Борисов събира във Фейсбук идеи за програмата на ГЕРБ

Бойко Борисов обяви във Фейсбук, че събира идеи за управленската програма на ГЕРБ.

Обратно в новината

Коментари - Борисов събира във Фейсбук идеи за програмата на ГЕРБ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

НИКОГА, НИКОГА ПОВЕЧЕ БОРИСОВ НА ВЛАСТ! КАКТО НИКОГА СТАНИШЕВ, МЕСТАН, СИДЕРОВ, КОСТОВИСТИ, ЦАРИСТИ,КАКТО И ВСИЧКИ КОИТО СЕ ОСРАХА ПОСЛЕДНИТЕ 25 ГОДИНИ. НИКОГА ПОМНЕТЕ!!!

Бе аз да дойда на власт ,после ще мислим за програми ко толкоз народа може да чака, с приоритед са още 240 хрантутника,е ако остане нещо за народа добре,ама нищо не остава,така се краде че дори не стига за нищо което е за народа.Почакайтееее!

То от предния мандат да си изпълни обещанията ще е достатъчно. Корупция, съдебна система, електронно правителство и подобряване на бизнес климата.

Представете си хората, които ще си сложат на телефоните образа на Простака. какво бихте казали за тях?

подготовка за култ към личноста,по почина на сталин! пета година гледаме само простотии в негово лице и отвратителна деструкция и канибализъм,но проблема че тресавището продължава,а медиите за едни пари му пригласят и тормозят обществото,държат го в застои,а то иска да си отдъхне!печална история!

Най хубавата идея е да станеш охранител на г-жа Меркел или да се включиш в антитерористична група срещу джихадистите,знаеш хватки,12:0,хайде има нужда от реални подвизи,тука няма работа!

Това не е програма,а манипулация!Използват европейските помощи давани безвъзмездно в социалната сфера,които така или иначе се дават на домакинствата от социалните служби,а най безочливо искат да заблудят хората,че те ще ги дават и от тях зависи!Същото и със санирането на сградите,пак са европомощи отпуснати много по рано,прид години,които Марин Райков успя да увеличи от 50 на 75%,няма нищо общо с ГЕРБ,това е европейска програма !Във Франция и в други страни това саниране е безплатно,правиш го ,плащаш ,а общината връща парите,а тук имаше игра с КТБ,останалите 25% да се дават със заем от КТБ,лихва близо 16%,не префенциална ,да не остане гладен Василев,но самите условия по финансирането са доста усложнени и налагат и допълнителни средства,затова няма и толкова кандидати. Та това им е "социалната" програма, никакво развитие при Боче!

Така си Боче знае,нищо ново,парите по европрограмите и проектите за целия ЕС,да си ги приписва като собствени заслуги,нищо че са решени от ЕК и са безвъзмездни!

