Бойко Борисов: РБ ни е логичен партньор, нека преговаряме

Бойко Борисов заяви, че единственият логичен партньор на ГЕРБ е Реформаторският блок, който той отново прикани на преговори за идеи и политики.

Обратно в новината

Коментари - Бойко Борисов: РБ ни е логичен партньор, нека преговаряме | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Българският политик неминуемо свързва властта с пържолата, бута, жената, парата, златото. Парата е символът на властника в България. Той иска пари, пари, пари. Иска злато, злато, злато. Иска къщи, къщи, къщи. Иска вили, вили, вили. Иска коли, коли, коли. И не за своя сметка а за сметка на партията си, на държавата си, на народа си. Това властогонство е бясна болест който е ухапан веднаж от нея умира цял живот, като бесен. И е бесен за власт срам и позор, но е така. Политиката има свои закони. Тя не търпи интелигентните на трона си. Тя иска полуинтелигентни. Полудипломати, полуполитици.

партнъорство на помияри всичките гладни за власт

Бойко Борисов си знае работата, подкрепям го напълно! Само не искаме комунисти и турци във власта отново!

Мче той какъв е и половината ГРОБ? Ами естествените му партньори РБ Рамадан, Касим, Корман?

Но не и БСП и ДПС! Турски имена има в България, има и в ГЕРБ. Но те не правят това, която прави Доган, Станишев, Местан и мошеническата им кохорта. Там е разликата, а който не е яоткрива е индиферентен. ГЕРБ също грещи, но за да се поправи. БСП и ДПС грешат, за да откраднат и за да опошлят. Ето ти разлика. ГЕРБ маха сгрешилите от редиците си. БСП и ДПС ги мъкнат като ценен товар през десетилетията. Ето това е разликата. Ако имаше нещо по-полезно от ГЕРБ за България, щях да гласувам за него...

Чети поне изказвнията на вожда си: вярно, че са противоречиви, ама все пак нали го подкрепяш: "ще предложа 10 мюсюлмани за заместник-министри" . Ха сега го подкрепяй, заблудени :)

Борисов е стойностен, постоянен и отГОвоРеН човек!

Понякога му се случва и за един цял ден да е такъв...

В България няма партия, няма лидер, няма личност освен моята, която може да извади страната от икономическата криза. Аз уважавам батко ни Бойко, но той не може да направи нищо по този въпрос. И не само той. Както казах, никой не може да извади страната от кризата. Аз съм единственият способен, за добро или за лошо, това е положението.

Ти да не си този дето говори с Тангра - как му беше името ?!

И какво тогава? Да скръстим ръце и да умираме?

"По думите му, за ГЕРБ е най-изгодно да остане в опозиция" - няма държава, няма народ, няма национални интереси, няма дори България - има само НАЙ-ИЗГОДНОТО за ГЕРБ - И ДОРИ НЕ ЗА ТЕЗИ , ДЕТО ЩЕ ГЛАСУВАТ ЗА герб, А САМО ЗА ВЪРХУШКАТА МУ.

:))))

Народа трябва да подкрепи ГЕРБ!!! Електората на РБ е от най- честниет български граждани ,но не и лидерчетата им. Генерале, логично е , малкото да отиде при Голямото!

А кои са честни според теб- Цв. Цв., Фидосова и тиквата ли?!

Царят причини много злини на народа, но най-голямата е Боко Тиквата и другите около него. Хора, гласужайте за реформаторите, само те могат да спрат крадците и мошениците!

Че БСП и ДПС-не изпиха горчивата чаша докрай е ясно,но защо Борисов си мисли,че ТОЙ и ГЕРБ преди около година са я изпили.Тепърва ще започне ГОРЧИЛКАТА за ТЯХ.Тепърва ще видят (КОН БОБ -ЯДЕ ЛИ?).

Този човек напълно е деформиран.Каква страх се тае в очите му контрастиращи на остриганата му тиква?Очите говорят ако не вземе власта ?Кво прав/и/м ?Ако реформаторите не се полакомят за ортаклък със самодържеца Бойко? Кво праим? Пак ще плаща Бойко на протестори, на раноблудни студенти, на футболни фенове и ще подкупва депутати или ще ги заплашва с компра материали прибрани от него и Цецко Тъщин по време на властването им в МВР .

Реформаторите ако не подкрепят ГЕРБ значи не подкрепят народа си!

