЗЪМ .

боко лизача

не сменяйте никой...Държава, Плод-зеленчук...Държавата пред разруха, спрени Еврофондове...:))) Все едно и също Боце, или както отговаряха някога мацките...Ах, недей...:)))

ТИ боце колкото си плюл,то няма облизване бе!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

" Бягат конете препускат в галоп, оти им не ......." Писнахте ми с глупостите си.... Ножа е наточен, а Коледа наближава за всички........

Въобще не е тежко, непрекъснато го правят по порнофилмите...

Що ти от опит ли знаеш.

Четете и преценете същността на бандитската групировка герб и техните измекяри "Сдобихме се с нови ученбици на турски. Придобивката е благодарение на ГЕРБ и тясната им връзка с Турция. За първи път от 20 години насам в България са отпечатани учебници на турски език. Главната заслуга обаче е на президента Плевнелиев и бившият министър от ГЕРБ Сергей Игнатов. Сергей Игнатов"

Бил недоволен от това правителство??? Ей, нагла мутро на кого ги говориш тия?! Това, "служебно" правителство си точно съставено от твои протежета, и нима ти не го знаеш?! И чистките, които прави и вдигането на тока и прочие, са точно нещата които на теб тие е наредено да направиш. И след изборите, пак ще викаш другите са виновни, както винаги! Нищо общо нямаш с тях, нали! Театъра ти просто не минава, шараните не са толкова много, малоумна мутро....

Друго си е, когато се изказва човек с толкова богат опит в лизнето и плюенето! Няма как да не му повярваш! Сигурно това ще е единствения случай в който може да му се вярва!

Страшен опит има този ..добре де,човек ще напиша...Май много е практикувал и при маджо и при илиеви и къде ли не.

КОЙ се близа публично на Орлов мост с резняка?КОЙ,КОЙ.....селски подлоги,храчете си но идва 5-ти октомври и тогава всички вие ще лижите.....където ви кажат

Този чичо знае всичко за лизането и за плюенето.

Явно господина е с голям опит по темата!

Тоя шебек защо не се скрие в Банкя,че плаши децата ?!

Този ли език искате да ви управлява. Мутренски и ашлашки, дано не стане, защото тези които сега го хвалят утре ще го разпънат.

Мед се ближе за сладост Х#й се ближе за младост П##ка се ближе за страст а задник за власт! Бат Бойко де близа, та да си изпроси пагоните от Доган?

Всяка дума на Бойко е чисто злато...но наистина и на него вече ще пу е трудно да се справи със ситуацията..да се надяваме че реформаторите ще му помогнат щото ги виждам да ударят 7 процента на пети..

И ти ли лижеш боковия г*з?

Ама и Костов е една маймуна, дърпа му конците на онова промито човече Радан което все повече заприличва на кокошка без глава, СДС като бяха с Доган и то официално друго говореха с Надето.

Истината е че дори и Бойко Борисов не може да измъкне държавата от блатото в което я вкараха Станишев и Местан,всички потъваме бавно.

Лошото е, че след всяко червено управление, държавата потъва все по-дълбоко.

Че къв е тоя банкянски калъф, та толкова му се кланяте, че и г*за му лижете? Даже и той не можел да оправи държавата??? Баси!!! Пусто дърво неодялано за всички калъфи! Не можело да се оправят?!

Другарю Борисов, по-добре обясни на хората в България как така ефективно осъдено лице, че и подсъдим по още две дела, е в кандидатските листи на Герб? Е това ако не е дебелоочие и гьонсуратлък, здраве му кажи! То бива тъпотия и наглост, бива, ама това вече минава всякакви граници!

Стига бе Кутев, не ти ли омръзна... Само погледни рейтинга на прокуратура и съд в БГ и после пиши глупости.

Tикво и ти си един от изявените лизачи ,не се прави на патриот турска подметко ,не си по-различен от гея и останалата измет включително и сидера!

Напротив, различен е - на тегло е колкото тримата заедно...но не мога да кажа същото за акъла...

Въпросите към партиите по разните му там диспути, може да се сведат до 1..... Изброите 5 неща, с които подобрихте живота в държавата.... и край бе :) защото никой не може да каже нищо... единия направи магистрали с евро пари, по които караме жигулите си, другите вдигнаха социалните за циганите, третите вдигнаха пенсиите от нашите пари... За държавата никой нищо не прави от 25 години...

"Избройте 5 неща, с които подобрихте живота в държавата"? Трудна работа, пич! Но затова пък могат да ти изброят 50 неща, с които са подобрили живота СИ в държавата (и извън нея)!

този чичо най-добре е запознат с лизането. всички казват, че е ненадминат майстор на лизането, като предпочита задници. то не бай тошо, лица саксгобургготски, лиза коство - каквото му падна всичко облиза. Да ти е сладко.

Един съвет от мен към г-н Борисов. Повече шансове ще има, ако не се прави на компетентен по всички проблеми в държавата и да не ръси само тъпотии, защото на хората им писна. Най-добре да се скрие някъде до изборите.