Борисов към теб се обръщам,ако четеш случайно. Програмата на ПП Герб със сигурност трябва да се насочи към реално изпълнение на програми с акцент върху рисковите зони в българското общество. а) Затворници (Над 10 000) б)Инвалиди в) Интеграция на циганите (много са и могат да бъдат полезни) г) Безработните В изпълнение на програми за обучение не на чужди неефективни езици,образование,което не е нужно за реалната обществена нужда. А обучение в развитие на малък и среден бизнес от създаване на фирма - документация до реализация на пазарните стоки - като със сигурност ще трябва да се борите срещу монополите,за да успеят малките бъдещи бизнесмени. Измислете стимул,за да могат едновременно да учат хората от рисковите зони и да работят,за да издържат семействата си. Има шанс и има надежда,ако я дадете на хората!!!!! Първият голям проблем е расизма в България , но расизма към българите и с това трябва да се борите,за правата на всеки,който се счита за български гражданин и самосъзнание!! ИМАТЕ МНОГО РАБОТА БОРИСОВ И АКО ГЛАСУВАМ ЗА ВАС,ЩЕ ИЗИСКВАМ ВСЯКА ДИСКУСИЯ ПО ТЕЗИ ВЪПРОСИ И СЪОТВЕТНО ПРАВИЛНО РЕШЕНИЕ ПОДКПРЕПЕНО С ДЕЙСТВИЕ,КОЕТО СЕ ПОСТАРАХТЕ ДА ПОКАЖЕТЕ, НО НЕ БЕ ДОСТАТЪЧНО!!!!!! ЛИПСВАТ ВИ ПРАВИЛНИ КОНСУЛТАНТИ ДОНЯКЪДЕ,ЗАТОВА ИЗКОПАЙТЕ ГИ АКО ТРЯБВА,НО ЗАСТАНЕТЕ ОТГОВОРНО ПО ВСИЧКИ ТЕЗИ ВЪПРОСИ - ОТГОВОРИТЕ ЗА ТЯХ ЩЕ ПОЛУЧИТЕ ОТ СРЕЩИТЕ С ТЯХ.ИДЕТЕ В ЗАТВОРИТЕ,ИДЕТЕ ПРИ БЕЗРАБОТНИТЕ,ИДЕТЕ ПРИ ИНВАЛИДИТЕ,ИДЕТЕ В ЦИГАНСКИТЕ МИЗЕРНИ МАХАЛИ И НАПРАВЕТЕ ИМ КАНАЛИЗАЦИИ НА ЗАКОННИТЕ СОБСТВЕНИЦИ....... съмнявам се,че ще прочетете това..нямам време за фейсбука...успех

Откажи се...

Сигурно се повтаря, Но Боико няма да е премиер! Политическия труп ... си е труп!

хубав труп той, че е милиардер, а нас трупяса и няма излизане и още се кани да ни натика в блатото. Прост народ, слаба държава. Казано е

Мухобойко това му е цялата игра, да говори глупости и да пише в интернет!

Въобще всичко вече се обявява по фейсбук

Къде се изпариха герберските тролове днес бе? Или не могат да изчетат перфектната управленска програма на Винету??? Май ,нещо и на тях им убива в обувката от нея???!

Имат сбирка,нови насоки за повече мръсни брътвежи,колкото повече,толкова мангизи повече,напаст герберунделска!

само да не събира и министри по пътищата, че ще е по-лошо от предишния път, т.е. ще се осере по-яко

Бойко събира идеи за програма на ГЕРБ , а Олигарски и Станишев анулират заменките

ГЕРБ влиза в кампанията с говорещи 3D плакати с лидера Бойко Борисов Вървя си и слушам гласът на Боко,обръщам се - плакат,и като ми се откриииии..... Между другото Герб ще пуска ли 3D никролози?????

Агресивна психотронна атака!Децата ще сънуват кошмари при вида му,то образ нечистоплътен,то негативна енергия,големи поразии се очакват!

Долу МУТРАТА БОРИСОВ,ПРОКЛЯТИЕТО ЗА БЪЛГАРИЯ!

Другарю ти анулира ли си заменката

МОЯ ВУТЕ ИМА ГЛИСТИ, И НОГО ПЪРДИ ! Да ти го дам, Боце, под "Аренда арменец", да продаваш на матриала ефтин "ГЛИСТОВ ГАЗ" ?

Другари, аз съм 399 999 безработен при монархофашистката власт на Боко и Цоко и 249 999 работещ при народната власт на Орешарски!

НАПРАВО ДА ПРЕПИШЕ ПРОГРАМАТА НА СИК И ВИС 2!

Програмите на БСП не се преписват защото лошо ще ви се случи

Да препише и програмата на ТИМ!МОЖЕ И НА МАФИЯТА ОТ СИЦИЛИЯ!

Борисов, нямате акъл и програма ли да си наредите бе! Аз ще ти кажа няколко точки - на първо време никакво пипане цената на тока и преразглеждане дългосрочните договори с американските централи. Второ - осигуряване работа за хората и съответно адекватно заплащане, позволяващо исканите от вас увеличения всякакви. Трето - спиране на увеличаването на възрастта за пенсия и преразглеждане пенсионирането на "намазаните пехливани"! Още искаш ли? Но съм убеден, че дори и с тези мои три ще си на контра! Вие трябва да сте политически труп - вие говорите така все едно не сте били изобщо във властта и се правите на божи кравички, а почти четири години се гаврихте с цял един народ!