Реформаторите нямат друг ход, освен да се присъединят към ГЕРБ. Това е верният път

Значи няма да гласувам за реформаторите

Не ни заблуждавайте,ГЕРБ и РБ са двете страни на монетата.

Би трябвало идеите и изпълнението им да са десни и за народа- подходяща бизнес среда , социален мир ,законност...........

Хайде, да минават изборите и Боко да почва да реже лентите. Това очакване е мъчително.

Аз съм честен гинерал Тоневски и заедно с генирал Борисовски ще вмъкнем над 134 депутата от Гирб .Риформатори не ни трябват , да го духат .

Най-добрия вариант е ГЕРБ да управляват сами,но дори и да са с РБ,Р.Кънев и Кунева-Пръмова не са те хората ,които да поставят ултиматоми на Борисов и ГЕРБ кои да заемат министерски постове и кои не!Само ГЕРБ!

Представяте ли си този рапон от снимката да стане пак министър председател/ и министър на земеделието/. Тогава вече ще трябва да бягаме от България.Да останат само тези които са го избрали т.е. които за нищо не стават, като него.

Борисов: "Лошото е, че такива партии от третия пол (апропо РБ)обичат само да критикуват и не предлагат нищо градивно.

Леле, леле, леле, колко много Симеон Дянковци ще се развихрят в бъдещо правителство! Изобщо голямо мазало се очертава при тези избори... Тежко и горко ни!

ГЕРБ и без РБ ще спечели 160 депутата след 5 октомври от РБ ще ти се молятда се присъединят

Тонка,ти ли ги раздаваш мандатите?

Тонката е хвърлил малко боб и е погледнал в бъдещето. Семето така да се каже му е помогнало да му се избистри ситуацията :)

Обединена силна десница, за стабилна България. Така трябва да изглежда следващото правителство. Видяхме русофилите в какъв батак превърнаха нашата държава...

Има си цифри Мите, за БВП, резерва, безработицата, раждаемостта, ... Проблемът е, че няма разлика кой управлява ( освен ако не си на хранилка или парашутист в държавната администрация ). България хронично не може да си изпълни бюджета вече 7 години и все трябва да тегли заеми. Няма вече и резерви, за всяко нещо се събират пари с СМС и дарителски кампании. Гласувай както искаш, това е положението.

Въпросът е, че за съжаление не ни управляват българофили, а американофили, русофили, туркофили и всякакви подобни : (

Бих искала да управлява коалиция между ГЕРБ и РБ.Само токава бих била спокойна за съдбините на измъчената ни държава.

Разбирам Ви г-жо Христова,в някои случаи леталният изход е добро решение.

Наистина ли сте убедени, че Б.Б. , Ц.Ц. и т.н. са бъдещето на България?

Хем щял да управлява само ако спечели всичките гласове, хем си търси партньор - тотална шизофрения ! Аз лично не мисля, че един прост и неграмотен чалгаджия, с мутренско-милиционерско минало и обкръжения от мутреси и олигарси има право да вземе властта ! За 3-те години управление съсипа България и ни унизи като народ - какъв е смисълът отново този питекантроп да управлява, след като се провали ?

Горе на снимката те ти ли изглежда с порасъл нос,от какво ли ще да е?

то да имам ЧИСТОТО минало на Пръмовата снаха. И преди и сега - добре, даже отлично.Преди галеница на съдбата - принцеса, с чисти храни, води, апартаменти, курорти, чужбина.Да не се е омъжила за черните очи на Пръмов-син, може и Райчин да се казва - те всички са Райчиновци.Сега ни продаде на ЕС като ни съсипа икономиката. Подла търгашка.От злоба нито е порасла, а изпосталяла като насекомо в хербарии..

тук един форумец ясно пише какво е създадено от ГЕРБ само за 3 и половина години. Остава и за поколенията, както и много живи хора от предотвратени катастрофи.А какво оставиха социалистите даже и в последните им години на управление с ДПС - нищо.Тук не говоря за Лукановата зима с купунна система без покритие и кучешкия салам, и то ако го има и за Виденовият пълен провал - хиперинфлация.Сега се вайкат хората излъгани от една банка, а тогава бяха 17 май.И нищо не се върна.Пропаднаха парите на ВСИЧКИ вложители. Браво - ама си траете - защото сте социалисти.