На ББ ли, или на народа си? Остави ББ да плещи глупости преди изборите, та кой не е разбрал какво представлява - да разбере. После може и да е късно...

Да не съм изтървал нещо? След Станишката и Миков ли е въртял сврки на Местаня?

Че не си разбрал, не си. Боко е лизал г*за на местаня. Ама си го признава с половин уста. След изборите ще си каже всичко.

най големия лизач да говори за лизане ку.ва за девственоаст мутрата за морал е.а си времената

Тежко на държавите, които имат такива като Тиквата на държавна служба!

От доста личен опит е ...

гласува срещу себе си. С Намъ и Богъ.

Къв Бог те тресе бе,нали Болечо е с вас!

Ало атакистите нали сега сте комунисти, какъв бог? Маркс, Енгелс, Ленин на кой от тия се кланяте точно. А и къде беше Бог когато натиснахте копчето със златното пръстче?

''Тежко се пие''-подразбирам тежък запой т.е. употребяват се големи количества от въпросните течности.Как да разбирам ''Тежко се лиже''?!Господин Борисов прозира ли в г-н Миков и г-н Местан,любители на лизане на плютото?

Не гласувайте за ГЕРБ: 1. Заради двойното увеличение на здравните вноски за безработни. 2. Заради двойното увеличение на акциза върху цигарите, който удари най-много бедните и ги принуди да се тровят с контрабадни боклуци. Заради контрабандата на цигари и дрога, ръководена от властта на Герб. 3. Заради закритите болници и училища. 4. Заради орязаните отпуските и въвеждането на погасителна давност за тяхното ползване, 5. Заради откраднатите милиарди от магистралите. 6. Заради смъртоносната антисоциална политика, геноцида над възрастните и вкарване в гроба поне на половин милион души.Заради садизма на Борисов и компания към болните, инвалидите и българските пенсионери. 7. Заради сринатия стандарт на живот на 99% от обикновените хора. 8. Заради унищожените 450 хил. работни места, заради младежката безработица и на хората в предпенсионна възраст. Заради двойния ръст на безработицата, която реално е над 25%. 9. Заради увеличената на пенсионната възраст и стаж, което лиши стотици хиляди хора от възможност въобще да се пенсионират. Заради гаврата с пенсионерите подхвърлена веднъж на 4 години. 10. Заради замразените заплати и пенсии, от които инфлацията изяде поне 40%. 11.Заради ограбването на пенсионните фондове и здравната каса. 12.Заради рязкото повишаване на всички цени и обслужване интересите на енергийната мафия, САЩ, Израел и Турция. 13.Заради предателската декларация за уж етническо прочистване на терористите взривили гари и вагони за майки с деца по време на възродителния порцес. 14.Заради продаването на последните дялове от енергетиката ни на чужди мошеници.Заради готвеното драстично увеличение на цените в енергийния сектор. 15.Заради отказа от увеличение на помощите за майчинство.

16.Заради умишленото фалиране на ВМЗ Сопот и БДЖ и опитите за разпродаването им на безценица. 17. Заради фалшивите дипломи на неграмотните калинки с власт и гаврата с българската интелигенция, която вождът на Герб прати да копае картофи и да пасе овцете. 18. Заради данък колиби и данъка върху лихвите от спестявания . 19. Заради манията за нисък бюджетен дефицит, платена с живота на стотици хиляди души. 20. Заради живите факли на България - резултат от управлението на Герб. И най-сетне защото не сме "материал" на мафиотът Тиква, ТИМ, Котараците,олигархия и мафия, а сме разумни хора, които не понасят да бъдат унижавани и газени от престъпници и посредствени нещастници с власт.

ПАК СА ОТПУСНАЛИ ПАРИТЕ ОТ МОСКВА. ЩОТО "ТОЯ" НА СНИМКАТА, КАТО ВЗЕМЕ ВЛАСТТА, ЩЕ НАРЕДИ НА ДАНС ДА ПРОСЛЕДИ КАК СЕ СУБСИДИРАТ ПРЕДАТЕЛИТЕ.

Жалко е, че магистралите не могат да се ядат..!!! Какво ще правят 2 млн. гладни пенсионери..?

Не гласувайте за ГЕРБ, те ни мразят и ако е истина, че са клан на живковистите, който отмъщава на народа за загубената власт с ултрадясна политика, умъртвяваща българите, ни очакват много тежки времена, глад и гражданска война. Не забравяйте, че мутрата Борисов говореше за гражданска война само преди година. Днес чух брата на Любомир Пъпката - платен социолог на Тиквата да обявява как щели да взимат заеми да строят магистрали, а не като Станишев да ги даде на пенсионерите. Готвят се да крадат отново докато народът ни измира. Освен че дъртата Пъпка не знае, че Станишев не е никакъв фактор, а правителството им се подигра с пенсионерите, е достатъчно нагла да се заканва и обещава глад и смърт на голяма група от населението. Не ги подценявайте, социалната им политика по нищо няма да се различава от тази преди народът да ги свали. Те обещават да правят същото, да водят същата мракобесна геноцидна политика. Никога не забравяйте живите факли на България! Българи, народе, не гласувайте! Изключете телевизиите на мафията - Нова Боковизия, Босфор ТВ и БНТ, не четете политико-новинарските сайтове, за да не ви манипулират. Не легитимирайте властта на нито една партия на прехода към унищожаването на страната ни, на нито един нов скатаджийски костовистко-патриотарски и банкерско-барековски проект. Не легитимирайте властта им, оставете да бъдат избрани с етническо, мафиотско-олигархично малцинство, а после всички заедно ще ги свалим. България има нужда от смяна на обществено-икономическата система със социална, от грижа за българския народ, не за богаташите, от конфискация на откраднатите национални богатства и връщането им на народа, от народна власт. Стига разруха, грабежи, смърт и геноцид по нашите земи! Стига еврогейски, американски, турски, израелски колониализъм!