Ми той Боци не само идеи по фейса събира - той и министри по кръстовищата събира (още се помни оная здравна министърка, която беше назначил преди 2-3 години....)

И аз помня как Орешарски го запознаваха с министрите му- все кой от кой по-големи експерти.

В сравнение с герберунгелските калинка са си направо академици

Пийте само H2O ,после кисело млеко и.....коремче разтърсете, и към урните тръгнете!

Малеее, как се гърчат комунетата, чак пяна им излиза на устата. Бойко пак ги претрепа с този си ход. То не че Орешарски нямаше програма де, за 250 000 работни места, за повишаване на заплатите и за намаляване на цените, ама нещо не успя да се справи, горкия. Дали поради некадърност, или поради невъзможност, не се знае, но монопола на Васко го утвърди, останалото не успя. Да видим кои идеи ще харесат на Герб и как ще се справят, дано са по-успешни от социалистите....

Абсолютно се гънат "комунетата",но има едно комуне ,което е желязно ,това е муйковеца кой?.......БМБ

Направо уби рибата с този "гениален" ход. По-голяма простотия не бях чувала.

Направо си го представям! Примерно изрусената циганка от МГЕРБ - Ботевград, дето групово си я плющят на "семинари" в Р Правец, пише в качеството си на гражданка с идея: Мили, Бойко! Токът ни е твърде евтин и не се чувствам като истинска европейка, затова, моля те, вдигни го! Развивай регионите - нека влязат големите американски инвеститор, дето Килъри ти ги обеща! Във всеки парк - лифт! и т.н. Така Боко спокойно ще каже: Е, на! Матряла иска - аз изпълнявам!

НЕ ЗНАМ ПУХ ЛИ СИ МУХ ЛИ,АМА АЗ НЕ ИСКАМ ДА МЕ ДЕРАТ ДВА ПЪТИ С ДАНЪЦИ ЗА ЕДНО И СЪЩО НЕЩО-ВЕДНЪЖ ДЪРЖАВАТА,ПОСЛЕ ОБЩИНАТА.ТАКА ЧЕ УПРАВЛЕНСКИТЕ СИ ИДЕИ СИ ГИ ЗАВРЕТЕ,ЗНАЕШ КЪДЕ

Да изринем мутрите! Завинаги!.

Но не е възможно ,клонирани са във всички партии чрез БСП!!!!!

Всеизвестно е ,че в тази обществено -икономическа система /с неизвесно наименование в България/,всеки ,който се обяви срещу богатите и олигарсите е приключил незабавно, с политическия и физическия си живот! Так че какво друго им остава и на БМБ, и на другите партии ,освен да си измислят програми предизборно! На галоп към урните глупаци.....

Не смятам, че един неграмотен, необразован и арогантен чалгаджия с мутренско-милиционерско минало може да сътвори нещо смислено за България, освен да използва властта за лично облагодетелстване ! Не сме имали по-прост и продажен политик от този на снимката - готов е на всичко, за да се добере до властта - после той си знае

Някой май е проспал последната година!

Младежо, ти какво можеш друго ,освен да искаш 1000 лева заплата?

Ааааа,как какво - знае и да се весели.

Хващай маркуча на пожарната-стига политика,че нещо не ти се удаде...

Един гербераст не знае нито една чужда дума, вярно е, че не може и да чете. Но все пак използвайте разбираеми думи - мачка, бие, тепа, дере, души, сплесква...Може да взаимствате от речите на вожда и наследник на Живков.