Всички гербаджии са завършени олигофрени!

Възход и падение на Пръмовата снаха.По времето на Царя, на тази подлога на комунягите, стана европейски комисар и даде на тепсия енергетиката ни.Тя Михайлова е била дала - но кой я поднесе на чинийка със синьо ръбче. Не можа дори да стане депутат в ЕС.Браво на префенционалният вот. Дано благодарение на него не влезе и в НС.

Винаги съм харесвал изявленията на ББ.Говори логично, но комунягите казват - просто.Дипломат е - не трябва като съгреши дори, да казва,че е прав.Трябва да е гъвкав.Ама комунага ли е - нагъл лъжец е - бил прост пожарникар. Човекът си има и докторат. Той и Станишев има на тема "Военната униформа и ролята й в успеха на армията.А пък РБ са смешни и то много.С вазелин прокараха един депутат в ЕС и сега не можеш с клечка да им стигнеш носа.

РБ - РаноБудните

че само стари социалисти,комуняги могат да си спомнят Тошо, да го цитират.Верно намират се и такива, и ако не знаеш историята си нямаш бъдеще.Но се радвам, че не го знам този селски хитрец.

По делата ще Познаете подлите, РБ е новото оръжие на черния Ваньо с цел дискредитиране на ГЕРБ через обезглавяване и след това разбиване и на РБ- УЖ единни а Радан.подлогата ШЕФ на РБ, както разби СДС и създаде трупа ДСБ и това всичко в услуга на БКП.бсп.ДС от Лабораторията И.К.

"За Реформаторския блок мога да кажа или добро, или нищо, но предпочитам да замълча" :))) :)))

Като го слушам и гледам Бойко Борисов - едно към едно бай Тошо. Лъже, маже, хитрува, пъчи се, после се снишава, казва едно, после обратното, тупа се в гърдите, после се мазни и проси пари от богатите германци! Хайде стига вече - дай малко по-сериозно, по-последователно. Като не знаеш какво да кажеш в дадена ситуация - затрай си, изчакай, вземи малко акъл от по-умните хора и тогава говори!!!

Даваш акъл на Бойко. Смятам, че не е необходимо. Той с неговия си акъл е стигнал до тук. Ако слушаше такива като теб, сигурно той щеше да е на твоето място сега. Което не означава, че всички останали ще са добре, когато Бойко е добре.

Докъде точно е стигнал? Все пак не можа да изкара пълен мандат и беше свален от власт предсрочно - забрави ли го вече? А и сега зор ще види със съставянето на правителство, ако продължава да говори врели-некипели.

На това същество от снимката бих му дал шест години само за физиономия (по теорията на Ломброзо)

Доколкото си спомням в близкото минало партиите членове на РБ не понасяха Герб и говореха само лошо за тази партия, бяха склонни да подкрепят БСП и участваха в протестите за свалянето на Герб от власт. Що се отнася до Иван Костов, той на практика се доказа, че работи против интересите на страната и гражданите. От това, че Бойко сега ги кани да се съешават би произлязло поредното уродливо чудовище, готово да застане начело на властта. На мен ми е чудно едно - тези хора, едни и същи не се ли наиграха за 25 години, няма ли отказване?

Ти какво предпочиташ, колкото и уродливо да ти се струва - ГЕРБ+РБ или БСП+ДПС+Дуди Бареков? 'Щото други алтернативи в момента няма.

Борисов Нямаш морално право да търсиш съюз или каквото и да било сближаване със реформаторския блок.Реформаторския блок е бъдещето на България а ти си нечисто минало.Скрий се.

Ти явно споделяш реформаторския принцип: "Всичко ново е добре забравеното старо". Проблемът тук е, че някои още помним.

Като наблюдавам налудничавото, неадекватно и супернахално поведение на този индивид, непрекъснато се питам как се чувствуват създателите на "явлението" Боко? Как се хранят, как спят, как галят децата си, как чукат жените си? Би трябвало , ако са нормални хора, да имат непреодолими проблеми със съвестта си...