KaiRen

Всъщност това го знае от личен опит?

"Аз съм крайно недоволен от това правителство. Те се вгламиха и започнаха да се вземат на сериозно, но техните глупости започнаха да ми се прехвърлят на партията и на мен, все едно ние настояваме да се правят" Това поведение на Борисов прилича на поведението на един цар от една приказка, който се разхождал гол, като си мислел, че е облечен в новите си дрехи. Всички виждат, че това служебно правителство е "Б" отборът на ГЕРБ, само Борисов твърди, че е облечен в нови дрехи.

Лицемер! Ако бяхме държава на място и институциите си вършеха работата, този и сие досега щяха да са подсъдими по доста дела за вреди на държавата! Този индивид, ведно с дружките си олигарси и най-вече "обединителя на нацията", назначен от ГЕРБ, са главните виновници за кризата в държавата във всяка една сфера и никой не може да ме убеди в противното! А за поведението им просто нямам думи! Наглост, дебелоочие и подигравка с цял един народ! Плюят ни в лицата, открито ни се подиграват и се гаврят с нас, а ние послушно се хилим и ни висят джуките до земята! Срамно, мили сънародници, срамно и жалко за всички нас!

Това са думо на простак а не на политик.ЖАЛКО!

От личен опит го знае това, че "тежко се лиже там, където се плюе"!!!

По този повод Борисов заяви: Ще ги махна всичките след това. Съвсем учтиво да те попитам, Уважаеми господин Борисов защо си убеден, че след 5-ти ще има след това? Ако някога след това Го има.... това ще е благодарение само на това, че няма кого да избираме. БСП и ДПС в следващото след ГЕРБ управление, не направиха нищо (нито ГЕРБ нито др. управляващи), дори и най-малкото за да променят Изборния кодекс и ... или Правилника за работа на НС, или... . Искате само избори и отново избори, борбата между вас е само за власт и пари. Срташно и жалко! Всичко това е заа сметка на нас избирателите. Вие (не)уважаеми политици си прехвърляте топката, днес аз управлявам утре ти.... и така (до края на света) вече 25 години. До кога, уважаеми ще е ... така и след това? Да ви е.. лек деня.

Докато никът ти не вземе по-дейно участие в ''дебата''.

По този повод Борисов заяви: Ще ги махна всичките след това. Съвсем учтиво да те попитам, Уважаеми господин Борисов защо си убеден, че след 5-ти ще има след това? Ако някога след това Го има.... това ще е благодарение само на това, че няма кого да избираме. БСП и ДПС в следващото след ГЕРБ управление, не направиха нищо (както и ГЕРБ така и всички други)., дори и най-малкото за да променят Изборния кодекс и ... или Правилника за работа на НС ...или .... Искате само избори и избори, борбата между вас е за власт и пари. Срташно и жалко! Всичко това е заа сметка на нас избирателите. Вие (не)уважаеми политици си прехвърляте топката, днес аз управлявам утре ти.... и така (до края на света) вече 25 години. До кога, уважаеми ще е ... така и след това? Да ви е.. лек деня.

Банкянски тапир!!!

Ей, много му е къса паметта на Бат' Бойко бре. ами той не изсипа ли златната вода по ДПС и Доган? А сега "на кафе ..." Да не би нещо да съм пропуснал някой преди това да е минал с парцала и сега да е начисто? Ама не! Бат' Бойко направо е като безпаметния българин, когото пет пъти да ограбиш, пет пъти ще забрави колко си му взел, понеже го обременява да си брои имота.

бат боико се гаври с червените лизачи на доган ...и така трябва да е

Аслъ.До гаврене я докара.

Боко Шарана още не е в затвора?

Модераторчето,много си бърз бе.Да не тренираш волейбол?Прихващаш топката/репликата още над мрежата.

ГЕРБ и РБ да направят силно дясно правителство..... Това е ЕДИНСТВЕНАТА ( добра или лоша ) алтернатива на коалицията Червено Кафяв Полумесец !!!!!!

Абе арно,но да вземеш да им обясниш,кво е ''дясно'',кво е ''правителство'',че едва ли ги чаткат тия неща.Виж нещо за далаверка,муфта,гепи равни немат.