Идеи има няма кой да си сложе главата в торбата-Започваме с подоходно облагане и жестоки данъци към хазарта-И хазната се пълни-Обаче на този който направи това му се пише много лошо просто не само вече няма да е политик,но няма и да е жив-На никой не му стиска това-

Я сакам Бойко да ни управЯва , затова Че гласувам за него. Оти знам че он многу мрази комунягите,също като мене и че ги побърка как само он си знае. А си го и Аресвам , оти е многу як и е от близу до наше село. Айде утре че ви нАпиша повече оти сега кака нЕма време. Она чука на компютърО , а язе й диктувам, оти още не се оправям с клавиатуриЯта, ама като зЕЕме властта Че ме научат.

Абе, малко тикве, твоят бог Боко, още ли си няма идея за програма на своята си партия, че събира идеи от такива като теб във фейсбук? Ами то тогава защо ще гласуваш за него, безпрограмния? Как ще те оправи точно твоя кумир???

незнам но бойко не трябва да управлява сам защото доказа че неможе да исмисли нищо в позлу роду

Боко вземи си пуделна Плевню и се предайте на правосъдието.

Откак се появи кърлежа Боко и чумата ГРОБ, вървим надолу. ГРОБ пак се задава - чакат ни бури и катастрофи! Но само до февруари, когато с камъни ще ги изхвърлим завинаги!

За хората с увреждания какво се предвижда?

За хората с увреждания аутодафе ли се предвижда от ГРОБ или ХОЛОКОСТ? /Значение на думата аутодафе. мн. аутодафета, ср. Истор. Публично изгаряне на еретици от инквизицията./

Този е голям лицемер! Какви идеи ще събира, щом при последното си посещение в САЩ беше на обучение в IRI - International Republican Institute for advanced democracy worldwide. С председател познайте кой? Разбира се - сенатор Джон Маккейн. Идеи щял да събира. Всичко отдавна му е набито в огромната му Тиква точка по точка.

И какво сега? Вече не можем да го плюем, че е чел само Винету!

прочел е и "Конникът без глава".

Докога работещите пенсионери ще получават пенсия, заплата и болнични, и ще заемат местата за работа, а младите ще се чудят какво да правят ?! Това убива нас младите.

докато младите се научат

Ами научете ги - така, както нас са ни учили навремето по-опитните! Сега ги искат да са на 25 г. креативни , с визия и ... с опит?! Къде и как да го натрупат?

Ами ти да не си се родил научен, "бивш младежо" ? На вас няма да ви стигнат пенсия и заплата, а ние да гладуваме ли?

Да оставим клоуна Борисов , а да видим новите заповеди изречени от губернаторката ни от САЩ .

танци и всенародни веселби? Целия народ страда,половината страна под вода,а те песни и танци. Месец по месец трябва да ни обясняват какво ще правят и как ще се понесе това от населението. Не може да има такова нещо като вземам едни милиарди и аз решавам за какво ще ги харча. Лев по лев трябва да се обясни предварително кое за какво е,а не на ангро. Какво значи че ако останат щял да ги сложи в резерва,ами лихвите по тях бе,тях къде ще ги сложиш?

Бойко, аз исках да стана политик от ГЕРБ. Обаче там трябвало само да изпълнявам нареждания, и да участвам в далавери, да гласувам в парламента по нареждане, да ходя там по нареждане, да напускам парламента по нареждане, да нямам мнение, и да те възвишавам в Бог. Аз отказах, и съответно не ме взехте.

стана трол, на свободна практика

ПРЕДЛОЖЕНИЯ 1. да се въведат Крумовските закони -това е действало в България и е наложително тук нищо че е друго време 2.да се спре вноса на стоки отвън, които могат да се произвеждат в България-така ще има работа за всички дори и за ромите

Връщането на Закона за защита на държавата е добра идея. Проблема е с яйцата. Никой няма да купува родните по 2 лева бройката, вместо по 20 стотинки вносните.

не става, брато:) Ти забрави ли, че се оженихме за НАТО и ЕС? Калибровани домати и без шкембе чорба:))))

Кой ти е забранил шкембе чорбата?

Още една добра идея: Към тези, които са забогатели, или богатеят сега с наркотици да се приложат иранските закони-фадрома с връвчици на кофата и на всяка връвчица-бандит. Ако няма други мераклии аз се наемам да дръпна ръчката на хидравлика на кофата-посока-НАГОРЕ!