При СВЕТОВНА КРИЗА Виж какво създаде ГЕБР и Б.Б. : - Мост на Дунава мечта 100г. -Метро Сф най-хубаво в ЕС Барозо -Магистрала до морето за 600милн с икономия 2400милн и без такса -Магистрала Люлин бе спряна -Магистрала Е79 част Бл -Южна и Северна тангента Сф -Пречиствателни море без фекали -Спортни зали Сф, Пд ... -Намали цена на газа 21% и Такса 20% на ВЕИ, което намали тока -Бум в археология светов. значима -Туризъм от 20 на 9% ДДС и +2пъти -Намали с 50% убити по пътищата МНОГО ДРУГИ, а Ти подлого и твои Орешко, СерГей, Местан.доган и... КАКВО СЪЗДАДОХТЕ за страната 00 Огледай се и се запюй безсъвестен Бог наказва предатели на народа.!

Да добавим също изсмукването на 3 млрд резерв, ликвидирането на сребърния фонд, мощното подслушване, обажданията да не се проверяват нашите хора, кадруването в независимата съдебна система, фалшификациите по изборите с отворени чували и напечатани бюлетини и т.н, и т.н.

Лишиха поколения българи от заслужена пенсия, Цветанов преследваше лекари, като в мрачните сталински временаи, ликвидираха дребния бизнес и т.н. Списъкът на престъпленията на ГЕРБ е огромен. За по малко от четири години нанесоха поражения по големи от загубена война.

Малко, уточнения драги, гербаджийски измекярино: - изброените проекти, той само ги довърши (преряза им лентата)! - новите цени газа беше предоговорен, за всички европейски страни! - за ВЕИ-та, пресъидини до дупка, мощностите, които трябваше да се присъидинят до 2020г., т.е. натовари неимверно НЕК и българските потребители, обслужвайки себе си, и своя кръг от приятелчета. - Туризъм 9% ДДС - нима голяма част от кръга който държи туризма в България, не са мутри?! Пак обслужви на приятелски интереси. Ако, беше намалил ДДС, в други по важни за българина сфери, щях да го призная. - 50% намаление на катострофите - хаххахха, нали не имаш впредид, че като супермен денонощно, е предотвратявал произшествия?! Просто това е вследствие от дупката в която прати, икономиката ни - главно средния и дребен бизнес - почти никаква работа, и съответно по-малко експорт. Това е, тези аргументи си ги заври в......А, за останалите безчинства на тоя изрод, просто нямам намерение да пиша, щото ще осъмна. Всички, ги знаем.....

Давам ви образованието, културата и спорта. Може и правосъдието. Ако щете

Аз например, мога да стана министър на земеделието, само че съветите на Министерски съвет ще се провеждат в Министерството на земеделието Човекът-държава. Още ли има заблудени, гласуващи за крал-слънце???

Много противоречива статия- точно като мислите в Неговата глава!

олигофрен

ку ку

Бойче,че нали довчера не искаше и да чуеш за...коалиции,какво стане днес??? А и кой те излъга,че тази...пасмина от...политически боклуци влиза в Парламента:)))

Много точно определение. "политически боклуци" е точния термин за лидерите на РБ.

А дали не мож стана Генерал-губернатор на Марс и там да си правите съвещанията?

Ко стана, ба Бат Бойко? Нъл ни щеши коалиционни ортаци. Сега що се сополивиш?

Като слушам Бойко се чудя с какво основание гласуващите за Герб се мислят за умни и интелигентни...

Какво етова ? Нова ера в политиката на ГЕРБ . Ако това е истина значи е дошло време да видим как ще работи една нова коалиция след толкова много противоречиви и взаимно изключващи се оценки .Бъдеща дясна коалиция , представена и съградена във предизборния период трябва да донесе надежда и успокоение в редиците на десните партии влизащи в състава на РБ и да покаже на десния избирател , че пътя на обединението колкото и да е трънлив трябва да се изгради . Да ли това обращение на генерала носи само поредната негова идея, ще се радваме това дса стане .

Борисов пак си амени мнението за реформТорите.Тоя псевдо демократ сутрин става с едно мнение до вечерта го е променил поне пет пъти.Чудя се на хората които смятат да гласуват за такъв човек и неговата партия.Такива ли сме мазохисти че отново ще искаме да ни управляват тези самозванци.Нека се вземем в ръце и да отсвирим всички кТо не гласуваме за да ги накажем всички до един.Трябва най накрая да си научат урока по родолюбие и да започнат да мислят с главите си.И нека не ги правим тези депотати от богати по богати и ги върнем по родните им места и да започнат да се трудят като народа за мижава заплата и да си спомнят как се живее с нея!