Точка единствена- ВЪН МУТРИТЕ ОТ ВЛАСТТА! Следствието от изпълнението И трябва да бъде- ОПГ ГЕРБ на бунището на историята, а мутрата в най-добрия случай- при братя Галеви в Претория.

Какво значи Мутри и кой ги създаде , а отворко, или Кутев не ви го обясни това на инструктажа

Тези дето създадоха банкянския пръдльо:БКП - в лицето на Първанов,Блигадирът Аспарухов и т.н. Самият пръдльо напусна БКП 1995г.!!!!!

За мутрите прочети биографията на ББ. Само дето му се губяг 10 години от нея - що ли е така

депутатите на ГРОБ в миналоно НС имат участие в различни фирми и дружества от ВЕИ-сектора, по-известни като вятърни и слънчеви централи. През 2012 година бяха достигнати мощностите, които трябваше да бъдат постигнати през 2020 година. това показва, че това е ПОРЕДНАТА , МОЖЕ БИ НАЙ-ГОЛЯМАТА ДАЛАВЕРА на прехода. Благодарение на тях и на американските ТЕЦ-ове, които продават няколко пъти по-скъп ток от АЕЦ, българите ще плащат скъп ток, за да пълнят гушите на герберастите и американските "инвеститори". По предложение на Атака беше взето решение за 20 процента такса върху печалбата на ВЕИ-сектора, които трябваше да подпомогнат държавата и българите, за справка такава такса има в много страни от ЕС, в Германия е 30 процента. Таксата беше отменена по искане на задкулисната марионетка, плазмодия, офшорния лъжец Плевела, който взе обратно парите от джоба на българите, и ги върна в джоба на депутатите от ГРОБ, Боко, Цветелина, олигарха с бебешкото лице - с една дума на задкулисието. Гласувайте за крадците и лъжците от ГРОБ, ако сте мазохисти, гарантирам ви, че ще бъдете обрани до шушка!

Друга добра идея: Борисов и Цецо се качват на "стоп" на прелитащата неделя-вечер комета и отпрашват в космоса да просветят марсианците за идеологията на ГЕРБ.

Да има телевизионни дебати между специалистите на най големите политически партии по стратегиите на управление на икономиката и ефектите от това. Дебати между самите лидери на политическите партии,а не Борисов да прави монолози по Нова и БТВ. Хората трябва да ги видят,кой какви идеи има,до какво ще доведат, да има сблъсък на концепции за да избират информирано. Това обаче едва ли ще се случи,всеки ще тралалака и ще плюе по другия ,без да може да го обори.

не мога да разбера засто политиците се опитват да се задарзат на власт когато народа не ги иска.това показва це те или са много глупави или много умни.но тяхната умна програма работи за тях каде е народа тогава. всики ли сме од бедните и средната класа.и да сме такива каде са богатите.политиците ли са богатите и дали те не управляват.дрзава като блгаря която няма индустря и ако има то е 1% как си мислите тя да подрза бедната и средната класа. капитализма е несто друго и няма сравнение това какво става тук богатите вув капитлистицеските страни имат фянансови ресурси да подрзат икономиката си и да работят за дарзавата си.политиците взимат савети но не се занимават сус големите финанси на дрзавите си.тук политиците са и цастни корпорации и политици.грсен подход.народа не е интересен хзастото тои се представя за глупав но това си е така.европа е вув рецеся и сте и трабват 10 години да се оправи.как мозе германя да финансира европеискя саюз.не мозе еврото да бде една единицаза всики дрзави.тук имат голяма греска все едно англя да вуведе паунда като тяхна единица вув мароццо,конго и исламабад и тя да подрза втресната тяхна нбанкова система.така се полуцава и вув европа *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Програмата на ГЕРБ, трябва да има две точки: 1. Закриване на тази престъпна организация. 2. Лидерите в затвора.

Събира идеи - за ЛЪЖИ. Защото каквото и да обещае е ясно, че няма да изпълни.